PDA

Vidi punu verziju : trazim :)

novosadjanka_b
18.09.2004., 23:11
vise ne trazim!

novosadjanka_b
07.10.2004., 23:19
hvala ti svejedno!

sto je najbolje,bila sam sad kod vas,ali nema mu ni traga :(
vidim ja da nema nista od ove potrage!

Uzicanin
21.10.2004., 10:44
[quote="CIKA-GAD-I-UZICE-GRAD"]Zaista ja bih ti rado pomogao al neizlazim u te diskoteke .Najbolje da si iskoristila priliku kada si bila u Uzicu. Na ovakav nacin neverujem da ces ga ikada naci, jer veci broj sugradjana nema racunar pa ne koristi net, ili ga koristi za ozbiljnije stvari.""""

ja se izvinjavam ovoj devojci sto mesam temu! ali moram!
"koristi za ozbiljnije stvari" - sto ce reci da si konacno priznao da si neozbiljan!

djikica
22.10.2004., 09:50
Eto sad mozes i ti konacno sa tvojom djikicom da mi pusis ku>ac. Jer pun mi je * tih sto pricaju da ste bolji dao bi vam da mi pusite al neperete se redovno zarazicete me necim. Sta si ti stoko jedna nepismena zakljucio. Zakljucio si da si jedan najobicni ovan zlatiborski koji gura nos onde gde mu nije mesto. Vidis kolko si ti zatrcan odrpanac koji nema vezxe s mozgom. Ja samo mogu da priznam da cu vam svima dati da mi pusite svi vi koji me necenite. Eto mozete komotno da mi popusite * !!
Eto toliko od mene pa nek misle sta god oce. Nece mene hrpa govana *!
Prekini da me mesas sa ostalima BRE!
ne znam ni ko su ti ljudi a spominjes me!
i prekini da se ponashash tako nezrelo!

Master_Chief
22.10.2004., 09:58
Eto sad mozes i ti konacno sa tvojom djikicom da mi pusis ku>ac. Jer pun mi je * tih sto pricaju da ste bolji dao bi vam da mi pusite al neperete se redovno zarazicete me necim. Sta si ti stoko jedna nepismena zakljucio. Zakljucio si da si jedan najobicni ovan zlatiborski koji gura nos onde gde mu nije mesto. Vidis kolko si ti zatrcan odrpanac koji nema vezxe s mozgom. Ja samo mogu da priznam da cu vam svima dati da mi pusite svi vi koji me necenite. Eto mozete komotno da mi popusite * !!
Eto toliko od mene pa nek misle sta god oce. Nece mene hrpa govana *!
Sve bolje od boljega... :lol: