PDA

Vidi punu verziju : Sex na zabranjenom mestu? hmmmm....

macak_011
17.05.2003., 14:27
Ja sam stvarno imao sex na cudnim mestima, kao sto su skolska dvorista, toaleti, liftovi, ali nisam bio sa devojkama niskog morala nego je sve to bilo iz ciste strasti i preterane zelje za sex-om!!!!! Da cujem Vas!!

mica
17.05.2003., 14:36
Ti si na svakom od tih mesta imao sex sa devojkom?

macak_011
17.05.2003., 14:41
Jesam kazem ti ali sam voleo tu devojku, mada je moja prica nebitna ja zelim da cujem od svih Vas vase price!!!!!!![/i]

black-devil
17.05.2003., 15:45
Pa nisi jedini, tu sám i ja:)

blackground
17.05.2003., 17:04
Pa kao sto rece skolsko dvoriste, skolski wc, plaza, parkici.....
LETO RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

sunchica
17.05.2003., 18:48
shta je to zabranjeno mesto?

Bozo
17.05.2003., 19:09
shta je to zabranjeno mesto?

Verovatno u parku na travi gde pise "ZABRANJENO GAZITI PO TRAVI" :)

black-devil
18.05.2003., 00:36
ili u wc-u u diskoteci gde pishe "ZABRANJENO PUSHENJE":))

18.05.2003., 03:50
... ne evo sada malo ozbiljna da budem. to sa tim zabranjenim mestma , moze da uzbudi...ali nekako ja bash i ne volim tako to. konformista sam i volim mirishljava, chista, udobna mesta...
a mashtu uvek mogu da aktiviram...tako da sam protiv zabranjenih mesta.

sunchica
18.05.2003., 03:53
sunchica se nije prijavila, pa ispadoh samo gost!... ne evo sada malo ozbiljna da budem. to sa tim zabranjenim mestma , moze da uzbudi...ali nekako ja bash i ne volim tako to. konformista sam i volim mirishljava, chista, udobna mesta...

Gazdarica
18.05.2003., 10:07
Autore, cemu uopste isticanje da te djevojke nisu bile "niskog morala"...???
Kada bi se tako mjerilo, ispalo bi da su najmoralnije one koje vode ljubav u mrklom mraku, s pokrivacem do grla, u suknenoj spavacici do zemlje i iskljucivo u misionarskoj pozi...?
Zar je to mjerilo morala...?

black-devil
18.05.2003., 19:05
Gazdarice, daleko od toga da je to to:))
Da je tako ja bi odma otisla u manastir:)))))))

red_Sonja
18.05.2003., 23:03
Volela bih da probam jer cesto mastam o tome....

**case-problem**MiLoS
22.05.2003., 01:21
pa...eto..ja...cekam

Gazdarica
22.05.2003., 09:18

Hmm, ne bi bilo lose probati to i u manastiru...:)))

Crnka
22.05.2003., 11:29
lJubav na zabranjenom mestu...divno i nezaboravno.
Što se tiče plaže mislim da je to već prevaziđeno i tako normalno , nego kaži mi da li si probao to da uradiš u ulazu svoje zgrade kad svakog trenutka neko može da naiđe.....

Bikac
22.05.2003., 13:13
Dobro je neko pitao - koja su to zabranjena mesta. Mislim da takvih nema, jer kao sto negde pise - zabranjeno gaziti travu ili zabranjeno pusenje, NIGDE nema znaka - zabranjen sex. Ako ima negde takav znak izvinjavam se u startu i molim vas da me obavestite gde je to, da ne zivim u zabludi.

Njuskalo
23.05.2003., 16:41
Ja sam stvarno imao sex na cudnim mestima, kao sto su skolska dvorista, toaleti, liftovi, ali nisam bio sa devojkama niskog morala nego je sve to bilo iz ciste strasti i preterane zelje za sex-om!!!!! Da cujem Vas!!

morska plaza, Kalimegdan, lift u nepoznatoj zgradi u centru grada, parkovi (u Beogradu i drugde), Ada Ciganlija....

samo treba biti mastovit

P.S. - Da, imao sam sex na svim navedenim mestima.

ana marija
23.05.2003., 19:34
fudbalski stadion, u ateljeu na faxu, na camcu ali ne na brodicu ili jedrilici nego bas na camcu i to onaj model sto ima samo vesla, u zoloskom vrtu gde inspiracija ionako sama po sebi dolazi ;)

Blue_Bird_BMW
24.05.2003., 00:42
Ne znam za vas ali po meni nema zabranjenog mesta. Sex se moze imati na najrazlicitijim mestima. Taj strah od toga da ne budes "uhvacen u radnji" dodaje jos vise uzbudjenja i onako uzbudljivom dogadjaju. Samo nas autor nesto nije puno govorio o svojim iskustvima sa devojkama "Visokog morala" :))

Gazdarica
09.06.2003., 12:50
Pa, "visokomoralne" djevojke, ne seksaju se na "zabranjenim" mjestima...

vila_raviojla
09.06.2003., 16:26
P a sto da ne?

Npr. klonja u avionu na putu za more :)

Gazdarica
09.06.2003., 16:27
Hmm, po mogucnosti da se leti za Kubu ili Jamajku...:)))

Bokili
10.06.2003., 22:04
Pa, visoko moralne devojke vise ne idu na more(pogotovo ne na kubu i jamajku) avionom! mozda kolima ili vozom do becica, ulcinja i takivh sranja, al' samo ove malo nize idu na takva mesta...

vila_raviojla
11.06.2003., 11:16
Pa, visoko moralne devojke vise ne idu na more(pogotovo ne na kubu i jamajku) avionom! mozda kolima ili vozom do becica, ulcinja i takivh *, al' samo ove malo nize idu na takva mesta...

U brate Bokili , ko je umro pa tebe postavio da tu nesto kao moralises?
Kad si tako moralan, sta radis na ovoj temi? :))

tigar
11.06.2003., 18:45
tigar je to radio u pecini[SISAVAC KOD CUPRIJE] u vojnom oklopnom transporteru, a oralno na zadnjem sedistu medjugradskog autobusa, pa na strazi itd.

Donald
12.06.2003., 01:52
E ljudi pa to je prava stvar!Ukus zabranjenog voca.Pravi ,prirodni stimulans-provereno!!!O ludim mestima ne bi' a i onako ne bi ste poverovali,ipak bolje je od svega!!!

12.06.2003., 02:07
Volela bih da probam jer cesto mastam o tome....Hej ''rakicu''-a happy birthday to you-zamalo!Ako zelis savete ti samo javi-provereno u stvarnosti-LUDO!

Bas ja!
13.06.2003., 02:00
Znas, zabranjeno mesto jeste dobra stvar. Pogotovo ako je javno. Ali, da li neko razmislja o normalnom seksu sa zabranjenom osobom?[/b]

vanjaa
13.06.2003., 13:47
MA,DAJ! SVA MESTA SU O.K. SAMO AKO TO RADIS SA PRAVIM(PRAVCATIM) MUSKARCEM!...A NAJBOLJE SA ONIM KOJEG STVARNO VOLIS!...I NARAVNO KOME MOZES DA KAZES STA ZELIS (A DA ON TO NEZLOUPOTREBI; U SMISLU:LAKA RIBA, KUR..ITD.)

16.06.2003., 15:19
Da imao sam na mnogo cudnih mesta npr. na plazi u plicaku usred bela dana, u cosku diskoteke mi je devojka pruzila oralni sex, toaleti i liftovi su standardna kombinacija.No ono sto je zanimljivo je da dok nisam probao nisam shvatio koliko je dobro, mada mi se najvise svidelo iza Veterinarskog fakulteta, naravno u BG.
Pozdrav

mija
16.06.2003., 21:04
OBOZAVAM sex na zabranjenom mestu.Jednom je to bilo u sumi u sred bela dana, jednom na ulici nocu, jednom na poljani....I to sve sa jednim deckom sa kojim sam jos uvek jer oboje volimo to da radimo

X-Man-Beograd
28.10.2003., 19:17
A, ovaj.... sta je to zabranjeno mesto? :roll:
U kolima u garazi na Obilicevom vencu?
Na brodu Dijalog na Savi - u toaletu?
Kad ima nekog jos kod kuce i moze da upadne?
Diskoteke, haustori, zgrade i parkici su OUT:)

ERICSON ///
28.10.2003., 20:26
Ja sam stvarno imao sex na cudnim mestima, kao sto su skolska dvorista, toaleti, liftovi, ali nisam bio sa devojkama niskog morala nego je sve to bilo iz ciste strasti i preterane zelje za sex-om!!!!! Da cujem Vas!!Ja nikako ne bih mogao da to radim u skolskom dvoristu. Sve mislim na pismeni, kontrolni. Jos ako dodje nastavnik... :shock: :shock: :shock:

Izgubljena
28.10.2003., 23:06
hmmmmmm zabranjeno mjesto......
mozda mi je primamljivije rizino, opasno...

Rebecca
29.10.2003., 09:49
... ne evo sada malo ozbiljna da budem. to sa tim zabranjenim mestma , moze da uzbudi...ali nekako ja bash i ne volim tako to. konformista sam i volim mirishljava, chista, udobna mesta...

znas li ti sta znaci rec "konformist"?
izgleda da ne znas

Peta W.
05.11.2003., 00:04
Jedino zabranjeno mesto po meni je crkva..ili manastir... :roll: E ,tu ne bi...Sve ostalo dolazi u obzir.

bubi
05.11.2003., 11:32
Probala sam na razlicitim javnim mestima i svaki put je bio na neki nacin poseban. Strah od toga da nebudes uhvacen dovodi do skoka adrenalina i sex je mnogo interesantniji.

sassa
05.11.2003., 11:35

Hmm, ne bi bilo lose probati to i u manastiru...:)))I posle sto je zenama zabranjeno da ulaze na Svetu Goru c,c,c. :shock:

Dell-Boy
05.11.2003., 17:45

Hmm, ne bi bilo lose probati to i u manastiru...:)))I posle sto je zenama zabranjeno da ulaze na Svetu Goru c,c,c. :shock:

Hahahahahahahahahahahhahaa, bravo!!!

rastamann
05.11.2003., 20:42
Ej, porastao vam nos....Vazi, svi ste imali sex po diskotekama, dvorishtima, morima, okeanima, avionima, livadama, trznim centrima, caffe-ima...Za ovo vec postoji tema, zove se lovachke priche.
Ja NIKADA nisam imao sex na javnom mestu.Shta cu kad sam seljak, pa volim krevet.Boze dragi

Gazdarica
06.11.2003., 10:31
Ej, porastao vam nos....Vazi, svi ste imali sex po diskotekama, dvorishtima, morima, okeanima, avionima, livadama, trznim centrima, caffe-ima...Za ovo vec postoji tema, zove se lovachke priche.
Ja NIKADA nisam imao sex na javnom mestu.Shta cu kad sam seljak, pa volim krevet.Boze dragi
Rasta, nije u redu da sve ljude ovdje nazivas lazovima... Ne kazem da nema onih koji izmisljaju svoje sexualne dozivljaje, ali ni ti nisi u pravu, sto smatras da je sve laz...
Ne mozes o svacijim afinitetima da sudis, na osnovu svojih...

The2ndSun
06.11.2003., 10:38
Sta br ljudi podrazumevate pod zabranjenim mestima...neuobicjane mesta spajate sa zabranjenim???:) hm....
diskoteke iftove i sta aj zanm..pa to rade sad i teen decaci koj nemju gde:))

znaci nema zabranjene mesta..ima neuobicajene a moje nanjneobicnije..bilo je u dvoristu ..ispod prozora njenih roditelja...:)

rastamann
06.11.2003., 14:32
Gazda, ne lupetaj, znash i sama da se ovo ne odnosi na sve.Shvati da nemam zaista nishta protiv lazi na forumu, ali ljudi, imajte mere...To je poenta...