Vidi punu verziju : TERETANA-NAJVECA,NAJBOLJA-OTVORENA
Kolundzija
02.11.2004., 00:44
TERETANA...na Novom Beogradu preko puta telekoma i JAt-ove zgrade,Bulevar umetnosti 27
radno vreme:09-22h telefon:011/31 31 082
Na 850m2 prostora opremljenog centralnom klimom, najvecim brojem kardio sprava(preko 30),slobodnih tegova i sprava sa opterecenjem(preko 70) u celoj zemlji.
I sve to po ceni u koju necete poverovati...
Dodjite,pogledajte...cekamo Vas!
minimaus
02.11.2004., 09:04
pa to je fenomenaaaalno :D !hoce li biti aerobik za zene?
Profimare
03.11.2004., 01:40
Dolazim odma to mi je na 10min od mene :D
strani placenik
03.11.2004., 11:01
Ovako nešto tražim!!! Dobili ste klijenta... I neverovatno jeftino!
Profimare
09.11.2004., 13:31
Ajde nek neko napise koliko je mesec dana tamo ili neki termini koliko su da ne idem dzaba...
ima i kod nas otvorena teretana, gradiliste, nose se dzakovi, pesak, nije zagusljivo... :D a dzabe clanarina!
sala, momci... :lol:
strani placenik
09.11.2004., 16:30
1800 din mesečno bez ikakvih ograničenja! Za isto to bi bilo gde drugde platio barem duplo više. A pre neko veče se desilo da sam u jednom momentu sam u teretani koja ima preko sto sprava... Fenomenalno.
Profimare
10.11.2004., 00:08
1800 din mesečno bez ikakvih ograničenja! Za isto to bi bilo gde drugde platio barem duplo više. A pre neko veče se desilo da sam u jednom momentu sam u teretani koja ima preko sto sprava... Fenomenalno.Skupo bogami pa ne znam sta da ima... Ostajem ja u 62.- "Koloseum"
strani placenik
10.11.2004., 09:25
1800 din mesečno bez ikakvih ograničenja! Za isto to bi bilo gde drugde platio barem duplo više. A pre neko veče se desilo da sam u jednom momentu sam u teretani koja ima preko sto sprava... Fenomenalno.Skupo bogami pa ne znam sta da ima... Ostajem ja u 62.- "Koloseum"
Ako nemaš para OK, ali ove dve teretane ne mogu da se porede. U "Koloseumu" ima jedna traka koja se dodatno naplaćuje i izgleda kao da ju je poplava izbacila. A da ne pričamo kako smrdi...
AcA Bgd Boys
10.11.2004., 18:52
Ja bi dosao ali mi je daleko. Dodjite vi na Karaburmu u SPOK .
Ako nemaš para OK, ali ove dve teretane ne mogu da se porede. U "Koloseumu" ima jedna traka koja se dodatno naplaćuje i izgleda kao da ju je poplava izbacila. A da ne pričamo kako smrdi...
Ako je bez ogranicenja i termina i koroscenja sprava (mada mi je ovo drugo izrazito glupo i ne bih ni usao u teretanu sa takvim pravilima) onda 1800 mesecno nije skupo samo imam utiska da ce uskoro biti guzve.
BTW ne vezano za temu konkretno ali ipak....
Obratiti paznju u fensi teretanama imaju nezgodnu osobinu da tegovi budu laksi od onoga sto pise an istim :wink: meni licno se desilo da dignem 20kila vise iz benca :shock: strasno :shock: naravno na tegovima je bila ispisana teizina a ne izlivena. dakle oprez svakavih prevaranata ima :lol:
Profimare
11.11.2004., 00:19
Ako je bez ogranicenja i termina i koroscenja sprava (mada mi je ovo drugo izrazito glupo i ne bih ni usao u teretanu sa takvim pravilima) onda 1800 mesecno nije skupo samo imam utiska da ce uskoro biti guzve.
Obratiti paznju u fensi teretanama imaju nezgodnu osobinu da tegovi budu laksi od onoga sto pise an istim :wink: meni licno se desilo da dignem 20kila vise iz benca :shock: strasno :shock: naravno na tegovima je bila ispisana teizina a ne izlivena. dakle oprez svakavih prevaranata ima :lol:Neka se burzuji pale da su jaki,a ovi nek im uzimaju pare, i treba...
Stanislava1979
17.12.2004., 05:25
Obratiti paznju u fensi teretanama imaju nezgodnu osobinu da tegovi budu laksi od onoga sto pise an istim :wink: meni licno se desilo da dignem 20kila vise iz benca :shock: strasno :shock: naravno na tegovima je bila ispisana teizina a ne izlivena. dakle oprez svakavih prevaranata ima :lol:Neka se burzuji pale da su jaki,a ovi nek im uzimaju pare, i treba...
Ej, momci, nisu ispisane pogresne cifre, nego su tezine date u funtama, a ne u kilogramima, a ako se secate, 20 funti je 10 kilograma. Ha, ha, ha....Inace, teretana je strava, ja tamo visim stalno, samo je gazda seljak...ali teretana je savrsena. I treneri su super, pa ko brine za kondiciju i izgled, neka dodje. Pozdravcic. 8)
strani placenik
20.12.2004., 14:55
Za gazdu se slažem... Najgori je ulaz oblepljen slikama iz body - building magazina. Deluje u najmanju ruku neukusno, t.j. bolesno. Čovek je to tek stavio, u fazonu da je fenomenalna fora! Mislim da ta idiotarija oduzima 25% izgleda teretane.
sibirska
20.12.2004., 15:42
ima i kod nas otvorena teretana, gradiliste, nose se dzakovi, pesak, nije zagusljivo... :D a dzabe clanarina!
sala, momci... :lol:
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
jexi 13
22.12.2004., 00:33
DA LI JE U TU CENU OD1800 DIN URACUNATO I KORISCENJE KOZMETICKIH USLUGA TIPA SAUNE, SOLARIJUMA I IMA LI TOGA UOPSTE U TERETANI?
Ej, momci, nisu ispisane pogresne cifre, nego su tezine date u funtama, a ne u kilogramima, a ako se secate, 20 funti je 10 kilograma. Ha, ha, ha....Inace, teretana je strava, ja tamo visim stalno, samo je gazda seljak...ali teretana je savrsena. I treneri su super, pa ko brine za kondiciju i izgled, neka dodje. Pozdravcic. 8)
Tja pa zna ja st su funte a sta kilogrami a i dizem malko vise od dvaes kila iz benca tako .... :wink:
Neeeee ovde se radilo upravo o pogreso ispisanim tezinama tegova (i u funtama i u kilogramima) valjda radi psiholoskog efekta na "vezbace" :roll:
stanislava 1979
09.01.2005., 11:41
Za gazdu se slažem... Najgori je ulaz oblepljen slikama iz body - building magazina. Deluje u najmanju ruku neukusno, t.j. bolesno. Čovek je to tek stavio, u fazonu da je fenomenalna fora! Mislim da ta idiotarija oduzima 25% izgleda teretane.
Ima jos nekih detalja koji govore u prilog tome, kao sto je npr. slicica koja oznacava musku i zensku svlacionicu, na ulasku je slicica momka sa ooogromnim ramenima i bicepskima, a na ulasku u zensku dve ooogrooomne .... ( nalaze se tacno na mestu grudi ), pa se covek zapita da li je to prostorija za plasticnu hirurgiju ili zenska svlacionica. Sve u svemu, kada prodjes kicericu sa zidova i svlacionicu, ulazis u prostor koji je zaista koristan.
Stanislava 1979
09.01.2005., 11:52
Tja pa zna ja st su funte a sta kilogrami a i dizem malko vise od dvaes kila iz benca tako .... :wink:
Neeeee ovde se radilo upravo o pogreso ispisanim tezinama tegova (i u funtama i u kilogramima) valjda radi psiholoskog efekta na "vezbace" :roll:
Dobro, dobro, sorry...jer, ne mogu da verujem da je to nacin motivacije,... ali valjda kakvi "vezbaci", takvi i tegovi.
Stanislava 1979
09.01.2005., 16:01
Toliko smo pricali o novoj, najboljoj teretani u gradu, sa specificnim gazdom, a evo ja imam novu informaciju. Upravo sam se vratila iz teretane, a docekala me je devojka sa pulta, sa porukom od gazde da je meni zabranjeno treniranje i da mi vrati pare od nove clanske karte, koju sam juce izvadila. Kada sam nazvala "gazdu" da pitam zasto se ovo desava dobila sam odgovor da spava. Pretpostavljam da je to zato sto sam ga nazvala seljakom, ali i sada stojim iza tih reci. Ovim putem i ovom porukom zelim da pocnem borbu protiv GAZDE, a ne protiv teretane, i pozivam se na povredu gradjanskih prava, jer je njegova teretana javno dobro. A ja imam slobodu misljenja, zar ne?
a? daj ne seri da te covek izbacio iz teretane...pa stvarno je seljak...
..mada ko ga ****...imas takvih na sve strane...sto je najgore...
Stanislava1979
11.01.2005., 11:41
a? daj ne seri da te covek izbacio iz teretane...pa stvarno je seljak...
..mada ko ga *...imas takvih na sve strane...sto je najgore...
Da, ' ladno, svojim ocima sam videla papir sa svojim imenom, gde pise da mi se vrati clanarina i da vise ne smem tu da treniram ( podvuceno "Ne sme" ). Ali, sinoc sam se vec vratila na aerobik, planiram ove nedelje da pogledam rolere na Banovom, pa da iskoristim i ovo lepo vreme. A ima i drugih teretana u okolini, npr. u 23. bloku i 30. Nego, ne mogu da verujem kakav lik. Da li to znaci da ga ostalih 300 clanova simpatisu, pa "smeju" da treniraju? Ne mogu i dalje da verujem da jos u ovoj zemlji ne mozes slobodno da kazes sta mislis a da te neki "takav" ne nadje. SRBIJA!
...ma seljak...a otkud je on saznao da si ga nazvala seljakom?
...al ono super mu fazon..100% ga mnogi ljudi nazivaju seljakom al on je nasao da tebi zabrani treniranje
Stanislava1979
11.01.2005., 11:49
Sad nesto mislim, pa pravim repliku sama sebi :)
Teretana je super i sprave su stvarno fenomenalne, a pogotovo ceo deo za kardio, sa trakama, bajsevima i steperima, i uslovi sa treniranje su strava, sto znaci, svlacionice su ciste i tople, i cena za sve to i nije velika, ako vec radis na sebi...Mozda ja nisam dobro trenirala, pa me zato izbacio :lol: :wink:
...ma seljak...a otkud je on saznao da si ga nazvala seljakom?
...al ono super mu fazon..100% ga mnogi ljudi nazivaju seljakom al on je nasao da tebi zabrani treniranje
Hej, Gnjec, pa ti si tu! Pa rekla sam to i njemu, posto se "ponasao" u teretani, a vidis da sam rekla i na netu...Samo sto nisam i na bilbord stavila
Stanislava1979
11.01.2005., 11:59
Dzogirala sam pre dva dana nekih pola sata i neverovatno kako se razlikuje od trcanja na traci, cini mi se da su ukljucene druge grupe misica i mnogo mi je bilo teze. Na traci istrcim 4500 ,a da ne trepnem, a napolju je totalno druga prica.
pa normalno da je duga prica...jos ako ides menjas tempo i trcanje uzbrdo...nizbrdo...
a btw tu stvarno trcis :)
Pa normalno da ne osetis 4,5km kad traka amortizuje za razliku od betona na kom si trcala!!!
Stvarno ne znam sta imate protiv gazde,covek je nikad veci lik! 8)
strani placenik
14.01.2005., 16:24
Napisah već o gazdi seljaku, koji stvarno ima odličnu teretanu...
Sad, da bi se solidarisao sa Stanislavom trebalo bih da napustim teretanu, ali na to nisam spreman...
Pa evo da probam da pomognem na drugi način. Probacu da edukujem i urbanizujem gazdu.
Pošto se nadam da čita ovo, step 1 - Gazda molim te promeni onaj jezivi ulaz sa svim onim kretenima na zidovim, uticace i na promenu tvoje svesti...
Poslušaj me pa da nastavimo dalje... :wink:
****************:-)
15.01.2005., 23:01
Hej ljudi, teretana je super. Mislim da kod nas nema nesto tako dobro, a da je istovremeno i tako pristupacno. Nema veze kakav je gazda, bitno je da se moze super trenirati. Samo, moj mali savet je da higijena poda teretane treba da bude bolja i to je sve....
Sto se slicica tice, ja bas mislim da su super. Strava je ideja. Imam osecaj kao da ulazim u neki strip, a i one karikaturice na vratima su bas inventivne.... Samo da podsetim to su "karikature".... Pozdrav svim vezbacima, a i gazdi.... :wink:
Stanislava1979
16.01.2005., 02:42
Sad, da bi se solidarisao sa Stanislavom trebalo bih da napustim teretanu, ali na to nisam spreman...
Pa evo da probam da pomognem na drugi način. Probacu da edukujem i urbanizujem gazdu.
Pošto se nadam da čita ovo, step 1 - Gazda molim te promeni onaj jezivi ulaz sa svim onim kretenima na zidovim, uticace i na promenu tvoje svesti...
HEj, mnogo ti hvala na drugoj recenici, pazi kada mi je izmamila smajlija koji traje, pa traje...Samo ti keep walking! Ja sam ekstrem skroz i vec sam se super snasla za vezbanje, od trcanja preko aerobika, do rolera...Cak imam i zrtvu koja trci samnom svako vece :) Nego, ja mislim da bolje da ga vise ne diramo (gazdu), posto je problem kulturoloske prirode, a o estetici da ne pricamo. Sta mislis, da ce da skida bildere sa zidova? Nije to ni vazno. Ju ken bi hepi or ju ken bi vori. Mejk jor cojs! Samo vezbaj i uzivaj u tome. Hvala na razumevanju. Nadam se da cemo se naci na nekoj drugoj, pozitivnijoj i "sportskijoj" temi, posto je forum prepun jos mnogo zanimljivijih... Cao!
Gazda teretane
16.01.2005., 21:03
Vidim da ima mnogo hrabrih preko interneta!
Kad vec posecujete tu teretanu sigurno ga vidjate?
Sto to sve ne kazete licno gazdi kad imate toliko zamerki?
Ako vec poznajete gazdu cemu ova prica preko interneta?
Znate li vi sta je "javno dobro" a sta privatno vlasnistvo?
strani placenik
17.01.2005., 10:09
Primitivnom čoveku ne možeš reći da je primitivan, glupom da je glup... zato što će ih pogoditi. Pametnom možeš da kažeš da je glup i to će biti simpatično pošto ga ne boli, zna da nije utemeljeno...
Gazda, jedna sugestija. Mogao bi da ubaciš vage u svlačionice da bi ljudi mogli da prate kako im se kreće težina. Sve odlične teretane to imaju, pa što ne bi i tvoja.
P.S. Najbolje su one vagice koje imaju i letvu za merenje visine.
Što bi rekli stranci,
Kind regards,
Strani Plaćenik
Kukuriku
17.01.2005., 10:43
1.Hm.
2.Kako sad to zovas coveka nesto licno da kaze kad izbacujes ljude po licnom nahodjenju?
3.Poziv za teretanu je poziv svim gradjanima, a ne samo privatnom krugu ljudi. Jedino ako si ti predsednik neke stranke pa imas pravo da iskljucis nekoga, u tom slucaju....:roll:
4. Internet je mesto gde slobodno covek moze reci sta misli, pa mi zato to preko interneta. :D
5. Jel zna neko neku druguu teretanu, ubi me ova Stanislava sa trcanjem svaki dan.
:cry:
Gazda teretane
17.01.2005., 11:45
1.Hm.
2.Kako sad to zovas coveka nesto licno da kaze kad izbacujes ljude po licnom nahodjenju?
3.Poziv za teretanu je poziv svim gradjanima, a ne samo privatnom krugu ljudi. Jedino ako si ti predsednik neke stranke pa imas pravo da iskljucis nekoga, u tom slucaju....:roll:
4. Internet je mesto gde slobodno covek moze reci sta misli, pa mi zato to preko interneta. :D
5. Jel zna neko neku druguu teretanu, ubi me ova Stanislava sa trcanjem svaki dan.
:cry:
Prvo i prvo, ja nisam gazda te teretane o kojoj vi pricate vec sam samo hteo da se malo nasalim sa svojim imenom. Sta ste se bre toliko zacnuli?
Pitanja i dalje ostaju za vas ( ni na jedno niste odgovorili) ali vidim da vas jako pogadjaju, medjutim nije mi jasno zasto je to tako.
Ne znam da li je doticna Stanislava1979 rekla tom Gazdi prvo u lice da je seljak, pa onda tek to isto pricala po internetu ili je bilo drugacije. Takodje ne znam kakav je odnos (prijateljski, poslovni, znate se ili ne od pre, poznajete li se uopste,...) imala sa njime. Mislim da je to sve jako bitno da bi mogli da sudimo o njegovom postupku.
Ja licno nisam ni na cijoj strani. Samo mi je jako interesantno da pljujete coveka koji nije prisutan a to sve ne pricate pred njime ili njemu (imajuci u vidu, koliko sam ja shvatio, da ga svi poznajete na ovaj ili onaj nacin). Ovo su prijatelji moji srpska posla i to je ogledalo nas Srba (izvinjavam se ako neko od vas nije srbin sto vas stavljam u isti kos).
Isto pitanje vazi i za Stranog placenika. Da li si ti svoje misljenje (o njemu i teretani) i sugestije izneo tom Gazdi licno ili si hrabar samo preko neta?
U svakoj teretani ili klubu postoji nesto sto se zove clanarina koju neko placa da bi bas dolazio u taj prostor. Na vlasniku kluba, u ovom slucaju teretane je da odluci ko moze da vezba a ko ne. Npr: Kako bi taj Gazda (ili bilo koji drugi) trebao da se ponasa u slucaju da mu neko recimo pjuje po teretani, lomi sprave (ako je to uopste moguce fizicki uraditi) ili radi bilo sta drugo sto on smatra da nije po pravilu njegove (podvlacim njegove jer se teretana kao i bilo koja politicka partija registruje kao grupa gradjana, tj. neprofitabilna organizacija sa gazdom na celu te organizacije tj. predsednikom upravnog odbora) teretane? Da li bi onda imao pravo da tog clana izbaci ili ne?
Gazda teretane
17.01.2005., 11:46
:D
Domaci izdajnici
17.01.2005., 14:26
Ti si partibrejker, bre! Smaaaras.
Toliko reci, a zaspali smo na pola....
Bla, bla, bla
Domaci izdajnici
17.01.2005., 14:28
Bla, bla, bla
Ko uopste ima vremena da pise gore onaj roman?
U jeee :shock:
Gazda teretane
17.01.2005., 16:15
Pa na poslu sam a kao i svi predano radim za svog Gazdu, iz cega proizilazi da imam vremena.
Gazda teretane
17.01.2005., 16:26
Bla, bla, bla
Da li bih ti bio zanimljiviji da sam vise pljuvao po famoznom Gazdi?
Izvini ali sta ti znaci partibrejker? Dosadno ti je sto nemam nekih "pikanterija" o Gazdi? Sto ga ne pljujem?
Volim sto se svi izdajemo da smo sirokih shvatanja a cim cujemo nesto sto nam nije po volji - Najlakse je reci: "Smaaaras".
Domaci izdajnici
17.01.2005., 18:26
Bla, bla, bla
Izvini ali sta ti znaci partibrejker? Dosadno ti je sto nemam nekih "pikanterija" o Gazdi? Sto ga ne pljujem?
Volim sto se svi izdajemo da smo sirokih shvatanja a cim cujemo nesto sto nam nije po volji - Najlakse je reci: "Smaaaras".
Ne, ne, ne, nemoj licno da shvatas. Ne znam da li si zanimljiv, ali izlaganje je malo nedosledno, pa smara. Nit si on, nit nisi on. Nit si za njega, nit si za nju. A i to sto kazes da gazda teretane odlucuje ko moze da vezba, mislim, stvaaaarno....1800 puta razmisli. Stvari su jasne iz aviona, a ti ga brate, "ab ovo", razvukao, a sve nesto "ovo ono". Kakva "neprofitabilna organizacija", u kom gradu? :lol: Koje "njegove sprave"? Kakva hipoteticka pitanja " sta da mu neko lomi sprave" :lol: ?I sta diras "Stranog placenika"? Covek se lepo potpisao, a ko si ti bato? Neki detektiv? Dakle, imamo Gazdu, Stanislavu1979, Stranog placenika, Domace izdajnike, Jang i Jin, Crno i Belo, Kung i Fu, a ti nisi ni onaj koji kazes da jesi.
Eto, ta nedoslednost smara, bas. :roll:
Gazda teretane
17.01.2005., 19:30
Bla, bla, bla
Ne, ne, ne, nemoj licno da shvatas. Ne znam da li si zanimljiv, ali izlaganje je malo nedosledno, pa smara. Nit si on, nit nisi on. Nit si za njega, nit si za nju. A i to sto kazes da gazda teretane odlucuje ko moze da vezba, mislim, stvaaaarno....1800 puta razmisli. Stvari su jasne iz aviona, a ti ga brate, "ab ovo", razvukao, a sve nesto "ovo ono". Kakva "neprofitabilna organizacija", u kom gradu? :lol: Koje "njegove sprave"? Kakva hipoteticka pitanja " sta da mu neko lomi sprave" :lol: ?I sta diras "Stranog placenika"? Covek se lepo potpisao, a ko si ti bato? Neki detektiv? Dakle, imamo Gazdu, Stanislavu1979, Stranog placenika, Domace izdajnike, Jang i Jin, Crno i Belo, Kung i Fu, a ti nisi ni onaj koji kazes da jesi.
Ne znam kako se on to lepo potpisao?
"Neprofitabilna organizacija"? Samo sam objasnio kako se registruju teretane. Nista vise. Ako si to vec znao - izvini.
Kako god. Sve zajedno - Mislim da bi trebali Gazdi da posaljemo nase racune da nam uplati koji dinar za ovoliku reklamu.
Inace bio sam posle posla u doticnoj teretani. Sorry, nisam sreo Gazdu. Teretana je ekstra opremljena. Samo kardio sprava ima 34 komada!!!!!! Plus ko zna koliko masina i sprava. Ono sto se meni dopalo je ogromna koicina tegova (svaka benc klupa ima preko 200kg) i podijum za dizanje tegova. Sve to za samo 1800din mesecno....
Oni koji su imali maliciozne komentare za slicice na ulazu u svlacionicu bilo bi dobro da malo pogeldaju neke novine i vide sta znaci karikatura (kao sto je vec rekao ***************). Devojka sa ogromnim grudima i momak sa ogromnim ramenima su upravo to - karikature. Upravo onako kako izgleda 99% likova po raznim bodibilding casopisima. Ne znam kako izgleda Stanislava1979 u tom predelu koji je sporan kod ove zenske karikature na slici, ali mozda je upravo to toliko pogodilo.
Pogledao sam i cifre koje su ispisane na spravama (Stanislava1979 je rekla da su pogresne da bi se ljudi lozili). Radi edukacije: Cifre na masinama su u funtama a na slobodnim tegovima (plocama) su u kilogramima.
Sto se tice hodnika - Jako mi se dopao detalj gde celom duzinom hodnika (pod hodnika) pise naziv teretane. Gledano sa kraja hodnika, zidovi onako izlepljeni stvaraju neku cudnu monotoniju (opet kad ih pogledas izbliza slike se brzo smenjuju tako da se taj osecaju gubi) koja te prosto prisiljava da obratis paznju na natpis po podu.
Meni licno smeta to sto nema neki kafic, ali kao sto mi je jedan momak koji tamo radi rekao, trebalo bi da uskoro bude i to i prosirenje same teretane (!!!!) kao i aerobik (nisam samo shvatio gde a bas me i briga za aerobik).
Sve u svemu dobice jos jednog clana.
A Gazda, kao sto rekoh, neka uplati pare za reklamu na racun br.: 68671386736136864106546445641184646
Domaci izdajnici
17.01.2005., 22:10
Opet smaras. Promasio si temu.
Stanislava 1979
18.01.2005., 03:02
Bla, bla, bla
Ne znam kako se on to lepo potpisao?
"Neprofitabilna organizacija"? Samo sam objasnio kako se registruju teretane. Nista vise. Ako si to vec znao - izvini.
Kako god. Sve zajedno - Mislim da bi trebali Gazdi da posaljemo nase racune da nam uplati koji dinar za ovoliku reklamu.
Inace bio sam posle posla u doticnoj teretani. Sorry, nisam sreo Gazdu. Teretana je ekstra opremljena. Samo kardio sprava ima 34 komada!!!!!! Plus ko zna koliko masina i sprava. Ono sto se meni dopalo je ogromna koicina tegova (svaka benc klupa ima preko 200kg) i podijum za dizanje tegova. Sve to za samo 1800din mesecno....
Oni koji su imali maliciozne komentare za slicice na ulazu u svlacionicu bilo bi dobro da malo pogeldaju neke novine i vide sta znaci karikatura (kao sto je vec rekao ***************). Devojka sa ogromnim grudima i momak sa ogromnim ramenima su upravo to - karikature. Upravo onako kako izgleda 99% likova po raznim bodibilding casopisima. Ne znam kako izgleda Stanislava1979 u tom predelu koji je sporan kod ove zenske karikature na slici, ali mozda je upravo to toliko pogodilo.
Pogledao sam i cifre koje su ispisane na spravama (Stanislava1979 je rekla da su pogresne da bi se ljudi lozili). Radi edukacije: Cifre na masinama su u funtama a na slobodnim tegovima (plocama) su u kilogramima.
Sto se tice hodnika - Jako mi se dopao detalj gde celom duzinom hodnika (pod hodnika) pise naziv teretane. Gledano sa kraja hodnika, zidovi onako izlepljeni stvaraju neku cudnu monotoniju (opet kad ih pogledas izbliza slike se brzo smenjuju tako da se taj osecaju gubi) koja te prosto prisiljava da obratis paznju na natpis po podu.
Meni licno smeta to sto nema neki kafic, ali kao sto mi je jedan momak koji tamo radi rekao, trebalo bi da uskoro bude i to i prosirenje same teretane (!!!!) kao i aerobik (nisam samo shvatio gde a bas me i briga za aerobik).
Sve u svemu dobice jos jednog clana.
A Gazda, kao sto rekoh, neka uplati pare za reklamu na racun br.: *
Sve mogu razumeti,samo nemoj biti glup!Razumem i kad neko uradi nesto glupo, kao sto je ovaj problem sa teretanom i necijom mozda povredjenom sujetom, ali kada je neko glup, a uz to jos i pokvaren i pakostan, za to nemam opravdanja. Kad vidim da drugog zele da okaljaju, na takav glup i podao nacin, kao sto ti "meris" u ovom problemu moj obim grudi, tu se ne mogu suzdrzati. Btw niti je rec o slikama i karikaturama. To moze da kaze samo pakosna i glupa osoba, koja 100% nije obdarena u donjem delu, a to je jedina stvar koju u teretani ne mozes da nabildujes. I sigurna sam da nemas .... da startujes pravu ribu, kad vec ulazis u "strip" sa onim zidovima.
Gazda teretane
18.01.2005., 07:59
Citaj pazljivije poruke i nemoj da se nerviras. Da si to radila pazljivije videla bi da ja nisam ni ulazio u "strip". Obrati se sifri ****************:-) i izvini se coveku sto mu govoris da "nema .... da startuje pravu ribu". Da nisi ti riba? Mozda bar u horoskopu?
Da li si ti Stanislava1979 iz Beograda? Deluje mi da nisi. Beogradjani su mnogo manje sujetni nego oni koji dodju sa strane u nas grad. Cemu te teske reci (glup, pakostan,...)? Ne vidim da sam ja upotrebio bilo koju takvu rec!? Jos jedan primer malogradjanstine.
Molim vas prosvetlite me - Koja je to tema o kojoj vi pricate?
1. Gazda seljak i njegov postupak?
2. Najbolja teretana (trenutno) u Beogradu?
3. Stanislava1979 i njeni "problemi"?
4. ......
5. ......
Sve u svemu, teretana je ekstra a valjda cu upoznati i Gazdu (mozda i nekog od vas).
Gazda teretane
18.01.2005., 10:13
A kad smo vec kod sujete. Koliko sam video "Kolundzija" je zapoceo temu o teretani (najboljoj, najvecoj,...) a ne o Gazdi. Kao sto si i sama rekla, a neki od nas su se i uverili, teretana je ekstra pa ne vidim zasto si zapocinjala onoliko izlaganje o liku i delu Gazde, a o samoj teretani (sto je i tema) samo par reci.
Toliko o sujeti.
Stanislava1979 cemu upotreba toliko stranih reci kad mi zivimo ovde u Srbiji i imamo nas jezik? Procitajte "Pop Ciru i pop Spiru" pa cete videti ko koristi strane reci. Doduse tamo je nemacki a ovde engleski ali to je sve isto. Poenta je u mentalitetu.
Ako smo vec na ovoj temi koju je postavio "Kolundzija" zasto ne bi pricali o onome o cemu ona i jeste?
18.01.2005., 19:05
Ajde, valjda cemo se upoznati.... Sta kazes da dodje i Stasa pa da napravimo zurku???? :wink:
Gazda teretane
18.01.2005., 19:34
Sto bi se reklo recnikom Stanislave1979: Why not?
Vi se poznajete? Vidim da je zoves Stasa pa pretpostavljam da je to nadimak.
18.01.2005., 23:36
Ma ne... Nakon ovolikog citanja o svemu sto se desava imam utisak kao da je znam. Pa eto dadoh joj nadimak.... :?
Gazda teretane
19.01.2005., 11:27
Imas li ti nekih zamerki na teretanu?
Meni, kao sto rekoh, najvise fali kafic jer posle treninga volim malo da odmorim. A i mogli bi da ubace jos jednu lat masinu. Onaj dan kad sam bio da pogledam, troje ljudi je cekalo a mislim da za onakvu teretanu to nije pametno.
Rekao mi je jedan momak (slabo pamtim imena, cini mi se da se zove Vlada), koliko sam shvatio on je trener, da ce Gazda da ubaci jos 12 traka za trcanje i nekoliko eliptika!
Gazda teretane
24.01.2005., 08:34
Jos jedan hrabar! Razlog?
pavle78
24.01.2005., 16:53
Ej,ljudi! Ajde dosta o tom gazdi i o toj najboljoj teretani!
Nego ja imam pitanje za sve vas ovde!
Jel znate jos negde gde ima neka teretana na Novom Beogradu ili u Zemunu,ali ako moze da ne bude bas 1800 dinara mesecno!
I nemoj neko da mi kaze da ih ima na svakom koraku,nego ako mozete da mi kazete nestokonkretnije ako znate! Tipa :telefon,adresu,ili bar orijentacijski da mi kazete kako da je najdem!
Eto! Toliko! Pozdrav od bildera pocetnika koji pocinje po milioniti put! :D
Gazda teretane
24.01.2005., 17:37
Ne znam telefon i adresu. U pitanju je skloniste ali je ekstra opremljena za tu cenu. Zove se "Koloseum" i nalazi se u nastavku benzinske pumpe "Sunce" kod TC "Piramida". Sa iste je strane gde i pumpa, posle jedno 50m. Cena je negde oko 10 eura i ima oko 450m2. Ako ti je "Teretana" (ime teretane famoznog Gazde) preskupa, obavezno pogledaj "Koloseum".
Kardio sprave su im kucne, nisu profesionalne kao u "Teretani" ali za te pare je ekstra.
Miroslav1983
24.01.2005., 18:30
Ma gazda je smrad!
Ma ne da je smrad nego je SMRADINA NAJVECA!
Otkako izbaci Stanislavu1979 iz teretane ja moram da trcim sa njom svaki dan!
Ovim putem apelujem na gazdu!
Gazda imaj srca dusa mi je u nosu, lipsacu negde usput!
MOLIM TE VRATI JE U TERETANU ZBOG MENE (ne zelim da me neko nosi na dusi)![/color]
Gazda teretane
24.01.2005., 23:08
Ma gazda je smrad!
Ma ne da je smrad nego je SMRADINA NAJVECA!
Otkako izbaci Stanislavu1979 iz teretane ja moram da trcim sa njom svaki dan!
Ovim putem apelujem na gazdu!
Gazda imaj srca dusa mi je u nosu, lipsacu negde usput!
MOLIM TE VRATI JE U TERETANU ZBOG MENE (ne zelim da me neko nosi na dusi)![/color]
Mozda mogu da ti dam neki efikasniji nacin da je izmoris. Svrati do Teretane, mozda ti se posreci pa upoznas i Gazdu (mozda i popricate)! Idi vise tamo pa zamoli Njega da je vrati a ne ovako preko Interneta!
Ajde "hrabri" pricajte malo o pravoj temi a ne o Gazdi! Dosta bre vise o Njemu!
Miroslav1983
24.01.2005., 23:58
Dosta o gazdi, sto je mnogo, mnogo je!!!!
Ovo vec prelazi sve granice!!!!
Nije gazda kriv ONA je kriva!!!!!
SELJANCURA JEDNA!!!
ZAKLJUCUJEM TEMU O GAZDI I ODOH NA TRCANJE!!!!!
Priznajem da nisam bila u teretani i ne znam kakva je ali sam cula da je odlicna.Ali znam gazdu koji je najgori deo te teretane."Debeli losMi" kako ga zovu.
P.S. bolji je aerobik od teretane
pavle78
25.01.2005., 16:00
Ne znam telefon i adresu. U pitanju je skloniste ali je ekstra opremljena za tu cenu. Zove se "Koloseum" i nalazi se u nastavku benzinske pumpe "Sunce" kod TC "Piramida". Sa iste je strane gde i pumpa, posle jedno 50m. Cena je negde oko 10 eura i ima oko 450m2. Ako ti je "Teretana" (ime teretane famoznog Gazde) preskupa, obavezno pogledaj "Koloseum".
Kardio sprave su im kucne, nisu profesionalne kao u "Teretani" ali za te pare je ekstra.
Hvala gazda za informaciju,provericu,nego jel zna neko jos neku tereranu na NBG ili u Zemunu,neku povoljnu!?
Gazda teretane
25.01.2005., 23:39
Ne znam sta tebe zanima ali ovo je ekstra jeftino. Ne znam gde ces naci jeftinije od toga.
Imas jos teretanu u starom Merkatoru a i blizu Gazdine "Teretane" imas jednu u sklonistu ("Taz gym"). Kazu da ova poslednja jako zaudara na vlagu ali ti idi pa pogledaj sam.
Imam poznanika na Bezanijskoj kosi i kaze da im tamo svaki cas ubacuju flajere za neke teretane koje se nalaze u tom kraju.
Ako imas tamo nekog neka ti sacuva flajer.
Ima samo tu jedan problem, a to je da su sve to sklonista koja su vlazna i oseca se onaj neprijatan miris vlage. Ali,... Koliko para toliko i muzike.
Buntovnik bez razloga
26.01.2005., 12:04
Teretana je dobra, sprave su amaterske ali dovoljno dobre za vecinu "nas",u svlacionicama smrdi kao u stenari mada sam bio u nekim stenarama gde i ne smrdi toliko,sto se tice Milosa mislim da ste ga mnogo komentarisali i da mu sa svim ovim samo dizete cenu...Nebitan lik koji je sticajem okolnosti iznajmio"privatno vlasnistvo al zamalo" prostor, preuredio ga i dao sve do poslednje pare da bi otvorio teretanu,zato je i kasnio mesec dana sa otvaranjem(valjda nije imao 200-500 eura da finisira radove)tako da sada jedva prezivljava i zbog loseg odziva vezbaca je nervozan pa mu nemojte zameriti ako je nekog izbacio bilo da je to zasluzeno ili ne...Ok je lik mada nije neko za koga bi se moglo reci da je ljudina ali nije ni smrad...Klasican beogradski lik sa svim manama i vrlinama koje to nosi.Dodjite u teretanu zato sto je ok,ima dobre sprave,i nije skupo( a i da Milos malo napravi para)...On ce se vec negde zabiti u cosak sa nekom ribicom i objasnjavace joj kako se koriste sprave satima ili danima (posto inace izgleda kao apolon-ili ti Djole Kulundzija koji je ovo i zapoceo a radi za Milosa kao trener)dok je ne smori toliko da mu da onu stvar ne bi li je onda ostavio da trenira na miru...Ovo je bilo jace od mene! Toliko o GAZDI
Stanislava hahhaahah
27.01.2005., 22:14
Teretana je stvarno najbolja ali...gazda je stvarno stekara jer nece da nam poveca platu. Nemojte da nam dirate gazdu jer je nabolji gazda na svetu(za ovo sto te branimo gazdice sutra jos po 600 din. za svaku gresku). Pored toga sto je teretana ekstra u nju dolaze najbolji frajeri kao sto je Jankovic Stanko(uz duzno postovanje posto je ozenjen) a na drugom mestu, posle Stanka je nas kolega *******, doduse velika tracara, ali mu oprastamo....uz kesicu grisina i bonzite!!!Pored eksra uslova za vezbanje u teretani ima i lepih devojaka kao sto je nasa koleginica Marija :oops: Sve u svemu radnice su najlepse i NAJVREDNIJE. Nego pocele smo tako sto smo htele da odbranimo gazdu od Stase. I zato Stasa ne diraj nam gazdu jer za njega zivot dajemo(i naravno 600 din. za svaku gresku).
