Vidi punu verziju : RS
UltraZvuk
14.09.2004., 00:13
Pozdrav ljudi!
Bas sam neki dan prolazio kroz Republiku Srpsku, prvi put posle rata. Bas se apsolutno sve promenilo, putevi su super, sto me nimalo ne cudi, ali me cudi to da ljudi i dalje "padaju" na nacionalizam i te patriotske seme koje ne vode nigde osim u svadju, rat i smrt.
Stuyvesant
24.09.2004., 21:51
E moj jaro, neznas ti jos sta su Turci :twisted:
limunada
24.09.2004., 22:28
Bas se apsolutno sve promenilo, putevi su super, sto me nimalo ne cudi, ali me cudi to da ljudi i dalje "padaju" na nacionalizam i te patriotske seme koje ne vode nigde osim u svadju, rat i smrt.[/quote]
a mene bas obratne stvari cude... :D :wink:
Mene najvise od svega cude(ili bolje reci nerviraju) ljudi koji Republiku Srpsku ne uzimaju za ozbiljno.
Bas sam imala prilike da idem u nama susjedne zemlje i vjecito me predstavljaju da sam iz Bosne, kad kazem iz RS, oni kazu da ona ni ne postoji...Mozda kad bi nas nasa braca preko Drine malo vise prihvatala, mozda bi se i osjecali dijelom necega vaznog... :roll:
Abdurrahman
28.12.2004., 08:04
Mene najvise od svega cude(ili bolje reci nerviraju) ljudi koji Republiku Srpsku ne uzimaju za ozbiljno.
Bas sam imala prilike da idem u nama susjedne zemlje i vjecito me predstavljaju da sam iz Bosne, kad kazem iz RS, oni kazu da ona ni ne postoji...Mozda kad bi nas nasa braca preko Drine malo vise prihvatala, mozda bi se i osjecali dijelom necega vaznog... :roll:
Amani ja Rabbi, pa tzv. "rs" nije drzava.
To je samo privremeni manji bh. entitet / cetnitet / koji je uspostavljen da bi se smirio rat. Tzv. "rs" se nalazi u BiH, i ne mozes nikome govoriti da si odnekle drugdje do samo iz Bosne. Niko ne zna za entiteta dva u BiH. :D
Amani ja Rabbi, pa tzv. "rs" nije drzava.
To je samo privremeni manji bh. entitet / cetnitet / koji je uspostavljen da bi se smirio rat. Tzv. "rs" se nalazi u BiH, i ne mozes nikome govoriti da si odnekle drugdje do samo iz Bosne. Niko ne zna za entiteta dva u BiH. :D
Niko ne zna ali bi trebalo jasno staviti do znanja da su RS i Federacija dva razlicita sveta a ne samo dva entiteta. :evil:
Simic Culum
21.01.2005., 16:48
ko kaze da nema Republike Srpske???
Ja licno smatram Republiku Srpsku kao svoju tvorevinu..
A ti balijac gore sto stavljas Republiku Srpsku pod znacima navoda ajd mrs sa ovog podforuma!
Ako Bog da do godine budemo i u nezavisnoj Srpskoj.