PDA

Vidi punu verziju : u Bijeljini su vecina seljaci

ZELJO_Doboj
16.05.2003., 22:47
cobani vidimo se u sledecoj sezoni " FK ZELJEZNICAR"(kadeti) DOBOJ

momo
06.06.2003., 16:27
nije seljk samo ko obradjuje zemlju evo ima neko ko i progamira

bobajy
08.06.2003., 00:55
Nazalost, ima istine u tome! Posle 1992. a narocito posle 1995. nagrnu u nasu lijepu Semberiju stoka sa planina (Sarajevo, Tuzla itd.) i ode nasa malogradjanstina (jer Bijeljina je bila mali grad) u tri lijepe...

DeamoN
10.06.2003., 09:12
u jes ti lijepa bila semberija u 3 lijepe, jesi li zbog toga pobjegao u kraljevo? bijeljina je bila malo vece selo dok nisu dosao narod i pocela da se naglo izgradjuje, i izgradjivanje bi bilo dosta lakse da seljaci prije toga nisu sjebali grad do dz

Gazdarica
10.06.2003., 18:33
A, jest' vam i lijepa ova tema...
Imate li vi i o cemu pametnijem da pricate...???

rsladjana
13.06.2003., 11:39
SIDA, HIV, SARS I OSTALO A VI SE BAKCETE OKO GLUPE SEMBERIJE I MAJEVICE, M... NA POSAO DANGUBE.

Brcko rules
23.06.2003., 01:59
Brcko rules

tanjce
04.07.2003., 09:25
Uostalom, shta ima da nam pricha kakvi smo jedan Dobojlija?!?! On jedino oko sebe shto vidi jesu one ovce sa Ozrena! Vjerovatno su i one uticale na njegovo obrzaovanje...

tanja_007
05.08.2003., 21:45
ej tanjce
cim ti znas za ozrenu i za ovce nisi ni ti daleko od doboja

sigma
07.08.2003., 21:13

a doboj je velegrad

JESIKA
15.08.2003., 01:01
E STVARNO DELUJETE PROSTO!

15.08.2003., 14:04
[jjuuuglgjjjkkjhhucolor=black][/color]

JEKA
25.08.2003., 12:55
VI IZ BJELJINE TREBA DA SE PONOSITE STO SE U VASEM GRADU RODIO NAJBOLJI FUDBALER NA SVETU -SAVO MILOSEVIC :D :D :D :cry: :cry: :wink: :wink:

PIRKE
25.08.2003., 21:07
E STVARNO DELUJETE PROSTO!za Bijeljinu DOBOJ je velegrad

Srbin
26.08.2003., 13:01
Nazalost, ima istine u tome! Posle 1992. a narocito posle 1995. nagrnu u nasu lijepu Semberiju stoka sa planina (Sarajevo, Tuzla itd.) i ode nasa malogradjanstina (jer Bijeljina je bila mali grad) u tri lijepe...BIJELJINA JE SELO

26.08.2003., 13:03
Nazalost, ima istine u tome! Posle 1992. a narocito posle 1995. nagrnu u nasu lijepu Semberiju stoka sa planina (Sarajevo, Tuzla itd.) i ode nasa malogradjanstina (jer Bijeljina je bila mali grad) u tri lijepe...BIJELJINA JE SELOZnas li ti sta znaci malogradjanstina

Istina BOY
26.08.2003., 13:06
SRBIJA SRBIJA SRBIJA

raso
26.08.2003., 22:16
Koran,Pale i ostalo brale.Doboj ili ti Supakgrad.Sve sto nije u Srpskoj ravno je...Svi smo mi seljaci grok,grok

09.09.2003., 15:53
[quote="Srbin"]ZVORNIK JE SRPSKI GRAD!!! POBICEMO SVE BALIJE :twisted: :twisted:

semberac
19.09.2003., 00:54
Nazalost, ima istine u tome! Posle 1992. a narocito posle 1995. nagrnu u nasu lijepu Semberiju stoka sa planina (Sarajevo, Tuzla itd.) i ode nasa malogradjanstina (jer Bijeljina je bila mali grad) u tri lijepe...BIJELJINA JE SELOA DOBOJ JE BAS VELEGRAD:MI NE ZNAMO STA JE GRAD DOK NISMO VIDJELI DOBOJ;:BOLJE CUTI NE SRAMOTI SE JADO NI GEOGRAFIJU NE ZNAS

semberac
19.09.2003., 00:57
ej tanjce
cim ti znas za ozrenu i za ovce nisi ni ti daleko od dobojaE MOJE TANJCHE DA DOBOJLIJE BAR ZNAJU STA ZNACI "GRAD" VEC CUKA GORE CUKA DOLE. 8)

SENBERAC
19.09.2003., 01:00
Nazalost, ima istine u tome! Posle 1992. a narocito posle 1995. nagrnu u nasu lijepu Semberiju stoka sa planina (Sarajevo, Tuzla itd.) i ode nasa malogradjanstina (jer Bijeljina je bila mali grad) u tri lijepe...BIJELJINA JE SELONI MORA DA SI BIO PIJAN KAD SI OVO PISAO,ZNAS LI TI UOPSTE STA JE BIJELJINA A STA DOBOJ ? PRESABERI SE PA PRICAJ !!!!

Tanjche
02.10.2003., 12:09
I posebno smo ponosni na Savu Miloshevica... i Mauzera..

PIRKE
06.10.2003., 21:18
Doboj je najljepsi grad u R.S.,a vi seljaci iz Bijeljine nemate pojma otkad Doboj postoji kao grad,Bijeljina je tada bila malo manja od sela

Tanjche
11.10.2003., 17:27
jel to bilo prije il posle nego shto ste sishli s ozrena?

Tanjche
11.10.2003., 17:28
znate kako se chiko s ozrena udvara djevojci:"Mala, osh drva?"
to mi je lichno jedan dobojlija rekao :D

KUPUSAR
20.10.2003., 22:42
Pa j... ja vama izbjeglicama mater. Da vam ne bi Semberaca gdje bi sada bili. Ako vam ne valja slobodno se vratite na čuke gdje nemate ni vode u bunaru pa ste došli ovdje da naučite šta je grad i "VODA IZ ZIDA" kao i trotoar... :evil:

21.10.2003., 13:39
Doboj je najljepsi grad u R.S.,a vi seljaci iz Bijeljine nemate pojma otkad Doboj postoji kao grad,Bijeljina je tada bila malo manja od selaMOZDA ALI POSLIJE SRBINJA-ROKO-SRBINJE

JEKA
12.11.2003., 16:04
BJELJINA JE NAJLEPI GRAD NA SVETU I JEDVA CEKAM DA PONOVO DODJEM!!!! POZDRAV ZA SVE!!!!

16.11.2003., 02:20
VI IZ BJELJINE TREBA DA SE PONOSITE STO SE U VASEM GRADU RODIO NAJBOLJI FUDBALER NA SVETU -SAVO MILOSEVIC :D :D :D :cry: :cry: :wink: :wink: ---- DANMARK-MARKO-Vi u Bijeljini treba da podignete ARKANU spomenik.

16.11.2003., 02:27
E STVARNO DELUJETE PROSTO!za Bijeljinu DOBOJ je velegrad--DANMARK-MARKO-jakoliko se sjecam da se Bjeljincani zovu kupusarima naravno zna se zbog cega a vi Dobojlije zasto vas zovu burama daleko ste od mora a i od save ja znam zasto dali znate vi (bure)ili Dobojlije.

neca
17.11.2003., 09:16
Pozdrav za sve Semberce :D Pa sad:
1:Bijeljina nije selo,
2:Lijepa je i samo zato što je preko Drine!
3;lijepa je zato sto je u RS:
4:oćete jos ""FRAJERI""sa ČUKA :x

Jeca S.
07.01.2004., 19:15
I ako nisam iz Bijeljine i nikad nisam bila tamo obozavam taj grad jer u njemu je rodjen Savo Milosevic,a sve sto je vezano za njega i sto on voli volim i ja.

omilos
08.01.2004., 14:28
I ako nisam iz Bijeljine i nikad nisam bila tamo obozavam taj grad jer u njemu je rodjen Savo Milosevic,a sve sto je vezano za njega i sto on voli volim i ja.
Fuj... :twisted:

cicmi
29.01.2004., 11:40
Biljeljina je super, posebno bazen u Dvorovima nije mi jasno zasto imate negativan stav o ovako divnom gradu?

vidar
20.02.2004., 12:55
Pozdrav Tanji 007 i ostalim Dobojlijama od raje iz Zavidovica

jecika
15.03.2004., 12:54
KOJI IDIOT JE MOGAO DA NAPISE DA JE BIJELJINA OTISLA U ### OTKAD SU U NJU "DOSLE SELJACINE IZ SARAJEVA???"
Kretenu!Da nije bilo rata i da nisu dosli "seljaci iz Sarajeva" u Bijeljinu bi neko svracao samo kada zaluta, i to prvi i poslednji put tada!!!
Bili ste obicna selužda i ljudi u Sarajevu nikada nisu ni culi za Bijeljinu. Ako se oni ne žale na vas i na to gde su dosli silom prilika, kako vas nije sramota da se zalite sto ste za sugradjane dobili obrazovane ljude iz metropole koji mogu samo necemu da vas nauce. Ono sto si rekao mnogo vise govori o tebi nego o onom o cemu si govorio. Uzas promiskuiteta!
I jos nesto: prvo napravite pozoriste, normalan bioskop, KANALIZACIJU, zakrpite one kratere po gradskim ulicama, dovedite za predsednika opstine coveka koji zivi u gradu a ne u selu pored Bijeljine(pa da ponekad proseta i vidi na sta mu lici grad), i ONDA MOZETE DA PRICATE KAKO SU SARAJLIJE SELJACI!

alexb
15.03.2004., 16:10
KOJI IDIOT JE MOGAO DA NAPISE DA JE BIJELJINA OTISLA U ### OTKAD SU U NJU "DOSLE SELJACINE IZ SARAJEVA???"
Kretenu!Da nije bilo rata i da nisu dosli "seljaci iz Sarajeva" u Bijeljinu bi neko svracao samo kada zaluta, i to prvi i poslednji put tada!!!
Bili ste obicna selužda i ljudi u Sarajevu nikada nisu ni culi za Bijeljinu. Ako se oni ne žale na vas i na to gde su dosli silom prilika, kako vas nije sramota da se zalite sto ste za sugradjane dobili obrazovane ljude iz metropole koji mogu samo necemu da vas nauce. Ono sto si rekao mnogo vise govori o tebi nego o onom o cemu si govorio. Uzas promiskuiteta!
I jos nesto: prvo napravite pozoriste, normalan bioskop, KANALIZACIJU, zakrpite one kratere po gradskim ulicama, dovedite za predsednika opstine coveka koji zivi u gradu a ne u selu pored Bijeljine(pa da ponekad proseta i vidi na sta mu lici grad), i ONDA MOZETE DA PRICATE KAKO SU SARAJLIJE SELJACI!

E Jecika ne ken*aj!!!! Ne generalizuj ni jedne ni druge. :roll:

omilos
16.03.2004., 00:17
Cao Sasha pa gde si ti? Nema te!? vidim raspravljash se! 8)

alexb
17.03.2004., 10:55
Cao Sasha pa gde si ti? Nema te!? vidim raspravljash se! 8) CMOK :lol: :lol: :lol:

zeljkoBN
18.03.2004., 12:04
Ej rodjaci ajd malo sjasite s Bijeljine. Sta vas toliko interesuje Bijeljina, svega vam? Pa zar nemate pametnije posla? Raspravljajte o svojim gradovima (selima), a BN ostavite na miru. Kome se svidja nek dodje, a kome ne nek ne dolazi. Ajde da pricamo o necemu drugom. Ova drzava se raspada, a vi pricate o BN. Stvarno mi ne ide u glavu. Ej sad zurim, a vi dosta s....

zeljkoBN
19.03.2004., 10:02
Ko je ona Jeca S. (tako nesto) sto BN voli zbog Save Milosevica? E ako ovaj grad volis samo zbog tog cobana onda nemoj ni da ga volis.

Shalala
23.04.2004., 13:54
E STVARNO DELUJETE PROSTO!za Bijeljinu DOBOJ je velegrad

hahahahahhaha

bnvnbmmbv
28.04.2004., 12:58
Ja sam zadnji put ljetos bio u BN i mogu vam reci da BN svake godine izgleda sve bolje i bolje. Gradi se nenormalno, centar se uredjuje i sad je ok. Ali je cinjenica da da nije bilo rata BN bi ostala jedno obicno selo pored Badovinaca i isto tako da nije bilo izbjeglica ostali bi vam svi muslimani za kojima je vecina domacih srba zalila kad su otisli.

Sad je BN stvarno ok, ali pitanje je bili bila da nije bilo izbjeglica.

alexb
28.04.2004., 15:06
Ali je cinjenica da da nije bilo rata BN bi ostala jedno obicno selo pored Badovinaca i isto tako da nije bilo izbjeglica ostali bi vam svi muslimani za kojima je vecina domacih srba zalila kad su otisli..
Ti izgleda ne shvataš da su ti "domaći srbi" (kako ih ti nazivaš) žalili ljude tj osobe sa kojima su živjeli a ne "muslimane"... :idea: Da li u gradu iz kog si ti došao postoje ljudi kojima je bilo žao što ste npr ti i tvoja porodica morali otići...?????
:idea: :roll: :roll: :roll:

omilos
28.04.2004., 16:04
Otkad ovde nisam bio... :roll:
Sasa de si ti, jesi li mi se udala?

alexb
28.04.2004., 21:43
Nisam sreco.
Cekam tebe :lol:

JHGKJHGKJGGKJGHJGKG
06.05.2004., 08:06
Ali je cinjenica da da nije bilo rata BN bi ostala jedno obicno selo pored Badovinaca i isto tako da nije bilo izbjeglica ostali bi vam svi muslimani za kojima je vecina domacih srba zalila kad su otisli..
Ti izgleda ne shvataš da su ti "domaći srbi" (kako ih ti nazivaš) žalili ljude tj osobe sa kojima su živjeli a ne "muslimane"... :idea: Da li u gradu iz kog si ti došao postoje ljudi kojima je bilo žao što ste npr ti i tvoja porodica morali otići...?????
:idea: :roll: :roll: :roll:

ma da i to je znaci bio razlog da muslimane vole vise od srba izbjeglica...... eto kakvi ste, samo sumnjam da su tako dobro prosli gomile srba iz sarajeva za kojima muslimani nisu zalili ko sto ste vi za tim vam dragim komsijama balijama zaLILI

MA SRAM TE BILO KUPUSARU, VIDIO BIH JA KAKO BI TI PRICO DA SU TE PROTJERALI SA SVOGA, NE BI TOLIKO ZALIO TE "TEBI DRAGE LJUDE"

alexb
06.05.2004., 12:44
ma da i to je znaci bio razlog da muslimane vole vise od srba izbjeglica...... eto kakvi ste, samo sumnjam da su tako dobro prosli gomile srba iz sarajeva za kojima muslimani nisu zalili ko sto ste vi za tim vam dragim komsijama balijama zaLILI

MA SRAM TE BILO KUPUSARU, VIDIO BIH JA KAKO BI TI PRICO DA SU TE PROTJERALI SA SVOGA, NE BI TOLIKO ZALIO TE "TEBI DRAGE LJUDE"
Ja nisam kupusar već kupusarka!!!
:P :P :P
I BIH...!!!!! Opet bih žalila MENI DRAGE LJUDE!!!!!
:roll: :roll: :roll:
Oni bar nisu na svaku rečenicu odgovarali uvredama ...."tim vam dragim komsijama balijama "...."KUPUSARU" (mada se ja lično ne vrijeđam na to... kupusar jesam :shock: ) .... Svaka cast velikoj većini ljudi koji su došli, i sasvim su OK!!!! Takvi kao ti su i pokvarili sliku "domaćih srba" o izbjeglicama... :cry: Žalim te! Ljudi koji su ogorčeni ne mogu biti srećni. A ti si vidim ogorčen i na one od kojih si otišao i na ove kojima si došao... :? :? :? :?

zeljkoBN
07.05.2004., 09:32
[quote=JHGKJHGKJGGKJGHJGKG]

Neki ljudi kao sto si ti, su baksuzi. Jer odakle god ti bio ti ces biti i ostati baksuz. Nema ti spasa. A ti ako vec toliko mrzis bijeljince, pa brate mili ostavi nas na miru. Mene boli uvo ko si ti, i za tvoj grad, pa tako i ti ostavi Bijeljinu.
Predlazem ostalim ljudima da ga samo ignorisu. Vidite da je baksuz!

08.05.2004., 13:20
[quote=JHGKJHGKJGGKJGHJGKG]

Neki ljudi kao sto si ti, su baksuzi. Jer odakle god ti bio ti ces biti i ostati baksuz. Nema ti spasa. A ti ako vec toliko mrzis bijeljince, pa brate mili ostavi nas na miru. Mene boli uvo ko si ti, i za tvoj grad, pa tako i ti ostavi Bijeljinu.
Predlazem ostalim ljudima da ga samo ignorisu. Vidite da je baksuz!

Vidicemo onda kako ce vam biti kad vam zapjeva uskoro hodza u centru grada...samo ne znam kad ce Srbi u centru Sarajeva tako zapjevat, jer Srbe u Sarajevu muslimani ne vole vise od muslimana izbjeglica....kao sto to bjeljinci rade. Nije u BN bilo uopste rata, pa zato vi to ne znate, niti mozete znati kako je kad se prvi komsija musliman za koga si mislio da ti je prijatelj tako lako u tim situacijama okrene protiv tebe.
I fakt je, da nije bilo rata BN bi ostala selendra....
Ali ja volim BN kao grad i samo govorim istinu.

limunada
08.05.2004., 13:24
Je l ti zao sto nije bilo rata u BN?Odgovori iskreno... :?I nemoj da mislis da ti bas sve znas,a niko drugi nista... :roll: A u najmanju ruku,nije lijepo zeljeti zlo drugima... :?

alexb
09.05.2004., 00:24
Vidicemo onda kako ce vam biti kad vam zapjeva uskoro hodza u centru grada...samo ne znam kad ce Srbi u centru Sarajeva tako zapjevat, jer Srbe u Sarajevu muslimani ne vole vise od muslimana izbjeglica....kao sto to bjeljinci rade. Nije u BN bilo uopste rata, pa zato vi to ne znate, niti mozete znati kako je kad se prvi komsija musliman za koga si mislio da ti je prijatelj tako lako u tim situacijama okrene protiv tebe.
I fakt je, da nije bilo rata BN bi ostala selendra....
Ali ja volim BN kao grad i samo govorim istinu.

Covijek se cijeni po tome kakav je, a ne sta je po nacionalnosti!!! Ti ocito ne razlikujes prijatelje od poznanika... Tvoja "istina" nije obavezno istina za sve ljude... Mozda ti MISLIS da si u pravu...??? Mrznja i zavist te nece daleko odvesti!!!

PS: A ne znas ni pravopis SVOG srpskog jezika...Nije "fakt" vec "Cinjenica"... I nismo mi (a sada i ti, jer pretpostavljam da imas ili ces imati licnu kartu sa prebivalistem u Bijeljini) "bjeljinci" vec "bijeljinci" !!!

PPS: Kako mozes da volis grad kao grad a da ne podnosis ljude u njemu...???? Grad su ljudi, ostalo je beton...

omilos
11.05.2004., 21:07
Nisam sreco.
Sreco plasim se da ces osedeti... 8)

alexb
12.05.2004., 09:06
Nisam sreco.
Srecom nece se vidjeti... posto sam plava...pa nije problem :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeca S ! ! !
15.05.2004., 17:18
Ko je ona Jeca S. (tako nesto) sto BN voli zbog Save Milosevica? E ako ovaj grad volis samo zbog tog cobana onda nemoj ni da ga volis.
Ne mogu da ga volim zbog neceg drugog kad nikad nisam bila tamo.

omilos
25.05.2004., 18:13
Nisam sreco.
Srecom nece se vidjeti... posto sam plava...pa nije problem :P :lol: :lol: :lol: :lol:
:) :wink:

gost rs
12.06.2004., 19:31
Ne mogu a da ne primijetim da na ovom forumu glavnu rijec vode neke osobe (prvenstveno alexb, ZeljkoBn) koje izgleda misle da su nadasve pametne i da nema vise pametnih ljudi na svijetu, te ispravljaju pravopis drugih, vrijedjaju i sl. a i same grijese kako u pravopisu, tako i u mnogim komentarima koje daju. Te stvari forum cine nezanimljivim i ogledalom malogradjanstine. Pustite ljude da pisu i diskutuju na svoj nacin, bitno je samo da je sto manje nekulture i vrijedjanja. Zar nije dosta prepucavanja i omalovazavanja? Licno mi je zao sto moram ovo javno da kazem, i prozovem neke, ali mi se cini da se drugacije nece prepoznati.

alexb
14.06.2004., 13:56
Ne mogu a da ne primijetim da na ovom forumu glavnu rijec vode neke osobe (prvenstveno alexb, ZeljkoBn) koje izgleda misle da su nadasve pametne i da nema vise pametnih ljudi na svijetu, te ispravljaju pravopis drugih, vrijedjaju i sl. a i same grijese kako u pravopisu, tako i u mnogim komentarima koje daju. Te stvari forum cine nezanimljivim i ogledalom malogradjanstine. Pustite ljude da pisu i diskutuju na svoj nacin, bitno je samo da je sto manje nekulture i vrijedjanja. Zar nije dosta prepucavanja i omalovazavanja? Licno mi je zao sto moram ovo javno da kazem, i prozovem neke, ali mi se cini da se drugacije nece prepoznati.

Ti prvi ne poštuješ ono što tražiš ("Pustite ljude da pisu i diskutuju na svoj nacin ") time što prozivaš druge.
U pravopisu ne griješim!
I da, smatram da sam "nadasve pametna"!
Ali se iskreno nadam da na ovom forumu ima još pametnih ljudi. Čak štaviše, uvijerena sam u to!
Takođe, smatram da nikoga nisam uvrijedila time što sam iskazala svoje neslaganje sa gore navedenim izjavama "o kupusarima"... :roll: :roll: :roll:
A to da su moji, ili bilo čiji, komentari pogrešni ti nisi kompetentan da ocijeniš. Možeš da izneseš svoje mišljenje, koje može biti potpuno kontradiktorno mom (ili bilo čijem). To i jeste svrha foruma: da diskutujemo, a ne da se složimo u svemu :idea:

gost rs
14.06.2004., 19:15
Kad vec hoces da ti ukazem na greske, a licno smatram da su normalna pojava, ali me nervira sto ti ispravljas druge, a normalno i sama grijesis, ne kaze se covijek, nego covjek!!! Diskutovati treba i imati razlicita vidjenja, ali licno mi se smuci kad vidim da se ljudi prepucavaju i vrijedjaju a zive u istom gradu i jos su vjerovatno iste nacionalnosti. To je za mene jako ruzno, i jedino je to povod moje reakcije. Mislim da treba siriti pozitivno nesto, a ne mrznju i ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve. Ne slazem se s tvojom tvrdnjom da grad cine samo ljudi ostalo je beton. Za jedan grad je bitna cjelokupna njegova slika, prvo ljudi pa ostalo, a kakvi su ljudi moze se zakljuciti i po svemu tome ostalom. Ako su ljudi nekulturni, taj "beton" ce biti neuredan, nece se znati nikakav red... Znaci da ljudi moraju voditi racuna o svemu sto cini njihov grad. Zar nije tako?

15.06.2004., 14:40
Ovako...ja sam iz Sarajeva,a sada živim i radim u Bijeljini.....Sarajevo volim iznad svega i često ga posjećujem...ali šta je tu je...prošla sam kroz sva ta ratna dešavanja,nije me mnogo toga zaobišlo....seljaka ima svugdje,tako da....sto ljudi-sto ćudi,sto žena-dvjesto sisa hehe...prestanite se svađati,ok...koleginice "aleksb" pametniji popušta :)
Nego raja šta ima kod vas????????????

SARAJEVO FOREVER!!!!!

alexb
15.06.2004., 14:52
Kad vec hoces da ti ukazem na greske, a licno smatram da su normalna pojava, ali me nervira sto ti ispravljas druge, a normalno i sama grijesis, ne kaze se covijek, nego covjek!!! Diskutovati treba i imati razlicita vidjenja, ali licno mi se smuci kad vidim da se ljudi prepucavaju i vrijedjaju a zive u istom gradu i jos su vjerovatno iste nacionalnosti. To je za mene jako ruzno, i jedino je to povod moje reakcije. Mislim da treba siriti pozitivno nesto, a ne mrznju i ovo se ne odnosi samo na tebe nego na sve. Ne slazem se s tvojom tvrdnjom da grad cine samo ljudi ostalo je beton. Za jedan grad je bitna cjelokupna njegova slika, prvo ljudi pa ostalo, a kakvi su ljudi moze se zakljuciti i po svemu tome ostalom. Ako su ljudi nekulturni, taj "beton" ce biti neuredan, nece se znati nikakav red... Znaci da ljudi moraju voditi racuna o svemu sto cini njihov grad. Zar nije tako?
Sve mi se nešto čini da tebi na forumu smetam baš ja!?! Smatram da nikog nisam uvrijedila mojim postovima.A ako si se ti konkretno našao uvrijeđenim izvini, ali nije bilo je namjerno! Samo sam branila ljude koji su od ranije stanovnici ovog grada i koje na ovoj temi tako sočno zovu "kupusarima" i kritikuju kao da su svi sem njih savršeni. Ne dijelim ljude na "kupusare" i "izbjeglice". Međutim nisam ravnodušna na komentare koji su ovdje izneseni (ako se vratiš par postova unazad možda ti bude jasno na koje komentare mislim). Ako zbog toga smatraš da sam:"nadasve pametna i da smatram da ne postoji više pametnih ljudi na svijetu"... :?: :idea: :?: to je tvoj problem!

A grad jeste samo beton ako ne podnosiš ljude u njemu! Pa može biti sređen ne znam kako...

gost rs
16.06.2004., 00:20
E, vidis, slazem se s tobom u skoro svemu sad recenom, osim da ti meni nesto smetas, ma daj kad su jos mlade dame mogle da smetaju! Ja zaista ne mogu da vjerujem da neko moze nepodnositi ljude u gradu u kom zivi, sem ako ga na to zivljenje tu, neko ne prisiljava i ako su mu svi ti ljudi neprijatelji(a to je u vrijeme kad nije rat nemoguce). I ja kao vjeciti optimista ne mogu da vidim grad kao beton, radije kao travu, jer asocira na park, nije losa asocijacija a :D!

alexb
16.06.2004., 08:37
Pa sad... Ako ćemo se igrati asocijacija.... :wink: Mene trava više podsjeća na selo ...:arrow: :idea: Ali neka ovaj put bude park! Ako ti tako kažeš... :wink: :lol: :wink:

gost rs
16.06.2004., 17:57
Hej, ti me bas nasmija! :lol: Pa ti svoju asocijaciju navede bas na naziv teme, ovaj lik sto je zapoceo temu ima da te nagradi. Garant ti se omaklo! Meni licno je mnogo gori pojam malogradjanin nego seljak. Seljake najcesce potcjenjuju upravo oni koji su potekli sa sela (ili su odatle njihovi roditelji), ali su se brzo pokondirili dolaskom u grad! Stoga je ova tema bila nepotrebna i besmislena, al kazu ljudi ko zna zasto je to dobro!

alexb
17.06.2004., 08:32
Nije mi se omaklo! I nema nikakve veze sa nazivom teme. Po mom mišljenju selo i seljak(u ovom kontekstu koji je na ovoj temi) nisu isto.
Ali mi je drago ako sam te nasmijala... :lol:

gost rs
17.06.2004., 19:04
Puno pozdrava svima koji vide ove pozdrave!!!

seljak
06.07.2004., 05:22
Nikad se ne stidim sto sam seljak,ali se zato stidim budala...

pocachontas
16.07.2004., 15:43
Brcko rules

joj evo mi ga brcak!

Milla5
10.01.2005., 12:57

a doboj je velegrad

DOBOJ JE ZA BIJELJINU IZMISLIO SVIJET!!!

alexb
10.01.2005., 15:16

a doboj je velegrad

DOBOJ JE ZA BIJELJINU IZMISLIO SVIJET!!!
Pa razguli za Doboj a nas popusti svega ti!!!!

saver
19.01.2005., 23:58

a doboj je velegrad

DOBOJ JE ZA BIJELJINU IZMISLIO SVIJET!!! :lol: :lol: :lol: