PDA

Vidi punu verziju : DOSTA JE BILO ....

krvolok
30.09.2004., 03:26
... dosade !!!
Stara je Latinska poslovica : " ŠTO BOSANAC MERE ZASRAT' NE MERE 3 KOMPJUTERA !!! ", samo vas je trebalo pokrenut' !!!
A na ovom forumu se niko ne javlja, mesecima !!! ( izuzev Limunad'ce, koja, po " Oglasima ", traži da kupi kašikare, da malo " razmrda " komšiluk ! )
Dakle, evo vam bratske pomoći iz Srbije, a doći će i iz Hrvatske ( verovatno, tradicionalno : Orašje - Klina - Kupres - Čapljina ! ), pa da više ne bude dosadno na ovom forumu !!!
Pozdrav, i samo napred !!!

limunada
30.09.2004., 07:58
Eeee...tako je nekad i Gavrilu bilo dosadno... :roll: :lol:

Stuyvesant
04.10.2004., 02:12
Eeee...tako je nekad i Gavrilu bilo dosadno... :roll: :lol:

Sele, dobro ti je ovo :D :D :D

vecavestica
15.10.2004., 20:18
Krvolok,y..te pa ovde ni kasikare ne bi pomogle :?:

krvolok
01.11.2004., 10:43
Ajde, živnite malo, bar ti, Limunad'ce, imam POVERLJIVU informaciju da će vam ukinuti forum, zbog neaktivnosti !!!

limunada
01.11.2004., 15:06
Ajde, živnite malo, bar ti, Limunad'ce, imam POVERLJIVU informaciju da će vam ukinuti forum, zbog neaktivnosti !!!

ako ga ti ne spasis,nece niko... :wink:

krvolok
04.11.2004., 09:01
[quote=krvolok]Ajde, živnite malo, bar ti, Limunad'ce, imam POVERLJIVU informaciju da će vam ukinuti forum, zbog neaktivnosti !!!

ako ga ti ne spasis,nece niko... :wink:

A komšinica AlexB ?!? :shock:

Dovla
03.12.2004., 17:30
A moze li tvoj izvor da nam kaze kada ce Pancevo dobiti svoj forum?

krvolok
20.05.2005., 16:01
El u Bijeljini nema struje, kada se niko mesecima, ne javlja ?!? :shock:

limunada
23.05.2005., 21:59
El u Bijeljini nema struje, kada se niko mesecima, ne javlja ?!? :shock:

da znas da se i ja isto pitam? :roll:
ovo je pocelo da lici na onaj vic "vako ljudi,nidje zive duse"... :?

Dovla
24.05.2005., 09:45
Mislim da znam sta je problem u Bijeljini ako se to uopste moze nazvati problemom. Tamo ljudi izlaze svaki dan jos pogotovu sad kad je krenulo lepo vreme nema ih kuci uopste. Zasto bi neko sedeo kuci i kuckao tastaturu kad moze da bude negde s drustvom i da kucka nesto drugo...

limunada
24.05.2005., 13:51
Mislim da znam sta je problem u Bijeljini ako se to uopste moze nazvati problemom. Tamo ljudi izlaze svaki dan jos pogotovu sad kad je krenulo lepo vreme nema ih kuci uopste. Zasto bi neko sedeo kuci i kuckao tastaturu kad moze da bude negde s drustvom i da kucka nesto drugo...

Tvoja teorija nije losa ,ali ima jednu rupu... :) Sta je sa radnim ljudima i gradjanima? :roll:
Zasto bi neko sjedio osam sati za racunarom,a da ne baci pogled na forum? :lol:

krvolok
24.05.2005., 19:02

Tvoja teorija nije losa ,ali ima jednu rupu... :) Sta je sa radnim ljudima i gradjanima? :roll:
A pogotovo ako je i PISMEN !!! :lol:

Dovla
24.05.2005., 22:35

Pa sede na telefonu i dogovaraju izlazak za veceras... :roll:

alexb
25.05.2005., 14:20

A pogotovo ako je i PISMEN !!! :lol:
Hmmmm... A možda neko, od tih "radnih ljudi", ponekad nešto i radi....?!? :idea:
A možda im , jednostavno, niste zanimljivi :?: :arrow: :idea:
Ko zna... :?

limunada
25.05.2005., 14:22
Pa sede na telefonu i dogovaraju izlazak za veceras... :roll:

osam sati da dogovaraju? :shock:

limunada
25.05.2005., 14:24
Hmmmm... A možda neko, od tih "radnih ljudi", ponekad nešto i radi....?!? :idea:
A možda im , jednostavno, niste zanimljivi :?: :arrow: :idea:
Ko zna... :?

osam sati rade? :shock:
A pauza za topli obrok? :P :)

krvolok
25.05.2005., 20:51
Alexb, si ti NEZAPOSLENA, pa im ZAVIDIŠ, a ?!? :lol:

alexb
26.05.2005., 12:42
Ne rade svi u državnim firmama.... Poneko radi i kod privatnika.
Alexb, si ti NEZAPOSLENA, pa im ZAVIDIŠ, a ?!? :lol:
Zavidim tebi na slobodnom vremenu kog, koliko vidim, imaš u izobilju! :roll:

limunada
26.05.2005., 14:36

Pa,eto,ti si zivi dokaz da i kod privatnika nije bas sve tako crno... :wink: Sve se moze,kad se hoce...

alexb
27.05.2005., 12:36

Pa,eto,ti si zivi dokaz da i kod privatnika nije bas sve tako crno... :wink: Sve se moze,kad se hoce...
Slažem se! :lol:

krvolok
27.05.2005., 16:26
A jel' se HOĆE ?!? :lol:

alexb
31.05.2005., 10:31
Pa kako kad!!! :wink: :wink: :wink:

krvolok
31.05.2005., 13:28
Vidim kako se tebi HOĆE, kada te mrzi da ČETIRI dana i poruku napišeš !!! Na koliko dana bi ti se 'telo i nešto KONKRETNIJE, ne smem ni da pomislim !!!
P.S. ako Limunad'ca odgovori PRE tebe, nemoj to previše LIČNO da doživljavaš !!! :lol:

alexb
01.06.2005., 09:05
Vidim kako se tebi HOĆE, kada te mrzi da ČETIRI dana i poruku napišeš !!! Na koliko dana bi ti se 'telo i nešto KONKRETNIJE, ne smem ni da pomislim !!!
P.S. ako Limunad'ca odgovori PRE tebe, nemoj to previše LIČNO da doživljavaš !!! :lol:
To ti je kako-kad imam posla... :idea: I koliko sam motivisana. A za nešto konkretnije... uhhhhhh ... :roll: NEMOJ ni da misliš o tome! :P