Vidi punu verziju : :)
Moon Child
02.10.2004., 19:28
ljudi ajde lepo neka ova tema bude da malo chatujemo svi mi iz Vr a ne da otvarate budalastine tipa 'ko je najveca drolja u vr','dal znate ovog/onog' :roll:
nego svako ko je iz VranjE neka se ovde javi da prichamo(:
POZ
Eto ja se prijavljujem :D
Mislim, pusti ljude da pisu sta hoce, vidis da i onako nema nikakvog odziva :?
Pozdrav,
Bas mi drago da se neko setio i otvorio ovakav topic!!! Strasno koliko ljudi vode racuna o drugima! Mene apsolutno ne interesuje ko je fufa, ko je s kim i zasto, potpuno nebitno! Zato nam je tako u gradu, zato sto svi vise vode racuna o drugima, a za sebe i svoje ponasanje bas ih briga!!!
Koje ste godiste, kako se zovete, koja skola!?! POZ
:lol:
Marche*
10.10.2004., 00:57
Ne mozes ti taj mentalitet da promenis, tako je oduvek bilo i tako ce da ostane :(
Ja sam `84, ali sam u Bg :D Inace zavrsila sam Gimnaziju-najbolju, najludju, najelitniju, naj naj naj skolu na svetu :D :D :D
Ne mozes ti taj mentalitet da promenis, tako je oduvek bilo i tako ce da ostane :(
Ja sam `84, ali sam u Bg :D Inace zavrsila sam Gimnaziju-najbolju, najludju, najelitniju, naj naj naj skolu na svetu :D :D :D
Sta studiras u Bg-u i kako se zoves, koje si odeljenje bila? I ja sam '84 i isla sam u gimnaziju takodje!!!
Naravno da nam je skola naj naj...... :D
*Marche*
12.10.2004., 23:45
Marche, trece odeljenje, sad sam u Bg na pravni.
A ti?
Generacijoooo :D
A ti?
Miticka iz mog odeljenja je na Pravnom, a i Tijana iz tvog, tako da te sigurno poznajem! Uostalom, mi u Gimnaziji se svi znamo, makar iz vidjenja! :wink: Znaci, ja sam Marina iz prvog, druzila sam se sa Marijom Janjic, ali sad, i da me se secas, ne bi mogla da me prepoznas jer sam se promenila za 360 stepeni! Napisi i te neke detaljnije podatke, pa da te se setim! :wink: Pozdrav i dolazi malo cesce da proveravas poruke! :)
Bosko84
14.10.2004., 15:22
A ti?
Miticka iz mog odeljenja je na Pravnom, a i Tijana iz tvog, tako da te sigurno poznajem! Uostalom, mi u Gimnaziji se svi znamo, makar iz vidjenja! :wink: Znaci, ja sam Marina iz prvog, druzila sam se sa Marijom Janjic, ali sad, i da me se secas, ne bi mogla da me prepoznas jer sam se promenila za 360 stepeni! Napisi i te neke detaljnije podatke, pa da te se setim! :wink: Pozdrav i dolazi malo cesce da proveravas poruke! :)
PA VI MORA DA STE NEKI ZESCI GABORI KAD VAS JA NEZNAM. ALI IPAK POZDRAV ZA GENERACIJU!
A ti?
PA VI MORA DA STE NEKI ZESCI GABORI KAD VAS JA NEZNAM. ALI IPAK POZDRAV ZA GENERACIJU!
Eee, Bosko, tek sad shvatam kakav si ti retard! Satro me ne znas.... Molim te, zajebi te fore!
P.S.A ti si neki lepotan KAO!?! Sve same seljancice (nista licno devojke) se loze na tebe! Shame on you!!!
E,a nisam znala da si ti cuo za internet!!! Otkad to!?! :?: :?: :?:
Moon Child
14.10.2004., 23:50
eh ja sam najmladja :oops: '90...
al nisam iz vranja,nego iz BG,samo dolazim cesto dole(odande mi je mama i imam puno rodjaka,prijatelja i tako to....)...
i druzim se uglavnom s ovim '90 iz vuk(metalci:mia,mila,macan mladji,pedja,andjela i andjelija iz zmaj...)a ove starije slabo znam:p
veeeeeeeeeeliki POZ za sve vranjance i vranjanke:***
Obozavam taj grad... :wink: Ili bolje receno 'neke' osobe u njemu :)
Moon Child
14.10.2004., 23:51
e da,nisam ocekivala neki odziv na ovoj temi :lol: 8) u svakom slucaju.....dolazite sto cescje! :wink: :wink:
al nisam iz vranja,nego iz BG,samo dolazim cesto dole(odande mi je mama i imam puno rodjaka,prijatelja i tako to....)...
i druzim se uglavnom s ovim '90 iz vuk(metalci:mia,mila,macan mladji,pedja,andjela i andjelija iz zmaj...)a ove starije slabo znam:p
Pa i pretpostavila sam da nisi iz Vranja, jer kao sto i sama provaljujes dole se ljudi bave tudjim zivotima, naravno respect onima koji nisu u tom fazonu!!!
Pozdrav za tebe, Moon Child!!! :wink:
Moon Child
15.10.2004., 14:55
hvala hvala :wink:
*Marche!
15.10.2004., 20:37
Eto i mene :D Zivi se 200km/h, nema se vremena ni za sta :D
Znam Jelenu iz tvog odeljenja odlicno. Ali mislim da i tebe znam, nisam sigurna jos ti kazes da si se promenila... Ce okrenem ja kad odem u Vr onaj tablo pa ce te nadjem :D
Inace, i ja sam iz Bujanovac. Ustvari, zivela sam tamo, mada se s Tijanu i ne drzim.
Ne znam mozda znas Jovanu isla je u Vuk, ili Maju... S njima se druzim. Doduse, sad kad idem u Vranje uvek sam s Jovanu.
Ti sto studiras? U Nis ili Bg?
A da, pozdrav za malo zaljubljeno detence :D
Moon Child
16.10.2004., 02:20
hihihihi divne ste :)
Moon Child
16.10.2004., 02:22
e da,zasto se ne registrujete?bolje je! :wink:
Eto i mene :D Zivi se 200km/h, nema se vremena ni za sta :D
Znam Jelenu iz tvog odeljenja odlicno. Ali mislim da i tebe znam, nisam sigurna jos ti kazes da si se promenila... Ce okrenem ja kad odem u Vr onaj tablo pa ce te nadjem :D
Inace, i ja sam iz Bujanovac. Ustvari, zivela sam tamo, mada se s Tijanu i ne drzim.
Ne znam mozda znas Jovanu isla je u Vuk, ili Maju... S njima se druzim. Doduse, sad kad idem u Vranje uvek sam s Jovanu.
Ti sto studiras? U Nis ili Bg?
A da, pozdrav za malo zaljubljeno detence :D
Ma verovatno me znas...nebitno! Studiram u BG-u ekonomiju! Poz :wink:
e da,zasto se ne registrujete?bolje je! :wink:
Ma ja sam registrovana, ali ovde koristim ovaj nick! :wink:
E,cao Vranjanci sta ima? :D
Ovde Raka, pa ko me zna neka se javi da procaskamo.
Puno pozdrava iz Bg :D
*Marche:-)
16.10.2004., 21:33
Pa i ja sam registrovana, ali ovde koristim ovaj nick zbog Vranje, da bi me lakse prepoznali :D
Btw, ja nisam sigurna da te znam, ali zna te Raka :D
Pozdrav, :D
e da,nisam ocekivala neki odziv na ovoj temi :lol: 8) u svakom slucaju.....dolazite sto cescje! :wink: :wink:e ako si ti najmladji ja sam onda najstarija.lepoli nekad bese
E,cao Vranjanci sta ima? :D
Ovde Raka, pa ko me zna neka se javi da procaskamo.
Puno pozdrava iz Bg :D
Eee, pa puno pozdrava i za tebe iz Bg-a!!! Marche kaze da me poznajes, i ja tebe znam iz vidjenja, ali se ne znamo licno! Ali to je nebitno, vazno pricamo ovde na forumu! Inace sta ti studiras, kako ide,... :wink:
I ja sam iz trece odeljenje, bio...
Inace, studiram defektologiju.
Pozdrav,
I ja sam iz trece odeljenje, bio...
Inace, studiram defektologiju.
Pozdrav,
Ma znam da si iz treceg! :wink: I kako je na defektologiji, kakve su vam cice, jel imas uslov? Jesi bio skoro dole?
Moon Child
17.10.2004., 02:58
e da,nisam ocekivala neki odziv na ovoj temi :lol: 8) u svakom slucaju.....dolazite sto cescje! :wink: :wink:e ako si ti najmladji ja sam onda najstarija.lepoli nekad besenajmladja :roll:
Super sve same zenske na fax, ostao mi je samo uslovni ispit :cry:
Marche..
18.10.2004., 22:57
Ode Raka... Nadam se da je resio to sa uslovnim!
Pozdrav generacijo i ostalima :D
Angel_of_Death
11.11.2004., 18:05
Pa i pretpostavila sam da nisi iz Vranja, jer kao sto i sama provaljujes dole se ljudi bave tudjim zivotima, naravno respect onima koji nisu u tom fazonu!!!
Pozdrav za tebe, Moon Child!!! :wink:
Ma,moon child,ili bolje recheno macanovo dete ne seri...ma shalim se!Puno poz-a od morbidne!!!!!!!!!!!
Moon Child
15.11.2004., 20:35
Ma,moon child,ili bolje recheno macanovo dete ne seri...ma shalim se!Puno poz-a od morbidne!!!!!!!!!!!
jao samo ne spominji vise macana :evil: :wink:
i za tebe POZ :wink:
Gehennom
22.11.2004., 01:02
Shta vas briga za Macana :) Uzhivajte u zhivotu! Fast :P ahhahahaha naravno nemojte da pochnete da pushite cigare :) A o alkoholu netju da komentarishem. Pitaj teu za moje mishljenje ahahah :) Poz svima kiss
Moon Child
22.11.2004., 01:11
ma ja sam protiv cigara,to da...ali alkohol je druga stvar :lol: :lol: :lol: :lol:
Gehennom
23.11.2004., 22:58
ma ja sam protiv cigara,to da...ali alkohol je druga stvar :lol: :lol: :lol: :lol:
Da, ali ne uvek :P Mislim, bash smo dugo komentarisali o ovome... :)
Ljubac za sve osobe zhenskog pola :wink:
TARANTULA-_-
24.11.2004., 03:53
http://forum.krstarica.com/images/pictures/213205218141a3d897935c0.jpg
hmmmm....... :twisted: :twisted: :twisted:
TARANTULA-_-
24.11.2004., 03:54
http://forum.krstarica.com/images/pictures/213205218141a3d897935c0.jpg
hmmmm....... :twisted: :twisted: :twisted:
evo i ja sam iz vranja samo da se javim,cisto bzvz :wink:
marinica_
11.12.2004., 11:46
Koje si godiste? Kako se zoves? U koju skolu ides ili u koju si isla? Poz :wink:
Koje si godiste? Kako se zoves? U koju skolu ides ili u koju si isla? Poz :wink:znaci ono je definitivno bilo upuceno meni :( 89 sam godiste idem u gimn a isao sam u dositej.i jos jedna vazna cinjenica:nisam zensko :wink:
Mnogo nas je,a jedan nick
19.12.2004., 19:18
Marinica nam je malo pogubljena, jel neko video A iza Neven? Ili Marinica slabo poznaje rodove?
Marinica nam je malo pogubljena, jel neko video A iza Neven? Ili Marinica slabo poznaje rodove?he,ma i mene je poceo moj nick u zadnje vreme da nervira jer ga puno mesaju sa nevena tako da mozda ga i promenim samo nemam ideju za drugi :?
drSp00tnik
25.12.2004., 00:12
Pozdrav ljudi
Ja sam Nesic iz 6.
sta se radi?
sta ima/
bas super sto imam o svoj forum
aj odgovorite
BOSKO84 javi se
nn
TARANTULA-_-
26.12.2004., 01:05
SESTOSKOLAC A A A A :twisted:
drSp00tnik
26.12.2004., 23:18
ne
gimnazija 6 odeljenje. pre 2 god
84. godiste
TARANTULA-_-
27.12.2004., 02:45
sori!
eto kazes da si preko bare-jel vidis sta pisu ovi nasi sugradjani-mislim moji
i to dodju jednom u dva meseca na forum i pisuuuuuuu
neznaju ni oni! ma bedara
drSp00tnik
27.12.2004., 21:45
slazem se ponovo sa tobom
voleo bi kad bi se svi sugradjani okupili ovde....
nedostaje mi vranje, a i burek.
e pisi ako oces da se bolje upoznamo.
look @ my profile for my e mail.
-nn
TARANTULA-_-
28.12.2004., 00:46
ko si na slici levo ili desno
drSp00tnik
28.12.2004., 00:56
desno
pogledaj about me page
TARANTULA-_-
28.12.2004., 11:15
desno
pogledaj about me page
propusto samali sam nadoknadio!
fina porodica!
kad ste otisli?
studiras nesto ili??
drSp00tnik
28.12.2004., 21:30
ovde sam samo ja
porodica mi je u vr
TARANTULA-_-
29.12.2004., 00:29
znaci drma nostalgija aaaa :wink:
drSp00tnik
29.12.2004., 05:21
ma kakva nostalgija....
florida je super....
nn
TARANTULA-_-
30.12.2004., 17:24
ma kakva nostalgija....
florida je super....
nn
PA ONDA NEMA ZALENJA
Micotakis
11.01.2005., 20:01
Super u Floridi tebi? Pa cini mi se da su te u nekoj od vranjskih novina opisali kao pravog mucenika, tj. ti si dao takav intervju?
Kako bwe ne znas, alo jesi cuo za Kameliju, ili kako se vec pise, ispravice me g-din Nesic :D
drSp00tnik
13.01.2005., 18:04
sve sto sam reko tamo je tacno
u pravu si mucenje ali posle toga dodje i uzvinje. bolje da se mucim ovde nego u VR.
Da kamelija je kamelija!?
jheheheh
ps. izvini sto nisam post-ovao dugo, strasno sam bio zauzet.
pozdrav cujemo se
Micotakis
13.01.2005., 22:02
Potpuno se slazem, treba biti sluga onom ko to ume da plati, zar ne!
I ja ti drzim fige da doguras do nekog manekena :D
PozZ mi sve u Floridi sigurna sam da vec brinu sto me nema :D
Ma ok, i ja retko svratim ovde, uvek je smor, retko se nadje neko pametan s kojim moze da se procaska.
A sem toga ide i januarski rok :cry:
drSp00tnik
13.01.2005., 22:15
naravno...
sto da ne radim ako neko moze lepo da plati...
:)
jeste da mi nedostaje srbija, vranje, drustvo i porodica...ali....i ovde se lepo zivi
srecna ti srpska nova godina brate!
sve najbolje! voleo bi da se slavi ovde negde pa da idem da se provedem....
e kad se setim kak je nekada bilo....
pozdrav
Micotakis
14.01.2005., 18:25
Nostalgija, a? Pa dobro niko nije od kamena, ali KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO?
Srecna i tebi, sve najbolje, i nisam bata, nego seka :D
TARANTULA-_-
17.01.2005., 00:12
evo jos malo da me upoznateee
http://atshq.org/gallery/Ed/b-vagan-m01.jpg
Angel_of_Death
26.01.2005., 16:56
Ej,moon child-u...
Kako si?Kad dolazish u Vr?Ko ti se sad svidja?Pishi neshto?
pOz from morbid_angel iliti Angel_of_Death
Moon Child
27.01.2005., 01:59
Ej,moon child-u...
Kako si?Kad dolazish u Vr?Ko ti se sad svidja?Pishi neshto?
pOz from morbid_angel iliti Angel_of_Death
ej,pa gde si ti :D
sto ne dolazis malo cesce...
ja cu verovatno da dodjem u VR sad za ovaj zimski raspust al nisam 100% sigurna....
Sad mi se svidja jedan decko iz moje skole i fenser je :lol: :lol: :lol:
aj cujemo se/vidimo se :wink: