PDA

Vidi punu verziju : Pravo Lice Cika_Gada! :)

djikica
19.10.2004., 19:41
<djikica> ej
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> Trenutno sam ODSUTAN i ne prihvatam nikakve poruke. DZIGIs script
<djikica> ja sam ona sa foruma
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> MARSH U PIZDU MATERINU
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> JKJEBO TI PAS MATER NEPISMENU I NEKULTURNU !
-CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG- ti si na ignore listi, uzivaj! DZIGIs script
<djikica> i posle kazes da sam ja nekulturna

ocekujem komentare na ovaj log! zato izvolite!

Nex`on_fire
19.10.2004., 21:25
ccc....shame on you

djikica
20.10.2004., 09:36
<djikica> ej
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> Trenutno sam ODSUTAN i ne prihvatam nikakve poruke. DZIGIs script
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> MARSH U * MATERINU
<CIKIN-GAD-I-UZICKI-SLAG> * TI PAS MATER NEPISMENU I NEKULTURNU !

Ovo sto si napisala je u potpunosti tacno !! I samim tim sto si to napisala pokazala si tvoj moral i dostojanstvo koje neposedujesh !!
Prvo moras se zapitati sto sam te oterao kao sto si iskopirala !! Sada cemo da vidimo ko si ti zaista!!

Session Start: Sat Oct 20 07:33:12 2007
Session Ident: speed-girl (~djidji@1CCE8D0B.16388386.6BC8B4ED.IP)
[07:33] <speed-girl> izivni
[07:33] <speed-girl> imali koga?
POTOM IMAMO :
ession Start: Sat Oct 20 07:37:27 2007
Session Ident: djikica (~djidji@1CCE8D0B.16388386.6BC8B4ED.IP)
[07:37] <djikica> ej
[07:37] <djikica> ja sam ona sa foruma

Sto pokazuje da si prevarant!!
Nemogu da se setim tacno , jer nisam zapisivao tvoje
nickove sa kojih si vredjala!!!Jer si koristila bezbroj razlicitih nickova koje sam kasnije proveravao pomocu seennick , i u vecini slucajeva si nepromisljeno menjala nickove na javniim kanalima i botovi na kanalima su te registrovali. Posle te registracije na moju komandu seennick u bar 10 slucajeva nick koji me je vredjao je bio promenjen u Speed_girl, zato lepo uzmi taj log i izbaci da vide moje pravo lice!! A to sto sam ti rekao je tek pocetak mog govora, jos ima dosta da ti pricam dok ne odrastes balavo nekulturno dete !!!
Zato izbaci ti tvoj log nickova koje si koristila da vide moje pravo lice !!! Jer da si kulturna i moralna osoba sigurno ne bih dolazila na private kod onoga ko te vredja, psuje, maltretira,napada....
Jer ja na tvoj private nikada u zivotu nisam dosao niti cu ikada doci !!!

bash mi je zao, sto trenutno ne mogu da nadjem log kad si me napadao na private, ali cu se potruditi da ga nadjem! Ja nisam "balavo dete" kako ti kazes! ne znash ni koje sam godiste ni ko sam ni sta sam !
ja koristim samo jedan nick a to je speed-girl!
a djikica je bilo zato sto je pukla veza za net!
nadam se da cesh prekinuti da se TI ponashash kao nekulturno dete!sto i jesi!

Uzicanin
20.10.2004., 09:58
<djikica> ej

iz ovoga se tacno vidi kakav si stvarno!
bez obzira ko je, ne treba tako nesto da mu kazes, jer prvo treba da ga saslusas! a ovo je josh i devojka, mislim strasno i glupo sa tvoje strane sto si tako napisao!

Master_Chief
20.10.2004., 13:58
<djikica> ej

ocekujem komentare na ovaj log! zato izvolite
iz ovoga se tacno vidi kakav si stvarno!
bez obzira ko je, ne treba tako nesto da mu kazes, jer prvo treba da ga saslusas! a ovo je josh i devojka, mislim strasno i glupo sa tvoje strane sto si tako napisao!

Pa nek tebi onda tvoja majka p>>>> k>>ac a meni moja nece !! Ako si ti gey i pe>er ,ja nisam; tebi moze da pishe sta oce a meni nece pisati nista !!!Ti je mos podrzavati do mile volje jer svi ste vi sa cheta i recnik vam je iste prirode "sa ulice".
Jer vi vecinom iz Uzica ste iste sorte, samo mali broj ljudi iz Uzica koje sam sreo su dobri i pismeni ljudi, a ne bagra kojekaka!
U vasem recniku nema ni dobar dan kad dolazite na private. Nego ni pet ni deset gde si, cao , kako si A, i slicne budalastine. Vi morate da shvatite da ja s vama nisam cuvo ovce!!
Ovo deluje ko da sam ja predsednik drzave da sa mnom nema ko da razgovara,ali nije tako. Ja sam imao dosta drugarica KULTURNIH na chatu s kojim razgovaram i uvek cu razgovarati!!!
Ja sam Srbin covek i nedopustam da me niko za>ebava,da mi prvo je>be mater izvredja me a posle da dodje da razgovara sa mnom. Jos jednom ponavljam ja s vama nemam sta da razgovaram na chatu niti cu ikada razgovarati. Nego cu vam kao i ovoj ovde
bagri je>mater po iljadu puta !!!
E toliko od mene a vi i dalje prosipajte vase
nebuloze, jer u ostalom koga branite i vi ste isti; nista vi niste bolji od nje!!
A gde si ti na toj skali???Ti mi neki Srbin a psujes se ko kochijas...sramota...i nama ces da kazes da smo MI bagra,pa ako smo mi bagra onda ni ti nisi ni dlaku bolji,mozes biti samo godi od nas...cim tako prichas,ko sa ulice.

Master_Chief
20.10.2004., 14:40
Ja sam na skali veoma visoko, i cisto sum,njam da cete vi na tu skalu ikada doci!
Da slucajno nemas malo visoko misljenje o sebi??

djikica
20.10.2004., 14:54
Ja sam na skali veoma visoko, i cisto sum,njam da cete vi na tu skalu ikada doci!
narcisu jedan!

djikica
20.10.2004., 14:55
A gde si ti na toj skali???Ti mi neki Srbin a psujes se ko kochijas...sramota...i nama ces da kazes da smo MI bagra,pa ako smo mi bagra onda ni ti nisi ni dlaku bolji,mozes biti samo godi od nas...cim tako prichas,ko sa ulice.

Ja sam nju okarakterisao kao jedno ulicarsko govedo. Tebe nisam karakterisao, ali sam si sebe okarakterisao kao. MI bagra, shodnbo tome ja neznam zasto se ti bunish!! Ti zakljucci tvoji koje dajes:(onda ni ti nisi ni dlaku bolji,mozes biti samo godi od nas...cim tako prichas,ko sa ulice, pokazuju kakav si)mozes slobodno da prosipash tvom ocu.
Jer da si imalo normalan i pametan ne bih komentarisao nesto sto neznash i u nesto u sta nisi upucen.Nego sa njom redovno chatujesh pa ti je ona sigurno rekla prijavi se tamo malo me bodri.
Prema tome kao sto sam dosada pricao tebi moze da kaze p>>>>i q>> ac i ti pusi kome hoces , moze da ti kaze nosi se, ali meni nece pricati nista!!!
Govedo a?
dobro!
ja oovg dechka ne poznajem! i ne znam ko je! zato te molim posto si TI RAZUMNO bice nemoj da ga meshash samnom!

Master_Chief
20.10.2004., 21:10
Da slucajno nemas malo visoko misljenje o sebi??
Nemam slucajno nego namerno!!
Pametnije bi ti bilo da uzmes neki Srpski naziv da bar znaju od kake si sorte !! Mada ja znam od koje si sorte !!
Znam i ja od koje si ti sorte...sad smo kvit...

djikica
21.10.2004., 10:26
Govedo a?
A! Opet ti mucenice!
Nije a nego molim valjda te je uciteljica naucila u 4 razredu.
Nista taj nije bolji od tebe da je bolji ostavio bi e mail ili pak nesto drugo.Al verovatno je on Uzicanin kosto si i ti Uzicanka!
Necu ja na ovu temu vishe ni odgovarati sta imam ja s bagrom da polemishem vishe !!

pa tek smo poceli bre!gde bezis!??
mene je uciteljica nauchila pristojnom ponasanju, dok je tebe nauchila ulica da se ponashash tako nekulturno!Mislis da si bolji od mene? ajde molim te izadji na ulicu da izmerimo snage? bilo bi mi zadovoljstvo upoznati te?!

Uzicanin
21.10.2004., 10:41
Govedo a?
A! Opet ti mucenice!
Nije a nego molim valjda te je uciteljica naucila u 4 razredu.
Nista taj nije bolji od tebe da je bolji ostavio bi e mail ili pak nesto drugo.Al verovatno je on Uzicanin kosto si i ti Uzicanka!
Necu ja na ovu temu vishe ni odgovarati sta imam ja s bagrom da polemishem vishe !!

pa tek smo poceli bre!gde bezis!??
mene je uciteljica nauchila pristojnom ponasanju, dok je tebe nauchila ulica da se ponashash tako nekulturno!Mislis da si bolji od mene? ajde molim te izadji na ulicu da izmerimo snage? bilo bi mi zadovoljstvo upoznati te?!
ajde jos jednom reci ovoj devojci nesto ruzno, smesticu te u ludnicu! ti si stvarno za nju! pa ti nisi svestan u sta se petljas!stvarno si lood!

djikica
22.10.2004., 09:47
Evo ovo je bilo moje zadnje obracane na ovu posranu temu ! Kaka tema taki i ljudi koji su je postavili !!
Eto toliko od mene !! I uzivajte uz temu !
nemam pojma kako si uspeo da me povezes sa njim!
i molim te nemoj to vise da radis!
ako sam ja klosarka i ti si klosar!
nisi ni ti nista bolji od mene!