PDA

Vidi punu verziju : volim nis

cici
22.08.2003., 16:54
gde ste bre nislije? :roll:

23.08.2003., 17:29
i ja volim nislijke :twisted: :twisted: gde ste bre nislije? :roll:

28.08.2003., 02:50
:twisted: Samo lud moze da ga voli...

gost 111
01.09.2003., 14:08
:twisted: Samo lud moze da ga voli...
ako si pravi nislija onda neces :wink: :wink: :wink: :wink: tako o Nisu.Nis je najlepsi grad na svetu i tek kada odes odatle sve vise ga volis :wink: :cry: :wink:

fuunyboy
09.09.2003., 02:35
Otiso sam brate ali sad ga vise mrzim

kneginjica
10.09.2003., 21:29
VOLEEEEEMMMMM NISSSSSSSSS
a Nislije, tek e:wink:

sunrise
16.09.2003., 11:09
.......

sunrise
23.09.2003., 18:59
.......

makavela
07.10.2003., 02:55
volim ga brate iako mi nije rodni grad, ima dusu, ima istina i nekulture, ali zagledajmo po coskovima drugih gradova-videcemo nekulturu, zar ne? svoj grad ne vole samo oni koji se stide svog porekla. kako i zasto onda mogu da ga volim ja koja sam u nisu "tek" 15 g.

Nietzsche
09.10.2003., 23:02
Leptiric je, kako procitah, otisla iz Nisa i studira u Budoaru, a to je ipak gradicina: leglo nemorala, doduse, ali u tome je car grada i studija.

Svaka cast lepticiru, nastavi da seres po gradu koji nije tvoj. Nasiroko je poznat sindrom beogradopatije.

Ko nije za republiku, taj nije pravi Nislija.
Organizuje li ko bombardovanje Bgd-a?

Ko vice "Srbija!", taj danas u prevodu navija "Beograd!". Zato: Dole Srbija, mislite na svoj grad! Otpor i decentralizacija!

DURLAN
01.11.2003., 18:05
Cuj ovog idiota/idiotkinju "dole Srbija" sta seres bre u usta te *****,koga boli patka za beograd izgleda da si samo ti iskompleksiran pa svaki post pozivas na neki ustanak.****** te republika da te ******....

baar
01.11.2003., 18:40
jao kakva psovka,ja volim sve sto je srpsko...a ne odvajam se na gradove.. :)

Nietzsche
02.11.2003., 15:47
Mali, hajde, umes li da razmislis i doneses kakvo misljenje o tome sta ti je ta jebena Srbija donela dobrog u zivotu. Mozes ti to, samo se napregni, kao kad seres, kao ovo sto si malocas napisao.

Zbog takvih k'o sto je ovaj gore i jesmo ciganski grad.

vrishtalina
01.07.2004., 01:46
Pre neki dan sam u "Blicu" chitala zashto nashi sugradjani vole svoj grad, a shta im smeta, pa pomislih da postavim temu...Sada sam videla da takvo pitanje vec postoji, ali sa vrlo glupim sadrzajem..Zato dajte da oplemenimo malo ovu temu, dajte neki komentar..ko zna mozda ovo neko i prochita :wink:

Kuna
01.08.2004., 01:54
Dobra noć svima!
Želim se i ja javiti i reći svoju riječ. Kucam iz Hrvatske- nadam se da nemate ništa protiv.
Dakle, zbog posla sam nekada živjela u Nišu 4 godine. Bilo je to davno. Iz tog grada sam otišla već pred petnaestak godina i nisam se više vraćala.
Svakako da grad ima pozitivnih i negativnih strana, kao i svaki, ali za mene je divan. Zamislite, ne želim nigdje putovati. Ne bih krenula ni u kom smjeru svijeta: posjetila piramide, velike gradove, sto čuda.......samo bih tako rado došla u Niš. Naravno, ne dolazim, tko zna zbog čega sve, ali jednog dana......Prošetat ću uz Nišavu sve do Gabrovačke, pa do Bubnja, u tvrđavu, na tržnicu (tj. pijacu)....... :D
Stvarno, volim Niš!

Decky_Nis
24.05.2005., 03:43
Dobra noć svima!
Želim se i ja javiti i reći svoju riječ. Kucam iz Hrvatske- nadam se da nemate ništa protiv.
Dakle, zbog posla sam nekada živjela u Nišu 4 godine. Bilo je to davno. Iz tog grada sam otišla već pred petnaestak godina i nisam se više vraćala.
Svakako da grad ima pozitivnih i negativnih strana, kao i svaki, ali za mene je divan. Zamislite, ne želim nigdje putovati. Ne bih krenula ni u kom smjeru svijeta: posjetila piramide, velike gradove, sto čuda.......samo bih tako rado došla u Niš. Naravno, ne dolazim, tko zna zbog čega sve, ali jednog dana......Prošetat ću uz Nišavu sve do Gabrovačke, pa do Bubnja, u tvrđavu, na tržnicu (tj. pijacu)....... :D
Stvarno, volim Niš!

Slobodno dodji ako mislis da ces imati problema sto si iz hrvatske varas se ovde ljudi na to ne obracaju paznje ni malo. Pre neki dan sam bas video nekoliko hrvata kako kupuju neku garderobu u pobedinoj ulici niko ih nije ni pogledao. Sve je cool ja nemam nista protiv onih hrvata koji nas postuju. Za tih 15 god se nis promenio zacudices se kako izgleda sada verovatno prijatno. Poz za Hrvaticu