PDA

Vidi punu verziju : KAKO DA NOVOSADJANI RESE PROBLEM SA NOVOSADJANKAMA

Stranice : [1] 2 3

milost
18.08.2003., 21:17
PROBLEM NASTAJE STO NOVOSADJANKE,SEM BEOGRADJANA I STRANACA,MALO KOGA DRUGOG GLEDAJU. ZA NOVOSADISTE KAZU DA SU NESPOSOBNI,TJ.DA SMO LENJI DA IM PRIDJEMO,STO NIJE ISTINA. ZANIMLJIVO JE DA GDE GOD DA ODEMO VAN NOVOG SADA,MOZEMO LAKO DA USPOSTAVIMO KONTAKTE,A PO MENI NAJBOLJE PROLAZIMO BAS U BG. VOLEO BI DA CUJEM VASE MISLJENJE KAKO "LALE" DA RESE TU SITUACIJU,TJ.DA LI IMA RESENJA?RADO BI CUO I MISLJENJE NOVOSADJANKI O OVOJ TEMI,JER CENIM SVAKOG.

Lost_soul
20.08.2003., 10:39
eeeeee...vidish...danashnje devojke su ti vrlo, vrlo, vrlo predvidive....razumesh me??? eeee i prvo se zale kako ih tipovi nestartuju a kad ih startuju one se nadrndaju....evo primera....shetam ja sa jednom onako velikom sponzorushom (koja me je uzashno smarala)....e i prichala mi dva sata kako su tipovi kukavice, kako se boje da staruju devojku i balbla....smorila me sa prichom starshno...e i najednom dolazi jedan dechko....super onako...ja ga znam iz vidjenja sa nekih zurki i tako.....i tu on mene startuje tipa jese znamo i tu se mi pokontamo sa tih zurki i on tu njoj krene neshto da pricha tipa jaoj sto si lepa i slichno....ono opushteno i ona slozi neku facu i kao hahhaha ajd cao...a prethodno me sat vremena davila kako joj niko neprilazi...katastrofa....ja se isprichala sa dechkom sve opushteno a ona otishla.....eeee problem je sto je vecina novosadjanki takva....oce da im neko pridje oce momka oce ovo ono....a kad im neko super raspolozen pridje one pobegnu....e to nikad necu razumeti to je tako fuj....bash jako bredno....eto ti mog misljenja....a to se nemoze prevazici...to je jednostavno tako :((((
ajd coz
nina

milost
20.08.2003., 14:17
eeeeee...vidish...danashnje devojke su ti vrlo, vrlo, vrlo predvidive....razumesh me??? eeee i prvo se zale kako ih tipovi nestartuju a kad ih startuju one se nadrndaju....evo primera....shetam ja sa jednom onako velikom sponzorushom (koja me je uzashno smarala)....e i prichala mi dva sata kako su tipovi kukavice, kako se boje da staruju devojku i balbla....smorila me sa prichom starshno...e i najednom dolazi jedan dechko....super onako...ja ga znam iz vidjenja sa nekih zurki i tako.....i tu on mene startuje tipa jese znamo i tu se mi pokontamo sa tih zurki i on tu njoj krene neshto da pricha tipa jaoj sto si lepa i slichno....ono opushteno i ona slozi neku facu i kao hahhaha ajd cao...a prethodno me sat vremena davila kako joj niko neprilazi...katastrofa....ja se isprichala sa dechkom sve opushteno a ona otishla.....eeee problem je sto je vecina novosadjanki takva....oce da im neko pridje oce momka oce ovo ono....a kad im neko super raspolozen pridje one pobegnu....e to nikad necu razumeti to je tako fuj....bash jako bredno....eto ti mog misljenja....a to se nemoze prevazici...to je jednostavno tako :((((
ajd coz
ninaPa zato si ti komsinice primer,da nije sve izgubljeno?Zar ne?

Mare
20.08.2003., 21:56
ajd coz
nina
Možda se ne može prevazići ali nisu sve devojke takve.

milost
21.08.2003., 18:46
ajd coz
nina
Možda se ne može prevazići ali nisu sve devojke takve.Slazem se sa tobom mare,ali problem je u tome,sto se i same novosadjanke slazu sa tim.Malo apsurdno,zar ne.U svakom slucaju stojim da su one ipak najlepse devojke,pa mozda i imaju pravo.Ali postoji mali problem za njih,a to je nisu jedine!

skrbina
04.09.2003., 07:59
Eh ja samo trazim jednog simpaticnog ,duhovitog,pametnog metalca nista vise od toga.Al nemam srece u trazenju

Iggy
04.09.2003., 19:13
PROBLEM NASTAJE STO NOVOSADJANKE,SEM BEOGRADJANA I STRANACA,MALO KOGA DRUGOG GLEDAJU. ZA NOVOSADISTE KAZU DA SU NESPOSOBNI,TJ.DA SMO LENJI DA IM PRIDJEMO,STO NIJE ISTINA. ZANIMLJIVO JE DA GDE GOD DA ODEMO VAN NOVOG SADA,MOZEMO LAKO DA USPOSTAVIMO KONTAKTE,A PO MENI NAJBOLJE PROLAZIMO BAS U BG. VOLEO BI DA CUJEM VASE MISLJENJE KAKO "LALE" DA RESE TU SITUACIJU,TJ.DA LI IMA RESENJA?RADO BI CUO I MISLJENJE NOVOSADJANKI O OVOJ TEMI,JER CENIM SVAKOG.

Iggy
04.09.2003., 19:15
Hajde da se menjamo!!!Posaljite vi nama novosadjanke,a evo vama ove nase beogradjanke.Moze?

milost
16.09.2003., 16:28
Hajde da se menjamo!!!Posaljite vi nama novosadjanke,a evo vama ove nase beogradjanke.Moze?Moze,ja cu tebe da upoznam sa novosadjankama,a ti mene sa beogradjankama.

Iggy
16.09.2003., 19:40
Imamo dogovor!

RUS-SKINS
16.09.2003., 23:03
U NS je poznato je da po statistici odnos muskih i zenskih 1:3.To je verovatno najbolji ukazatelj odgovora na ovu temu.

DOKONI UM
17.09.2003., 08:55
Pre godinu dana otprilike u GRADjANSKOM LISTU je bio zanimljiv text o ovom problemu koji je analizirao jedan psiholog. Analizirajuci problem on je dosao do zakljucka da u Novom Sadu ima najvise flertovanja a najmanje same realizacije.

Devojke ocekuju da im momci pridju. Ako se to desi, da bi s jedne strane ispale velike u njihovim ocima ali i u ocima drugih devojaka, one se ponasaju uobrazeno i odbijaju svaki predlog koji dolazi sa muske strane.

Muskarci opet ocekuju da nemoraju oni da budu uvek lovci. Shodno obrazovanju koje je (bogu hvala) u Novom Sadu ipak na visokom nivou, i shvatanju o izjednacenosti polova i oni ocekluju da im devojke pridju.

Ova dva stav su kontradiktorini i zato je tako kako jeste.
Za kraj psiholog navodi primer razgovora dvojice tipova, gde jedan objasnjavajuci kako se prethodbu noc super proveo kaze : " Kako sam sinoc video super ribu . Celu noc smo se smekali " .

Sta reci dalje....

jans
19.10.2003., 18:30
potvrdjujem da muskarci slabo prilaze devojkama koje im se dopadaju. posto sam privlacna, svi bleje kada udjem u kafic ali mi niko nije prisao u skorije vreme (par godina). odgovorite vi meni zasto je tako. ovo pitenje, naglasavam, ne znaci da mi je potrebno da mi neko pridje jer mi ne treba decko. samo analiziram problem koji postoji u muskom rezonu.

underwater
20.10.2003., 03:14
"naglasavam, ne znaci da mi je potrebno da mi neko pridje jer mi ne treba decko. "

...i ne cini ti se da si sama sebi odgovorila?

milost
03.11.2003., 19:05
Pre godinu dana otprilike u GRADjANSKOM LISTU je bio zanimljiv text o ovom problemu koji je analizirao jedan psiholog. Analizirajuci problem on je dosao do zakljucka da u Novom Sadu ima najvise flertovanja a najmanje same realizacije.

Devojke ocekuju da im momci pridju. Ako se to desi, da bi s jedne strane ispale velike u njihovim ocima ali i u ocima drugih devojaka, one se ponasaju uobrazeno i odbijaju svaki predlog koji dolazi sa muske strane.

Muskarci opet ocekuju da nemoraju oni da budu uvek lovci. Shodno obrazovanju koje je (bogu hvala) u Novom Sadu ipak na visokom nivou, i shvatanju o izjednacenosti polova i oni ocekluju da im devojke pridju.

Ova dva stav su kontradiktorini i zato je tako kako jeste.
Za kraj psiholog navodi primer razgovora dvojice tipova, gde jedan objasnjavajuci kako se prethodbu noc super proveo kaze : " Kako sam sinoc video super ribu . Celu noc smo se smekali " .

Sta reci dalje....A da li kaze koje je resenje problema,u svakom slucaju ovo je zanimljiva studija.

VinceVoyer
10.11.2003., 02:45
problem sa novosadjanima je u tome sto nemaju smisao za taktiziranje sa pripadnicama lepsheg pola.generalno ste svi fini i kulturni i ja vas sve gotivim,ali problem je u tome sto se tu gubi odredjena doza preko potrebne mushke drchnosti sto su beogradjani za razliku od vas uvek u prekoj meri posedovali.Nemojte da zastranite vec se dozovite pameti jer ce biti kasno.
inache novosadjanke su extra ali cinimi se da bi trebale da ostanu dosledne svog fazona,a ne da se tripuju na BG. ('al sam se isro')

underwater
11.11.2003., 01:28
('al sam se isro')
da znas da jesi :D ... ali ima smisla :)

pandorasbox
11.11.2003., 18:23
Pre par meseci na TVu, intervjuisu 3 ili 4 tipa (drugari su i sede na nekoj klupi). Voditeljka pita nesto u vezi devojaka (ne secam se tacno cega, a nije ni toliko bitno) i likovi pocnu: ma evo, ni jedan od nas nema devojku vec neke 3-4 godine, i pravo da kazemo nesto nas mrzi da ih trazimo. Kad' god pokusamo nesto, uvek nas ispale na jedan ili drugi nacin (1. ma odj.bi, 2. bezi bre), tako da smo odlucili da sedimo na klupi i samo gledamo!?!
Ovo su bili beogradjani, ali mislim da ni mi novosadjani nismo daleko sto se tice oba pola.

milost
12.11.2003., 18:31
Posto sam ja autor ovog foruma,mislim da su svi pomalo u pravu.Ja licno sada imam devojku,i novosadjanka je.Sto se drcnosti tice,smatram da je imamo dovoljno,ali ocito nedovoljno bas za nase lepotice,ali dovoljno bas za beogradjanke,koje po mom misljenju bas vole muskarce koji imaju vatre u sebi,ali i odredjenu dozu tolerancije,kao i nekog dostojanstva.Nije problem biti drcan i bezobrazan,ali treba znati u neku svrhu biti i dzentlmen,sto nase devojke slabo umeju da cene.Ovo ce verovatno naici na osudu,od strane pripadnica lepseg pola,ali reakcija kada vam musko donese poklon,recimo da je to ruza je sledeca:Ili smatrate da niste toliko jevtine da vas potkupino sa jednim cvetom,mada je u pitanju paznja,ili je reakcija,zar samo to.Retke su devojke koje bi zaista bile obradovane muskarcevom paznjom.Ovo govorim iz prakse,jer sam namerno isprobavao,na nekoliko slucajeva mojih bivsih devojaka.

VinceVoyer
16.11.2003., 03:47
Posto sam ja autor ovog foruma,mislim da su svi pomalo u pravu.Ja licno sada imam devojku,i novosadjanka je.Sto se drcnosti tice,smatram da je imamo dovoljno,ali ocito nedovoljno bas za nase lepotice,ali dovoljno bas za beogradjanke,koje po mom misljenju bas vole muskarce koji imaju vatre u sebi,ali i odredjenu dozu tolerancije,kao i nekog dostojanstva.Nije problem biti drcan i bezobrazan,ali treba znati u neku svrhu biti i dzentlmen,sto nase devojke slabo umeju da cene.Ovo ce verovatno naici na osudu,od strane pripadnica lepseg pola,ali reakcija kada vam musko donese poklon,recimo da je to ruza je sledeca:Ili smatrate da niste toliko jevtine da vas potkupino sa jednim cvetom,mada je u pitanju paznja,ili je reakcija,zar samo to.Retke su devojke koje bi zaista bile obradovane muskarcevom paznjom.Ovo govorim iz prakse,jer sam namerno isprobavao,na nekoliko slucajeva mojih bivsih devojaka....neshto se i niste proslavili po BG-u. Mi nesto i nemamo slichnih problema i tema? iskren da budem , bez filovanja , pod odr.dozom drskosti sam smatrao da se ponashate feminizirano i da nesto ucinite po pitanju cica isvega a ne da vam cice svakog vikenda karaju bosanci , crnogovanci,i razume se iskompleksirani moji sugradjani koji ne mogu da nabodu nishta u bg-u pa jebu po selima. holla NS

milost
16.11.2003., 12:47
Posto sam ja autor ovog foruma,mislim da su svi pomalo u pravu.Ja licno sada imam devojku,i novosadjanka je.Sto se drcnosti tice,smatram da je imamo dovoljno,ali ocito nedovoljno bas za nase lepotice,ali dovoljno bas za beogradjanke,koje po mom misljenju bas vole muskarce koji imaju vatre u sebi,ali i odredjenu dozu tolerancije,kao i nekog dostojanstva.Nije problem biti drcan i bezobrazan,ali treba znati u neku svrhu biti i dzentlmen,sto nase devojke slabo umeju da cene.Ovo ce verovatno naici na osudu,od strane pripadnica lepseg pola,ali reakcija kada vam musko donese poklon,recimo da je to ruza je sledeca:Ili smatrate da niste toliko jevtine da vas potkupino sa jednim cvetom,mada je u pitanju paznja,ili je reakcija,zar samo to.Retke su devojke koje bi zaista bile obradovane muskarcevom paznjom.Ovo govorim iz prakse,jer sam namerno isprobavao,na nekoliko slucajeva mojih bivsih devojaka....neshto se i niste proslavili po BG-u. Mi nesto i nemamo slichnih problema i tema? iskren da budem , bez filovanja , pod odr.dozom drskosti sam smatrao da se ponashate feminizirano i da nesto ucinite po pitanju cica isvega a ne da vam cice svakog vikenda karaju bosanci , crnogovanci,i razume se iskompleksirani moji sugradjani koji ne mogu da nabodu nishta u bg-u pa jebu po selima. holla NSNe bi se slozio sa tobom da smo feminizirani,ali da nesta treba da preduzmemo,slazem se sa tobom.Moji prijatelji su pre godinu dana,i bili preduzeli nesta,ali im to i nije nesta pomoglo.Sta su uradili?Upali su u kafic,jedan od poznatijih,po nasim sponzorusama,bas zbog toga,sto su im beogradjani preuzeli devojke,i namlatili su ih posteno,tako da ih je kasnije policija jurcala zbog toga.I znas sta su shvatili,da jednostavno nisu vredne toga,da se oni zbog njih tuku.Ako ih one zele,neka idu.Iskoristice ih i sutnuti,a u stvari,tako i treba da bude.Kad tad ce se opametiti,i to se uglavnom desava kada dodju tu u period izmedju 23 i 30 godina.Posto inace ima manje muske populacije u Novome Sadu,pitanje je da li ce tada uspeti da dodju do momka,i ko ce biti uopste zainteresovan!

underwater
17.11.2003., 13:54
...a ne da vam cice svakog vikenda karaju bosanci , crnogovanci,i razume se iskompleksirani moji sugradjani koji ne mogu da nabodu nishta u bg-u pa jebu po selima. holla NS
pravicemo se da nismo uocili onaj topic gde elektronskim putem trazis "gotivnu novosadjanku" ... vidim, ide ti nabadanje od ruke :D
...od ruke i samo od ruke :D

Betty
18.11.2003., 21:05
Nisam znalada imate taj problem, ali to je mozda zato sto je mali grad, pa se pre ili kasnije sretnete ponovo.....ne kazem ni da je BGD, veliki, ali je to ipak malo teze, pa zgrabis priliku....

VinceVoyer
20.11.2003., 00:42
...a ne da vam cice svakog vikenda karaju bosanci , crnogovanci,i razume se iskompleksirani moji sugradjani koji ne mogu da nabodu nishta u bg-u pa jebu po selima. holla NS
pravicemo se da nismo uocili onaj topic gde elektronskim putem trazis "gotivnu novosadjanku" ... vidim, ide ti nabadanje od ruke :D
...od ruke i samo od ruke :DTAMO JE PISALO 'GOTIVNA NOVOSADJANKA'. JESI LI TO MOZDA TI ILI BI VOLEO TO DA BUDESH? AJDE MOLIM TE BUDI PA DA TE ZDUSHNO IZNABADAM.RUKOM.

milost
20.11.2003., 11:23
Nisam znalada imate taj problem, ali to je mozda zato sto je mali grad, pa se pre ili kasnije sretnete ponovo.....ne kazem ni da je BGD, veliki, ali je to ipak malo teze, pa zgrabis priliku....Nije Novi Sad bas tako mali grad,u svakom slucaju,smatram da je jedan od lepsih gradova.Po meni je osnovni problem sto nema pravog mesta za izlazak.Na vecina mesta,gde mislis da mozes da se provedes,su klinci,koji su naravno zeljni dokazivanja,i naravno tu su i devojcice koje izgledaju,kao da su sada izasle sa modnih pista.Nemas mazalost mesta gde su definisana otprilike godista ljudi.Po meni je u sustini to problem.U Beogradu imas tacno klubove gde izlaze deca,gde izlaze studenti,ili cak i stariji ljudi.Tamo se zna gde se pusta koja vrsta muzike,tj.gde mozes da slusas rock,tecno,ili nasu domacu scenu,i od zavisnosti od tvog nahodjenja mozes da izabers klub u koji zelis da izadjes,Toga ovde nema,tj.ako i ima to su mala mesta.

glok
27.11.2003., 01:03
bas je interesanto gledati kao se tipovi gruisu u 2 po 3, piju pivo iz flase i gledaju da li ih smeka neka cica. ako ih i smeka, dzabe joj, posto on verovatno nije smislio ni jednu dobru zvakicu za to veze pa je jako ustopan od starha da ne pogresi rec, dve pa ga cica iskulira, a to ce VIDETI SVI pa ce da ga bije blam ( ima li sta gore?). Ako se usput i seti neke price vec je kasno posto je njegova ekipa poska kuci A ON MORA SA NJIMA!!! Mene ni jedna devojka nije ujela zbog gluposti koje sam bubao (CAK STA VISE!!!). Tipovi uvek guraju neki "videcu je drugi put" sitem. E pa momci NEMA DRUGOG PUTA! Drugi put mozes samo dobiti sansu da napavis istu gresku kao i prvi put. Sto se drugog puta tice: Jedna Vesna je na EXITU 2002 nosila nekakvu crvenu letnju haljinu sa, mislim, cvetovima. Upoznali smo se kod standa na kojem se tada potpisivala peticija za ukidanje viza. Rekla je da MONSTRUOZNO licim na nekog (njenog drugaa). Izgubila se u rulji u sekudi jel, ali ja sam mislio da Novi Sad nije tako veliki i da svekog moras sresti barem dvaput. E pa veliki je!

VinceVoyer
27.11.2003., 19:48
KULIRAJTE IH MALO PA CE VAM SIGURNO DATI,A?

milost
04.12.2003., 12:47
bas je interesanto gledati kao se tipovi gruisu u 2 po 3, piju pivo iz flase i gledaju da li ih smeka neka cica. ako ih i smeka, dzabe joj, posto on verovatno nije smislio ni jednu dobru zvakicu za to veze pa je jako ustopan od starha da ne pogresi rec, dve pa ga cica iskulira, a to ce VIDETI SVI pa ce da ga bije blam ( ima li sta gore?). Ako se usput i seti neke price vec je kasno posto je njegova ekipa poska kuci A ON MORA SA NJIMA!!! Mene ni jedna devojka nije ujela zbog gluposti koje sam bubao (CAK STA VISE!!!). Tipovi uvek guraju neki "videcu je drugi put" sitem. E pa momci NEMA DRUGOG PUTA! Drugi put mozes samo dobiti sansu da napavis istu gresku kao i prvi put. Sto se drugog puta tice: Jedna Vesna je na EXITU 2002 nosila nekakvu crvenu letnju haljinu sa, mislim, cvetovima. Upoznali smo se kod standa na kojem se tada potpisivala peticija za ukidanje viza. Rekla je da MONSTRUOZNO licim na nekog (njenog drugaa). Izgubila se u rulji u sekudi jel, ali ja sam mislio da Novi Sad nije tako veliki i da svekog moras sresti barem dvaput. E pa veliki je!Ne treba cekati to je zasigurno,ali mozda nam je u krvi:"Kako cemo,lako cemo".Pa dok se novosadjani nakane,prosao je voz.

milost
04.12.2003., 12:53
KULIRAJTE IH MALO PA CE VAM SIGURNO DATI,A?Malo teze,i ovako smatraju da smo lencuge koje mrzi da prilaze.Mozda u tome ima i istine,ali u svakom slucaju,i devojke treba da pokazu inicijativu.

glok
04.12.2003., 17:32
Momci devojke su se umorile od cekanja. Pa sta ako su nafurane, uobrazene i ne znam ti sta jos! Pa nisu one tu da nam olaksavaju! Uposlite malo vijuge, pokazite malo maste! Ne mislite valjda da se ona mora nasmejati na svaku salu i da mora uvek biti raspolozena za razgovor.Eeee bato. Zaboravili smo cari muvanja dok smo negde gledali kvote u kladionici. Al nije jos kasno. Pa sutra je petak! Dozvolimo im da nam uniste zivot

Peta W.
06.12.2003., 00:47
Momci devojke su se umorile od cekanja. Pa sta ako su nafurane, uobrazene i ne znam ti sta jos! Pa nisu one tu da nam olaksavaju! Uposlite malo vijuge, pokazite malo maste! Ne mislite valjda da se ona mora nasmejati na svaku salu i da mora uvek biti raspolozena za razgovor.Eeee bato. Zaboravili smo cari muvanja dok smo negde gledali kvote u kladionici. Al nije jos kasno. Pa sutra je petak! Dozvolimo im da nam uniste zivot
:twisted: :arrow: :P :wink:

dugi777jezik
06.12.2003., 18:13
:twisted: :arrow: :P :wink:

8) 8) 8) Ljubavi PETA, zbog tebe je samo NS glavni grad Sveta !!! :P :P :P

TOMISTOTEL
07.12.2003., 22:03
ma jako su se napalile. treba ih jako iskulirati pa cee one nas posle traziti

glok
09.12.2003., 00:12
Ovaj problem je upravo toliko postao ocigledan da mi je iskopao oko. Znaci: Svi su zaljubljeni u PetuW, devojku (u ovu cinjenicu nemam hrabrosti da posumjnam) nema ni lice ni glas (u ovom medijumu naravno). Ona je cista misao koja struji i pokrece tockice u nasim glavama ne bi li joj sto vise komplimenata udelili. A spreman sam sad da se kladim u ovo malo duse sto je prezivelo sve moguce otimacine, da ne bi cula ni 50% ovih laskavih reci da je srecemo u gradu, fakultetu ili na poslu (bojim se da ovo poslednje spada u krivicno delo). Zakljucak: Imamo maste (mozda se srozala i ubajatila, ali pokazuje znake zivota), ali nam definitivno nedostaje hrabrosti. Pokusaj lecenja: ne misliti na eventualne lose posledice, ne ulaziti u start sa prevelikim ocekivanjima, biti strpliv i spreman na sve, ne razmisljati suvise sta znaci ovaj ili onaj njen gest, mimika (ko zna kakve mi sami grimase pravimo)ili rec. Ne moras joj "lupiti zvaku" posle sat razgovora, ali ne moras ni cekati da prodju 2 sata ako je evidentno da to oboje zelite. Obavezno!!! traziti broj telefona i nikako!!! cekati 3 dana da je nazoves! Ne pokusavaj da sarmiras njene drugarice dok nisi siguran da si sarmirao nju. Mogla bi pomisliti da si se predomislio u prvobitnom izboru kojoj devojci da pridjes. Ne pricaj suvise. Pusti nju da prica. Ako je cutljiva pomozi joj da pocne, pre ili kasnije progovorice (zene su zene :) ). Slusaj je ma koliko ti to bilo tesko, jer verovatno ti je bilo teze odluciti se na prilaz. Ne bleji sa strane, bleji u nju. Ne bulji u nju. Udeli komliment, ali diskretno, u kontekstu, a ne: najomiljenije su mi grudi kao tvoje, bas su lepe :). Ako te ignorise, izdrzi jos koji trenutak i smisli nesto genijalno u sekundi. Ako te bez dvoumljenja odbije, odstupi, zaboravice te. A i ti ces nju posle nekog vremena.
Ovo meni niko nikada nije rekao, ali da jeste verovatno bih pola stvari zaboravio kad pridjem devojci i rekao nesto sto mi u tom momentu padne na pamet (sto je i ispravno jer u napred smisljene zvake u principu ne pale), ali i ustedeo bih sebi dosta vremena koje sam utrosio da bih skontao neke sitnice.
I pored svega, kolena me bas i ne slusaju ponekad kad mi neko udje u prostor, ali ja slusam njih. I nije problem pogresiti u pokusaju, problem je nikad ne pogresiti jer nisi nikad ni pokusao. I ponovo: Dozvolimo im da nas uniste. Od tog nekad ispadne umetnost

Peta W.
09.12.2003., 01:15
Ha,ha...Do nekle si u pravu,a sto se tice komentara koje je ostavio Dugi777jezik,tu nisi u pravu,jer:
1.On zna kako izgledam
2.Prilicno dobro me poznaje
3.Da,zaljubljen je u mene....
4.Ovde sam u ulozi moderatora,a ne da skupljam komplimente
5.Iznenadio bi se kada bi me video
Dakle,Peta W. je verovatno mnoge podigla na noge,ali osoba koja se ovako potpisuje (JA) podigla sam samo Dugog,i to mnogo ranije... :wink:
Pozz :P
P.S.Za ostale komentare-svaka ti cast! :wink:

glok
09.12.2003., 11:24
Podsetila si me na voditeljku kviza Najslabija karika (ako si ga koji slucajem nekad gledala) sa onim :"...ja nisam ovde da skupljam komplimente...", ali ti definitivno skupljas komplimente (i moje licne eto).U principu me vise iznenadjuje ono sto cujem, nego ono sto vidim, ali na zalost me sve manje stvari iznenadjuje. Drago mi je sto je Dugi prohodao :). I ako ti kazes "svaka cast" znaci ipak ima neke istine u onom sto sam rekao. Pa momci...