ZIVEO GAZDA!!!Dodjite i uverite se sami!!!
kukuriku
28.01.2005., 23:38
Ma sta se cepis za 600 dinara, dace tebi gazda sta god oces, al moras i ti nesto njemu!
clan teretane
28.01.2005., 23:39
Ma sta se cepis za 600 dinara, dace tebi gazda sta god oces, al moras i ti nesto njemu!
strani placenik
01.02.2005., 15:39
:wink:
[quote="Buntovnik bez razloga Klasican beogradski lik sa svim manama i vrlinama koje to nosi.
J*bi ga ne moze svako da bude iz:Bosne,Crne Gore ili iz Cacka.U Beogradu mora biti i nas koji smo sve vise i vise u manjini u odnosu na one kojima ne valja sve sto je odavde,a dobro im je da uvale bulje ovde -daleko od njive.
strani placenik
09.02.2005., 16:01
Ljudi, jel neko zna devojku koja je sad za vikend bila u teretani? Bila je i u subotu i u nedelju od 11 do 1, non stop na trakama, crvekasta kosa, ravne šiške. Odlično izgleda...
Profimare
09.02.2005., 18:35
Ljudi, jel neko zna devojku koja je sad za vikend bila u teretani? Bila je i u subotu i u nedelju od 11 do 1, non stop na trakama, crvekasta kosa, ravne šiške. Odlično izgleda...A ti bi to neku kombinaciju... Za to tebi sluzi teretana a?? :D
gazda mozda jeste seljak, malo potseca na likove iz nemackih porno filmova sedamdesetih godina. Sto se tice teretane prava profi i trenutno najbolja na N.BG
Vidi se da je dosta ulozeno
slavoljub
17.03.2005., 23:54
Ne znam sta tebe zanima ali ovo je ekstra jeftino. Ne znam gde ces naci jeftinije od toga.
Imas jos teretanu u starom Merkatoru a i blizu Gazdine "Teretane" imas jednu u sklonistu ("Taz gym"). Kazu da ova poslednja jako zaudara na vlagu ali ti idi pa pogledaj sam.
Imam poznanika na Bezanijskoj kosi i kaze da im tamo svaki cas ubacuju flajere za neke teretane koje se nalaze u tom kraju.
Ima samo tu jedan problem, a to je da su sve to sklonista koja su vlazna i oseca se onaj neprijatan miris vlage. Ali,... Koliko para toliko i muzike.
slavoljub
17.03.2005., 23:55
slavoljub
17.03.2005., 23:56
Gazda teretane
01.04.2005., 07:29
Stanislava, sto se ne pohvalis sta su ti odgovorili u Blicu na tvoj problem sa Gazdom i gradjanskim pravima? Da li je to istina da te je Gazda muvao?
peacemaker
01.04.2005., 23:41
Stanislava, sto se ne pohvalis sta su ti odgovorili u Blicu na tvoj problem sa Gazdom i gradjanskim pravima? Da li je to istina da te je Gazda muvao?Ma ta Stanislava ima mnogo bujnu mastu. Kao da se nesto od toga desilo, ne verujem. Izgleda da ona mnogo voli da sva paznja bude uperena u nju, razmazeno deriste! Sigurno misli da je neka riba, a ima guzicu ko kinesku glasacku kutiju. Jesam li u pravu?
devil83
02.04.2005., 15:15
Stanislava, sto se ne pohvalis sta su ti odgovorili u Blicu na tvoj problem sa Gazdom i gradjanskim pravima? Da li je to istina da te je Gazda muvao?Ma ta Stanislava ima mnogo bujnu mastu. Kao da se nesto od toga desilo, ne verujem. Izgleda da ona mnogo voli da sva paznja bude uperena u nju, razmazeno deriste! Sigurno misli da je neka riba, a ima guzicu ko kinesku glasacku kutiju. Jesam li u pravu?
Verovatno...aj Stanislava na spavanje, i ako ti smeta nesto ubuduce ne resavaj problem ovde nego lepo reci ljudima u lice sta je u pitanju, a ne da nas smaras ovde. :lol:
peacemaker
12.04.2005., 18:17
Zna li neko onu plavu devojku sa lepim plavim ocima sto je juce bila u teretani?
Mare se nalozio, al mu prpa da pridje! :D :D :D :D :D :D
Zna li neko onu plavu devojku sa lepim plavim ocima sto je juce bila u teretani?
Mare se nalozio, al mu prpa da pridje! :D :D :D :D :D :D
NISAM, NEMOJ DA S*RES
Jel ova teretana jos uvek finkcionise i koja je cena?
Stimpson J. Cat
24.04.2007., 13:45
funkcionise, 2400 mesec dana