Vidi punu verziju : Где се играо најбољи баскет у При
Чисто да проверим да нисам живео у заблуди :?:
Sa zakasnjenjem...ULPIJANA covece :twisted:
Sa zakasnjenjem...ULPIJANA covece :twisted:
:idea: :idea: :lol: :lol: :idea: :idea:
Мислим да си погрешио :roll: .
Бољи баскет се играо у центру.
Ko god da je iz Pristine zna da je to Ulpijana :!: :!:
Kakav centar covece...u zabludi si...velikoj :wink:
Свако из Улпијане у дубини душе зна да се у Центру играла најбоља кошарка. :wink:
Ako ti tako kazes.
A gde si ti igrao kosarku? Mislim igras li je uopste?
ma mora da se salite :lol: :lol: :lol:
ljudi pa najbolji basket se igrao u UR 8)
Ako ti tako kazes.
A gde si ti igrao kosarku? Mislim igras li je uopste?
:D Па у центру наравно.
:shock: Феризајац па ви тамо ни фудбал нисте знали да играте.
Jes' da smo imali dve leve za fudbal al smo zato razbijali kosarku 8)
Igrate li i sada basket ili prosho vam i taj cejf
IGRAMO, IGRACEMO OPET.. USKORO. PAZI STA TI KAZEM.
Vidi,vidi na ovu temu se javio i siptar koji od sportskih rekvizita zna da koristi samo semenke i to kao sport za zube.
Vidi,vidi na ovu temu se javio i siptar koji od sportskih rekvizita zna da koristi samo semenke i to kao sport za zube.. Ulpiana je puna mladih koji igraju basket,a ti shkavelu jedesh li govna u nekoj supi po izbeglickim logorima?kao vecina vas shkavela sa kosova.Ima da crknete po tim logorima¨(naravno igrajuci basket).
Vidi,vidi na ovu temu se javio i siptar koji od sportskih rekvizita zna da koristi samo semenke i to kao sport za zube.. Ulpiana je puna mladih koji igraju basket,a ti shkavelu jedesh li govna u nekoj supi po izbeglickim logorima?kao vecina vas shkavela sa kosova.Ima da crknete po tim logorima¨(naravno igrajuci basket).
Ooooo Zhugooo! Da samo znas kako su ti keva i sestra igrale basket dok si ti cucao u nekoj sumi, nezaboravno.
Stoko shugava, od nas 10 miliona 5 hiljada je u supama, a od vas svega 5.000 nije u supama, sto je najgore vi tako volite da zivite. Jesi li upao u neki srpski stan pa si se konacno docepao kupatila i okupao se? Vala sevap je bilo da vidite kupatilo, pa tus, pa kada, sapun... igrajte se dok mozete. Mozda nestane vode. Ukoliko se to desi vi necete ni primetiti. :roll:
Ooooo Zhugooo! Da samo znas kako su ti keva i sestra igrale basket dok si ti cucao u nekoj sumi, nezaboravno.
Stoko shugava, od nas 10 miliona 5 hiljada je u supama, a od vas svega 5.000 nije u supama, sto je najgore vi tako volite da zivite. Jesi li upao u neki srpski stan pa si se konacno docepao kupatila i okupao se? Vala sevap je bilo da vidite kupatilo, pa tus, pa kada, sapun... igrajte se dok mozete. Mozda nestane vode. Ukoliko se to desi vi necete ni primetiti. :roll:[/quote].Gedjovanu josh smrdish jer nije i neka razlika gde si ziveo u shtali i logora gde si sada.
Gedjovanu josh smrdish, jer nije neka razlika od shtale gde si ziveo i logora gde si sada shkavelu.
Gedjovanu josh smrdish, jer nije neka razlika od shtale gde si ziveo i logora gde si sada shkavelu.
Zhugooooo! 120 m2, klima, centralno, itd. Gospoda ostaje gospoda a stoka ostaje stoka, stoko zhugava. Ali sto ti sestra i keva igraju basket, REPREZENTATIVNO.
Nego, Predsednik nam je bio dole, jesi li isao da se poklonis gospodinu, stoko! :D
Gedjovanu u shtali si rodjen ,tu si i odrastao pa i sada sam siguran zivish u nekoj shtali,jer niste za bolje neshto vi shkaveli.Logori su za vas i u srbiji i na kosovu.
Dardan,prema intezitetu tvog javljanja na nase postove,vidi se da ne mozes da zivis bez nas Srba.Tesko je,obezglavljeni ste,nema ko da vas vodi u civilizaciju,jer mogu da zamislim kako vama izgleda sve ono sto ste pokrali od nas.Tako divlji i nekulturni,ne znate ni da koristite stvari koje ste nam pokrali,kuce,pokucstvo itd.
A sto se tice logora,to samo govori o vasoj nevinosti u ovom ratu.Sta ste drugo mogli tako bedni i pickasti kakvi ste,nego da iz nekog zbuna izadjete i nenaoruzane ljude,zene,starice,decu i starce odvedete u vase logore.*****,ne nego *****.U svakom ratu ste bili i ostali *****.
Jes da mi nedostaju,ali ne vi srbi nego vashe mejke,sestre a posebno zene, koje sam tucao neprekidno blizu 15g,ali cujem da su vecina tu po srbiji pa ce uskoro da navratim malo po Kraljevu,arandjelovcu...i tako redom.Tung vidimose
Zhugaaaan! Koga si ti tucao, stoko smrdljiva. Pa vise su volele te vase da se kresnu sa Srbinom nego hleba da jedu, majmune glupi. Nego, sto se logora tice, i 1941-1945 ste pravili logore za Srbe pa ode daja. Tung, ako se budemo videli ja cu ti sigurno biti zadnje sto si u svom bednom zivotu video, stoko.
Pecicu,shkavelcicu shto si ti hrabar ,pa vas i majka srbija tretira ko stoku jer ste upravo to STOKA.Pa vi shkaveli na prste mozete nabrajati kolko ste albanke tucali,a tokodje i mi albanci mozemo na prste nabrajati shkavelke koje se nisu tucale sa nama.Ali evo poceli ste da se vratite na Kosovu ,ubedjen sam na insistiranje vashih majki,sestara a posebno vashi zena jer boljih kara(vela)nisu nashli nigde.
Pecicu,shkavelcicu shto si ti hrabar ,pa vas i majka srbija tretira ko stoku jer ste upravo to STOKA.Pa vi shkaveli na prste mozete nabrajati kolko ste albanke tucali,a tokodje i mi albanci mozemo na prste nabrajati shkavelke koje se nisu tucale sa nama.Ali evo poceli ste da se vratite na Kosovu ,ubedjen sam na insistiranje vashih majki,sestara a posebno vashi zena jer boljih kara(vela)nisu nashli nigde.
Zhuuugaan! Pitaj sestru i nonu koliko sam hrabar bio, ,ili koliko su one bile hrabre dok si se ti krio u nekoj rupi. Koja se bre tucala sa vama, one koje niko nije hteo pa su morale sa zhuganima. Pa sada vam je rasa oplemenjena, koliko je shiptarki oplodjeno od vremena kada si se ti krio u rupi, prvo su vam se radjala srpska deca, koju su pravili Srbi, a sada vam se radjaju mali strancici. Jos malo pa ce da pocnu da vam se radjaju i ves masine, STOKO smrdljiva. I onaj ko vas nikada nije video na osnovu tebe bi procenio da ste vi cist genetski skart sa kompleksom od Srba. Badiava, nikada necete biti bolji, da nesto vredite Turci vas ne bi zvali kako vas zovu. A i zasto se ti ljutis, pa nisam ja jedini Srbin koji ti je sa sekom igrao basket. Stoko!
Shkavelcicu-I ti sam znash da 99%vashih majki sestara i zena kad su htele pravo ******* dolazili kod nas ALBANACA.Ko vam je kriv shto ste vi(shkaveli) u ogromnoj vecini svako vece bili pijani ,pa mi kao prave komshije tu smo bili da pomognemo vashim majkama ,sestrama i zenama(ei vecina nas nema velikih zamerki na jebacke kvalitet vashih shkavelke).
zeljica
24.02.2005., 11:40
Shkavelcicu-I ti sam znash da 99%vashih majki sestara i zena kad su htele pravo ******* dolazili kod nas ALBANACA.Ko vam je kriv shto ste vi(shkaveli) u ogromnoj vecini svako vece bili pijani ,pa mi kao prave komshije tu smo bili da pomognemo vashim majkama ,sestrama i zenama(ei vecina nas nema velikih zamerki na * kvalitet vashih shkavelke).
Ej bre majmune smrdljivi, alooooooo. Pa vase nuse siptarske se tucaju sa svim vojnicima od reda. Pogotovu im je omiljeni kamp BOND STEEL. TAMO RADIM I SVE VIDIM. ***** JEDNE PRODAJU SE NE ZA BARE NEGO IZ CEFA :wink: A vas smrdljive zugane nece ni da pogledaju. Boljisu im crnci jer ih bolje zadovoljavaju. Ali dzaba im je sve, Kosovo je i dalje nase. A za logor nebrini. Pa vama i ne treba logor, vi vec izgledate kao logorasi a i u logoru ste, jer ce NATO da vam onu smrdljivu majku koja vas je okucila da vam rasplace. :twisted: :twisted: :twisted:
Kosova je bila i ostace ALBANSKO.Tung
zeljica
24.02.2005., 15:12
Kosova je bila i ostace ALBANSKO.Tung
Ljungo, a kada je Kosovo bilo siptarsko. Pa naravno nikad. To je samo vas pusti neostvareni san, iredento jedna, ali ti si nepismen pa to ne umes da procitas i da shvatis.
И где се играо најбољи баскет?
zeljice -pickice pa vidish li stoko kako skaces u usta samom sebi kad me nazivash iridento.Pa hajvancicu znash li shta uopshte znaci iridenta?
Ljungo, a kada je Kosovo bilo siptarsko. Pa naravno nikad. To je samo vas pusti neostvareni san, iredento jedna, ali ti si nepismen pa to ne umes da procitas i da shvatis.[/quote]
zeljice -pickice pa vidish li stoko kako skaces u usta samom sebi kad me nazivash iridento.Pa hajvancicu znash li shta uopshte znaci iridenta?
Pa naravno da se najbolji basket igrao u ulpijani mada ni u centru basket nije bio za bacanje.
Ја стварно не видим у чему је проблем.
Лепо сам поставио тему где се играо најбољи баскет, али нико не одговара на ту тему.
Најбољи баскет се играо у ЦЕНТРУ а ако неко мисли и тврди другачије нака напише ко је то играо у другом делу града.
Чисто да проверим да нисам живео у заблуди :?:
pa neznam u kome delu se igrala najbolja kosharka, ali znam koja je najbolja trojka bila.Ne znam tacho imena ali tri momka albanca koji su dolazili u grmiji na koshevima su razbijali, mozhda ih se neko secha??????
Наравно да сам играо и против њих али пријатељу они су разбијали маторце од 35-40 година који су после к....а дошли да попију пиво у Грмији.
Наравно да сам играо и против њих али пријатељу они су разбијали маторце од 35-40 година који су после к....а дошли да попију пиво у Грмији.
Pa sad ne znam kume, znam da ih do 95 nije niko skino sa kosha , a znali su da vise i poceo dan na njemu
aleksandar milentijevic
27.07.2005., 12:58
BATO PO MENI SE NAJBOLJA KOSARKA IGRALA NA KICMI ATA TRI MOMKA KOJA POMINJES ONI SU ODATLE KORAB ,SKUMBIR TRECEG SE NE SECAM
Ubedljivo najbolji basket se igrao na Kicmi.Zato jer su igrali najbolji!!!
Можда на Sony-ју!!!!!!!!!
aleksandar milentijevic
11.08.2005., 15:17
Можда на Sony-ју!!!!!!!!!
IZGLEDA DA NISI BAS MNOGO UPUCEN CIM TAKO LUPETAS ALI RASPITAJ SE GDE SE ODRZAVAO STREET BALL 96 GOD GDE JE BILO I NAJBOLJIH EKIPA IZ BG-a