Vidi punu verziju : PUNK (ujedinjene teme o njemu)
panofanatik
21.01.2008., 22:17
ma bre ljudi punk nije mrtav a ona glupa avril sto fura neki rok-pank imidz nije ni privirila panku sa onim krestavim glasom.sto se mene tice moze odma da brise kuci.(a uz to je i vrljava fuj)
Moj prijedlog za Avril je nabijanje na kolac!!!!!!!Skrnavi punk :):):):):)
Protektor
22.01.2008., 00:18
Eh da je samo mrtav!Bilo bi mi lakse.Sve zbog ovih teenage bendova koji forsiraju taj neki novi punk pravac.
Sva sreca stigao je da evoluira u nesto bolje - Hard Core Punk!
mrtav je,samo se pravi...rekoh li ja
Ajde bre sta ste napali Avril... klinke se loze na nju (i ja sa njima 8-) )
Mrtav je i bas mi drago zbog toga
rubiroza genije
03.02.2008., 13:34
Naravno da pank nije mrtav! Ja obozavam punk cak imam i forum o panku verovatno cemo postati generalni za srbiju jer smo jedini i najbolji forum je o muzici imamo svega tamo ali nemogu da dam link jer je zabranjeno ali ko hoce link foruma neka mi se javi ma mail marijamv@nadlanu.com pozz!
P.S.PUNK`S NOT DEAD!!!
purpurna magla
03.02.2008., 16:05
hehe ... :)
gledam dosta ima ovih klinaca pankera
al nema niko da ih usmerava i zeza ...
Je li to dragstor?
Daleko od toga...vec sam proverio na pm :wink:
rubiroza genije
07.02.2008., 18:10
Ljudi sid nam se vec pridruzio na forumu dajte zabranjeno mi je da dam link foruma ovde ali mogu preko pm-a zato ko se javi dobija link foruma koji je pun pankera!
http://i216.photobucket.com/albums/cc157/nikola94/PANK.jpg
ovo nam uskoro postaje logo foruma sta kazete kreacija moje drugarice hehe!
Ilija_The_Clairvoyant
07.02.2008., 21:24
Ljudi sid nam se vec pridruzio na forumu dajte zabranjeno mi je da dam link foruma ovde ali mogu preko pm-a zato ko se javi dobija link foruma koji je pun pankera!
http://i216.photobucket.com/albums/cc157/nikola94/PANK.jpg
Nikad nije ni bio ziv.
Kuknjava radnicke klase.
Majko.
QueenOfTheRodeo
07.02.2008., 21:33
Nije, ali grunge jeste... Šmrc...
Nije, ali grunge jeste... Šmrc...
aj da ga ozivimo jedan grunge grrrl band ?:mrgreen: znas li sto god da sviras ...ja neam pojma...mozda bih mogla bubnjeve...a mogla bih i da pevam ...nista ne obecavam :lol:
QueenOfTheRodeo
07.02.2008., 22:58
E,draga moja sestro, može..
Evo ja em što ću da povećavam seksipil, mogu i da pevam...
Pošto ni ti ni ja ne znamo da sviramo gitaru, to nam ni ne treba....
Možeš malo ti da pevaš, ja da sviram bubnjeve, pa malo da se menjamo....
A u pauzama možemo da sviramo usnu harmoniku :)
hahahahah...:lol: moze moze ....mislim da cemo uspeti na brz nachin i da snimimo po koji cd :lol:
QueenOfTheRodeo,Sappy- Ko da je bitno...mislite da ostali pankeri znaju da sviraju... :D Samo napred, evo ja cu vam biti menadzer 8-)
difrent from others...
11.02.2008., 16:06
hehehe neka!
bio u pancevu Grupa Tvog Zivota
i Miki Pirs...
i bilo je unutra 6 ljudi:shock:
pa posle kazite da nije mrtvo...:roll:
emilijabb
11.02.2008., 20:39
Sve posle pesme God save the queen je nepotrebno kreveljenje
difrent from others...
11.02.2008., 20:42
imadoh ja moju malu,ali bas malu drugaricu koja je smatrala za punkere samo one koji slusaju neke neafirmisane bendove...
bilo mi je to nekako smesno...ali nije ni daleko od istine
Mrzim_narodnjake
12.02.2008., 14:55
ako si sa sela mozda i razumem.ali u svakom gradu ima svirki.samo sto ne reklamiraju na vh1 pa nisi videla;)
ja ipak mislim da je autfit glavna stvar u pankerizmu.
sta ce nam pankeri sto se sportski oblace?to su obicne midze
Oblacenje nije najbitnije!!!Bitan je stav i teorija!Po tebi oni sabani sa pinka kada naprave krestu, obuku rokericu i iscepane farmerke su pankeri?!Ma daaaaaaj!!!A Avril nije pank i ostavite to.Nije ona ni vredna pomena.
Mrzim_narodnjake
12.02.2008., 15:05
Vidim da neki ovde sma(t)raju da anarhija nema veze sa pankom.I da su to DK provalili.Zasto mi se cini da taj NEKO nije nikad odslusao Anarchy In The U.K. ?
Bubala_na_kvadrat
12.02.2008., 16:27
nije niti ce biti
difrent from others...
12.02.2008., 16:30
Oblacenje nije najbitnije!!!Bitan je stav i teorija!Po tebi oni sabani sa pinka kada naprave krestu, obuku rokericu i iscepane farmerke su pankeri?!Ma daaaaaaj!!!A Avril nije pank i ostavite to.Nije ona ni vredna pomena.
ja i dalje tvrdim da panker u trenerici nije panker vec p**ka
ja i dalje tvrdim da panker u trenerici nije panker vec p**ka
To je tacno! Sta mi znaci da kad mi neko na ulici kaze "ja guram svoj fazon, nisam uniformisan i imam stav" a kada ga vidis ne razlikuje se od sabana...
Jeste pank postao uniforma ali stvar je u tome kako je nosis...i od 100 pankera u rokericama,iscepanim pantalonama,majicama,sa ludim frizurama... ti ces po ponasanju uvek prepoznati ko je pravi a ko ne...
difrent from others...
12.02.2008., 20:53
"prerusio sam se u sabana da me ne diraju skinsi"
:lol::lol:
Bad_girl*
16.02.2008., 16:26
zato sto taj neko i nije slusao Anarchy In The Uk
difrent from others...
17.02.2008., 18:27
jaka vam budza taj anari u ukej:roll:
nista se ne razlikuje od stotinak slicnih...ni po zvuku a ni po nekim "radikalnim"textovima...
samo po nekima su oni "postavili neke standarde"pa su zbog toga wau
A koga jos zanima anarhija u U.K. ? I to ona pre 30 godina... cist pozeraj...
emilijabb
17.02.2008., 20:15
ova tema je dokaz kolko je punk puko
difrent from others...
17.02.2008., 22:46
A koga jos zanima anarhija u U.K. ? I to ona pre 30 godina... cist pozeraj...
a sta ako mene zanima?:lol:
... cist pozeraj...
:roll:
Daleko od toga...vec sam proverio na pm :wink:
Onda se samo reklamira :lol:
New Age
10.03.2008., 02:53
Bendovi koji i dalje egzistirajui i sire punk kulturu, i koji se nisu prodali, sto u svetu, sto na ovim prostorima...
New Age
10.03.2008., 02:54
Sex Pistols...
Drago mi je sto cu ih slusati na EXIT-u...
Ali...
Sad su jos jedan u nizu bendova koji se prodao, i pljunuo na sve sto je nekad govorio i u sta se kleo!!!
Jbs tu anarhiju...
emilijabb
10.03.2008., 10:37
Nasa drzava se moze sada svrstati u anarhije.
Nemamo vodju (imamo mutavog predsednika)
svi su rascepkani...
Irak je pravi primer za drzave koje su bile u anarhiji
New Age
10.03.2008., 13:41
Au, nisam skontao ovu temu i otvorio jos jednu istu!!!:whistling::whistling::whistling: :whistling:
VIVA.CHE
10.03.2008., 15:23
Nikad nije ni bio ziv.
Kuknjava radnicke klase.
Majko.
Kuknjava radnicke klase kako ti to nazivas nikada nece umreti dok ima ljudi koji ce to svirati, slusati i nadasve voleti:D
Sta je grunge ako ne u neku ruku nastavak punk muzike. Ako ne striktno muzicki onda makar po stavovima likova koji to sviraju tj. poruci koju ima muzika. A pobuna nikada ne moze umreti.
Pumpkin King
10.03.2008., 18:38
Nasa drzava se moze sada svrstati u anarhije.
Nemamo vodju (imamo mutavog predsednika)
svi su rascepkani...
Irak je pravi primer za drzave koje su bile u anarhiji
Opaaaa... ne može to tako... ti nemaš pojma šta je anarhija, a tako pričaš. To je zastreli stereotip o tome kako je anrhija nešto loše, detruktivno po društvo... na žalost to su nas učili stariji. Anarhija je vrsta slobode, pozitivne po društvo.
Pravi punk je anarho-punk. Nema više ludovanja, šutki, pijančenja, tuča i zajebancije... danas se od punka očekuje dobar i angažovan tekst sa jakom porukom. Muzika skoro da odlazi u drugi plan.
emilijabb
10.03.2008., 20:24
Анархија долази од две старогрчке речи; ан и архе, а значи безвлашће, стање друштва без доминације и власти.
Обично се користи у негативном контексту као синоним за хаос
Анархизам је социјални покрет који се залаже за укидање друштвене хијерархије и свих органа власти. Анархисти се противе сваком ауторитету и сили и проповедају апсолутну слободу личности.
Opaaaa... ne može to tako... ti nemaš pojma šta je anarhija, a tako pričaš. To je zastreli stereotip o tome kako je anrhija nešto loše, detruktivno po društvo... na žalost to su nas učili stariji. Anarhija je vrsta slobode, pozitivne po društvo.
Pravi punk je anarho-punk. Nema više ludovanja, šutki, pijančenja, tuča i zajebancije... danas se od punka očekuje dobar i angažovan tekst sa jakom porukom. Muzika skoro da odlazi u drugi plan.
Da nisi pripadnik sXe-A? To su gluposti. . . i smatram da su pripadnici istog velike p***e. Uglavnom klinci i klinke koji jos zavise od roditelja pa kao da ne bi najebali kod svojih oni su u strejt edzu... Ili jesi ili nisi- PANK! 8-)
Анархија долази од две старогрчке речи; ан и архе, а значи безвлашће, стање друштва без доминације и власти.
Анархизам је социјални покрет који се залаже за укидање друштвене хијерархије и свих органа власти. Анархисти се противе сваком ауторитету и сили и проповедају апсолутну слободу личности.
to je neka definicija? :)
Treba razdvojiti anariste od huligana... anarhisti misle na anarhiju uma i tela a ne na razbijanje po ulici. I sloboda je ok sve dok nekome drugom ne ugrozis njegovu slobodu .. .
emilijabb
10.03.2008., 20:36
jes definicija
al jbga opste prihvaceno misljenje je da su anarhisti huligani
ne znam sto ali je tako....
Pa to je velika greska. . . predrasude su cudo ;)
New Age
10.03.2008., 21:26
Dok god neko mrzi pandura, i pise ACAB, Punk ce postojati!!!
A ti desnicari nisu nesto jaki 1 na 1, samo u grupama, ali gutali su zube vise puta!
Kad su me nalepili na Ritmu Nereda, pola njih je spavalo u urgentnom...
Uvek ima neko jaci...
AJ sada dosta o naziju da ne polete kazne. . . I svi na slusanje OI POLLOI-a da se spremite lepo za koncert!
Slabo punk slušam, ali je odličan. Kao mladja sam se ložila na Sida i kul pankerski stil oblačenja..mada, tad nisam ni umela da cenim muziku, tako da je bzvz...
PUNK IS NOT DEAD !!!!!! :P
difrent from others...
11.03.2008., 09:27
da slusam oji poloji samo zato jer ce koncert??
slusaju to neki i bez toga...8)
MA slusaj ti to i o svoj trosak nemam nista protiv ;) Bilo bi lepo to od tebe!
difrent from others...
11.03.2008., 13:03
kao sto i rekoh ja sloosam svaki oj.i levi i desni.kao i svakojake panke..
sto je smesno...meni ne smetaju pankeri makar imali cirokane od metar...samo sto mene zbog neceg preziru i mrze cim me vidu..pa sa takim stavom sto imaju kako reagovati?
slepcovi jedni....
i nije kao pre kad sam prilazio prelepim pankerkama...umesto da im se svidim one se uplasu:lol:
a neznaju da u mene ima ljubavi za njih,pa i ako se neka seti da pocne nesto divaniti posle izvesnog vremena uvidi moju ljepu stranu.da i nisam neki slepac.ali avaj...dok dotle dodje preznoji se celjad barem dva puta:lol:
Cherry : )
20.03.2008., 22:51
Imali smo danas govornu vezbu iz srpskog. Trebali smo da blebecemo o nekoj muzici i budemo ubedljivi i dokazemo da je to dobra muzika. Ja sam trtljala o panku. Bogme bas sam lepo pricala. Ispljuvala politiku i drzavu. Rekla da ne treba da se predamo njima i njihovim laznim obecanjima.
Nastavnica nam je inace dosta savremena i odusevila se.
Bili su tzv. provokatori koji su mi postavljali neka bezvezna pitanja i davali tajne glasove. Dobila sam najvise glasova i peticu. :mrgreen:
Guitar_Thrill
20.03.2008., 23:04
sad nek mi neko kaze sta je ovde negativno? Anarhija je najpravedniji sistem koji nazalost nije moguc, tacnije bice moguc kad ljudi budu bili razumni i pametni,a to je skoro pa nemoguce:)
sad nek mi neko kaze sta je ovde negativno? Anarhija je najpravedniji sistem koji nazalost nije moguc, tacnije bice moguc kad ljudi budu bili razumni i pametni,a to je skoro pa nemoguce:)
negativno je to sto se anarhisti od kad je sveta i veka valjaju po svojim povrackama i pijani spavaju po stanicama...
i nemoj sad da mi neko kaze da su pravi pankeri oni koji su sXe!
Guitar_Thrill
20.03.2008., 23:32
negativno je to sto se anarhisti od kad je sveta i veka valjaju po svojim povrackama i pijani spavaju po stanicama...
i nemoj sad da mi neko kaze da su pravi pankeri oni koji su sXe!
kazem ti :D ne moraju da budu straght edge,ali svakako njih ozbiljnije shvatam od onih kojima je punkerisanje izgovor da se napiju i da izigravaju kretene, ili jos gore kojima je punk izgovor sto ne znaju da sviraju :p...
kazem ti :D ne moraju da budu straght edge,ali svakako njih ozbiljnije shvatam od onih kojima je punkerisanje izgovor da se napiju i da izigravaju kretene, ili jos gore kojima je punk izgovor sto ne znaju da sviraju :p...
kako njih mozes ozbiljnije shvatati...bezanje od pravila je bila prvobitna zamisao a oni su sebi nametnuli pravila kao da su u manastiru...nema tu panka, nema samounistenja...:mrgreen:
21.03.2008., 09:20
Spomenu moja nasca srpskog neki pank bend ciji su clanovi vegeterijanci. Nisam zapamtila kak' se zovu. Zna li mozda neko? :|
Skoro svi anarho pank bendovi su vegeterijanci i strejteri...
21.03.2008., 18:10
Fala na obavestenju. :)
Nisam primetila da vode nesto zdrav zivot. 8)
Fala na obavestenju. :)
Nisam primetila da vode nesto zdrav zivot. 8)
Pa pricamo o bendovima koji sviraju anarho pank...znaci ne HC, ne Oi...ja licno iz dna duse prezirem takve bendove i uopste strejtere i zao mi je sto se nazivaju anarhistima, to je otislo do te mere da cak ni ne nose martinke od prave koze...suludo...
21.03.2008., 20:09
Eee... cu ih ja potrazim. :D
Underground92
23.03.2008., 18:12
punk's not dead!!!
blacknymph
23.03.2008., 23:56
Cool...Ne shvatam u cemu je poenta 'dokazivanja' da pank nije mrtav...Mislim da ljudi koji seru da pank nije mrtav tim svojim izjavama su i ucinili da neko pomisli da jeste...Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!
Visconti
24.03.2008., 02:16
Pa i ako je mrtav, volim ga kao takvog. :)
Punk se samo malo uspavao...
Cool...Ne shvatam u cemu je poenta 'dokazivanja' da pank nije mrtav...Mislim da ljudi koji seru da pank nije mrtav tim svojim izjavama su i ucinili da neko pomisli da jeste...Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!
Realno, pank je mrtav kao ideologija... ono sto danas vidimo to je uglavnom omladina koja o istom tom panku u koji se kune nema pojma nista...
Visconti
24.03.2008., 12:34
Sto bi se reklo "Pank je mrtav koliko i tvoj avatar" :D
maksifor
24.03.2008., 18:24
pank ne moze biti mrtav dokle god postoje ljudi koji ga slusaju!to sto kvalitet danasnjeg takoreci panka, nije ni primac tome, to je drugo...pravi pank nije mrtav, i nije mi jasno zasto se uopste vodi ta rasprava medju ljudima koji ga slusaju??
Underground92
24.03.2008., 19:36
slazem se
24.03.2008., 20:18
Muzika nije mrtva, za pankere ne mogu da tvrdim...
pank ne moze biti mrtav dokle god postoje ljudi koji ga slusaju!to sto kvalitet danasnjeg takoreci panka, nije ni primac tome,
Sam si sebi upao u usta... "takoreci" pank nije pank! :)
Visconti
24.03.2008., 23:17
Danas svaka ko navuce majcu Sex Pistolsa misli da je panker, a jos gori su oni koji navuku majicu Green Day-a i kunu se u pank.
blacknymph
24.03.2008., 23:18
Realno, pank je mrtav kao ideologija... ono sto danas vidimo to je uglavnom omladina koja o istom tom panku u koji se kune nema pojma nista...
Nije istina u Londonu nam je jedna grupica pankera trazila 5 funti da se slika sa nama kao atrakcija Londna...Ali su definitivno pravi...Samo zalosno je sto ih ima tako malo...:(
blacknymph
24.03.2008., 23:19
Danas svaka ko navuce majcu Sex Pistolsa misli da je panker, a jos gori su oni koji navuku majicu Green Day-a i kunu se u pank.
Yeah!;)
blacknymph
24.03.2008., 23:22
pank ne moze biti mrtav dokle god postoje ljudi koji ga slusaju!to sto kvalitet danasnjeg takoreci panka, nije ni primac tome, to je drugo...pravi pank nije mrtav, i nije mi jasno zasto se uopste vodi ta rasprava medju ljudima koji ga slusaju??
Upravo to...
25.03.2008., 15:23
Danas svaka ko navuce majcu Sex Pistolsa misli da je panker
Jel ovo nesto na moj racun? :rolleyes:
Underground92
25.03.2008., 15:30
istina,ovde u mom gradu ima mnogo klinca koji su se"navukli" na punk,i oni misle da ga slusaju,a ustvari nemaju pojma,slusaju green day i ta *....
A koji su to "pravi" punk bendovi hoce li meni neko da kaze? Vidim svi nesto pljujete po ovom i onom, pa reko da cujem koji su to pravi bendovi od vas mladih punkera iz prve ruke. . .
Underground92
25.03.2008., 16:04
sex pistols,the clash,ramones......
25.03.2008., 16:22
Aj reci kak'i su Ramonsi pankeri?
To sto su bili popularni u tom periodu i sto su se tako oblacili ne mora nista da znaci.
p.s. samo da se zna - volim ramonse.
Underground92
25.03.2008., 16:35
da da u pravu si moja greska
PETAR PAN
02.04.2008., 15:49
treba mi odgovor sta su to "pankeri iz inata"? sto kreativnije,i njihov nacin oblacenja?
rekao bih ti ovako uopsteno ali kolko vidim uskoro ce se pojaviti ljudi koji ti to mogu mnogo detaljnije objasniti ... :)
PETAR PAN
02.04.2008., 16:08
reci slobodno,stvarno mi je potreban sto kreativniji odgovor:)
reci slobodno,stvarno mi je potreban sto kreativniji odgovor:)
pa ono...ja iskreno ne volim bash pank..samo neke stvari zato da ja ne bih neshto ubacio shto je direktno povezano sa mojim mishljenjem o panku bolje sachekaj recimooo... Sida 8)
Jel to mene neko zvao? :D
Pankeri iz inata...to meni zvuci kontradiktorno, svaki panker valjda tera neki inat nekome i necemu...i ne vidim kako se njihovo oblacenje razlikuje od ostalih panksa...mozda samo ja nisam cuo za to :d
Inace sto se tice pravih pank bendova, sa pistolsima se uglavnom pocnje i sa ramonsima pa klesh i tako dalje ali ima jos 100000 jednako kvalitetnih pank bendova...preporucio bih The buzzcocks, X-ray spex, The ruts, slaughter and dogs, johny thunders and the heartbreakers, sham69, lurkers, johny mopped...i tako do sutra :) Vi mladi pankeri obavezno nabavite nesto od ovih bendova... ;)
maksifor
02.04.2008., 20:25
Jel to mene neko zvao? :D
Pankeri iz inata...to meni zvuci kontradiktorno, svaki panker valjda tera neki inat nekome i necemu...i ne vidim kako se njihovo oblacenje razlikuje od ostalih panksa...mozda samo ja nisam cuo za to :d
Inace sto se tice pravih pank bendova, sa pistolsima se uglavnom pocnje i sa ramonsima pa klesh i tako dalje ali ima jos 100000 jednako kvalitetnih pank bendova...preporucio bih The buzzcocks, X-ray spex, The ruts, slaughter and dogs, johny thunders and the heartbreakers, sham69, lurkers, johny mopped...i tako do sutra :) Vi mladi pankeri obavezno nabavite nesto od ovih bendova... ;)
pa nije da sam bas neki mladi panker, vise volim rok, al eto u poslednje vrijeme sam upoznala toliko ljudi sto slusaju pank, i nekako i dosla u kontakt s tom vrstom muzike...i, eto prilicno mi se svidjelo:D bil mi mogo poslat nesto od toga, eto cisto da se "obrazujem"..il ako znas gdje mogu skinut??
PETAR PAN
02.04.2008., 21:18
znaci meni je potreban sto mastovitiji odgovor na temu "panker iz inata" i nacin njihovog oblacenja.
ja znam da vi znate a i ja znam grupe i ostalo ali ovo moze a i ne mora da ima veze sa pankerima.unapred hvala svima:)
pa definisi to "pankeri iz inata" ? U kom kontekstu se pominje... ne razumem...
pa nije da sam bas neki mladi panker, vise volim rok, al eto u poslednje vrijeme sam upoznala toliko ljudi sto slusaju pank, i nekako i dosla u kontakt s tom vrstom muzike...i, eto prilicno mi se svidjelo:D bil mi mogo poslat nesto od toga, eto cisto da se "obrazujem"..il ako znas gdje mogu skinut??
Mogu da ti posaljem jedino postom zato sto ja tu muziku drzim na diskovima, a gde moze da se skine...to stvarmo ne znam, procesljaj malo po netu, sigurno da ima negde...;)
Mrzim_narodnjake
10.04.2008., 22:19
Postoje neke stvari, u vezi panka i foruma o njemu....Juce sam dosla u skolu sa torbom koja je pukla, pa sam je na brzinu zalepila selotepom.Moja drugarica "pankerka" je rekla da to izgleda bas ruzno.Kad je, dodjavola, u panku bilo ruzno popraviti nesto svoje na svoj nacin?????Posle toga mi je rekla da pankeri ne popravljaju svoje stvari, zato sto je videla "pankera" (koji, inace, uvek na sebi ima pantalone od 6-7 iljada dinara) kako nosi razjebane cizme.Poeta u pank stilu nije da izgledas kao da te je poplava izbacila, vec da budes obican covek koji pokusava da zivi svoj zivot, ali sa jednodelnim cizmama ili torbom.Trebali bi svi znati da je pak nastao spontano, u doba kada ljudi nisu imali kintu da kupuju nove stvari kad god nesto uniste, vec su ih sami popravljali, zihernadlama, selotejpom, super-lepkom, stavljali zakrpe.Nije glupo kada neko popravi unistenu stvar.Po mojoj logici, bolje je nositi popravljeno nego raspadnuto.Nekako mi je vise pankerski.A sad, ako neko misli da ja nisam u pravu, nek radi sta hoce, meni nije stalo...
posnoprase
12.04.2008., 12:46
http://rapidshare.com/files/104682904/Posno_Prase_-_S.N.O.B.rar
Tj. Mislim da ljudima nikada ne bi ni palo na pamet da je pank mrtav dok neki kvazi-panker nije odlucio da se 'buni protiv sistema' i povikao 'Punx not dead'. Kako bre da bude mrtav kad jos uvek postoje punk svirke i ljudi koji ih posecuju?!slazem se sa ovim u potpunosti...
evo u somboru svake nedelje neka punk svirka..mislim,sta se gubite ljudiii?
Pa jeste, ima svirki a da li ima publike koja razume to? Evo sinoc sam nastupao sa svojim bendom (koji je pank u pravom smislu te reci) i ajde, ja se napio pre svirke ali ne toliko da ne mogu da pevam, jednostavno, bio sam pripit...iz publike sam naisao na negodovanje u fazonu " pa kako takvi mozete da dodjete ovde" pri tom su svi bili obuceni kao pankeri, ja sam na kraju izgubio strpljenje i prozivao ih sve redom, gomila pozera...
Posle svirke su mi prisla trojica matorih pankera (imaju oko 30 godina) i samo rekla "hvala vam momci" . Dakle svi bi da budu pankeri a kada im to das oni se gade i odbacuju...preletaci...
blackmore95
13.04.2008., 19:32
Sid* koje grupe spadaju u pank (u pravom smislu) da preslusham mozda mi se dopadne.
Pa jeste, ima svirki a da li ima publike koja razume to? Evo sinoc sam nastupao sa svojim bendom (koji je pank u pravom smislu te reci) i ajde, ja se napio pre svirke ali ne toliko da ne mogu da pevam, jednostavno, bio sam pripit...iz publike sam naisao na negodovanje u fazonu " pa kako takvi mozete da dodjete ovde" pri tom su svi bili obuceni kao pankeri, ja sam na kraju izgubio strpljenje i prozivao ih sve redom, gomila pozera...
Posle svirke su mi prisla trojica matorih pankera (imaju oko 30 godina) i samo rekla "hvala vam momci" . Dakle svi bi da budu pankeri a kada im to das oni se gade i odbacuju...preletaci...
Hmm,mislim da treba da vidis slike sa fat prezidenta od prosle subote...to je bila svirka..bez komentara kakve si ti naveo gore...ali mozda je samo do publike...verovatno nije svuda tako.
Ali samo....po ovom gore ispada da je poenta panka biti pijan,i ko to ne podrzava je pozer?
Ajmo ponovo...
Ne, nije to poenta moje price, poenta je da smo se pojavili i stvarno svirali pank, nasa pojava sama je pank...a to je skapiralo 3-4 lika iz publike... Dosle klinke i ocekivale da ce da cuju metaliku ili tako nesto...
I onda kazu pank nije mrtav...gde nije... Ja sam samo jednom imao priliku da slusam debelog predsedika i to u pankcevu, tada su svirali sa SUS-om, veruj mi da je i na toj svirci bilo dosta njih koji su stajali sa strane i "gadili se" ...
Sid* koje grupe spadaju u pank (u pravom smislu) da preslusham mozda mi se dopadne.
Upropasticu dete al' nek ide zivot...:wink:
Savetovao bih ti da poslusas od nasih Pekinsku patku, Paraf, KUD Idijote, od stranih The Buzzcocks, UK Subs, Johy Thunders, X-ray spex, Heartbreakers, Slaughter and dogs, Sham 69, Lurkers, Johny Mopped . . . To je nesto po mom ukusu...
Pa dobro,mislim da jednostavno imamo razlicita iskustva...A uvek ima 'zalutalih' ljudi koje stoje sa strane i cude se...ali koliko sam ja videla,ne puno. Hmm,evo da se prisetim :D
http://i238.photobucket.com/albums/ff76/Dora1604/l_b206a26e1b406dc8f339777b3db8b26e.jpg
http://i238.photobucket.com/albums/ff76/Dora1604/IMG_4034.jpg
http://i238.photobucket.com/albums/ff76/Dora1604/IMG_4013.jpg
elderane
30.04.2008., 21:16
http://i283.photobucket.com/albums/kk306/elderane84/Exploitedcopy.jpg
Ja bih ovo pree stavio u neki metal nego u pank ali ajde...jos mogu da zive od stare slave!
Hellen_Thrash
16.06.2008., 18:55
Punk nije mrtav...a ima vec tema punk's not deAd (http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=370&highlight=bad+religion)
sarabubasara
16.06.2008., 18:57
s teškom tugom...moram da kažem...da jeste.
Hehe, pank ne moze biti mrtav dok ima ljudi koji se bore protiv sistema na bilo koji nacin...
Ako nekoga zanima moze da se uclani u ASI.
Sindikalna konfederacija Anarho-sindikalistička inicijativa (ASI) je propagandno/borbena, anarhistička, preciznije anarho-sindikalistička, organizacija.
Vise informacija o postojanju, programu, ideologiji i svemu sto vas zanima o ovoj organizaciji mozete procitati na www.inicijativa.org
Da vam skratim, svi smo mi deo sistema ali se protiv njega borimo iznutra...u skolama, na radnom mestu i slicno.
Naš cilj je da nizom akcija na ulici, u fabrikama, na mestima gde se štrajkuje, kao i svuda gde će se tek javljati izlivi nezadovoljstva, jačamo klasnu svest onih koji su opljačkani i koji pokušavaju da žive od svog rada. Pozivamo sve one koji su osiromašeni i obespravljeni u ovoj zemlji da podrže naše akcije.
Svaki pojedinac i pojedinka je dobrodošao/ka i veoma dragocen/a. Svaka inicijativa za osnivanje Sindikata je od neprocenjive vrednosti. Pokretanje novih akcija i inicijativa na lokalnom nivou je jedini način da sačuvamo dostojanstvo. Ne smemo dozvoliti da nas omalovažavaju! Moramo se svesno izboriti za svoja prava. To je jedino moguće udruživanjem, solidarnošću i velikim brojem aktivnih pojedinaca i pojedinki!
ASI je radnička organizacija koja se zalaže za:
* Solidarnost: Problem jednog radnika ili radnice je problem svih radnika i radnica. Organizacija podržava borbu svih radnika i radnica. Uzajamna podrška je najjače oružje u našim rukama.
* Organizaciju: Prostor za diskusiju o stavovima sindikata, i jedini organ odlučivanja unutar organizacije su radnički sastanci/zborovi. Sve odluke se donose iz baze tj. radnici i radnice sami/e odlučuju o aktivnostima i politici sindikata.
* Odbranu i napad: Anarho-sindikalističke organizacije postoje kako bi radništvo odbranilo slobode i prava stečena krvavim borbama sa gazdama, i da bi omogućile efikasni napad na kapitalistički sistem eksploatacije i instituciju države koja održava ovaj izrabljivački poredak.
ASI se od ostalih sindikata u Srbiji razlikuje po:
* Odsustvu birokratije: ASI nema plaćene sindikalne birokrate. Sve sindikalne poslove obavljaju za to delegirani članovi i članice besplatno. Sve odluke se donose kolektivno – na ovaj način se sprečava korumpiranje sindikata.
* Autonomiji: ASI ne zavisi, niti održava kontakte sa bilo kojom političkom partijom, niti državom, kao ni sa stranim i domaćim fondacijama „humanitarnih“ kapitalista. Svaka sekcija konfederacije je u potpunosti autonomna.
* Federalizmu: Organizacija se temelji na autonomiji svake grupe i svakog sindikata, i stoga se protivi svakom obliku centralizma. Sekcije se udružuju po principu odlučivanja „odozdo prema gore“ kako bi stvorili jak i organizovan front za što efikasniju radničku borbu.
* Anti-autoritarnosti: ASI odbacuje autoritet i birokratiju. Sloboda članova i kolektiva jeste bazični princip našeg organizovanja.
Eto, koga zanima nesto vise, ima na sajtu!
ANARHO_SISTEM
16.06.2008., 20:48
Bio je živ???
zograf.lo
17.06.2008., 13:22
nope!pank z not ded..........jednom nogom u grobu,a drugom na kori od banane,al bolje mu je da uskoci u grob ako se nada da ce ga "pankeri"poput avril i green day-a spasti!
Hellen_Thrash
17.06.2008., 13:44
green day i avril nisu pank...to je neki pop/rock...inace, punk nije mrtav i ima
mnogo ljudova koji slusaju punk kao moj buraz koji je zaljubljen u njega...(:
zograf.lo
17.06.2008., 13:47
ma zajebavam se,oni se nazivaju neo-pankerima............hahahaha
i moj ortak voli pank,onako bash bash,a brat ne,on je vishe ko ja(hard-roker,metalac.....)
nevidjeni car
21.06.2008., 23:51
је суб-култура, алтернативна култура и култура младих заснована на међудејству културолошких елемената различитих од елемената популарне културе и осталих суб-култура. Панк поседује сопствену препознатљиву музику, идеологију, стил облачења, визуелни идентитет, игру, књижевност и филм. Панкери су углавном млади људи другачијег мишљења, којима је заједнички дух анти-естаблишмента и непризнавање канона. Након што је испливао на површину у Великој Британији и Сједињеним Државама средином '70-их, панк се раширио по целом свету и претрпео буран развој. Панк чини спој одабраних, мањих суб-култура, од којих свака истиче свој јединствени спој културолошких елемената панка. Неколико суб-култура развиле су се од панка и добиле свој препознатљиви изглед (готик, гранџ и емо). Панк поседује јединствени однос са другим алтернативним културама и популарном културом у целини.
a sad mi vi kazite sta mislite o njemu, suvise destruktivno, ili ne ...
nevidjeni car
22.06.2008., 00:02
aa nisam skonto topic ......
Awaken God
22.06.2008., 01:08
pa ime ljudova koji ga slusaju i sviraju ali jeste mrtav po pitanju slave jer neverujem da ce iakd biti populran ko nA pocetku tj akda je osnovan punk,mislilim da je to razlog sto se goovri da je mrtav jer vsie niej toliko polularan..inace punk slusam ponekad (metal,hardrock,punk slusam) najvise gotivim dead kennedyse ,pennywise,od domacih patku gotivim . . .
IDE NEKO NA 2 MINUTA MRŽNJE?
Ja bi rado al' sam malo sprecen :lol:
Kad, gde? Btw, jel oduvek postojala ujedinjena tema o punku? :think:
Novi Sad CK13, 21.11.2008. Pa ko voli nek izvoli...
†0verkill†
19.11.2008., 14:46
punk is not dead
A kad je bio mrtav?:)
wolfologin
20.11.2008., 20:49
Evo me opet zahvaljujuci @Voda.
Pogledao sam neke postove i opet nisam zadovoljan razmishljanjem o tome shta je PUNK !
Za mene PUNK je zivot,mali ili veliki ali samo zivot.
Borba Borba i Bratstvo Punkera celog sveta.
Sid Forever
Sjajno rečeno, punk je najmanje muzika idr čega se dotičemo.
:heart:
Hellen_Thrash
21.11.2008., 17:13
mislili ste mrtav je? mislili ste gotovo? al' napokon ste shvatili, Malcolm vas je za*ebo!
дух анти-естаблишмента и непризнавање канона.
suština. a s obzirom na to da već i maloumnici vide da ovde nešto (sa nama ljudima) debelo nije u redu...
wolfologin
24.11.2008., 21:01
suština. a s obzirom na to da već i maloumnici vide da ovde nešto (sa nama ljudima) debelo nije u redu...
Sa nama ljudima jeste ali nije u redu sa drugom vrstom koja dominira pohlepom,razvratnoshcu,bezobzirjem,bahatoshcu,pros totom.
Vrstom kojoj je i CHOVEK tudjica a zena samo MESO.
Znam da je patetichno ali interesantno je da se ja ne zalim vec trpam moj i tvoj odraz u ogledalu u samo jednu tako prostu slozenicu: Ja sam tvoj izrod i tvoj brat
Ksenija02
27.12.2008., 17:50
i sta bi sa ovom temom?
difrent from others...
27.12.2008., 22:30
ja koliko znam slogan panks not ded se pojavio u prvim godinama panka...znaci il se mrtav rodio pa kao ma jok,nije mrtav ili ko zna koja je namena bila tog slogana...aj da se pojavi posle 20 godina panka koji je u jeku,pa kao ipak not ded...
kralje je mrtav,ziveo kralj:cool:
mnooogo bolji slogan
Ja bas i ne znam da se tad pojavio :confused: Imas ti neki dokaz za to, a?
blacknymph
28.12.2008., 15:28
Oi! nije mrtav :) Bio neko u SKCu sinoc?
difrent from others...
29.12.2008., 01:38
slusaj flufi...(ovo se sve zasniva na mom pomucenom secanju,el me mrzi da vikipedisem) explojtedov prvi album s pocetka osamdeset i prve se zvao panks nat ded...
i to je bilo u fazonu "ipak nije mrtav"
a kolko se secam pank je negde sredinom sedamdesetih nastao....
pa ti povezi dokle je bio ziv...
a te fore znam poput"pank ce ziveti dok sam ja ziv/a"
a zapravo sta vam je pank??
mozd i otvorim temu s ovim naslovom...
bio neko u skc?sve se misle...ovi nasi sajber pankeri...
blacknymph
29.12.2008., 15:42
Jasta su bili. Sve velike pankercine i pankeruse a kad ih treba videti na delu nigde nikoga!
slusaj flufi...(ovo se sve zasniva na mom pomucenom secanju,el me mrzi da vikipedisem) explojtedov prvi album s pocetka osamdeset i prve se zvao panks nat ded...
i to je bilo u fazonu "ipak nije mrtav"
a kolko se secam pank je negde sredinom sedamdesetih nastao....
pa ti povezi dokle je bio ziv...
S obzirom na to koliko je ziveo, '81. bas i nije medju prvim godinama panka...
Thunderman
29.12.2008., 15:53
pistolsi mozda snimaju novi album.
http://www.rockserbia.net/svetska-rock-scena/sex-pistols-snimaju-novi-album-dogodine.html?Itemid=2
blacknymph
29.12.2008., 16:21
:kafa:pistolsi mozda snimaju novi album.
http://www.rockserbia.net/svetska-rock-scena/sex-pistols-snimaju-novi-album-dogodine.html?Itemid=2
Svrsavanje:kafa:
difrent from others...
01.01.2009., 19:21
6 godina pa je mnoooogo jebbote :roll:
difrent from others...
01.01.2009., 19:21
6 godina pa je mnoooogo jebbote :roll:
Skins 4 ever
13.01.2009., 20:25
Ovde mozete pisati o svim desavanjima na domacoj punk sceni i domacim punk bendovima...
sorry za off ali ja sam mislio da se skinsi i punkeri ne vole?
†0verkill†
13.01.2009., 21:41
Zavisi od "vrste" skinsa !! Znam jednog crvenog skinsa ide na punk svirke redovno,ima i svoj punk bend,a znam i jednog white power skinsa koji se druzi sa istim (i punkerima i crvenim skinsom iako bi trebalo da se kolju)!!
nekad je to bilo mnogo jednostavnije.... ;)
†0verkill†
13.01.2009., 22:02
Ma nije to toliko zajebano po manjim mestima,ljudi se znaju i opusteno,ali u Novom Sadu je jako zajebano jednog mojeg ortaka crveni su hteli da ga biju! Tu je bas ono bitno koje pertle nosis i skinsi se mrze!! Aj sta slusate mozda i otkrijem neki novi bend??
Skins 4 ever
14.01.2009., 00:27
Zavisi od "vrste" skinsa !! Znam jednog crvenog skinsa ide na punk svirke redovno,ima i svoj punk bend,a znam i jednog white power skinsa koji se druzi sa istim (i punkerima i crvenim skinsom iako bi trebalo da se kolju)!!
tako je,zavisi od vrste!!!skinsi slusaju uglavnom oi punk,punk i hardcore...
†0verkill†
14.01.2009., 00:57
Aj da probijem led!
OtthxziaJh8
Goblini!
_ULBIN3ZYAw
Alek je napravio novi bend Starfuckers,bili su u Valjevu proslog leta,ima jos dvojicu sa njime u bendu!!
Skins 4 ever
14.01.2009., 01:43
Sta mislite o bendovima Birtija i Strajkacki odbor?
†0verkill†
14.01.2009., 16:57
Jel od birtije ona pesma pijana maloletnica? Dobri su,ona stvar kako si lepa kida!
Skins 4 ever
14.01.2009., 18:07
Nisam siguran za ono pijana maloletnica,ali imaju pesmu pijana...kako si lepa,gajba ladnog i pola kila rakije su mi omiljene...
†0verkill†
14.01.2009., 18:23
Joj nije to od birtije pogledajte ovo zlo! Pocetak je malo zajebancija,ma cela pesma je zajebancija odslusajte stvar!!:lol:
iEKNz01tyaE
Zna se ko su skinedi i zna se ko su bonhedi, ne mojte ih mesati. . . Ne idu oni zajedno. . .
Ma nije to toliko zajebano po manjim mestima,ljudi se znaju i opusteno,ali u Novom Sadu je jako zajebano jednog mojeg ortaka crveni su hteli da ga biju! Tu je bas ono bitno koje pertle nosis i skinsi se mrze!! Aj sta slusate mozda i otkrijem neki novi bend??
ne bih se slozio....tj slozio bih se da si ovo napisao pre 7-8 godina..tad je bio pakao...sad? ovo je smeshno...ne pamtim kad sam video skinsa u gradu...ovih nazovi punkera josh i ima po centru po klupama sa dvolitarkama, ali to nije ni blizu kao nekad...
oduvek nosim doktorke, i oduvek sa crnim pertlama...i nikad nisam imao ni najmanji problem...
†0verkill†
19.01.2009., 16:22
Licno sam prisustvovao dogadjaju kada je u Lazarevcu na svirci jedan sharp-ovac hteo neku metalku da izgazi zbog crvenih pertli koje je nosila!! Slusa li neko Cokule,Blitzkrieg?
Skins 4 ever
23.01.2009., 17:07
ja ih slusam...mislim na cokule i blitzkrieg...a slusa li neko a.c.a.b.,gavrila principa,prrogres?
†0verkill†
24.01.2009., 00:14
ne bih se slozio....tj slozio bih se da si ovo napisao pre 7-8 godina..tad je bio pakao...sad? ovo je smeshno...ne pamtim kad sam video skinsa u gradu...ovih nazovi punkera josh i ima po centru po klupama sa dvolitarkama, ali to nije ni blizu kao nekad...
oduvek nosim doktorke, i oduvek sa crnim pertlama...i nikad nisam imao ni najmanji problem...
Hehehe sad bih te naterao da pojedes ova slova da moze! Veceras se jedva izvukoh!
Ja sam imao milion puta frku sa nazi skinsima! Al ko ih ****, imaju mozak ko veverice a muda ko detlici!
Skins 4 ever
06.02.2009., 14:43
skinsi uopste nisu kao sto ti kazes,u stvari punkeri su takvi,jebeni pederi!!!!
valheru
06.02.2009., 14:47
zasto si ti skins???
Skins 4 ever
10.02.2009., 08:39
pa tako brate,rodjen sam da budem skins
:hahaha: Jel to neko drevno proročanstvo?
valheru
10.02.2009., 12:43
zanimljiv razlog...
valheru
10.02.2009., 12:45
БЛАГОСЛОВИ НЕПРИЈАТЕЉЕ МОЈЕ (Владика Николај Велимировић)
Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам и не кунем.
Непријатељи су ме више гурнули Теби у наручје него пријатељи. Пријатељи су ме више везивали за земљу, непријатељи су ме дрешили од земље, и рушили сва моја надања у земљу.
Ови су ме учинили странцем у земаљским царствима, и непотребним становником земље. Као што гоњена звер нађе сигурније склониште него ли негоњена, тако сам и ја, гоњен непријатељима, нашао најсигурније склониште, сакривши се под Твој шатор, где ни пријатељи ни непријатељи не могу погубити душу моју. Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
• Они су место мене исповедили грехе моје пред светом.
• Они су ме шибали, кад сам се ја устезао шибати сама себе.
• Они су ме мучили онда, кад сам ја бежао од мука.
• Они су ме ружили онда, када сам ја сам себи ласкао.
• Они су ме пљували онда, када сам се ја гордио собом.
Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Кад сам се ја правио мудрим, они су ме називали лудим.
Кад сам се правио моћним, они су ми се смејали као кепецу.
Кад сам хтео водити људе, они су ме гурали у позадину.
Кад сам журио да се обогатим, они су ме стукали гвозденом руком.
Кад сам мислио мирно спавати, они су ме будили иза сна.
Кад сам зидао дом за дуг и спокојан живот, они су га рушили и изгонили ме ван.
Заиста, непријатељи су ме одрешили од света и продужили руке моје до Твога скута.
Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам, и не кунем.
Благослови их и умножи их; умножи их и још више их огорчи против мене-
Да би моје бекство к Теби било бесповратно;
Да би се нада у људе искидала сва као паучина;
Да би се смирење потпуно зацарило у души мојој;
Да би срце моје постало гробом моја два зла близанца: гордости и гнева;
Да би све своје благо сабрао на небу;
Ах, да би се једном ослободио самообмане, која ме је и заплела у страшну мрежу варљива живота.
Непријатељи су ме научили да знам, - што мало ко зна – да човек нема непријатеља у свету изван себе.
Само онај мрзи непријатеље, ко не зна, да непријатељи нису непријатељи но сурови пријатељи.
Заиста тешко ми је рећи, ко ми је учинио више добра и ко више зла у овоме свету: пријатељи или непријатељи.
Зато, благослови, Господе, и пријатеље и непријатеље моје.
Роб куне непријатеље, јер не зна. А син их благосиља, јер зна.
Јер зна син, да му се непријатељи не могу дотаћи живота. Зато слободно корача између њих и моли се Богу за њих;
Благослови непријатеље моје, Господе. И ја их благосиљам. И не кунем.
evo mozda ti ovaj citat pomogne da smiris svoj duh..
Skins 4 ever
10.02.2009., 13:26
мислим да ми неће помоћи....
valheru
11.02.2009., 11:05
oket ja hteo da pomognem, sad sta je tu je ...
sve najbolje...
Skins 4 ever
11.02.2009., 13:38
хвала због твог труда....
Skins 4 ever
11.02.2009., 13:44
јел може неко да ми каже како да се стави слика изнад имена?ако ме разумете....
Mrzim_narodnjake
01.03.2009., 11:38
Nije anarhija napravedniji sistem i ne moze postojati u ovom svetu zbog same psihe ljudi.Mozes ti reci da nema vlasti, predsednika i ostale gamadi, ali ce na celo zemlje doci sindikati od kojih ce se 1 istaci, na njegovom celu ce biti jedan lik i sve ce ti se otprilike svesti na isto kao i pre.Tako da se takozvana "anarhisticka revolucija" nikad nece moci dogoditi.I jos nesto, da zivis u svetu haosa, bez vlasti, policije, ljudi bi izumrli, jer bi se pojavio neko, ubio ti kevu, sestru, ti bi roknuo njega, neki njegov bi roknuo tebe i tako do kraja puta.Zato nemojte jesti g***a o anarhiji i to pogotovo ne na temi o panku...Anarhija nije moguca, dobra i realna i tacka.:hvala::hvala::hvala: :super:
Mrzim_narodnjake
01.03.2009., 11:42
skinsi uopste nisu kao sto ti kazes,u stvari punkeri su takvi,jebeni pederi!!!!
Peder ti je cale sto nije mogao da trpa tvoju kevu, pa ona zena morala kod komsije cigana da te pravi.!. :tease:
difrent from others...
08.03.2009., 03:03
Zna se ko su skinedi i zna se ko su bonhedi, ne mojte ih mesati. . . Ne idu oni zajedno. . .
evo ga!!!ubaceni judejski spijun koji koristi svoje moderatorske moci da ispira deci mozak!!
vikipedija mato nije "keva" kos sto mnogi kazu...
e novosti...riba mi nasla sebi ribu...i sve kul daje...
to me cini sada levicarem?i manji sam bonhed nego pre??
hmmmm:think:
El_Guerrila
08.03.2009., 12:04
sta je uopste bonhed?
Патриота-Србија
08.03.2009., 21:56
difrent from others слушаш rac i oi?
Guitar_Thrill
08.03.2009., 23:04
Nije anarhija napravedniji sistem i ne moze postojati u ovom svetu zbog same psihe ljudi.Mozes ti reci da nema vlasti, predsednika i ostale gamadi, ali ce na celo zemlje doci sindikati od kojih ce se 1 istaci, na njegovom celu ce biti jedan lik i sve ce ti se otprilike svesti na isto kao i pre.Tako da se takozvana "anarhisticka revolucija" nikad nece moci dogoditi.I jos nesto, da zivis u svetu haosa, bez vlasti, policije, ljudi bi izumrli, jer bi se pojavio neko, ubio ti kevu, sestru, ti bi roknuo njega, neki njegov bi roknuo tebe i tako do kraja puta.Zato nemojte jesti g***a o anarhiji i to pogotovo ne na temi o panku...Anarhija nije moguca, dobra i realna i tacka.:hvala::hvala::hvala: :super:
sad si rekao isto sto i ja samo drugim recima....da smo svi normalni, niko ti ne bi ubio kevu itd...na to sam ja mislio....da nema taj jedan sto hoce da se istakne....zato sam i rekao da je skoro nemoguca,jer mi nikad necemo svi takvi biti........a iz ostatka tvog posta vidim da veze nemas s tim sta je anarhija osim sto si mozda malo citao na wikipediji ili gde...tako da mozes sam da jedes tu rec sa zvezdicama:bye:
El_Guerrila
08.03.2009., 23:30
slazem se
to sto coveku kvari savrsenstvo je upravo....ON
Leteća Šibica
12.03.2009., 20:23
Anarhija može postojati samo u izolovanoj zajednici.
Što se tiče tih sindikata koje pominješ, svaki koji bi se pokušao izdignuti iznad ostalih bi bio ugušen od strane tih ostalih. Ljudi ne bi dozvoljavali da se neko izdigne iznad njih i upravlja njima.
A što se tiče međusobnog ubijanja, toga bi bilo možda u početku, a onda bi se zajednice svele na ljude koji veruju jedni drugima i samo bi idioti pokušavali da ubijaju, pljačkaju, siluju jer bi sve to bilo kažnjeno odgovarajućom kaznom. Ljudi bi jednostavno gledali svoja posla, pomagali se ili ne bi postojali. Prosto.
-
Slušam domaći punk, ovo ostalo manje, mrzi me da sednem i preslušavam albume.
-Rocket_Queen-
12.03.2009., 20:46
Nisam pankerka, al' slusham pank....
A vidim vodi se polemika o slatkoj anarhiji, ne znam da l' je ostvaraljiva u praksi, mada kad chovek pogleda srpsku politichku scenu, mozh' samo anarhist da bude...
GromHellscream
12.03.2009., 21:19
ljudi koji danas govore za sebe da su pankeri su tolki kitch aaaaaaaaa >,<
umisljanje kako si sad drugaciji od drugih jER SI PANKER I TI SI SAD PRO LUDAK!
KACE VISE SMAK SVETA?!?!
MoonBeamMEGADETH
12.03.2009., 23:49
GDE STE BRACO PUNKERI?
El_Guerrila
13.03.2009., 00:25
Nisam pankerka, al' slusham pank....
A vidim vodi se polemika o slatkoj anarhiji, ne znam da l' je ostvaraljiva u praksi, mada kad chovek pogleda srpsku politichku scenu, mozh' samo anarhist da bude...
sta ti to znaci? da bude anarhist?
-Rocket_Queen-
13.03.2009., 00:54
sta ti to znaci? da bude anarhist?
Pa rekla sam da je politichka scena u Srbija katastrofa, jedino oni iz seljacke stranke priznaju da su zapravo seljaci... Poshtena vlast tje biti kad je ne bude bilo, relano...
El_Guerrila
13.03.2009., 10:07
vidi ti nju sto se razume u politiku :P
Broken Brain
13.03.2009., 22:58
Pa rekla sam da je politichka scena u Srbija katastrofa, jedino oni iz seljacke stranke priznaju da su zapravo seljaci... Poshtena vlast tje biti kad je ne bude bilo, relano...
:dash::dash::dash::dash::dash::dash:
ti si pobednik dana...moram josh malo...
:dash::dash::dash::dash:
difrent from others...
16.03.2009., 01:27
difrent from others слушаш rac i oi?
jes da ne odgovaram na postove sitnim bicima koji imaju ispod 2000 postova,al napravicu izuzetak(jer imam uplaceno jos dva sata) ne...ne slusam oj piizdurine i racove....to slusaju deca.ja slusam one teske metalike:cool::cool:
-Rocket_Queen-
16.03.2009., 14:44
:dash::dash::dash::dash::dash::dash:
ti si pobednik dana...moram josh malo...
:dash::dash::dash::dash:
Zar rekoh neshto loshe il' mozhda netachno? 'Ajde u kome od politichata se odgleda barem 20% poshtelja?
Dead Kennedys, sta mislite o njima
Leteća Šibica
04.04.2009., 21:44
PUNK (ujedinjene teme o njemu) (http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=370&page=37)
Mislili ste mrtav je
Mislili ste gotovo
Al' napokon ste shvatili
Malcolm vas je zajeb'o
Nikad nije unisten
Lovom i korupcijom
Nikad nije zastrasen
Vojskom i policijom
Sistem funkcionise
Melje birokratija
Al' kad se klinci udruze
Nastace anarhija
Nekad ste ih gledali
K'o medijsku atrakciju
Cuvajte se ti ce vam
Dici revoluciju
Punk's not dead
Mi to nismo trazili
Vi ste ovo od nas stvorili
Punk's not dead
-Rocket_Queen-
04.04.2009., 23:34
Pank umire tek onda kad izumru i pankeri znachi NIKAD.:D
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:YbJpQQITC6kASM:http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/856993~Punks-Not-Dead-Posters.jpg
El Caballero
10.10.2009., 16:36
XWLU76o5rEI
Suspiria
10.10.2009., 17:59
Sama sam sebi presekla jezik kada sam uhvatila sebe kako govorim za punk. "Ovo je tako kuuul" xD
carapaUkletogHolandjanina
10.10.2009., 18:15
i sad vise nemas jezik?!:S
pank jeste kul. ustvari pank rok je jos vise
bojana_rock_queen
10.10.2009., 18:17
to!...
Suspiria
10.10.2009., 18:37
i sad vise nemas jezik?!:S
Nee. Ušivali su ga. :cool:
carapaUkletogHolandjanina
10.10.2009., 18:45
hhh. very punky
PrvomajskiUranak
11.10.2009., 02:05
http://www.youtube.com/watch?v=SJOw3hz4F2Y
cudno za pank...al odlican bend...
vyS4Wduyux8
VghTC_5SMkg
OCVMzwsyAkQ
OEvh3BRvSRU
7WqC8bMpsT4
foO-vTRl9yE
bTWub7pGi1E
4JQCSN09MvQ
Mj3HBwp3cps
I za kraj nesto sto ce uskoro moci da se vidi i uzivo!
DckqAaxvqug
justEKV
11.10.2009., 22:11
Dobri stari punk... ;) :heart:
El Caballero
18.10.2009., 21:19
o0YchVPQdkE
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dxrolYt2j18&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dxrolYt2j18&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/52scMVXF2mc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/52scMVXF2mc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
El Caballero
19.10.2009., 16:36
Од Експлоитеда сам обожавао први албум! Стварно врхунске ствари.
Остали су ипак превише хеви. То више није било то
I za kraj nesto sto ce uskoro moci da se vidi i uzivo!
DckqAaxvqugDanas u NSu.... a ne mogu ići. :( Javi kako je bilo, ako ideš...
A ovo je bilo taaaaako dobro!
http://www.youtube.com/watch?v=SdN9byzwrTw
http://www.youtube.com/watch?v=rflNb_s8VTk
PrvomajskiUranak
21.10.2009., 16:27
gde?u crnoj kuci?
U tremi koliko znam. Ja ne idem, nisam u NS-u vec vise od godinu dana. . . Ali znam ljude koji ce sigurno ici pa cu preneti sta su rekli :D
http://www.last.fm/event/1228886+The+Vibrators+at+Novi+Sad+on+21+October+20 09
difrent from others...
07.11.2009., 12:52
steta sto sam bio na samrti za koksperel pa nisam isao...ovi moji propisnu sorku napravise.ofkors,ispred i u manjez...i neki makedonci nastradali,i neki naski... ma bilo veselo...
El Caballero
09.11.2009., 00:37
steta sto sam bio na samrti za koksperel pa nisam isao...ovi moji propisnu sorku napravise.ofkors,ispred i u manjez...i neki makedonci nastradali,i neki naski... ma bilo veselo...
И боље. Ја сам разочаран, онако мало и неубедљиво за онолике паре.
Ja se ovi dana trujem uporno sa ANL iThe Prefect Crime. . . Mnogo im dobar taj album, gura te u 80-te neverovatno. . .
T@R@NTUL@
09.11.2009., 09:18
Од Експлоитеда сам обожавао први албум! Стварно врхунске ствари.
Остали су ипак превише хеви. То више није било то
Slazem se za prvi album ali svidjami se i period kad su poceli svirati krosover!*** volim ih kako god!
Panamaman
13.11.2009., 23:04
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oDDVR31mMhY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oDDVR31mMhY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Panamaman
14.11.2009., 22:30
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_8phO2aNToA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_8phO2aNToA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Panamaman
14.11.2009., 23:02
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OovAthbW_RQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OovAthbW_RQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
difrent from others...
28.11.2009., 21:09
glupi kara iz nbg-a kad ga dovatim...lbecao mi neke stvari,kao ortaku a ispo sisa...fakin matorac :evil:
El Caballero
29.11.2009., 12:46
Jel ide neko na Saht u sredu?
Panamaman
29.11.2009., 12:59
Idem ja...
astrohound
29.11.2009., 14:02
8ioiT0PhUvA
Panamaman
06.12.2009., 12:10
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6cACA7AB1T8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6cACA7AB1T8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
difrent from others...
25.12.2009., 19:24
Jel ide neko na Saht u sredu?
ahahah jel bio iko na sahtu??
ja navrn'o oko 10 h a bilo ispred 10 ljudi(tj.ceo bend i konobar i gazda plejsa)
stoned_immaculate
26.12.2009., 04:11
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QDehTfim014&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QDehTfim014&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1eyROvw6zbY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1eyROvw6zbY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
kreptosucks
26.12.2009., 04:16
Moram sutra da pronadjem svoj proslogodisnji clanak o panku i da prezentujem forumskoj javnosti.
Ionako je velicanstven, a nije dugacak.
stoned_immaculate
26.12.2009., 04:18
članak i pank neidu u istu rečenicu :DDDD
Che_Guevara
26.12.2009., 04:22
Ne smatram PUNK nekim vrhuncem muzike. Mislim da je apsolutno kvalitetan i onako... ostar i sve to. I volim ga, al za dobar rock ga ne bih mijenjao... Za DOBAR rock... Mada, meni je dobar rock uvijek sa segmentima (manje ili vise) nekog punka... Mozda neki bunt, neko nezadovoljstvo... Nesto tu ima, sto mene privlaci. PUNK nije mrtav, definitivno...
kreptosucks
26.12.2009., 04:32
de bre mrtav sta pricas
Pa punk rock je najbolji pravac u kom se rokenrol mogo razgrana
A mozda to samo kazem zato sto volim post punk najvise od svega, pa se sad samo pravim pametna u vezi pank roka.
A i vazda sam zaljubljena u Bili Ajdola.
stoned_immaculate
26.12.2009., 04:34
rock, punk, sve je to usko povezano
Che_Guevara
26.12.2009., 04:34
de bre mrtav sta pricas
Pa punk rock je najbolji pravac u kom se rokenrol mogo razgrana
A mozda to samo kazem zato sto volim post punk najvise od svega, pa se sad samo pravim pametna u vezi pank roka.
A i vazda sam zaljubljena u Bili Ajdola.
Na ovo jako cesto nailazim u tvojim postovima :P
Hygieia
30.12.2009., 17:23
OGcWtPOL6aQ
Fint Mehanika
30.12.2009., 22:37
Jedan od mojih pravaca muzike, kazem jedan jer se ne ogranicavam nikad na jedan zanr muzike. punk je svojevrstan bunt zbog koga i ponajvise cijenim ovu vrstu muzike i ima strasno dobrih tekstova.
Pada kisa pada led punks not dead, punks not dead.
Panamaman
04.01.2010., 12:37
Aus Rotten- They Ignore Peaceful Protest
They ignore protest
But can they ignore a city on fire
It's time to do more than talk
When they ignore peaceful protest
They ignore protest
But can they ignore a burning police car
They ignore signs and marches
But can they ignore bricks and rocks
Fint Mehanika
13.01.2010., 10:13
Gdje ste pankeri
ssOZFBqrcDo
Fint Mehanika
13.01.2010., 19:21
LcBCbzCzxAA
Panamaman
13.01.2010., 22:43
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ujY0yDwZ2Sk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ujY0yDwZ2Sk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
T@R@NTUL@
14.01.2010., 03:16
dPOD9620JHo
Negative Approach!!!!
Bilo je tako lepo. . .
PONg2p-UFMg
difrent from others...
26.01.2010., 19:03
hebo vas sid bichius
Panamaman
07.02.2010., 19:28
DNK Drkam Na Komsinicu
http://img222.imageshack.us/img222/4617/beznaslova.jpg (http://img222.imageshack.us/i/beznaslova.jpg/)
http://www.myspace.com/drkamnakomsinicu
Panamaman
07.02.2010., 19:29
DNK band
http://i50.tinypic.com/9056is.jpg