PDA

Vidi punu verziju : Metalci u Vr

Angel_of_Death
11.11.2004., 17:59
Shta mislite,ima li puno onih pravih metalaca u Vr ili samo onih shto se "ubacuju"? :twisted:

Moon Child
15.11.2004., 20:31
ma vecina se ubacuje.... :roll:
mislim,ima i onih koji stvarno to slushaju:)))
pa ti:)mila,mia,pedja(i jos njih)....a po meni jedina prava blackerka je Deska.... :twisted: zar ne?

TARANTULA-_-
16.11.2004., 00:58
Brate slabo sa tim!
kad dodjes u neke godine starije sve ce ti to biti po strani,preci ces da slusas nesto opustajuce,videces pricam ti iz iskustva!

Moon Child
16.11.2004., 20:07
pa dobro tu si u pravu,ali opet sam sigurna da cu i sa 60 slushati maidene,ac dc,scorpionse i heavy uopste moze se reci.... :wink:

TARANTULA-_-
17.11.2004., 02:11
naravno da je tako!! ono sto je dobro je neprolazno
sto se tice muzike!

nego ajde da se provozamo malo i da slusamo ziku..

http://forum.krstarica.com/images/pictures/1726104585419a41da450c9.jpg

BRM brmmmmmmm......

Moon Child
17.11.2004., 16:31
hahahahaha podseca me na 'kombi' hahahahahaha zna Angel ko je kombi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TARANTULA-_-
18.11.2004., 00:17
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted:

Gehennom
21.11.2004., 02:35
hehe slazhem se sa Teom... Vetjina njih se ubacuje :P Tea aj'mo u VR 26. novembra :P hahhaha :twisted: Chastim te pivom ako pogodish ko sam ja :P hahahaha

Gehennom
21.11.2004., 03:13
Znam da vetjinu vas boli q%ac za ovo, ali ja dolazim za vikend 27. novembra u Vranje :p hahahha
Mozhda bi neko zheleo da zna. Poz svim VR ljudovima :)

Moon Child
21.11.2004., 13:37
eeeeeeeeeee....cim si reko da dolazis 26 nov.....

Nixeeeeeeeeeeee:))))))))))))))
normalno da se slazes sa mnom :D

znash ko je angel_of_death?Jovana :wink:
Veliki POZ cujemo se...

Gehennom
22.11.2004., 00:04
Ne znam ko je :( !

(Poruka za Angela: Ko si ti ?)

A za Teu - Ljubac :)

Moon Child
22.11.2004., 00:35

treba da castis :wink: :wink: :wink: :wink:
a ona je Jovana sto je bila kod tebe na rodj. s nas...
:***

Gehennom
22.11.2004., 00:53

treba da castis :wink: :wink: :wink: :wink:
a ona je Jovana sto je bila kod tebe na rodj. s nas...
:***

LOL Tek sam sada video da pishe Jovana :oops:
Izvinjavam se Smeshku :)
hehe

Moon Child
22.11.2004., 00:57
LOL smeshko :lol: :lol:

e a ne spominjes ovo za cashcjavanje...?recimo jedan sokicj posto se odvikavam od vina...?

Gehennom
22.11.2004., 01:08
Ma opushteno - ajde kada se vratim iz Vranja ( sreda ili utorak sledetje nedelje ) idemo negde na pitje ? Hotjesh ? ljubim te ! poz 8)

Moon Child
22.11.2004., 01:12
hocju...
da se dogovorimo za jednu subotu....ili petak.... :wink:

Gehennom
23.11.2004., 23:44
pa dobro tu si u pravu,ali opet sam sigurna da cu i sa 60 slushati maidene,ac dc,scorpionse i heavy uopste moze se reci.... :wink: "I onda je mrmot zavio chokoladu u foliju..." Bre, videtjesh da tjesh slushati ove fensitje sa Shity Records-a ... Kladimo se u 100 e da tje oni biti veoma popularni kad ostarimo ahahahahahhahaa :twisted: :twisted: :twisted:
\m/

Moon Child
23.11.2004., 23:52
pa dobro tu si u pravu,ali opet sam sigurna da cu i sa 60 slushati maidene,ac dc,scorpionse i heavy uopste moze se reci.... :wink: "I onda je mrmot zavio chokoladu u foliju..." Bre, videtjesh da tjesh slushati ove fensitje sa * Records-a ... Kladimo se u 100 e da tje oni biti veoma popularni kad ostarimo ahahahahahhahaa :twisted: :twisted: :twisted:
\m/
noooooooooooooooooooooooo da li je tebi dobro :twisted: never sh_ithy records :roll:
ja cu biti baba-metalka :shock: :twisted: \m/

