Vidi punu verziju : MUSKO-ZENSKA OSECANJA
gimnazijalka88
11.10.2004., 14:45
Svuda na svetu vlada misljenje da su devojke mnogo osecajnjije od muskaraca. Mnogi tvrde suprotno. Kako se vi zaista osecate? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
bebidoll
11.10.2004., 16:50
Svuda na svetu vlada misljenje da su devojke mnogo osecajnjije od muskaraca. Mnogi tvrde suprotno. Kako se vi zaista osecate? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ne mislim da smo osecajnije od muskaraca ali zato definitivno znamo da ih pokazemo za razliku od njih. ne kazem ja da ih oni nemaju ali vecina njih drze to za sebe dok se mi potpuno otvorimo i sve damo od sebe...right???
ps.
ee koji si smer
...very goodd... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ...
gimnazijalka88
11.10.2004., 19:50
Stvarno. Sta sa osecanjima. Svi pricaju da muskarci nemaju osecanja. Mnogi tvrde da ih imaju. Znam jednog decka koji gaji tako jaka osecanja da je to nemoguce. Ko zna koliko je takvih muskaraca na svetu, ma mora da ih ima i u gradu. Danas su neki tvrdili da imaju mnogo vise osecanja od devojaka. Kazu da ih mi mnogo ispaljujemo, da pokusavamo da se isfoliramo i onda ih odbacimo. Mislim da i oni pate. Stvarno!!!!!! Uostalom da li postoji pravi musko-zenski drugarski odnosi, a da se oni na kraju ne pretvore u ljubav?
bebidoll
11.10.2004., 21:31
Stvarno. Sta sa osecanjima. Svi pricaju da muskarci nemaju osecanja. Mnogi tvrde da ih imaju. Znam jednog decka koji gaji tako jaka osecanja da je to nemoguce. Ko zna koliko je takvih muskaraca na svetu, ma mora da ih ima i u gradu. Danas su neki tvrdili da imaju mnogo vise osecanja od devojaka. Kazu da ih mi mnogo ispaljujemo, da pokusavamo da se isfoliramo i onda ih odbacimo. Mislim da i oni pate. Stvarno!!!!!! Uostalom da li postoji pravi musko-zenski drugarski odnosi, a da se oni na kraju ne pretvore u ljubav?
naravno da postoji, kakvo ti je to pitanje?
gimnazijalka88
12.10.2004., 18:24
Pa znam ja da i muskarci imaju osecanja, ali i to sto kazes ne pokazuju ih. Mislim da devojke gaje mnogo dublja osecanja od momaka.U stvari to sam mislila, dok se neki od njih nisu pobunili i rekli da muskarci imaju mnogo jaca osecanja od devojaka. To mi je sad trenutno mnogo uvrnuto jer oni to nikada ne pokazuju.
infidel
12.10.2004., 21:28
Ima razlicitih muskaraca i nemaju svi ista osecanja. Neki imaju vise od zena, neki ne. Mislim da isto varira i kod zena. To je relativno. Ipak oni sa velikim osecanjima uspevaju da ih ispoljavaju do nekle, ali cesto zenska osoba ne uspe da ih razume. Jednostavno muskarci rastu na jedan nacin, mi smo, kako mnogi kazu, grubi, naslini,... ali nije uvek tako. Nase dokazivanje je mnogo drugacije od vasih.
U Kraljevu se non-stop tucemo za one koje volimo, jer niko ne ume da prihvati poraz i da je izgubio devojku koju voli i umesto da to osecanje ispolji i da joj sve kaze muskarac se bije za nju. Nama je to najveci iskaz ljubavi, mnogi ne umeju drugacije. Veci deo tih koji ume su fensici i znaju da to iskazu jer se druze sa devojcicama.
Evo sad sam hteo ovo da objasnim i ne znam koliko ste shvatili iz svega ovoga. Pokusacu bolje kad budem bio vise pri sebi.
trenutno zaljubljen
bebidoll
12.10.2004., 21:54
Ima razlicitih muskaraca i nemaju svi ista osecanja. Neki imaju vise od zena, neki ne. Mislim da isto varira i kod zena. To je relativno. Ipak oni sa velikim osecanjima uspevaju da ih ispoljavaju do nekle, ali cesto zenska osoba ne uspe da ih razume. Jednostavno muskarci rastu na jedan nacin, mi smo, kako mnogi kazu, grubi, naslini,... ali nije uvek tako. Nase dokazivanje je mnogo drugacije od vasih.
U Kraljevu se non-stop tucemo za one koje volimo, jer niko ne ume da prihvati poraz i da je izgubio devojku koju voli i umesto da to osecanje ispolji i da joj sve kaze muskarac se bije za nju. Nama je to najveci iskaz ljubavi, mnogi ne umeju drugacije. Veci deo tih koji ume su fensici i znaju da to iskazu jer se druze sa devojcicama.
Evo sad sam hteo ovo da objasnim i ne znam koliko ste shvatili iz svega ovoga. Pokusacu bolje kad budem bio vise pri sebi.
trenutno zaljubljen
aaah, bas slatko napisano!! :wink:
*nisam znala da tuce spadaju u najveci iskaz ljubavi! :?: ! pored toga, na koji jos nacin dokazujete '''jubav??
infidel
12.10.2004., 22:05
trenutno zaljubljen
*nisam znala da tuce spadaju u najveci iskaz ljubavi! :?: ! pored toga, na koji jos nacin dokazujete '''jubav??
hm
pisanje pesama voljenim osobama
otkazivanje gladanja utakmica zbog vas
poljubac
i nesto vise od reci VOLIM TE - to je vrh, ali treba umeti reci to, treba ta rec da se oseti, mnogi to ne umeju da kazu
bebidoll
12.10.2004., 22:50
trenutno zaljubljen
hm
pisanje pesama voljenim osobama
otkazivanje gladanja utakmica zbog vas
poljubac
i nesto vise od reci VOLIM TE - to je vrh, ali treba umeti reci to, treba ta rec da se oseti, mnogi to ne umeju da kazu
aaa tako znaci....
ajde jos!!! heheh
pz kv
infidel
12.10.2004., 23:04
uh rado, al ne znam
nisam imao prilike da budem pored voljene osobe, nisam imao devojku o tome samo mastam :oops:
za ove znam iz price
inace
ja sam jednoj osobi pisao pesme, al izgleda nije dovoljno
bebidoll
12.10.2004., 23:12
sta ces, neke osobe je jako tesko zadovoljiti i pri tome zadrzati! mozes da im pises bez prestanka, da ih ljubis dok ti usne ne utrnu, da ih gledas kako spavaju a da ni okom ne trepnes, da ih volis vise od zivota, da im das srce, telo, i dusu...ama bas sve i na kraju da to sve prodje kao da nicega nije bilo, kao da se ni malkice nisi trudio!!
stvarno ne razumem, kako je moguce posle svega ^^^ ne uspeti da zadrzis tu osobu??pa zar oni ne vide da za njima venes??
da nisam ja mozda malo promenila temu?? sad sam samu sebe zbunila!!
infidel
12.10.2004., 23:17
ma jok
dobra je Ena, ne bi ona nas :roll:
ma slobodno, samo ti pisi
stvarno ne znam sta treba uraditi takvima, ne zelim da se nadjem u takvoj situaciji da otkacim nekoga ko umire zamnom
bebidoll
12.10.2004., 23:19
wow :?
infidel
12.10.2004., 23:22
cemu takva reakcija?
bebidoll
12.10.2004., 23:25
cemu takva reakcija?
ne znam. kao da sam ostala bez reci
infidel
12.10.2004., 23:31
cemu takva reakcija?
zasto?
sta je cudno?
nije mi jasno
bebidoll
12.10.2004., 23:33
cemu takva reakcija?
zasto?
sta je cudno?
nije mi jasno
ljubav...boriti se za nekoga a da oni za to i ne znaju
infidel
12.10.2004., 23:40
da, ljubav moze da donese toliku radost i jos vecu tugu, cudna je to STVAR
bebidoll
13.10.2004., 00:04
jako cudna
infidel
13.10.2004., 00:11
jako cudna
da
posto ja to jos nisam puoznao da ve pitam nesto
vredi li ziveti zbog toga?
bebidoll
13.10.2004., 00:21
jako cudna
da
pa ni ja nisam dozivela da toliko patim za nekime a da on to ne zna ili ne primecuje.
samo jednog sam iskreno volela i sve od sebe mu dala...i dan danas ga volim; zajedno smo kada sam ja dole; za mene ce uvek biti jedini jer kroz sav taj bol, sve suze, postoji i sreca, nada, i zelja da se sutra probudim jer znam da mu pripadam i da on meni pripada....ulepsao mi je zivot
infidel
13.10.2004., 00:26
jako cudna
da
pa ni ja nisam dozivela da toliko patim za nekime a da on to ne zna ili ne primecuje.
samo jednog sam iskreno volela i sve od sebe mu dala...i dan danas ga volim; zajedno smo kada sam ja dole; za mene ce uvek biti jedini jer kroz sav taj bol, sve suze, postoji i sreca, nada, i zelja da se sutra probudim jer znam da mu pripadam i da on meni pripada....ulepsao mi je zivot
divno, sjajno
samo sto te ne razumem al ajde
valjda ce mi biti jasno nekad
zenske osobe su da se vole, tako je bar po meni i mi vas moramo da molimo za ljubav, a ne vi nas, al ajde
bebidoll
13.10.2004., 00:30
slazem se sa time sto si napisao.
izvini ako sam te zbunila, jer sam pri tome i sebe!!
infidel
13.10.2004., 00:35
slazem se sa time sto si napisao.
izvini ako sam te zbunila, jer sam pri tome i sebe!!
ma ja sam uvek zbunjen
nemas frke :wink:
dejdzan
17.10.2004., 00:03
caos svima lepa vam je tema ali mislim da morate prvo da upoznate pravu ljubav pre nego sto pocnete o njoj razgovarati.rec ljubav nista neznaci ako je ne osetite pre nego je izgovorite neznam koliko imate godina ali razmisljate ok bar ja tako mislim
bebidoll
17.10.2004., 00:19
caos svima lepa vam je tema ali mislim da morate prvo da upoznate pravu ljubav pre nego sto pocnete o njoj razgovarati.rec ljubav nista neznaci ako je ne osetite pre nego je izgovorite neznam koliko imate godina ali razmisljate ok bar ja tako mislim
aaa, nasla sam te!!...onda je ona PP nepotrebna!
ne razumem, ko kaze da ja ne pricam o pravoj ljubavi? a drugo, da ne znam sta je ljubav tu rec sigurno ne bih ni koristila niti bih pricala o tome. mislim da jedino ljudi koji je osete i znaju sta znaci mogu da pricaju o tome...
pz
dejdzan
17.10.2004., 00:26
to si u pravu ali mislim da mnogo ljudi zloupotrebljava tu rec.mnogo ljudi nije ni osetilo sta znaci prava rec ljubav.koriste je kao dobar dan misleci da mogu sa njom nesto postici ili nekoga zavesti
gimnazijalka88
21.10.2004., 15:47
Zasto je ovo ovako monotono?
Zar niko nema osecanja? Naravno da ih svi imate,ali zasto niko nece da kaze iskreno kako se oseca kada je zaljubljen? Da svi mozemo javno da kazemo sta osecamo ne bi ova tema ni postojala.
MadScripter
07.02.2005., 17:03
DAKLE!!!
OVAKO - "DANASNJE" DEVOJKE SU KATASTROFA! (naravno cast izuzecima)...
Mogu se podeliti u vise grupa, a retke su one koje ne pripadaju ni jednoj....
Ne bih sada da navodim i definisem te grupe, ali ako neko misli da to nije tacno, uradicu to (za nekih 8-9 dana kada se vratim sa zimovanja :) )...
One ustvari smatraju muskarce bezosecajnim stvorovima koje treba iskoristiti za poigravanje i "testiranje" nekih svojih osecanja...( Ponavljam: ovo tvrdjenje nije tacno u 100% slucajeva), ali treba da znate da i muskarci imaju osecanja i da neke stvari dozivljavaju mnogo teze od devojaka, ali se oni trude da to skrivaju, pogotovu ako su u nekim "fancy" drustvima, zato sto onda ispada da su slabici i takve gluposti.... I da, ako neko misli da samo se*em da bih privukao paznju- GRESI! sve sto sam rekao, tj. napisao znam iz licnog i tudjeg iskustva.... TOLIKO OD MENE ZA SADA... zanima me sta mislite o svemu ovome, pa nastavljamo sa pricom za nekih 8 dana......
gimnazijalka88
11.02.2005., 14:21
Ipak bih volela da nas podelis u te dve grupe. Necu da te prekorevam zbog takvog misljenja. Pre neki dan jedan decko iz drugog grada mi je rekao da kad kod njih hoces da smuvas curu treba ti pre svega debeo novcanik, zatim dobra garderoba, da si faca nevidjena... Ja nisam takva. A ni moje najbolje drugarice. Nije ni sve tako crno kao sto ti vidis. Ima i nas OK cura. Mozda vi ne trazite dovoljno ili vam se svidja pogresna osoba.
A to sto mislimo da ste bezosecajni uopste nije istina. Ne mislimo za sve da su bezosecajni. U svakom slucaju to sto ne pokazujete svoja osecanja prema nekome onemogucava toj osobi da sazna da postoji neko na svetu ko je voli, a to dodje na isto kao i da je ne volite.
infidel
11.02.2005., 22:55
Ipak bih volela da nas podelis u te dve grupe. Necu da te prekorevam zbog takvog misljenja. Pre neki dan jedan decko iz drugog grada mi je rekao da kad kod njih hoces da smuvas curu treba ti pre svega debeo novcanik, zatim dobra garderoba, da si faca nevidjena... Ja nisam takva. A ni moje najbolje drugarice. Nije ni sve tako crno kao sto ti vidis. Ima i nas OK cura. Mozda vi ne trazite dovoljno ili vam se svidja pogresna osoba.
A to sto mislimo da ste bezosecajni uopste nije istina. Ne mislimo za sve da su bezosecajni. U svakom slucaju to sto ne pokazujete svoja osecanja prema nekome onemogucava toj osobi da sazna da postoji neko na svetu ko je voli, a to dodje na isto kao i da je ne volite.da
dosta sam cuo o tome kako nisu sve devojke takve kakvim ih "mi" zamisljamo, kako su drugacije i to su obicna lupanja
nisu bitne reci bitna su dela, a toga nisam video mnogo, mozda gresim, ali ovakva su moja dosadasnja iskustva :(
Warlord
25.05.2005., 18:54
Ah, ta neiscrpna tema. Postoji zvanicna statistika koja kaze da su muskarci emotivniji. Ne znam kakva su bila istrazivanja, ali je jasno da su svi ljudi razliciti. Mislim da pre ima nesto u tome da zene bolje iskazuju lepa osecanja jer je cinjenica da su, u proseku, neznije u svakom smislu. Bitno je i pomenuti ona druga, losa, osecanja tipa tuga i posebno mrznja koja se cesto zanemaruje, a nije nista manje znacajna od ljubavi.
Ja sam, u principu, vrlo emotivan mada to mozda ne bi rekli oni koji me slabije znaju. Cak sam i dva puta voleo (u smislu musko-zensko). Medjutim koliko mogu da volim, jos vise mogu da mrzim i to mi je uvek bilo lakse pokazati, sto nas vraca na pricu kako smo svi razliciti.
Dawko Minic
25.11.2007., 11:14
Uze mi rec iz usta.
Mislim, pogledaj naziv teme: Musko-zenska osecanja.. :lol: ***..
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 11:15
al' si im rekao :D
kakve su ovo gluposti.... kao da su ih pisali marsovci ili androidi...
pisali gimnazijalci :shock:
Dawko Minic
25.11.2007., 11:19
Generalizujes..
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 11:52
:shock:
karadagli
25.11.2007., 12:01
Ova gimnastičarka samo neke tupave teme postavlja
Luka_Bgd_
25.11.2007., 12:04
Ova gimnastičarka samo neke tupave teme postavlja
:-D:lol:
Stvarno. Sta sa osecanjima. Svi pricaju da muskarci nemaju osecanja. Mnogi tvrde da ih imaju. Znam jednog decka koji gaji tako jaka osecanja da je to nemoguce.
i ja gajim jaka osećanja
to nije toliko teško
samo ih treba zalivati tri puta na dan
pa da vidiš šta su osećanja!
karadagli
25.11.2007., 14:34
Је л' их и ђубриш? :):):)
e da, to sam zaboravio
posipati gnojivom dva puta mesečno
posle toga, osećanja prosto bujaju
karadagli
25.11.2007., 14:43
Ја своја наливам пивом, знаш, да не буду онако интензивна него мало разводњена....
karadagli
25.11.2007., 16:52
Upravo taj rad :)
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 18:33
ja sam osecajan po celom telu
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 18:33
ne treba niko da me zaliva
Dawko Minic
25.11.2007., 18:54
http://img232.imageshack.us/img232/8936/lolabovecs7.gif
Sjupr.
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 18:55
what:shock:
karadagli
25.11.2007., 18:59
ne treba niko da me zaliva
Барем да те пошприцамо?:lol:
predstavnik
25.11.2007., 19:01
е, дошло је задње време кад бисте ви међусобно да се шприцате
karadagli
25.11.2007., 19:03
Вала дошло до ноката, ми мушки загорели, ви женске загореле ал'не дате......:(:(:(
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 19:04
heheh ajd sram vas bilo pored toliko chaterki vi hocete mene da spricate cccc
karadagli
25.11.2007., 19:08
Па кад су нам чатерке безвезе:(
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 19:09
nisu nisu,super su nam
karadagli
25.11.2007., 19:09
Ма дај, живи гробови
LuDiKoMaRaC
25.11.2007., 19:10
nisu nisu
Zasto je ovo ovako monotono?
Zar niko nema osecanja? Naravno da ih svi imate,ali zasto niko nece da kaze iskreno kako se oseca kada je zaljubljen? Da svi mozemo javno da kazemo sta osecamo ne bi ova tema ni postojala.
pazi kad je nisu banovali zbog vikanja k'o mene :confused::)
karadagli
25.11.2007., 19:29
Ти спамујеш, а она је добра и примјерна гимнастичарка :):):)
beep_beep
26.11.2007., 10:28
Pa draga saveta odgovoricu ti kratko.Devojke su mnogo osecajnije.One uvek misle na mene.Ja kada posle treceg puta ne mogu vise one uvek mogu.I nude se i traze.Misle da se stidim pa mi nude.Bas su osecajne po tom pitanju
SENA FR
20.12.2007., 01:04
Hocete li da se malo vratimo na ovu temau? Nije losa, a svako od nas sigurno ima da kaze nesto u njoj, ako nista, onda kada je bio najsrecniji, najtuzniji, kada neke stvari nije mogao da shvati, mozda ce bas ovde dobiti odgovore na nesto propusteno. Ova tema bi mogla mnogima da pomogne, ozbiljnim savetima ili misljenjima.
LuDiKoMaRaC
20.12.2007., 09:23
ne razumem :shock:
guitarrr_babe
20.12.2007., 11:40
ozbiljnim savetima? misljenjima?
pomogne?
a ovo je milionita musko-zenska tema.
SENA FR
20.12.2007., 14:08
ozbiljnim savetima?
-Mislim na ozbiljne komentare o eventualno iznesenim misljenjima u temi, ali na ovom forumu se ljudi medjusobno vecinom poznaju i naravno nece da iznose ni svoja osecanja niti ozbiljno komentarisu bilo koju temu.
misljenjima?
-Zar ne mozemo izneti u temi sta mislimo o muskim ili zenskim osecanjima? Sta sami mislimo o tome, a mozda pogresno...
pomogne?
-i tudja misljenja pomazu, ako su iz zdravog razuma.
a ovo je milionita musko-zenska tema.
-verujem, nisam odavno na forumu pa sam ih propustila,
ali ne morate obracati paznju, meni ne smeta ni dopisivanje,
samo sam mislila da tema nije losa za medjusobne komentare
ljudi koji se ne poznaju.
Ah, ta neiscrpna tema. Postoji zvanicna statistika koja kaze da su muskarci emotivniji. Ne znam kakva su bila istrazivanja, ali je jasno da su svi ljudi razliciti. Mislim da pre ima nesto u tome da zene bolje iskazuju lepa osecanja jer je cinjenica da su, u proseku, neznije u svakom smislu. Bitno je i pomenuti ona druga, losa, osecanja tipa tuga i posebno mrznja koja se cesto zanemaruje, a nije nista manje znacajna od ljubavi.
Ja sam, u principu, vrlo emotivan mada to mozda ne bi rekli oni koji me slabije znaju. Cak sam i dva puta voleo (u smislu musko-zensko). Medjutim koliko mogu da volim, jos vise mogu da mrzim i to mi je uvek bilo lakse pokazati, sto nas vraca na pricu kako smo svi razliciti.
eve šta rekoh
usernamed
20.12.2007., 21:28
tema je debil@na
С.К.И.Д.С.
20.12.2007., 21:39
видивиди, јузер набио тачно 666 постова :twisted:
usernamed
20.12.2007., 21:45
eh, sad moras da umres http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/gewalt/s0250.gif
С.К.И.Д.С.
20.12.2007., 22:04
а седамнаест ми је постова тек... :?
SENA FR
20.12.2007., 23:13
a vidju mene za mesec i nesto dana!!!!
Luka_Bgd_
20.12.2007., 23:31
...And I think to myself...What a wonderful world...
Dennyboy
20.12.2007., 23:48
Ajde gasi bre svetlo!
mica cacak
20.12.2007., 23:57
Evo jos ja pa gasite..
Muskarci i zene su jednako osecajni. Tako makar mislim ja.
Ali,
sve mi se cini da su osecanja po pitanju iste teme na razlicitim nivoima.
Sta hocu da kazem:
Za neke stvari gde zene iskazuju veca ili snaznija osecanja tu su muskarci uzdrzaniji.
I obrnuto.
Pa otuda i vecita polemika ko je osecajni.
E sad gasite;)