Vidi punu verziju : Dani piva ...
ZRENJANINAC
19.08.2003., 15:30
Da li moze ista da se promeni oko ovoga ? i sta ocekujete od Dana piva ?
ja bas nista posebno , klasican seoski vasar ....
kozlovack
22.08.2003., 18:37
Pot :? puno se slazem da je to seoski vasar!
Pa jel ste ocekivali neshto spektakularno?...
Ako nishta drugo, video sam neke drugove i drugarice sa kojima sam zadnji put bio u kontaktu pre par godina kad sam zavrsio srednju skolu...
Na glavnoj bini su nastupali Keltsi i Tanja Jovicjevicj, nema onog ljigavog turbo folka pod satrama(ok, ima, ali u mnogo,mnogo manjoj meri nego predhodnih godina), medijski je sjajno propracjeno...
Dakle, ne bih se u potpunosti slozio da je ovo vashar;podsecja na vashar, ali ipak postoji izvesna doza kulture i tradicije koja je toliko nedostajala proteklih godina.
Treba da se ponosimo time da kao jedan od najsiromasnijih gradova u celoj Vojvodini(pa i sire) imamo neku manifestaciju koja manje ili vishe probija granice lokalnog karaktera.
modesti
28.08.2003., 00:12
Dani piva su pukli onoga dana kada su izmisljeni
ma ok, ajde sad krenite sa papetikom i cinizmom...
A i shta da ulazim u raspravu sa ljudima kojima je jedino zanimanje u zivotu da budu najpametniji...
ma ok, ajde sad krenite sa papetikom i cinizmom...
A i shta da ulazim u raspravu sa ljudima kojima je jedino zanimanje u zivotu da budu najpametniji...
Pazi, modesti je zesce kompetentan/na da daje izjave o kvalitetu,a ne zna sebi ni dorucak da "organizuje". Dalje, Zrenjaninac, kad si tako pametan, sto si visio svako vece tamo? I sto ne napravis neko bolje i zivlje desavanje u gradu?
I da mi je znati koji seoski vasar skupi 200.000 ljudi za 9 dana...
Dobro, sto se tice tematike, ne mozes ocekivati neko "urban" desavanje, jer to ovde ne prolazi. A i fala Bogu i ne treba nam. Ovo je Banat i nesto u tom fazonu mora biti.
Jedino zameram sto nije bolje definisan redosled desavanja. NPR, tamburasi su trebali da sviraju do recimo 21, ili 22h, a ova dreka sa bine da pocne iza njih, jer stvarno je sranje kad raspale svi odjedanput. Za vreme koncerta bi trebalo satorsko ozvucenje da umukne.
Toliko od mene.
ZRENJANINAC
03.09.2003., 09:25
Da li moze ista da se promeni oko ovoga ? i sta ocekujete od Dana piva ?
ja bas nista posebno , klasican seoski vasar ....
Cvecka , prvo pogledaj datum mog postavljanja topika i videces da je to bilo pre dana piva , zatim , kao sto vidis ovde gore pitao sam sta ocekujete i rekao sad da ja nista posebno , i priznajem da sam se prevario a ko si ti da ovde delis neke savete ??? Ili da procenjujes ko je za sta kompetentan ???
modesti
07.09.2003., 00:42
Super si ti CVECKA ,lepo procenjujes ko ume sta sebi da organizuje...Dani piva su postali pravi vasar, razlog vise da se opija , tuce i jede u neogranicenim kolicinama...Ja mozda i nisam neki organizator ali se zato ne bavim u zivotu onim sto ne znam...A znam jedno : moj grad je nesto vise od kafane bez krova...bar za mene...
Ej, ljudi, nije mi cilj da zametnem svadju, samo nemojte biti toliko kriticni prema svemu!
Ja ne kazem da je sjajno... jeste, lici na vasar, ali u poredjenju sa klasikom grada da je sve mrtvo, ovo je stvarno bum. Ili mozda mislite da treba i to da batalimo pa da bude stalno kolotecina?
kalimero tz
05.01.2008., 21:12
Moderatoru spoji ovu temu sa onom drugom o DANIMA PIVA:)da se ne dupliramohttp://smileys.sur-la-toile.com/repository/Divers/0001.gif
Montezuma
05.01.2008., 21:18
...kalimero!!!...sta ti je...
...ako tako nastavis povadices sve teme iz naftalina...
...nisam protiv toga, nego samo pitam u kom si fazonu veceras?...
kalimero tz
05.01.2008., 21:22
...kalimero!!!...sta ti je...
...ako tako nastavis povadices sve teme iz naftalina...
...nisam protiv toga, nego samo pitam u kom si fazonu veceras?...
E duhnula ja rano jutros i sad se raspadam pa dosla malo ovamo i pravo na tavan, a tamo tema milion, pa ja mislila il podici ih:) ili da ih m o d e r a t o r pomete:)
pa nema potrebe za brisanjem starih tema, nek ostanu tu da ljudi mogu da procesljaju i vide o cemu se pricalo...
ali stvarno nema potrebe za ozivljavanjem.