Vidi punu verziju : zajecarci od 87-80godiste javite se
da se upoznamo...a mozda i ponovo nadjemo..ko zna
mrzime da se prijavim
22.08.2003., 22:34
javljam se kazi samo!!!
kazi mali gde da se vidimo nemoj mnogo da odugovlacimo a?
ma ne mogu ja vas da vidim...mozemo ovako samo preko kompa...daleko sam ja sada...ali bejah veoma blizu...
zelim da se setim zajecaraca...ajde pricajte sa mnom malo :lol:
ovo ja bese...samo zaboravih da se ulogujem
E gadno je to kad te nostalgija ufati
ma ok...j.e.b.e.s nostalgiju,nego ja ostavljam moj mail,pa ako hoce neko da se javi... feel free (mozemo da izogovaramo neke likove koje zajedno poznajemo ;) ).
geravodeli@yahoo.co.uk
znas sta je peskir?
peskir je decko ili devojka koji sa svojim drustvom sede na konaku ili ispred 019 ili big bena, i nemaju sta drugo da rade ili su mnogo glupi da bi nesto drugo radili vikendom. eto to su peskiri.necu da budem peskir a i pored toga to su tri najruznija mesta i najdosadnija da bi uopste trosio svoje vreme tamo. lol
znas sta je peskir?
peskir je decko ili devojka koji sa svojim drustvom sede na konaku ili ispred 019 ili big bena, i nemaju sta drugo da rade ili su mnogo glupi da bi nesto drugo radili vikendom. eto to su peskiri.necu da budem peskir a i pored toga to su tri najruznija mesta i najdosadnija da bi uopste trosio svoje vreme tamo. lol
u redu...ali kakve to veze ima sa ovim topicom??? Zar sam ja naglasila da se nadjemo na konaku ili big benu ili sta? Ne...jer se ionako ne bisto nigde drugde nasli osim na krstarici. A za ona mesta se apsolutno slazem i moj odgovor mozes da vidis u drugoj temi o kaficima.
Pozdrav