Peta W.
11.12.2003., 21:57
ma jako su se napalile. treba ih jako iskulirati pa cee one nas posle traziti
Au! :shock: Sa ovakvim stavom...tesko da ce te neka traziti... :wink: :twisted: :?

dugi777jezik
13.12.2003., 14:21
Podsetila si me na voditeljku kviza Najslabija karika (ako si ga koji slucajem nekad gledala) sa onim :"...ja nisam ovde da skupljam komplimente...", ali ti definitivno skupljas komplimente (i moje licne eto).U principu me vise iznenadjuje ono sto cujem, nego ono sto vidim, ali na zalost me sve manje stvari iznenadjuje. Drago mi je sto je Dugi prohodao :). I ako ti kazes "svaka cast" znaci ipak ima neke istine u onom sto sam rekao. Pa momci...

8) 8) 8) E moj Gloki, koliko gresis, nisi svestan, jer Peta W. je neuporedivo inteligentnija, mudrija i stabilnija licnost od one voditeljke, koju pominjes i svako dalje poredjenje sa tom @#&* nazovi voditeljkom koja lose glumi , je krajnje uvredljivo za Peticu, zato bi bilo uljudno i dzentlmenski da joj se izvinis... Peta je neuporedivo pametnija, mnogo sire dushe, predivne pojave, visprenih komentara i izuzetno snalazljiva u svakodnevnom zivotu... Njen personaliti zraci cak i kroz dvodimenzionalni tekst i veruj mi, u nju se ne moze zaljubiti samo muskarac koji ne voli zene. Svako ko voli zene, a ona je devojka i zensko bice u punoj raskosi i divoti, kompletna licnost i poslovna dama, dakle, svako kome su zene (a ne muskarci) drage, mora osecati prema njoj barem blagu zaljubljenost, a kamoli kao ja, pred njom uvek na kolenima, svestan njene zenske i devojacke perfektnosti, punu, posvecenost, divljenje i ukratko, sve najpozitivnije sto se tesko recima da iskazati ... :!: :!: :!:

dugi777jezik
13.12.2003., 14:24
Ha,ha...Do nekle si u pravu,a sto se tice komentara koje je ostavio Dugi777jezik,tu nisi u pravu,jer:
1.On zna kako izgledam
2.Prilicno dobro me poznaje
3.Da,zaljubljen je u mene....
4.Ovde sam u ulozi moderatora,a ne da skupljam komplimente
5.Iznenadio bi se kada bi me video
Dakle,Peta W. je verovatno mnoge podigla na noge,ali osoba koja se ovako potpisuje (JA) podigla sam samo Dugog,i to mnogo ranije... :wink:
P.S.Za ostale komentare-svaka ti cast! :wink:

8) 8) 8) Ljubavi, Peta, imam privilegiju i cast koje si mi ti omogucila, da priznam, sve tvoje reci su i moje, hvala ti ! :idea: :wink: :P

14.12.2003., 00:41
Hah! U zivotu sam stekao gadnu naviku da se ne izvinjavam, nego umesto toga ispravljam sta sam zeznuo ako se ispraviti da (ako ne da onda trpim pokude i prezire sve dok se zaborav ne prejede. Ipak, ako na ovom svetu postoji zena koja u sebi okuplja sve sto si spomenuo, to je i vise nego dovoljno da molim za oprostaj ne samo za onaj nepromisljeni komentar o "voditeljki" nego za sve gluposti koje sam izgovorio i napravio od svoje 12 godine, jer mislio sam da je laz sva poezija, plod maste ljudi koji u strahotnoj samoci izmislise Beatricche, Lauru, Jelenu ili kako je god nazvase. A ti Dugi delis snove sa njom. Ima trenutaka kad se umori covek od traganja i svasta bi tad nazvao svojim ciljem, prezalivsi i na kraju zaboravivsi ono po sta je poshao. Ali onda iznenada uleti neka bonus kuglica i produzi tu partiju. Treba li da kazem hvala? Treba.
Hvala

glok
14.12.2003., 00:49
malopredjasnje recenice su od mene jel

milost
20.12.2003., 12:05
Zanimljivo je videti kako se razvija ovaj forum.Pozdrav za devojku pod pseudonimom peta.Malo ljudi ima obicaj da stavlja svoju sliku na internet,samim tim sto sam video tvoju,znaci da nisi konzervativna,a i sigurno je da volis komplimente./ :lol: U svakom slucaju zanimljivo je videti,da su i novosadjanke zainteresovane za ovakve forume,da ne bude samo da su muskarci ti koji komentarisu.Voleo bi da cujem tvoje konkretno misljenje o ovoj temi.sta je to sto bi mi muski trebali da menjamo,a takodje vazi i za devojke.Pozdrav.

Peta W.
20.12.2003., 14:03
Ono sto bi Novosadjani trebali da menjaju je prvenstveno stav prema Novosadjankama,jer vecina njih ne vidi dalje od slatkih kopija Natase B. ,posle se zale da su sve sponzoruse,ovakve i onakve,glupe i sta vec znam...Jer,zbog takvih devojaka postoji generalizacija tipa da su sve Novosadjanke iste (takve,gorepomenute!)Poenta je u tome da je malo onih koji TRAZE nesto drugacije,ali stvarno TRAZE! A mi,drugacije smo tu,samo se ne eksponiramo toliko... :P Eto,to je za sada ono sto im ja licno zameram... Sve ostalo je OK,jer ipak sam ja malkice pristrasna,svoji smo,zar ne? :wink:
Pozz :P :wink:

velka
20.12.2003., 18:13
meni nije stvarno jasno sta se dogadja, nisam sponzorusa, ne licim na natasu bekvalac ni pod razno.
komplimente mi samo devojke upucuju a momci mi uopste ne prilaze :roll:
izgleda da se vise devojkama dopadam :twisted:

Peta W.
21.12.2003., 02:19
meni nije stvarno jasno sta se dogadja, nisam sponzorusa, ne licim na natasu bekvalac ni pod razno.
Ha,ha... :lol: I meni devojke upucuju komplimente,ali...ja te prilike ne propustam..(ako je u pitanju neka koja me privlaci...) :lol: :lol: :wink:

underwater
21.12.2003., 14:33
Ha,ha... :lol: I meni devojke upucuju komplimente,ali...ja te prilike ne propustam..(ako je u pitanju neka koja me privlaci...) :lol: :lol: :wink:
:shock: :arrow: :idea: :arrow: :D
eto novog impulsa za temu koja je pocela da zamire :wink:

milost
04.01.2004., 12:14
:shock: :arrow: :idea: :arrow: :D
eto novog impulsa za temu koja je pocela da zamire :wink:Definitivno se slazem sa tobom,ovaj forum taman sto krene da zamre,kada ono,ipak se na kraju uspe da odrzi.Ono sto je zanimljivo da ovaj topic je dosta dugo na netu,kao i da je jedan od posecenijih.Zasto su ljudi zainteresovani za ovu temu,ne bih znao da kazem,ali u svakom slucaju drago mi je kada vidim da se ljudi,slatko zabavljaju na ovome forumu,a nadam se da ce tako biti i u ubuduce.Pozdrav svima,zelim da vam cestitam novogodisnje i bozicne praznike,kako bi se reklo da ih u miru i sreci povedete.

milost
07.01.2004., 11:13
Ha,ha... :lol: I meni devojke upucuju komplimente,ali...ja te prilike ne propustam..(ako je u pitanju neka koja me privlaci...) :lol: :lol: :wink:PetaW kada si stavila ovu sliku,znam da si imala drugu sliku,uokviru svog profila.Pored ovoliko komplimenata muskaraca,bices glavna i na forumu krstarice uopste.Blago nama kada imamo ovakvog administratora.Da li je ono zaista tvoja slika??? Ako jeste super izgledas! :roll:

Peta W.
07.01.2004., 18:10
8) 8) 8) :wink:

underwater
09.01.2004., 16:46
8) 8) 8) :wink:
kao da sam te negde vec video :wink: :D

Peta W.
11.01.2004., 14:31
Hm...mozda i jesi...ima me svuda...
Nego,da se vratimo na temu...Dakle,sta smo zakljucili - koji je glavni problem nas - Novosadjanki? :wink:

11.01.2004., 16:34
Ma, evo ja vas procitah sve redom i nisam ni sponzorusa, niti pripadam onoj generaciji, koja ima ovaj problem...ali jesam Novosadjanka...i ne bih bas mogla da kazem da ovi nasi muski nisu u pravu...mislim da smo mi izbirljive i malko previse svesne svojih kvaliteta, pa mislimo, moze nam se, a posle kad prestanu da nam prilaze, djavo nam kriv...dobri su nasi momci i oni su samo bespotrebno optereceni tim predrasudama da su neki drugi bolji...nije tako i budite hrabri i samo budite ono sto jeste...ja, recimo ne volim navalentne muskarce i one koji svojim lovackim ponasanjem ne pruzaju meni mogucnost izbora...zene u principu ne vole kad su plen...
i, zapamtite i mi volimo da osvajamo nedostizne tvrdjave i neosvojive planinske vrhove...
Sve, kao uostalom i ceo zivot, jedna neprekidna igra :wink:

Peta W.
11.01.2004., 16:42
Eto,jeste culi??!!
Pa sad samo neka neko proba da kaze da smo glupe!! :P :P :wink:

Dodjoska
11.01.2004., 17:12
Peta,

znaju oni to, samo neki nece da priznaju, neki ne smeju, a nekima to nije vazno, nego sve ono ostalo sto je nama manje bitno :)

PS. ja sam ona od malopre...volim da slusam naseg Djoleta, a posto zivim u Holandiji vec dugo...eto

Peta W.
11.01.2004., 17:14
Ma,bitno je da si ti njima objasnila neke stvari! :P
Pozz :wink:

Dodjoska
11.01.2004., 17:19
Ufff...ono ispod sam napisala, tek da obrazlozim ime koje sam si dala, pa pokusavam da ispravim, jer nisam zavrsila, a ne znam kako...ma nije vazno...

Peta,

sve oni to znaju...a i mi :)

Iced
11.01.2004., 17:21
sta vas dve curke razglabate ovde?

Peta W.
11.01.2004., 20:03
Curke??!http://smilies.sofrayt.com/1/3/dummhead.gifMogao si smisliti nesto originalnije! :twisted: :wink:

SlatkaMala izvrnuta torta
12.01.2004., 16:18
ma problem je bre u novosadjanima...samo gledaju niko da pridje

Iced
13.01.2004., 15:32
pa zapitaj se zasto ti ne prilaze.....

16.01.2004., 22:41
pa nisam ni bangava ni glupa,nije problem u meni ni u ostalim novosadjankama.Npr. letos sam bila sa ekipom u crnoj gori pa su crnogorci prilazili i meni i mojim drugaricama....nesto sam jos tela da ti napisem al me ovaj Nick dekoncentrise...DA,znaci ,bar prema mom misljenju, problem je u novosadjanima

milost
20.01.2004., 13:31
pa nisam ni bangava ni glupa,nije problem u meni ni u ostalim novosadjankama.Npr. letos sam bila sa ekipom u crnoj gori pa su crnogorci prilazili i meni i mojim drugaricama....nesto sam jos tela da ti napisem al me ovaj Nick dekoncentrise...DA,znaci ,bar prema mom misljenju, problem je u novosadjanimaBez uvrede oni prilaze svemu i svacemu,samo da je zensko.Poruka za iced-a.Mislim da nije posteno da vredjamo nase devojke i da ih nazivamo curkama,ili necim slicnim.Ne mozemo ni mi bez njih,ali ne mogu ni one bez nas,ma sta god tvrdile.Nase devojke jesu lepe,a ima i zaista pametnih,i treba da ih cuvamo od drugih,da ne bi ostali bez njih.Dok one bi definitivno trebalo malo da spuste svoje kriterijume,jer nisu jedine.To je moje misljenje,bez obzira da li ga neko podrzava,ili ne.

20.01.2004., 23:34
pa sasvim je normalno da se misljenja razlikuju... :)

milost
22.01.2004., 13:03
pa sasvim je normalno da se misljenja razlikuju... :)U svakom slucaju.Za Petu,da li bi mogao da saznam tvoje ime,nista obavezno?Ako zelis posalji ga na private.Gde nalazis one silne smajlije.Za momka pod pseudonimom Iced,mala poruka:"Nemoj se uvrediti,zbog mog odgovora gore,i jedna pohvala za one stihove.Stvarno smatram da su dobri.ako si ih ti licno osmislio,smatram da bi trebalo da nastavis da pises.ko zna mozda postanes poznati knjizevnik!Nikad se ne zna>"

milost
22.01.2004., 13:49
Zanimljivo je kako ova tema uspeva da se odrzi,na ovome forumu.Taman krene da zamire,i eto ponovo postane aktivna.Narode,ovaj topic je posetio najveci broj ljudi u okviru novosadskog foruma,i dato je najvise odgovora.Bilo bi steta da propadne.Ako imate neku ideju za diskusiju,caskanje ili nesta slicno,koja odudara od ove teme pokrenite je.Pokazimo kreativnost.Sada samog sebe podsecam na politicke kandidate.Nadam se da neko nije odavde politicar.U svakom slucaju slazem se da PetaW bude predsednica.Jos samo potpise da skupimo,ali verovatno ni to nece biti problem.

Peta W.
22.01.2004., 14:07
/me polaskana... :oops: :oops: :wink:
8) 8) :P 8) :P :P :wink:

gosca
22.01.2004., 14:56
niste stvarno mislili da u Novom Sadu zivi Peta Wilson,australska glumica,poznate "Nikite"???
fazon je dobar....

milost
22.01.2004., 15:10
niste stvarno mislili da u Novom Sadu zivi Peta Wilson,australska glumica,poznate "Nikite"???
fazon je dobar...."Nikitu" sam obozavao,ali priznajem da nisam znao kako se zove glavna glumica.Pogledao sam poslednju epizodu,kada su joj ubili oca i kada je Nikita,preuzela da vodi agenciju.Da li neko zna da li ce biti nastavka serijala.Cak i je i Elton John napisao pesmu o Nikiti,mada ta pesma nema veze sa ovom serijom.

Iced
23.01.2004., 01:11

Cemu sluzi ovaj forum??? meni nije jasno....sta se svi palite...moz misliti "curko"....o boze

Peta W.
23.01.2004., 01:51
fazon je dobar....
Joj,sto volim ove pogubljene goste,kad tako upadnu,pa im nista nije jasno... :lol: :lol: :lol: :twisted: http://smilies.sofrayt.com/1/r/supergrin.gif

Peta W.
23.01.2004., 01:53

Cemu sluzi ovaj forum??? meni nije jasno....sta se svi palite...moz misliti "curko"....o boze
Ma,Iced,OK je...Bitno je da ja znam da si se salio...
/me se ne ljuti... :wink:

plavetnilo
23.01.2004., 05:04
Nije mi jasno zasto toliko generalizujes stvari :!: :!: :!: Pa nisu sve Novosadanjke takve. Ocigledno je da su devojke kojima ti prilazis ili teske sponzoruse koje ne gledaju nikog sem sebe ili totalno pogubljene da ne znaju normalno da izreaguju! Ima medju nama i onih normalnih ...

milost
23.01.2004., 18:31
Nije mi jasno zasto toliko generalizujes stvari :!: :!: :!: Pa nisu sve Novosadanjke takve. Ocigledno je da su devojke kojima ti prilazis ili teske sponzoruse koje ne gledaju nikog sem sebe ili totalno pogubljene da ne znaju normalno da izreaguju! Ima medju nama i onih normalnih ...Pa nemoj da brines znam da niste sve takve,ipak ovaj grad je grad kulture,ja licno smatram da ste najbolje.Pozdravi za Iced-a,koji se izgleda probudio.

underwater
26.01.2004., 20:27
fazon je dobar....

upravo si otkrila toplu H2O :shock: :D
uzgred, kada bismo sudili prema identitetima sa ovog foruma, moglo bi se zakljuciti da u novom sadu zive najcudniji ljudi u ovom delu evrope...i sire
p.s. otkricu ti jos jednu malu tajnu.... ni ja se ne zovem underwater :wink:

dugi777jezik
27.01.2004., 12:21
Zanimljivo je kako ova tema uspeva da se odrzi,na ovome forumu.Taman krene da zamire,i eto ponovo postane aktivna.Narode,ovaj topic je posetio najveci broj ljudi u okviru novosadskog foruma,i dato je najvise odgovora.Bilo bi steta da propadne.Ako imate neku ideju za diskusiju,caskanje ili nesta slicno,koja odudara od ove teme pokrenite je.Pokazimo kreativnost.Sada samog sebe podsecam na politicke kandidate.Nadam se da neko nije odavde politicar.U svakom slucaju slazem se da PetaW bude predsednica.Jos samo potpise da skupimo,ali verovatno ni to nece biti problem.

8) 8) 8) Zovite je kako hocete, Peta je uvek na vrhu, glavna i najjaca ! Potpisujem svim srcem i overavam dusom !!! :P :P :P

Peta W.
27.01.2004., 12:37
fazon je dobar....

upravo si otkrila toplu H2O :shock: :D
uzgred, kada bismo sudili prema identitetima sa ovog foruma, moglo bi se zakljuciti da u novom sadu zive najcudniji ljudi u ovom delu evrope...i sire
p.s. otkricu ti jos jednu malu tajnu.... ni ja se ne zovem underwater :wink:
http://smilies.sofrayt.com/1/r/supergrin.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/r/nahaha.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/r/winknudge.gif :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

milost
27.01.2004., 14:18

8) 8) 8) Zovite je kako hocete, Peta je uvek na vrhu, glavna i najjaca ! Potpisujem svim srcem i overavam dusom !!! :P :P :PSlazem se sa tobom.Nikita,definitivno da si osvojila vise obozavaoca na ovome forumu,nego Peta Wilson.Mogu li da dobijem tvoj autogram?U buducnosti,cu ga verovatno ili dobro unovciti,ili ga cuvati kao vredan antikvitet.Pozdrav.

milost
27.01.2004., 14:27
Neka neko kaze da su novosadjani nesposobni.Pogledajte samo te komplimente,pesme,i stihove i to sve upuceno nasoj administratorki.Sve to dozivljavaju i novosadjanke,pa im nije dosta!!! :!: Zato nas druge cene,ali nase ne.Za razliku od ostalih mi jos uvek imamo "dusu",i zivimo za "ona dobra stara vremena",kada smo bili nadaleko poznati.Pogledajte samo nase najvece pesnike.Vecina ih je bas iz Ns,ne iz Beograda.

milost
27.01.2004., 14:33
Ipak je Novi Sad najbolji,kao i ljudi u njemu. :roll:

dugi777jezik
27.01.2004., 15:56

8) 8) 8) Greska, treba, KAO I DAME U NJEMU ! A ljudi, ok, tek posle i ispod :twisted: :twisted: :twisted: Dama, jelte, Devojaka i Zena, uostalom, pitajte moj jezik, hi hi hi... :P :P :P

milost
28.01.2004., 10:18

8) 8) 8) Greska, treba, KAO I DAME U NJEMU ! A ljudi, ok, tek posle i ispod :twisted: :twisted: :twisted: Dama, jelte, Devojaka i Zena, uostalom, pitajte moj jezik, hi hi hi... :P :P :PMoja greska u kucanju.

28.01.2004., 16:57
da ih biju

chvrsta ruka

dugi777jezik
28.01.2004., 17:12
da ih biju

chvrsta ruka

8) 8) 8) E moj bato, pogresan pristup, mozda ruka, ali treca... Ili sto bi rekli stari Latini - PENIS BONUS, PAX IN DOMUS (prevod: dobra zila, mir u kuci). :wink: :wink: :wink:

milost
29.01.2004., 10:54
da ih biju

chvrsta ruka

8) 8) 8) E moj bato, pogresan pristup, mozda ruka, ali treca... Ili sto bi rekli stari Latini - PENIS BONUS, PAX IN DOMUS (prevod: dobra zila, mir u kuci). :wink: :wink: :wink:Nisam u toku,o cemu je rec??? :?:

underwater
31.01.2004., 04:43
http://smilies.sofrayt.com/1/r/supergrin.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/r/nahaha.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/r/winknudge.gif :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

:?:

Peta W.
31.01.2004., 16:08

To znaci - SVAKA TI CAST!! :wink:

underwater
01.02.2004., 23:59
a, tooo :idea:
hvala... malo ti je bio necitak rukopis, pa... :wink:

milost
02.02.2004., 10:20

To znaci - SVAKA TI CAST!! :wink:Petaw da li mozemo i mi ostali da ti se pridruzimo na kafi :?: ??Slazem se za otvaranje novih tema,ali ponekad je klasika bolja,tj.stare teme su bolje ponekad od novih.Ne treba tako lako odustati ni od njih.

milost
02.02.2004., 10:29
Morate da me razumete,ova tema,jeste da smo odavno skrenuli sa nje,je jedna od najposecenijih na ovome forumu.Sto znaci da nesta postoji u njoj sto privlaci ljude.Ja predlazem da u okviru ove teme date nove ideje,jer bilo bi steta da se ugasi.Zanimljivo je da se ona drzi na ovome topicu,vec duze vreme,i kao sto su neki rekli,taman krene da zamire,kada se ono ponovo digne u sam vrh.

dugi777jezik
03.02.2004., 13:48
da ih biju

chvrsta ruka

8) 8) 8) E moj bato, pogresan pristup, mozda ruka, ali treca... Ili sto bi rekli stari Latini - PENIS BONUS, PAX IN DOMUS (prevod: dobra zila, mir u kuci). :wink: :wink: :wink:Nisam u toku,o cemu je rec??? :?:

8) 8) 8) Pa lepo, zene treba "ubijati od batina", ali ne, kao svaka muska stoka sto cini, rukama ili raznoraznim glupim predmetima, vec jezikom, prsticima i "alatkom", ili sto bi rekao Lane Gutovic, "isterujte zlo iz zena, UTERUJTE IM DOBRO (moj pobro !)"...! :P :P :P

postim
04.02.2004., 15:17
Hajde da se menjamo!!!Posaljite vi nama novosadjanke,a evo vama ove nase beogradjanke.Moze?[/quote]Moze,ja cu tebe da upoznam sa novosadjankama,a ti mene sa beogradjankama.[/quote]

Matory, dam ti tri frigidne Novosadjanke za jednu Dobru ribu iz BG.
Koliko god dobro da izgledaju, nemaju pojma da se provode, Vazda im neki K...c fali. Ne znaju nista osim da se zale kako nista ne valja, a kad dodju u situaciju da same uticu na problem onda CVRC! Nema glasa, nema muda , nema reci.

Peta W.
16.02.2004., 00:44
E moji Novosadjani,
vi mozete slobodno da tvrdite da imate najlepse devojke u zemlji. Bio sam sad preko vikenda u Novom Sadu, delom privatno, delom poslovno i pamet mi je stala... Padalo mi je na pamet da se preselim na mesec dva samo zbog vasih devojaka. Tako su sve lepe, fine, mile, lepo vaspitane, blage, kulturne, potpuna razlika od ovih mojih Beogradjanki, namrstenih, nadr*anih, u podne nasminkanih, stalno u zurbi, u spicastim cipelama(smesnim)... Bio sam na par nekih mesta, tramvaj u centru, pa neki dub club ili tako nesto pa neki lokalni pabovi i mogu vam reci da mi bas prija ta lezerna atmosfera, nema mrkih pogleda, neljubaznih konobara... Verovatno bi mi Beograd zafalio posle par dana ili nedelja ali bas bih voleo da mi se to dogodi...
Jos jedan veliki pozdrav svim Novosadskim devojkama... :D

21.02.2004., 21:02
Citao sam clanak,kako devojke u beogradu postaju sve slobodnije,i da je sasvim normalna pojava da devojka pridje muskarcu.Ne vidim razloga uopste zbog cega bi to bio problem.Zbog cega mi moramo da se vodimo,po meni blesavim stavovima da su muskarci ti koji moraju da pridju.U potpunosti podrzavam takve devojke,koje nisu toliko konzervativne,kao novosadjanke.Da li,ako se devojci svidja neki momak,treba da okrene glavu na drugu stranu,da ne bi ispalo kako ona njega zavodi,odnosno da ne bi ispala sponzorusa,ili nesta gore.Licno ako mi se neka svidi,prici cu joj,pa neka me ispali.U svakom slucaju cenim mnogo vise devojke koje imaju hrabrosti da pridju muskarcu,nego kukavice koje okrecu glavu na drugu stranu,kada ih samo pogledamo,i onda se cude sto novosadjani nece da pridju.Zasto bi????

glok
25.02.2004., 15:20
lepo je vratiti se na omiljenii topic i videti sta se cavrljalo prethodnih nedelja. Najbitinije (meni naravno) je sto sad mnoooogo bolje razumem Dugog, ne zato sto sam upoznao Petu (nisam... mada bih voleo), nego zato što sam nasao svoju sopstvenu. Šta sam samo propuštao, sad sam tek svestan.
Jedini problem sa novosađankama je što ih nema mnogo više.

Peta W.
25.02.2004., 18:42
lepo je vratiti se na omiljenii topic i videti sta se cavrljalo prethodnih nedelja. Najbitinije (meni naravno) je sto sad mnoooogo bolje razumem Dugog, ne zato sto sam upoznao Petu (nisam... mada bih voleo), nego zato što sam nasao svoju sopstvenu. Šta sam samo propuštao, sad sam tek svestan.
:oops: :oops:
:P 8) :P :P :wink:
Lepo je cuti tako lepe vesti...Navratite ovamo zajedno ponekad...
Srecno!! :wink: http://smilies.sofrayt.com/1/y/inlove.gif

dugi777jezik
26.02.2004., 18:45
E moji Novosadjani,
vi mozete slobodno da tvrdite da imate najlepse devojke u zemlji. Bio sam sad preko vikenda u Novom Sadu, delom privatno, delom poslovno i pamet mi je stala... Padalo mi je na pamet da se preselim na mesec dva samo zbog vasih devojaka. Tako su sve lepe, fine, mile, lepo vaspitane, blage, kulturne, potpuna razlika od ovih mojih Beogradjanki, namrstenih, nadr*anih, u podne nasminkanih, stalno u zurbi, u spicastim cipelama(smesnim)... Bio sam na par nekih mesta, tramvaj u centru, pa neki dub club ili tako nesto pa neki lokalni pabovi i mogu vam reci da mi bas prija ta lezerna atmosfera, nema mrkih pogleda, neljubaznih konobara... Verovatno bi mi Beograd zafalio posle par dana ili nedelja ali bas bih voleo da mi se to dogodi...
Jos jedan veliki pozdrav svim Novosadskim devojkama... :D

8) 8) 8) Coooool, indeeeeed, yeaaaaah :P :P :P

dugi777jezik
26.02.2004., 18:46

8) 8) 8) Car si mi , brate, svaka ti se pozlatila :!: :!: :!: LjVDSS :P :P :P

milost
09.03.2004., 11:21
Jedini problem sa novosađankama je što ih nema mnogo više.Meni je drago sto ti je ovo omiljeni topic.Drago mi je sto nasao svoju lepoticu,u svakom slucaju zelim ti lepu i uspesnu vezu,i nadam se da ce te oboje posetiti jos jednom ovaj topic,pa da nam se i tvoja devojcica pridruzi zajedno sa tobom naravno.Pozdrav

milost
09.03.2004., 11:29
Dosao sam na ovaj topic posle mesec dana,jer sam spremao ispite i imao sopstvene obaveze i pomislio sam da je nestao sa novosadskog foruma,kad ono on je jos tu.Bio sam prijatno iznenadjen.Slazem se za otvaranjem novih tema,ali definitivno je zanimljivo kako neke uopste ne umiru,tj.uvek su nekako aktuelne.Naravno da mi je drago zbog toga.I nadam se da ce ljudi i dalje posecivati novosadski forum kao i ovu temu.Pozdrav svim clanovima krstarice. :wink:

delphin
09.03.2004., 23:09
Pa najpametnije je da lale dodju u nas Beograd... :wink:

underwater
09.03.2004., 23:57
evo ti stoti post 8)
da ne kukas okolo :wink:

Zdrav Razum
11.03.2004., 17:43

Potpuno se slazem sa tobom brate u vezi sa novosadjankama.Sto se tice resenja one treba da se srede.Koliko puta sam startovao novosadjanke koje su me smekale i davale nekakvog doznanja o medjusobnoj privlacnosti a opet su me odbijale (pravo da ti kazem ne znam zasto).A sto se tice beogradjanki potpuno si u pravu .Opustene ribe poput nas (za razliku od nasih riba za koje je glavna zanimacija kad izadju stojanje i cekanje),kad god odem negde van Novog Sada imam duplo vise sanse sa nekom NE NOVOSADJANKOM koja je i duplo lepsa od nasih "lepih"
novosadjanki.Ne kazem da nase novosadjanke nisu lepe (naprotiv) ali brate njima fali neka daska u glavi.Zato jedva cekam naleto u Bugarsku,mislim da je to resenje tvog problema.Tamo ces naci preteranih ruskinja 8)

Zdrav Razum
11.03.2004., 17:50
Citao sam clanak,kako devojke u beogradu postaju sve slobodnije,i da je sasvim normalna pojava da devojka pridje muskarcu.Ne vidim razloga uopste zbog cega bi to bio problem.Zbog cega mi moramo da se vodimo,po meni blesavim stavovima da su muskarci ti koji moraju da pridju.U potpunosti podrzavam takve devojke,koje nisu toliko konzervativne,kao novosadjanke.Da li,ako se devojci svidja neki momak,treba da okrene glavu na drugu stranu,da ne bi ispalo kako ona njega zavodi,odnosno da ne bi ispala sponzorusa,ili nesta gore.Licno ako mi se neka svidi,prici cu joj,pa neka me ispali.U svakom slucaju cenim mnogo vise devojke koje imaju hrabrosti da pridju muskarcu,nego kukavice koje okrecu glavu na drugu stranu,kada ih samo pogledamo,i onda se cude sto novosadjani nece da pridju.Zasto bi????

To brate ti si moj covek, nadam se da ce poneka riba da se opameti kad procita ovo sto si napisao.Ali ipak nece TO SU NOVOSADJANKE!!!!!(naravno uvek ima izuzetaka)

DejanNS
11.03.2004., 18:20
Evo odgovora za JANS. Iako si strava riba momci ti ne prilaze zato sto su se umorili da ih devojke stalno odbijaju :( . Znas i mi imamo dusu. Da ti iskreno kazem, ja da sam riba pa da mi pridje i najveci klosar, bio bi sa njim barem tu noc da ga ne bi povrdio, dok vi ... ona varijanta :roll: ne svidja mi se gari , aj cao idem ja sad a ti vidi sta ces. Samo razmisli koliko ti je momaka prislo ... pa neznam u nekom vremenskom periodu... , a koliko si njih odbila. Nazalost ja te ne poznajem pa ne mogu da te osudjujem jer mozda to nije tako, ali kod vecine Novosadjanki jeste. Veruj mi na rec imao sam iskustva. :)
Mozda bi ti trebala da nesto preduzmes po pitanju prilazenja. Zar je to neki blam da devojka pridje gariju ako joj se on svidja ili to " nije uobicajno " u Novom Sadu, jer kako bi vi ribe rekle " Kakva sam ja to riba ako ja pridjem gariju", makar bila cena da nikad ne upoznas momka koji ti se svidja :D .

DejanNS
11.03.2004., 18:44
Najbolji nacin da resimo problem sa Novosadjankama je da ih napijemo, kad izadjemo sa njima da bi se one opustile, jer one to drukcije neznaju, a mi mozemo a ne moramo ...kako ko hoce... jer smo svejedno opusteni :lol: , pa tek onda mozemo lepo da se provodimo. Ali pre toga moramo da ih namamimo da izadju iz tih njihovih stanova jer usedelice, izadju do 2 puta mesecno ( mozda i manje) a mi bar 2 puta nedeljno. Zato je takav i odnos u klubovima, bilo gde da odemo. 8) 8) 8)
Voleo bi kad bi se Beogradske ribe zamenile nasim. One su bar opustenije i znaju da se zabave. :P

11.03.2004., 20:05
Hajde da se menjamo!!!Posaljite vi nama novosadjanke,a evo vama ove nase beogradjanke.Moze?Moze,ja cu tebe da upoznam sa novosadjankama,a ti mene sa beogradjankama.
DA VAM NE BUDE LOSE

milost
12.03.2004., 20:20
Nase devojke su prelepe,ali definitivno se slazem da bi trebalo da budu malo opustenije.Sto se ruskinja tice,ima sam priliku da budem sa jednom i to cu celog zivota pamtiti.Bio je to super provod.

B the best
13.03.2004., 13:57
Hajde da se menjamo!!!Posaljite vi nama novosadjanke,a evo vama ove nase beogradjanke.Moze?

NE moze NECU DA SE SELIM! :wink:

dva_zeca_3_zeca
13.03.2004., 16:10
problem sa novosadjanima je u tome sto nemaju smisao za taktiziranje sa pripadnicama lepsheg pola.generalno ste svi fini i kulturni i ja vas sve gotivim,ali problem je u tome sto se tu gubi odredjena doza preko potrebne mushke drchnosti sto su beogradjani za razliku od vas uvek u prekoj meri posedovali.Nemojte da zastranite vec se dozovite pameti jer ce biti kasno.
inache novosadjanke su extra ali cinimi se da bi trebale da ostanu dosledne svog fazona,a ne da se tripuju na BG. ('al sam se isro')
pa probaj ti da taktiziras Jedno dve do tri godine pa onda mi javi da li imas isto misljenje

glok
24.03.2004., 13:47
Sta da vam kazem!? Moja PetaW (ne ona shto je Dugi voli mnogo) me je izvela pred zid, a onda je stala naspram mene, onako slatka kakva jeste sa sve rupicom na obrazu kad se smeje, I PUCALA U MENE !!! Lezao sam tako neko vreme i krepavao, a bilo je dovoljno samo da mi pridje i stavi prstic na rupu shto mi napravi i ja bi ozdravio. Ali nije! Ako je mislila da cu da krepam...eee bato umem ja i sam da se prikrpim. Evo me ponovo zato. U pravi tren koliko mi se cini (sunce se bori da svuce vishak odece sa curica) pa svratio da vidim kako ide reshavanje problema sa Novosadjankama. Ja sam proshao sve faze i prosto ne mogu da se odluchim, da li je interesantnije lomatati se oko njih, "intimizirati" se sa njima, ili nakon svega patiti?

Peta W.
24.03.2004., 13:59
Zao mi je sto to cujem... :cry:
Nismo sve takve...samo da znas! :wink:

glok
24.03.2004., 14:22
Ma hajde Peta dušo! Pa ne zameram ja njoj ništa. Nisu nam se planovi poklopili do kraja i šta sad!? U svakom slučaju hvala na podršci. To ću shvatiti lično (ne zato što si moderator pa moraš ovde svima da budeš mama :)

Peta W.
24.03.2004., 14:24
Ne moram svima,samo kome hocu :lol: :lol: :lol: :wink:
Salim se naravno,moj komentar nije bio radi reda,vec sto stvarno tako mislim... Ona je otisla,a ako ti to nesto znaci - mi smo jos uvek tu! :P :wink:

glok
24.03.2004., 14:54
" Peta jesi li za kafu u jedno decembarsko popodne?

Da znas da jesam...Moze topla nes sa slagom? "

Jedva nadjoh ove rečenice u brdu topica. Davno je bio 3. decembar, ali obećanje je obećanje. Pardon! Niko ništa nije obećao. Nema veze.Pitanje i ponuda još uvek važe. :)

Peta W.
24.03.2004., 20:40
I moj odgovor jos uvek vazi... :wink:

glok
24.03.2004., 23:50
I tako priča ide u prazno kao:
-Pa idemo?
-Idemo.
-Može kafa?
-Može.
-Može sutra?
-Može.
Tra la la la.
-Pa ajd kada ćemo se "gledati" (što bi rekao moj prijatelj iz Pljevlja)?
-Pa ne znam, ja ne mogu baš sutra, ali jedan dan sledeće nedelje može aj čujemo se. važi?
Pa ne važi. Malo šale nije na odmet (gde su mladi tu je i šala :)). Ali nemojte posle da nas optužujete da smo neagilni.

milost
31.03.2004., 10:12
-Pa idemo?
-Idemo.
-Može kafa?
-Može.
-Može sutra?
-Može.
Tra la la la.
-Pa ne znam, ja ne mogu baš sutra, ali jedan dan sledeće nedelje može aj čujemo se. važi?
Pa ne važi. Malo šale nije na odmet (gde su mladi tu je i šala :)). Ali nemojte posle da nas optužujete da smo neagilni.Peta mislim da bi bilo steta razocarati ovog coveka.Daj mu zaista sansu da izadjete na kaficu jedno pre podne.U svakom slucaju upoznaces jednu novu personu.

Iggy
31.03.2004., 18:28
-Sta se desi kada plavusa predje iz NS u BG?
-Poraste nivo inteligencije u oba grada.

ruksak
01.04.2004., 09:34
:D
toliko sam se nacitala o ovoj temi da sam izgubila nit ko ju je uopste i zapoceo, ipak svi koji su pisali nesto na tu temu su u pravu i to 99%.Ali vidis te normalne devojke su prosto izgurane od strane tih isfoliranih.Zasto?Novosadjani traze kao normalne devojke, ali ..da je izblajhana, preplanulog tena, tankog strukica, dugih nogu, da seta gradom polugola..Kad novosadjanin nadje normalnu devojku uvek, ipak glavu okrece za ovom isfoliranom koja prodje pored njega. Toliko o muskoj iskrenosti. Normalno klinke su ukapirale to i shodno tome se i ponasaju, jedini uslov da ih imas je da imas lovu ili dobra kola. O dzentlemenima vise nema ni govora, onakvim na kakve bi normalna devojka stavila na prvo mesto.

glok
01.04.2004., 14:03
Juče sam se zatekao oko podneva u centru (neko će znati zašto). Prelep dan, trg pun tinejdžerki koje su kao otišle u školu, a na potezu od trga prema taxi-stajalištu prava parada goreopisanih sugrađanki. Ne vidim u čemu je problem, sve su zaista doterane. Doduše, jeste kao da su se sve obukle u jednoj prodavnici ili ispale iz spotova nekih hip-hop izvođača, ali su baš za to, za gledanje! Kao TV! Dobro, neki kanali na TV (znamo koji). Pa onda šta fali ako gledamo? Zvono za uzbunu treba da zatrubi ako počne čovek sa njima da razgovara. Ili ne daj bože, poželi da je dovede roditeljima za krsnu slavu. U ostalom: da li blajhana kosa, duge noge, preplanuli ten, tanak strukić i golišav stomačić obavezno za sobom nose i određeni mentalni status?

Peta W.
01.04.2004., 14:36
-Pa idemo?
-Idemo.
-Može kafa?
-Može.
-Može sutra?
-Može.
Tra la la la.
Pa ne važi. Malo šale nije na odmet (gde su mladi tu je i šala :)). Ali nemojte posle da nas optužujete da smo neagilni.Peta mislim da bi bilo steta razocarati ovog coveka.Daj mu zaista sansu da izadjete na kaficu jedno pre podne.U svakom slucaju upoznaces jednu novu personu.
Radim na tome... :wink:

milost
06.04.2004., 13:57
-Pa idemo?
-Idemo.
-Može kafa?
-Može.
-Može sutra?
-Može.
Tra la la la.
Radim na tome... :wink:Peta gde si nasla onu sliku,sto si stavila na svoj profil?

Peta W.
06.04.2004., 15:41
www.petawilson.ru :wink:
Ma,znam da sam lepa... :roll: :wink:

Petin obozavaoc
10.04.2004., 19:52
Ma,znam da sam lepa... :roll: :wink:Pa ne sumnjam da si lepa,ali ajde onda stavi svoju pravu sliku,a ne da se krijes iza vec poznate licnosti :wink: :lol:

Peta W.
10.04.2004., 19:55
Ma,znam da sam lepa... :roll: :wink:Pa ne sumnjam da si lepa,ali ajde onda stavi svoju pravu sliku,a ne da se krijes iza vec poznate licnosti :wink: :lol:
Ljudi koje je interesovalo kako izgledam to su i saznali... Dobili su moju sliku... :wink:

underwater
10.04.2004., 22:47
Ljudi koje je interesovalo kako izgledam to su i saznali... Dobili su moju sliku... :wink:

hmm....*smajli sa molecivim pogledom kojeg nema medju ponudjenim smajlijima sa leve strane* :wink:

Peta W.
12.04.2004., 18:38

hmm....*smajli sa molecivim pogledom kojeg nema medju ponudjenim smajlijima sa leve strane* :wink:
/me zbunjena...http://smilies.sofrayt.com/1/4/bigeyes.gif

underwater
13.04.2004., 00:11

/me zbunjena...http://smilies.sofrayt.com/1/4/bigeyes.gif

hmmm....hteo sam da kazem da si mi tom recenicom probudila crvica radoznalosti :wink:
jesi se odzbunila? :wink:

Peta W.
13.04.2004., 18:34
Aha...prosvelio si me... :wink:

dugi777jezik
15.04.2004., 08:29

8) 8) 8) Tako je Ljubavi moja :P :P :P
:idea: :idea: :idea: LjVDSS :!: :!: :!:
:shock: :shock: :shock: Nije Petina slicica za svakoga, vec samo za odabrane i kao u raju srecne u njenom srcu ... :wink: :wink: :wink:

dugi777jezik
23.04.2004., 02:39

8) 8) 8) Tako je Ljubavi moja :P :P :P
:idea: :idea: :idea: LjVDSS :!: :!: :!:
:shock: :shock: :shock: Nije Petina slicica za svakoga, vec samo za odabrane i kao u raju srecne u njenom srcu ... :wink: :wink: :wink:

8) 8) 8) Naravno, a najomiljenije moje stivo za citanje je jedan "Dnevnik...", ko shvati razumece... :P :P :P

ns-gost
24.04.2004., 03:32
Problem je da se kaze sta je frka,ako je tucha,zovite mene ja sam puchach iz ganga Zemuna sa Keja podno Gardosha,ako je pretnja,nije problem osujte i vi,ako vas ko bije,bite vi njega.Za tuchu ja sam glavna faca u Srbij,i ne samo Beograd,Novi Sad.Muskarci problem sa zhenama,prst u chelo.Nije karo, i zehene su onda problem.To je i tvoj tata,tripovao u 35-oj,suva kite kurana *.Reshi,idi ubise skochi u savu,neka te ulije u Dunav,u Beogradu.Ali ti utucavash ljude,ko da smisli tvoj dilema trip,zahsto se neobratish,brachnom savetniku,ako imas zhenu,ako ne,sta ti podrivas javno mnjenje,mamu ti sektashu.Ti se za reshavanje,imbecilu, koji choravu kokosh nemoze da nabode,a ne drushtvo dama iz Novog Sada.Tebi ni lechenje nepomazhe,da neches medicinska sestra,da ti ga izduva,usisivachem za gusku.Moronu jedan,nadji ekipu na ulica,pa im zadaj taj upitnik,kretenizma.Reshio bih ti ja,za macolom i pajserom,po zubima,zhabo krastacho.Nosi se bre,idi kod Madjara,neka ti daju madjarski gulash paprikash.Mamu vam Vojvodjansku,tupavu,onu kuvaricu za Dinkicha i Debelog Zaporozhca Krmka Nashe Krmache,Chanka.Svi smo mi ista govna,ali iz beograda je ***** preradjivachka privreda,smeshtena u visoki urban NovoSadske elektrane "Krshko Govnara".Bunga Vanga vajte du ga shabani bajrami iz karton predgradja,periferije striktnog centra Novog Sada,i reshavajte probleme postojeche,a ne shto ti je mama priznala,kad ju je tata uhvatio,sa Beogradskom manguparijom.CU :oops:

vidi seljaci se opismenili :D ....jedva...tesko ide ali naucice oni da tipkaju

stevaz
25.04.2004., 08:17
pregledajuci malo forum ukapirao sam da je kraj od noge |apsolutno| bolesna osoba a nije ni iz ns-a (a sto se tice novosadjanki; to je naresiv problem tako da preporucujem novosadjanima da krenu da haraju po okolnim selima)

Peta W.
25.04.2004., 17:59
:lol: :lol: Ih,sto si ti neki pametan... :twisted: :twisted: A i duhovit... :roll: :twisted: :twisted:

glok
25.04.2004., 23:43
Ne znam odakle mi šašava pomisao da se neko oseća prozvanim :) :) :)

Peta W.
26.04.2004., 12:59

pregledajuci malo forum ukapirao sam da je kraj od noge |apsolutno| bolesna osoba a nije ni iz ns-a (a sto se tice novosadjanki; to je naresiv problem tako da preporucujem novosadjanima da krenu da haraju po okolnim selima)
Evo ti odgovora - Pametnjakovic koji ne zna da je Peta ime,a ne "kraj OD noge"... :roll: :roll: :lol: :twisted:

underwater
26.04.2004., 23:11
"kraj OD noge"... :roll: :roll: :lol: :twisted:

:lol: :lol: :lol: 'laaaaadno :!: :lol: :lol: :lol:

glok
26.04.2004., 23:39

Evo ti odgovora - Pametnjakovic koji ne zna da je Peta ime,a ne "kraj OD noge"... :roll: :roll: :lol: :twisted:
Koji li je on onda "kraj od noge"?

milost
28.04.2004., 11:02

Evo ti odgovora - Pametnjakovic koji ne zna da je Peta ime,a ne "kraj OD noge"... :roll: :roll: :lol: :twisted:Ljudi uputite me sta se ovde desava,nisam dugo bio na netu.Pozdrav.Zar je moguce da ova tema jos uvek traje.Jos ce biti i najpopularnija na krstarici.

milost
01.05.2004., 11:05
Peta,sta mi ti radis.Vidim i dalje uklanjas teme. :lol: Opasna si nema sta.Pozdrav 8)

Peta W.
02.05.2004., 14:06
Peta,sta mi ti radis.Vidim i dalje uklanjas teme. :lol: Opasna si nema sta.Pozdrav 8)
Pozz :wink:

Peta W.
04.05.2004., 12:47
da li ste primetili,sve imaju ispeglanu dugu plavu kosu,plave ili bele pantalone ili plavo belu jaknu,sve izgledaju kao da su se klonirale, pa devojke budite orginalne, a ne da kopirate jednu nasu poznatu pevacicu iz ns!naravno i plave ili bele patike!BUDITE ORGINALNE!!!!!

Ne znam sta da ti kazem, ali izgleda da se takve devojke novosadjanima svidjaju cim sve imaju bojfrende!

Peta W.
04.05.2004., 12:48
Nisu one krive sto su tupave bile kada su misile da su dobro smislile kako da budu kao manekenke

Peta W.
04.05.2004., 12:51
nije mi jasno,proputovao sam skoro celu Evropu,upoznao jako puno devojaka ,ali samo su novosadjanke uobrazene,misle da su najlepse,u inostranstvu svaka hoce sa tobom na pice,u kafic,u izlazak,a ovde,jok!pa ima mnogo lepih devojaka napolju,lepsih od ovih ovde,pa nismo mi valjda toliko ruzni!

glok
04.05.2004., 23:10
Šefica je počela da slaže omiljene citate ili šta?
Izgleda da su problemi sa novosađankama rešeni. još samo da novosađani reše probleme sami sa sobom pa da se vole :)

ckomi
05.05.2004., 15:40
ko je ta riba uopste i sta vas zamajava koji k..., pedala bre garant je neki gabor ili honorarni saradnik sajta :P

Peta W.
05.05.2004., 17:32
ko je ta riba uopste i sta vas zamajava koji k..., pedala bre garant je neki gabor ili honorarni saradnik sajta :P
:lol: :lol: :lol: He,he...Jel to sezona ovih duhovitih ili shta...? :twisted:

glok
05.05.2004., 23:14
He he he. Kad bi bar bio svestan koliko je u zabludi?

Peta W.
06.05.2004., 15:00
:oops: :oops: :oops: 8) Tanx :oops: :oops: :wink:

znatizeljnik
07.05.2004., 18:15
:oops: :oops: :oops: 8) Tanx :oops: :oops: :wink:Peta sto ne pokazes koliko je u zabludi :lol: Da li je mozda u pravu????Ajde za pocetak da vidimo otkud ti kao saradnik na krstarici.

Peta W.
08.05.2004., 18:23
Ajde se ti lepo za pochetak registruj,pa cu sve shto te interesuje da ti objasnim preko pp. :P :wink:
Peta W.

milost
12.05.2004., 10:42
Ajde se ti lepo za pochetak registruj,pa cu sve shto te interesuje da ti objasnim preko pp. :P :wink:
Peta W.Da li bi zelela da meni kazes odgovore na ova pitanja,evo i ja sam zainteresovan da saznam vise informacija o tebi.Pozdrav.Salji poruke ako budes imala vremena,ali na private. :arrow:

milost
20.05.2004., 09:59
Mozda je vec zastarela tema,ali nazalost po meni ce ova tema uvek biti aktivna.Imao sam priliku pre neki dan da se suocim sa prijateljicom.Odbacila je svoje stare prijatelje sa kojima je rasla,zarad cega.Zbog nekih "mocnih" momaka iz Beograda sa Bmw-ima.Ja ne mogu da kazem da su svi beogradjani isti,jer ipak taj grad ima 2000000 stanovnika.Ono sto zaista ne mogu da razumem sto se zenskog roda tice,jeste da se nazalost,ako smem tako da kazem prodaju i to za dva tri kruga nekim skupljim automobilom i par pica.Da li uopste imaju dostojanstvo? :?: Novi Sad nije mali grad i ne moze niko da mi kaze kako su novosadjani nesposobni,a ovaj grad ima i svoju dusu,a to upravo cine ljudi u njemu.U cemu je lepota biti sa nekim sa kim vi ne mozete da popricate ni dve reci,tj sa osobama koje ne znaju da saberu ni dva broja,a jedino sto dobro poznaju su teretane,klubovi,i automobili.Ja licno ne mogu da ostvarim neku duzu vezu,sa devojkom koja sem mode ne poznaje nista drugo.Zar je sramota biti sa studentom,koji nije po ceo dan u teretani,jer zeli da postigne nesta u zivotu?Zar treba da vas privodi policija,u toku neke "sablje",zato sto ste bili u vezi sa nekim od "mocnih momaka",a govorim o necemu sto znam da se sigurno desilo.Bas me interesuje pogotovo komentar devojaka,na sve ovo!

