Vidi punu verziju : Nesto me interesuje.....
...da li biste odbili sex sa Jelenom Karleusom?
Al najozbiljnije,molicu lepo.
DA :roll:
Ma bre TI:)))))))))
Ko tebe pita,nesto ne verujem da si bi orijentisana,hahahhahahhahahhahahahhahhahahhahaa
Vazi za muskarce......
DA :roll:
Ma bre TI:)))))))))
Ko tebe pita,nesto ne verujem da si bi orijentisana,hahahhahahhahahhahahahhahhahahhahaa
Vazi za muskarce......
Pa ne znas, tako da na osnovu cega me eliminishesh za odgovor?? :P
rastamann
17.08.2003., 22:33
Bi, ako joj smrdi iz usta.....hehehe
bundeva
17.08.2003., 22:36
Ne znam,ebi ga.Mek sam po prirodi, pa ako bi bas navalila,ne verujem da bih imao srca da odbijem. :D
paralela
18.08.2003., 02:51
A mene interesuje...sto to nisi formulisao kao "da li bi PRIHVATILI sex sa Jelenom Karleusom" ?!
Spartak
18.08.2003., 04:02
Nekim devojkama bi trebalo zabraniti da govore,a kamoli da se raspravlja o tome da li bi neko sa njima protracio izvesno vreme.
Lord of Chaos
18.08.2003., 04:10
Bih, itekako.
Gazdarica
18.08.2003., 10:35
Nesto razmisljam, Done sta mislis da se organizuje zurka za forumase, na kojoj bi gost bila Jelena Karleusa... Onda bi na licu mjesta provjerio reakcije na njenu pojavu... :roll: :roll: :roll:
Nadya,pa ok,sorry,nisam znao,tvoja stvar.Posto znam da su mnogi procitali ovaj topic,a malo se to javilo,pa i to sto se javilo neiskreno bre to!Sem Lorda...
Lorditju,mozda se i upoznate......
gazdinke,pa nece bas Jelena da peva,Bajaga bi mogo recimo,a ja ipak volim splavove:)))))
Gazdarica
19.08.2003., 12:30
Nisam ni mislila da pjeva, nego da statira... :lol: :lol:
Nisam ni mislila da pjeva, nego da statira... :lol: :lol:
E pa sad bash,da statira,ne verujem da bio dugo bila u staticnom polozaju...ko zna
Gazdarica
19.08.2003., 13:12
Mislis da bi ona krenula prva nekog da spopada...???
Pitam se, ko li bi je onda odbio... :lol: :lol: :lol:
Ma, DONe, nista. Nemoj da se uzbudjavash... nisam gej, samo sam htela da pokazem da postoji i ta mogucnost :wink:
A verujem da bi Karleusha pocela da napada i to zestoko... sve sto je pogleda ili joj se samo nasmeshi...jadni oni onda! :lol:
A, p[a sad za NJENE napade,he....ne bih znao to.Mozda i znam,ko bi to znao,ostarelo se,izlapelo se,...
Sto kaze Tijana Dapcevic:
Gde ces na more?
U Paraliju!
Opa,kralo se,ima se,moze se...:)))))))))
Gazdarica
19.08.2003., 16:40
Hmm, u svakom slucaju bilo bi zanimljivo posmatrati iz prikrajka, kako bi se prica sa Jelenom i forumasima odvijala... :roll: :lol:
Za mene znam,mislim,znam sebe,mislim da bi se i Lord snaso.Iskren je ovde,sto ne bi i u javi bio?
Lord of Chaos
19.08.2003., 18:15
Za mene znam,mislim,znam sebe,mislim da bi se i Lord snaso.Iskren je ovde,sto ne bi i u javi bio?
Ne lozim se ja na celebrities, posebno ne na celebrities ovog profila....Hvala na poverenju, Done....
Jao Don pa ti mas prilike sigurno da je vidis uzivo...je li ona bas moze ovakva kakva je da privuce zrelog muskarca...samo moze se reci da je ona sada u nekoj fazi da postane super zvezda i ne bira sredstva...a jednom kad se smiri to ludilo bice jedna obicna kratkonoga plava gospodja...za kojom se ne biste sigurno okrenuli u samoposluzi npr. :o
Jao Don pa ti mas prilike sigurno da je vidis uzivo...je li ona bas moze ovakva kakva je da privuce zrelog muskarca...samo moze se reci da je ona sada u nekoj fazi da postane super zvezda i ne bira sredstva...a jednom kad se smiri to ludilo bice jedna obicna kratkonoga plava gospodja...za kojom se ne biste sigurno okrenuli u samoposluzi npr. :o
ariela:)))))))))
Mnogo hrabro ti tu rec:GOSPODJA:)))))))))
:D Da se ne pomisli da sam neka ljubomorna kokoska...stvarno na estradi ima super zenskih..ali ona je posebno izvestacena i kad zavrsi jednom karijeru sta ce biti...nego obicna gospodja...i to je vidim kao nakindjurenu sedu sa dubokim borama kako sedi sa albumima i pokazuje kako je nekada zarila i palila na jeftinim koncertima...pred nekom odredjenom vrstom publike...Pozdrav Done!
arilela,sreco moja:))))))
Ne postoji termin OBICNA GOSPODJA.Il si Gospodja ili nisi.Doticnu ne zelim ama bas nikako da komentarisem.
Pozdrav ariela
Ma znas opalio bi je samo svima iz inata.Svi nesto kao nebi.sto jes jes Gabor je nevidjeni.Ali volim da prc?m gabore. :twisted:
Ma znas opalio bi je samo svima iz inata.Svi nesto kao nebi.sto jes jes Gabor je nevidjeni.Ali volim da prc?m gabore. :twisted: ma nemoj!? a ti si lepota i sve trce za tobom,pa bas i Jeca malopre naisla ovda i pita za tu slavnu facu :lol:
Ma znas opalio bi je samo svima iz inata.Svi nesto kao nebi.sto jes jes Gabor je nevidjeni.Ali volim da prc?m gabore. :twisted: ma nemoj!? a ti si lepota i sve trce za tobom,pa bas i Jeca malopre naisla ovda i pita za tu slavnu facu :lol:
Zao mije ali ne da je jedan nula za mene nego nemas sanse bre.Pa ja sam bolja faca nego svi na estradi
[quote="Qnda"
Zao mije ali ne da je jedan nula za mene nego nemas sanse bre.Pa ja sam bolja faca nego svi na estradi mmmmmmm..faco sta radis nocas???
[quote="Qnda"
Zao mije ali ne da je jedan nula za mene nego nemas sanse bre.Pa ja sam bolja faca nego svi na estradi mmmmmmm..faco sta radis nocas???
j---m radoznale 8)
...da li biste odbili sex sa Jelenom Karleusom?
Al najozbiljnije,molicu lepo.
Hahahha nadam se da mogu i ja d aodgovorim iako nisam mushko?:)))Mislim da nema bash mnogo kandidata koji bih voleli da imaju sex sa njom...Nadam se da ti DON nisi jedan od njih?:P