Vidi punu verziju : DRUZENJE I ZEZ A POSLE STA BUDE,IMA LI TAKVIH????
Zar je se sve svelo na fazon trazim hocu,zelim i javi te se ?! Pa kome nije do sexa ali reci imam velike grudi pomozite i slicno zar mislite daje to normalno!! Zato otvoreno druzenje i zez a sve ostalo ako treba ce doci,ZAR NE?
lavica 79
14.08.2003., 13:50
Zar je se sve svelo na fazon trazim hocu,zelim i javi te se ?! Pa kome nije do sexa ali reci imam velike grudi pomozite i slicno zar mislite daje to normalno!! Zato otvoreno druzenje i zez a sve ostalo ako treba ce doci,ZAR NE?
Svaka cast! Napokon neko ko razmislja normalno
Pa lavovi su lavovi xaxa :wink: Hvala na komplimentu
devojka_bgd
14.08.2003., 15:38
Da to je skroz glupo...
Svaka prica pocinje upoznavanjem i druzenjem...
Pa zato sto da ne?
Mnogo je pametnije u svakom slucaju od laznih obecanja,nadanja,ocekivanja i iluzija(kao on(a) te voli a niste se ni videli...)
lavica 79
14.08.2003., 15:51
Da upravo tako. Odmah ti salje srceparajuce, najromanticnije poruke na svetu, voli te iako te nikada u zivotu nije video (pa cak ni sliku).Zavoleli se na osnovu opisa,NIJE-NEGO :roll:
Sta zna ja ako moze moze a nekad je i bolje da ne moze jer posle...je kasno,ne m,oze ponovo da se proba.Uglavnom eto me na listi lavice
Vidis LAVICE cak i sadam staje u red za cekanje a ne klasika vidi mi slikice u profilu,evo ti moj e-mail ili nedaj boze broj telefona da trazi :lol: :lol:
Sad ocekujem nesto lepo na ovoj stranici hajde lavice pocnite npr ti i devojka-bg posto sam zaista uveren u vas(da ste neisfolirane i iskrene) i da cete napraviti dobar slagvorat na ove teme:
- Sta te nervira kod danasnjih frajera(npr.sto su materijalisti,sto im je sve u sexu ili sve bez sexa nista i sl)???
- Cega bi(tj dali bi) se postidela kod pojedinih devojaka(npr.nacin ponasanja,odevanja i sl)????
Pozdrav svima a specijalni za LAVICU i DEVOJKU BG
Cao! Svidja mi se tvoj tekst koji si stavila i zato se i javljam. Mislim da si ti prava osoba sa kojom bi mogao da popricam bar za pocetak a kasnije nadam se i necemu vise.
Mirko
lavica 79
15.08.2003., 10:02
Ilke, kod deanasnjih tzv. "frajera" me nervira njihova isfoliranost-"ja sam maco tip,sve devojke padaju na mene i ti treba da budes ponosna sto si uopste sa ovakvim frajerom." Mislim-bla, bla, truc :roll: ! Sve im je samo u sexu (ok.normalno je da i to dolazi ali s vremenom,a ne "ako nespavas samnom odmah, nemamo sta da trazimo zajedno")Pa gde su bre:upoznavanje,prvi poljubac,drzanje za ruke i setnje po mesecini, mazenje i ceskanje, pa polako korak po korak dalje? Zar vise takvi tipovi ne postoje :?:
Da ne bude da samo ogovaram momke, tu su naravno i devojke. Na prvom mestu "sponzoruse", zaista mi je muka od takvih likova kojih je nazalost sve vise -ona lepa i mlada sa matorcem od 60god.(kazu "u ljubavi nisu vazne godine!",to je ok, ali da li je to zaista ljubav :?: )i samo ceka kad ce da otegne da bi nasledila "kuce i imanje". HOROR :shock: :!: Pa zatim devojke koje svako vece spavaju sa drugim momkom-UZAS :shock: :!:
A sto je najgore u svemu ovome je to sto i muskarci i zene na osnovu jedne osobe suprotnog pola sude o svima. PA POBOGU, ZAR SMO SVI ISTI :?: :!: :?:
Uh, sto sam se ja raspricala t.j raspisala. Ajd sad da cujem vas :?:
Veliki pozdrav ovom malom ali odabranom drustvancetu :)
lavica 79
15.08.2003., 10:07
Cao! Svidja mi se tvoj tekst koji si stavila i zato se i javljam. Mislim da si ti prava osoba sa kojom bi mogao da popricam bar za pocetak a kasnije nadam se i necemu vise.
Mirko
Mirko, seceru ako si ovim mislio na ilketa on je decko a ne devojcica :lol:
Ilke , da ne razmisljas mozda o promeni pola he,he,he :lol: :?:
Pa uputio sam Mirka da sam muzijak xaxaxa sta ce covek zaneo se :wink: Eto to govori dosta o vrsti ljudi koji piskaju po ovom forumu xaxa nije ni video ni sliku(u zivo i nepomisljam spomenuti)a vec padaju izjave ja sam taj pravi za tebe,ispunjavam tvoje kriterijume,mogu te zadovoljiti i slicno :roll:
Otvoris profil BUUUM xaxaxa pogresan pol `ebote ne pogresan nik i lik vec pol a vidis Lavice mozda covek nije ni pogresio :?: :?: Mozda je ISKREN :wink: Sto se tice frajera koji su u fazonu to kako kazes na brzaka ili ti sve od jednom i za jednu noc i da ostvare vezu naravno zbog seksa.Mislim da se opet ogradim ali nisu svi isti ima tu toga dosta zar nemislis Lavice da su i devojke tu krive on daje nekoliko puta od devojaka dobio lekciju po klanfi(po nosu xaxa)nebi svakoj tako prilazio i nebi bio imidz macho mena!
Mada ima i onih kako kazes koji to koriste pomocu novca e vidis ni tu po mome u globalu nisu krive sve devojke,devojcice,zene!Ima tu i druga strana medalje
neporaumi u porodici,losa materijalna situacija(to je po mom misljenju PRESUDNO)I onda one traze materijalnupodrsku tj oslonac uz to ide dobar provod,mnogo bolja garderoba i ko pita koliko ko ima godina?!Sve je to stvar karaktera od osobe do osobe,zatim kucno vaspitanje(koje se nosi iz svog doma a nadogradjuje ili rusi vremenom.Nisu stalno roditelji faktor toga mada stoji da jesu ali ne presudni)i kao glavno sta ta mlada osoba hoce od sebe i svog zivota.Tema je zaista skakljiva i osetljiva jer je takvih slucajeva zbog materijalne situacije u zemlji sve vise i vise :!:
Pozdravljam te Lavice i hvala na komentaru,ocekujem
jos od tebe...... CAOS. Pozdrav tebi ACA ILIC
lavica 79
15.08.2003., 11:18
Ok. u pravu si kad kazes da nije samo jedna strana kriva u oba slucaja,ali kao sto sam rekla nemozemo na osnovu jedne osobe suditi o svima i misliti da su i ostale devojke ili momci isti.A sto se tice sponzorstva shvatam ja to:losa materijalna situacija itd.ali mi nije jasno kako moze poljubiti tog matorca ili nedaj Boze sta vise :shock: samo zbog para.Kada posmatras sa strane ispada da je *****, ali samo u malo bolje upakovanom izdanju (nespava sa svima, ali ipak znaci na neki nacin "usluge" su joj placene).
Edan big pozdrav za tebe :)
Sorry lavice pa nisam video da pise BIG pozdrav :oops: IZVINI Jos ovo tema nam i nije neka zar ne?Vidis da ljudi nedele nase misljenje :wink:
lavica 79
15.08.2003., 16:25
Sorry lavice pa nisam video da pise BIG pozdrav :oops: IZVINI Jos ovo tema nam i nije neka zar ne?Vidis da ljudi nedele nase misljenje :wink:
Izgleda da samo mi raspravljamo o tome :lol:
Hajde ovako mlad,nezan,neizbezan,suptilan(xaxaxaxa)visok 191(xaxaxa)trazi normalnu zensku osobu za DRUZENJE a posle sta Bog kaze i da
btw
Pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka 8)
Netrazi brak niti ozbiljnu vezu... :!: :!: :!:
Lavice pozuri javljaj se xaxaxa :wink: :wink:
lavica 79
15.08.2003., 16:35
Naravno, naravno tu sam :wink: a visina mi potpuno odgovara he,he :lol: :lol: :lol:
devojka_bgd
15.08.2003., 20:54
Niste sami,ne mozete biti,nego ljude zanimaju velike sokantne reci,prozivke...sex..i to su teme na koje se 'lepe'...
Sta me nervira kod tipova:pa,previse se drze po strani,postalo im je lakse da gledaju i puste da se nesto desi samo od sebe,to se tice i upoznavanja a kasnije i samog toka veze,izgubili su posvecenost...Mozda sam nekad staromodna ali biti pazljiv,posvecen jednoj osobi(suprotnog pola) ne znaci izgubiti sebe...mozda samo upotpuniti...a cekanje na sex,to sve ide uz to da neko nedovoljno obraca paznju na pravi trenutak...i ne oseca te...
A zene,mi smo postale jos gore agresivne,jednostavno radimo sve da iz nas govori 'mogu sama,ne trebas mi...'I onda sa ti stavom naci nekog je pravo cudo...
A sto se tice 'fine prostitucije' nemam nista protiv toga,svako ima pravo na svoj izbor,imam samo protiv onih koji to ne priznaju nego se vade na LJUBAV...a ni ne znaju sta je to...
Sve u svemu jako tuzna situacija na terenu,gomila nesrecnih samih ljudi koji ne zele da budu sami a sve cine da se odalje jedni od drugih...
:(
Isidora
15.08.2003., 22:08
"Za druzenje i zez, pa posle sta bude"uvek ima, samo reci na pocetku sta ocekujes i to je to!!!
Pozdrav devojci_bg :lol: Drago mi je da si se javila i pridruzila ovoj temici,znam da je za sigurno i lavici79 drago,iskreni napred,foliranti STOP vauuu sto sam ovo rekao ma ......xaxaxaxa
Za tebe draga ISIDORA ovako 100% stoji sto sam rekao posle zezanja,caskanja i upoznavanje ako treba nesto da se desi(uspostavljanje nekog drugog vida kontakta) doci ce ako ne,bar smo se druzili i upoznali misljenje nekog drugog ili ti drugacije misljenje u vezi ....pa zavisi o cemu zeli neko sa tobom pricati ili ti ti sa nekim!!Ali ako se sve svede na to DA JA SAM TAJ KOGA TRAZIS EVO e-mail EVO BROJ Mobilnog ILI(ovo sto smo se ja i Lavica 79 salili na NAS racun)kao visok sam toliko,tezak toliko
je za mene izvini takav BEDAK daje to strasno,to je tuga bre.....Zato ti kazem sta posle Isidora caskanja niti ces ti odlucivati sama o tome niti taj koga si izabrala?Htela ili ne mora biti obostrano jer ako se ide na slepo i odgovaras na svaki e-mail koji dobijes lepo ces racuna za net platiti(POSTAO SE SMEJES I KUCAS SA FIRMINOG KOMPA :lol: :wink:
ONDA NEMOJ DA GUBIS VREME :wink: 0
Pozdrav tebi Isidora a specijalni za moje pa mogu reci ISTOMISLJENICE Devojku_BG i naravno VISOKU MILJENICU Lavicu79 :wink: :wink: :wink: CAOSSSS
Isidora
16.08.2003., 00:21
Pitao si, odgovorila sam na TEMU, ne na oglas ili sta vec.Koliko ja znam ovo je jos uvek TEMA, ili gresim?!
Ako sam te necim navela da stvoris takvo misljenje o meni, izvini molim te, nece se ponoviti!
Moji stavovi i moja razmisljanja su druga prica i definitivno im nije mesto ovde niti bilo gde drugde, a ako na osnovu par recenica mozes da sagradis moj psiholoski profil, onda-cestitam, svaka cast!
Pozdrav!
Isidora
16.08.2003., 00:22
Pitao si, odgovorila sam na TEMU, ne na oglas ili sta vec.Koliko ja znam ovo je jos uvek TEMA, ili gresim?!
Ako sam te necim navela da stvoris takvo misljenje o meni, izvini molim te, nece se ponoviti!
Moji stavovi i moja razmisljanja su druga prica i definitivno im nije mesto ovde niti bilo gde drugde, a ako na osnovu par recenica mozes da sagradis moj psiholoski profil, onda-cestitam, svaka cast!
Pozdrav!
Zdravo svima!
Evo procitao sam vase odgovore,pa reko da posle duze vremena i ja nesto kazem za dnevnik!
Prikljucujem se i ja drustvancetu koje polemise o danasnjim devojkama i momcima,i mislim da niste sami u ovoj prici.U stvari,mislim da je devojka bgdpotpuno u pravu(da ne ponavljam sve sto je dosada receno) i da vecina ljudi ovde na forumu je verovatno procitala temu ,ali ih mrzi da pise o tome jer kako rece devojka bgd ljudima mnogo vise skrecu paznju neke bombasticnije reci kao sto je sex,trazim ovo ili ono...izgledam sexi,ili nesto u tom stilu!Osim toga mislim da je i jos jedna otezavajuca okolnost,a to je sto je nas dragi kolega Ilke musko i sto je iskreno rekao ono sto zaista misli i sto jeste zaista tako,a ovo je prevashodno stranica gde devojke ostavljaju neke poruke,a danasnje devojke i nisu bas iskrene(cast izuzecima)!
Ne zelim da blatim nikoga posebno,ali mislim da je generalni problem u tome sto danasnji ljudi ne znaju sta hoce,a devojke posebno,i sto se vecina folira i hoce da budu nesto sto nisu,i sto zive veoma brzo pa ne umeju da cene i uzivaju u nekim lepim i romanticnim momentima i u svim onim malim lepim stvarima koje zivot cine!
Auh,i ja sam se nesto raspisao....nema me odavno,pa sam se malo zaneo!
Pozdrav svima,a devojci bgd i jedan virtuelni drugarski polubac.
E sad pisite i vi malo! :D
"Za druzenje i zez, pa posle sta bude"uvek ima, samo reci na pocetku sta ocekujes i to je to!!!
Pa evo na danasnji veliki dan da ti odgovorim nadam se da ces umeti da cenis ovo Isidora!
Ja na pocetku necu nista a na kraju ko to zna,ne zavisi(`ajde da ne kazem od tebe :!: vidim da sve primas k`srcu)dakle ne zavisi OD MENE jer pita se i druga strana Isidora tu sam komparaciju napravio ali ne da dajem neku psiholosku sliku ili ti gradim slican lik!!?Stoga cool Isidorice ovo je samo tema i daleko je od zivota.Zbog toga sam ti rekao da se nikada u nekoj vezi nece pitati jedna osoba ,jedan lik(nisam ni tu mislio na tebe)vec dvoje ako su u vezi samo zajedno funkcionisu obratno se postize ono o cemu ti pises muskarci su svi isti foleri,lazovi itd,itd a muskarci za zene sve su *****(sorry citat pr.PISCA)jer su im uradile to ,to i to .
I onda je to Isidora krug koji opet posle dodje na isto a zvuci ovako(opet cu sebe uzeti za primer uuuuh dokle Ja pokusni cccc)
Mlad ,atraktivan,visok(po mogucstvu VIDI SLIKU pa www.bla,bla onda javi se na e-mail bla@bla) Ja sam taj ispunjavam sve tvoje uslove?????? Uslove pa zar to ima nekog smisla????
Pozdrav Isidora i nemoj da si na kraj srca bre ovo je samo caskanje relax baby relax :wink:
Strogo Pov
-----------
Lavice hvala na cestitci za rozdejstvo m.m. ILKE :wink:
Isidora
16.08.2003., 16:12
Dobro, u redu, ne znam zasto sam ovako razdrazljiva, obicno nisam takva!Izdogadjaju ti se neke stvari i onda, eto..., pocnes ovako da reagujes na neke stvari!
Pozdrav svima vama
Isidora
16.08.2003., 16:32
Izabela!?
Naravno, u potpunosti se slazem, samo opusteno, a ako se ispostavi da ima i fluida ljubav je tu.
IZA CHEGAAAA? xaxaxaxa SORRY ISIDORAAAA SORRY
Izvini molim te i nezameri :oops: :oops:
Isidora
17.08.2003., 16:35
Ma u redu je, i pozdrav za tebe...Pokusaj da ne gresis vise, neke devojke se vredjaju na takve stvari!
Ma,Isidora neka ih,neka se"neke devojke ljute" ali nemoj TI ISIDORA :wink: Jer veliki samo prastaju .......:wink:
zoran77
17.08.2003., 23:49
Ilke, kod deanasnjih tzv. "frajera" me nervira njihova isfoliranost-"ja sam maco tip,sve devojke padaju na mene i ti treba da budes ponosna sto si uopste sa ovakvim frajerom." Mislim-bla, bla, truc :roll: ! Sve im je samo u sexu (ok.normalno je da i to dolazi ali s vremenom,a ne "ako nespavas samnom odmah, nemamo sta da trazimo zajedno")Pa gde su bre:upoznavanje,prvi poljubac,drzanje za ruke i setnje po mesecini, mazenje i ceskanje, pa polako korak po korak dalje? Zar vise takvi tipovi ne postoje :?:
postoje
Isidora
18.08.2003., 00:05
Ne, ne ljutim se, a u ovom slucaju nemam sta ni da oprostim.U, to je vrlo diskutabilna tema...Prastam, ali ne zaboravljam!
lavica 79
18.08.2003., 14:32
postoje
Drago mi je da to cujem, ali gde su onda?Nesto ih bas i nevidjam u poslednje vreme ili su se pozavlacili u misije rupe pa se plase da izadju i pristupe devojkama :? :?:
Drago mi je da to cujem, ali gde su onda?Nesto ih bas i nevidjam u poslednje vreme ili su se pozavlacili u misije rupe pa se plase da izadju i pristupe devojkama :? :?:
Lavice najbolje mesto za izlaske je RUPA pa i misija je nesto ali samo naci ono sto se trazi...
A neznam dali plase da izadju i pridju devojkama,mozda su razocarani u nesto pa su se zavukli u svoje ljusture,caure i MISIJE RUPE?!
Zar nemislite da ima i muskaraca koji su povredjeni od strane zenskog pola(mislim bas na tu ljubavnu stranu,ne na flasicu ili stiklicu u glavu :wink: )
Isidora samo pamti,ja pisem za svaki slucaj da ne zaboravim :lol: :D :wink: :o :)
dok covek pohvata sta sve pricate izgubi pola dana,ima li neko da mi ukratko preprica sve? :(
Isidora
19.08.2003., 01:35
Dovoljno je sto pamtim, naopako bi bilo da jos i zapisujem...Zar tebi nije to dovoljno?
Isidora
19.08.2003., 01:39
Lavice najbolje mesto za izlaske je RUPA pa i misija je nesto ali samo naci ono sto se trazi...
A neznam dali plase da izadju i pridju devojkama,mozda su razocarani u nesto pa su se zavukli u svoje ljusture,caure i MISIJE RUPE?!
Zar nemislite da ima i muskaraca koji su povredjeni od strane zenskog pola(mislim bas na tu ljubavnu stranu,ne na flasicu ili stiklicu u glavu :wink: )
Isidora samo pamti,ja pisem za svaki slucaj da ne zaboravim :lol: :D :wink: :o :)
Da, povredjeni, sta je lek za to?Mi se zatvorimo u sobu i prebolimo to, a vi izadjete nadjete nesto novo ili se zabavite sa nekom flasicom alkokoholnog pica?Jer to resenje...?!
....pa zar nije????..svi smo mi fini,ali zelimo.....
Evo dame imaju prednost ISIDORA zavucete se u sobu??!
Pa sa kime onda mi nadjemo(kako ti rece utehu?!)
A sto se tice flasice pa to je tako od pamtiveka,VI nas gurnete u provaliju a mi se hvatamo za"flasicu" a ima i onih sto dizu ruku na sebe(koliko su nasamareni,povuceni za nos i prevareni od "jadnica sto boluju u svojim sobicama)?!
A sto se tice ovog mladica sto kaze:Sta ces volimo?!Pa ko ti brani da volis i ko ti je rekao da nevolis sex?! Mislis da zenski svet to voli vise ili manje od nas?!Ali je pravo kada je ta zelja u pravo vreme,sa pravom osobom i kada je uzajamni osecaj i potreba EVIDENTNA(A ne nase cuveno u `ebote sta sam ja radio sa njom sinoc!Vise nepijem ili slicno.Uopsteno kriviti nekoga ili nesto je Nasa muska stvarnost).Shodno tome prijatelju slobodno ti voli ali razmisljaj ipak s` mozgom a ne sa"decijim dodatkom"......Gde si mi se sakrila LAVICEEEEE
Isidora
19.08.2003., 21:11
Evo dame imaju prednost ISIDORA zavucete se u sobu??!
Pa sa kime onda mi nadjemo(kako ti rece utehu?!)
A sto se tice flasice pa to je tako od pamtiveka,VI nas gurnete u provaliju a mi se hvatamo za"flasicu" a ima i onih sto dizu ruku na sebe(koliko su nasamareni,povuceni za nos i prevareni od "jadnica sto boluju u svojim sobicama)?!
A sto se tice ovog mladica sto kaze:Sta ces volimo?!Pa ko ti brani da volis i ko ti je rekao da nevolis sex?! Mislis da zenski svet to voli vise ili manje od nas?!Ali je pravo kada je ta zelja u pravo vreme,sa pravom osobom i kada je uzajamni osecaj i potreba EVIDENTNA(A ne nase cuveno u `ebote sta sam ja radio sa njom sinoc!Vise nepijem ili slicno.Uopsteno kriviti nekoga ili nesto je Nasa muska stvarnost).Shodno tome prijatelju slobodno ti voli ali razmisljaj ipak s` mozgom a ne sa"decijim dodatkom"......Gde si mi se sakrila LAVICEEEEE
Vau, svaka cast!!!******, morate li vi za sve da krivite"jadnice koje se zavuku u sobu"?Svaka ti cast, stvarno, e...Zasto onda ne ostavite na miru vi nas, onda fino niko ne mora da se hvaa za flasicu(sto mi vas je zao), a"jadnice"vise nece morati da se tripuju u svojoj sobi!
lavica 79
20.08.2003., 11:31
....pa zar nije????..svi smo mi fini,ali zelimo.....[/quote]
Ma da svi ste fini ko da ste iz Finske Boga ti :roll:
(cast izuzetcima koji to zaista jesu).
Dali ti uopste razmisljas o necemu drugom kada izadjes sa devojkom :?: npr:kako da je impresioniras, sarmiras,da joj udovoljis, pruzis nesto posebno po cemu ce da te pamti a ne da se ponavljas, ili samo o tome kako da je "prevrnes" :?:
lavica 79
20.08.2003., 11:38
A sto se tice povredjivanja, bilo ga je i bice od kad je sveta i veka, sa obe strane, samo zavisi od osobe do osobe kako to podnosi i na koji nacin trazi sebi leka.U takvim situacijama je potrebno imati veliku moc rasudjivanja i razluciti sta je dobro za tebe a sta ne.
Cool nisam ni sumnjao da ce biti sasvim neutralno i iskreno :wink: :wink: :wink: :wink:
A sto se tice Isidore vauuuuu....Pa kako mozes tako pricati molim te reci mi !!!? Da te ostave muskarci na miru tj da ostave jadnice"u sobi na miru da tripuju"?! Mislim stvarno je za NO COMENT i to udarni na BK! Procitaj lavicin komentar,da se ne ponavljam ili je On izabrao losu kombinaciju dok je spas u"flasi ili ti flasici" a ni Ona nije dobila na lotoudok sama"tripuje u sobi"....Svako je tvorac svoje srece i glupo je kriviti treceg za to sto NAM se desava...Isidora zagovornik si sobe za"ucveljene devojke slomljenog srca"?! A sta kad resis dilemu koju imas sa"X" i "Y"!?Koce od njih dvojice da posegne za flasom?!Iskreno voleo bih da budes u"sobi i u tripu"!!! Zasto?Pa zato sto radis ono protiv cega sam JA u nacelu?!Neiskrena si,jedno radis a drugo pricas i dve teme na kojima si ova ovde i ona koju ti imas nema veze jedna sa drugom...Sorry morao sam ovo na ALL bolje nego privatno jer vidim da se nerazumemo.Pozdrav drugarski i nemoj da se ljutis!
A za DECKA Dewlaix-a ....Pa BRATE SLATKI kad otvoris profil moj ima i slika ja mislim pa zar ti licim na zensko bre???? :shock: :shock: :!: :?:
Zasto?Pa zato sto radis ono protiv cega sam JA u nacelu?!Neiskrena si,jedno radis a drugo pricas i dve teme na kojima si ova ovde i ona koju ti imas nema veze jedna sa drugom...Sorry morao sam ovo na ALL bolje nego privatno jer vidim da se nerazumemo.
8) oduševio si me... ipak postoje pametni i hrabri muškarci ,-)
:roll:
NESTO SE OVDE DESAVA STO SE NIKAKO NESLAZE!!! I DA HOCU NE MOGU DA VAS *POHVATAM* ZA POCETAK I KRAJ...
NEVEROVATNO AL CAK STE I MENE USPELI DA ZBUNITE!!!
O CEMU SE OVDE ZAPRAVO RADI????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lavica 79
21.08.2003., 12:12
:roll:
NESTO SE OVDE DESAVA STO SE NIKAKO NESLAZE!!! I DA HOCU NE MOGU DA VAS *POHVATAM* ZA POCETAK I KRAJ...
NEVEROVATNO AL CAK STE I MENE USPELI DA ZBUNITE!!!
O CEMU SE OVDE ZAPRAVO RADI????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Stepko,zlato,a sta ti je to nejasno :?: :)
Posto ce SLATKA,MALA(vauuual` sam rekao ovo :P )
Lavica da prosvetli Stepicu,JA bih se samo zahvalio
Blondi na njenom lepom komentaru....
Pozdrav svima spec za bellisimu :wink:
btw
Tema je zastala malo a nema ni Isidora :?: :?:
Isidora
21.08.2003., 16:26
"Isidore", jos uvek sam zensko...Evo me, naravno...Zagovornik"ucveljenih devojcica u sobama"?!E, ne vredi, we can't understand, do we?!E, vidis, sto se tice moje druge teme, bas onako kako sam i planirala niko se nije uhvatio za flasicu a niti se devojcica nasla u svojoj sobici, bas onako kako treba da bude.Razumeli smo se, nasli zajednicki jezik, tako da su svi srecni i zadovoljni, zar ne?!Zao mi je, ovog puta nema potrebe za sobicom, mozda u drugom zivotu, dosta mi je bilo i sobice i devojcice koja se pretvara u"jadnicu"!
Neiskrena, jedno pricam drugo radim?!Pazi, ovde se radi o tome da ja izricito branim zene iako nisu cvece, a ti izricito ides na muskarce iako ni vi niste cvece.Hvala na svim epitetima,
Pozdrav, Isidora
ZRENJANINAC
21.08.2003., 16:53
Isidora je zensko ???!!! :roll: :lol: :lol:
Pa dobro moze i vidi nasa IsidorA nemora vidi nase IsidorE...A sto se tice"ucveljenih" i "flasica" i toga na cijoj sam ja strani...Izvini DEVOJCICE,DEVOJKO,ZENO....Ja sam totalno neutralan a takva je i tema!A ti kazes nikoga za flasicu i za sobicu?! Pa znas kako nas narod stari kaze:
-Ko ne plati na mostu platice i ostaviti na cupriji!
Tako i ti"isplivala si iz tog"problemcica" a jos uvek se pitas IMA LI MUSKARAC DA JE OK?! Sto ce reci da ti bas i necvrtaju BULKE sa jednim od ta dva"resenja(neznam koje si izabrala...ali me i nezanima iskreno)...Pa shodno tome ti mogu reci nemoj da se iznenadis ako zavrsisi"u tripu u sobici za jadanje i kukanje"?!Ili ti da prevedem ako naidjes na "cupriju a prethodnu mostarinu nisi platila"! Razumemo li se sada!? Kako ti kazes HVala je Bogu sve se OK zavrsilo :?: :?: :?: :?: :?:
Jesi to htela reci?!Devojka koja je kivna na muski svet i na njihove prevare ZENSKOG sveta ili ti apsolutni ZASTITNIK svega pomenutog se igra sa DVA
(dali samo sa dva ...pitanje je...??)MUSKA SRCA :!:
Pa evo Isidora jos si i mene napala kako sam SHOVINISTA(naraFski juuu F :lol: MUSKI SOVINISTA)
I tvoj grad i nije veliki da bi se ti tako ponasala!
Drugarska sugestija....I da nesmaramo ljude sa ovim koliko sam neutralan bio i bicu....govori i ovaj podatak!Kada si imala dilemu BITI ILI NEBITI??!!!!
Ako se secas rekao sam da ti drzim PALCEVE,zar ne?
Nije lepo napadati ljude za njihova misljenja i jos nekulturnije ispravljati pravopisne greske po netu!
Da priprostim,i ja imam MALO KEFALA I JOS PRIDE TASTATURU 8) :twisted: :evil:
Pa ako nemozes ili ti nezelis normalno da opstis sa mnom nemoras ni da vredjas OK :idea:
p.s. or btw
Ko ti brani da budes na strani devojaka?!SVASTA :!:
"Isidore", jos uvek sam zensko...Evo me, naravno...Zagovornik"ucveljenih devojcica u sobama"?!E, ne vredi, we can't understand, do we?!E, vidis, sto se tice moje druge teme, bas onako kako sam i planirala niko se nije uhvatio za flasicu a niti se devojcica nasla u svojoj sobici, bas onako kako treba da bude.Razumeli smo se, nasli zajednicki jezik, tako da su svi srecni i zadovoljni, zar ne?!Zao mi je, ovog puta nema potrebe za sobicom, mozda u drugom zivotu, dosta mi je bilo i sobice i devojcice koja se pretvara u"jadnicu"!
Neiskrena, jedno pricam drugo radim?!Pazi, ovde se radi o tome da ja izricito branim zene iako nisu cvece, a ti izricito ides na muskarce iako ni vi niste cvece.Hvala na svim epitetima,
Pozdrav, Isidora
Majko mila kako vise citam tvoju poruku sve manje RAZUMEM `ebes mi Mater :!: :?:
JA IDEM NA MUSKARCE???A pricas kako ja tebi lepim etikete ?!EEEEEE necemo tako NASLI STE ZAJEDNICKI JEZIK??? Sto rekao ZIKA(u isto imenoj seriji Zikinoj dinastiji)IDI,BEGAJ prijatelju....
SVE SE ZAVRSILO NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN?!I kazes nije dvolicnost to sto radis BRANIS DEVOJKE a IMAS DECKA KOJI IMA SUPARNIKA??????Stvarno su TI muskarci zamalo nerekoh SVINJE ccccc sram da ih bude!
p.s.
Ovo sa velikim slovima su ti KAO pitanja,pa ako nadjes za shodno prosvetli nas sa tvojom DEMAGOGIJOM(udostoji nas svog odgovora ali bez skretanja sa teme)!?Mislim nas neprosvetljene(sorry svima ovo mislim na sebe)a bice da ja jedini i citam ovo sto pises?! Best regard`s to WOMAN :idea: ISIDORA from the UP Milanovac :wink:
Isidora
21.08.2003., 21:14
Pa dobro moze i vidi nasa IsidorA nemora vidi nase IsidorE...A sto se tice"ucveljenih" i "flasica" i toga na cijoj sam ja strani...Izvini DEVOJCICE,DEVOJKO,ZENO....Ja sam totalno neutralan a takva je i tema!A ti kazes nikoga za flasicu i za sobicu?! Pa znas kako nas narod stari kaze:
-Ko ne plati na mostu platice i ostaviti na cupriji!
Tako i ti"isplivala si iz tog"problemcica" a jos uvek se pitas IMA LI MUSKARAC DA JE OK?! Sto ce reci da ti bas i necvrtaju BULKE sa jednim od ta dva"resenja(neznam koje si izabrala...ali me i nezanima iskreno)...Pa shodno tome ti mogu reci nemoj da se iznenadis ako zavrsisi"u tripu u sobici za jadanje i kukanje"?!Ili ti da prevedem ako naidjes na "cupriju a prethodnu mostarinu nisi platila"! Razumemo li se sada!? Kako ti kazes HVala je Bogu sve se OK zavrsilo :?: :?: :?: :?: :?:
Jesi to htela reci?!Devojka koja je kivna na muski svet i na njihove prevare ZENSKOG sveta ili ti apsolutni ZASTITNIK svega pomenutog se igra sa DVA
(dali samo sa dva ...pitanje je...??)MUSKA SRCA :!:
Pa evo Isidora jos si i mene napala kako sam SHOVINISTA(naraFski juuu F :lol: MUSKI SOVINISTA)
I tvoj grad i nije veliki da bi se ti tako ponasala!
Drugarska sugestija....I da nesmaramo ljude sa ovim koliko sam neutralan bio i bicu....govori i ovaj podatak!Kada si imala dilemu BITI ILI NEBITI??!!!!
Ako se secas rekao sam da ti drzim PALCEVE,zar ne?
Nije lepo napadati ljude za njihova misljenja i jos nekulturnije ispravljati pravopisne greske po netu!
Da priprostim,i ja imam MALO KEFALA I JOS PRIDE TASTATURU 8) :twisted: :evil:
Pa ako nemozes ili ti nezelis normalno da opstis sa mnom nemoras ni da vredjas OK :idea:
p.s. or btw
Ko ti brani da budes na strani devojaka?!SVASTA :!:
E, samo da mi je znati zbog cega se nerviras i zbog cega sve, kao sto ti prosli put rece,"shvatas licno"?!Ko te napada?Ja najnormalnije pricam sa tobom, branim neke svoje stavove ti ih hvala Bogu napadas i to je to, sta ocekujes?!Niko mi nista ne brani, ko tebi brani da razmisljas kako razmisljas i ponasas se tako kao sto se ponasas?!
Slusaj ovako:imala sam dosta promasaja u zivotu, u ljubavi ali mnogo vise i u nekim drugim sferama mog zivota, tako da sam sve sto sam rekla iskusila na sopstvenoj kozi.To i nije bitno, hocu da kazem da ako sam ljuta i besna i razocarana ili ako se nekim slucajem opet nadjem u svojom sobici da otplacem jednu, to je samo moj problem, a ti ne treba da brines za to, znam sama da se snadjem.Hvala, ali ipak neka hvala.
Sta ti tripujes?Ko te je nazvao sovinistom?!!???Ako ti sebe smatras sovinistom to je opet samo tvoj problem i svoje tripove nemoj pripisivati meni jer ih ja nikad nisam izrekla.
Igram se sa dva muska srca?????Pa ti stvarno izvini, nisi normalan!Ne igram se ni sa kim, trudim se da sve sto je vise moguce izadje na bolje, da nanesem sto manje bola, a on prica o igri...O Boze Gospode i majko Bozija, a on kaze da se ja
igram. :evil: :evil:
Hoces li objasniti zasto svaku moju recenicu iskoristis da me napadnes?Sta, tebi je do svadje?U tom slucaju me zaobidji, nisam raspolozena, ako hoces normalno da pricas pricaj, ako neces ne moras!
To sto sam te ispravila nisam uradila da bi ti ne znam ni ja sta priredila, uradila sam to zato sto tako treba, vec si me jednom oslovio Anabelom, sada me prebacujes u muskarce, samo ti skrecem paznju...Nista u zloj nameri, ali dobro.Znas sta najbolje me nazovi zlom kuckom bez osecaja i mislim da ces onda biti zadovoljan, a ja cu ti se zahvaliti na svemu!
Da prosvetljavam bilo koga necu, ne pada mi na pamet, ti si vec dovoljno ubedjen da si izuzetno prosvetljen sa svojim shvatanjima i razmisljanjijma, necu da te nerviram i protivurecim, napasces me opet, samo ti to treba...
I opet, moj zivot je moj problem, a to da li ja jos trazim O.K.tipove je nesto drugo, za to nisi ni pitao, sam si doneo zakljucak.Uopste me ne poznajes da bi doveo do nekih zakljucaka u vezi mene, zato na to nemas prava.Ako sve to"izvlacis"iz par recenica koje ispisem ovde, onda opet, svaka ti cast.
Ne skrecem sa teme, ti non-stop skreces...Onda, pozdav pametnici
Kao prvo za to Anabela,je palo izvinjenje,zar ne?!!
Drugo nisam te nazivao muskarcem(jer na kraju tvoje poruke stoji POZDAV bez R pametniCI?! Nisam ni ja zensko,izvini).Sto se tice sovinizma pa sta onda znaci ono:Zagovornik "soba za plakanje"!?
Sto se tice vredjanja:Ti se usudjujes reci da JA tebi to radim i da trazim svadju?!Stvarno devojko JA tebi pomoci nemogu a verujem da si ti osoba bez nade za neku pomoc!Elem ti si meni rekla ovako:TI STVARNO NISI NORMALAN!Kako se to naziva konstantacija ili si ti to mene upoznala posto rece da ja dajem sud o tebi!I vredjanje kazes mi da te nazovem KUCKOM i da ces se ti zahvalitijer cu ja na to biti ZADOVOLJAN!?
Stvarno je isuvisno komentarisati te tvoje reci>
Vidis imas pravo da procitas svoje poruke pre nego ih posaljes :wink: :wink: A do svadje mi nije ni najmanje,jer kao sto vidim tebi jeste!
Onda si omasila i NIK,pa Bogami i temu Isidora!
Pozdrav i nemoj pokusavati da se svadjas sa mnom,jer
ti ubuduce na te prvokacije necu odgovoriti!
Bez ljutnje ima mnogo pametnijih stvari na koje bih gubio svoje vreme a verujem i ti svoje :lol: :wink:
lavica 79
22.08.2003., 12:27
Alo bre ljudi TIME OUT, CAME DAUN (bem li ga valjda sam dobro napisala), i sve ostalo. Pa zar ce i ovde da zavlada svadja i zestoka prepirka :? Zar nemamo o necemu pametnijem da razgovaramo :?: :x
devojka_bgd
22.08.2003., 13:52
Sta bi?
Batalite raspravu..toliko je lepih tema,slazem se sa Lavicom..
Kad ste vas dve za to da se prestane sa glupim temama, glupo je i misliti za sta sam Ja cmoka za obe.... I velika cmoka za bellisimu :wink:
Isidora
22.08.2003., 20:21
Hvala za ispravku, greska.Ne razumemo se i to je to!Svako vodi svoju pricu, tu nema dogovora...Nije mi do svadje i ja bih o necemu pametnijem.Ako zelis udaljicu se sa ove teme, tvoja je, samo reci.
Pozdrav, Isidora
lavica 79
23.08.2003., 13:38
Nije potrebno Isidora da se bilo ko udaljava sa teme, posto smo se lepo slozili da treba da razgovaramo i razglabamo o nekim pametnijim stvarima i da je cilj svega ovoga zezanje a ne nerviranje. E, aj sad da vas vidim, ko sta predlaze :?: :wink:
ZRENJANINAC
23.08.2003., 14:44
slazem se sa Lavicom , Devojkom BG i Isidorom :)
Isidora nema potrebe za time da ti sad kao ides sa ove teme ili ti slicno tome.Jednostavno ili da predjemo preko svega(vidis gentlmenski se izvinjavam opet...Bechka skola istureno odeljenje Loznica :wink: ) ili ako zelis mozemo se ispricati i na private.Veliko jos jednom izvini i nezameri :roll: :wink: :lol: :D
I da nastavimo sa TEMOM posto je vidim i Zrenjaninac ZA TO 8) 8) :shock:
Veliki pozdrav za dev.BG i za Bellisimu
PITALA ME JEDNA DEVOJKA SKORO NA NETU STA TO PRIVLACI VISOKE MUSKARCE KA NISKIM DEVOJKAMA I OBRATNO??? Napred narode da vas cujem :!: :!:
devojka_bgd
25.08.2003., 20:05
Jao ne znam,ali sam u srednjoj skoli poludela od nosenja starki(ravne su)...bio je jedan slatki niski decko...
Mozda se kao i uvek suprotnosti privlace,a mali ljudi su energicniji,prodorniji za razliku od velikih koji su mnogo staticniji i vece flegme...
Ne generalizujem,uvek ima izuzetaka ali moja iskustva su takva...
Eto ja imam 173cm i sira ramena od dosta muskaraca...i cesto primecujem slatke male eksplozivne muskarce,znam da to ne ide...to me sprecava da budem sa njima,ali ne i da ih primecujem...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ZOVIME AKO HOCES 0641723182
Nadam se da ces se snaci devojkoBG xaxaxa sa ovim ciframa mad meni nelice na brojke za visinu i tezinu
od gore potpisanog Ivice :wink: :wink:
A sad malo tema....
Pa neznam par mojih drugova je nize rastom(sto ce reci da JA nisam 8) xaxa) i mogu ti reci da sam dosta puta cuo u fazonu:Ma gde s` njom VIDI kolika je i slicno?!Da li je to kompleks ili sta zaista mi nije jasno?!Jer i da ih pitas proradi sujeta(jer hteli mi muski ili ne dosta smo sujetniji od devojaka!!!!)Ja konkretno nisam video nikakav plus niti minus(osim kad sam rano kao klinac prestao da se odevam i obuvam u decijim prodavnicama)u kontaktu sa osobamazenskog pola!I mislim da zaista to nije neko merilo ili ti doza bilo cega prilikom prilaska devojkama!Sve je ipak u HEMIJI ili je ima ili nema!
To jest dali je muskarac siguran u ono sto zeli kad prilazi devojci ili ne?!S` toga devojciceBG starke su se furale i furace se a dali ce pravi VISOKONISKI(pazi zajedno napisano :wink: )prici to je question?!
Veliki pozdrav devojciBG :D
Isidora
27.08.2003., 17:51
Isidora nema potrebe za time da ti sad kao ides sa ove teme ili ti slicno tome.Jednostavno ili da predjemo preko svega(vidis gentlmenski se izvinjavam opet...Bechka skola istureno odeljenje Loznica :wink: ) ili ako zelis mozemo se ispricati i na private.Veliko jos jednom izvini i nezameri :roll: :wink: :lol: :D
I da nastavimo sa TEMOM posto je vidim i Zrenjaninac ZA TO 8) 8) :shock:
Veliki pozdrav za dev.BG i za Bellisimu
PITALA ME JEDNA DEVOJKA SKORO NA NETU STA TO PRIVLACI VISOKE MUSKARCE KA NISKIM DEVOJKAMA I OBRATNO??? Napred narode da vas cujem :!: :!:
Hej caos, sta se radi?Ma ne, preterala sam u nekim stvarima, jos jednom se izvinjavam.Veliki pozdrav svima!
Vozdovac
27.08.2003., 21:30
Zar je se sve svelo na fazon trazim hocu,zelim i javi te se ?! Pa kome nije do sexa ali reci imam velike grudi pomozite i slicno zar mislite daje to normalno!! Zato otvoreno druzenje i zez a sve ostalo ako treba ce doci,ZAR NE?Veoma zdravo razmisljanje i daleko je od ovih detinjarija
_FROZEN_THRONE_
27.08.2003., 21:50
[quote="devojka_bgd"]Jao ne znam,ali sam u srednjoj skoli poludela od nosenja starki(ravne su)...bio je jedan slatki niski decko...
Mozda se kao i uvek suprotnosti privlace,a mali ljudi su energicniji,prodorniji za razliku od velikih koji su mnogo staticniji i vece flegme...
Ne generalizujem,uvek ima izuzetaka ali moja iskustva su takva...
Eto ja imam 173 i sira ramena od dosta muskaraca...i cesto primecujem slatke male eksplozivne muskarce,znam da to ne ide...to me sprecava da budem sa njima,ali ne i da ih primecujem...
:wink: cao devojko_bgd
visi sam od tebe 4cm,imam sigurno sira ramena,mnogo sam explozivan,i imam dug jezik ali prilaz nezan :twisted: da mogli bi se i kontaktirati...ko zna
devojka_bgd
27.08.2003., 21:55
Mislim,nisam tako mislila...Ok,ja hocu da pricam sa svima,nije frka......ali ovo ce na kraju ispasti kao da je oglas... :oops: evo stidim se...
Nemas se ti cega stideti ovde?! A sto se tice oglas pa vidis decko daje oglas,samo neznam sta da radimo sa"njegovim jezikom" :lol: :lol: Kaze da mu je "veoma DUG"??! Pa BAKI da probas u posti da radis
znas ono coolIRASH i Bakice dodju i "okvase markice" kod tebe na ...jezik :wink: :wink:
Hvala VOZDOVAC za pohvalni izraz za temu!Jos samo da se ukljucis u nju :wink: :wink:
Devojciceeeeee nemoj da mi se crvenis evo JA cu za tebe :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
devojka_bgd
29.08.2003., 19:24
Jel si se toliko postideo pa si nestao...
Ej pa i nije bilo tako strasno....
Zar vise nema tema?
Nema nikog...
Isidora
29.08.2003., 19:57
Jel si se toliko postideo pa si nestao...
Ej pa i nije bilo tako strasno....
Zar vise nema tema?
Nema nikog...
Ma nije strasno!Predlozi temu...?!
Evo sad vas dve neku temicu predlozite!?Ali molim vas lepo bez psovanja inace ce"cika Boza"da nam zabrani temu 8) Kad hocete da opsujete....vi,vi se nasmejte Evo ovako :lol: a ako vam se neko nasmesi tako ili ti slicno vi recite I JA TEBI xaxaxaxa
Salim se veliki pozdrav vama dvema i cekam neku temicu od vas dve jer mi se LAVICA izgleda UDALA :wink: :wink: Nema je dugo :roll: :roll:
Mr.Bozi moderatoru posto ce verovatno citati ovo,
NEKULTURNO je ispravljati gramaticke greske na internetu :!: :!: :!: A i ocekujem odgovor posto sam ti se javio na PP 8) 8) 8)
Isidora imam zelju da pocnes sa temicom ovde,u koju bi se mi mogli ukljuciti i nemoj da psujes
moliiiiiim tee xaxaxaxa :wink: :wink: :wink:
UVEK IMA NEKOG KO NE SPAVA!!!
...BAS SAM SAD LUKNO "INSOMNIA" muvic sa Al Pacenikom... ovaj Pacinom....
sensitive
31.08.2003., 22:41
...konacno da se neke stvari vrate na mesto koje samo njima pripada...
Sex sam po sebi dolazi kao posledica ljubavi, mada moze on da bude i posledica necije pohote ili zelje ili neke druge potrebe (ne daj Boze zivotinjske!!!) ali ipak, ako nema onoga sto se zove predigra (pri tome ne mislim na lagani peting) romantika, kada ti u ocima igra mesec koji je iskocio iz reke i kada u trenutku ukapirash da nemas glasa da kazes i osetis neko cudno stezanje u predelu srca...tada znaj da su granice krenule da nestaju...
Only sky is limit...enjoy real love...
Sensitive...
Pls. comments -> mail...Tnx
devojka_bgd
01.09.2003., 13:58
To su bili predlozi ili....ja bas nisam shvatila...ali ne znam recite mi vasa iskustva:
Dali ulazite u vezu kad:
1)Vidite da je situacija kako treba,slazete se,recimo da su vam slicne zivotne okolnosti,u istom ste gradu,svi signali su tu,ne postoji prepreka za vas....znaci idete na sigurno,na bezbedni teren
ili
2)Slusate osecaje,znaci nista od gore navedenog ne mora da postoji i stoji,da se sve rusi oko vas,ali jednostavno osecate one vise puta pomenute 'leptire u stomaku' i to vas tera da se idalje trudite i konacno budete sa tom osobom i trajete sa njom bez obzira na sve
Nadam se da nisam bila suvise konfuzna sa ovim pitanjem...
Pa mi recite,bas me zanima sta drugi misle o ovome? :?
Pa evo ja da kazem da blizina ili ti daljina neznaci nista(pricam po sebi i svom iskustvu)!A neznam zasto bi znacili i nekom drugom zar se ti LEPTIRI(zasto leptiri bre pa oni zive samo jedan dan :wink: )nemogu osetiti npr ako odes negde preko u posetu kod nekih rodjaka i upoznas nekoga i ONI prorade?!
Zasto mora biti isti grad pa da Uslovi budu OK?!
Ja se vec dugo cujem sa jednom osobom video sam se dva puta samo(???) ali svaki put ako se gledamo na web kameri,cujemo telefonom ili sms JA osetim nevidjen osecaj koji me prozima celog a Bogme i drzi dugo :wink: Da ne detaljisem opsirnije NEMOGUCE(za sada u bliskoj buducnosti)je da nas dvoje budemo zajedno?! Mali milion RAZLOGA :( :( ! Zar bi sve bilo lakse da smo iz istog grada?!
Pozdravljam temu DEVOJKO BG
Isidora
01.09.2003., 19:55
To su bili predlozi ili....ja bas nisam shvatila...ali ne znam recite mi vasa iskustva:
Dali ulazite u vezu kad:
1)Vidite da je situacija kako treba,slazete se,recimo da su vam slicne zivotne okolnosti,u istom ste gradu,svi signali su tu,ne postoji prepreka za vas....znaci idete na sigurno,na bezbedni teren
ili
2)Slusate osecaje,znaci nista od gore navedenog ne mora da postoji i stoji,da se sve rusi oko vas,ali jednostavno osecate one vise puta pomenute 'leptire u stomaku' i to vas tera da se idalje trudite i konacno budete sa tom osobom i trajete sa njom bez obzira na sve
Nadam se da nisam bila suvise konfuzna sa ovim pitanjem...
Pa mi recite,bas me zanima sta drugi misle o ovome? :?
Zanimljivo pitanje..."Bezbednije"je ici na prvu varijantu koju si navela, sledis zdrav razum, skoro sasvim si siguran da nema greske.Medjutim, u mom slucaju uvek je bila dominantnija druga varijanta, sledila sam svoje srce, ono sto sam osecala i isla ka tom cilju.Tada najcesce bivas povredjen, isuvise brzo i nerazmisljajuci uletis u nesto i sta je tu je...Sta ti radis u takvoj situaciji? :?: Pozdrav
aspidar2000
01.09.2003., 20:23
tema je ludilo
pozdravljam vas sve
super ste
caos :D
Isidora
01.09.2003., 22:19
Mr.Bozi moderatoru posto ce verovatno citati ovo,
NEKULTURNO je ispravljati gramaticke greske na internetu :!: :!: :!: A i ocekujem odgovor posto sam ti se javio na PP 8) 8) 8)
Isidora imam zelju da pocnes sa temicom ovde,u koju bi se mi mogli ukljuciti i nemoj da psujes
moliiiiiim tee xaxaxaxa :wink: :wink: :wink:
Pa nevidjeno, vide li sta mi uradi covek?Trebao je da zabrani uopste pojavljivanje onome ko je izazvao moju psovku, i ne tako strasnu!Sada mi opet dodje da opsujem, ali hajde :lol:
Uostalom, sto se gramaticke greske tice, nije dobro upucen, moze da se kaze i na jedan i na drugi nacin!
Vazi, hvala na pozivu, pozdrav za tebe
SAMO IZVOLI ISIDORA,POCNI SA NEKOM TEMICOM :wink:
I NEMAS SE ZASTO ZAHVALJIVATI
POZDRAV I TEBI :wink:
Isidora
02.09.2003., 19:55
SAMO IZVOLI ISIDORA,POCNI SA NEKOM TEMICOM :wink:
I NEMAS SE ZASTO ZAHVALJIVATI
POZDRAV I TEBI :wink:
Vazi, bas imam jedno pitanje za sve vas...Recite mi, sta mislite o prevari, prastate li, zasto prastate ili zasto ne prastate, dajete li drugu priliku ili ne...
Pozdrav za sve vas, posebno za tebe :D :!:
Isidora
03.09.2003., 12:38
Hej, ima li vas gde ljudi?Gde nestadoste...
miki1973
03.09.2003., 13:44
pa kolike su ti? jel to nesto abnormalno? ili ti se cine da jesu velike? :roll: :roll: :roll:
pa nisi ih dovoljno mazila pa su zarasle!!!!!!! :D :D :D
lavica 79
03.09.2003., 14:08
I` am back 8) , i zaista se skoro nisam nasmejala kao kad sam procitala komentar gos`n Mikija1973. :lol: :lol: :lol: Doticni, ajde molim te jos jednom lepo procitaj Ilketov text, pa onda nas udostoji svojim komentarom.
lavica 79
03.09.2003., 14:16
Sto se tice Isidorinog pitanja o prevari,moram da kazem da mrzim prevare i retko kada ih oprastam.Jer steci necije poverenje je jako tesko a izgubiti se moze u jednoj sekundi.I da li posle prevare moze biti isto :?: NIKADA :!: Ponekad se moze i preci preko nekih sitnih stvari i "zazmuriti na jedno oko", ali nikada zaboraviti, jer to opet prilikom svake svadje i svadjice izadje na povrsinu. I nakon toga u toj vezi vise niko nije happy :roll:
pa kolike su ti? jel to nesto abnormalno? ili ti se cine da jesu velike? :roll: :roll: :roll:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mislim STVARNO breee nema smisla vise :lol: :lol:
Pa malo sto me pitaju za sudar sad,hoce i velicinu grudi STVARNO bre...Miki1973 ORLEEEE otvori profil od onEEE ILKETA molim te ...ako ti nijetesko :twisted: :twisted:
NECES DA SE KAJES A AKO OTVORIS JPOS CES VISE DA SE KAJES :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
devojka_bgd
03.09.2003., 15:11
[/quote]Zanimljivo pitanje..."Bezbednije"je ici na prvu varijantu koju si navela, sledis zdrav razum, skoro sasvim si siguran da nema greske.Medjutim, u mom slucaju uvek je bila dominantnija druga varijanta, sledila sam svoje srce, ono sto sam osecala i isla ka tom cilju.Tada najcesce bivas povredjen, isuvise brzo i nerazmisljajuci uletis u nesto i sta je tu je...Sta ti radis u takvoj situaciji? :?: Pozdrav[/quote]
Ja sam se upravo prepustila drugoj varijanti,i nemam predstavu kako cu se izvuci iz ove zavrzlame,sto je naj gore ne zelim da se izvlacim...Eto...sad sam zaljubljena,a sutra...pa verovatno povredjena...
Ali nek ovaj trenutak traje,vredi jer je mnogo lepo... :wink:
Pa ljudski je prastati u globalu ali znamo da su ljubavne prevare najcesce i da najzesce bole!?
Ipak mislim da su druga vremena dosla i da je ljudski prastati normalno do"nekihgranica" jer za sve mora postojati granica,zar ne?!
Ali ponekad je ljubav slepa pa se"granica poprilicno IZDUZI"?! Pozdrav svima
Isidora
04.09.2003., 01:01
E pa stvarno Miki, mogao bi procitati text, manje se izblamiras, stvarno...
Isidora
04.09.2003., 01:03
Zanimljivo pitanje..."Bezbednije"je ici na prvu varijantu koju si navela, sledis zdrav razum, skoro sasvim si siguran da nema greske.Medjutim, u mom slucaju uvek je bila dominantnija druga varijanta, sledila sam svoje srce, ono sto sam osecala i isla ka tom cilju.Tada najcesce bivas povredjen, isuvise brzo i nerazmisljajuci uletis u nesto i sta je tu je...Sta ti radis u takvoj situaciji? :?: Pozdrav[/quote]
Ja sam se upravo prepustila drugoj varijanti,i nemam predstavu kako cu se izvuci iz ove zavrzlame,sto je naj gore ne zelim da se izvlacim...Eto...sad sam zaljubljena,a sutra...pa verovatno povredjena...
Ali nek ovaj trenutak traje,vredi jer je mnogo lepo... :wink:[/quote]
Jesi li sigurna da vredi?Nadam se da je tako, manje ces biti povredjena...
Isidora
04.09.2003., 01:05
Sto se tice Isidorinog pitanja o prevari,moram da kazem da mrzim prevare i retko kada ih oprastam.Jer steci necije poverenje je jako tesko a izgubiti se moze u jednoj sekundi.I da li posle prevare moze biti isto :?: NIKADA :!: Ponekad se moze i preci preko nekih sitnih stvari i "zazmuriti na jedno oko", ali nikada zaboraviti, jer to opet prilikom svake svadje i svadjice izadje na povrsinu. I nakon toga u toj vezi vise niko nije happy :roll:
Da, u pravu si, ali...Mogu li da te pitam nesto intimno?Da li si ti nekada nekog prevarila?
Pozdrav za tebe
Isidora
04.09.2003., 01:07
Pa ljudski je prastati u globalu ali znamo da su ljubavne prevare najcesce i da najzesce bole!?
Ipak mislim da su druga vremena dosla i da je ljudski prastati normalno do"nekihgranica" jer za sve mora postojati granica,zar ne?!
Ali ponekad je ljubav slepa pa se"granica poprilicno IZDUZI"?! Pozdrav svima
Upravo to, ljudski je prastati, ali treba znati granicu.Ako je izgubis, rusis sve sto jesi i gazis sve sto znas...A da li ti prastas i da li je tebi oprosteno?
Pozdrav za tebe
lavica 79
04.09.2003., 08:39
[Da, u pravu si, ali...Mogu li da te pitam nesto intimno?Da li si ti nekada nekog prevarila?
Pozdrav za tebe
Da ti odgovorim najiskrenije-nisam. Neznam da li ces mi verovati ili ne, ali tako je . U principu kada sam sa jednom osobom , tada za mene postoji samo on.Ako se desi da mi se u medjuvremenu neko drugi svidi tada obicno moj dragi postaje "bivsi" i idemo dalje.Jednostavno ono sto ne zelim da neko meni radi i priredjuje, ne cinim ni ja. Looodo zar ne :?:
Veliki pozdrav za tebe :!:
devojka_bgd
04.09.2003., 11:14
Vazi, bas imam jedno pitanje za sve vas...Recite mi, sta mislite o prevari, prastate li, zasto prastate ili zasto ne prastate, dajete li drugu priliku ili ne...
Pozdrav za sve vas, posebno za tebe :D :!:[/quote]
Volela bi da muskarac koji je pored mene bude dovoljno sposoban,ako vec hoce da me prevari,da to sakrije kako treba...A inace nisam za prevaru,jer ako se to desava veza ne valja,i sto onda varati ili prastati nekom prevaru?
Ako je bio hir za jednu noc,onda od njega ocekujem da bude frajer i da ja to nikad ni ne pretpostavim...Naravno sve ovo vazi i suprotno,do sada mi je uspelo da par svojih 'gluposti' dobro sakrijem ili upakujem u sareni papir...
:wink:
Isidora
04.09.2003., 21:22
[Da, u pravu si, ali...Mogu li da te pitam nesto intimno?Da li si ti nekada nekog prevarila?
Pozdrav za tebe
Da ti odgovorim najiskrenije-nisam. Neznam da li ces mi verovati ili ne, ali tako je . U principu kada sam sa jednom osobom , tada za mene postoji samo on.Ako se desi da mi se u medjuvremenu neko drugi svidi tada obicno moj dragi postaje "bivsi" i idemo dalje.Jednostavno ono sto ne zelim da neko meni radi i priredjuje, ne cinim ni ja. Looodo zar ne :?:
Veliki pozdrav za tebe :!:
Svaka cast, stvarno, treba biti mnooogo jak da ne podlegnes isusenju...Nije ludo, u principu si u pravu, samo sto neki rade neke stvari drugima iako ne zele da drugi to rade njima...Sve zavisi, od osobe od osobe!
Pozdrav za tebe
Isidora
04.09.2003., 21:26
Volela bi da muskarac koji je pored mene bude dovoljno sposoban,ako vec hoce da me prevari,da to sakrije kako treba...A inace nisam za prevaru,jer ako se to desava veza ne valja,i sto onda varati ili prastati nekom prevaru?
Ako je bio hir za jednu noc,onda od njega ocekujem da bude frajer i da ja to nikad ni ne pretpostavim...Naravno sve ovo vazi i suprotno,do sada mi je uspelo da par svojih 'gluposti' dobro sakrijem ili upakujem u sareni papir...
Ne mora da znaci da veza ne valja, ponekad ti je samo potrebno osvezenje...Zar nije oduvek bio izazov probati nesto novo?Jedan primer, decko i devojka idu bas dugo, ali ona ga vara.Prevarila ga je vec cetiri puta, sve mu je na kraju priznala, jos su zajedno, vole se...Ona njega zaista voli, ali jednostavno ne moze a da ga ne vara.Htela sam reci da je nekima potrebno osvezenje u vezi...Ma ne znam, ni ja nisam za to, ali se i meni dogodilo...Pozdrav za tebe
:wink:[/quote]
[quote=devojka_bgd]Vazi, bas imam jedno pitanje za sve vas...Recite mi, sta mislite o prevari, prastate li, zasto prastate ili zasto ne prastate, dajete li drugu priliku ili ne...
-----------------------------------------------------
Evo da se i ja ukljucim mada je temica malo orijentisana kazenskom delu :wink:
Slozio bih se sa Isidorom(moram i reci po PRVI put)
Ako je neko toliko vest da to napravi a da veza,brak ili ti sta vec,netrpi i ispasta zbog toga onda je OK!? To je ono sto sam ja spomenuo vec jednom,uzajamno poverenje i postovanje ako toga nema,nema fluida nema spoja,nema ljubavi ako tako hocete! Jer i ako te frajer prevari,moze da zamota u 101 sareni papir ili ti neznam kakvu ambalazu ako je on taj "TVOJ TIP" ti ces osetiti po bilo cemu,nekakvu promenu na doticnom!A ako on krije(kako kazes TI ISIDORA)vesto,on je vec oguglao na bilo kakav osecaj dali ces ti to primetiti,saznati ili ne!? Potpuni nebitno za njega dali ti saznala to npre ili kasnije ili ti NIKADA!Ovo vam pricam iz svog iskustva sto ce reci da se nepotresam mnogo
sta ce i kako ce suprotna strana kad i ako sazna!!!
A za LAVICU79 da nikada nije prevarila decka!????
Pa vidis prevara nije samo ako ti spavas sa drugim
(ili neznam sta vec)vec i ako si sa njim jer si nasla nesto na njemu i izadjete u grad i"pozelis"
drugog i sve je OK kada otkacis prvog WAUUUUUUU
there is so,so wrong :( :( To je PILE isto prevara!
A najveca prevara same sebe,jer ako to radis ti neznas sta hoces!!Po mome misljenju i ono moze ali nemora biti merodavno :!: :!: :!:
Veliki pozdravi Lavici,Isidori i devojci BG
lavica 79
05.09.2003., 15:46
[Pa vidis prevara nije samo ako ti spavas sa drugim
(ili neznam sta vec)vec i ako si sa njim jer si nasla nesto na njemu i izadjete u grad i"pozelis"
drugog i sve je OK kada otkacis prvog WAUUUUUUU
there is so,so wrong :( :( To je PILE isto prevara!
A najveca prevara same sebe,jer ako to radis ti neznas sta hoces!!Po mome misljenju i ono moze ali nemora biti merodavno :!: :!: :!:
Posto vidim da se nismo bas najbolje razumeli, evo da kazem jos jedared :lol: kada sam sa jednim deckom nema sexa, poljubaca, izlazaka i svega sto ide uz to sa nekim drugim.A kada primetim da mi je srce zaigralo kada ugledam nekog novog "macana", e vidis onda je vreme da ja i moj decko ozbiljno porazgovaramo,jer ako je sve u redu zasto bi mi neko drugi bio potreban. :?: Ako je i to prevara, e onda uredu-varala sam i ja :!: :wink:
Posto vidim da se nismo bas najbolje razumeli, evo da kazem jos jedared :lol: kada sam sa jednim deckom nema sexa, poljubaca, izlazaka i svega sto ide uz to sa nekim drugim.A kada primetim da mi je srce zaigralo kada ugledam nekog novog "macana", e vidis onda je vreme da ja i moj decko ozbiljno porazgovaramo,jer ako je sve u redu zasto bi mi neko drugi bio potreban. :?: Ako je i to prevara, e onda uredu-varala sam i ja :!: :wink:[/quote]
xaxaxaxa Pa vidis"DUSO MOJA" ako ste ti i tvoje srce zajedno sa jednim deckom,onda ste ti i ono smireni(kako ti rece poljubci,sex neulazim u to)! I kako moze ono(srce)i ti(tvoje Visocanstvo)da zaigra,da zatreperi na nekog"ko ti zapadne za oko???????
Znaci da priprostim,izgledalo bi to ovako:JA npr ozenim se sa ribom(devojcicom,devojkom,zenom ne RIBOM xaxa :wink: ) sa kojom jel te stupim u BRAK.
Posle izvesnog vremena par godina npr kako ti kazes "zapadne mi za oko druga"riba"i..." Sta pnda kazem prvoj EEEE vidis vreme je da razgovaramo"nesto kod nas nestima"cim ja i moje srce "zaigramo na tu XY osobu????? Jel to nije prevara BELISSIMA????
Ma CMOKA za tebe jer znam da se razumemo i to sasvim dovoljno,barem ja tako mislim :!: :?: MOZDA JA I...
Kazem mozda :wink: :wink: :wink: :wink: ali je to za mene prevara! Veca od onoga sto Isidora kaze,i onda sam za njen"sareni papir"jer se moze reci da je ljudski gresiti! Desilo se pa sta cemo a mozda se i nesazna kako Isidora rece!Pozdrav svima :wink:
pitanje za sve dame u vezi ove teme :u redu desilo se ,bilo je lepo,vas doticni partner i ne sluti nista,sareni papir je i sada zavrsio svoje,ali dokle tako,i da li vas makar ponekad grize savest...
Isidora
05.09.2003., 19:42
pitanje za sve dame u vezi ove teme :u redu desilo se ,bilo je lepo,vas doticni partner i ne sluti nista,sareni papir je i sada zavrsio svoje,ali dokle tako,i da li vas makar ponekad grize savest...
Ha, zanimljivo...Mene recimo NE, nikada do sad!Znam, bezosecajno poprilicno, ali tako je...Priznacu ali retko pokajati se...
Pozdrav, Isidora
Isidora
05.09.2003., 19:44
Daj, bre tebi je sve prevara!Ima li neki gest koji za tebe ne bi bio prevara????!!!
hmmmm....OK Isidora ako si ti tako sigurna u sebe
Isidora
05.09.2003., 20:00
hmmmm....OK Isidora ako si ti tako sigurna u sebe
Ha, zasto ne bih bila?Kako drugi meni, tako i ja njima...
Pozdrav za tebe
Goga_NS
05.09.2003., 20:00
Pozdrav celoj druzini na ovom forumu,sa najboljim temama i simpaticnim odgovorima :) Sjajno je sto ovako nesto postoji,bar dok pisemo i citamo sta ko pise od nas,upoznajemo i sami sebe,naravno svako od nas bira na koji nacin ce da protrci kroz ovaj zivot,pametniji,sretniji ili okruzujuci lazima sebe i druge,premda je to isto :) Istina cesto zna da zaboli al je bar cista ko suza,ona nam omogucava miran i bezbrizan san :roll: :idea: Najlepsi osecaj koji covek moze da oseti u sebi je osecaj ljubavi,zato je treba negovati u sebi i pruzati je bezrezervno drugima koji to zasluzaju i ne dozvoliti laz i prevare da je zaprljaju...(zao mi je ispalo je malo vise filozofski a to nisam bas htela,al sta je tu je :D )P.S. Sledi uskoro jedna anegdota od mene,trudicu se da ne bude u milion epizoda ko Spanske serije :) :oops:
Isidora
06.09.2003., 00:45
Pozdrav celoj druzini na ovom forumu,sa najboljim temama i simpaticnim odgovorima :) Sjajno je sto ovako nesto postoji,bar dok pisemo i citamo sta ko pise od nas,upoznajemo i sami sebe,naravno svako od nas bira na koji nacin ce da protrci kroz ovaj zivot,pametniji,sretniji ili okruzujuci lazima sebe i druge,premda je to isto :) Istina cesto zna da zaboli al je bar cista ko suza,ona nam omogucava miran i bezbrizan san :roll: :idea: Najlepsi osecaj koji covek moze da oseti u sebi je osecaj ljubavi,zato je treba negovati u sebi i pruzati je bezrezervno drugima koji to zasluzaju i ne dozvoliti laz i prevare da je zaprljaju...(zao mi je ispalo je malo vise filozofski a to nisam bas htela,al sta je tu je :D )P.S. Sledi uskoro jedna anegdota od mene,trudicu se da ne bude u milion epizoda ko Spanske serije :) :oops:
Zanimljivo, drago mi je da si uspela da ispratis sve ovo(zapetljano je).
Svidja mi se tvoje razmisljanje...Hajde da cujemo tu anegdotu!
Pozdrav za tebe :)
lavica 79
06.09.2003., 09:44
Svaka cast Isidori ako moze tako vesto to da prikrije, ali ja mislim da ne bih mogla tek tako hladnokrvno da pogledam decku u oci, narocito ako mi je zaista stalo do njega.Jer ako mi je neko manje bitan, verovatno da ne bih primetila svaku promenu na njemu,ali ako nekoga volim i stalo mi je do njega to se primeti.Ipak i savest ponekad proradi :wink: Ali u principu to opet sve zavisi od osobe do osobe,jer pojedini su zaista veliki glumci da zasluzuju oskara za to :roll:
lavica 79
06.09.2003., 09:46
Goga_NS, dobrodosla u nasu veselu druzinu :) ,ocekujemo tvoju anegdoticu :wink:
pozdrav lavici
da li bi smo mogli da cujemo Ilketovo misljenje o svemu ovome ...iako nije dama..
Goga_NS
06.09.2003., 20:45
Pozdrav opet celom drustvu,evo moje male anegdotic u najkracim crtama :)
Krenuli na put:ljubav,sreca i zdravlje.Naidjose tako na jedno domacinstvo,pokucase na vrata u nadi da ce tu naci sebi smestaj.Domacin ih ljubazno doceka al rece da na zalost ima samo mesta za jednog.Razmisljajuci tako rece:Nek udje sreca,ona je ipak najvaznija u zivotu.Al znate kako to vec ide u zivotu,sreca dodje i ode.
Nastavise tako svoj put:ljubav,sreca i zdravlje i naidjose na drugo domacinstvo.Domacin ih ljubazno doceka al rece kao i onaj predhodni da ima mesta samo za jednoga.Razmisljajuci tako donese zakljucak da je ipak zdravlje najvaznije u zivotu coveka.Al znate kako to vec ide zdravlje bude jedno vreme i prodje.Nastavise tako opet put:ljubav,sreca i zdravlje,naidjose i na trece domacinstvo.Ljubazni domacin ih doceka i rece:Neka udje LJUBAV jer ljubav je najvaznija u zivotu svakog zivog bica.
Ude LJUBAV,a gde ima mesta za LJUBAV,bilo je mesta i za ZDRAVLJE I ZA SRECU.... :P :idea: :!:
Isidora
07.09.2003., 00:55
Svaka cast Isidori ako moze tako vesto to da prikrije, ali ja mislim da ne bih mogla tek tako hladnokrvno da pogledam decku u oci, narocito ako mi je zaista stalo do njega.Jer ako mi je neko manje bitan, verovatno da ne bih primetila svaku promenu na njemu,ali ako nekoga volim i stalo mi je do njega to se primeti.Ipak i savest ponekad proradi :wink: Ali u principu to opet sve zavisi od osobe do osobe,jer pojedini su zaista veliki glumci da zasluzuju oskara za to :roll:
Pazi, nisam toliko hladnokrvna, ali jednostavno, pitanje je sledece, zasto bih se ja trudila oko drugih kada se drugi ne trude oko mene?Hocu reci da, sto se vise trudim da ispadnem fer, iskrena i sve naj naj, to su drugi bili gori prema meni...Pa, vreme je da se to promeni, zar ne? :?: :evil:
Pozdrav za tebe :lol:
Isidora
07.09.2003., 00:56
Pozdrav opet celom drustvu,evo moje male anegdotic u najkracim crtama :)
Krenuli na put:ljubav,sreca i zdravlje.Naidjose tako na jedno domacinstvo,pokucase na vrata u nadi da ce tu naci sebi smestaj.Domacin ih ljubazno doceka al rece da na zalost ima samo mesta za jednog.Razmisljajuci tako rece:Nek udje sreca,ona je ipak najvaznija u zivotu.Al znate kako to vec ide u zivotu,sreca dodje i ode.
Nastavise tako svoj put:ljubav,sreca i zdravlje i naidjose na drugo domacinstvo.Domacin ih ljubazno doceka al rece kao i onaj predhodni da ima mesta samo za jednoga.Razmisljajuci tako donese zakljucak da je ipak zdravlje najvaznije u zivotu coveka.Al znate kako to vec ide zdravlje bude jedno vreme i prodje.Nastavise tako opet put:ljubav,sreca i zdravlje,naidjose i na trece domacinstvo.Ljubazni domacin ih doceka i rece:Neka udje LJUBAV jer ljubav je najvaznija u zivotu svakog zivog bica.
Ude LJUBAV,a gde ima mesta za LJUBAV,bilo je mesta i za ZDRAVLJE I ZA SRECU.... :P :idea: :!:
Dobro mi je dosla tvoja anegdotica, zanimljivo...
Isidora
08.09.2003., 00:00
Sta bi ljudi, sto vas nema?Ilke je nestao, Lavica, nema vas vise... :cry:
lavica 79
08.09.2003., 10:57
[Hocu reci da, sto se vise trudim da ispadnem fer, iskrena i sve naj naj, to su drugi bili gori prema meni...Pa, vreme je da se to promeni, zar ne? :?: :evil:
Ova konstatacija ti je zaista na mestu :wink:
Isidora
08.09.2003., 21:02
Ljudi, nesto smo stali, zar ne? :( Hajde neka neko, ako zeli, predlozi neku temu... :?: Hocete li?
Pozdrav od mene :)
[Hocu reci da, sto se vise trudim da ispadnem fer, iskrena i sve naj naj, to su drugi bili gori prema meni...Pa, vreme je da se to promeni, zar ne? :?: :evil:
Nisam bas siguran da je na mestu. Ispada da danas mozes biti ok prema sebi samo ako si bljak prema drugima. Zar je ova "civilizacija" stvarno postala tko "udobno" mesto za zivot. Zar je stvarno covek coveku vuk, uvek i svuda, a nikad brat?
-p.s. znam da zvucim kao sektas, ali sta cu :roll:
estutijantes
09.09.2003., 00:25
hoce li neko samnom na krit grcka ja sve placam
lavica 79
09.09.2003., 10:25
[quote=Isidora][Hocu reci da, sto se vise trudim da ispadnem fer, iskrena i sve naj naj, to su drugi bili gori prema meni...Pa, vreme je da se to promeni, zar ne? :?: :evil:
Nisam bas siguran da je na mestu. Ispada da danas mozes biti ok prema sebi samo ako si bljak prema drugima. Zar je ova "civilizacija" stvarno postala tko "udobno" mesto za zivot. Zar je stvarno covek coveku vuk, uvek i svuda, a nikad brat?[quote="cpku"]
Cpku, mislila sam na ovaj deo texta, jer danas je takvo vreme da se sve izokrenulo naopako.Ja sam, kao sto sam vec rekla ipak jos uvek za ono- ne radi drugima sto ne zelis da tebi cine :!: Ali ocito je da svi ne mislimo isto i da neki uzivaju drugima nanoseci zlo :x Naravno ovim nisam mislila na Isidoru :!:
lavica 79
09.09.2003., 10:28
hoce li neko samnom na krit grcka ja sve placam
Isidora, hocemo li u Grcku kad covek lepo nudi :?: :lol: :lol: :lol:
oy ljudi o cemu se ovde razglaba.malo me je mrzelo da citam sve poruke
oy ljudi o cemu se ovde razglaba.malo me je mrzelo da citam sve poruke
Za one sa jeftinijim kartama: upravo smo otisli na kafu :D
lavica 79
11.09.2003., 15:56
Narode pa sta se ovde desava :shock: :!:
Isidora otisla bez mene u Grcku :twisted: :cry:
Cpku me nije zvao na kafu :cry: :cry: :cry:
Ilketa su izgleda kidnapovali :( :cry:
Looodilo :!:
Isidora
11.09.2003., 20:18
Hej caos, sta se ovde radi?Nema me dva dana, vratis se-ludilo! :!:
Ma ne bi ja bez tebe otisla u Grcku...Pa, ako se covek jos nudi, ajmo :?: :roll:
Da, gde je Ilke, nestao je sa kugle zemaljske... :evil: :cry: :!:
Isidora
11.09.2003., 20:21
Nisam bas siguran da je na mestu. Ispada da danas mozes biti ok prema sebi samo ako si bljak prema drugima. Zar je ova "civilizacija" stvarno postala tko "udobno" mesto za zivot. Zar je stvarno covek coveku vuk, uvek i svuda, a nikad brat?
-p.s. znam da zvucim kao sektas, ali sta cu :roll:
EEE, znam da uvek ima neko ko se slagati :roll:
nece... :roll:, ali sta da radim...
Ne uzivam da nanosim zlo, niti mi je to ikada bila namera, ali necu ni dopustiti da mene neko gazi i ponasa se onako kako ja ni u snovima ne bi...Doslo vreme da se i ja branim..., a ispada, najbolja odbrana-napad :?: :?: !
Pozdrav
Lavice su moje najdraze... :D
Ne bih ja bez tebe na kafu... to je samo bio citat iz crtaca (bolje nego iz reklame :lol: )...
lavica 79
12.09.2003., 12:30
[
Ne bih ja bez tebe na kafu... to je samo bio citat iz crtaca (bolje nego iz reklame :lol: )...
Najdraze... Sta :?: :)
[
Najdraze... Sta :?: :)
Uh, kako da ti kazem... :lol: ...pa ovaj... zenski ortaci :!: :?:
Mislim da su lavice od svih zena najveci lafovi. Od mojih best prijateljica 50% su lavice, i niko ne moze da se meri sa njima. Kao ortaci su bolje i od mog muskog drustva (vece su face za druzenje, izlaske...)...
lavica 79
13.09.2003., 10:21
[
Uh, kako da ti kazem... :lol: ...pa ovaj... zenski ortaci :!: :?:
Mislim da su lavice od svih zena najveci lafovi. Od mojih best prijateljica 50% su lavice, i niko ne moze da se meri sa njima. Kao ortaci su bolje i od mog muskog drustva (vece su face za druzenje, izlaske...)...
:) :oops: :)
Isidora
13.09.2003., 17:53
A mene ovde niko ne voli, jel'da? :cry: :!: :?:
Isidora
14.09.2003., 17:28
E a sada ste stvarno svi nestali...Pa dobro, sta da se radi... :cry: :!: :evil:
scorpyon_bg_83
15.09.2003., 17:13
:evil: Ja nema pojma o cemu se ovde radi? Svratio sam da li ima neko zanimljiv? Da li je duhovitost i zanimljivost nestala iz devojackih umova...? :twisted:
Isidora
15.09.2003., 19:55
:evil: Ja nema pojma o cemu se ovde radi? Svratio sam da li ima neko zanimljiv? Da li je duhovitost i zanimljivost nestala iz devojackih umova...? :twisted:
Nikako, ali svi su negde nestali...
Lavice, sto me ostavi?
Ilkeeeeee..... :roll: :evil: :!:
lavica 79
16.09.2003., 08:17
Dobro jutro ,evo mene 8) Jel me neko trazio :?: :)
Ma da, Isidora opet zapomaze :twisted:
lavica 79
16.09.2003., 16:08
Izgleda da smo se malo pogubili u vremenu i prostoru :?
Isidora
16.09.2003., 20:08
I kakva si...Dobro si se javila!Gde si nestala, svi ste negde nestali, ostaviste me samu ovde :evil: :cry: :roll:
lavica 79
17.09.2003., 08:22
I kakva si...Dobro si se javila!Gde si nestala, svi ste negde nestali, ostaviste me samu ovde :evil: :cry: :roll:
Dobro, de, :roll: mojne se odma ljutish :( , nego o cemu cemo danas da raspravljamo :?: :idea:
Isidora
17.09.2003., 15:17
Dobro, de, :roll: mojne se odma ljutish :( , nego o cemu cemo danas da raspravljamo :?: :idea:
Ne znam, predlozi nesto... :?: :D
Nego, sta ti mislis, gde je nestao Ilke? :evil:
Bas ga pretera, gde god da je!!!
lavica 79
18.09.2003., 08:31
[Nego, sta ti mislis, gde je nestao Ilke? :evil:
Neznam zaista vec sam se ozbiljno zabrinula za njega :? Da ga nisu Svedjanke zarobile :?: :shock:
Goga_NS
18.09.2003., 12:03
Pozdrav opet svima i od mene :D :wink: :!:
U zadnjih nekoliko nedelja pojavilo se nekoliko groznih virusa i mnogima je pao sistem,mozda je jedan od njih i Ilke,nemojte ga zeniti unapred :lol: :idea:
lavica 79
18.09.2003., 13:21
U zadnjih nekoliko nedelja pojavilo se nekoliko groznih virusa i mnogima je pao sistem,mozda je jedan od njih i Ilke,nemojte ga zeniti unapred :lol: :idea:
Hvala Gogo na obavestenju, sad nam je zaista lakse :wink:
Isidora
18.09.2003., 14:12
Hvala Gogo na obavestenju, sad nam je zaista lakse :wink:
Da, znam za to, ja sam se izvukla uspesno... :lol:
Ali ipak...Mislim da je verovatnija ona mogucnost sa Svedjankama...Pa videcemo, valjda ce se javiti...jednom!
Nego, nesto nam stala ova tema... :evil:
Hoce li neko da je pokrece? :?:
lavica 79
18.09.2003., 15:23
Na jednom topicu je skoro jedan tip rekao:"Ja sam malo ozenjen,pa devojke ako vam ne smeta javite se" :roll: E, mene je strasno zanimalo sta mu znaci to "malo ozenjen", ali covek pobeze i nehtede da mi odgovori :twisted:
Kad se to prelazi u fazu vise ozenjenih :?: da li pod tim smatra da ima samo zenu, a ako je vise ozenjen onda i decu,ili sta :?: :lol: :?
Sta vi mislite :?:
Poz.
Isidora
18.09.2003., 20:34
Na jednom topicu je skoro jedan tip rekao:"Ja sam malo ozenjen,pa devojke ako vam ne smeta javite se" :roll: E, mene je strasno zanimalo sta mu znaci to "malo ozenjen", ali covek pobeze i nehtede da mi odgovori :twisted:
Kad se to prelazi u fazu vise ozenjenih :?: da li pod tim smatra da ima samo zenu, a ako je vise ozenjen onda i decu,ili sta :?: :lol: :?
Sta vi mislite :?:
Poz.
Hm, ne mogu da verujem kakva glupost :twisted: :evil: :evil:
Mislim da mu je to vise znacilo kao fraza u fazonu da je ozenjen, ali da to ne smeta njemu, pa zasto bi i ostalima? :evil: "Malo ozenjen", ne mozes biti malo ili mnogo ozenjen, jednostavno si OZENJEN.
Komplikuje zivot, recima, najbolje reci srpski, pa gde puklo da puklo...
Pozdrav
zlochka
20.09.2003., 21:23
bi li ko od vas porazgovara sa susjedom iz RH?bas me zanima sta ima novo kod vas :o
Isidora
30.09.2003., 20:41
Ju-hu, jesmo li zivi?Ja ipak nikako da odustanem od ovoga ovde... :roll: Ne da mi djavo!
MAXIMILIJAN
30.09.2003., 21:52
svaka cast lavice stvarno si me odusevila :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D eto toliko od mene pozdrav... :!:
lavica 79
01.10.2003., 08:38
Dobro jutro! :D
Auuu bre, nestanem na par dana i kad se vratim sta zateknem ?Samo par postova :shock: Nesto ste mi se ulenili Boga mi,c,c,c :?
Pozdrav svima!
Isidora
01.10.2003., 12:54
Dobro jutro! :D
Auuu bre, nestanem na par dana i kad se vratim sta zateknem ?Samo par postova :shock: Nesto ste mi se ulenili Boga mi,c,c,c :?
Pozdrav svima!
Nismo se mi ulenjili, tebe apsolutno nigde nema... :cry: :evil: :!:
Pozdrav
lavica 79
01.10.2003., 13:58
Pozdrav
Mlogo se bre izvinjavam :oops: :lol:, moje odsustvo je zaista opravdano, ali evo sad sam tu i ne planiram u skorije vreme da nestajem ponovo :wink:
Isidora
02.10.2003., 01:20
Pozdrav
Mlogo se bre izvinjavam :oops: :lol:, moje odsustvo je zaista opravdano, ali evo sad sam tu i ne planiram u skorije vreme da nestajem ponovo :wink:
Opravdano?E pa onda dobro, ko priznaje, pola mu se prasta :wink:
Sta se radi kod tebe, kako si ovih dana?
Pozdrav
lavica 79
03.10.2003., 13:03
Pozdrav
Pa ovih dana je poprilicna guzva, kao inace oko svakog prvog u mesecu, ali uspevam nekako da podnesem :wink:
Da li si primetila da smo na ovom topicu izgleda ostale samo nas dve i ne odustajemo od njega :lol:
Isidora
03.10.2003., 20:20
Pozdrav
Pa ovih dana je poprilicna guzva, kao inace oko svakog prvog u mesecu, ali uspevam nekako da podnesem :wink:
Da li si primetila da smo na ovom topicu izgleda ostale samo nas dve i ne odustajemo od njega :lol:
Da, mislim da sam primetila, ali sta da radim...Ja nikako da dignem ruke od ovoga, ne znam za tebe...?! :twisted:
E, starno, tema je toliko stala da je to strasno... :roll:
Bice bolje! :lol:
Svi mi kao funkcionisemo privatno?Pa cemu onda ovakve stranice?Kao imas petlju?za sta ca budes anonimus?
Rado bih caskala ali mi je mrsko citati instrukcije pa mi poruike upadaju ko zna gde?HELP
lavica 79
06.10.2003., 14:03
Rado bih caskala ali mi je mrsko citati instrukcije pa mi poruike upadaju ko zna gde?HELP
Samo opusteno :!: Pronadjes temicu koja te zanima, kliknes na nju i otvori ti se stranica na kojoj mozes citati tudje i davati svoje komentare na tu temu uz pomoc opcije:odgovorite na temu
I to je to :wink:
Pozdrav
devojka_bgd
06.10.2003., 19:22
I eto i mene....sta vas dve zenske radite ovde?
:?
Ne znam, predlozi nesto... :?: :D
Nego, sta ti mislis, gde je nestao Ilke? :evil:
XAXAXA PA NIJE LEPO IZA LEDJA HALOOOO VAS DVEEE
XAXAXA VRATILA SE LUTALICA CMOKAAAAA :wink: :wink:
PA NISAM SAMO JA BIO"OPRAVDANO ODSUTAN" VIDIM DA SU SE JOS NEKI IZVLACILI :oops: POSTO SAM POZDRAVIO ISIDORU I LAVICU IZVINJAVAM SE DEVOJCI BG ZA PROPUST
SHODNO TOME JOS JEDAN POZDRAV I CMOKA 8)
KAKVO JE OVO KUKANJE OVDE EEEE STVARNO COVEK VAS PUSTI MALO A VI ODMA NAPRAVILI"HAOS"XAXAXAXAXA :wink:
SALU NA STRANU DRAG MI JE DA STE TU :D :D :D
lavica 79
09.10.2003., 08:28
IIIJJUUU :!: "Vratia se Shime" :!:
Evo prosto ne mogu da verujem, e sad sam pala u nesvest :shock: :shock: :shock:
IIIJJUUU :!: "Vratia se Shime" :!:
Evo prosto ne mogu da verujem, e sad sam pala u nesvest :shock: :shock: :shock:
xaxaxaxa Drago mi je da se i Shime vratio xaxaxaxa
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Isidora
10.10.2003., 15:29
PA NISAM SAMO JA BIO"OPRAVDANO ODSUTAN" VIDIM DA SU SE JOS NEKI IZVLACILI :oops: POSTO SAM POZDRAVIO ISIDORU I LAVICU IZVINJAVAM SE DEVOJCI BG ZA PROPUST
SHODNO TOME JOS JEDAN POZDRAV I CMOKA 8)
KAKVO JE OVO KUKANJE OVDE EEEE STVARNO COVEK VAS PUSTI MALO A VI ODMA NAPRAVILI"HAOS"XAXAXAXAXA :wink:
SALU NA STRANU DRAG MI JE DA STE TU :D :D :D
Ha, da li je moguce da si se pojavio na kraju...?! :shock: :twisted: :lol: Taman sam pocela da gubim nadu! 8) Salim se, dobro dosao nazad...!
Pozdrav za tebe
Ma daj taman posla da mi i ti gubis nadu!Evo lavica je izgubila(zamalo nerekoh glavu :roll: )prijateljicu zbog temice ovde :!: Jos ti izgubi nadu i gubi se i ILKE sa krstarice!Veliki pozdrav!
Isidora
10.10.2003., 23:23
Ma daj taman posla da mi i ti gubis nadu!Evo lavica je izgubila(zamalo nerekoh glavu :roll: )prijateljicu zbog temice ovde :!: Jos ti izgubi nadu i gubi se i ILKE sa krstarice!Veliki pozdrav!
Ma ne, nikako, dosao si u poslednji cas... :lol: , taman je nada htela da se izgubi, ali, ipak, nije :lol:
Hm, izgleda nisam u toku..., za Lavicu...
Hoce li neko da mi objasni?
Pozdrav, Isidora
P.S.Gde ces bre, tek si se pojavio! 8) :lol:
lavica 79
11.10.2003., 08:36
Ma daj taman posla da mi i ti gubis nadu!Evo lavica je izgubila(zamalo nerekoh glavu :roll: )prijateljicu zbog temice ovde :!:
:twisted: :twisted: :twisted: he,he,provokacije, provokacije :twisted:
lavica 79
11.10.2003., 08:48
Pozdrav, Isidora
:twisted: he,he ma Ilke mi neveruje da je na ovom topicu jednu temicu postavila moja koleginica,ali sa mog racunara kada sam bila odsutna tako da je i moj nick ostao, pa me sada provocira zbog toga :twisted: ali nema veze lavovi znaju da prastaju (ali ne zaboravljaju he, he ,he :twisted: )
Pozdrav za tebe
Isidora
11.10.2003., 14:18
Pozdrav, Isidora
:twisted: he,he ma Ilke mi neveruje da je na ovom topicu jednu temicu postavila moja koleginica,ali sa mog racunara kada sam bila odsutna tako da je i moj nick ostao, pa me sada provocira zbog toga :twisted: ali nema veze lavovi znaju da prastaju (ali ne zaboravljaju he, he ,he :twisted: )
Pozdrav za tebe
Aha, o tome se radi... :lol:
Ma dobro, Ilke ko Ilke, ne bi bio on kada ne bi provocirao(secas li se nasih prepirki?) :twisted: :roll:
Pozdrav za sve vas... :lol:
lavica 79
11.10.2003., 15:46
Ma naravno da se secam, ali upravo zbog te iskrenosti ga gotivim :wink: Kaze sta misli, pa kud puklo da puklo :lol:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Eto da se i JA malo postidim 8) Mene neko gotivi :?: :!: HVALA,HVALA necu da se uobrazim majke mi :wink: A ti bre Isidora,pa pamti i lepe
stvari samo ruzne pamtis!?A kad ti je ILKE drzao fige za onaj randes sa DVA tiposa?! Neka,neka pamti pa vrati!Ko tebe kamenom ti njega...betonskom mesalicom!Pozdrav vama dvema,CMOKA bellisimi!
Lavice kakvo je stanje jesi li suzila izbor frajera
tamo ili jos UJEDAS i GRIZES? :P :lol: :D
lavica 79
18.10.2003., 14:36
Eto da se i JA malo postidim 8) Mene neko gotivi :?: :!: HVALA,HVALA necu da se uobrazim majke mi :wink: A ti bre Isidora,pa pamti i lepe
stvari samo ruzne pamtis!?A kad ti je ILKE drzao fige za onaj randes sa DVA tiposa?! Neka,neka pamti pa vrati!Ko tebe kamenom ti njega...betonskom mesalicom!Pozdrav vama dvema,CMOKA bellisimi!
Jaoooo pa nije valjda da nam se Ilke postideo :?: :D
A sto se tice ujedanja :roll: , pa ja se trudim da budem pitoma, ali neki to zaista zasluzuju :twisted:
KISS za tebe :wink:
Isidora
22.10.2003., 14:51
E, pamtim ja i lepe stvari, nemoj da si takav! :roll: Naravno, morala sam da spomenem, ipak...Dobar si ti, ipak :lol:
Pozdrav, Isidora
devojka_bgd
22.10.2003., 18:38
Cao svima...
Bas nesto razmisljam, zasto se svi mi nebi videli..a onda sam procitala "Mesto" i bas sam se iznenadila koliko smo svi daleko..
Bas bezveze...
Ja sam u nekoj frci, bas...pa me zato nigde nema...ali eto svratila sam da vas priupitam kako ste? 8)
Isidora
22.10.2003., 20:47
Cao svima...
Bas nesto razmisljam, zasto se svi mi nebi videli..a onda sam procitala "Mesto" i bas sam se iznenadila koliko smo svi daleko..
Bas bezveze...
Ja sam u nekoj frci, bas...pa me zato nigde nema...ali eto svratila sam da vas priupitam kako ste? 8)
Koliko smo to daleko kada smatras susret malo mogucim?Ako se potrudis..., znas sta hocu da kazem! :wink: :roll:
Kako si ti, zvucis nesto izgubljeno...!!?? :evil:
devojka_bgd
23.10.2003., 23:08
[/quote]Koliko smo to daleko kada smatras susret malo mogucim?Ako se potrudis..., znas sta hocu da kazem! :wink: :roll:
Kako si ti, zvucis nesto izgubljeno...!!?? :evil:[/quote]
Totalno si u pravu, ili sam na faxu ili na poslu, po ceo dan,cak i na poslu ucim....ne vidjam ljude bas cesto...
Pa kao posledicu imam rasejanost....
Znam, sto se tice vidjenja, moglo bi da bude, ako se dogovorimo...Ali znas nekako po difoltu mislim da su mi svi bas blizu,pa se iznenadim...znas ne obracam paznju na to u startu,odakle je ko...nego kakav je ko...
Imas pozdrav od mene :D 8)
Pa slazem se za to da se vidimo i upoznamo ali JA konkretno imam 'MALI" problemcic?!
JA sam so,so ******* far away :roll: :roll:
Znate li vi to?Gde sam JA gde je Brchko oxooooxooo
:P :lol: :D :wink:
bdw Pozdrav lavici,Isidori i devojci bg
lavica 79
28.10.2003., 15:05
Cao svima...
Bas bezveze...
U pravu si zaista smo razbacani na sve strane :arrow: ali znas kako kazu: nista nije nemoguce ako se stvarno zeli :idea: :wink:
Ko zna mozda se i upoznamo jednog dana pa makar u starackom domu ako ne pre :lol: :lol: :lol
Kiss :)
Cao svima...
Bas bezveze...
U pravu si zaista smo razbacani na sve strane :arrow: ali znas kako kazu: nista nije nemoguce ako se stvarno zeli :idea: :wink:
Ko zna mozda se i upoznamo jednog dana pa makar u starackom domu ako ne pre :lol: :lol: :lol
Kiss :)
JAO PA JA JESAM MISLIO DA CEMO SE NACEKATI DA SE UPOZNAMO STO CE RECI DA ZELJA POSTOJI!!ALI DO STARACKOG DOMA????! TO SE ZOVE STVARNO "CEKATI"XAXAXA
JA SAM MISLIO NESTO SKORIJE OVE GODINE,DOGODINE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CMOKA
lavica 79
30.10.2003., 13:44
Ma ok dogovoricemo se vec :)
Ako ne ove godine, onda cemo sledece organizovati neki turnir tamo oko Vidovdana :wink: :wink: :wink:
TURNIR JELI??? axaxaxaxaxaxaxa MA DACU JA TEBI"BLATUSHU" I VIDOVDANSKI TURNIR
CMOKETINA :wink: :lol:
lavica 79
31.10.2003., 15:58
:lol: :lol: :lol: :wink:
devojka_bgd
04.11.2003., 18:47
:? Nestace ova tema, i posle necu moci da je nadjem, i onda cu se iznervirati kako sve dobre zamisli "potonu"....
Gde ste bre ljudi, ima li vas?
Jel planirate negde na zimovanje, ili i vi mucite muku sa ispitima kao i ja?
Jel' razmisljate o Novoj Godini?I jel' imate one klasicne dileme,gde sam bio sta sam uradio ove godine...mene vec stizu teska presabiranja....
Pozdrav 8)
Isidora
07.11.2003., 19:58
Cao, sta se radi?Evo me, napokon, pogubila sam se totalno, problemi i cimanja su konacno stigla, trebalo je vratiti sve to na svoje mesto :roll: Pa dobro, nije nista vraceno, ali polako... :twisted:
Sta se radi kod vas, kako se nosite sa ovom zimom?
Pozdrav za sve vas
Drago mi je da ste tu i da niste zaboravili na ovu temicu bar ne vas dve tj Isidora i devojka bg!
Ali nam se lavica izgubila?!
Sto se tice zimovanja,nemam stvarno komentara za to JA poludeh od snega ovde hocuuuuuuu SUNCAAAAA :(
Ali zato za Novaka planiram da dodjem da proslavim i nju i Srpsku novu kuci ali......otome kad dodje Decembar jer stvarno se kod mene nista nezna do polovine Decembra ili ti Katolickog Bozica :roll:
Veliki pozdrav vama dvema :wink:
Isidora
16.11.2003., 15:53
:? Nestace ova tema, i posle necu moci da je nadjem, i onda cu se iznervirati kako sve dobre zamisli "potonu"....
Gde ste bre ljudi, ima li vas?
Jel planirate negde na zimovanje, ili i vi mucite muku sa ispitima kao i ja?
Jel' razmisljate o Novoj Godini?I jel' imate one klasicne dileme,gde sam bio sta sam uradio ove godine...mene vec stizu teska presabiranja....
Pozdrav 8)
I ti si se izgubila sada... :cry:
Trebalo bi da idem na zimovanje na Jahorinu sa nekim prijateljima...Vreme je da se i ja malo opustim...
Opet, nista nije sigurno, kod mene si nikad nista ne zna... :roll:
Ne znam gde mi je prosla ova godina, vreme tako brzo prolazi, ne stignem ni da se osvrnem za sobom...
Pozdrav, Isidora
devojka_bgd
18.11.2003., 22:39
"Izgubila" je bila prava rec za mene u ovom tenutku...
Sve mi se nacisto "pomesalo" i ne znam kuda cu pre...
Uglavnom, od danas cu potonuti u knjige,ucenje,ucenje i samo ucenje...
Sto ne mogu da kazem da ce mi bas pretesko pasti...trebam samo malo sna cetiri zida i knjigu...
A svima vam saljem jedan lepi i topli pozdrav iz ovog hladnog i moglo bi se reci jezivog Bgd-a....
8)
devojka_bgd
18.11.2003., 22:41
I Isidora, moras da mi pozdravis Jahorinu ako odes gore...imam tako lepe uspomene vezane za jednu zimu...tamo je bas kao u bajci... :? volela bih da mogu i ja...moda iduce godine... :?
Veliki pozdrav svima i pohvala za lepu temu. Mislim da o njoj moze da se prica iz svih mogucih uglova. :P Ali volela bih da mi kazete dali mislite da se iskrenost u odnosima izgubila :?:
Isidora
28.11.2003., 18:05
I Isidora, moras da mi pozdravis Jahorinu ako odes gore...imam tako lepe uspomene vezane za jednu zimu...tamo je bas kao u bajci... :? volela bih da mogu i ja...moda iduce godine... :?
Naravno da hocu...Najverovatnije cu zaista i otici, potrebno mi je opustanje... :lol: Hajde sa mnom... :?: Zaboravi na sve...Pusti bar jednom da drugi brinu umesto tebe 8) Hajdemo svi... :lol:
Pozdrav za tebe...Opusteno samo...
Samo da se uredno prijavim da sam sredio komp i worm 32 ili ti virus je proslost ili ti drugim recima tu sam pozdrav svima!
lavica 79
12.12.2003., 09:06
Samo da se uredno prijavim da sam sredio komp i worm 32 ili ti virus je proslost ili ti drugim recima tu sam pozdrav svima!
xe,xe,xe zasto se mi pojavljujemo uvek u isto vreme :lol:
I ja sam takodje imala problema sa virusima,ali na svu srecu sada je sve ok.
Veliki pozdrav za sve i mogu vam reci mnogo ste mi nedostajali :wink:
A sta je lose u tome sto se pojavljujemo zajedno!/Mnogo bolje nego da "nestanemo"zajedno! :wink: :wink:
Majke mi mile sam mislio da si se udala xaxaxaxa
Kad ono i tebe komp zezao 8) 8)
A i prijateljice su nam se dale po zimovanju,pa nek im je lep provod i da ih posluzi vreme tj sneg :wink: :wink:
lavica 79
16.12.2003., 13:40
Zaista im zavidim zbog zimovanja, pogotovo zato sto su pomenule Jahorinu a znam da je tamo stvarno predivno,posto ja jos uvek ne znam da li cu uspeti dobiti par slobodnih dana :cry:
Ali u svakom slucaju im zelim dobar provod i naravno ocekujemo ih sa svezim informacijama :)
CMOKETINA :arrow: you :wink:
Zavidis im na zimovanju na Jahorini??! Ja se polomih da vidim sunce breee a vi mastate o snegu i skijanju!? Ma sneg mi se u kosti uvukao,a nije virus
xaxaxa CMOKETINA 4 :arrow: :twisted: moj :wink:
lavica 79
17.12.2003., 08:29
Zavidim im zato sto se odmaraju i zbog toga sto obozavam planine,a u svakom slucaju ja glasam za leto i sunce, posto nisam bas ljubitelj zime i snega. Brrrrr :(
C 4 :arrow: :wink:
Tamarina
17.12.2003., 10:47
Ja im ne zavidim, ja sa radujem sto se oni raduju. :D
Zaista, zimske carolije su nesto neponovljivo, ali i leto ima svojih prednosti.
Ljudi, koristite blagodeti svakog godisnjeg doba, svakog snega, svake kise,svakog suncanog, pa i paklenog dana.
Skijasi, srecno. Mene ce Jahorina videti tek sledece godine. A, ove?! E, pa uzivacu u onom sto imam, ai ski-staza na Kosutnjaku moze biti super mesto za provod ako je drustvo raspolozeno.
Pozdrav 8)
bosanac_pa_romanticarr
21.12.2003., 19:47
Ma ima naravno. Ja ko padobranac upadam ovamo. Ali nadam se da za svakog dobronamjernog gosta uvijek ima mjesta. Pozdrav svima. Koliko vidim ovdje jedna lavica vodi glavnu rijec. Lav jeste kralj svih zivotinja ali i mi skorpije nismo za baciti.
Jos jednom pozdrav za cijelo drustvo...
Isidora
04.01.2004., 15:41
...srecna vam Nova Godina, sve najbolje i najlepse, znate vec...puno zdravlja pre svega, a onda ce uz dovoljno truda sve doci na svoje mesto...
Ja sam prezivela, i javila sam se...sad ste vi na redu!
Pozdrav za sve... :lol:
devojka_bgd
04.03.2004., 20:36
Znaci,jedva sam nasla ovu temu,ima li vas ovde na netu?
:shock:
Znaci,jedva sam nasla ovu temu,ima li vas ovde na netu?
:shock:
Ja sam mislo....da ste bre nasle nekakve milionere i zaboravile bre ne ovu temu ..vec i sajt :wink: :wink: :wink:
Pozdrav..Isidora,dev.bg...i naravno lavici 79
snezana01
17.05.2004., 22:06
Zavidis im na zimovanju na Jahorini??! Ja se polomih da vidim sunce breee a vi mastate o snegu i skijanju!? Ma sneg mi se u kosti uvukao,a nije virus
xaxaxa CMOKETINA 4 :arrow: :twisted: moj :wink:
:D Ilke,jel' okopnio sneg na Islandu? Nas nikako sunce da ogreje,sve nešto brinem da smo ušli u neki beskrajni kišni oblak koji će decembra da se pretvori u snežni.Ako se sunčaš ovih dana misli malo i na nas "sa toplog juga".Srdačan pozdrav tebi i nadam se da se tema nastavlja i da ćemo ćaskati u većem krugu,pa pozdravljam i sve sagovornike.Poljupčić!
:D Ilke,jel' okopnio sneg na Islandu? Nas nikako sunce da ogreje,sve nešto brinem da smo ušli u neki beskrajni kišni oblak koji će decembra da se pretvori u snežni.Ako se sunčaš ovih dana misli malo i na nas "sa toplog juga".Srdačan pozdrav tebi i nadam se da se tema nastavlja i da ćemo ćaskati u većem krugu,pa pozdravljam i sve sagovornike.Poljupčić![/quote]
JaoooooJ koje o5spomenuo sunce?! :cry: :roll: :(
sta je to ....sunchan dan preko 20C???
Kad sam bio na Jugu Evrope sada u Maju na pripremama
izgoreo sam kao RAK ccc Placam danak..bitisanju na
Islandu ali....ko zna zasto je... :wink:
Naravno veliki pozdrav i tebi..kako se provodi vreme u Jagodini?! Tamo sam dolazio skoro svaki vikend kada
sam "radio" u KG iimam prijatelja dosta iz moje"branse" ali....o tome..kasnije :wink:
btw
naraFski polubCHic i tebi...i "shutni"mi jednog BRKU..ako je jos uvek kvalitetan :P
snezana01
19.05.2004., 20:44
Ilke,šaljem ti čitavu gajbu Brke (Jagodinskog piva za neupućene)uz vest da je nedavno na nekom evropskom sajmu piva dobio zlatnu medalju,jeste da je neka nova verzija ambalaže i imena ali je proizvedeno u ( još uvek) našoj Pivari.Mogu ti reći da ni u Jagodini ne sija sunce,pada kiša i jutros je bilo samo 4 stepena (ali iznad nule,strašno za ovaj datum).Izlazi se na ista mesta kao i kada si ti dolazio, još odavno se ništa novo nije otvorilo.Pričaj kako tebe put nanese na Island, a i koje se pivo tamo pije, ili ste na toplim pićima zbog "vrućine".Možda nije loša ideja da napraviš biznis sa "Šumadijskim čajem" pa da vide Islandjani šta je vruće piće.ŽIVELI! (samo pazi ova verzija Brke koju sam ti poslala je malo "jača" od one koju si ti pijuckao)Veliki pozdrav i :D !
Pozdrav Snezo :wink: ...
pa meni nije bilo velikog izbora u to vreme(mislim fudbalskih)a i politika je takva bi.la...s` obzirom da ako se nevaram(a ne varam se Radmilo Bogdanovic je jedno vreme bio predsednik FK Jagodine :wink: )
I onda sam se"uhvatio" za ovu ponudu sa Islanda!
Nekajem se ni malo,mogu ti reci....Jer jos dve godine imam do pasosa i onda....sam u EU xaxaxa
Sto se tice "vrucina" o zivotu ovde ljudi su jednostavno neupuceni?!Prvo nisu takve zime ovde..nema pingvina,igloa niti Eskima :wink: ...Prosecna temperatura je ovde godisnja mala jer su leta ..umerena..znaci neprelazi leti 15C...to je poenta....!Zatim dolaze "polarne noci" zimi je noc 18 sati a leti je dan toliki..Ima i prednosti..nezakljucavas auto ,stan...ako izgubis nesto(pa i novcanik)nebrines ako ga neko nadje ..jer ce "doci" kuci..netaknut...E to je za nepoverovati!
Sto se tice BRKE woooooW to se cim"dojasem" mora i probati...a ovde se pije ...klasika kao i svugde haineken,Carlsberg itd....ali voleo bih brku i rogonju uuuuH...Pozdrav i cmoka :wink: :wink:
snezana01
20.05.2004., 23:07
Ilke ,konačno jedan sunčani pozdrav za tebe.Sastavismo konačno 24h bez kiše a i sijalo sunce baš onako kako treba.Drago mi je da si zadovoljan svojim izborom mesta življenja,lepo je i što živiš medju poštenim svetom ali da ti nije pomalo i dosadno?Ne mogu ni da zamislim život bez naših (srpskih) uzbudjenja tipa: ko će koga da predje,umuva,odžepari itd.Nisam sigurna da bih se baš lako privikla na tako "sterilan" način života gde se sve unapred zna ili planira.Ja mnogo volim srpsku nepredvidljivost,čak i haotičnost i ne mislim da su to mane,već šarm našeg naroda.
Ilke,pa ti si izgleda poodavno bio u Jagodini.Ovde već duže vremena vladaju neki drugi "Bogdanovići" ali pivce je ostalo isto i to je razlog da svratiš ako budeš u prilici.Piši kako se zabavljaš u "baš dalekoj tudjini".Ima li još naših tam