PDA

Vidi punu verziju : ljubav+internet=?

somebody
17.05.2003., 20:43
zelim da vas pitam da li mislite da je moguce da se zaljubite preko neta?.....i da li treba da verujete uopste osobi sa kojom chatujete ili se dopisujete?.... da li imate sumlju da vam ta osoba govori istinu?......

sta milsite o ovome??.......:))

DON
17.05.2003., 21:08
Paaaaa,hmmmm:)))) Mislim da vec ima slicnih ako ne istih tema.Al aj,ja nisam jos doziveo:))))))

somebody
18.05.2003., 05:56
hey done...reci mi koja je to tema tj. naslov teme pa da procitam....znas nov sam ovde pa nisam pogledao druge teme tako da nisam znao da je neko postavio ovo pitanje:)

black-devil
18.05.2003., 12:27
somebody, tema je daljina i mane:)

DON
18.05.2003., 14:48
hey done...reci mi koja je to tema tj. naslov teme pa da procitam....znas nov sam ovde pa nisam pogledao druge teme tako da nisam znao da je neko postavio ovo pitanje:)

Pa tema je dosta.Ljubav i sex putem PIK-a,Daljine i mane,LAZ, i td...

KatPaws
18.05.2003., 14:58
Ja sam mislila ta je to absolutno teoretski nemoguce...ljubav preko neta...pih!!!! Mislim...surfujem vec nekoliko godina....dopisujem se sa raznim ljudma...emails, forumi..itd...dakle - nemoguce!!!!!

......ALI....ima uvek neko ali..hehehehee.....u poslednjih par meseci sam totalno odlepila na jednog tipa iz USA...za kojeg cak ne znam ni kako izgleda...sto je priznacete vrlo CUDNO!!!!!!! Eh...sta da kazem.....ja jesam cudna...a sad jos i odleplia...odkacila...uh !!! Nevalja ta ljubav na daljinu bre....mnogo komplikovano...*shmrc*

Sto se tice iskrenosti...eh.....to sve zavisi...oprez nikad nije na odmet ;)

Boki
18.05.2003., 18:18
Ljubav preko neta... Moram da vam kazem da toga ima mnogo vise nego sto mozete i da zamislite! Licno ja poznajem bar 50 osoba koje su se zaljubile preko neta i to ne privremeno nego u potpunosti! Tuzno je to ako ljubav ne mozete ostvariti, ali ako mozete onda i nije tako lose!
Postoji mnogo tipova osoba... Neki ce vas navuci i ispaliti, neki ce se skroz promeniti... Ponekad, kao i u normalnoj komunikaciji, mozete pronaci osobu koja je stalno uz vas a da ni ne sumnjate da prema vama oseca nesto... Vreme donosi sve - posle vise od 2 godine na chatu bice vam jasno da 60% osoba trazi ljubav, saputnika... a ne samo druzenje! Sva sreca pa ima i onih koji zele da se druze...........

black-devil
18.05.2003., 20:02
a ja sam jedna osoba od njih, jel tako Boki?:)))

nasminkana_lazima
18.05.2003., 20:37
ne ne i ne

Bikac
19.05.2003., 13:21
Ljubav preko interneta - moze biti najlepsa neizvesnost savremenog (cyber) sveta. Ako imate srece! Samo se nadam da se necete razocarati...

DON
19.05.2003., 14:45
ne ne i ne

MMMMMMMM DA...JA SAM VALJDA SVE SANJAO?

KatPaws
19.05.2003., 22:28
Dobro bre Biljana....znamo mi kolko ja imam srece inace...dakle.......razocaracu se sigurno...uhhhhh.....ajd odo sad da se izbedacim! ;)

Ma salim se...hehehehee......

Bozo
19.05.2003., 23:44
zelim da vas pitam da li mislite da je moguce da se zaljubite preko neta?.....i da li treba da verujete uopste osobi sa kojom chatujete ili se dopisujete?.... da li imate sumlju da vam ta osoba govori istinu?......

Nista je nemoguce, dakle ovo je samo medijum za komunikaciju bas kao i telefon itd itd...

No, evo mog odgovora za pitanje da li su ljudi iskreni.
Brin Morgan kaze, doduse ne za Internet, ali to je nebitno, kaze ovako: "Good students have good teachers, and bad teachers have bad students"

Pre ili kasnije, uvek se dobro i dobro nadju, takodje i obrnuto.

Duka82
20.05.2003., 00:17
Hm, definitvo ne treba verovati osobi sa kojom se dopisujes. Daljina je dovoljan razlog sigurnosti toj osobi sa druge strane kabla da njegove/njene lazi i istine nece biti provaljene...

pertla
20.05.2003., 01:24
Pre ili kasnije, uvek se dobro i dobro nadju, takodje i obrnuto.[/quote]

Ovo vazi za i 3D, i definitivno vazi i za net...daj plajvaz pa da potpisem :)))

Bikac
20.05.2003., 10:53
Hm, definitvo ne treba verovati osobi sa kojom se dopisujes. Daljina je dovoljan razlog sigurnosti toj osobi sa druge strane kabla da njegove/njene lazi i istine nece biti provaljene...

Duka, ne slazem se potpuno sa tobom, jer koliko god daljina daje nekome sigurnost da "laze", toliko daje sigurnosti da kaze sta zaista misli i oseca (o zivotu, ljubavi, svemu...), jer mozda ne bi bio/bila u stanju da to iskaze prilikom susreta lice u lice. Ponekad se veze preko interneta pokazu iskrenije i jace nego normalne veze izmedju dvoje fizicki bliskih ljudi.

Kaca, ne mora da znaci da ces se razocarati. Naprotiv. Znas da ti to ne zelim. Ja se nisam razocarala, ali samo mislim da je to moguce i da je verovatno prilicno ruzan osecaj.

Gost118
20.05.2003., 17:08
Ako na chat ides s unaprijed formiranim misljenjem da ces biti slagan, sta drugo tamo i mozes da dobijes...?

Zena_zmaj
20.05.2003., 21:50
Ako na chat ides s unaprijed formiranim misljenjem da ces biti slagan, sta drugo tamo i mozes da dobijes...? Pametna ova gazdaritza majku mu....;0)))))) Drugaritza koju ja zarazih chatom,udaje se u avgustu za momka kojeg je upoznala ovde...ISKRENOST je ono shto ih je privuklo(kao i niz slichnih interesovanja i splet dobrih okolnosti...ili mozda SUDBINA...)....

Bikac
21.05.2003., 09:55
Definitivno je moguce naci ljubav na netu. Pa i ovaj primer koji je Zena_zmaj dala to dokazuje! A naravno da se iskrenost moze pruziti u potpunosti jer se osobe ne poznaju. Ponekad je lakse otkriti sve nekome za koga ne mislis da ces ga u zivotu videti/cuti. A kad se sve otkrije lakse je vezati se i na kraju - sta? Zaljubiti se i voleti.

nasminkana_lazima
21.05.2003., 19:48
mozda i moguce ali ......ali.........ne veruj 100%

mb
22.05.2003., 00:28
Mislim da je moguce, jer ja sam upoznala nekog prekog neta, zaljubila se u njega i sad smo zajedno. I to je nesto najlepse sto mi se desilo u zadnje vreme u mom zivotu. Zadovoljna sam. Internet je cudo

Studentkinja
22.05.2003., 00:35
Internet stvara iluzije,pa ako zelite da se zaljubite u sopstvenu izmisljotinu,samo napred.

Zena_zmaj
22.05.2003., 03:13
Ako na chat ides s unaprijed formiranim misljenjem da ces biti slagan, sta drugo tamo i mozes da dobijes...? Studentkinjo,prochitaj ovo par puta....mozda je reshenje tu negde...samo treba hteti...treba smeti..

Gost118
22.05.2003., 10:16
Zeno_zmaju, hvala sto me tako hvalis...:)))
Nego, zaista, vi skeptici, zasto se ne opustite...???
Nista ne mozete da izgubite... Naprotiv... Samo mozete da dobijete - bezbroj poznanstava, poneko prijateljstvo, a, mozda i ljubav...
Lijepo je ponekad sanjati...;)

DON
22.05.2003., 13:28
Zeno_zmaju, hvala sto me tako hvalis...:)))
Nego, zaista, vi skeptici, zasto se ne opustite...???
Nista ne mozete da izgubite... Naprotiv... Samo mozete da dobijete - bezbroj poznanstava, poneko prijateljstvo, a, mozda i ljubav...
Lijepo je ponekad sanjati...;)

...Jos kad se san pretvori u javu,jel tako Gazdarice:))))
Ja stvarno ne razumem( a svijski se trudim) sve te skeptike.Narocito ovu koja kaze 100%?Jel to ona vec bila nekad na chatu,pa prestala da dolazi jer je ljubav izdala?Studentkinju razumem,jos je mlada.VOLITE SE LJUDI, ako ne znate,ne mozete,onda ne sirite negativnu energiju.

Crnka
22.05.2003., 16:36
Žena se zaljubi u muškarca slušajući ga...
Ljubav preko neta je moguća i verujem da je većina nas to doživela.
Nisam verovala dok to i sama nisam doživela.Mislila sam pa zar da se zaljubim u reči bez slike i tona,u reči ispisane na ekranu?????Ali......lepo je opet osetiti to udaranje srca, rumenilo na obrazima i osmeh koji se pojavi čim mu ugledam nick.
Trenutak koji se pamti.

Bikac
22.05.2003., 16:48
Nisam verovala dok to i sama nisam doživela.Mislila sam pa zar da se zaljubim u reči bez slike i tona,u reči ispisane na ekranu?????Ali......lepo je opet osetiti to udaranje srca, rumenilo na obrazima i osmeh koji se pojavi čim mu ugledam nick.
Trenutak koji se pamti.

To je definitivno to! Ali jel' ti se desilo i da vidis osobu koja se krila iza tih reci?

DON
22.05.2003., 18:00
Da Bikac,to je definitivno to.Za druge ne znam,meni se "desilo" da vidim osobe zbog kojih opet srce kuca kao u 16 god.....Neko rece i kad vidis nick samo...Bravo,to je upravo to.Na kraju SVI to osete....chat je chudo:))))))

black-devil
23.05.2003., 20:30
DON, chat je chudo nevidjeno:)))))))):PP

no name
23.05.2003., 21:20
Ja mislim da je moguce, nego isto tako mislim da je vrlo gloopo... :)))

Sajber_Kurajber
25.05.2003., 00:20
Trenutak koji se pamti.

He...znao sam da sam dasa al toliki... Seko izvini zbog lupanja, pa znas da imam aritmiju

loopetam
31.05.2003., 15:25
Sajber, a da probash lexilium... mozda , crnka, neka ga njega, samo ti chuvaj svoje srculence, neka budu i "iluzije", koga je briga i onako loshe ne moze da nas obidje, pa shto ne uzivati i u malim stvarima.. neralnim.. kome smeta, ne mora..

Lavica
01.06.2003., 01:58
Slazem se!

Zana
26.06.2003., 09:14
Nisam verovala u to dok nisam sama osetila tako nesto.

Mislim da je moguce!!!!

Lepe reci su cudo....
Pamticu dok sam ziva taj osecaj kada dodje i vidim mu nick, moj osmeh na licu, blago rumenilo, leptirici prorade u stomaku, okice mi se zasijaju, proradi masta... krene "slatka jeza" niz kicmu mmmmmmmm tako nesto stvarno treba doziveti. Prelepo je!

jecaAUS
27.06.2003., 05:30
DON, chat je chudo nevidjeno:)))))))):PP

mhhmmmm devilche, zarazis se sad pa sad:)))
tj. dok pocnes da chatujes sa par ljudi i onda.....pfff dodjes opet i opet..i tako:)
znamo mi svi po malo kako to ide
:)

BISTRO
27.06.2003., 06:36
nemoguce nema teorije.ko se na taj nacin zaljubljuje nije ni za sta.pozdrav od BISTROA

sremica
27.06.2003., 11:10
Slazem se sa svim vasim sugestijama ali ja imam problem u vezi sa tim.Naime pre pet sest meseci chatovala sam ovde sa deckom iz SAD-a,moje je godiste i ja sam u tom trenutku imala nekih emotivnih problema,pa sam mu se onako ljutski izjadala a on me je sa samo jednom recenicom posavetovao i ...na kraju je njegov savet upalio.Dao mi je samo njegovu kucnu adresu jer je chatovao iz nekog doma i od tada se nismo culi...a on se ne pojavljuje...a tako mi je nesto prirastao za srce
Ako imate resnje mog problema pisite

kosmopolit
27.06.2003., 11:33
a mozda ga ja zamenim ?

atomski mrav
27.06.2003., 12:28
Kosmo brate ti se svakoj nudis... :)
Mozda bi bolje palilo kad bi se koncentrisao na jednu. :))

rodeo
27.06.2003., 20:33
pa...evo...desilo se...
mislila sam da je chat puka zajeb... , ali desilo se.upoznala sam tipa na chatu..caskali par dana ,a onda je on dosao u yu da se vidimo...bilo je zaista neverovatno i nikada necu zaboraviti tu nedelju...sada se i dalje kuckamo po celu noc...javicu vam da li uspeva...ali imam neki filing da ipak da...da uspeva. eh taj chat

rodeo
27.06.2003., 20:36
[eh da zaboravih najbitnije da vam kazem......mnogo ga volim!!!i][/i]

sremica
27.06.2003., 23:38
a mozda ga ja zamenim ?
kako mogu da znam da je ta adresa tacna?Malo mi je glupo!

ghost
28.06.2003., 05:30
daj boze da on ima 83 god.

Princeza
10.07.2003., 22:25
Moja Net romansa je trajala 3 nedelje. Pukla je zbog toga sto je on iz Subotice a ja iz BGD. Nije verovao da tako nesto moze da funckiconise. A znate sta je najcrnje? Tip je savrsen. Prvo smo se onako dopisivali cisto da kazam da se dopisujem sa nekim sa Neta jer je to nekako bilo popularno. Onda smo poceli da otkrivamo zajednicke tacke i to ne globalne, nego bukvalno: mrzim nedelju ujutu i ne diraj me, jer ujedam i volim nes-kafu sa secerom, tursku bez i caj veoma sladak. Znali smo unapred sta ce ko da kaze. Onda smo se upoznali i oboje se suzdrzavali da pokrenemo tu temu. Sladak je, visok, zelene oci, dve godine stariji... Onda smo poceli da se cujemo telefonom. Po dva sata nocu smo pricali. I tako... Smuvali smo se prakticno na stanici kad sam ja dosla u Su i sve je delovalo kapo bajka. A onda tako jedan vikend on za Bgd, opa ja opet tamo i kaze on kraj. Glupo mu je da se vezuje a unapred zna da je sve osudjeno na propast. Da li muskarci imaju dar da vide mesecima unapred? Mozda im je pesimizam urodjen. Sve u svemu, malo suza, 2 meseca bez Neta i sad mi je OK. Sva sreca pa sam se "samo" zaljubila. ASta da vam kazem a da ispadnem pametna. Valjda je lakse naci srodnu dusu ovako kad je ne moras gledati u oci. Ovde smo skoro svi savrseni, nema pogleda da nas odaju, govora tela...
Kome se posreci da se upari sa nekim sa Neta zelim im puno ljubavi. U bajke treba verovati!

scarlet
12.07.2003., 04:54
ja sam se udala za tipa koga sam upoznala na netu.iskustva ljudi su razlicita i naravno da ima svega i svacega...ali ne znaci da je ljubav preko neta nemoguca.naprotiv :wink:

12.07.2003., 06:36
Moja Net romansa je trajala 3 nedelje. Pukla je zbog toga sto je on iz Subotice a ja iz BGD. Nije verovao da tako nesto moze da funckiconise. A znate sta je najcrnje? Tip je savrsen. Prvo smo se onako dopisivali cisto da kazam da se dopisujem sa nekim sa Neta jer je to nekako bilo popularno. Onda smo poceli da otkrivamo zajednicke tacke i to ne globalne, nego bukvalno: mrzim nedelju ujutu i ne diraj me, jer ujedam i volim nes-kafu sa secerom, tursku bez i caj veoma sladak. Znali smo unapred sta ce ko da kaze. Onda smo se upoznali i oboje se suzdrzavali da pokrenemo tu temu. Sladak je, visok, zelene oci, dve godine stariji... Onda smo poceli da se cujemo telefonom. Po dva sata nocu smo pricali. I tako... Smuvali smo se prakticno na stanici kad sam ja dosla u Su i sve je delovalo kapo bajka. A onda tako jedan vikend on za Bgd, opa ja opet tamo i kaze on kraj. Glupo mu je da se vezuje a unapred zna da je sve osudjeno na propast. Da li muskarci imaju dar da vide mesecima unapred? Mozda im je pesimizam urodjen. Sve u svemu, malo suza, 2 meseca bez Neta i sad mi je OK. Sva sreca pa sam se "samo" zaljubila. ASta da vam kazem a da ispadnem pametna. Valjda je lakse naci srodnu dusu ovako kad je ne moras gledati u oci. Ovde smo skoro svi savrseni, nema pogleda da nas odaju, govora tela...
Kome se posreci da se upari sa nekim sa Neta zelim im puno ljubavi. U bajke treba verovati!

:))

znanimljivo:))... i ja sam iz subotice:).... hoces da se dopisujemo?

Pansebjorn
12.07.2003., 12:26
ljuav+internet=glupost

radovan_lb
20.07.2003., 11:50
kako da ne samo sto devojke neveruju ali mogu i dase uvere. ja sam vrlo iskren i kazem sta hocu bez lazi
neka se jave pa ce im sve biti jasno ovo je naj iskrenije . radovan_lb@yahoo.com

cpku
21.07.2003., 04:56
Moja Net romansa je trajala 3 nedelje. Pukla je zbog toga sto je on iz Subotice a ja iz BGD... Da li muskarci imaju dar da vide mesecima unapred?

Tesko da je ta veza pukla samo zbog kilometraze :D To bas bas mnogo zvuci kao kulturan izgovor (retko lepa muska osobina: nece da kaze istinu pa makar ga mucila "Vracam se bivsoj. Ti si strava, al` za Milom srce tuzi", nego lepo i kulturno "...maco, mnogo mi se svidjas, ali mnogo smo daleko :cry: "). Mor lak next tajm :D

cpku
21.07.2003., 04:58
ja sam se udala za tipa koga sam upoznala na netu.iskustva ljudi su razlicita i naravno da ima svega i svacega...ali ne znaci da je ljubav preko neta nemoguca.naprotiv :wink:

E, a ovo je da ne verujes :D To se stvarno desilo, ili?...

Tihi
22.07.2003., 03:16
Sve to preko neta ne funkcionise bas najbolje. Npr: Plavusa , prelepo gradjena, "nema dlake na jeziku" i sta ? pojavis se :shock: od slike iz tvoje glave i "cuda" koje te ceka na cosku jedina slicnost je boja kose i to na odredjenim pramenovima. Znam ja da nije sve u izgledu :wink: , ali mora da postoji bar mali izgled da bi se zadrzao pogled 8)

Dzej Dzej
22.07.2003., 15:15
Pa internet je danas toliko jedan NORMALAN vid komunikacije, da je lakse nekog upoznati na dejting sajtovima, nego prici na ulici i pozvati na pice. A, ovako bar mozesw da ga stvarno upoznas, u opustenosti svoje sobe, svog izbora muzike i pica...mrzim usiljenost zivog upoznavanja, poziranje i glupa pitanja. Sto se ne bi nasli bas ovde? Jedino sto izgled stvarno JESTE bitan, nije presudan, ali je vrlo vazan, pa ima opcija i da posaljes fotku, ne? Ja sam to izbegavala. Ako ima price, ima je, ako ne mozemo da razgovaramo, sta me se tice kak :lol: :lol: izgledas? A, opet, moj pogled te nece ulepsati, ako si nistavan....
Stq hocu da kazem? Da je vrlo normalno i, malo je paradoksalno to reci, ali PRIRODAN nacin komunikacije danas. I - SVE je moguce.

Gost118
22.07.2003., 15:39
U nedjelju je bila godisnjica braka mojoj radnoj kolegici, koja je svog muza srela na netu i zbog njega rasturila i dugogodisnju vezu u kojoj je bila... I definitivno je ovaj, mnogo bolji u svakom pogledu, od njenog bivseg momka... Eh da, sad vec imaju i divnu kcerkicu...
Moj prijatelj uskoro treba da postane tata, u braku sa zenom koju upozna na chatu... Zbog nje se ovdje doselio iz Beograda...
Robert J. III iz Indijanapolisa (pravi Amer) srete na netu jednu moju poznanicu, zaljubi se i dodje ovdje da je upozna... Vjencali su se poslije par dana... I oni ce uskoro postati roditelji...
Moja sestra koja zivi u Danskoj luda je za jednim Zagrepcaninom, zbog kog svakih par mjeseci prelazi hiljade kilometara, kako bi se vidjeli... I oni planiraju vjencanje... Srela ga je na PIK-u...
Jel' treba jos primjera, ili je ovo dosta...??? :roll:

atomski mrav
22.07.2003., 15:41
Ma dosta je... valjde su shvatili poruku! :D

Cao Gazdarice! Jesi dobila sms-ic?

kosmopolit
22.07.2003., 15:41
uh Gazdarice , pa znaci ipak ima sanse i za nas dvoje ?

Gost118
22.07.2003., 17:52
O, gangi, pojavio si se i ti... :D
Da, dobila sam SMS, ali trenutno ne mogu da ti odgovorim... :(
Cosmo, naravno da ima sanse...
Kocka je bacena... :shock: 8) :P

kosmopolit
22.07.2003., 18:01
samo da ne bude poput one iz filma " Cube " , ako si gledala ? :)

Gost118
22.07.2003., 18:02
Nisam gledala... O cemu se radi...???

kosmopolit
22.07.2003., 18:05
radi se o tome da blenes 90 min. u ekran i na kraju ne shvatis o cemu se radi ....
mozda ja nisam shvatio jer sam smotan :roll: , pogledaj ga mozda ti ukapiras pa mi javi , da li je to kocka na koju si mislila ...

scarlet
23.07.2003., 01:12

E, a ovo je da ne verujes :D To se stvarno desilo, ili?...
da stvarno se desilo :D

iris
23.10.2003., 18:38
Moguce.Da li na zalost ili na srecu....to vec ne znam.U svakom slucaju, srce moze da bude puno zanosa, ali i tuga moze da bude pregolema.

JOVANA77
23.10.2003., 21:21
moguce, moguce, moguce..........................

ian
24.10.2003., 00:03
I believe

24.10.2003., 00:10
:? :oops: ..meni moja paranoja smeta :wink:

optimista
24.10.2003., 00:29
Mislim da je moguce, jer ja sam upoznala nekog prekog neta, zaljubila se u njega i sad smo zajedno. I to je nesto najlepse sto mi se desilo u zadnje vreme u mom zivotu. Zadovoljna sam. Internet je cudo

Hoces li mi molim te reci jeste li vi iz istog mesta?Kako prevazilazite problem daljine,ako ga ima?Koliko Vam je intenzivna veza?Mozda je indiskretno,ali razumeces,nadam se,na pocetku sam necega takvog i rado bih cula savet..
Hvala

optimista
24.10.2003., 00:33
a mozda ga ja zamenim ?
kako mogu da znam da je ta adresa tacna?Malo mi je glupo!

MA PISI MU,NISTA NE GUBIS!!!Samo mozes da dobijes

Optimista
24.10.2003., 00:39
U nedjelju je bila godisnjica braka mojoj radnoj kolegici, koja je svog muza srela na netu i zbog njega rasturila i dugogodisnju vezu u kojoj je bila... I definitivno je ovaj, mnogo bolji u svakom pogledu, od njenog bivseg momka... Eh da, sad vec imaju i divnu kcerkicu...
Moj prijatelj uskoro treba da postane tata, u braku sa zenom koju upozna na chatu... Zbog nje se ovdje doselio iz Beograda...
Robert J. III iz Indijanapolisa (pravi Amer) srete na netu jednu moju poznanicu, zaljubi se i dodje ovdje da je upozna... Vjencali su se poslije par dana... I oni ce uskoro postati roditelji...
Moja sestra koja zivi u Danskoj luda je za jednim Zagrepcaninom, zbog kog svakih par mjeseci prelazi hiljade kilometara, kako bi se vidjeli... I oni planiraju vjencanje... Srela ga je na PIK-u...
Jel' treba jos primjera, ili je ovo dosta...??? :roll:

Super su ove price,ko porucene za moju situaciju..Dopisujem se sa jednim crnogorcem koji je veren i super nam je...prekinula sam..grize me savest,al osecam da bi mogao da bude moj,a mozda i nebi...sta bre ljudi da radim,da ga OTIMAM???

Gost118
24.10.2003., 11:30
Otimaj... :lol:

Mici $
24.10.2003., 12:12
Ponasaj se u skladu sa svojim nickom !Ustvari mozda on i zeli da bude "OTET"zasto bi se inace i dopisivao sa tobim :?: :)

**case-problem**Zivka
24.10.2003., 12:28
Jedna moja drugarica je preko neta upoznala tipa iz Belgije, udala se, imaju dete i zajedno su vec tri godine. Samo se spakovala i otisla kod njega.
Ja imam slicno iskustvo, samo se nisam zaljubila nego stekla jednog divnog prijatelja, i ne preko neta nego preko sms-a. On zivi u Svajcarskoj i dopisujemo se, necete verovati, skoro 4 godine. Dolazi cesto za Suboticu (odatle je rodom) i cak i za Beograd (odatle je njegova bivsa zena), ali nijednom nismo pozeleli da se upoznamo i licno. Pa zasto, i ovako je super? On mi dodje kao starija sestra, drug koji ne ocekuje nesto vise od prijateljstva, "dnevnik" koji ti cak i odgovori.

Deep Blue
24.10.2003., 20:07
Ljudi, odusevili ste me sa tolikiom pozitivom!
Dosla sam na ovu stranu ocekivajuci skepticnost ali... Super! :D

optimista
24.10.2003., 23:42
Otimaj... :lol:

I HOCU!!!

MALLENA_PRAVA
04.11.2003., 05:59
LJUBAV NET POSTOJI........UME DA BUDE SLATKA KO MED A I GORKA KO CHEMER...

sunrise
04.11.2003., 09:20
...

Dell-Boy
04.11.2003., 11:54
Ne znam sta je tacno chemer. Nesto kao Pelinkovac? FUJ, ne volim ga :?
A ljubav - Net? Da, da, moguce je, dokazano :)

bambi
04.11.2003., 22:11
...aaaaaaaa,bas ovih dana se zaljubila ova luda glava... :roll:

Copy_Cat
24.01.2006., 23:35

Bas am ovo htela da pitam,pa sam onda nasla ovu temu. mislim da je moguce zaljubiti se sad da li treba verovati, ne znam, u ovo bas nisam sigurna, ipak ti ovakva veza daje mogucnost da izmisljas i izvrces istinu

Shiwa
25.01.2006., 00:17

POstoji jedna osoba s kojom se dopisujem i simpaticna mi je........i wjerujem joj..........a kako ja bas i nisam neki lazljiwi tip goworim joj istinu..........ja lazem samo starce i to u nuzdi..........nisam se nikad zaljubila preko neta pa o tome ne mogu bas nista konkretno reci ali znam neke ljude koji jesu tako da je ocito moguce........ ;)

Ivana 2004
25.01.2006., 00:24
tipkali godinu dana ,veza preko neta i telefona
pa se upoznali
pa poceli da se zabavljamo 3 god
pa se skoro uzeli
i sta da ti josh kazem ,,,,sem da kako sam se nadala dobro sam se udala ....hehhehe
nisam verovala u tu ljubav preko neta i da u opste sa one druge strane moze postojati neko kome cesh biti posvecen celog zivota ....

wildchildren
25.01.2006., 00:41

to ti je rizik i neka vrsta kockanja
nikad ne znas kakav je onaj sa druge strane ekrana
moze biti divan mladic koji govori istinu a moze biti i manijak
pa kako ti zapadne :smile:

S_K_V_O
25.01.2006., 01:12
Ja sam suvise konkretna za ljubavisanje iskljucivo preko neta.
Ne bih mogla da se romanticno dopisujem na duge staze i da mi to predstavlja neku uzivanciju, ma nema sanse!
Imajuci u vidu moj temperament to bi se pretvorilo u smaranje.
Nije to za mene...em sam konkretna, em smatram da je za ljubav potrebno poznavati osobu u celosti, svim culima, mirisom, ukusom, dodirom, sluhom, vidom...Internet moze da bude pocetna stanica za voznju u nepoznatom pravcu. Sto se toga tice, nikakve predrasude nemam...