Gehennom
24.11.2004., 00:39
pa dobro tu si u pravu,ali opet sam sigurna da cu i sa 60 slushati maidene,ac dc,scorpionse i heavy uopste moze se reci.... :wink: "I onda je mrmot zavio chokoladu u foliju..." Bre, videtjesh da tjesh slushati ove fensitje sa * Records-a ... Kladimo se u 100 e da tje oni biti veoma popularni kad ostarimo ahahahahahhahaa :twisted: :twisted: :twisted:
\m/
noooooooooooooooooooooooo da li je tebi dobro :twisted: never sh_ithy records :roll:

tooOOoooooOOOoOOOoOOOOOoOOooO CAREEE !!! HEH Ja vishe gotivim Black od Heavy metala... :twisted:

TARANTULA-_-
24.11.2004., 01:45
http://forum.krstarica.com/images/pictures/213205218141a3d897935c0.jpg

LJUBAV CVETA AA AA AA AA AA

Moon Child
24.11.2004., 18:51
ma kakva ljubav? :shock: :roll:

Moon Child
24.11.2004., 18:52
\m/
tooOOoooooOOOoOOOoOOOOOoOOooO CAREEE !!! HEH Ja vishe gotivim Black od Heavy metala... :twisted:
haha ti cjesh ondak biti deda-bleker :D :D :D

Gehennom
25.11.2004., 20:39
Alo ortak, ne planiram nishta sa Teom! Ona mi je super ortakinja, k'o sestra mi je...
Za Teicu - Kiss :-)
--------------------

A da - netje me biti na forumu do decembra, "nemam vishe prava na net" hehe... Aj' pa tako :D
Ljubac za Teu i Smeshka :-*

Moon Child
25.11.2004., 22:19
do decembra? :cry: smltz...
dobro ima jos 5 dana do decembra:D lepo se provedi u VR.... :wink: :wink:
kissicj

TARANTULA-_-
27.11.2004., 01:03
I STA OVDE SLEDI????? :shock:

neven
08.12.2004., 13:50
pa mislim da se vecina ubacuje ali ima i onih pravih...ja licno ne volim njihov stil oblacenja a jos manje muziku ali imam nekoliko drugova metalca i nisu losi,na primer nevena je bas cool :?

Moon Child
21.12.2004., 21:34
pa mislim da se vecina ubacuje ali ima i onih pravih...ja licno ne volim njihov stil oblacenja a jos manje muziku ali imam nekoliko drugova metalca i nisu losi,na primer nevena je bas cool :?
hehehehe nevina heheheheeh (opusteno ovo je samo jedna shala medju nama :wink: )
ok je ona :wink:

neven
22.12.2004., 13:17
hehehehe nevina heheheheeh (opusteno ovo je samo jedna shala medju nama :wink: )
ok je ona :wink:e a ti je znas?ona je u mom odeljenju :wink:

Moon Child
22.12.2004., 14:55
ok je ona :wink:e a ti je znas?ona je u mom odeljenju :wink:
pa mislim da je znam ako je nevena :arrow: '89 :arrow: metalka.... :wink:
jel se mozda druzi sa jednom Milicom(isto metalka)? :?

neven
23.12.2004., 17:18
jel se mozda druzi sa jednom Milicom(isto metalka)? :?e da,to je ta nevena,hehe,necu da joj kazem za ono nevina... :wink:
a jel ona zna tebe?bas cu da se raspitam sutra kod nje...
i ona i milica su u mom odeljenju,a ako znas njih bice da znas i huga (slobodana,cobeta).......i on je metalac :wink:

Moon Child
23.12.2004., 21:25
jel se mozda druzi sa jednom Milicom(isto metalka)? :?e da,to je ta nevena,hehe,necu da joj kazem za ono nevina... :wink:
a jel ona zna tebe?bas cu da se raspitam sutra kod nje...
i ona i milica su u mom odeljenju,a ako znas njih bice da znas i huga (slobodana,cobeta).......i on je metalac :wink:
jao hugo :lol: :lol: :lol:
e nemoj da kazes ni za ovo :lol: :lol: :lol: :lol: ali on je meni smehotresan
znam ih sve,a ove dve znaju mene 100% e sad Hugo....s njim se znam samo iz vidjenja..
a nevenu i milicu pitaj da li se secaju Teodore iz BG-a :wink: ako se ne set spomeni da se druzim s Milom,Miom,Pedjom,Macanom... :wink:
a slobodno mozes da joj kazes za 'nevina' ili je samo pitaj kako se Matija iz BG-a upoznao s njom :wink:
setice se...
Ona mu je valjda rekla 'Zdravo,ja sam nevena' a on kao 'Ja nisam(nevin)',nesto na taj fazon je bilo i posle je on tako prozvao pa se u nasem drustvu odomacilo...
Poz

neven
24.12.2004., 13:36
znam ih sve,a ove dve znaju mene 100% e sad Hugo....s njim se znam samo iz vidjenja..
a nevenu i milicu pitaj da li se secaju Teodore iz BG-a :wink: ako se ne set spomeni da se druzim s Milom,Miom,Pedjom,Macanom... :wink:
a slobodno mozes da joj kazes za 'nevina' ili je samo pitaj kako se Matija iz BG-a upoznao s njom :wink:
setice se...
Ona mu je valjda rekla 'Zdravo,ja sam nevena' a on kao 'Ja nisam(nevin)',nesto na taj fazon je bilo i posle je on tako prozvao pa se u nasem drustvu odomacilo...
Pozma da bre,hugo je lik :lol: kad pocne onako da prica i da mase rukama :lol: ali je ovako bas dobar decko,i on dolazi ovde na net :wink:
evo nevena i milica su sad naisle i procitale ovo sto si napisala,pozdravljaju te...
a da ti ne dolazis slucajno negde kod pijace,mislim kad si u vr?blizu jablanicke ili tako nesto?

Moon Child
28.12.2004., 18:16
setice se...
Pozma da bre,hugo je lik :lol: kad pocne onako da prica i da mase rukama :lol: ali je ovako bas dobar decko,i on dolazi ovde na net :wink:
evo nevena i milica su sad naisle i procitale ovo sto si napisala,pozdravljaju te...
a da ti ne dolazis slucajno negde kod pijace,mislim kad si u vr?blizu jablanicke ili tako nesto?
hehehheheheh to.... :lol: ne znam kakav je ovako ali kao pojava LOL
oki pozdravi i ti njih :wink:

bas tu.omladinska/vojvode misica.sto?

neven
29.12.2004., 10:35

bas tu.omladinska/vojvode misica.sto? ma hugo je lik :lol: :wink:

pa zato sto moj drug zivi tu,blizu tebe...ognjen,mozda ga znas?ti imas i sestru,jel tako?pa on nije siguran ko si ti,tacnije nezna koja od vas dve je tea :wink:

Moon Child
29.12.2004., 15:43

bas tu.omladinska/vojvode misica.sto? ma hugo je lik :lol: :wink:

pa zato sto moj drug zivi tu,blizu tebe...ognjen,mozda ga znas?ti imas i sestru,jel tako?pa on nije siguran ko si ti,tacnije nezna koja od vas dve je tea :wink:
ognjen....e pa znam ja njega..onako iz vidjenja...on zivi u jablanickoj jel da?
nemam sestru,on je verovatno mislio na Miu posto se nas dve ne razdvajamo..! :D :wink:
a i licimo tako da ne znam kako da objasnim koja je koja :shock:

neven
30.12.2004., 13:08
nemam sestru,on je verovatno mislio na Miu posto se nas dve ne razdvajamo..! :D :wink:
a i licimo tako da ne znam kako da objasnim koja je koja :shock:da taj ognjen :wink:
epa moguce da je pomesao...a onda iz te ulice mozda znas jos i filipa (onaj s dugom kosom)?

(da predjemo na temu ":)" jer vise ne govorimo o metalcima?)

Moon Child
09.01.2005., 22:34
a i licimo tako da ne znam kako da objasnim koja je koja :shock:da taj ognjen :wink:
epa moguce da je pomesao...a onda iz te ulice mozda znas jos i filipa (onaj s dugom kosom)?

(da predjemo na temu ":)" jer vise ne govorimo o metalcima?)znam ga....
ali ne znam sta da pricamo o metalcima :roll:
ionako nema moderatora,slobodno skreci s teme :P

Angel_of_Death
26.01.2005., 16:43
Pa ljudi bre...PISHITE NESHTO!!!Shta mislite o grupi May Result (my favourite!)?

Moon Child
27.01.2005., 02:03
mislim da imaju fenomenalne textove i mislim da i pored toga ne mogu da ih slusam :)

Angel_of_Death
02.02.2005., 13:29
mislim da imaju fenomenalne textove i mislim da i pored toga ne mogu da ih slusam :)

MIslim da imaju fenomenalne textove...bla,bla,bla...

Tea ne seri!A shta je sa klavijaturama i zvukom?!Shta ostali misle?Tekstovi razbijaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TARANTULA-_-
02.02.2005., 20:02
ajde bez raspravljanja!!
odrastite malooooo!!

Sale_vr
15.02.2005., 12:54
Alo bre metalci, ili bolje receno metalke
Koje ste god, i gde idete u skolu?
Jer ima neko iz gimnazije? :twisted:

Moon Child
16.02.2005., 22:52
Tea ne seri!A shta je sa klavijaturama i zvukom?!Shta ostali misle?Tekstovi razbijaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa doooooobro meni su bzvz....... :roll:

TARANTULA-_-
18.02.2005., 01:12
SMARANJE

Moon Child
19.02.2005., 01:17
ko i uvek :roll: