PDA

Vidi punu verziju : Dali su sponzoruse u BL?

sixx
15.11.2004., 17:21
Pozdrav!

Moj dragi stalno ide za BL. Zanima me kakve su tamo devojke? Jel su prirodn, ili su vise sponzoruse, jeli su otvorene? Dali je istina da se lako daju, itd? Hvala unapred za informacije

sofffy
24.11.2004., 21:22
Pozdrav!

Moj dragi stalno ide za BL. Zanima me kakve su tamo devojke? Jel su prirodn, ili su vise sponzoruse, jeli su otvorene? Dali je istina da se lako daju, itd? Hvala unapred za informacije
prirodne,malo ufurane,ali ok,otvorene..... i nisu -----,ako na to mislis! cure su ok skroz! :lol: :wink:

ludi_zanesenjak
03.12.2004., 04:48
Pozdrav!

prirodne,malo ufurane,ali ok,otvorene..... i nisu -----,ako na to mislis! cure su ok skroz! :lol: :wink:
jao tamo su cure ko bombone ba...

betiss
23.02.2005., 12:50
Nije tamo raj...jesu banjalucanke jedne od najlepsih...ali on se ne daju lako, ali se daju kad ih zaista zelis...Mislim da ne treba ici tamo za neku kratku varijantu....najbolje je da je imas jasnu sliku sta zelis..

sindy
10.03.2005., 12:13
Nije tamo raj...jesu banjalucanke jedne od najlepsih...ali on se ne daju lako, ali se daju kad ih zaista zelis...Mislim da ne treba ici tamo za neku kratku varijantu....najbolje je da je imas jasnu sliku sta zelis..U pravu si skroz,banjalucanke su lijepe djevojke,ali svi koji misle,odoh u BL na jedan kratki provod i sve cekuju samo mene,grdno se varaju!Treba malo vise vremena od par dana ,da bi uspostavio uopste kontakt sa nekom!A da su otkacene kao raja,jesu lude su skroz,za drustvo,prijateljstvo,mozes ovdje uvijek racunati da su svi dobro dosli i uvijek ce se truditi da se osjecas kao kod svoje kuce i da niko ne bude zapostavljen!

zokano
03.05.2005., 13:30
sigurno da ima i nemoralnih kao i svugdje
ali ja licno mislim da su najljepse djevojke u nasoj drzavi :lol:

sindy D
10.07.2005., 15:13
sigurno da ima i nemoralnih kao i svugdje
ali ja licno mislim da su najljepse djevojke u nasoj drzavi :lol:
nemoj pretjerivati,svugdje ima lijepih djevojaka,samo ih negdje kolicinski ima vise,a negdje manje!Sto jest,jest, Banja Luka vrvi od zena!