Vidi punu verziju : PROFESORI SESTE BEOGRADSKE GIMNAZIJE
OVOM PORUKOM ZELIMO DA UPUTIMO PUNO ZAHVALNOSTI ZA UKAZANU POMOC DA NESTO NAUCIMO I DA SHVATIMO DA JE ZA SVE POTREBAN RAD:
-Gordani Pudar(geografija)
-Olji Levi(srpski)
-Svetlani Bakovic(latinski)
-I NARAVNO Jovanu Knezevicu,JOCI UBICI(matematika)
JOCA UBICA JE NAJBOLJI!!!!!!!!
NAJBOLJI PROFESOR!!!!!!!!JEDNOM PRILIKOM REKAO NAJPAMETNIJU STVAR KOJU SAM IKADA CULA
-ONAJ KO JE SLUSAO PREDAVANJA IZ GEOMETRIJE BIO JE USPESNIJI U SVAKOM PREDMETU SA KOJIM SE KASNIJE SRETAO!!!(to je naucno dokazano 1997)!!!!!!!1
heeeehhhhhhehhhheheeeeheeeheheeheehheheeh
hihhiiiihhhhhhhhihihihiiiiihihiihhihihihh
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
****** pa vi niste normalni...
Leva?!Joca??!!.... :cry: :(
brineta
13.10.2003., 21:29
pozdrav svima!Ja upisujem(ako Bog da)tu skolu!!!
Tanjana
27.11.2003., 14:00
Pa vi niste normalni sto se Joce tice! On mi lici samo na lopova poslednjih tragova detinjstva, uzurpatora slobodnog vremena i ubice mojih nerava! :twisted:
hot lavica
27.11.2003., 14:04
Jer vi ovo pravite reklamu za VI, kako unistiti nove generacije ili je to jos jedna prevara VI! Ima jos gimanzija u Beogradu!
otkud znam ko sam
31.01.2004., 02:53
Pa vi niste normalni sto se Joce tice! On mi lici samo na lopova poslednjih tragova detinjstva, uzurpatora slobodnog vremena i ubice mojih nerava! :twisted:
Upravo se sprovodi porobljavanje u najperfidnijem obliku! Kad budes shvatila ko ti je stvarno unistio detinjstvo bices samo jedna od mnogih koja ce provoditi dane prodajuci u tudjem butiku (i to ako budes imala srece).
Tanjaaa
20.02.2004., 19:27
Upravo se sprovodi porobljavanje u najperfidnijem obliku! Kad budes shvatila ko ti je stvarno unistio detinjstvo bices samo jedna od mnogih koja ce provoditi dane prodajuci u tudjem butiku (i to ako budes imala srece).
Seceru, ne pali se! On leci komplekse! A ja sam i na faxu imala10 iz mata!Usput sam ga i zavrsila i radim na poslu o kom ces ti moci samo da sanja! Pozdrav iz Lozane!