Vidi punu verziju : KO ODREDJUJE SHTA JE KULTNO?
Margott
30.11.2004., 18:20
zbog chega su pobrisane silne teme, koje su jedine i bile aktuelne na ovom, ionako, kretenskom topic-u?
zar i to nisu bile kultne teme?
pa odluchite se moderatori, hocete li da ljudi govore ili da cute?
ili mozda hocete da kazete da vi najbolje znate shta je kultno?
JA MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE DA SE OVA TEMA, U GLOBALU, ZATVORI POSHTO JE KONTRADIKTORNA SAMA SEBI... SVE SHTO JE I BILO KULTNO - JE "CENZURISANO", PA O KAKVOM SE KULTU OVDE GOVORI?
ILI JE IPAK IDEJA I DALJE CUTATI I ZAGLUPLJIVATI VEC OTUPELI NAROD MENTOLSKIM TEMAMA KAO SHTO SU CECA I BRENA?
SVAKA CHAST MODERATORIMA, NEMA SHTA... POKRIJTE SE USHIMA...
zbog chega su pobrisane silne teme, koje su jedine i bile aktuelne na ovom, ionako, kretenskom topic-u?
zar i to nisu bile kultne teme?
pa odluchite se moderatori, hocete li da ljudi govore ili da cute?
ili mozda hocete da kazete da vi najbolje znate shta je kultno?
JA MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE DA SE OVA TEMA, U GLOBALU, ZATVORI POSHTO JE KONTRADIKTORNA SAMA SEBI... SVE SHTO JE I BILO KULTNO - JE "CENZURISANO", PA O KAKVOM SE KULTU OVDE GOVORI?
ILI JE IPAK IDEJA I DALJE CUTATI I ZAGLUPLJIVATI VEC OTUPELI NAROD MENTOLSKIM TEMAMA KAO SHTO SU CECA I BRENA?
SVAKA CHAST MODERATORIMA, NEMA SHTA... POKRIJTE SE USHIMA...
nemoj tako...vidis da ti tema stoji sest sati, a jos nije zakljucana, ni obrisana :?
najvise volim kad nestanu citave strane-pojela maca...
jagodica
01.12.2004., 01:18
slazem se, mogli ste bar da prebacite.
ne nzam zasto moderatori sve vise brisu, da li je nedostatak prostora u pitanju ili neko podviknuo, mislim da se ubija krstarica time...to su vahzne teme, valjda je bolje diskutovati o belim magovima nego otici bez info-a..ne zezam se..i pljuvachine umeju da budu ok, ako se i pretera, moderator ok da podvikne, al bash obrisati :I
mada meni je laknulo hahah
ako je nedostatak recite/??
greenmoon
01.12.2004., 13:37
nemoj tako...vidis da ti tema stoji sest sati, a jos nije zakljucana, ni obrisana :?
najvise volim kad nestanu citave strane-pojela maca...[/quote]
hoces da kazes,da kad nestanu citave strane,tebi poraste REP od zadovoljstva :?: :!: :?:
blago tebi,sa koliko malo si zadovoljan,blago i zeni tvojoj,ne treba da kuha.
najvise volim kad nestanu citave strane-pojela maca...
hoces da kazes,da kad nestanu citave strane,tebi poraste REP od zadovoljstva :?: :!: :?:
blago tebi,sa koliko malo si zadovoljan,blago i zeni tvojoj,ne treba da kuha.[/quote]
:oops: :oops: :oops:
to sam bila ja
i to je bila ironija
i ja kuham :wink:
alex_cool
02.12.2004., 15:49
pa da. I meni su izbrisali celu 'vantelesnu mudrost', a taman sam poceo da nalazim leka za margotino lose non-stop raspolozenje......cekaj, ne mogu da se setim....beose neke rotkvice, vegeta, zacini...... (alex otvara malu svescicu i piskara nesto pod napadom memorije)
Margott
02.12.2004., 16:13
ima leka... ajde dash mi svoju dushu...
de si Margo, bas mi nedostajes... :wink: :lol:
alex_cool
02.12.2004., 17:10
:shock:
kako to zamisljas?
Margott
02.12.2004., 17:13
de si sindi kucjo stara...
Margott
02.12.2004., 17:22
:shock:
kako to zamisljas?
polako... dacu ti detaljna uputstva.....
Julian_Duranona
02.12.2004., 17:25
Bez'te, nekrsti...!+
Margott
02.12.2004., 17:47
pozdrav Julian-e...
Julian_Duranona
02.12.2004., 19:05
Mir s tobom... Margott.
Margott
02.12.2004., 19:15
pa sad...
Julian_Duranona
02.12.2004., 19:27
... ko kaze, da si lose raspolozena...?!
Margott
02.12.2004., 19:30
ma jok bre... vreme utiche... vish da ne psujem......
jagodica
07.12.2004., 23:30
ajd pishi josh
e da kako cu sad da ugovorim gledanje u sholju
Margott
08.12.2004., 00:43
shta ima da ugovarash... imash ricinus, imash wc (nadam se)... samo hrabro...
shta ima da ugovarash... imash ricinus, imash wc (nadam se)... samo hrabro...
kad kazes, kazes... :lol: :lol: :lol:
Dusa pripada samo Isusu. Sram te bilo bogohulnice!
Margott
13.12.2004., 10:57
hahahaah... tvoja mozda.. videcu za koliko ce taj tvoj da mi je uvalja... zadnji put je bila prava sitnica...
greenmoon
13.12.2004., 12:11
[quote="Anonymous"]Dusa pripada samo Isusu. Sram te bilo bogohulnice!
ma zasto neki ljudi uopce koracaju zemljom?
pa kad pocnes da ucis nesto,uci bre do kraja :!:
Bogougodna
14.12.2004., 02:32
I tvoja dete. Zapitaj samu sebe, ali iskreno, da li si srecna. Kad priznas sebi istinu potrazi utocisteu Isusu jer on te voli. Ostavi se satanista, ostavi se droga i lezbejstva i idi u Crkvu Aleksandra Nevskog i tamo se pomoli. Isus mu je rekao da ti ovo kazem. On te voli i on te ceka. Nisam ja oduvek bila ovakva. bila sam gora nego ti sada. Ali sam shvatila Istinu i dozivela je. Sada znam i delim je sa tobom.
hahahaah... tvoja mozda.. videcu za koliko ce taj tvoj da mi je uvalja... zadnji put je bila prava sitnica...
Margott
14.12.2004., 10:31
ako neko treba negde da bude, treba sam da shvati, da oseti... to shto ti radish je vrbovanje, chisto da znash...
Ne moze se vrbovati Isusu i milom nam Pravoslavlju. Ti tamo vec pripadas.
ako neko treba negde da bude, treba sam da shvati, da oseti... to shto ti radish je vrbovanje, chisto da znash...
I tvoja dete. Zapitaj samu sebe, ali iskreno, da li si srecna. Kad priznas sebi istinu potrazi utocisteu Isusu jer on te voli. Ostavi se satanista, ostavi se droga i lezbejstva i idi u Crkvu Aleksandra Nevskog i tamo se pomoli. Isus mu je rekao da ti ovo kazem. On te voli i on te ceka. Nisam ja oduvek bila ovakva. bila sam gora nego ti sada. Ali sam shvatila Istinu i dozivela je. Sada znam i delim je sa tobom.
bogoudna sto ne ispricas svoju pricu. Ako je poucna pa da i mi nesto spoznamo bez da se opecemo, a ne samo ja sam pogresila pa sam shvatila..sta si bre shvatila....da djavo nije tako crn kao sto ga se predstavlja......
Margott
14.12.2004., 15:14
jesteeeeeee!!!!
seksom do oslobodjenja!!!!
jesteeeeeee!!!!
seksom do oslobodjenja!!!!
nemam nista protiv da me seks oslobodi, jes, citala onu tamo sto kod vestica to zagovara.......
Margott
14.12.2004., 15:29
koju tamo?
Julian_Duranona
14.12.2004., 15:39
koju tamo?
Dobar ti ovaj ortak... Sve se razumete!
Ej, bre, koji si ti vestac? Pa ni jednoj vestici nisi u stanju da preneses poruku... !
Nista ti ne verujem... to mora da se radi - energijom!
Margott
14.12.2004., 19:07
jel tako to ide? 8)
Julian_Duranona
15.12.2004., 00:17
Ne znam... Nego, ja to... onako - otprilike!
Margott
15.12.2004., 09:16
sere te prilika.. :lol:
Ne znam... Nego, ja to... onako - otprilike!
pa kad neznas cuti ili poseti klub vestica pa citaj sta vestice pisu o seksu....... :lol:
Julian_Duranona
15.12.2004., 16:17
pa kad neznas cuti ili poseti klub vestica pa citaj sta vestice pisu o seksu....... :lol:
Cune da timcu! Ti, ako si vec vestac, probaj da me ucutkas magijom. Samo, moram da te upozorim, da treba da budes jaci od mene, jer mozes da nayebes ako ti se to vrati...
I necu da idem ne vesticiji sajt. Ja sam svoje znanje iz te oblasti, izucio u diskoteci u Pazovi, za vreme izbora za "Hit meseca"... "Ko glasa za White Snake?!" Moje najjace orudje, tj. amajlija, su duboke Puma patike!
I jos nesto... Da bi mogao da utices na nekoga od ucesnika foruma, moras da budes registrovan. Ovako, tvoja magija udara u neprobojni zid logovanja! :lol: (jel' u redu da se i ja malo nasmejem?)
Margott
15.12.2004., 17:33
Julijan, opsuhteno... mozesh chak da odesh na forum da se smejesh malo...
Julian_Duranona
15.12.2004., 20:20
Pa, opusten sam... Zar ne vidis, da se zezam? Da li je moguce, da zvucim nadrkano...? :lol: :wink: (moracu da pocnem da koristim smajlije)
Margott
15.12.2004., 22:39
heh.. nemoj, ewo ja cu da se potrudim da osetim energiju... ako je do smajlija doshlo kao vida sporazumevanja, onda....
Julian_Duranona
17.12.2004., 13:05
Vidim da si na turneji, pa pomislih, mozda ti treba energetska pomoc...
Evo me, trudim se...
http://surreally.net/fullbleed/exliontamer/images/middle-finger.gif
... saljem ti energetsku dopunu od 1.000 din.
LPhoklica
17.12.2004., 15:29
u srednjem veku bogata klasa, a sad.. pa sad ne znam, vise nisam u toku :lol: :wink:
Margott
17.12.2004., 16:29
hahahaha, dobar si.. al choveche taj prst obichno ide nadrkanoj prodavachici ili komshiji koji ti se prakira na mesto, ne na svoje chelo je.biga... 8)
Julian_Duranona
17.12.2004., 17:00
Joj, Margott, moracemo jos malo da poradimo na shvatanju... Pa, upravo iz tog prsta crpem energiju koju ti saljem! Zar ne osecas? Trenutno svima pokazujes - srednji prst!
Margott
17.12.2004., 17:27
heheheheh.. sad je dobroooooo... moram da smanjim gestikulaciju... al oseca se energija mogu ti reci... hah... vidim i aure....