Vidi punu verziju : Ovo su KULTNE a ne OKULTNE stvari!!!
takilaki
03.11.2004., 16:24
Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
Margott
03.11.2004., 16:31
pa i okultne stvari su kultne stvari...
alex_cool
03.11.2004., 16:39
Chekaj, ovde se ne prodaju bicikli!? :shock:
Apokalipsa
03.11.2004., 17:05
Čini mi se da većina posetilaca ovog foruma nije ukapirala da se ovde priča o kultnim, a ne o okultnim temama. Uostalom, to lepo piše u objašnjenju administratora.
Snalazimo se nekako :lol:
lotosov cvet
03.11.2004., 20:27
Kult, kultno i(ok)ultno.
Ajmo, definisite sta su ovo troje :roll:
Julian_Duranona
04.11.2004., 15:35
Mislim...ja sam ovde novi... I ja sam ocekivao da ovde pronadjem glupave replike iz "Maratonaca". A, ono...nisu kultne, nego kultovne teme!
takilaki
09.11.2004., 08:32
ne vredi, nikako da ukapiraju
wild_child
09.11.2004., 09:06
Prodajem ja poniku crvenu.
greenmoon
09.11.2004., 12:44
ma sve ti dodje na isto,a kultna stvar za nekog moze da bude i PARADAJZ
slazem se da je ovo pogresan forum,ali gde je forum za okultno?
ja se klanjam paradajzu :D :D :D
slazem se da je ovo pogresan forum,ali gde je forum za okultno?
NE POSTOJI ALI IMA PAR LIKOVA KOJI PROVLACE OKULTNO I EZOTERICNO KROZ SVOJE TEME I KOMENTARE.
Margott=devojka je nekakav telemita,kroulijevka.....
Lotosov Cvet=joga,meditacije i slicne istocne fore..
Pellav=taj propagira,univerzalni mir,ljubav i druzenje....
Vinsent=tek se ispilio a vec bi da se odrekne svoje vere..
Inferno=mnogo mracan lik,i samo ime govori odakle je..
Ona=nema je nesto, ali takodje aktivna kad se pojavi..
Eto, sve nevernici i sektasi,vukovi u jagnjecoj kozi :twisted:
takilaki
10.11.2004., 08:28
pa nek otvore onda forum okultno i vozdra
Julian_Duranona
11.11.2004., 00:54
pa nek otvore onda forum okultno i vozdra
A zar ne bi bilo lakse, da se samo doda O, ispred naziva foruma? Jednim udarcem, dve muve... :wink:
Margott
11.11.2004., 02:32
to shto se slazem sa nekim njegovim idejama ne znachi da sam telemit.. odakle tebi pravo da me deklarishesh?
i za razliku od tebe "verniche", ja ne verujem, ja znam... samo budala veruje...
takilaki
11.11.2004., 08:25
Admine, otvori i okultne stvari kao poseban forum, pa ko voli nek izvoli
to shto se slazem sa nekim njegovim idejama ne znachi da sam telemit.. odakle tebi pravo da me deklarishesh?
i za razliku od tebe "verniche", ja ne verujem, ja znam... samo budala veruje...
Pa sama si se deklarisala, sta se pravis naivna.
Da li si Telemita onaj pravi ne znam ali jasno je da malo,malo, pa se sluzis njihovim recnikom.
Sto rece neko, sta se kitis onda sa tudjim perjem,frka te je da priznas ili nesto trece.
Ako vec iza necega stois krajnje je glupo da to kasnije negiras, kao da ti nemas veze sa onim sto pises.
Ovaka, cak nisi ni u svojim recima originalna, vec delujes krajnje nesigurna i nedozrela.
takilaki
15.11.2004., 15:34
Pa sama si se deklarisala, sta se pravis naivna.
Da li si Telemita onaj pravi ne znam ali jasno je da malo,malo, pa se sluzis njihovim recnikom.
Sto rece neko, sta se kitis onda sa tudjim perjem,frka te je da priznas ili nesto trece.
Ako vec iza necega stois krajnje je glupo da to kasnije negiras, kao da ti nemas veze sa onim sto pises.
Ovaka, cak nisi ni u svojim recima originalna, vec delujes krajnje nesigurna i nedozrela.
Naravno da ona nema blage veze sa onim što piše, jer nema blage veze ni sa čim.
takilaki
15.11.2004., 15:40
Ti si onda jedina osoba na ovom svetu koja zna, blago tebi. Možemo li te zamoliti da nam preneseš makar samo zrno tvoga znanja, zar ne misliš da bi trebalo da nama smrtnicima objasniš neke stvari pa da ne budeš usamljena u svom nenadjebivo ogromnom podvigu saznanja?
Margott
15.11.2004., 16:29
nema potrebe, dobro ti je i tako...
alex_cool
16.11.2004., 00:52
Prodajem ja poniku crvenu.
oh, ali ja zelim zelenu
alex_cool
16.11.2004., 00:56
Ti si onda jedina osoba na ovom svetu koja zna, blago tebi. Možemo li te zamoliti da nam preneseš makar samo zrno tvoga znanja, zar ne misliš da bi trebalo da nama smrtnicima objasniš neke stvari pa da ne budeš usamljena u svom * ogromnom podvigu saznanja?
oh, ne...
Margo je divna jedna..............to
i svi je napadaju, mora da zna nesto mudro
i zato sam sada ja na njenoj strani :D (znam, znam, ne moras ni da napises...)
takilaki
16.11.2004., 12:49
nema potrebe, dobro ti je i tako...
Hej, ja se iskreno nadam da se ti zezaš, jer u suprotnom ti je pomoć psihijatra urgentno potrebna
Margott
16.11.2004., 14:26
uuu, sad si i dijagnostichar... odakle crpish sva ta govna?... jel i to iz crkve?
takilaki
16.11.2004., 14:40
uuu, sad si i dijagnostichar... odakle crpish sva ta govna?... jel i to iz crkve?
a kada sam ja pomenuo crkvu? eto vidiš kako si bezumna, jadna i napaćena...tvoje pitanje glasi "jel i to iz crkve" a ja do sada niti jednom nisam pomenuo crkvu!
FOLIRAŠ SE ILI SI POTPUNO LUDA.
takilaki
16.11.2004., 14:44
Imaš međutim jednu olakšavajuću okolnost Margot. A ta je da ludak ne zna da je ludak. Tako da mi oprostite o sveznajuća što sam se usudio sa Vama polemisati.
Uostalom, lepo kaže narod: ko je lud ne budi mu drug.
Ma pustite jadnu devojcicu da kaze sve sto ima, zar ne vidite da joj je to mentalna terapija....
Ma pustite jadnu devojcicu da kaze sve sto ima, zar ne vidite da joj je to mentalna terapija....jadnica , al je isfrustrirana, mora da je to neka moderna bolest ove danasnje generacije.....
Margott
16.11.2004., 17:03
jel se ponavljash da bi bio upadljiv ili ne znash gde da kliknesh, pokoreni?
greenmoon
17.11.2004., 11:57
ja se klanjam paradajzu :D :D :D
a ja ga napravim salatu i pojedem zaliveni sa cashicom zute :lol:
greenmoon
17.11.2004., 12:07
Naravno da ona nema blage veze sa onim što piše, jer nema blage veze ni sa čim.[/quote]
a jesi li ti i takvi kao tebe,koji vjeruju,a ne znaju,bar jednom pomislili da sve sto se dogadja ima red i sve treba zasluziti.
isto,i ja znam,i ma koliko se trudila ,ne mogu da vjerujem,tako je to.
a kroz 25000 inkarnacija i ti ces nauciti,i znati.
greenmoon
17.11.2004., 12:09
a kada sam ja pomenuo crkvu? eto vidiš kako si bezumna, jadna i napaćena...tvoje pitanje glasi "jel i to iz crkve" a ja do sada niti jednom nisam pomenuo crkvu!
eto i to ne znas
da su ludi,najpametniji :!:
greenmoon
17.11.2004., 12:14
Ma pustite jadnu devojcicu da kaze sve sto ima, zar ne vidite da joj je to mentalna terapija....jadnica , al je isfrustrirana, mora da je to neka moderna bolest ove danasnje generacije.....
a ti nisi uopce isfrustriran :?:
e dragi moj,za sve treba imati muda,pa i za to da napises bar ime na forumu :(
sve se bojite da vam neko,neshto ne oduzme.
a sta ti uopce imash svoje za otimanje :?:
takilaki
17.11.2004., 14:25
eto i to ne znas
da su ludi,najpametniji :!:
Ovde se ne radi o tome da li je neko pametan ili ne.
Rekao sam da se ili folira ili je luda, ne kazem da nije pametna.
Prvo lepo natenane pročitaj šta piše pa onda na tenane lepo napiši svoje mišljenje.
inkvizitor
17.11.2004., 16:49
Imaš međutim jednu olakšavajuću okolnost Margot. A ta je da ludak ne zna da je ludak. Tako da mi oprostite o sveznajuća što sam se usudio sa Vama polemisati.
Uostalom, lepo kaže narod: ko je lud ne budi mu drug.
Pa zar ne shavtate da vas lozi neka klinka iz srednje skole :P , koja ima potrebu da se predstavlja kao da je neko ne znam sta, pa zato nam servira, malo krolija, malo OTO, malo je satanina sledbenica, ali istina je surova....cim se mama i tata vrate sa posla, onda izigrava poslusnu devojcicu, a kad roditewlji izadju iz kuce onda trci i odmah salje svoje komentare.....
Margottice.... nisi bre nista od toga a htela bi da glumis da si nekakav upucenik....zato prestani da izigravas nesto sto nisi ,vec pocni da malo razmisljas o tome koliko si gresna,mozda se i povratis od tih gluposti na koje se lozis...... 8)
alex_cool
20.11.2004., 17:59
jel se ponavljash da bi bio upadljiv ili ne znash gde da kliknesh, pokoreni?
Hej, pa predao se ne moras da ga bichujesh 8)
(alex voli tvoju okrutnost, podseca ga na brkate zene)
Hajde sad da mi neko lepo da preziznu definiciju,sta je kultno,a sta okultno..bas ste neozbiljni-biciklovi se predaju u kultnim temama..ovo je ozbiljna tema,i zato se prodaju - roleri!!!!
Kakvi crni biciklovi,lakse je pasti sa rolera..e kad se samo setim kako sam ja ucila da vozim rolere..jednom sam obula rolere,sela na bicikl i udario me auto!!!!Ozbiljno vam kazem,svi se cudili sta ce mi i roleri i bicikl..cak vise od toga sto me zveknuo auto..ali to nema nikakve veze sa kultnim stvarima..sem ako to ne spada u okultno..hm..salim se (ne da obula rolere,sela na bicikl i udario me auto - to se stvarno desilo)..[/b]
Gregor Samsa
21.11.2004., 03:39
Spalimo ih dok ne promene svoj oblik(ih moram i ja da se malo opustim) :lol:
Administrator
21.11.2004., 12:31
Postovani,
ovo je forum za kultne stvari, nemojte otvarati okultne teme.
Pozdrav