Vidi punu verziju : Da li Zaječarskom Pivarom vlada SEKTA
harison@verat.net
21.08.2003., 01:24
Prema istraživanjima HIA-e Zaječarskom Pivarom vlada sekta.Zbog poslovne politike koje vodi rukovodstvo očekuje se skori propast Pivare.Detaljne podatke o ovom slučaju možete dobiti na e-mail :!: :!: :!:
Vlada sekta neafirmisanis alkoohlicara ili
Sekta pijanaca iznad 70$ alkohola u krvi kada je osoba trezna sto je ujedno i clanska karta a jedini uslov je da se ne primeti na clanu ili korisnik da je pod uticajem alkohola i da dreger (lesnarski) pokazuje 0 promila opojne tecnosti 8)
HIA->Harisonova Istrazivachka Agencija????!!!!!
elendil
12.06.2004., 18:32
Prema istraživanjima HIA-e Zaječarskom Pivarom vlada sekta.Zbog poslovne politike koje vodi rukovodstvo očekuje se skori propast Pivare.Detaljne podatke o ovom slučaju možete dobiti na e-mail :!: :!: :!:
Ispade da si u pravu.Evo ih u zatvoru.Mozda ne bas sekta ali oligarhijski lobi... :cry: :oops: :twisted:
Vlada sekta neafirmisanis alkoohlicara ili
Sekta pijanaca iznad 70$ alkohola u krvi kada je osoba trezna sto je ujedno i clanska karta a jedini uslov je da se ne primeti na clanu ili korisnik da je pod uticajem alkohola i da dreger (lesnarski) pokazuje 0 promila opojne tecnosti 8)
BAto, valjda 70% ????
... ma ja mislim da samo malo vlada herpes i atipicne upale ali nista strasno... Sa stbilizacijom vremena ito ce proci.
Webstar
19.06.2004., 18:01
Pivaru vode ljudi koji su zaista to. SEKTASI.Samo se vesto prerusavaju.Ima mnogo dokaza ,na srecu i snimaka kako posecuju lokalne vracare i vraceve.ZSTO?
KAD SU TOLIKO SPOSOBNI? NJIHOV MORALNI KODEKS JE SLAB.ALI DOK TO IZADJE NA VIDELO MNOGE CE GLAVE PASTI..NA NJIHOVU NESRECU SVE IM SE VRACA ALI KASNO ZA NEDUZNE. RAZVRAT, TROSENJE PARA,PRIJATELJSTVA LOKALNIH MOCNIKA . NEKA IMA BOGA ! A BOG JE VELIKI SAMO MU TREBA POMOCI MOLITVAMA. I NEKA NAM JE UPOMOC.
NEKA NAS POMILUJE GRESNE I SPASI OD LOPOVA I NEMORALNIH IZ OKOLINE. :idea:
WHATTA??????
e, daj ne mlati vise... mislim, sekta je jedno, vracare su drugo, "veze i vezice" su trece, korupcija cetvrto, lupanje oklagijom u glavu peto, sesto je godina proslo od 1404, sedmo je nebo, osmo....
Ljudi na ovom forumu pisu se takve budalastine da pola tema treba zabraniti.
Da li ovde neko vodi racuna o pravima onih drugih.
tacno brate osim njih ne opostoje drugi yeri :twisted:
predlazem da tema ostane aktuelna dok ne budemo u prilici da cestitamo odlazak vampira :!:
AAAAAAAAAAA braco -prodata pivara .............bogati smo bogati....samo da su postigli dobru cenu jaooooooooooo :P
Ma daj odakle ti to? Znam da se muvaju na kraju neki Turci,radnici kazu sa veliki..., ali jos nista konkretno!A i da jeste
:roll: sta smo tu mi dobri?
e narode primaju platu akcije im vrede i boli njh uvo sta narod prica. samo neki s.simic tamo na..ba.
elendil
15.07.2004., 18:31
e narode primaju platu akcije im vrede i boli njh uvo sta narod prica. samo neki s.simic tamo na..ba.
Ne samo da imaju za platu,vec su sa viskom sponzorisali Z.Joksimovicev put u Tursku sa nekih kako se prica po carsiji tricavih 11000 evra.Ima se moze se! :twisted:
Daj bre ljudi,sto ste ljubomorni :D
elendil
16.07.2004., 23:20
Daj bre ljudi,sto ste ljubomorni :D
Daleko je to od ljubomore draga Hani,to je njihov novac i oni imaju pravo da sa njim rade sta hoce.Steta samo sto je to daleko od jednog bonus pater familias ponasanja.A to je vec stvar etike.Videcemo njihovu pricu za par godina,samo polako. :?
Hackers
17.07.2004., 00:17
Nemate Vi pojma.
Ozbiljno elendil daj jednu jebenu manifestaciju u Zajecaru i okolini koju nisu sufinansirali--pa proslu gitarijadu nisu hteli da finansiraju ni opstina ni ministarstvo uz gomilu sitnih privatnika sta mislis ko je dao odlucujucu kintu?Obavesti se pa pricaj...
A kako koje dobro za nas od prodaje---1300 akcionara,jedna akcija vredi 21000 dinara(oko 300eura).u proseku svaki od akcionara mislim ima 30-40tak akcija a ima onih sa mnooogo vise...
akcijice ,akcijice mnogo akcijica jos ko je bio pametan pa doplacivao za 2. kategoriju---parice parice mnooogo parica...E sad kad drzava uzme 10 % :evil: nego prezivecemo...-
Deda DRAZA
20.07.2004., 23:18
Od pre neki dan EFES beerTurky.Pa moralo je tako...
elendil
20.07.2004., 23:26
Ozbiljno elendil daj jednu * manifestaciju u Zajecaru i okolini koju nisu sufinansirali--pa proslu gitarijadu nisu hteli da finansiraju ni opstina ni ministarstvo uz gomilu sitnih privatnika sta mislis ko je dao odlucujucu kintu?Obavesti se pa pricaj...
A kako koje dobro za nas od prodaje---1300 akcionara,jedna akcija vredi 21000 dinara(oko 300eura).u proseku svaki od akcionara mislim ima 30-40tak akcija a ima onih sa mnooogo vise...
akcijice ,akcijice mnogo akcijica jos ko je bio pametan pa doplacivao za 2. kategoriju---parice parice mnooogo parica...E sad kad drzava uzme 10 % :evil: nego prezivecemo...-
Sitne su te akcijice.Pojesce krupna riba sicu.A gazduje se sa 51%.
Rimljanin
15.09.2004., 19:29
Dosao Turcin.
Ima li seksa u pivari jer turci imaju povise zena?
:lol: :P :wink:
Van Helsing
23.09.2004., 22:50
Samo da ne ostanu kratko kao prosli put.Zamislite koliko ce nasa tehnologija pravljenja piva napredovati.Muslimani su poznati po proizvodnji piva i alkohola.Valjda nece da nam promene etiketu,zamislite to! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ljudiiiiii ukinu li Turci regent ili Zajecarsko(za njega me najvise strah ali mozda ga samo preurede)idemo u linch-zapalicemo ih
Samo da ne ostanu kratko kao prosli put.Zamislite koliko ce nasa tehnologija pravljenja piva napredovati.Muslimani su poznati po proizvodnji piva i alkohola.Valjda nece da nam promene etiketu,zamislite to! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nemoj lupati... muslimani ne piju alkohol... germanski narodi su poznati po pivu.... muslimani (turci) po kafi i drugim stvarima... ali u najvecem broju muslimanskih zemalja je konzumiranje piva zabranjeno... sem u turskoj i par drugih
Van Helsing
24.09.2004., 22:08
Kakav si ti bukvalista! :shock: Mislis da ja ne znam za pivo i za muslimane.Znam to mnogo bolje od tebe,zato sto ih vidim svakoga dana na stotine a ne kao ti na letovanju samo.A o germanskom pivu sa tobom apsolutno ne mogu diskutovati zato sto samo takvo pijem(izuzetak su neka engleska piva o kojima samo mozes da sanjas)A to sto su nam turci usli u pivaru a uskoro ce uz pomoc svog kapitala da udju i u druge strukture!!!Uostalom nasa je vojska sa njima u zajednici!Kakva sramota!
ninanena
25.09.2004., 08:03
pa sta vam fale turci kad su sada bolji od nasih :lol: ma svi proleteli pored nasih :lol: a nasi tonu li tonu pa onda mora neko da ih spasava i eto turci kad drugi nisu hteli :lol:
Vladaju Turci sa veliki k...,ovaj kapitl i proda vace svoje pivo a to sto su tu opet posle skoro 100 godina ko nam kriv?
crnadama
07.10.2004., 02:57
Sta bre mi da kazemo iz Kablova , nema vrednih akcija ma nek su sektasi al nek nas placaju da ne pomremo. A ko se igra sa djavolima znate kako prodje. Raspitajte se o ljudima koji su se time bavili, niko nije otiso u raj. Ali vi pivarci sa "onoliko sektaskih para" boli vas du.e ,svako dobro ja vam od srca zelim srecu i bas vas briga.
8) 8) 8) :wink: