Vidi punu verziju : Ko vishe uziva u analnom sexu?
sunchica
16.05.2003., 13:31
Mushkarci ili zene?
blackground
16.05.2003., 16:53
Ma niko tu ne uziva.....
Sta tu ima sto nema par cm nize?
Gazdarica
16.05.2003., 17:20
Ja uzivam...:)))
Bitno je samo da Gazdarica uziva
hahahha i onda svi uzivaju !!! iju juuu
sunchica
16.05.2003., 19:34
ali pazi, ja stvarno mislim da mushkarci to vole, a ne mora da znachi da su homo.
Gazdarica
16.05.2003., 21:23
Pa, suncice, naravno da mnogi heteroseksualni muskarci to vole...
sunchica
16.05.2003., 21:53
jasno
black-devil
17.05.2003., 15:50
pa vole muskarci to, ali volimo i mi devojke, jer da ne volimo ne bi to radili jel tako? tako je:)
Gazdarica
18.05.2003., 09:55
Jest', tako je...:))
black-devil
18.05.2003., 11:25
KIss Gazdarice:))
Gazdarica
18.05.2003., 11:45
Ma, draga, sta da ti kazem...:)))
black-devil
18.05.2003., 19:04
pa reci da sam pametnica tvoja:)))
Ja volim oralni sex zato sto se osecam strasno mocno kad vidim kako je on u tom trenutku najmanji na svetu i da bi ucinio sve sto mu kazes....hm pricali smo i rekao mi je da se i on apsoluno isto oseca
sunchica
20.05.2003., 15:02
Ja volim oralni sex zato sto se osecam strasno mocno kad vidim kako je on u tom trenutku najmanji na svetu i da bi ucinio sve sto mu kazes....hm pricali smo i rekao mi je da se i on apsoluno isto oseca
ovde se govori o analnom sexu...
mada
mogli bi i o oralnom.
Gazdarica
20.05.2003., 16:03
Ma, naravno da jesi...:))
Njuskalo
23.05.2003., 16:43
Mushkarci ili zene?
Muskarci. Ali, samo ako su gay...
Ko nije probao, ne moze da sudi.
Margott
27.05.2003., 16:17
...crna Ana,pa jel dotle doshlo?..heftanje u guzu,a?
eeeee....ima medicinsko objashnjenje zashto mushkarci vishe uzivaju ,ako nisi znala...mushkarci imaju drugachije postavljenu karlichnu kost,tako da onome ko je vozitj u tunelu daje mnogo bolji osecaj nego sa zenom...jebi ga...zato ne ochajavaj ako ti tip postane derpe...sve je to majka priroda...a i uzitak je u pitanju....(verovala ili ne,ono za karlicu je ziva istina).
mrsale6
27.05.2003., 16:21
hmmm...
Gazdarica
27.05.2003., 16:37
A sta fali heftanju u guzu...???:)))))))))))))))
Margott
27.05.2003., 18:37
A sta fali heftanju u
guzu...???:)))))))))))))))
heheheheheh..nishta gazdarice,ne fali...nego ,reko,ako moram da biram...hehehehehehehh...iz guze treba da izlazi a ne da ulazi......aaaahahahahahahah...shto sam grozna. :)))))))))))))
djavolina
28.05.2003., 12:09
Hahahahahhahahahhaahahha Maroooooo ma nisi grozna
Gazdarica
28.05.2003., 12:11
Hmm, pa svakako da ce izaci... Sta god to bilo...:)))
Kako uslo, tako izaslo...
Njuskalo
28.05.2003., 13:06
Hmm, pa svakako da ce izaci... Sta god to bilo...:)))
Kako uslo, tako izaslo...
Iskusno. To i ja kazem.
sunchica
28.05.2003., 19:16
MARGOT , nemash pojma koliko mi je drago shto si se javila, najdraza moja.I da te obavestim , nije vezano za temu, STIGLI CHVARCI iz vojvodine.Ajd uzdravlje ljubavi.cmok, cmok
pa vole muskarci to, ali volimo i mi devojke, jer da ne volimo ne bi to radili jel tako? tako je:)
Tako je.
Mushkarci ili zene?
Njuskalo, ne moras da budes gay da bi to voleo.
Njuskalo
30.05.2003., 11:30
Mushkarci ili zene?
Njuskalo, ne moras da budes gay da bi to voleo.
Zavisi od uloge - za jednu ne moras, ali za drugu jesi po definiciji.
Njuskalo, nemoj da plasis ostale decake. Nijedan se nece odluciti na to, ako mu kazes da je po definiciji gay, ako to uradi. Ja ne mislim da si ti gay. Naprotiv, odusevljavas me.
Njuskalo
30.05.2003., 13:07
Njuskalo, nemoj da plasis ostale decake. Nijedan se nece odluciti na to, ako mu kazes da je po definiciji gay, ako to uradi. Ja ne mislim da si ti gay. Naprotiv, odusevljavas me.
Nacrtacu ti:
Analni sex muskarac moze da ima na 2 nacina:
1. da bude aktivan (tj, njegov penis ide u anus druge osobe) i ovo moze da radi i sa zenama i sa muskarcima.
2. da bude pasivan (tj. da u njegov anus ulazi tudji penis), sto, logicno, moze da izvede samo sa muskarcima (zene nemaju penis, makar za sada), odakle zakljucujemo da je gay (ili bisex).
Njuskalo
30.05.2003., 13:14
Ja ne mislim da si ti gay. Naprotiv, odusevljavas me.
1. Ni ja - ja sam bisex lik.
2. Sto te odusevljavam?
hm, sto bi rekli stari, kad počešeš uho kome je lepše prstu ili uhu?
Njuskalo
30.05.2003., 17:05
Lol
Dobra ti je fora. Moracu da zapamtim...
zna se ko najvise uziva pa mi (gay) ko bi drugi
Ja ne mislim da si ti gay. Naprotiv, odusevljavas me.
1. Ni ja - ja sam bisex lik.
2. Sto te odusevljavam?
1. I ja sam (mada jos nisam probala, ali zelim)
2. Zato sto si iskren.
Gazdarica
02.06.2003., 10:30
Hmm, i meni u masti izgleda lijepo voditi ljubav sa zenom, ali nikada mi se nije desilo da me neka privuce i "u zivo"...:(
Hmm, i meni u masti izgleda lijepo voditi ljubav sa zenom, ali nikada mi se nije desilo da me neka privuce i "u zivo"...:(
Slazem se. Imam isti problem. Naime, svidele su mi se neke klinkice, ali zamisli kako bi reagovale da im predlozim tako nesto. Rekla sam decku da mi on izabere, po sopstvenom i mom ukusu.
Gazdarica
02.06.2003., 10:46
Hmm, mozda bi to bilo pravo rjesenje za tebe...
Opet, ko zna, kakve sklonosti imaju i te klinkice...:))
Naravno, nikad se ne zna. Pricacu ti kad bude.
Mislim da muskarci ne uzivaju ali ako neka uziva a treba joj nek se javi:)
Da li je to na pomolu neka pedofilija, ili mi se samo čini???
Mada me više ništa ne može iznenaditi.
Vidim da je i Hitler u ``nekim`` stvarima bio u pravu!
Gazdarica
02.06.2003., 15:18
Kakve veze pedofilija ima sa analnim seksom...?
A kad vec Hitlera spominjes u vezi sa seksom, trebalo bi da znas ponesto o njegovim sklonostima...
Bile su daleko "perverznije" od analnog seksa u kom dobrovoljno ucestvuju dvije odrasle osobe...
Njuskalo
02.06.2003., 15:45
Mislim da muskarci ne uzivaju ali ako neka uziva a treba joj nek se javi:)
Mislis da ne uzivaju? Nemas pojma....
Njuskalo
02.06.2003., 15:48
Da li je to na pomolu neka pedofilija, ili mi se samo čini???
Mada me više ništa ne može iznenaditi.
Vidim da je i Hitler u ``nekim`` stvarima bio u pravu!
Da, da, tipican primerak novosrpskog fasistoidnog malogradjanina... Sad ti sve razlicito smeta, je li? I nemoj da se vadis, da nisi tako mislio, a spominjes mi Hitlera!
Razmisli malo o svojim recima...
Neznam Gazdarice gde si se ti prepoznala u mom postu ali očigledno braniš Tamaru pa mi to već sumnjivo. Što se tiče mog posta izričito se odnosi na onaj deo gde su spomenute klinkice(deca) a ne odrasle osobe ili mozda ne čitaš šta je napisano, a što se Hitlera tiče spomenuo sam ga zbog ``čišćenja``, a ne zbog njegove nastranosti kojoj i ti vidim pribegavaš.
Pazi Njuškalo, da li sam shvaćen na pravi način neznam, ali reagovao sam kao svako normalan, kao svako ko ima decu. Tako ne da mi ne pada na pamet da se vadim jer nema iz čega da se vadim već i dalje stojim iza toga što sam rekao. Sve što sam rekao prozilazi iz predhodnih postova,a to što i ti naginješ na tu stranu tvoj problem. A što se tiče malograđanštine, nemojmo o tome pretvoriće se ovaj forum u nešto sasvim drugo od onoga što treba da bude, i ako već niko ne vodi reačuna o njemu i ne uređuje ga. Vidim da se nijedan post ne obradi od strane administratora, a ne vidim da ima ni moderatora.Tako da je bolje za sad da ostane na ovome.
Gazdarica
02.06.2003., 18:46
Naravno, nikad se ne zna. Pricacu ti kad bude.
Ne zaboravi da mi ispricas...:)))
Njuskalo
02.06.2003., 19:10
Pazi Njuškalo, da li sam shvaćen na pravi način neznam, ali reagovao sam kao svako normalan, kao svako ko ima decu. Tako ne da mi ne pada na pamet da se vadim jer nema iz čega da se vadim već i dalje stojim iza toga što sam rekao. Sve što sam rekao prozilazi iz predhodnih postova,a to što i ti naginješ na tu stranu tvoj problem. A što se tiče malograđanštine, nemojmo o tome pretvoriće se ovaj forum u nešto sasvim drugo od onoga što treba da bude, i ako već niko ne vodi reačuna o njemu i ne uređuje ga. Vidim da se nijedan post ne obradi od strane administratora, a ne vidim da ima ni moderatora.Tako da je bolje za sad da ostane na ovome.
Ne vidim zasto je prizivanje Hitlera "normalno", a biti gay/lesbian/bisex nenormalno. Malogradjanstina je okretanje glavu na drugu stranu da se ne vidi covek koji je drugaciji. A to vristi iz tvojih postova.
Moderator koji pregleda (=cenzurise) poruku pre javnog postavljanje je iz dometa Hitlera, Slobe i slicnih.
Internet = demokratija, inace ga Kinezi ne bi zabranjivali... Razmisli malo i o tome. Ne moze da se pise samo o onome sto se tebi svidja.
Njuskalo
02.06.2003., 19:13
Slazem se. Imam isti problem. Naime, svidele su mi se neke klinkice, ali zamisli kako bi reagovale da im predlozim tako nesto. Rekla sam decku da mi on izabere, po sopstvenom i mom ukusu.
Devojke, hajde definisite blize te "klinkice" zbog preplasenog roditelja Sergeja. To je onaj koji je prepoznao pedofiliju u vasim razmisljanjima i poceo da priziva Hitlera i moderatore....
Cisto da li te klinkice imaju 18...
Znaš šta VRIŠTI iz tvojih postova Njuškalo?
Pokušaj glasa razuma, i mešanja u stvari koje te očigledno ne dotiču i koje ne razumeš. Ono što je za tebe ``normalno`` za mene i većinu ljudi nije.Što se tiče dece, za svoju decu naravno brinem, i još kad vidim šta su pojedinci u stanju javno da pišu( da ne pričam o tome šta su u stanju da urade), i o čemu da pišu onda se stvarno zabrinem za svoju decu na ulicu da ih pustim, i još nešto da ti kažem ništa ja nisam ovde prepoznao niti između redova čitao, već pročitao samo onako kako je napisano. I ne prezivam nikog veruj mi, a sama formulacija ``klinkice`` dovoljno govori (doduše kako kome)!
A vidim da znaš i definiciju malograđanštine doduše na tvoj način, ali se ni nje ne pridržavaš.
Njuskalo
03.06.2003., 11:09
Znaš šta VRIŠTI iz tvojih postova Njuškalo?
Pokušaj glasa razuma, i mešanja u stvari koje te očigledno ne dotiču i koje ne razumeš. Ono što je za tebe ``normalno`` za mene i većinu ljudi nije.Što se tiče dece, za svoju decu naravno brinem, i još kad vidim šta su pojedinci u stanju javno da pišu( da ne pričam o tome šta su u stanju da urade), i o čemu da pišu onda se stvarno zabrinem za svoju decu na ulicu da ih pustim, i još nešto da ti kažem ništa ja nisam ovde prepoznao niti između redova čitao, već pročitao samo onako kako je napisano. I ne prezivam nikog veruj mi, a sama formulacija ``klinkice`` dovoljno govori (doduše kako kome)!
A vidim da znaš i definiciju malograđanštine doduše na tvoj način, ali se ni nje ne pridržavaš.
Da li znas sta je tvoj osnovni problem? To sto mesas homoseksualnost i pedofiliju. Pravdas svoj stav o homoseksualnosti svojom brigom za decu.
To se zove licemerje.
Na drustvenom nivou zove se malogradjanstina.
Sergej, posto vidim da sam ja zapetljala stvari, red je i da ih otpetljam. Kad sam rekla "klinkice", sigurno nisam mislila na decu. S obzirom da ne znas koliko imam godina, ne znam kako si mogao da zakljucis sta za mene znaci klinkica (to moze da bude i devojka od 25) i tako celu pricu povezes sa pedofilijom. Ovde se prica o nekim drugim stvarima i zato te molim da ne uskaces sa nepotrebnim komentarima i zakljuccima. Naglasavam, pedofilija NIKAD i u tome se sa tobom slazem. Sto se tice drugih tema i ljudskih opredeljenja, mozes samo da ih prihvatis ili ne. Nema potrebe da se vredjamo.
Jos jednom, niko ovde ne podrzava pedofiliju.
Pazi ovako Tamara, ja sam počeo od tvoje konstatacije zbog toga sam i počeo komentar, ako si loše formulisala OK, ali sam se toga pridržavao kad sam komentarisao i na tome će se završiti što se mene tiče!
A što se tiče Njuškala i sa tobom ću prekinuti da kometnarišem jer neznaš pre svega ni šta pričaš!
U jednom momentu jedna stvar za tebe znači nešto, u drugom trenutku ta ista stvar je sasvim nešto drugo. Kad se dogovotiš sam sa sobom šta hoćeš i šta želiš da kažeš javi se pa MOŽDA i nastavimo ovu priču, ali prvo dobro smisli šta hoćeš.
I još nešto ne pravdam ja ništa ničim jer nemam razloga za to, nego ti ne praviš neke osnovne razlike, zbog kojih i lutaš svo ovo vreme(gde li si pročitao i u jednom mom postu na ovu temu bilo šta o homoseksualizmu?)
I sve više imam utisak da pokušavaš sam sa sobom da repliciraš i da se raspravljaš oko nekih stvari koje je neko izgleda propustio još u ranoj mladosti da ti objasni, ili od tog boda još nisi poodmakao.
Sergej, drago mi je da smo se konacno razumeli. Hvala.
I meni, ali moraš priznati da je ipak bila u pitanju tvoja loša formulacija!
I meni, ali moraš priznati da je ipak bila u pitanju tvoja loša formulacija!
Ne priznajem nista. Salim se. Ti si me tako razumeo, neko sigurno nije. Ono sto je najbitnije jeste da smo se mi razumeli.
uf, pade mi kamen sa srca!
pa ima ima pitaj svakog muskarca i zene koje su dovoljno opustile guzi pa ce ti reci
Devojke, hajde definisite blize te "klinkice" zbog preplasenog roditelja Sergeja. To je onaj koji je prepoznao pedofiliju u vasim razmisljanjima i poceo da priziva Hitlera i moderatore....
Cisto da li te klinkice imaju 18...
Mislim da smo taj nesporazum resili.
Margott
04.06.2003., 20:48
sergej ti mora da si neki chlan porodice brkitj...to s prstom i uvetom mi jaaaaaako lichi na bebu brkitj....heheheheeh
pennywise
05.06.2003., 10:16
Bitno je da se i jedno i drugo opuste i shvate da im to moze doneti samo uzivanje.Ako se pravilno postave prema zadatku,mogu oboje beskrajno da uzivaju.:)
Gazdarica
05.06.2003., 10:18
Da, da, najbitnija je pravilna postavka...:)))
sunchica
11.06.2003., 15:42
Margott nema nikakve veze sa pomenutom porodicom Sergej. I ti brate nisi normalna. Koji ti je ... Ajd pa tako.
Pa posto vidim da ima i curica a i pe*era koji vole da se guze onda ja podjoh u akciji, guzice spremite se za plovidbu
Margott
11.06.2003., 18:50
Margott nema nikakve veze sa pomenutom porodicom Sergej. I ti brate nisi normalna. Koji ti je ... Ajd pa tako.
...nikola,de si nashao ovu nevaspitanu...?
sunchica
14.06.2003., 20:08
e ta ti je dobra
:)
pitanje je sta zene vole? vole li kada ih boli ili ne?
ONOMATOPEJA
18.06.2003., 02:50
Kako bilo ko od vas ima pravo da sudi i da etiketira bilo koga???
Jedno zelim da vam objasnim.....
SVAKOM JEBENOM MUSHKARCU NA OVOJ PLANETI PRIJA BILO KAKAV OBLIK DESHAVANJA U NJEGOVOM ANUSU!
ZASHTO BI BILO KOJI MUSHKARAC MORAO DA BUDE GEY PA DA UZIVA DOK MU SE NESHTO MOTA PO ANUSU!!!
RASPITAJTE SE KOD LJUDI KOJI ZNAJU PRE NEGO SHTO KRENETE DA BLATITE I SUDITE!!!
MUSHKARAC JE BICE KOME UOPSHTE NIJE LAKO!
SVAKI NORMALAN MUSHKARAC,(KOJI ISPITUJE SVOJE TELO) DODJE, KAD TAD, DO ZAKLJUCHKA DA MU VEOMA PRIJA I GODI DESHAVANJE U NJEGOVOM, SOPSTVENOM ANUSU!
I LJUDSKA BICA SU TAKO JEBENO SUROVA...
SVI ZNAJU SHTA JE U REDU A SHTA NIJE!!!
KO STE BRE VI DA SUDITE??????
NE ZNATE NI KO STE NI SHTA STE NI ZASHTO ZIVITE A NALAZITE ZA SHODNO DA NAPISHETE DA JE MUSHKARAC KOJI VOLI DESHAVANJE U SVOM ANUSU GEY???????
ZASHTO BEZITE OD SEBE???
ZASHTO SE STIDITE SEBE????
MUSHKARCI, NABITE PRVO SHTO STIGNETE SEBI U ZADNJICU I VIDECETE!
SVI VELIKI MOZGOVI OVOGA SVETA SU TO ZNALI!
SVI GRCHKI FILOZOFI, NICHE, IGI POP, DA
VINCHI, VINSENT VAN GOG I MNOGI, MNOGI DRUGI....
ZNALI SU SVI KOJI SU SE USUDILI DA IZADJU IZ KAVEZA U KOJI IH STAVE ODMAH PO RODJENJU!!!!!
MISLITE LI DA BOG MOZE DA VOLI ONE LJUDE KOJI SE NE USUDJUJU DA SE SUOCHE SA ZIVOTOM I TELOM KOJE IM JE ON POKLONIO?????
U KOJIM ZABLUDAMA VI ZIVITE...
...ja te *uzim=tebi racku u *upku-meni racku u *upku?
Margott
18.06.2003., 23:12
Kako bilo ko od vas ima pravo da sudi i da etiketira bilo koga???
Jedno zelim da vam objasnim.....
SVAKOM * MUSHKARCU NA OVOJ PLANETI PRIJA BILO KAKAV OBLIK DESHAVANJA U NJEGOVOM ANUSU!
ZASHTO BI BILO KOJI MUSHKARAC MORAO DA BUDE GEY PA DA UZIVA DOK MU SE NESHTO MOTA PO ANUSU!!!
RASPITAJTE SE KOD LJUDI KOJI ZNAJU PRE NEGO SHTO KRENETE DA BLATITE I SUDITE!!!
MUSHKARAC JE BICE KOME UOPSHTE NIJE LAKO!
SVAKI NORMALAN MUSHKARAC,(KOJI ISPITUJE SVOJE TELO) DODJE, KAD TAD, DO ZAKLJUCHKA DA MU VEOMA PRIJA I GODI DESHAVANJE U NJEGOVOM, SOPSTVENOM ANUSU!
I LJUDSKA BICA SU TAKO * SUROVA...
SVI ZNAJU SHTA JE U REDU A SHTA NIJE!!!
KO STE BRE VI DA SUDITE??????
NE ZNATE NI KO STE NI SHTA STE NI ZASHTO ZIVITE A NALAZITE ZA SHODNO DA NAPISHETE DA JE MUSHKARAC KOJI VOLI DESHAVANJE U SVOM ANUSU GEY???????
ZASHTO BEZITE OD SEBE???
ZASHTO SE STIDITE SEBE????
MUSHKARCI, NABITE PRVO SHTO STIGNETE SEBI U ZADNJICU I VIDECETE!
SVI VELIKI MOZGOVI OVOGA SVETA SU TO ZNALI!
SVI GRCHKI FILOZOFI, NICHE, IGI POP, DA
VINCHI, VINSENT VAN GOG I MNOGI, MNOGI DRUGI....
ZNALI SU SVI KOJI SU SE USUDILI DA IZADJU IZ KAVEZA U KOJI IH STAVE ODMAH PO RODJENJU!!!!!
MISLITE LI DA BOG MOZE DA VOLI ONE LJUDE KOJI SE NE USUDJUJU DA SE SUOCHE SA ZIVOTOM I TELOM KOJE IM JE ON POKLONIO?????
U KOJIM ZABLUDAMA VI ZIVITE...
...koga ti ovde pravish mentolom?...jel bi voleo jednog dana svog sina da vidish kako gura dezodorans u dupe?....i josh prosipash ideju kako je to normalno...ja razumem da si ti homoseksualac,ali choveche,odakle ti pravo da nam ovde stvarash viziju istrazivanja po mushkom anusu?...prija mu...jel ima i neki pedofil da se bori za svoja prava ,jer mu prija da se igra sa malim devojchicama(jer je i to vid istrazivanja,shta ko voli)?...shta je tebe toliko razocharalo kod zene,kad si doshao do toga da istrazujesh po svom dupetu,ja se pitam...?
e nek si mu rekla sele... ja lično nemam ništa protiv gay-eva ali koliko sam ja upučena to su inače nežne, tankočutne, razumne i kulturne ličnosti a ovaj nije ni nalik na to... druže Gay pokvario si moje pozitivno mišljenje o gay-evima... a kasnije čete se buniti kako vas okolina i društvo ne želi prihvatiti, sa ovakvim ponašanjem pihhh?!
Bitno je samo da Gazdarica uziva
hahahha i onda svi uzivaju !!! iju juuugazdarice ti stvarno obozavas svaku vrstu sexa bili bi mi dobar par lep bi to sex bio
dugi777jezik
19.06.2003., 13:34
e nek si mu rekla sele... ja lično nemam ništa protiv gay-eva ali koliko sam ja upučena to su inače nežne, tankočutne, razumne i kulturne ličnosti a ovaj nije ni nalik na to... druže Gay pokvario si moje pozitivno mišljenje o gay-evima... a kasnije čete se buniti kako vas okolina i društvo ne želi prihvatiti, sa ovakvim ponašanjem pihhh?!
Tako je, Blondi i Margott, zavucite mu ga komentarom do balcaka (on , krele i bolesnik , o jada , to i voli, je*o ga ko ga zaceo), hvala Vam sto vi Devojke (sa velikim pocetnim D, iz divljenja i postovanja)branite umesto nas musku normalnost i zacaranost i predanost nas momaka vasem carobnom medjunozju, kapiji zivota i prestonici raja !!!!!!
ufff pa ti si verski fanatik ,-) znači ti baš klečiš ispred "oltara" :PPPPPP
ONOMATTOPEJA
20.06.2003., 00:13
PA MISLIM DA SAM VAM VEC REKAO DA STE TOTALNI IDIOTI...
MRZI ME DA PONAVLJAM.
JALI JADNICE?
ODAKLE VAMA IDEJA DA SAM JA GEY?
BASH SAM VAM O TOME GOVORIO...
KOLIKO JE GLUPO BITI PUN PREDRASUDA I SRANJA U GLAVI....
JA UOPSHTE NISAM GEJ NITI IMAM NAMERU DA POSTANEM...
GLUPA MARGOT I EKIPO...
GLUPA MARGOT...
TI BASH VOLISH DA POREDISH BABE I ZABE?
KAKVE VEZE IMA PEDOFILIJA SA OVIM O CHEMU JA GOVORIM?
TOTALAN SI SKOT...
SAMO SE TI "DRUZI" SA LJUDIMA "KESH KOLICA, LAGANICA" I SVE CE BITI U REDU...
IONAKO SE NE OCHEKUJE OD TEBE DA ISHTA RAZUMESH...
TOLIKO...
U BIBLIJI PISHE:
NE BACAJ BISERE PRED SVINJE.....
JEBI GA...
MENE ZABAVLJA DA BACAM BISERE PRED SVINJE...
MNOGO JE ZABAVNIJI PRIZOR...
Hej Onomatopejo.....
Super si.....
Toliko....
Sand...ra
20.06.2003., 04:21
Zaista. Onomatopejo, skroz ti je dobra spika.
Nemoj da se nervirash zbog budala. Nisu se rodili da bi razumeli...
Nastavi tako.
Shaljem ti poljubac...
Sandra
Ha, ha, ha, ha,.....
Koji je car Onomatopej....otoman....
Konachno neshto jako i zivo....
Neshto stvarno....
Svi neshto neguju svoje male boleshtine i perverzijice i razmenjuju ih a chim se pojavi neko ko jasno i glasno kaze istinu svi se izbezume....
Prestrashe...
I odmah daju dijagnozu...
Krajnje interesantno....
Uzgred...
Volela bih da te upoznam....
Jesi li raspolozen... Otomane, pejo?
Mima
Lord of Chaos
20.06.2003., 08:45
Sorry, ali mrzelo me je da prevodim....Ko razume, shvatice, a posle nastavite da se pljujete i takmicite ko je radikalniji a ko je zatucan.
We've all heard about that infamous G-spot located on, or rather "in", a woman's body. Do men have G-spots? Well, technically they don't, but there is a spot on their bodies that makes them crazy.
don't be anal retentive
This magical male part is the prostate.
Now before you guys get all ballistic on me, I suggest that you don't dog it until you've tried it. After all, enjoying anal stimulation is not an indication of sexual orientation. In other words, if you tell your girlfriend to touch you "back there", she won't assume that you're secretly sleeping with her brother Chris"tine".
Simply put, you have managed to discover the male G-spot, or prostate gland, and letting her experiment in that area can unleash incredibly erotic possibilities. The prostate is a small gland, about the size of a condom, located within the perineum -- the area between your testicles and anus. It secretes prostatic fluid, the main component of semen.
When the prostate is stimulated, it can intensify a man's orgasm like crazy. The prostate can be reached internally by inserting a lubricated finger in the anus, or for the bolder ones, sex toys. Gently massaging that gland can produce explosive orgasms for many men.
education = permissive stimulation
In the beginning of the 20th century, many wives used a steel device that was sold at the time to manually massage their husband's prostate during lovemaking. And during World War II, military medics gave prostate massages to soldiers who hadn't been with a woman for months as a treatment for "pelvic congestion."
Whereas some men only like to have their prostate touched when they're fully aroused, others feel that having their prostate stimulated increases their erection and leads to the best orgasms they've ever experienced.
There are even cases in which men don't even need to have their penises stimulated because the feeling that comes from the prostate's manipulation is stimulation enough to achieve full blown orgasms (I use the term "blown" loosely!).
Remember that in order to completely explore this erogenous zone with your partner, you need to feel comfortable, experimental and playful! Since everyone is different and enjoys different things, experimentation is the best way to discover your preferences. Which leads me to my next suggestion about oral sex and prostate pleasure.
kosmopolit
20.06.2003., 09:08
Pozdrav svima
Lorde , odakle ti ovaj text, da li ti to citiras ili je to u originalnom izdanju.
Mi bi valjda ovde trebali pricati o necemu na osnovu nasih iskustava a ne o necemu sto smo negde procitali.
U svakom slucaju mogao si na dnu teksta da ostavis ime autora ili knjige, casopisa ili sta vec bilo.
Novine pisu svasta. Znas i valjda i o Bekamovom slucaju.
Drugo, ne dopada mi se zato sto nekolicina nas koristi " jezik okupatora " prilikom pisanja tekstova, poruka i tome slicno.
Ajmo se dogovorima da vise ne koristimo drugi jezik osim naseg.
Ja jesam kosmopolita ali ipak , sto je mnogo mnogo je kad samo pomislim sta su oni nama uradili i sta nameravaju da urade i ne samo nama vec citavom svetu.
Veliko NE , novom svetskom poretku i imperijalistima
Lord of Chaos
20.06.2003., 09:13
Postovani Kosmopolito, tekst sam nasao na netu gde je dostupan svima koji su raspolozeni da malo potraze, a podstaknut sopstvenim iskustvom. Nazalost, kao sto mozes da vidis, tekst je na engleskom, a nisam bas bio u situaciji da ga prevedem. Licno mislim da je pametnije da pojedinci obrate paznju na sustinu, a ne na formu.
Sto se tice koriscenja jezika 'okupatora', apsolutno se slazem sa tobom, ali kao sto rekoh, nisam imao vremena da prevodim. Pozdrav.
Lord of Chaos
20.06.2003., 09:18
....ali, ako te bas toliko interesuje, original mozes naci na http://www.askmen.com/love/vanessa/23_love_secrets.html Autor je Vanessa Burton (a taman sam mislio da sam zavrsio sa anotiranom bibliografijom)....
Veliko DA analnom sexu, i VEEELIKO DA GLOBALIZMU I NOVOM SVETSKOM PORETKU !!!
Margott
20.06.2003., 19:57
PA MISLIM DA SAM VAM VEC REKAO DA STE TOTALNI IDIOTI...
MRZI ME DA PONAVLJAM.
JALI JADNICE?
ODAKLE VAMA IDEJA DA SAM JA GEY?
BASH SAM VAM O TOME GOVORIO...
KOLIKO JE GLUPO BITI PUN PREDRASUDA I * U GLAVI....
JA UOPSHTE NISAM GEJ NITI IMAM NAMERU DA POSTANEM...
GLUPA MARGOT I EKIPO...
GLUPA MARGOT...
TI BASH VOLISH DA POREDISH BABE I ZABE?
KAKVE VEZE IMA PEDOFILIJA SA OVIM O CHEMU JA GOVORIM?
TOTALAN SI SKOT...
SAMO SE TI "DRUZI" SA LJUDIMA "KESH KOLICA, LAGANICA" I SVE CE BITI U REDU...
IONAKO SE NE OCHEKUJE OD TEBE DA ISHTA RAZUMESH...
TOLIKO...
U BIBLIJI PISHE:
NE BACAJ BISERE PRED SVINJE.....
* GA...
MENE ZABAVLJA DA BACAM BISERE PRED SVINJE...
MNOGO JE ZABAVNIJI PRIZOR...
....mnogo ti nije dobro...zashto onda prosipash ideju o istrazivanju dupeta svoga...ne znam koja je to ekipa kesh kolica....a to sa pominjanjem boga i istrazivanja dupeta je ,u najmanju ruku,bogohuljenje...ako vetj meshash veru....jezivo... ne znam gde u bibliji pishe propagiraj istrazivanje anusa...a to da se od mene ne ochekuje da razumem,tachno je...nemam ja shta tu da razumem...i dobro je dok je tako ..a shto se svinja tiche....eto,bitju i svinja...a ti budi biser s flashizzom coca-cole u dupetu...
Margott
20.06.2003., 20:14
...ljudi ja kapiram da je ovo 21. vek....i da se tezi napredovanju,liberalizaciji,demokratiji....i ostalim sranjima...i nisam protiv toga...zar ne primetjujete mutacije drushtva...jedno je progres,drugo je mutiranje....jedno je osloboditi se ,drugo posrnuti...nisam kvazi moralista,samo mislim da su ljudi veoma kvalitetne zivotinjice,osetjajne,inteligentne ali i motjne...i shteta je da chovek u korist propagande,ili nekog josh goreg ideala lagano ubija svoj kvalitet..eto recimo...dokle je doshlo da neko mora da objashnjava shta mushkarcu znachi da istrazuje svoj anus..ne znam...ovo....ovo je jezivo...pa choveche ajd mi sad reci...dal je stvarno lepshe da devojku svoju poljubish,onako od srca,il da istrazujesh svoje...ne znam...muka mi je...izvinite al ja stvarno ovo ne kapiram...dechko...nek ti je sa sretjom...
atomski mrav
20.06.2003., 20:50
Anal je bas "njesra" u svakom pogledu!!! :))
NATURALY
20.06.2003., 23:27
ja volim analno, ali samo kao MOJ ***** U NJENOM(ZENSKOM) DUPETU. To obozavam, i ako neko misli da sam zbog toga manijak, zabole me.Ali sa muskarcem nikad. To apsolutno nije isto.[/i]
U prolazu
21.06.2003., 03:04
Interesantna tema, a pored toliko postova nije ispostovana. Mnogo ste se udaljili od nje, od analnog sexa preko pedofilije pa sve do Novog svetskog poretka ... ccc... ne znam samo kakva sprega tu postoji.
Moje misljenje je da je u sustini analnog sexa presudna sirina cmara, so, kad je tesno onda je i lepse (muski deo bi trebao da me razume).
Niko nije spomenuo bilo kakvu predigru, sto me od zenske populacije cudi. Svakako nije isto, pogotovo ako se o ovakvoj temi prica. Zamislite samo bez i direkto :)))
Toli(c)ko od mene, zurim, ovo je samo jos jedno musko misljenje ...
ONOMATTOPEJA
21.06.2003., 05:18
NAROCHITO MI JE INTERESANTAN TAJ JEZIK OKUPATORA…
ENGLESKOM JEZIKU NISHTA NE FALI…
DIVAN JE KAO I SVAKI DRUGI JEZIK…
SHTA MISLITE… DA JE KOJIM SLUCHAJEM SRBIJA NAJRAZVIJENIJA ZEMLJA SVETA… MISLITE LI DA SRPSKI JEZIK NE BI BIO TAJ, JEZIK OKUPATORA?
ZAKON PRIRODE JE DA VECA RIBA PROZDIRE MANJU.
TO JE JEDNOSTAVNO TAKO.
KRAJNJE JE GLUPO MESHATI JEDAN JEZIK SA DOGADJANJIMA U PRIRODI…
ENGLESKI JEZIK JE LEP KAO I SVAKI DRUGI…
MOZDA GA VOLIM I IZ TOG RAZLOGA SHTO GA ODLICHNO GOVORIM… MADA ISKRENO MISLIM DA JE SVAKI JEZIK DIVAN. SVE SHTO JE NASTALO IZ ZELJE ZA KOMUNIKACIJOM NE MOZE BITI LOSHE.
INTERESANTNO MI JE BILO I OVO:
“Ja jesam kosmopolita ali ipak , sto je mnogo mnogo je kad samo pomislim sta su oni nama uradili i sta nameravaju da urade i ne samo nama vec citavom svetu. “
TI ZAISTA VERUJESH DA JE NAMA BILO KO OSIM NAS SAMIH NAUDIO???
STVARNO NE SHTA SU TI “OKUPATORI” URADILI DRUGIM ZEMLJAMA ALI VERUJ MI, NIKO NAS NIJE SJEBAO OSIM NAS SAMIH. AKO BUDESH MALO MOZGAO O TOME SHVATICESH TO…
LORDE HAOSA…
HVALA NA DIVNOM TEKSTU…
SAM BOG MI TE JE POSLAO…
USHTEDEO SI MI SATE KUCKANJA PO TASTATURI…
SLAZEM SE SA TOBOM U VEZI TAKMICHENJA…
ALI SLOZICEMO SE OKO JEDNOG:
LJUDIMA JE U “KRVI” NADMETANJE.
JA VEC DUGI NIZ GODINA OSECAM DANIMA PREZIR PREMA SAMOME SEBI SVAKI PUT KADA OSETIM RADOST ONDA KADA NAVODNO “POBEDIM” U NEKAKVOJ DISKUSIJI. KAKAV GOD ONA OBLIK IMALA.
STVARNO VERUJEM DA JE SVRHA RAZGOVORA I RASPRAVE MEDJUSOBNO OPLEMENJIVANJE.
NEJISKRENIJE VERUJEM U TO I TEZIM TOME ALI ETO,
NE MOZE SE UVEK POBECI OD SVOJE PRAVE PRIRODE.
STVARNO… NADMETANJE NAM JE U “KRVI”.
INTERESANTO JE TO DA JE CHOVEK UPRKOS SVIM TIM NISKIM POTREBAMA I ZELJAMA OD KOJIH JE SACHINJEN IPAK SPOSOBAN DO STVORI NESHTO LEPO I TRAJNO…
KAKO GOD MI TO POSMATRALI… LJUDI SU SPSOBNI DA CHINE DIVNE STVARI…
MARGOT…
STVARNO GUBIM ZELJU ZA KOMUNIKACIJOM SA TOBOM…
MNOSHTVO POJMOVA TI JE SKROZ NEJASNO…
TOTALNO SI ZATUCANA…
STVARNO NE ZNAM U KAKVIM SI ZIVOTNIM USLOVIMA RASLA ALI TEBI DEFINITIVNO NIJE LAKO…
I NEJASNA SI…
POLA STVARI KOJE SI NAPISALA SE MOGU DVOSMISLENO PROTUMACHITI…
OBRATI PAZNJU NA JASNOCU IZRAZAVANJA…
JA STVARNO POJMA NEMAM KO SI TI ALI SESTRO…
AKO NEMASH NISHTA PAMETNO DA KAZESH… CUTI.
OSECANJE NIJE LAKO NI VELIKIM UMOVIMA DA PRETOCHE U GOVOR… POGOTOVO AKO JE TO ISTOVREMEN PROCES… ZATO JE NAJBOLJE RAZGOVORU PRISTUPATI BEZ OSECANJA, KORISTECI ISKLJUCHIVO INTELEKT I ISKUSTVO…
NE ZNAM DA LI ME RAZUMESH…
POKUSHAVAM SHTO JE MOGUCE JASNIJE DA TI OBJASNIM NESHTO VEOMA KORISNO.
JA LICHNO NE GAJIM NIKAKVA OSECANJA PREMA TEBI… NEMOJ DA MISLISH DA SAM SE NESHTO NAVRZAO NA TEBE…
IPAK, TI SI TA KOJA JE MENE IZAZVALA NA DVOBOJ…
NE JA TEBE…
IAKO U “RUCI” NEMASH NIKAKVO ORUZIJE…
NE ZNAM…
NISI MI JASNA…
JA ZAPRAVO NE “PROSIPAM” NIKAKVE IDEJE….
NISHTA JA NE PROSIPAM…
JA SAMO KAZEM ONO SHTO MISLIM…
MOLIM TE, RECI MI SHTA JE TO TAKO STRASHNO U “ISTRAZIVANJU” SVOGA “DUPETA”?
SHTA TEBE TU TOLIKO PLASHI?
TO JE NEKI URODJENI STRAH U TEBI?
KAO MALOJ SU TI, KADA SI PRVI PUT POSEGLA ZA SVOJIM GENITALIJAMA, REKLI: NO, NO!
SHTA TE PLASHI?
PLASHI LI TE TO SHTO KROZ TAJ DEO TVOG ORGANIZMA PROLAZI IZMET?
SMRAD?
NE ZNAM DA LI SI SVESNA DA TI DVADESET CHETIRI SATA DNEVNO NOSISH TO ***** U SEBI…
ONO JE UVEK TU…
CHIM JEDNO IZBACISH DRUGO SE STVARA…
TI SI, DEVOJKO, VISHE NEGO SRECNA SHTO POSEDUJESH ANUS…
DA GA NEMASH, UDAVILA BI SE U SOPSTVENOM SRANJU…
AKO SI TAKVE SRECE DA ZNASH ENGLESKI, PA AKO JOSH I NISI BILA TOTALNO LENJA DA PROCHITASH TEKST KOJI SE DECHKO POTRUDIO DA ZA TEBE I SLICHNE TEBI SKINE SA NETA MOZDA BI TI STVARI BILE JASNIJE…
NESHTO MI KAZE DA SI BILA ISUVISHE LENJA…
IPAK, SHTA TI IMA BILO SHTA DA CHITASH…
TI SI SVE SHTO TI JE BILO POTREBNO NAUCHILA DO SVOJE PETE GODINE…NEGDE U TO VREME SI SHVATILA DA ZNASH SVE SHTO TEBE ZANIMA…
DA LI SI TI UOPSHTE U STANJU DA LEPO DEFINISHESH TAJ SVOJ STRAH OD ANUSA?
MOZDA… KADA BI SE POTRUDILA DA SAGLEDASH TAJ STRAH… MOZDA… VEROVATNO BI ON ODMAH NESTAO…
NO… TO VEC PREPUSHTAM TEBI….
“....a to sa pominjanjem boga i istrazivanja dupeta je ,u najmanju ruku,bogohuljenje...ako vetj meshash veru....jezivo... ne znam gde u bibliji pishe propagiraj istrazivanje anusa...”
HM… AKO VEC MESHAM VERU SHTA?
NE ZNAM…
I U OVOM DELU ME PROSTO ODUSHEVLJAVASH…
MOLIO BIH SVE KOJI NISU, A KOJE IMALO INTERESUJE OVO O CHEMU PISHEM, DA SE VRATE I PROCHITAJU ONO SHTO SAM PISAO RANIJE….
DA LI JA IGDE POMINJEM VERU???
SASVIM SAM SIGURAN DA VERU NI U SHTA NISAM “MESHAO”…
DOBRO…
BOGOHULJENJE…
VIDISH DEVOJKO… SVE SHTO JA ZELIM JE DA PODSTAKNEM LUDE NA SLOBODU MISHLJENJA, POKRETA I DODIRA…
GOVORISH O MUTACIJAMA I POSRTANJU…
ISTRAZIVANJE RODJENOG TELA TI VIDISH KAO NESHTO LOSHE…
TI STVARNO STOJISH IZA TOGA?
STVARNO VERUJESH U TO?
GDE BISMO DANAS BILI DA SE LJUDI, NEKOLIKO VEKOVA UNAZAD, NISU POZABAVILI PROUCHAVANJEM LJUDSKOG TELA…
BASH TA PROUCHAVANJA SU PRODUZILA ZIVOT POJEDINCA ZA 50 GODINA…
NAJVEROVATNIJE JE DA LJUDI NE BI NI BILO DANAS DA ODREDJENA GRUPA HRABRIH LJUDI NIJE UPUSTILA U TA ISTRAZIVANJA.
MNOGE STVARI KOJE SU TI RODITELJI BRANILI DA CHINISH DOK SI BILA DETE BILE SU MUDRO SPROVEDENE ZABRANE…
MNOSHTVO TIH ZABRANA BILO JE TU VECINOM IZ RAZLOGA SHTO SI TI BILA PREMLADA DA BI KAKO TREBA RAZUMELA NEKE STVARI…
NE ZNAM KAKO ALI TI SI SE NEKAKO SRODILA SA TIM ZABRANAMA… CHAK IH I VELICHASH…
STVARNO… NI JA NE ZNAM GDE U BIBLIJI PISHE DA TREBA PROPAGIRATI ISTRAZIVANJE ANUSA…
MNOGO TOGA INTERESANTNOG NE PISHE U BIBLIJI…
VECINA STVARI KOJE PODSTICHU POJEDINCA NA INDIVIDUALIZACIJU SE NE POMINJU U BIBLIJI…
DUBOKO VERUJEM DA JE TO SA RAZLOGOM…
ZNASH LI NESHTO O VREMENU KADA SU BIBLIJA I CRKVA GOSPODARILE OVOM PLANETOM?
TAJ PERIOD SE NAZIVA: MRACHNO DOBA….
DOBRO…
BOGOHULJENJE…
SIGURAN SAM DA NE BLATIM BOGA ZATO SHTO SE
PRIDODAJEM OSOBINU KOJU BI BOG TREBAO DA IMA.
TO JEST, DA MU JE STALO DA LJUDI BUDU SLOBODNI.
ANUS JE APSOLUTNO NEVAZAN….
ON JE SAMO BIO SHIBICA…
IMA TOLIKO DRUGIH STVARI KOJIM SAM U STANJU DA TE IZBACIM IZ CIPELA…
JEDINI RAZLOG ZBOG KOJEG SAM SE UHVATIO ZA TO, JESTE, SHTO STE VI IZNOSILI SVOJE PRIMITIVNE STAVOVE I SVOJE MALE PERVERZIJE I JA NISAM MOGAO DA CUTIM…NE VOLIM DA GLEDAM KAKO SE GLUPOST RAZMNOZAVA…
DUZAN SAM PRED SAMIM SOBOM DA JE OPAUCHIM ISTINOM PO “GLAVI”….
NE ZNAM…
INTERESANTNO TI JE TO SA FLASHICOM KOKA KOLE…
JA ZAPRAVO NIKADA SAM SEBI NISAM NISHTA TURAO U ANUS…
UVEK SU TO BILI ZENSKI PRSTI….
I TO UOPSHTE NIJE NESHTO SHTO OKUPIRA MOJE MISLI… TO NIJE NESHTO NA SHTA SAM JA NAVUCHEN…
TO SE JEDNOSTAVNO DESHAVA…
I SVA MOJA PRICHA SE ODNOSILA NA ANUS UOPSHTE…
I TVOJ ANUS JE U PITANJU….
I TICHE TE SE…
I DOBRO BI BILO ZA TEBE DA RAZUMESH…
AKO NE ZNASH ENGLESKI NADJI NEKOGA KO TI MOZE PREVESTI TEKST KOJI JE LORD HAOSA OSTAVIO….
OVA PORUKA KOJU POCHINJESH SA DVADESET PRVIM VEKOM…
TU SAM PROKOMENTARISAO ONO SHTO SE MOGLO PROKOMENTARISATI…
TU SI SE VALA, DA IZVINESH NA IZRAZU, BOGATO NASRALA…
KVAZI MORALISTA…
KVALITETNE ZIVOTINJICE…
“...i shteta je da chovek u korist propagande,ili nekog josh goreg ideala lagano ubija svoj kvalitet..eto recimo...”
SHTA TI DEVOJKO PISHESH….
AKO NASTAVISH SA OVAKO NOERAZUMLJIVIM I BESMISLENIM PISANJEM JA ODMAH PREKIDAM DA RAZGOVARAM SA TOBOM…
RADJE CU PRICHATI SA ZIDOVIMA…
AHA…. ZAISTA JE LEPO POLJUBITI SVOJU DEVOJKU, ONAKO OD SRCA…..
TO JE ODLICHNO…
ALI JA VOLIM RAZONODU….
VOLIM DA ISTRAZUJEM, OTKRIVAM, IZNALAZIM….
RAZAPINJESH ME NA KRST ZBOG TOGA?
LAKU NOC…
Margott
22.06.2003., 18:45
prso....chovek prso...kako te nije mrzelo...ako si tako pun govana,kako da ti objasnim svoje "dvosmislene" rechenice....elem...to da sam ja "tebe izazvala na dvoboj" mozesh da zakljuchish samo iz svojih ideja,moja nije bila...nemam shta ja koga da izazivam...i ovo tvoje plasiranje je smeshno...ne znam kako,mozda bi uzivo bilo bolje da ti objasnim proporciju tvoje bolesti...sve u svemu poshtedela bi ove ljude tvog baljezganja..uf..mrzi me sad..ne mogu vishe...ewo pobedio si...gurajte ljudi sve u dupeta svoja,to je dobro...glupa sam i ogranichena....nisu mi dali da se samozadovoljavam kad sam bila mala i sad patim...ochajna sam...
Margott
22.06.2003., 18:55
ONOMATOPEJA...mora da si bik...znachi..
sta sve procital,zamalo da zaboravim sta je u stvari topic...
Ne volim analni,zato sto nisam nikad,nekako me to ne privlaci,ne znam zasto.Ali ako budem probala,podelicu to sa vama.
ONOMATTOPEJA
23.06.2003., 00:22
KOKO...
NE ZNAM KO SI I SHTA SI...
ALI SUPER SI...
MARGOT...
SVIDJA MI SE ONO:
"ON JE I OVDE".
TO TI JE SIMPA.
NISAM BIK U HOROSKOPU...
NE, NIJE ME MRZELO DA PISHEM...
ZABAVLJA ME DA PISHEM...
SHTA KAZESH NA TO DA SE MI LEPO RAZIDJEMO?
DA NE KOMENTARISHEMO JEDNO DRUGO VISHE?
STVARNO ME MISLIM DA TO VODI ICHEMU RAZUMNOM...
TI IMASH SVOJ MOZAK, JA SVOJ...
POKUSHALI SMO ALI NE IDE...
JEL TO O.K.?
NO HARD FEELINGS?
LJUBIM TE. CAO.
Margott
23.06.2003., 04:04
...ko se sa kim sastao?...jezivo...
kosmopolit
23.06.2003., 10:01
margott, mozda ce ici sa mnom ?
Margott
23.06.2003., 17:44
...kosmopolit,sve je mogutje....ako volish da istrazujesh...
ONOMATTOPEJA
25.06.2003., 01:43
SHTA SE RADI MARGOTT?
SHTA IMA KOD TEBE NOVO?
JEL IMA NESHTO ZANIMLJIVO?
JESI DOBRO?
RECI NESHTO....
BRINEM SE ZA TEBE....
NEMA TE....
DOSADNO JE BEZ TEBE....
VRATI MI SE....
MARGOTT....
Drugar ako si imao zenske prste ,imao si i tvoje kada si pomislio na nju ...a kada si po mislio kao neko drugi je...tvoju milenu gurao si flasu ........
To je istina Onomatopejo ,desi se to desi ,to govorim iskreno zatosto se ne znamo inace ne bi to ispovedio.
I molim te kada ispovedis budi 100% iskren
kosmopolit
25.06.2003., 08:59
ma ja sam ti isti indijana jones ...
istrazivanje je moje drugo ime
Shvatio sam da anal sex je nesto super zato sto je na neki nacin zabranjen ,a sto je super jesto u tome da je zabranjen,a zabranjene stvari vuce nas u nesiguran put .U vecinim slucajevima ta sklonost cini nas perveznim u nasim mislima idejama a tek onda na konkretno .Ja vas predlazem da vodite ljubav na pravi nacin na mesto koje je legalizovano i nista lose nece desiti
kosmopolit
25.06.2003., 09:31
NEMA MARGOT, NEMA BLONDIE , NEMA GAZDARICE , nema nikoga ...
Mushkarci ili zene?ako ne znas,javi se da otkrijemo zajedno!
ONOMATTOPEJA
25.06.2003., 21:53
USPUT.....
MALOCHAS SAM NAPISAO NESHTO I POLSAO ALI SE IZ NEKOG RAZLOGA NE NALAZI NA POSLEDNJEM MESTU...
NITI IGDE...
BEZ VEZE...
MRZI ME DA PONOVO PISHEM...
NISAM SE NIKADA KORISTIO FLSHICOM ILI PRSTICIMA...
PRE SEDAM GODINA SAM PRESTAO DA SE SAMOZADOVOLJAVAM.
OSECAM SE NEOPISIVO BEDNO POSLE TE DELATNOSTI...
NEMAM NISHTA PROTIV TOGA ALI MENI NE ODGOVARA...
SRECOM, NIKADA NE MANJKA SEKSA U MOM ZIVOTU...
UVEK SE NEKAKO SNADJEM KAD PRIGUSTI...
AKO JEDNOM OPET POCHNEM DA SE SAMOZADOVOLJAVAM MOZDA CU UZETI SAM NESHTO DA EKSPERIMENTISHEM...
TAKO...
JA JESAM UVEK 100% ISKREN...
VREDJA ME TVOJA NEVERA...
NE SUMNJAJ U MENE...
TOLIKO...ODOH...
Onomattopejo, da li znas da na tastaturi tvog kompjutera postoji i taster CapsLock? Ili te grize savest sto ti prija da ti tvoja devojcica tura svoje prstice u bulju, pa se ovde "deres"? Pre bih rekao ovo drugo i sada si zadovoljan sto si "pobedio". Ti su u stvari gay i to sebi ne smes da priznas, zato si uzrujan. Budi zensko, priznaj. Nema tu nista lose samo malo nije prirodno, kako rekose vec ovde. Ali ako je to tebi lepo, onda stvarno nema niko nista protiv. I nema potrebe da pises eseje ovde, razumeli smo te. Ili nismo?
Margott
26.06.2003., 03:43
hehehe...ovaj..onomatopeja,tu sam...zabrinuo si se...nemoj..sa guzom smo zavrshili.imash josh neku lepu ideju za lomljenje "tabua"?
Margott
26.06.2003., 03:45
ma registruj se lepo da ti neshto kazem ...vazno...heheheh...da ne vide ostali...aaahaahahhahaahhahah
uvek u pravu
26.06.2003., 10:29
ma devojke vise uzivaju naravno,nama muskarcima je sve jedno,mada....
atomski mrav
26.06.2003., 10:45
Kako moze da ti bude svejedno? Izgleda ti nisi nikad p**** okusio :))
Ne moze nista da se poredi sa vlaznom i toplom p****!
Zgubidan
28.06.2003., 04:52
Povodom tvrdnji da je analni seks iskljcivo homoseksualni:
homoseksualac je osoba koju sexualno uzbudjuje osoba istog pola.
To znaci da homoseksualne sklonoti ima i muskarac koji ima sex sa zenom ili se samozadovoljava, a pritom massta o sexu sa muskarcem. Linija razgranicenja nije vrsta sexa koja se upraznjava, vec pol koji nekoga uzbudjuje. Homoseksualci upraznjavju i oralni i "rucni" sex, pa oni ipak nisu exkluzivitet homoseksualaca.
Ili, ako je nekome to tesko shvatiti, neka pogleda primjer zenskog homoseksualizma. Da li po analogiji, zena koja voli da prima oralni sex od svog heteroseksualog partnera, ima lezbijske sklonosti? Ili: koja vrsta sexa je lezbijska?
Druga stvar: anus je erogena zona.
Treca stvar: i prostata je erogena zona.
Ovo su notorne cinjenice i morale bi biti poznate svakom ko ima internet i pristup bilo kom ozbiljnom sajtu koji se bavi sexualnoscu.
Sto se uzivanja tice - stvar je individualna, iako mislim da muskarci zbog prostate imaju bolju startnu poziciju.
Ali da bi uzivali u analnom sexu moraju biti oslobodjeni predrasuda i otvoreni za nove vrste sexa. Ni muskarac ni zena ne mogu uzivati u necemu sto smatraju prljavim i bolnim ili ako zive u strahu da ce ih partnrkin dodir po anusu trenutno pretvoriti u homoseksualca.
dugi777jezik
28.06.2003., 16:41
Kako moze da ti bude svejedno? Izgleda ti nisi nikad p**** okusio :))
Ne moze nista da se poredi sa vlaznom i toplom p****!
Bravo Atomski, slazem se sa tobom, svom duzinom svog iskusnog jezika (a i donje alatke, naravno, samo sto je gornji ekstremitet mnogo vestiji u kunilingusnom postizanju vrhunskog zenskog i neprocenjivog devojackog svrsavanja) !
Guza mislim na zensko guzu , ako su vrhunska i okrugle ,hocu da je imam, i vise bi voleo da stavim mog tu nego u p....za mene ima nesto uzbudljivo jer zena bez vrhunsku guzu ne privlaci me ..............ali pitam se nesto ,zasto zene se pale na muskarce koji imaju isto takvu guzu ?!!!
Guza mislim na zensko guzu , ako su vrhunska i okrugle ,hocu da je imam, i vise bi voleo da stavim mog tu nego u p....za mene ima nesto uzbudljivo jer zena bez vrhunsku guzu ne privlaci me ..............ali pitam se nesto ,zasto zene se pale na muskarce koji imaju isto takvu guzu ?!!!
do jaja pitanje ... i takodje ne rade svi pederi analni seks - nisam bas proverio ali tako kazu strucnjaci na zapadu!!
inace gadi mi se od pedera ali zato mi je zensko dupe sladje od sladoleda :))))
jeli sinko jel to normalno sto volimo vise u d nego u P? inace jedan moj drugar se izjasnio da ne zeli da stavlja devojci u dupe kao to mu je odbojno!?! da nije on derpe :))
ma ja sam
02.07.2003., 02:16
ej bre vi sto pricate da je super i da nije super - da li ste uopste probali - ja nisam ali trebalo bi ako nagovorim devojcicu :) ali da li to da radim - citajte:
"
Kao i svakog normalanog muškarca ta me maštarija pucala od onog trenutka kad sam odvrtio prvi edukativni filmić tog karaktera. Koka vrišti od uživanja i propinje se nebi li primila frajera do dvanaesterca ili pankreasa (neka mi medicinari ne zamjere na baljezganju o unutrašnjim organima!) a frajeri svršavaju od šale. Samo kad ga stave tamo gdje ga nebi trebali stavljati. Pa još kad uleti jedan odozdola u pravu rupu. Sudaraju li se oni negdje u unutrašnjosti? Sve u svemu mrak! E kad bi ova moja dala da ju malo prasnem u guzu... A nije ni svjesna kako će joj biti dobro!
I tako krenuo ja u potragu za ženom mog života! Kriterij jednostavan. Da ga primi u guzu. K tome ako je još i čista... Da se ne bi sudario sa brzim vlakom u njezinom tunelu... Uf, strašne li pomisli... Da ne opisujem predugo tu potragu, jer ipak nije bilo previše teško. Ta i cure gledaju edukativni program, samo neće priznati to otvoreno. A i vibrator se može gurnuti u razne otvore. Ajde mala da probamo, ne to nije dobro, ma daj vidiš ih kako uživaju, ma to je samo film, ma pričala mi frendica da joj je bilo super, ma idi onda frendici, BAM vratima! Pokušaj broj dva! BAM vratima! Pokušaj broj tri, ajde!
I namjestimo se mi u fini dogy-style, namažemo se kremicama i stavim ga ja! Ona pucketa po šavovima, nije baš razrađena. Ohoho biće dobro, biće odlično! Tako fina mala rupica.... Prođem ja analni prsten fino stisnutih mišića, ona se otvori još jače i .... Katastrofa! Iza tog prstena je provalija. Ništa te ne draška, ništa ne stišće, nema ničega!!! Bolji je sex kad si sam u sobi i gledaš kroz prozor. Ništa, apsolutno ništa. Vidim ja i ona se meškolji nešto, nabija se sve brže i čeka da svršim. Nema onog bacakanja, nema vrištanja, nema uzdisanja. Žena radi da odradi! Koma! Isčupam se ja i sjurim se tamo gdje treba! A ono sve se mišići stisli oko mene, ko da sam ga stavio u škripac nakon one pustinje. I bi svjetlo! I zvjezde padaju s neba. Za oboje!
Ležim ja tako u trosjedu nakon par mjeseci od nemilog događaja, i čitam neke tekstove poznatih sexologa i doktora o tome. I pišu ljudi pametno. Nema žena ništa u tom otvoru. Nikakvih živaca, ganglija, ničega! Izlazna vrata, totalno. Moguće otvoriti iz vana jedino silom! Još mudre i pametne glave predlažu baš obrnuto. Zajašite ga dame i sprašite mu prst u guzu, napipajte prostatu i malo je izmasirajte! Dobro je za uživanje, a masaža otklanja opasnosti od raka prostate i raznih upala, ako ste baš pobornici zdravog života. I poslije se žalite da vam je sex prekratak, pomislim ja, kad sam to i isprobao. Radije ga nabodite na ledenu sigu nego da tamo čačkate! Gadna je to stvar! Nema onda nikakvog kontroliranja i suzdržavanja. Probija van kao iz bušotine koja je napiknula novo naftno polje! Totalno sebično iživljavanje! Kao da uletite u kišu meteorita! A komentare o homosklonostima fakat ostavite po strani. Nema to veze s tim! Zamišljam si sada komada sa dugim repom! Šta bi takvo biće bilo u stanju napraviti? Pa da me malo draška.... Ozbiljan prijedlog za genetičke inžinjere i proizvođače raznih lutkica. A ni priča sa vibratorom sada ne zvuči tako nestvarno.
I krenem ja u terensko istraživanje. Malo razgovorčića i filozofiranja, cura se ovori i provučem ja nakon nekog vremena pričicu o analcu. I ništa! Probala je gotovo svaka, uživala gotovo ni jedna. U pravilu! Ima valjda nešto i u toj anatomiji. A kad upitate frajere svi odreda sanjare o tome. Sanjare li i nakon što ubodu? Neznam! Nisu mi se pretjerano izjašnjavali! Vajda se boje priznati!
Zato sam ja ovdje! Uživanje u analnom sexu, kako ga prikazuju na edukativnim videokazetama, čista je izmišljotina! Niti se žene previjaju, niti je frajeru dobro. Čista neprijateljska propaganda! Onaj analac koji ne pokazuju (Krivo! Sjećam se jedne emisije kad je jedna domina u kožnjaku sa policijskom kapom, zajahala okovanog frajera i sprašila mu pola policijskog pendreka. Nisam siguran da su graške znoja na njegovom licu bile odglumljene!) puno je bolji! Naravno, ako ga prakticirate tek onda kad vam je partnerica rastavljena na komade od višestrukog orgazma, jer će u protivnom ostati suha! Često upražnjavanje toga može dovesti do ozbiljnih poremećaja u psihosomatskom stanju vaše partnerice. A ako ste opterećeni time i bojite se da ćete biti manje muškarac ako priznate da vam je gušt, ionako vam nema pomoći. Vi ste totalni konzervativac i osuđeni ste na «uživanje» u misionarskim pozama. I to sa vlastitom ženom!
A za one koji još uvijek sumljaju u istinitost gore navedenih tvrdnji predlažem da pokušaju sami. Pokušajte se samozadovoljiti (ma to svi rade, bez brige) samo sa dva prsta spojena u prsten oko korjena. I bez nekih dodatnih stimulansa, molim! Vidjeti ćete koliko je teško. Ako ne i nemoguće. Ovdje je znanost definitivno na mojoj strani. Živci su vam na vrhu, a djelovanje je u podnožju. Zato su Rusi imali problema sa uništavanjem Afganistanaca ukopanih na planinama djelovanjem iz svojih tenkova, kojima se nije mogao dovoljno dignuti. Mislim na top, naravno!
"
i?
Gazdarica
02.07.2003., 11:59
U sustini, sve je u glavi...
Ako nesto zelis, onda ces u tome i uzivati...
Da bih ilustrovala ovu svoju tvrdnju, navescu primjer u kom mazohista dozivljava sexualno uzbudjenje jer ga sadista ponizava, bilo verbalno, bilo fizicki... I naravno, sadistu sexualno uzbudjuje da ponizava partnera...
Eto... :wink:
uziva dete kreten ona voli u guzu iz sobe beograd ona to voli :lol:
Zgubidan
06.07.2003., 04:29
U anusu se nalazi splet nervih zavrsetaka i zbog toga je njegova stimulacija uzbudljiva i muskarcima i zenama.
Nakon "proboja" sfinktera anusa (misica stezaca) penetracija je nesmetana ("Iza tog prstena je provalija").
U dubokoj analnoj penetraciji vise uzivaju muskarci jer se tako stimulise prostata (neki je nazivaju muskom G-tackom ili M-tackom), ali i zene mogu naci zadovoljstvo u dubokoj analnoj penetraciji jer se tako stimulisu nervi vaginalnog zida koji se naslanja na rektum.
Cinjenica da analni orgazam dozivljavaju samo rijetke sretnice, ne znaci da zene ne uzivaju u analnom sexu. Uz dodatnu stimulaciju klitorisa one mogu postici orgazam koji je, u najmanju ruku, drugaciji od onog prilikom vaginalne penetracije (ali o tome, o dodotnoj stimulaciji i o pitanju dubine penetracije treba da se izjasni zenska populacija ovog foruma - Gazdarice, Tamara, Blondi…).
Sa druge strane, sto se tice muskarcevog zadovoljstva u toj kombinaciji, tacno je da samo prodor kroz sfinkter predstavlja izuzetno zadovoljstvo. Pa ako sfinkter i usporedimo sa dva prsta za masturbaciju, ne treba njime stimulisati korijen penisa, vec njegov vrh (glavic).
Car analnog sexa je upravo u prodiranju glavica kroz cvrsti misic stezac i to treba koristiti pri svakom "ubodu" pustajuci da penis u potpunosti izadje iz cmara, znaci pokretima, doslovce, unutra-van. Nema potrebe za dubokom penetracijom, dovoljno je da samo glavic ulazi i izlazi. Pri tome, iskusnije i vjestije partnerke, trebale bi da potpomognu svaki izlazak penisa stiskanje sfinktera, a ulazak njegovim opustanjem (u narodu poznato kao "zvakanje guze").
Znaci sve sto je citirano u postu razocaraog analca je tacno, ali cinjenica da muskarci imaju bolje predispozicije od zena da uzivaju u pasivnom analnom sexu, ne bi nas trebao odgovoriti i od aktivne uloge u njemu. Na kraju ono dosadno: kondom, lubrikat, ne u, niti po, pici prstima ili penisom iz guze, bla,bla..
sunchica
07.07.2003., 12:06
prijatno sam iznenadjena kolichinom komentara na ovu temu.
zanimljivo u svakom sluchaju.
takodje mislim da je sve u glavi.
ja volim, mada boli. Nije lose da se malo promeni.
Seksi je i muskarcima, to, sa prstom.
Hoce li me neko prosvetiti, ono o prostati? Gde je ona, uopste?
Zgubidan
07.07.2003., 17:22
ja volim, mada boli. Nije lose da se malo promeni.
Seksi je i muskarcima, to, sa prstom.
Hoce li me neko prosvetiti, ono o prostati? Gde je ona, uopste?
U redu je ako volis da malo boli. Ukoliko ne, onda koristi vise lubrikata i utrosi vise vremena na opustanje sfinktera penetracijom prsta (prstiju)i masazom cmara.
Prostatu je najlakse stimulisati prstom (prstima) uvucenim u cmar. Kao i kod zenske G-tacke, treba masirati gornji dio - prema stomaku. Ne znam da li muskarac moze dozivjeti orgazam iskljucivo stimulacijom ove tacke od faze neuzbudjenosti do oragazma, ali ako je u uzbudjenju neposreno pred orgazam, moze ga dozivjeti iskljucivo dodorivanjem te tacke.
Da li uspjevas dozivjeti orgazam pri analnom seksu i da li pri tom dodatno (ti ili tvoj parnetr) stimulisete klitoris?
Pozivam jos jednom zenske pripadnice foruma koje su se izjasnile da uzivaju u ovoj vrsti sexa, da kazu nesto vise o toj temi, ohrabrujuci na taj nacin one koje po pitanju analnog sexa imaju nekih zebnji (od pitanja higijene, smanjenja prvobitne boli, uzivanja...). Zene su skepticne na sve arumenta ZA analni sex kada oni doleze iz muskacrevih usta.
Mushkarci ili zene?
Pa moj *****, naravno...kada teze ulazi..., onako vlazno i vrelo....mmmmmmmmm, a tek sto mirise...! :P
Mushkarci ili zene?
Pa moj *, naravno...kada teze ulazi..., onako vlazno i vrelo....mmmmmmmmm, a tek sto mirise...! :P
muskarac je bice koje je savrsenije u odnosu na zenu :) i znam za slucaj da lik svrshi, a da ga niko i nista ne pipne - znaci samo iz glave - od nuler preko erekcije do svrshetka - ludilo...a lik je iz BG znaci nije neki guru-jogi letac i slicno.
a stimulacija prostate izgleda stvarno deluje - nisam probao ali lekari proucili i oni kazu.
mada mozdana stimulacija je najbitnija.
mada
mogli bi i o oralnom.
hahahahahhahaha
mozzda sunchica voli oralno po analno!!!
:)))
e deco deco...c c c...ebtesesamo!
:)))))
Njuskalo
08.07.2003., 13:01
Dakle, da zakljucimo posle obimne i detaljne diskusije - muskarci definitivno vise uzivaju u analnom sexu od zena. Natrocito ako su gay. Dakle - muski anus je osetljiviji (prostata je jako blizu), a kada se aktivni partner usmeri na pravo mesto, onda i on i te kako uziva u tome.
GAY je OK!!!
Ma, kakvi OK, do jaja, brate!
Casanova
13.07.2003., 23:56
Kad se budemo videli provericemo!
Kad se budemo videli provericemo!
Da li se mozda znamo sa nekog drugog mesta ili foruma?!
:?:
Djevojke,u pravu ste ked kazete da se ne mora biti gay,da bi se upraznjavao anal-sex.To je fantazija. Svi bi sto prije trebali da uzivaju u tome.Ako neka od vas zeli to da o$eti na najbolji nacin {comon narcisice}neka se i javi.For funny sex_i life,anything we will do/ Nevinasca imaju prednost.
Margott
14.07.2003., 21:33
ja mislim da je bez onomatopejinih ideja ovde totalno dosadno i lagano se prati shablon...hehehe...mislim da mi nedostaje...
mada
mogli bi i o oralnom.
hahahahahhahaha
mozzda sunchica voli oralno po analno!!!
:)))
e deco deco...c c c...ebtesesamo!
:)))))
Teto, ja sam '70-to, meni , pravo da ti kažem, se strašno sviđa baš ta kombinacija, oral-anal, u oba smera.. TJ i ona meni i ja njoj, pa se na kraju presabiramo ko je koga i zašta... Šalu na stranu.. Probao sam --- PRAVA STVAR!!!!
Emilija
18.07.2003., 23:39
Sve dolazi iz glave.zeljela sam da probam i probala,i meni je ponekad malo bolno,na samom startu,jer me strah,a posle kada se opustim je uh bas lijepo...ali ponekad imam neugodan,znate vec kakav osjecaj...iako to radim sa muzem,bilo bi mi zestoko neprijatno da se nesto nepredvidjeno desi,i onog momenta kada pomislim na to ja gubim zadovoljstvo...sto se tice higijene,voljela bih da neko vise o tome kaze...ja se redovno depiliram i prije odnosa ako je moguce, :wink: ,tusiram,ili ocistim vlaznim maramicama...ali obavezno moram staviti vazelin ili,meni vise prija bebi ulje...Cula sam da neke zene ne moraju da stavljaju lubrikant??Zasto?I ne volim iz vec gore pomenutih razloga kada udje skroz...vise iz straha nego zato sto mi ne prija...Mojem muzu se dopada,i on me cesto opusta prstom(kao oblik predigre-klit,anus,...)Nadam se da nisam bila vulgarna :oops:
ljiljana@ptt.yu
18.07.2003., 23:46
muskarci vise uzivaju u oralnom sexy[/b]
ipak mislim da vi devojke malo vise uzivate !!!!!!!!!!
A jel vam se svidja ono kad joj svrsite u guzu, a sperma pomalo pocne da joj curi iz cmarica???
Anal,Oral...sex uopste je zakon:)
Mene licno analni sex ne privlaci u tom smislu da mene heftaju:)Znam dosta gay i bi-sex ljudi i nemam nista protiv njih,njima se to dopada li meni ne i to e kraj:)
Zato opustite se i uzivajte u onome sto volite,jer svako ima svoje drzai i fantazije,pozdrav!
oral-anal mmmmmmmmmmmm zvuci odlicno
sunchica
22.07.2003., 15:31
Bash te hvala, draga margott...
Uzivajte dragi posetioci , i tako
Propade mi tema , sve je to zbog smarachkih pedera :cry:
Margott
22.07.2003., 18:11
kojekakvih mutanata ima ....idi na temu pederi pa da vidish shta je turshija u glavi...riba prsla...to sve bolesno...kao nije,nije to je urbano...kompleksashica...
sunchica
26.08.2003., 16:19
Necu da se igram , nije fer ...
:cry:
pa pazi sunchice zanimljiv topic, ali mislim da ko god je dovoljno slobodan i opushten uziva u svakakvom sexu,naravno zavisi i sa kime
poz sunny
sunchica
27.08.2003., 13:20
pa pazi sunchice zanimljiv topic, ali mislim da ko god je dovoljno slobodan i opushten uziva u svakakvom sexu,naravno zavisi i sa kime
poz sunny
Hvala na pozdravu :)
Da uparvao to , treba biti opushten
8)
Idioteque
27.08.2003., 14:00
Ispred heteroseksualnih muskaraca odgovorno tvrdim da svi mi obozavamo analni sex. Medjutim, do sada nisam uspeo da skapiram da li to zenama stvarno pruza zadovoljstvo ili ga praktikuju zato sto spada u domen bizarnog ili da udovolje muskarcu...?
ludi konj
27.08.2003., 16:45
:idea: ko vise uziva u analnom sexy: BUDALE NARAVNO!
iskreno bez ljutnje :lol:
Gazdarica
27.08.2003., 16:47
Ispred heteroseksualnih muskaraca odgovorno tvrdim da svi mi obozavamo analni sex. Medjutim, do sada nisam uspeo da skapiram da li to zenama stvarno pruza zadovoljstvo ili ga praktikuju zato sto spada u domen bizarnog ili da udovolje muskarcu...?
Imala sam momka koji nije volio analni seks... Da se razumijemo, imao je takva iskustva, ali eto, ne privlaci ga... U toj vezi, ja sma bila ona kojoj je nedostajao analni seks... To napominjem, zbog tvoje dileme...
sunchica
28.08.2003., 13:01
:idea: ko vise uziva u analnom sexy: BUDALE NARAVNO!
iskreno bez ljutnje :lol:
Ne razumem , zashto bi ljudi koji vole anal sex , bili budale , ali ok , to je tvoje mishljenje .
Iskrena da budem malo mi je zao shto tako razmishljash .
Ja lichno ne volim anal sex
Volim da mushkarac voli, mogu da mu pruzim , dam , ali ne da primim , ...
Mozda samo ponekad i to na kratko , ne vishe od dva min
Mislim da samo homofobicni muskarci ne podnose analni sex a ja licno nisam protiv ali retko kad ga upraznjavamIspred heteroseksualnih muskaraca odgovorno tvrdim da svi mi obozavamo analni sex. Medjutim, do sada nisam uspeo da skapiram da li to zenama stvarno pruza zadovoljstvo ili ga praktikuju zato sto spada u domen bizarnog ili da udovolje muskarcu...?
Imala sam momka koji nije volio analni seks... Da se razumijemo, imao je takva iskustva, ali eto, ne privlaci ga... U toj vezi, ja sma bila ona kojoj je nedostajao analni seks... To napominjem, zbog tvoje dileme...
E bas si IDIOT ! Sad kao TI ispred svih izjavljujes ... I to odgovorno ! Mislim, ako tebi prija onda kazi JA OBOZAVAM a ne SVI MI.
sunchica
28.08.2003., 16:34
E bas si IDIOT ! Sad kao TI ispred svih izjavljujes ... I to odgovorno ! Mislim, ako tebi prija onda kazi JA OBOZAVAM a ne SVI MI.
A da li si ti probao nekada??
NE VIDIM NISTA ZANIMLJIVO U TOME,TOTALNO JE BEZVEZE.RAZUMEM ZASTO GA MUSKARCI VOLE,ALI ZENE STVARNO NE! :!:
Svako uziva u seksu ha ha ha
Ima li homoseksualaca ovdje?Nek se jave ko su.
**case-problem**leptirica
17.09.2003., 10:45
analni sex je baš ok,ne voli ga svatko prakticirati i to je njegova stvar ali stvarno ne shvaćam da je netko budala ako voli analni sex.budale su samo oni koji misle tako.
Gazdarice, jesi li ti zensko?
Ako jesi javi se-imamo istu stvar koju volimo
Gazdarica
18.09.2003., 09:51
Hahaha, sasap ja sam hermafrodit... 8)
JOVANA77
18.09.2003., 12:58
SADA UZIVAM.
ALI NA POCETKU I NISAM BAS UZIVALA.
MADA VREDI IZDRZATI TIH PRVIH PAR PUTA........................ISPLATI SE KASNIJE.
posto imamo posla sa pretencioznim idiotom (bez obzira na sexualno opredeljenje)koji, jadan, samo pokusava da nam pokaze sopstvenu "misaonost".
Nego, da li ste nekada videli kako izgleda nesto sto se na engleskom kaze "gaping asshole"? Potrazite na netu... :lol: ... i devojke... taj prizor bice dovoljan da vam ogadi analni sex zauvek. :twisted:
JOVANA77
18.09.2003., 15:42
posto imamo posla sa pretencioznim idiotom (bez obzira na sexualno opredeljenje)koji, jadan, samo pokusava da nam pokaze sopstvenu "misaonost".
Nego, da li ste nekada videli kako izgleda nesto sto se na engleskom kaze "gaping asshole"? Potrazite na netu... :lol: ... i devojke... taj prizor bice dovoljan da vam ogadi analni sex zauvek. :twisted:
IZVINI..........IMAS NEKI PROBLEM?????????????
nekad nije zdravo da se sve vidi i sve zna... e sofi kad bi tako radili niko više ne bi jeo paštetu :twisted:
Incognito
18.09.2003., 18:14
nekad nije zdravo da se sve vidi i sve zna... e sofi kad bi tako radili niko više ne bi jeo paštetu :twisted:
Ljudi koji vole kobasice ili postuju zakon, ne treba da gledaju kako se obe stvari prave. ;)
Hahaha, sasap ja sam hermafrodit... 8)
:) u bas je super biti hemafrodit
:( da...
:) ma covece pomisli na mogucnosti...
:( da... mozes da budes frigidna i impotentan u isto vreme...
sunrise
26.09.2003., 10:13
......
Gazdarica
26.09.2003., 10:14
Zgadismo ti analni sex...? :roll:
sunrise
26.09.2003., 10:17
......
Gazdarica
26.09.2003., 10:19
Oh, bas mi je zao... Lezi i odmori malo, da muka prodje...
Pa i meca je gadna,ispade da netreba da se sexsamo.
Kada bismo svi voleli iste stvari i razmisljali na isti nacin, zar ne bi bilo malo dosadno?
Malo ti je nejasno pitanje.Muskarci kao muskarci ili kao homo.
olibagins
01.10.2003., 00:45
Najviše uživaju usta, jer su tada mirna... :twisted:
naravno da neki to vole :D .treba probati sto vise :twisted: ,pa onda odluciti,mislim o pozi :lol: .[/u][/i][/b]
dejan pk
08.10.2003., 13:28
Gazdarica
08.10.2003., 13:29
Uh, bog te, gdje ovo iskopa...??? :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:
steta sto imam samo jednu alatljiku :evil: inace zenama treba zatvoriti sve tri rupice :twisted:
black-devil
08.10.2003., 13:37
uzivamo i mi zene i vi muskarci, da ne uzivamo u tome sto bismo to radili? ili dopustali da nam neko radi?:))
Mushkarci ili zene? :)zene
Ubica istih
12.10.2003., 10:13
PEDERI
muskarci i devojke koji niste probali anal...
zasto se bre gadite
da li znate uopste velicinu klitorisa
da li ste bre negde procitali nesto o tome ili ste bre ono rodjeni da budete konzervativni :?
Asistent2
13.10.2003., 12:06
Dve stvari u vezi sa temom:
1. Pre nekog vremena neki gost je postavio pitanje zasto zene vole okrugle, cvrste muske straznjice. Prilicno jednostavno - osim sto vizuelno lepo izgledaju, pa su same po sebi privlacne, "salju" poruku da su jake, cvrste i dobar "zamajac" prilikom seksa. Naravno da zena podsvesno ocenjuje kvalitet celokupne opreme, a ne samo "alatke".
2. Sto se tice analnog sexa, pored mog licnog stava da je sve sto prija partnerima sasvim u redu, citirao bih cigansku izreku: "Dupe je kalup za k...c"
Gazdarica
13.10.2003., 12:09
A, znaci cigani su izmislili analni seks...??? :lol:
JOVANA77
13.10.2003., 12:11
joj bre gazdinka!
dreadnot
13.10.2003., 13:20
Ne znam da li su ga izmislili, ali su ocigledno mislili o njemu :D
JOVANA77
13.10.2003., 13:20
Ne znam da li su ga izmislili, ali su ocigledno mislili o njemu :D
a mozda cak i upraznjavali :lol:
dreadnot
13.10.2003., 13:23
Bez sumnje, od starih Grka naovamo (a verovatno i ranije) ne verujem da je bilo nacije ili kulture koja nije barem malo probala "na zadnja vrata"
Gazdarica
13.10.2003., 13:33
Pa, s obzirom da su filozofi voljeli djecake... :roll:
dreadnot
13.10.2003., 13:34
Pa, s obzirom da su filozofi voljeli djecake... :roll:
Prosto mi dodje da malo filozofiram :lol:
Gazdarica
13.10.2003., 13:35
Boze moj, ukusi su razliciti...
Potrudi se ipak da djecaci ne budu mladji od 16 godina... :wink: :lol:
dreadnot
13.10.2003., 13:39
Pa u cemu je onda zadovoljstvo????
Ej, salim se, da ne pomislis svasta...
Gazdarica
13.10.2003., 13:48
Vec sam pomislila... :P :P
dreadnot
13.10.2003., 13:49
he...he...srecom da sam brzo reagovao... nek decaci rastu na miru, dokle je god curica...
Gazdarica
13.10.2003., 13:51
Hmm, zar ima curica koje praktikuju analni seks...?
Nekako sam uvijek mislila da to dolazi kasnije, kad je djevojka/zena starija i samosvjesnija...
A, mozda sam ja to samo po sebi sudila... :roll:
dreadnot
13.10.2003., 13:57
krece kao eksperiment, da vidi kako izgleda... predpostavljam da najveci deo zapamti prva negativna (bolna) iskustva i na dalje zadrzava negativan stav...
JOVANA77
13.10.2003., 13:59
krece kao eksperiment, da vidi kako izgleda... predpostavljam da najveci deo zapamti prva negativna (bolna) iskustva i na dalje zadrzava negativan stav...
gresis sinko.............silno gresis!
dreadnot
13.10.2003., 14:02
u cemu? daj mi bolji uvid, nikad nije kasno da saznam nesto novo...
JOVANA77
13.10.2003., 14:07
ta prva bolna iskustva se vrlo brzo zaboravljaju ukoliko je partner vredan toga.
uostalom zar nije bolan i prvi vaginalni odnos?
pa nijedna se posle toga nije odrekla sexa za sva vremena zbog bola. za neke stvari vredi izdrzati.
dreadnot
13.10.2003., 14:11
svidja mi se kako razmisljas, ali nije uvek tako. za tzv. normalan sex se pripremis, sa svih strana ti govore o gubitku nevinosti, zavidis drugaricama koje su to vec obavile, znam neke koje su jedeva docekale da se prvi put kresnu, ne toliko zbog samog sexa i uzivanja u njemu, koliko zbog potrebe da i ona "skine mrak". Duboko postujem one koje imaju tvoj nacin razmisljanja i ne odustaju posle prve prepreke, ali, ocigledno, nisam bas imao previse srece da nailazim na takve...
Gazdarica
13.10.2003., 14:13
Boga mi, nakon prvih bolnih pokusaja, meni su trebale godine dok to nisam ponovo uradila...
U stvari, uradila sam onda, kad je u meni sazrela svijet da to hocu i zelim...
Onda je islo bez problema...
dreadnot
13.10.2003., 14:20
Kako takva odluka sazreva u zeni, sta je u njenoj glavi, mislima. Za muskarca mi je jasno, sta ga pokrece i sta mu se dopada, sav taj osecaj dominacije, moci, uz jak pozitivan fizicki stimulans, ali kako zena dozivljava analni sex kada se na njega odluci i kada ga prihvata kao normalan?
Gazdarica
13.10.2003., 14:35
Ne mogu da govorim uopsteno za zene, vec samo u svoje ime... Kod mene je to bilo povezano s dvije stvari... Prva je bila ta sto sam, nakon jednog bolnog razocarenja, odlucila da se promijenim... Da budem odlucnija i samosvjesnija... Na takvu promjenu u zivotnom stavu nadovezala se zelja, a i potreba da probam neke stvari o kojima sam do tada samo mastala, a nisam imala hrabrosti da ih probam...
Da, ima nesto, da kazemo, perverzno u analnom seksu i to je dimenzija koja mi daje dodatni uzbudjujuci stimulans... Promijeniti sebe, pomjeriti granice standardnog, to je to...
dreadnot
13.10.2003., 15:01
Gazdarice...gde rastu zene kao ti??? :lol:
Otprilike je to ono sto sam ocekivao, podudara se sa pricama zena koje uzivaju u analnom sexu, sa kojima sam pricao o tome...
Gazdarica
13.10.2003., 15:14
Rekla bih da rastu svuda... Samo ih treba otkriti...
I sto je jos vaznije, one treba da otkriju same sebe... :wink:
dreadnot
13.10.2003., 15:18
Malo je ljudi koji se usudjuju da otkrivaju sebe, da istinski razmisljaju o sebi. Kada sam to nekima predlozio, ustuknuli su od straha od samospoznaje. Boli kad se suocis sa samim sobom, da ne pominjem kako je tek tesko upustiti se u avanturu promene onog sto ti se ne svidja... MAda, s obzirom na to kojim tempom se uvecava zensko nezadovoljstvo, ne bi me cudilo da zaista pocnu da nicu na sve strane. Nedavno me je na jednom ovakvom forumu, negde na mrezi, iznenadila saglasnost zena preko 30 godina da je strasan problem postao naci frajera makar za kres varijantu, a kamo li za ozbiljnu vezu... sto rece jedna tada: Dodje mi da izadjem na ulicu i prvog koji naidje odvucem u krevet...
Gazdarica
13.10.2003., 15:25
Iako jos nemam 30 godina (ali se svjetlosnom brzinom priblizavam tome), a i imam partnere za sex, moram se sloziti sa tim izjavama...
Ni malo mi nije bilo lako da nadjem one koji ce mi na duze vrijeme odgovarati za taj neki neobavezni odnos...
Sjecam se kako sam se proslog ljeta, bas na netu zalila jednom prijatelju kako cu da prolupam bez seksa, a nikog pogodnog na vidiku za to, nije bilo...
Bas sam razmisljala kako cu uzeti prvog koji mi se nadje na putu, samo da se smirim...
dreadnot
13.10.2003., 15:28
Kad razgovor ovako krene tesko je drzati se osnovne teme...a i pisem na par mesta pa vise ne znam gde sam sta napisao...da ne zamere oni koji su usredsredjeni samo na analni sex :lol:
Gazdarica
13.10.2003., 15:31
Dakle, analni seks da, ali ne sa svakim... :wink:
dreadnot
13.10.2003., 15:39
Naravno, na sta bi to licilo...
Nemam bas previse iskustva u toj sferi, ali moram da priznam da je osecaj poseban. Ma cak i samo mastanje je dobro...
Kad svrbi uvo,onda prst stavis u uvo i kopas/trljas,sta mislis ko tu vise uziva, prst ili uvo ??!!!
JOVANA77
14.10.2003., 08:24
Kad svrbi uvo,onda prst stavis u uvo i kopas/trljas,sta mislis ko tu vise uziva, prst ili uvo ??!!!
super, ti si nas idol................a sad idi, radimo. :lol: :roll: :wink:
dreadnot
14.10.2003., 14:51
Ovo me podseti na onu staru: |Ti meni stavis nos u dupe... e sad, i ti imas nos u dupetu i ja imam nos u dupetu, eli je meni ipak nesto bolje...
da to je cuvena teorija o relativnosti!!
samo ti radi jovana ..... ako ako ... ko radi taj i gresi....
jovana 77 , iz PREKO , pa reci zanimanje i ubi me eto, neces me iznenaditi,kladimo se ??!!!
jao pa još nismo prevazišli fazu da nije bitno ko više uživa več je bitno da uživa....
i da je nemoguča podela na Ž i M po tom pitanju nego to zavisi od pojedinca tj pojedinke 8)
znači ne generalizujte stvari...
nemora da znači da žene to ne volimo 8)
Gazdarica
15.10.2003., 10:51
Tja, neki ljudi nikako da shvate, da sve dolazi iz mozga... :roll:
dreadnot
15.10.2003., 10:58
Odatle dolazi...a gde odlazi? :lol:
ljudi su skloni filozofiranu tj. komplikuju stvari bez potrebe, a ova te je ustvai odnos uha i prsta,teo to neko da prizna ili ne, budimo prirodni, sve je to normalno , ali je nenormalno da na jednom internetu neko postavi tu temu i gleda odgovore,naravno da ce se svako javiti,samo znak kakvi smo ili nismo,samo pokretanje te teme je "budalastina", pozdrav administratoru !!!!
fightclub
16.10.2003., 11:17
pozdrav gazdarici kao prvo
ma bre divno jer su tesnije, teze im je razljebiti guzicu nego breskvu al mislim da vise uzivaju kad ih naizmenicno rabite
fightclub
16.10.2003., 11:20
ti si bre ribo totalno promasila temu zbog svog usranog ego-tripa
moguce da ces da se pojebes nekad kad budes svatila da se sujeta ne nosi sa sobom kad se tucas
dreadnot
16.10.2003., 11:33
ovde se zaostrava...
Gazdarica
16.10.2003., 12:00
Izgleda bas, dreadnot...
Otpozdravljam fajteru...
dreadnot
16.10.2003., 12:08
sta ima Gazdarice? Kako je poceo danasnji dan?
Gazdarica
16.10.2003., 12:10
Ne tako dobro kao jucerasnji, ali ne zalim se...
Sad sam bila na nekom poslovnom sastanku i smrznula sam se, dok sam se vratila...
Mrzim zimu... :x
Sad nesto razmisljam, da li je iko zimi i to napolju imao analni odnos...? Da li se guza tada stegne, zbog hladnoce...? :lol:
Incognito
16.10.2003., 12:15
Sad nesto razmisljam, da li je iko zimi i to napolju imao analni odnos...? Da li se guza tada stegne, zbog hladnoce...? :lol:
hmmm... pitaj nekog mazohistu :wink: :lol:
dreadnot
16.10.2003., 12:21
Ajde sto se guza stegne, to bi bilo OK, ali mislim da se i "alatka" pokupi od zime, pa mu se svede na isto...sto ti je majka priroda cudo, sve udesi... :lol: :lol: :lol:
Gazdarica
16.10.2003., 12:22
Zakljucak:Nema analnog sexa, zimi napolju... :lol:
dreadnot
16.10.2003., 12:23
ih, al gde da ne probas ako ti se ukaze prilika, ako zagusti...
JOVANA77
16.10.2003., 12:23
Zakljucak:Nema analnog sexa, zimi napolju... :lol:
i ne pomisljam da probam!!!!!!!!!!!!!!
Gazdarica
16.10.2003., 12:24
Pa, sad, ako bi tjelesna temperatura toliko od uzbudjenja porasla, mislim da me ni zima ne bi sprijecila... :lol:
dreadnot
16.10.2003., 12:25
nikad ne reci nikad. Odes lepo sa deckom u Prater, na onaj tocak negde sredinom januara, on se iz bilo kog razloga zaglavi i jave vam da ce biti zastoj od jedno sat vremena, treba se zagrejati, masta proradi...i eto ti...
Samo jos da se poklope kockice... :lol: :lol: :lol:
JOVANA77
16.10.2003., 12:26
nikad ne reci nikad. Odes lepo sa deckom u Prater, na onaj tocak negde sredinom januara, on se iz bilo kog razloga zaglavi i jave vam da ce biti zastoj od jedno sat vremena, treba se zagrejati, masta proradi...i eto ti...
Samo jos da se poklope kockice... :lol: :lol: :lol:
daaaaaaaaa, ok.
ali ne analno................nikako!!!!!!!!!!!!!!!!1
dreadnot
16.10.2003., 12:27
eto ti sad... ja da ti smisljam scenarija, a ti da izvoljevas...ma nemoj!
JOVANA77
16.10.2003., 12:28
eto ti sad... ja da ti smisljam scenarija, a ti da izvoljevas...ma nemoj!
pa sta cu kad volim?
Gazdarica
16.10.2003., 12:28
Joco, analni sex ne zimi, ili analni sex nikada...?
JOVANA77
16.10.2003., 12:29
Joco, analni sex ne zimi, ili analni sex nikada...?
analni sex da, ali ne napolju , i ne na prateru!!!!!!!!!!!!!!
dreadnot
16.10.2003., 12:32
a zamisli samo ona korpa na vrhu, vetric carlija, korpa se ljuljuska, a decko navalio, krv mu uzavrela, bije puls u bubnim opnama, pa kaze: "Joco, gace dole, ljubavi moja, sad ili nikad!!!"
De odbij ga ako imas duse! :lol: :lol: :lol:
JOVANA77
16.10.2003., 12:33
a zamisli samo ona korpa na vrhu, vetric carlija, korpa se ljuljuska, a decko navalio, krv mu uzavrela, bije puls u bubnim opnama, pa kaze: "Joco, gace dole, ljubavi moja, sad ili nikad!!!"
De odbij ga ako imas duse! :lol: :lol: :lol:
hehehe...........pa necu ga odbiti samo pravilno usmeriti :oops:
dreadnot
16.10.2003., 12:36
HA...HA...HA... ta ti je dobra, radim kao skretnicar na tocku...ili kao razvodnica...
Gazdarice, a do kod preznika moze guza da se otvori?
Ne bih zeleo da "musa odere jarca".
Gazdarica
17.10.2003., 17:18
Praznici mi nisu jaca strana... :lol:
Ludi ste , ali ste i najbolji :)
jaaaaaa
19.10.2003., 16:36
uzivas malo *****
Sponzor
19.10.2003., 23:52
VISE ZENSKE, VEROVATNO...
**case-problem**kale
20.10.2003., 01:44
Kakvi se ovde BULJAŠI javljaju, pa to nije normalno.
Pa ja još nisam ubo neku u bulju, ali ova sedamnestica ima da probije samo tako, i biće onda ono :shock:
**case-problem**kale
20.10.2003., 01:46
Praznici mi nisu jaca strana... :lol:
Gazdarice, možete mi se javiti slobodno da pojačamo malo praznike!
Gazdarica
20.10.2003., 09:17
Jao, kale, bas vam hvala na tolikoj slobodi... :roll: :roll:
Jao, kale, bas vam hvala na tolikoj slobodi... :roll: :roll:
hahah... sloboda narodu 8)
Gazdarica
20.10.2003., 09:46
Ahaaa... Radnom narodu... :roll: :lol:
JOVANA77
20.10.2003., 09:47
Ahaaa... Radnom narodu... :roll: :lol:
koji ne radi za praznike....hehehe
Boki 79
21.10.2003., 00:07
:D To je bas,bas super!!!!!!!!
Ja, da sam imao s kim :oops:
Na žalost, ova represivna i do zla boga dvolična kultura sputava ljude us svemu i svačemu, ponajviše u njihovoj sexualnosti... :cry:
Fuj !
Princeza
21.10.2003., 11:24
Ja, da sam imao s kim :oops:
Na žalost, ova represivna i do zla boga dvolična kultura sputava ljude us svemu i svačemu, ponajviše u njihovoj sexualnosti... :cry:
Fuj !
Zavisi mnogo od ljudi... Vremena su se promenila. Sputavamo samo sami sebe to treba priznati, dosta smo prabacivali krivicu na druge.
Ma jook. Ja sam stidljiv ko (Snežanin) patuljak, pa sam se ipak usudio da to tražim od moje poslednje devojke, a ona - skoro počela da plače... :( A znao sam da voli.....
Dosta je kriva i zabluda da je analni sex samo obicna jeb*acina i da isključuje emocije i pravu ljubav.