Vidi punu verziju : da se oblikujem
marentze
18.11.2004., 18:18
pozdrav.visok sam 190cm i tezak 95 kg.imam problema sa salom na bokovima i stomaku,pa bih bio zahvalan ako bi mi neko rekao sta da radim kako bi se oslobodio toga.razmisljao sam da krenem u teretanu,da pocnem sa definicijom,pa ako bi mi neko rekao i nesto oko toga.hvala
looodica
18.11.2004., 19:27
Preporucila bi ti teretanu,a mozesh da probash i da uzimash situps svaki dan pocni sa deset pa idi na gore,cesh da vish kako ima da nestane ali naravno treba dosta vremena nemoze se skinuti za par nedelja.Ja mislim da je to najbolja konbinacija i gledaj shto mannje da jedesh masno jer od toga i od slatkisha se najvishe tu zadrzava.Kazem ti ovo jer znam ,sama se bavim aerobikom i raznim spravama i veruj mi samo posle nekoliko nedelja cesh se osecati mnogo bolje i shta je najbolje dok si u teretani sve mishitje mozesh da koristish ali obavezno posle svake te vezbe povuci ruke noge vec neznam kako se kaze na srpski da nebi sutra dan imao upalu mishitja :P Toliko od mene ako te neshto vishe interesuje slobodno pitaj ne ujedam :wink:
marentze
18.11.2004., 20:04
isao sam ja u teretanu mesec i 10-ak dana.znam te fore da ne dobijem upalaali hvala u svakom slucaju.radio sam i trbusnjake,ali nesto i nisam primecivao promenu(ili se bar tako meni cinilo)na stomaku,dok se prmecivalo na ostalim delovima tela,recimo ramnea da ne pomislis nesto lose.ne znam sta mu dodje situps?mozda mozes neki program da mi preporucis?hvala unapred
Pa ovako situps su ti trbusnjaci ali ja bih ti preporucio crunches varijantu, zdravija je za ledja a najefikasnija varijanta trbusnjaka je sledece: legnes na pod podignes stopala naklupu tako da ti podkolenice i butine budu pod pravim uglom kao i butine u odnosu na telo (tj butine uspravne a podkolenice paralelne sa podom) i podizes se samo toliko da odvojis lopatice od poda u tom polozaju se zadrzis malo i spustis se na zemlju, sve radis polako i bez trzaja.
E sad nikakvi trbusnjaci a ni vezbe u teretani ti bas nece nesto preterano pomoci da skines salo. Njabolja varijanta tri puta nedeljno teretana (nadji neki gotov program koji ti se svidje, ima toga na netu kolko volis) a tri puta trcanje. Trcanje koristis da bi skinuo salo a teretanu da bi odrzao muskulaturu.....
Dragi druže !
NA OVOME SAJTU IMAŠ DEO KOJI SE BAVI IDEALNOM TEŽINOM.
Pogledaj pri kojim aktivnostima se gubi najviše energije.
Ustvari da ti kažem odmah to je TRČANJE.
Idi 2x ned. po 1-h.što duže i što jače.
Za 1 mes. bićeš lakši sigurno 5 Kg.I ako si čovek za neki poklon što sam se trudio da ti ovo otkucam.
PRIMAM MITO. 8)
looodica
19.11.2004., 16:28
Pa ovako situps su ti trbusnjaci ali ja bih ti preporucio crunches varijantu, zdravija je za ledja a najefikasnija varijanta trbusnjaka je sledece: legnes na pod podignes stopala naklupu tako da ti podkolenice i butine budu pod pravim uglom kao i butine u odnosu na telo (tj butine uspravne a podkolenice paralelne sa podom) i podizes se samo toliko da odvojis lopatice od poda u tom polozaju se zadrzis malo i spustis se na zemlju, sve radis polako i bez trzaja.
E sad nikakvi trbusnjaci a ni vezbe u teretani ti bas nece nesto preterano pomoci da skines salo. Njabolja varijanta tri puta nedeljno teretana (nadji neki gotov program koji ti se svidje, ima toga na netu kolko volis) a tri puta trcanje. Trcanje koristis da bi skinuo salo a teretanu da bi odrzao muskulaturu.....
E to ti je isto super,jeste malo teze ali pomaze.
marentze
21.11.2004., 19:44
hvala ljudi.od ponedeljak pocinjem,drzi te mi palceve,pa ce valjda biti nesto od mene do nove godine:)ako neko ima nesto da doda...:)
looodica
23.11.2004., 07:07
Drzimo ti palceve samo ti pocni i polako nemoj da se forsirash :)
A do novaka imash da budesh frajer ipo ;)
A do novaka imash da budesh frajer ipo ;)
Tja kolko sam ja ukapirao oj sada frajer i po pa pokusava malo da se suzi i postana frajer :wink: :wink: :wink:
Dragi druže !
Ma daj brate ja sam trcao 3 puta nedeljno po 10-15 krugova na terenu sportskom(4god)-to ti je nekih pa otprilike sat vremena,da se smrsa to je tacno ali uvijek sam imao sa strane salo,tj stomaka se nisam mogao tako lako resiti:)sad naravno sam malo napravio pauzu jer je hladnije vrijeme,pa sam se bacio u teretanu:)
pozdrav
Ćao gost!
Ko ti je kriv što si od Boga obeležen,pa nosiš gene za liniju poput flaše gore pomenutog pića. :lol:
Šalim se druže,jest to je tako i ja imam tih tvojih problema(napominjem da su to samo tvoji problemi i da je to problem u glavi).Uvek mi ostaju revolveri na bokovima i šta sad da plačem.Nekad su veći nekad su manji.Ja ih u neku ruku volim jer su centar mase što opet za mnogo što šta može biti prednost.
No to je tako kada nemaš prirodno veća jaja,u kojima bi se proporcionalno veličini stvaralo i više testosterona a koji bi prirodno endogeno formirao liniju koja bi se dopadala tebi.Ja sam zadovoljan pre svega svojim funkcionalnim stanjem.Nemam kompleksa jer mi je funkcija za desetku.
I savetujem ti da to gledaš na ovaj moj način.Funkcija je bitnija od forme-izgleda.
Najčešće je forma fasada funkcije.Ali nije pravilo.
Mnoge dečake da ne kažem sve bacio sam u komplekse, ne namerno, jer nije pedagoški.
Probali momci da se takmiče u koje čemu pa izgubili.
Šta sad!kako to? Funkcija brate.
Velika je to nauka i ne može se to tek tako ovde na forumu divaniti. Pozdrav!
PRIMAM MITO ZAR TO NIJE JASNO 8)
olbrajt
11.02.2005., 22:11
Dragi druže !
NA OVOME SAJTU IMAŠ DEO KOJI SE BAVI IDEALNOM TEŽINOM.
Pogledaj pri kojim aktivnostima se gubi najviše energije.
Ustvari da ti kažem odmah to je TRČANJE.
Idi 2x ned. po 1-h.što duže i što jače.
Za 1 mes. bićeš lakši sigurno 5 Kg.I ako si čovek za neki poklon što sam se trudio da ti ovo otkucam.
PRIMAM MITO. 8)ala si ti stručnjak :?: pa ti nisi normalan :P gde to nauči mame ti :evil: koju školu ti završi :?: pa dali si čuo za kardiovaskularni i respiratorni sistem :?: što duže i jače :twisted: da umre čovek :twisted: da li si ga istestirao da vidiš njegove trenutne sposobnosti :roll: zbog takvih nadri trenera mnogima rikne srce :roll: prijatelju, prvo idi na sistematski pregled :roll: u teretanu idi samo kod onog trenera koji će ti napraviti plan samo za tebe, na osnovu tvojih testova koje treba da budu osnova za pravljenje tvog plana :P moraš prepoznati pravog i stručnog trenera :roll: tu u centru ima jedna dobra teretana , gde idu mahom svi sportisti :roll: raspitaj se :!:
Pozdrav od trenera! 8)
Olbrajt samo za tebe.
Nažalost imam samo 6 semestara fak.veterinarske medicine u Beogradu. Položene ispite iz dve godine u koje spadaju i anatomija( 1-god.) i fiziologija (2-god.)Slušao sam u 3-god. patološku fiziologiju,patologiju i ...
No, kakve sve trenere znam.
Neću da se hvalim...
Mile_2005
23.03.2005., 12:30
Dijeta i manje sedenja za kompjuterom.
Trci i zivi na vazduhu neko vreme - predlazem 2-3 nedelje. Skinuces oko 35kg i osecaces se... pa ne znam bas kako ces se osecati ali vredi probati.
Vodu smes piti.