PDA

Vidi punu verziju : AVALON

IvanaS
24.09.2004., 10:14
Strasno mi nedostaje...A vama?

daksi
02.10.2004., 20:29
Nedostaje mi.Jos uvek placem... Placem kada cujem neku izbeglicku pesmu npr.Moji su drugovi,Ne lomite mi bagrenje,Vidovdan...
Veoma cesto me neki deo grada,neki detalj podseti na moju Pristinu.
Ovde nemam ni druga,ni prijatelja u pravom smislu te reci.
Nikome se ne mozes poveriti,sve,ali bukvalno sve gledaju samo kroz interes,i ljubav,i prijateljstvo i SVE.Nas mentalitet je MNOOOOOOOGO,MNOOOOGO DRUGACIJI.
Ne pitaj,nikada se necu skroz adaptirati. :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

scarlet
05.10.2004., 18:47
Ne brini,nacices neki drugi Avalon :)

DokiN
06.10.2004., 13:52
E, koliko li sam samo droga tamo ispušio. Šalim se, nisam tamo jer je Gogi branio da to radimo unutra pa smo morali ispred. Onda je počeo da nam brani i ispred pa smo morali u onom pasažu sa leve strane. Ima li još ovde avalonaca?

m038
11.10.2004., 19:00
dodjite na www.kosovo.co.yu

ivana, isto smo godiste, dodji tamo da popricamo, mozda se poznajemo...

strooghie
27.10.2004., 03:37
E IvanaS, opet ja. Moram priznati da sam poprilicno ispao glup sto sam te pozvao onako kasno, jos jednom izvini. Umem ja da budem i inteligentniji, al'stvarno. Dok sam citao ono na forumu vezano za ljude iz PR, pa jos kad je neko spomenuo AVALON, nisam mogao da se iskontrolisem tako da sam morao da te pozovem.
U svakom slucaju, ako prihvatis moj predlog, pozvao bih te oko 23:30h, pod uslovom da ti to odgovara?
A pa da, umalo da zaboravim.Obzirom da si bila sanjiva i nisi upamtila moje ime, ja sam Vlada.

Keep in touch ili drzimo se u dodiru (sto bi rekli crnogorci)

jednorog
01.02.2005., 21:42
Ivana, po legendi jednorozi su nestali zbog toga sto su odbili da se ukrcaju u Nojevu barku.Nisu hteli da se pomesaju sa ostalima.Bili su toliko ponosni da su radije izabrali da umru.I usli su u legendu....(ima li slicnosti?).NIKAD necu da se uklopim u ovo gde sam sad. Posle Kosova sve je ....