Vidi punu verziju : A U BIJELJINI ....
krvolok
28.09.2004., 22:18
... izgleda samo Limunad'ca zna da lupa na kompjuter !!!
Kod mene, u zgradi, življi je život na netu, nego u celoj Bijeljini ( sem Brčkog ! ) !!!
limunada
29.09.2004., 11:18
Ostali nisu jos naucili sva slova... :lol:
krvolok
29.09.2004., 16:32
Misliš ?!? Ne bi me iznenadilo da sad AlexB, izrecituje i to i unapred i unazad !!!
limunada
30.09.2004., 08:00
Necemo sad reci do kog je slova stigla... :wink: :lol:
Davor-BN
05.10.2004., 10:34
Necemo sad reci do kog je slova stigla... :wink: :lol:
Ma ko to smije tako govoriti o mojoj dragoj????
Nemoj da vas polupam ko bundevice!!!!
Vas dvoje ste bas divan par!
limunada
05.10.2004., 13:07
Vas dvoje ste bas divan par!
Koje dvoje?Mislis ti i Davor? :lol:
Davor i ja normalno!
Ali ti i krvolok obavezno!!!!!
Zamisli samo za koju godinu hrpu malih kiselih krvoločića, koji će uz sve kvalitete znati i po kompjuteru lupat'... Prosto fascinantno!!!! :idea:
limunada
05.10.2004., 14:54
Davor i ja normalno!
Ali ti i krvolok obavezno!!!!!
Zamisli samo za koju godinu hrpu malih kiselih krvoločića, koji će uz sve kvalitete znati i po kompjuteru lupat'... Prosto fascinantno!!!! :idea:
Pa da...lijepi na mamu,a pametni na tatu... :wink:
Makar imaju sta od koga naslijediti... :lol:
A šta ako bude obrnuto...???? :?: :twisted: :idea: (tj pametani na mamu i lijepi na tatu... KATASTROFA) A geni su čudo, sa njima se nikada ne zna.... :P
Problem čitav!!!!
limunada
05.10.2004., 16:02
A šta ako bude obrnuto...???? :?: :twisted: :idea: (tj pametani na mamu i lijepi na tatu... KATASTROFA) A geni su čudo, sa njima se nikada ne zna.... :P
Problem čitav!!!!
Obrnuto bi vec bilo savrsenstvo... :P :wink: :lol:
HaHaHaHaHa
Kupi računaljku :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne valja ti taj račun! Ali nikako :wink: :wink: :wink:
Davor-BN
05.10.2004., 19:49
Toooooooooo! Takvu te volim!!!
Nedaj im mila na sebe!
Nedaj im mila na sebe!
Pa gdje si ti Davore??? Odavno te nema....
Nedaj im mila na sebe!
Ma cuti, imao sam problem s racunarom pa zaboravio da lupam po njemu osim cekicem :D!
I sad mi se zacas omakne pa po navici krenem za cekic!
Eh, da je krvolok znao za ovo, ala bi se okoristio, kad sam zazdio cekicem u stari racunar pustio je 5l krvi!
Davor-BN
06.10.2004., 12:21
Eto sad sam jos i gost!
Tako je to kad se stvari daju zaboravu!
limunada
06.10.2004., 12:52
pa zar alex da zaboravis,crni Davore? :lol:
Da sam kojim slucajem zao kao ti, sad bih te "napao" dok ti nema krvoloka, taman da ti vratim ono za alex, ali ovaj put cu ti progledati kroz prste!
Nedaj im mila na sebe!
Ma cuti, imao sam problem s racunarom pa zaboravio da lupam po njemu osim cekicem :D!
I sad mi se zacas omakne pa po navici krenem za cekic!
Eh, da je krvolok znao za ovo, ala bi se okoristio, kad sam zazdio cekicem u stari racunar pustio je 5l krvi!
Zato on traži "bosance koji znaju lupat' po računaru".... :idea: :twisted: :P :lol: :lol: :lol:
Mojne da mi ko dira aleksb!! :evil:
limunada
06.10.2004., 14:19
Mojne da mi ko dira aleksb!! :evil:
Ma ne brini...ko bi jos to smio...? :lol:
limunada
06.10.2004., 14:21
Da sam kojim slucajem zao kao ti, sad bih te "napao" dok ti nema krvoloka, taman da ti vratim ono za alex, ali ovaj put cu ti progledati kroz prste!
Joj,ti se aman plao zaljubio u Alex... :D .Pa ni Brus Li licno je ne bi tako branio... :lol:
Samo upozoravam..mojne da poslije bude nisam znao/la!
limunada
06.10.2004., 14:27
Samo upozoravam..mojne da poslije bude nisam znao/la!
Ma sta ti mislis...i mi konja za trku imamo... :evil: :lol:
A..izvini..ti se tu možda pronalaziš???
limunada
06.10.2004., 14:39
A..izvini..ti se tu možda pronalaziš???
Ma ne tu...vec u Sarajevu... :wink: :lol:
Napreduješ,napreduješ :wink: :wink:
Joj,ti se aman plao zaljubio u Alex... :D .Pa ni Brus Li licno je ne bi tako branio... :lol:
Nemoj da budeš ljubomorna!!! Doći ce tebi tvoj krvolok :arrow: :P :wink:
limunada
06.10.2004., 15:04
Joj,ti se aman plao zaljubio u Alex... :D .Pa ni Brus Li licno je ne bi tako branio... :lol:[/quote]
Nemoj da budeš ljubomorna!!! Doći ce tebi tvoj krvolok :arrow: :P :wink:[/quote]
Normalno da ce doci...cim ocisti pistolje... :lol:
A dotad cu da vas potamanim ko bubasvabe... :evil: :lol:
Nastavi da spavaš!!!!! Dobro ti ide... :roll:
limunada
06.10.2004., 15:19
Nastavi da spavaš!!!!! Dobro ti ide... :roll:
Nekom spavanje,a nekom lupanje... :D
Sta s niko nije savrsen... :wink:
Nije tebi lako.... :? :cry: :cry: :cry:
limunada
06.10.2004., 18:37
Da znas da nije...ali bitno je da je Davoru lako... :P :wink: :lol:
krvolok
06.10.2004., 22:25
[quote=SaBn]Samo upozoravam..mojne da poslije bude nisam znao/la!
Ma sta ti mislis...i mi konja za trku imamo... :evil: :lol:
A i džokeja !!! Pa kad SaB(a)n, bude osedlan i pojahan, biće trke do Obudovca !!!
Neka nek' je bar njemu lako... Baš mi nešto drago, a tebi????
Izvini "vampir" ...ali ne trčim na tu stranu :wink:
limunada
07.10.2004., 10:30
Naravno...nije blago ni srebro ni zlato,vec je blago sto je srcu drago...mada bi to Mima malo drugacije rekla... :wink: :lol:
Naravno...nije blago ni srebro ni zlato,vec je blago sto je srcu drago...mada bi to Mima malo drugacije rekla... :wink: :lol:
HaHaHaHaHa
Pogledaj ti još jednom Audiciju... To nije Mima rekla već je Mimi rečeno! :P :lol: :lol: :lol:
U svakom slučaju mogla bi ti da isprobaš Mimin recept... :idea: :idea: :idea:
Kažu da to, što se Mimi desilo, poboljšava kompletno psiho-fizičko stanje organizma :!: :!: :!:
Možda ne budeš toliko zlobna... :?:
Probaj! Ne može da škodi! A što ne škodi - znači da koristi! :lol: :lol: :lol:
limunada
07.10.2004., 17:10
:roll:
krvolok
08.10.2004., 01:08
Izvinite, ja opet iz sredine texta, samo sam 'teo da pitam : šta je Mima rekla ili joj je bilo rečeno i kako se to uklapa u kontext ove akademske raprave ?!?
P.S. molim da mi niko od učesnika ne odgovori sa : " Pitaj uč'telj'cu !!! " !!!
krvolok
08.10.2004., 01:08
Izvinite, ja opet iz sredine texta, samo sam 'teo da pitam : šta je Mima rekla ili joj je bilo rečeno i kako se to uklapa u kontext ove akademske raprave ?!?
limunada
08.10.2004., 07:28
A moze li :"Umri u neznanju?" :lol: :wink:
HaHaHaHaHa
Pogledaj ti još jednom Audiciju... To nije Mima rekla već je Mimi rečeno! :P :lol: :lol: :lol:
Draga Alex,u ovom slucaju nije bitno ko je rekao,vec sta je receno... :wink: U svakom slučaju mogla bi ti da isprobaš Mimin recept... :idea: :idea: :idea:
Jest...pa da onda licim na tebe... :P :D :lol:
Možda ne budeš toliko zlobna... :?:
A u ovom slucaju nije bitno sta je receno,vec ko je rekao... :P Mada ...kad bolje razmislim,tesko je tebe nadmasiti u tome... :wink:
Probaj! Ne može da škodi! A što ne škodi - znači da koristi! :lol: :lol: :lol:
Opet iz iskustva? :P :wink:
HaHaHaHaHaHaHaHa Pa normalno da je iz iskustva :lol: :lol: :lol: :lol:
Trebala bi i ti ponešto da iskusiš... :idea:
S obzirom na godine...
A ne da pričaš samo teoretski :idea: :idea: :idea:
PS:Prva si počela sa prozivkama!
limunada
08.10.2004., 15:03
Ne znam zasto se osjecas prozvanom,valjda sam potrefila ...sta ces istina boli... :wink:
A jos sam htjela da te postedim... :roll:
A za svoje godine bi mogla da budes malo i pametnija,da znas sta je sala...ali to nikakvo iskustvo izgleda ne moze da nadoknadi... :wink: :P
Cak ni s beogradskog univerziteta... :wink: :P
Pozdrav Alex i pozdravljam te uz pjesmu "zvjezdica,zvjezdica moj golube bijeli..." :wink:
limunada
08.10.2004., 15:17
ps.Posto pametniji popusta,stavljam tacku na ovu temu sto se mene tice...Ne mozes se sa svakim ni saliti...Ali sta da se radi... :roll:
Ne znam zasto se osjecas prozvanom,valjda sam potrefila ...sta ces istina boli... :wink:
A jos sam htjela da te postedim... :roll:
A za svoje godine bi mogla da budes malo i pametnija,da znas sta je sala...ali to nikakvo iskustvo izgleda ne moze da nadoknadi... :wink: :P
Cak ni s beogradskog univerziteta... :wink: :P
Pozdrav Alex i pozdravljam te uz pjesmu "zvjezdica,zvjezdica moj golube bijeli..." :wink:
Ti očigledno ne znaš da se šališ... Jer nisam samo ja primjetila da ti mene prozivaš.
Ja tebe neću pozdravljati pjesmicama (sa zvjezdicama) jer ... Sa kulturom je ljepše! :wink:
A i komsinice smo... pa nije fino.
Ps: Iskustvo studenta geografije u Novom Sadu, u pravu si, ni u kom slučaju ne moze da se poredi sa nekim ko je studirao bilo gdje drugdje! Čak iako je to iskustvo trajalo čitavih dva mjeseca. Ipak je to nešto... :!: :idea: :!:
PPS: Hmmm kako se ponašaš kada ne pokušavaš da poštediš nekog..???
Komplekse treba liječiti na drugom mjestu a ne na forumu.
limunada
08.10.2004., 16:10
Alex...pa kako ti omanu to za geografiju...ti valjda znas sve o meni? :P Ili mislis da znas? :wink:
Nadam se da kultura ove recenice odgovara nivou becke skole...a i nadam se da ce neko konacno da kaze nesto pametno na ovoj temi...ili u BN stvarno niko ne zna sva slova... :D
Ps Alex ovo zadnje se ne obracam tebi,da opet pogresno ne shvatis... :wink:
limunada
08.10.2004., 16:18
Komplekse treba liječiti na drugom mjestu a ne na forumu.[/quote]
Slazem se...pa sta onda radis ovde? :wink: :lol:
Alex...pa kako ti omanu to za geografiju...ti valjda znas sve o meni? :P Ili mislis da znas? :wink:
Nadam se da kultura ove recenice odgovara nivou becke skole...a i nadam se da ce neko konacno da kaze nesto pametno na ovoj temi...ili u BN stvarno niko ne zna sva slova... :D
Ps Alex ovo zadnje se ne obracam tebi,da opet pogresno ne shvatis... :wink:
Toliko si dugo bila ... da nisam ni zapamtila... sorry! :oops:
Slazem se...pa sta onda radis ovde? :wink: :lol:
Ne prozivam ja sve redom već ti!
limunada
08.10.2004., 16:22
Hoces li mi reci vec jednom koga to prozivam i za sta,matere ti? :roll: :evil:
Hoces li mi reci vec jednom koga to prozivam i za sta,matere ti? :roll: :evil:
"Za šta?" Ne znaš ni ti vijerovatno... Ali stvarno nisam primjetila da si o bilo čemu ili o bilo kome na forumu išta lijepo napisala. :idea:
limunada
08.10.2004., 16:36
Niko mi se jos nije zalio,a ti i onako mnoge stvari ne primjecujes... :?
Ajde,bre,zavrsi,jos treba krvolok da nam se ruga :)
Adio...
Niko mi se jos nije zalio,a ti i onako mnoge stvari ne primjecujes... :?
Ajde,bre,zavrsi,jos treba krvolok da nam se ruga :)
Adio...
Pa vi ste drugari! Zar ne...??? Tebi ne bi trebao da se ruga....ili... :?
Važno je da ti primjetiš sve! Kada nemaš dugog posla...
Davor-BN-bos
10.10.2004., 14:26
Ne bih da se miješam, ali opsjednuto sam zadovoljan tvojim iskustvom AlexB, ne mogu a da to oduševljenje ne izrazim :D :lol: . Šteta je što svoj dar ne upotrebljavaš samo u znaš koje svrhe :wink: jer malo je takvih talenata :D
Davor-BN-bos
10.10.2004., 21:46
Evo me opet, ali sam tuzan! Neko se ne javlja! Posto si rekla da o ljudima treba da se kaze lijepo kad se ima sta takvo reci, zelim ti reci da me odusevljavas kako svojom elokvencijom koja je ocigledno odraz nemirnog seksepila kojim prosto zracis, tako i savremenim shvatanjima, jer vidim da nemas tabua. Ja sam se bas pogresno izrazio kod otvaranja one teme -najnapaljenija Bijeljinka, bio sam pregrub, trebalo je reci najseksepilnija, a to si bez sumnje ti i srecan sam sto sam napokon bas u svom gradu otkrio takvu osobu. Mislim da je to vrlo vazna osobina, daleko vaznija od obrazovanja! Imao bih reci jos mnogo takvih komplimenata za tebe, ali neka nesto ostane i nereceno! Ne bih rekao ni ovo mozda da nisam shvatio da si kul djevojka koja voli otvorenost i da se izrazi misljenje. Pozdrav!