PDA

Vidi punu verziju : Da li pas ima osecaj za vreme?

Ivana S
24.08.2003., 22:39
Ponekad mi se cini da moj pas nema nikakav osecaj. Ostavim ga samog 5 sati i on se, naravno, bas raduje kad se vratim. Ali, ista reakcija je i kada ostane sam samo par minuta. Mozda je samo srecan sto ne mora da bude sam... Sta vi mislite? Kako vasi ljubimci reaguju? Neki drugi primer?

Jovana
25.08.2003., 16:09
Pas imam osecaj za vreme ali on jednostavno nezeli da bude sam pa se uvek raduje kada ti ili neko drugi njemu dragi dodju jer on voli da bude u necijem drustvu i da mu nebude dosadno

gigule
18.07.2004., 02:18
Moji psi imaju savršen osećaj za vreme.Hranim ih jednom dnevno i tačno znaju,u sat, kada je to... i ako kasnim,laju do iznemoglosti.
Moj muž kaže da su me divno istrenirali...

Matilda
21.07.2004., 02:32
da-pogotovu kad je klopa u isto vreme

papipipipopi
31.07.2004., 08:29
Znaju vrlo dobro za vreme. Moj pas ima u odredjeno vreme vecernju setnju posle koje klopa, tacno u minut zna kad je to - prosto neverovatno!
Sto se tice ostavljanja samih u kuci, njemu je svejedno da li je ostavljen pola sata ili pet sati !

joGooOOD
11.09.2004., 00:44
imaju osecaj kao male bebe,kuca,ako pati,nece znati da li je proslo 10 sati ili 5 min.,kao i malo dete...zato cuvajte vase kuce :D moja pudlica isto tako,a najsmesnija je ujutru(spava pored mojih u krevetu)i tako,ja ustanem ona me ugleda i RADOSNA,REPIC,LIZANJE U STILU PA GDE SI TI??? :P :P :P :P :P