. . .
20.05.2004., 11:21
Peta W.Da li bi zelela da meni kazes odgovore na ova pitanja,evo i ja sam zainteresovan da saznam vise informacija o tebi.Pozdrav.Salji poruke ako budes imala vremena,ali na private. :arrow:
C c c c. . . Milose. . .

milost
20.05.2004., 11:25
C c c c. . . Milose. . .Ilija ne igraj se sa racunarom,znam ti imejl adresu.Znas i sam koliko znam o racunarima :twisted: !Pozdrav :wink:

milost
22.05.2004., 11:07
Mozda je vec zastarela tema,ali nazalost po meni ce ova tema uvek biti aktivna.Imao sam priliku pre neki dan da se suocim sa prijateljicom.Odbacila je svoje stare prijatelje sa kojima je rasla,zarad cega.Zbog nekih "mocnih" momaka iz Beograda sa Bmw-ima.Ja ne mogu da kazem da su svi beogradjani isti,jer ipak taj grad ima 2000000 stanovnika.Ono sto zaista ne mogu da razumem sto se zenskog roda tice,jeste da se nazalost,ako smem tako da kazem prodaju i to za dva tri kruga nekim skupljim automobilom i par pica.Da li uopste imaju dostojanstvo? :?: Novi Sad nije mali grad i ne moze niko da mi kaze kako su novosadjani nesposobni,a ovaj grad ima i svoju dusu,a to upravo cine ljudi u njemu.U cemu je lepota biti sa nekim sa kim vi ne mozete da popricate ni dve reci,tj sa osobama koje ne znaju da saberu ni dva broja,a jedino sto dobro poznaju su teretane,klubovi,i automobili.Ja licno ne mogu da ostvarim neku duzu vezu,sa devojkom koja sem mode ne poznaje nista drugo.Zar je sramota biti sa studentom,koji nije po ceo dan u teretani,jer zeli da postigne nesta u zivotu?Zar treba da vas privodi policija,u toku neke "sablje",zato sto ste bili u vezi sa nekim od "mocnih momaka",a govorim o necemu sto znam da se sigurno desilo.Bas me interesuje pogotovo komentar devojaka,na sve ovo!Nadam se da nisam bio preostar pisajuci sve ovo,ali mislim da sam u pravu,ali voleo bi da cujem i vase misljenje.

Peta W.
28.05.2004., 21:14
Mozda je vec zastarela tema,ali nazalost po meni ce ova tema uvek biti aktivna.Imao sam priliku pre neki dan da se suocim sa prijateljicom.Odbacila je svoje stare prijatelje sa kojima je rasla,zarad cega.Zbog nekih "mocnih" momaka iz Beograda sa Bmw-ima.Ja ne mogu da kazem da su svi beogradjani isti,jer ipak taj grad ima 2000000 stanovnika.Ono sto zaista ne mogu da razumem sto se zenskog roda tice,jeste da se nazalost,ako smem tako da kazem prodaju i to za dva tri kruga nekim skupljim automobilom i par pica.Da li uopste imaju dostojanstvo? :?: Novi Sad nije mali grad i ne moze niko da mi kaze kako su novosadjani nesposobni,a ovaj grad ima i svoju dusu,a to upravo cine ljudi u njemu.U cemu je lepota biti sa nekim sa kim vi ne mozete da popricate ni dve reci,tj sa osobama koje ne znaju da saberu ni dva broja,a jedino sto dobro poznaju su teretane,klubovi,i automobili.Ja licno ne mogu da ostvarim neku duzu vezu,sa devojkom koja sem mode ne poznaje nista drugo.Zar je sramota biti sa studentom,koji nije po ceo dan u teretani,jer zeli da postigne nesta u zivotu?Zar treba da vas privodi policija,u toku neke "sablje",zato sto ste bili u vezi sa nekim od "mocnih momaka",a govorim o necemu sto znam da se sigurno desilo.Bas me interesuje pogotovo komentar devojaka,na sve ovo!Nadam se da nisam bio preostar pisajuci sve ovo,ali mislim da sam u pravu,ali voleo bi da cujem i vase misljenje.
E ovako:kod dobrog dela devojaka (gorepomenutih) koje su se zalepile za "mocnog momka" NE RADI se samo (a ponekad UOPSHTE (iz iskustva)) o parama,kolima i svemu tome. Radi se o tome da takvi tipovi imaju neshto divlje u sebi,ono shto vecina ljudi ne dozvoljava (i to sa razlogom) sebi da ispolji,jer nije...hm...ne znam kako to da objasnim...nije bash pohvalno.... Ali,imaju "neshto" i to neshto privuche devojku (dakle,samo da podsetim:pricham o onom delu devojaka koje su bile sa takvim tipovima,a nisu "pale" na lovu i kola). Naravno,sve je to u pochetku simpatichno i uzbudljivo,ali...vrlo brzo isplivaju druge stvari:ili se ispostavi da je momak gloop :!: ,ili da pored tebe sheta josh 5-6 :roll: ,ili pochne da te maltretira :evil: i ponasha se prema tebi kao prema objektu :evil: :!: i onda...zna se! Ako si pametna - TUTANJ! :idea: :wink:
Dakle,ono shto sam htela da kazem je da i oni imaju svoje "zvake" i odredjenu harizmu,ali da je prilichno opasno igrati se oshtricom - krv lako poteche.... :!: :!:
BTW Ko je rekao da je sramota zabavljati se sa studentom? Veza sa istim je jedna od stvari koju bih uvek ponosno priznala! :wink:

ancika
12.06.2004., 12:53
Ne znam dal zbog Novosadjanki, al svi odose u Novi Sad...

Dolcezza
12.06.2004., 12:59
Ja mislim da novosadjani treba lepo da izadju iz svojih ustogljeno-preplaseno-uobrazenih ljusturica i lepo zapocnu normalan razgovor sa devojkom koja im se svidja! Da se vise ne "femishu"! Stisnu petlju i lepo pridju devojci, pa ako ih oduva da to lepo "isprocesiraju" u sebi a ne da je ova odmah, glupaca, seljanka (epiteti se nizu u nedogled...) Odbijanje nema nikakve veze sa parama, socijalnim statusom, izgledom.... Za mushkarca je vazno da je pametan, duhovit i da ima stila, SVE DRUGO JE NEBITNO!! Toliko.... 8)

milost
18.06.2004., 14:37
Ja mislim da novosadjani treba lepo da izadju iz svojih ustogljeno-preplaseno-uobrazenih ljusturica i lepo zapocnu normalan razgovor sa devojkom koja im se svidja! Da se vise ne "femishu"! Stisnu petlju i lepo pridju devojci, pa ako ih oduva da to lepo "isprocesiraju" u sebi a ne da je ova odmah, glupaca, seljanka (epiteti se nizu u nedogled...) Odbijanje nema nikakve veze sa parama, socijalnim statusom, izgledom.... Za mushkarca je vazno da je pametan, duhovit i da ima stila, SVE DRUGO JE NEBITNO!! Toliko.... 8)Slazem se u svakom slucaju,da mi treba mozda ipak malo da budemo drcniji,ali kada sam sve ono napisao,zgadio mi se zivot,jer sam imao razgovor sa nekim devojkama,naravno nikad ne bi rekao o kome je rec,pre svega zbog postovanja prema njima,ali njihovi stavovi su mi se zgadili.Naravno ne mogu da generalizujem sve devojke,jer nisu svi isti,ali???/

milost
18.06.2004., 14:39
E ovako:kod dobrog dela devojaka (gorepomenutih) koje su se zalepile za "mocnog momka" NE RADI se samo (a ponekad UOPSHTE (iz iskustva)) o parama,kolima i svemu tome. Radi se o tome da takvi tipovi imaju neshto divlje u sebi,ono shto vecina ljudi ne dozvoljava (i to sa razlogom) sebi da ispolji,jer nije...hm...ne znam kako to da objasnim...nije bash pohvalno.... Ali,imaju "neshto" i to neshto privuche devojku (dakle,samo da podsetim:pricham o onom delu devojaka koje su bile sa takvim tipovima,a nisu "pale" na lovu i kola). Naravno,sve je to u pochetku simpatichno i uzbudljivo,ali...vrlo brzo isplivaju druge stvari:ili se ispostavi da je momak gloop :!: ,ili da pored tebe sheta josh 5-6 :roll: ,ili pochne da te maltretira :evil: i ponasha se prema tebi kao prema objektu :evil: :!: i onda...zna se! Ako si pametna - TUTANJ! :idea: :wink:
Dakle,ono shto sam htela da kazem je da i oni imaju svoje "zvake" i odredjenu harizmu,ali da je prilichno opasno igrati se oshtricom - krv lako poteche.... :!: :!:
BTW Ko je rekao da je sramota zabavljati se sa studentom? Veza sa istim je jedna od stvari koju bih uvek ponosno priznala! :wink:Peta odlican odgovor,u svakom slucaju bilo mi ga je zanimljivo procitati,i cenim tvoj stav.

Dolcezza
18.06.2004., 16:21
I da jos jedna stvar.... koja vazi i za momke i za devojke....U vecini slucajeva ni jedni ni drugi neznaju sta hoce, pa se zalecu kao muve bez glave, odmah se "smuvaju", pa ih posle 2-3 nedelje ili meseca "zaboli glava" kad malo bolje upoznaju osobu sa kojom se zabavljaju i skontaju da nije za njih.... Sve u svemu, druzite se prvo malo, mozda otkrijete da neko STVARNO nije za vas, a mozda ga/je bolje upoznate i zavolite, znate ono, ne mozete da docekate sledecu stvar koju ce da kaze, TOLIKO JE VOLITE!!! :wink:

21.06.2004., 12:00
I da jos jedna stvar.... koja vazi i za momke i za devojke....U vecini slucajeva ni jedni ni drugi neznaju sta hoce, pa se zalecu kao muve bez glave, odmah se "smuvaju", pa ih posle 2-3 nedelje ili meseca "zaboli glava" kad malo bolje upoznaju osobu sa kojom se zabavljaju i skontaju da nije za njih.... Sve u svemu, druzite se prvo malo, mozda otkrijete da neko STVARNO nije za vas, a mozda ga/je bolje upoznate i zavolite, znate ono, ne mozete da docekate sledecu stvar koju ce da kaze, TOLIKO JE VOLITE!!! :wink:Znas sto se ovoga tice,smatram da si u pravu,ali problem je u tome sto devojke ako ih ne skontas u roku od maksimum tri nedelje,smatraju te nesposobnim.Nazalost kada upoznas osobu suprotnog pola shvatis da to nije to i naravno dolazi do raskida.Nazalost ja sam prvi koji bi voleo da mogu da upoznam kako treba,ali bio bi nogiran ako bi oduzivao.

Dolcezza
21.06.2004., 15:34
U vecini slucajeva, mozes vec posle 1'2 nedelje skontati da li ti se doticna osoba svidja dovoljno da bi se zabavljao sa njom, ili bi samo da budete drugari, Pa ne moras da 3 nedelje sastavljas detaljan psiholoski profil ne bi li zakljucio o kakvoj je osobi rec! Uostalom nekada prodju i godine dok ne skontas sta ti se kod doticne osobe ne svidja (uglavnom zato sto se osobe vremenom menjaju!) i da li si to u stanju da istrpis ( a veruj mi UVEK ima nesto sto ti se bas i ne svidja)!

Kako god, nije lose ni da se malo zabavljas, pa raskines posle 2-3 meseca, ali za tako kratko vreme obicno ne mozes da zakljucis nista relevantno.... A i to je u vecini slucajeva cisto gubljenje vremena i energije na pogresnu osobu.
Ne mislim da treba zakljucati radnju i cekati da se pojavi MR RIGHT ONE, pa Boga mu, kako znati ko je onaj pravi ako nisacim nemamo da ga uporedimo!!!

milost
22.06.2004., 12:56
Dolceza da li studiras akademiju umetnosti????

Dolcezza
22.06.2004., 14:40
Ne, zasto? Bas me interesuje!

Dolcezza
22.06.2004., 14:40
Ne, zasto? Bas me interesuje!

milost
25.06.2004., 11:47
Ne, zasto? Bas me interesuje!Pa kliknuvsi na tvoj profil,video sam onu sliku sto si postavila.Pogledaj nasu administratorku,nalazi strava slike Pete Wilson.Zasto bas tu sliku???Na prvi mah sam pomislio da imas neke veze sa umetnoscu.

Dolcezza
25.06.2004., 14:11
Mozda sam samo "nacitana, obrazovana, pametna"??? :lol: :lol: :lol: :lol:
/me also vrlo uobrazena!!! :wink:

Dolcezza
25.06.2004., 14:12
Znas koja je to slika?

time
26.06.2004., 08:52
Morao sam i ja da ti pogledam sliku!Pa to je ona sa Frondi keksa ako se varam! :oops: :D :lol:

milost
28.06.2004., 11:38
Morao sam i ja da ti pogledam sliku!Pa to je ona sa Frondi keksa ako se varam! :oops: :D :lol:Ne znam,da li je mozda ovaj covek u pravu???

Dolcezza
28.06.2004., 11:48
Ne, btw, koji je to keks Frondi? Slika je od Holandskog majstora baroka Jan Veermer van Delft-a, vrlo mali opus doticnog, a svima poznata po knjizi (odlicnoj) "Devojka sa bisernom mindjusom" (tako se zove i slika). Posto su napravili i film (za americkog konzumenta, bljak) reklama se vrtela na TV-u pa odatle mozda znate sliku!!! 8)

time
01.07.2004., 22:09
Ma zezam se ja,nadam se da se ne ljutis,ponekad tako"puknem" pa trabunjam razne gluposti!

nsbee
04.07.2004., 15:53
E, Milose, moram i ja da ti odgovorim na ovu "zastarelu" temu... Novosadjani nisu nesposobni, ali imaju neku masku koja je meni jako nejasna, pa, (sad govorim iz sopstvenog iskustva), ranije mi je bilo interesanto da budem u drustvu takvih likova, ali sam shvatila da vecina nije ono za koga se predstavlja. Zato cesto Novosadjanke i traze tipove van ovog grada, uglavnom Beogradjane, koji (podrzavam devojku koja je to napisala), imaju nesto divlje u sebi, mada mislim da i kola igraju veliku ulogu. I ne, nije sramota biti sa studentom (stalno se vracam na svoj primer), nekim ko je dosao iz drugog grada npr, ko nema kola i gomilu para... Po meni je to bas super, jer su oni bili promorani da se, koliko-toliko osamostale, a ne da trose tatin novac, voze tatina kola, i sl. Ne znam sta se desava sa ljudima, ali verujem da se dobar deo nomalnih ljudi ogradjuje iz prostog razloga da bi se uklopilo u nametnute kalupe. Samo mislim da ne treba generalizovati ljude, jer se time i povecava ovo nesporazumevanje izmedju vas Novosadjana, i nas Novosadjanki
I sad me ubi ako znam da li sam ti barem malo pomogla svojim odgovorom!
:?
Pozdrav

milost
05.07.2004., 12:29
E, Milose, moram i ja da ti odgovorim na ovu "zastarelu" temu... Novosadjani nisu nesposobni, ali imaju neku masku koja je meni jako nejasna, pa, (sad govorim iz sopstvenog iskustva), ranije mi je bilo interesanto da budem u drustvu takvih likova, ali sam shvatila da vecina nije ono za koga se predstavlja. Zato cesto Novosadjanke i traze tipove van ovog grada, uglavnom Beogradjane, koji (podrzavam devojku koja je to napisala), imaju nesto divlje u sebi, mada mislim da i kola igraju veliku ulogu. I ne, nije sramota biti sa studentom (stalno se vracam na svoj primer), nekim ko je dosao iz drugog grada npr, ko nema kola i gomilu para... Po meni je to bas super, jer su oni bili promorani da se, koliko-toliko osamostale, a ne da trose tatin novac, voze tatina kola, i sl. Ne znam sta se desava sa ljudima, ali verujem da se dobar deo nomalnih ljudi ogradjuje iz prostog razloga da bi se uklopilo u nametnute kalupe. Samo mislim da ne treba generalizovati ljude, jer se time i povecava ovo nesporazumevanje izmedju vas Novosadjana, i nas Novosadjanki
I sad me ubi ako znam da li sam ti barem malo pomogla svojim odgovorom!
:?
PozdravPa ne znam sta je u stvari problem.Da li je u stvari odgovor na ovo pitanje treba traziti u situaciji u drzavi,i na dosta lose materijalno stanje nasih gradjana,i njihovom zeljom da se prikazu "mocnijim" nego sto jesu.Ne bi zeleo da ispadne da se hvalim,ili nesta slicno,ali licno stojim onako solidno materijalno.Automobil ne vozim,jer u Ns svuda mogu da stignem i gradskim,ili biciklom,jer ovo nije veliki grad.Naravno ne osudjujem ljude koji ga imaju,jer je to prevozno sredstvo koje je potrebno.Da sam u Bg sigurno je da bi uzeo auto,jer tamo je ipak veci problem sa prevozom.Zbog cega ovo sve uopste pisem.Pa iz razloga sto kad odem u neki klub,i pojavi se neki "budza",sa nekim novijim modelom automobila,devojke se odmah okrecu,krece komentarisanje,i naravno odmeravanje.Ako mislis da nisam u pravu,a ti obrati paznju,bas na zensku populaciju,kako se ponasaju u trenutku njegovog dolaska.Nazalost momci koji eventualno imaju nameru da pridju istim tim devojkama,u tom trenutku mogu da dozive samo jedno veliko razocarenje.I ja tebe pitam sta bi u tom trenutku radila???Gledas nekog momka,on gleda u tebe,pojavljuje se devojka u najnovijem bmw-u,maksimalno doterana i nakvarcovana,i on se okrece ka njoj,a muvali ste se pre toga,npr.pogledima solidno vreme.Odgovor koji bi glasio:"Okrenula bi glavu,jer nije me vredan",ne prihvatam.Pozdrav :roll:

underwater
05.07.2004., 14:29
...Gledas nekog momka,on gleda u tebe,pojavljuje se devojka u najnovijem bmw-u,maksimalno doterana i nakvarcovana,i on se okrece ka njoj,a muvali ste se pre toga,npr.pogledima solidno vreme.Odgovor koji bi glasio:"Okrenula bi glavu,jer nije me vredan",ne prihvatam.Pozdrav :roll:

hajde sada malo da budemo iskreni... kome ne bi privukla paznju atraktivna devojka, savrseno gradjena, sredjena i negovana dok izlazi iz BMW-a (premda mislim da bi joj bolje stajao MINI :wink: ) evo, meni bi prvom privukla paznju, iako mi je materijalni status devojke zaista potpuno nebitan
neke stvari jednostavno privlace paznju...

inace, "fenomen sponzorusa" nije savremena pojava... toga je oduvek bilo, samo su se simboli promenili (instant vreme - instant simboli)... nekada se gledalo koliko ko jutara zemlje poseduje (sta mislis sta je znacio izraz "iz kakve je kuce"?), a danas se gleda ko sta vozi i ko sta nosi...

Peta W.
05.07.2004., 14:32
Upravo sam krenula da napishem post istog sadrzaja... UW,preduhitrio si me...ali si mi ushtedeo vreme...i trud! :lol: :P :wink:

nsbee
06.07.2004., 01:06
Milose, meni stvarno nije jasno zasto te to sve pogadja. Jer, nisu sve devojke takve, sigurno!!! Imas ti zgodnih i nakvarcovanih devojaka koje ne zinu kad prodje tip u dobrim kolima, i to mogu da tvrdim. I ako ces izaci uvece sa unapred smisljenim stavom, "sta ako se pojavi tip sa BMW-om'', izes posao! Takvih likova je uvek bilo i bice. E sad zavisi i od toga koliko visoko ti pucas

DOKONI UM
06.07.2004., 08:42
Kukuuu dokle će te se smarati sa ovom temom ?

:roll: :shock: :roll:

Ama i da ima nekih problema rešili bi se posle toliko priče... :lol:

Dolcezza
06.07.2004., 08:56
Pa vidiš da ne bi!!! :wink:

milost
15.07.2004., 09:18
Kukuuu dokle će te se smarati sa ovom temom ?

:roll: :shock: :roll:

Ama i da ima nekih problema rešili bi se posle toliko priče... :lol:Pa sta da ti kazem dokoni,neke teme ali bas nece da nestanu.Zao mi je :lol:

milost
15.07.2004., 09:29
Milose, meni stvarno nije jasno zasto te to sve pogadja. Jer, nisu sve devojke takve, sigurno!!! Imas ti zgodnih i nakvarcovanih devojaka koje ne zinu kad prodje tip u dobrim kolima, i to mogu da tvrdim. I ako ces izaci uvece sa unapred smisljenim stavom, "sta ako se pojavi tip sa BMW-om'', izes posao! Takvih likova je uvek bilo i bice. E sad zavisi i od toga koliko visoko ti pucasMene licno sada ne pogadja,jer imam devojku,koliko ce to da traje videcemo.Bice zanimljivo ako ona poseti ovu temu i skonta o kome je rec.Imao bi zustru raspravu,ali nema veze. :lol: Sto underwater kaze,sponzorusa je bilo i bice ih.Pozdravi i za njega.Ono sto meni smeta jeste,sto sam u inostranstvu imao priliku da vidim potpuno drugaciji zivot.Ljudi su potpuno opusteni.Ne interesuje ih toliko,ko sta ima,vec jednostavno da se dobro zabave.Eh da smo lepo vodili ljubav,umesto sto smo politizirali,mozda do rata ne bi ni doslo.To je najbolje za sirenje dobrih ljudskih i medjuetnickih odnosa.Severina,unuka cuvenog cetnickog vojvode i "poznati" hrvatski biznismen su to dokazali. :)

nsbee
15.07.2004., 15:51
Milose, meni stvarno nije jasno zasto te to sve pogadja. Jer, nisu sve devojke takve, sigurno!!! Imas ti zgodnih i nakvarcovanih devojaka koje ne zinu kad prodje tip u dobrim kolima, i to mogu da tvrdim. I ako ces izaci uvece sa unapred smisljenim stavom, "sta ako se pojavi tip sa BMW-om'', izes posao! Takvih likova je uvek bilo i bice. E sad zavisi i od toga koliko visoko ti pucasMene licno sada ne pogadja,jer imam devojku,koliko ce to da traje videcemo.Bice zanimljivo ako ona poseti ovu temu i skonta o kome je rec.Imao bi zustru raspravu,ali nema veze. :lol: Sto underwater kaze,sponzorusa je bilo i bice ih.Pozdravi i za njega.Ono sto meni smeta jeste,sto sam u inostranstvu imao priliku da vidim potpuno drugaciji zivot.Ljudi su potpuno opusteni.Ne interesuje ih toliko,ko sta ima,vec jednostavno da se dobro zabave.Eh da smo lepo vodili ljubav,umesto sto smo politizirali,mozda do rata ne bi ni doslo.To je najbolje za sirenje dobrih ljudskih i medjuetnickih odnosa.Severina,unuka cuvenog cetnickog vojvode i "poznati" hrvatski biznismen su to dokazali. :)

Pa, znas kako... ti biraj devojku koja nije tipicna Novosadjanka (a tu spada sve ono sto ti se ne svidja kod devojaka) i neces se nervirati. A sto se tice stranaca, znam kako je. Slicno je i sa nasim ljudima koji su preko (opusteni i gledaju svoja posla, a da pritom ne zude da se uklapaju u kalupe jer ih tamo ni nema toliko kao kod nas). Ovo govorim iz licnog iskustva jer se zabavljam sa nekim ko je s druge strane granice.
Pozdrav svima sa foruma! :)

PS I super sto je ova tema pokrenuta. ni ne treba da nestane :lol:

milost
20.07.2004., 11:55

Pa, znas kako... ti biraj devojku koja nije tipicna Novosadjanka (a tu spada sve ono sto ti se ne svidja kod devojaka) i neces se nervirati. A sto se tice stranaca, znam kako je. Slicno je i sa nasim ljudima koji su preko (opusteni i gledaju svoja posla, a da pritom ne zude da se uklapaju u kalupe jer ih tamo ni nema toliko kao kod nas). Ovo govorim iz licnog iskustva jer se zabavljam sa nekim ko je s druge strane granice.
Pozdrav svima sa foruma! :)

PS I super sto je ova tema pokrenuta. ni ne treba da nestane :lol:Hvala ti na podrsci :wink:

amidza
31.07.2004., 22:43
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

2. Normalne (metalke), ostaviti u zivotu jos 7 dana
3. Streberke - vratiti u gde im je i mesto, u skolu

nsbee
31.07.2004., 22:46
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

A sta tebi uraditi? :shock:

underwater
31.07.2004., 23:41
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

...pustiti ga da još malo poraste... :wink:

nsbee
01.08.2004., 13:17
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

Aha, da prvo predje s cucle na cvrstu hranu

milost
01.08.2004., 17:36
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

3. Streberke - vratiti u gde im je i mesto, u skoluBez uvrede na glupom pitanju,ali po ovom shvatanju koja vrsta devojke ostane??? :lol:

milost
01.08.2004., 17:39
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

Aha, da prvo predje s cucle na cvrstu hranuPitanje za Nsbee:Ti si mi rekla da imas vezu sa strancem,ako se ne varam.OK.ja to odobravam,ali pitam te kako uspevas da je odrzis???Meni nije islo,ipak udaljenost razdvaja ljude!Pozdrav za sve ljude foruma

milost
01.08.2004., 17:40
1. Fenserke - ubiti
- ljubiti pa ubiti

Aha, da prvo predje s cucle na cvrstu hranuPitanje za Nsbee:Ti si mi rekla da imas vezu sa strancem,ako se ne varam.OK.ja to odobravam,ali pitam te kako uspevas da je odrzis???Meni nije islo,ipak udaljenost razdvaja ljude!Pozdrav za sve ljude foruma

tirionelf
01.08.2004., 18:02
1.