Vidi punu verziju : uspeh
MERHABA PAZARCI I PAZARKE okrenite se beogradu a ne sarajevu jer tu je uspeh svih nas [/b]
MERHABA PAZARCI I PAZARKE okrenite se beogradu a ne sarajevu jer tu je uspeh svih nas [/b]
OKRECI SE TI DJE TI JE VOLJA A OSTAVI MIRNE LJUDE DA MISLJE SVOJOM GLAVOM.
MERHABA PAZARCI I PAZARKE okrenite se beogradu a ne sarajevu jer tu je uspeh svih nas [/b]daj seno okrenise ti meni lakse cenam bit
Chan Shaolin Si
01.10.2003., 17:47
okreni e ti kibetu najbolje bi ti bilo
Abdulah
10.09.2004., 17:13
Seno sestro..prodana duso..ej kuku mene za tebe..
ali ipak cenim ima te muda :oops:
NESTOR r@sk@
10.09.2004., 22:26
ja sam za etnicko ciscenje a vi?
Pazarac u belom svetu
14.09.2004., 18:15
E pa Seno moguti reci dasi u pravu,ali kada vi ocistite sovenizam i kriminal u Beogradu i Srbiji micemose okrenuti.A Pazarci se nikome ne okrecu i ored nikime ne poklicu.Malo vise citaj i imadi kontakt sa obrazovanim i cestitim Pazarcima paces svatiti kakvisu to ljudi.Akosi iz Beograda i tamo poznajes neke pazarce varas se to nisu pazarci vec Pesterci kojise prezentiraju kao pazarci.I te ljude vi lako mozete da preokrenete kao Sulja Ugljanina(seljakai vasek coveka)navodno i Haskog policajca R.LJ. Jos ti mogu reci dasi i izgleda nepismena jer se grad pise sa velikim slovom.MERHABA PAZARCI I PAZARKE okrenite se beogradu a ne sarajevu jer tu je uspeh svih nas [/b]
musafir / 020
14.09.2004., 20:13
auuu, što su ovi Fetkovi iz "SZS" aktivniii :roll: