Vidi punu verziju : magichne moci...
JaH_G|rL
13.08.2003., 21:02
Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??
Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??Da budem magnet za ribe :lol: Ne to mozda da...ma to moze :?
14.08.2003., 17:11
Alhemija je bas cool i vrrrrlo korisna. Hmm... pa, pretvaranje jednih predmeta u druge, bica... To za zaustavljanje vremena ti nije losa ideja. Nevidljivost... sta jos... hm, dosta za sada. :lol:
nenushka
14.08.2003., 20:00
nevidljivost ili putovanje kroz vreme
Volela bih da mogu da citam misli drugima :twisted: mada ni telekineza nije losa stvar :wink:
skrbina
14.08.2003., 21:31
Da citam misli i da mogu da putujem kroz vreme
Da citam misli i da mogu da putujem kroz vremeIsto.Fizio
JA BIH VOLJELA DA SAM VJESTICA......ONE MOGU RAZNE STVARI...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
TOXIC GIRL
27.08.2003., 20:38
Definitivno zaustavljanje vremena :wink:
Fensi ribe
28.08.2003., 18:42
:shock: Da budem vidovita :lol:
guitarrr_babe
28.08.2003., 19:23
Da citam misli, ali samo ponekad i ponekome hihihihi :)
Najveca perverzija je nevidljivost... mada besmrtnost je ono sto bi zaksta voleo. Naravno, kad me svi i sve smore, ubio bih se :roll:
Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??KOMUNIKACIJA SA ZIVOTINJAMA.GOSPODAR ZVERI :o
snaja88
31.08.2003., 16:39
Da zaustavim vreme sigurno!Evo ja sutra krecem u 1. razred gimnazije i velika mi je frka.Ne,ja bih htela da produzim raspust,a da sve ide kao i uvek.
I putovanje kroz vreme nije lose...(sad bi se vratila u 7.razred)
Da zaustavim vreme sigurno!Evo ja sutra krecem u 1. razred gimnazije i velika mi je frka.Ne,ja bih htela da produzim raspust,a da sve ide kao i uvek.
Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:
nenushka
31.08.2003., 22:31
Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:
Evo,ja se pridruzujem njegovom misljenju!
Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:STA FALI SVI SE STALNO ZALE KAKO JE U SKOLI DOSADNO ITD........A U STVARI NAJBOLJE DRUSTVO NALAZI SE U SREDNJOJ. I KOLIKO GOD SKOLA BILA TESKA UVEK IMA VREMENA ZA DRUZENJE ITD.......
Alexxandar
02.09.2003., 20:47
Moja Magicna moc po izboru bi bila sposobnost da sve sto pozelim pretvorim u Splacine sa prelivom od kavijara i Masinskog ulja. :D :D :D
JaH_G|rL
03.09.2003., 13:44
Putovanje kroz vreme rula 8)
quote="JaH_G|rL"]Putovanje kroz vreme rula 8) [/quote]Nije lose :wink:
Moony Angel
18.01.2005., 20:23
hehe, evo iskopah ovu temu od prije 100 godina... uchinila mi se zanimljivom... ja bih izabrala da mogu da letim :shock: :D
Hammerhead
18.01.2005., 20:28
paaa dvoumio bih se izmedju letenja i besmrtnosti... verovatno besmrtnost
winnetou
18.01.2005., 20:55
prvo bih napravila da mogu da letim, a onda bih se odrekla moci, jer kad bi neko saznao, bilo bi gotovo, svi bi trazili da im nesto napravim, ili stagod, a ja ne bih nista uradila, i svi bi me mrzeli..
ali, kad niko ne bi saznao, onda bih i otisla u stari egipat, a i u staru kinu.. ili jos nekuda, ali da mene niko ne vidi, jer bih mozda promenila proslost, a to ne valja..
DEFINITIVNO da mogu da budem nevidljiva!!!
....mada moze i citanje misli...prakticno je i to...narocito ako mozes tako nekako da utices na necije misli...hi,hi,sto sam zla....
Moon Child
18.01.2005., 22:29
hmm...SVE
da letim
da citam misli(ali ne stalno,samo kad ja hocu)
da mogu da pretvorim nesto u nesto drugo
da mogu da budem nevidljiva ponekad
da mogu da putujem u proslost/buducnost
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama! :wink:
pa onda...
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda
heh bas sam skromna? :wink:
be_what_u_wanna_be
18.01.2005., 23:40
ja bih htela da sam vestica ali sa sve kazanom i svim onim zacinima. ali lepa, ne ona matora sa brdavicom na nosu. i htela bih da mogu da pomeram stvari
Kad_LupimLupim
18.01.2005., 23:46
Ja bih neki power leech, pa vi ostali birajte moci za mene i gledajte da mi ne prilazite :twisted: :twisted: :twisted:
DJ_MaRe
19.01.2005., 00:09
Ja bih da mogu da vracam vreme unazad... au, sto bi mi to bilo korisno...
Master_Chief
19.01.2005., 09:17
Definitivno telekinetic.... 8)
Ja bih neki power leech, pa vi ostali birajte moci za mene i gledajte da mi ne prilazite :twisted: :twisted: :twisted:
Ovo je najpametnije, ali se ne osecash lepo poshto si parazit. :wink:
Ja bih volela da mogu da chitam misli (kad hocu, naravno), da putujem kroz vreme, da budem nevidljiva i da mogu da nateram ljude da govore istinu. That would be nice. :D
da budem nevidljiva,da vracam vreme u nazad i da citam misli pojedinih osoba
joGooOOD
20.01.2005., 23:53
ja?volela bih da sam carobnjak.i htela bih sve da naucim.sve
winnetou
21.01.2005., 11:22
hmm...SVE
da letim
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama! :wink:
pa onda...
heh bas sam skromna? :wink:
e, ma moze sve ovo :wink:
i mozda po jos nesto, ako se setim, dodacu..
Kad_LupimLupim
21.01.2005., 14:11
Ma... mnogo oces :P
kalliope
21.01.2005., 14:18
Volela bih da mogu da citam misli drugima :twisted: mada ni telekineza nije losa stvar :wink:
jeste culi za onaj film gde je neki covek mogao da cita misli drugima? to je stvorilo bas, bas ogromni haos u njegovoj glavi.
ja bih volela da mogu da letim, ili da se pretvorim u neku majusnu zivotinju, pa da mogu da spijuniram...
eh, puste mastarije
mala vestica
21.01.2005., 14:41
Ja bih voljela sve moci,ali Moon Child ce opet reci da to ne moze i da se vratim u surovu realnost :cry:
Moon Child
21.01.2005., 16:33
Ja bih voljela sve moci,ali Moon Child ce opet reci da to ne moze i da se vratim u surovu realnost :cry:Ma sta te boli uvo za tu seljanku :P
be_what_u_wanna_be
21.01.2005., 21:36
heheh :)
maniaccc
21.01.2005., 22:04
Uh sad kad krenem da nabrajam...
1. ne bi voleo da letim ali bi voleo da mogu da imam neku moc skakanja pa da mogu da skacem na zgrade i tako to..
2.da mogu sa se prebacujem...kao belosvici iz chari...
3. da mogu da zumiram ocima i da sve vidim ma koliko god bilo udaljeno..kao dark angel... :shock:
4. da mogu da citam misli...
5. da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. :lol:
6. Moc da lecim ljude..
7.Da mogu da izdrzim koliko god hocu pod vodom..
Seticu se ja jos pa cu dodati..
joGooOOD
21.01.2005., 23:12
Ma... mnogo oces :P
sta cu kada je to profesija mojih zelja...mozda najdem na starog majstora u sumama....???????????ko ce sa mnom u skolu???????? 8)
joGooOOD
21.01.2005., 23:14
Ja bih voljela sve moci,ali Moon Child ce opet reci da to ne moze i da se vratim u surovu realnost :cry:
carice...iako,nemash 100 dokaze o njihovom postojanju,a ni o njihovom nepostojanju.Sigurno postoje,ako nista idem u vuduuuu.... 8) :lol: salim se,gandalf rulez
Moon Child
22.01.2005., 01:08
2.da mogu sa se prebacujem...kao belosvici iz chari...
5. da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. :lol:
6. Moc da lecim ljude..
7.Da mogu da izdrzim koliko god hocu pod vodom..
Seticu se ja jos pa cu dodati..
ovo definitivno!
i ako sam zaboravila :arrow: letenje obavezno!!!to je najjace!
mortishaaa
22.01.2005., 01:47
da letim D: kako bi to bilo divno D: mada se plasim visine ):
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/22.gif
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
mmmm....sto bi ovo bilo prakticno... :lol:
mortishaaa
26.01.2005., 00:01
jeste culi za onaj film gde je neki covek mogao da cita misli drugima? to je stvorilo bas, bas ogromni haos u njegovoj glavi. taj 'motiv' postoji u vise filmova ... bio je u filmu 'Sta zene zele' mada se ne secam da li je bila bas ~velika zbrka ... a bilo je jos negde, ali ja ne znam gde OOPS ja ne bih volela da ~umem da citam misli ... to je isuvise veliko zaviranje u neciju privatnost ... a i ne bi(h) to volela jer mi je ionako vec zbrka u glavi od svojih silnih misli, ne trebaju mi i tudja (8 p zar vi u jednom trenutku razmisljate o samo jednoj stvari ... evo banalan primer ja dok ovo kucam, razmisljam sta cu da napisem, a i pritom povezano sa tim ~ gde mi se nalazi koje slovo koje cu da otkucam i napr. sta cu raditi kad ovo otkucam ... koju bi vi misao od tih culi kad bi mi ~zaronili u ~glavu ... LoL meni je to bzvz u svakom slucaju (8
da mogu da budem nevidljiva ponekad ni poentu ovoga ne shvatam? zasto? RoLL
da mogu da putujem u proslost/buducnost nije lose (; mada ono sto je bilo - bilo je, a ono sto ce biti - bice ((; znaci opet ne (8
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama! ;) jaaaaaoooooooooo Nemusti jezik OOPS to je tako diiiiiiiiiiivno ... da! to bi i ja volela! (((:
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda materijalisto :pPp
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda hm ... zasto? hm ... RoLL
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLL
ja bih htela da sam vestica ali sa sve kazanom i svim onim zacinima. mislis htela bi da pravis napitke i sl. cuda? RoLL p to i ~mozes da budes ... samo je potrebno da poznajes ~biljke ... i gde cuda ti si vestica D:
i htela bih da mogu da pomeram stvariizvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPs
da mogu da nateram ljude da govore istinua kojom to moci mislis da bi uspela ... to i neki obican ~smrnik mozda moze ... (;
ili da se pretvorim u neku majusnu zivotinju, pa da mogu da spijuniram... aaaaaaaaaa kako je ovo podlo! :ne: :ne: mislim, jeste culi nekad za ~poverenje? RoLL
ne bi voleo da letim ali bi voleo da mogu da imam neku moc skakanja pa da mogu da skacem na zgrade i tako to.. kao u onim kineskim filmovima :pPp
da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. vec rekoh negde kako je to ~bzvz ...
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Electra
26.01.2005., 15:53
hmm...SVE
da letim
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama!
pa onda...
heh bas sam skromna?
Jao... super... posebno boldovano :P
Chitanje misli... onom mom retardu :( chini mi se da je to apsolutno jedini nachin na koji bih mogla saznati SHTA on, u stvari, misli :(
Teleportacija... to mi je super, super, super... Hop - i evo me u Indiji :P pa drugi hop, evo me na Havajima 8) ludilo 8)
A shto se tiche onog Teinog da hocje dechka niotkuda... :( Ja necju niotkuda :( ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(
Sasha85
26.01.2005., 16:16
O-ho... Sad znam ulicu... Odlicno...
Dajem ti rok,mesec dana... Da mu kazes sta osecas inace mu licno JA saljem objasnjenje pismo... 8)
DJ_MaRe
26.01.2005., 16:20
ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(Nemoj da pricas... :D pa decko mi je komsija... daj ovamo jos neki detalj, mozda ga znam... ako je tako, pomognem ja tebi sa tim tvojim "problemom" ocas posla :wink:
XeNiA_nS
26.01.2005., 16:25
ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(Nemoj da pricas... :D pa decko mi je komsija... daj ovamo jos neki detalj, mozda ga znam... ako je tako, pomognem ja tebi sa tim tvojim "problemom" ocas posla :wink:
...kako je svet mali... :wink:
LPhoklica
26.01.2005., 17:56
Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??
uh ja bih bas volela da letim, ali kad bolje razmislim sigurno bi se toga zasitila, pa sta je onda savrsena moc?
...ako je i ima, to je onda sposobnost za vecnu srecu, ali zar mi u sebi nemamo bar deo nje? :wink:
Moon Child
26.01.2005., 19:07
hmm...SVE
da letim
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama!
pa onda...
heh bas sam skromna?
Jao... super... posebno boldovano :P
Chitanje misli... onom mom retardu :( chini mi se da je to apsolutno jedini nachin na koji bih mogla saznati SHTA on, u stvari, misli :(
Teleportacija... to mi je super, super, super... Hop - i evo me u Indiji :P pa drugi hop, evo me na Havajima 8) ludilo 8)
A shto se tiche onog Teinog da hocje dechka niotkuda... :( Ja necju niotkuda :( ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(
da,da,zato i meni treba! :(
Pa dobro,mislila sam na jednog *odredjenog* decka :)
Moon Child
26.01.2005., 19:36
da mogu da budem nevidljiva ponekad ni poentu ovoga ne shvatam? zasto? RoLL
well,zanimljivo je :roll: i mozes svasta da vidis,cujes,uradis...zezas sve oko sebe :D
da mogu da putujem u proslost/buducnost nije lose (; mada ono sto je bilo - bilo je, a ono sto ce biti - bice ((; znaci opet ne (8pa ne kazem da bih menjala nesto.Samo posmatrala (:
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda materijalisto :pPpmozda i jesam,pa sta...:p
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda hm ... zasto? hm ... RoLLzasto?zato sto mi se svidja jos od aprila(znas vec ko)....eto zato! :cry: :cry: :cry:
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLLpa za talente ti ne treba trud:p ili imas ili nemas.A da bi uspeo ti treba trud...e sad,ja bih mnoooogo htela da sam muzikalna...Onda bih se trudila i na rkjau bih mozda i snimila album :D
i htela bih da mogu da pomeram stvariizvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPspa jeste!zamisli zvoni ti telefon dok sedis za kompom i mrzi te da se ustanes...samo *puc* i on je u tvojim rukama!Ili bilo sta drugo sto ti treba.Osim toga,ako ti je nesto zapalo iza kreveta,ormara ili sl mozes lako da ga dohvatis.A jos jedna prednost je sto mozes da pravis premestaj u sobi bilo kad! :D
da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. vec rekoh negde kako je to ~bzvz ...
nije bwe,bas je prakticno...
srećica
26.01.2005., 23:15
da budem skromna,samo da se teleportujem!!! :P
mortishaaa
27.01.2005., 00:40
well,zanimljivo je :roll: i mozes svasta da vidis,cujes,uradis...zezas sve oko sebe :D iiiiiiiiiiiii to je jako lepo i zanimljivo ... ti si zla devojcica :p ja nikad to ne bih volela ... sigurno postoji razlog zasto to ne mozemo ... zasto bi to menjali ? ... mislim, sigurno postoji razlog zasto ne bi trebala sve da cujes i znas ... sve u svoje vreme ... (8
pa ne kazem da bih menjala nesto.Samo posmatrala (: p dobro ... ali zasto biti samo obican Posmatrac ... ne uestvovati u dogadjajima ... gledati kako se nosto desava a da ~ne mozes to promeniti ... a zelis ... kako to onda izdrzati? videti buducnost? a onda vratiti se u sadasnjost i ziveti normalno? sumnjam ...
materijalisto :pPpmozda i jesam,pa sta...:p nista Mala, nista (8 (((;
zasto?zato sto mi se svidja jos od aprila(znas vec ko)....eto zato! :cry: :cry: :cry: ali lepse je to sam postici ... ne sumnjaj u sebe D: govoris o Ukiju, zar ne?
pa za talente ti ne treba trud:p ili imas ili nemas.A da bi uspeo ti treba trud...e sad,ja bih mnoooogo htela da sam muzikalna...Onda bih se trudila i na rkjau bih mozda i snimila album :D /me stjupid OoPs totalno sam pobrkala stvari OOPS u svakom slucaju ... sigurno postoji u tebi neki talenat ... tj Znam da postoji ... on ne mora biti ~umetnicki ... u pravom smislu umetnicki ... bzvz bi bilo kad bi svi umeli da sviramo, srtamo i sl ... ti imas drugih talenata i to se ceni D: sve ima svoj razlog (;
pa jeste!zamisli zvoni ti telefon dok sedis za kompom i mrzi te da se ustanes...samo *puc* i on je u tvojim rukama!Ili bilo sta drugo sto ti treba.Osim toga,ako ti je nesto zapalo iza kreveta,ormara ili sl mozes lako da ga dohvatis.A jos jedna prednost je sto mozes da pravis premestaj u sobi bilo kad! :Di onda postanes pravi snob :p mrzi te da se pomeras ... i tako samo sedis ... sve dolazi ka tebi ... bzvz (8
nije bwe,bas je prakticno...prakticno ... mozda ... ali samo trenutno ... i tako uzmes i sve sto te zanima ~naucis ... ponestane ti stvari za ~ucenje ... i onda? zivot ti dosadi? sve sto te zanima - znas, sve sto hoces - imas ... i cemu onda teziti? (:
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
joGooOOD
27.01.2005., 01:09
sta kazete kao magicnu moc transformisanje same sebe?nikad vishe farbanje,samo koncentracija i promenish boju kose,duzinu,boju ociju,boju usana,oblik.... :D :D :D :D give it to me!!!!!!!!!!!!!
sta kazete kao magicnu moc transformisanje same sebe?nikad vishe farbanje,samo koncentracija i promenish boju kose,duzinu,boju ociju,boju usana,oblik.... :D :D :D :D give it to me!!!!!!!!!!!!!uuu...moze,moze... :wink:
Sasha85
27.01.2005., 13:23
Svaki dan druga boja kose... :D
Moon Child
27.01.2005., 14:36
i frizura :D
kul
Electra
27.01.2005., 15:58
Nemoj da pricas... :D pa decko mi je komsija... daj ovamo jos neki detalj, mozda ga znam... ako je tako, pomognem ja tebi sa tim tvojim "problemom" ocas posla :wink:
Mislim da nije :P s obzirom na to da zhivi u Somboru :P
DJ_MaRe
27.01.2005., 16:10
mislim da nije :P s obzirom na to da zhivi u Somboru :PHeh, bice onda da nije... ali dobro, isti naziv ulice... ko bi rekao... :wink:
mortishaaa
27.01.2005., 23:45
mislim da cu ubuduce temu samo iscitavati, a ne komentarisati, jer cu svakoj moci cu naci ~manu OOPS a onda cu posle odrecenog vremena dobiti batine od nekog OOPS
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
mislim da cu ubuduce temu samo iscitavati, a ne komentarisati, jer cu svakoj moci cu naci ~manu OOPS a onda cu posle odrecenog vremena dobiti batine od nekog OOPS
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACEja mislim da ti je u tom slucaju potrebna magicna moc izbegavanja batina....nesto kao zastitni oklop... :roll:
:wink:
cvoro_mb
28.01.2005., 16:16
da mogu da ispunjavam zelje sebi i dgugima!
Kontrola vremena UBEDLJIVO najbolja !!!
O tome mastam od kad sam se rodio!!!
P.S. Tema ti je super.
Rozalina
28.01.2005., 23:56
Da se stvori magija i da dobijem na lotu...bar malo da odem na Havaje...
8) 8) :twisted:
elvucko
29.01.2005., 00:42
/////
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLL
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
pa mozes ti da imas koliko hoces talenata, a da se ne trudis i sve ti pada u vodu :pPp a mozes i da se trudis, opet, to nije isto kao da imas talenat... (8
uf, sto mi nije do pisanja, kapiras? (:
procitaj samo svoj post, poslednji na 3oj strani :shock: nista ti se bwe nije svidelo :lol: ali na svaki predlog ti si rekla bzvz... :pPp
i htela bih da mogu da pomeram stvariizvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPspa jeste!zamisli zvoni ti telefon dok sedis za kompom i mrzi te da se ustanes...samo *puc* i on je u tvojim rukama!Ili bilo sta drugo sto ti treba.Osim toga,ako ti je nesto zapalo iza kreveta,ormara ili sl mozes lako da ga dohvatis.A jos jedna prednost je sto mozes da pravis premestaj u sobi bilo kad! :D
hehehe...kako je samo swatko citati ove postove... ;)
vis' kakva prakticna primena... :pPp
well,zanimljivo je :roll: i mozes svasta da vidis,cujes,uradis...zezas sve oko sebe :D iiiiiiiiiiiii to je jako lepo i zanimljivo ... ti si zla devojcica :p ja nikad to ne bih volela ... sigurno postoji razlog zasto to ne mozemo ... zasto bi to menjali ? ... mislim, sigurno postoji razlog zasto ne bi trebala sve da cujes i znas ... sve u svoje vreme ... (8
kako ti lepo pricas, Milice, znaci svaka ti cast...
bas dugo nisam citala tvoje postove ): lepo je podsetiti se, zaista... predivno ;) ***:
pa ne kazem da bih menjala nesto.Samo posmatrala (: p dobro ... ali zasto biti samo obican Posmatrac ... ne uestvovati u dogadjajima ... gledati kako se nosto desava a da ~ne mozes to promeniti ... a zelis ... kako to onda izdrzati? videti buducnost? a onda vratiti se u sadasnjost i ziveti normalno? sumnjam ...
mislis da ne bi imali snage da se nosimo sa sobom i suzdrzimo se da sprecimo nesto?... p da, sasvim moguce...
~~~ ~~~ ~~~
sta da kazem?... nemam pojma...
bilo bi lepo znati leteti (((: samo da se pustis i ne gledas dole... fenomenalno...
volela bih da mogu malo da se 'iglam' sa vremenom... ne bas putovanje kroz vreme (shvatila sam ~mortishuuu (8 ), ali volela bih da mogu da ga zaustavim po potrebi... (8
onda bi moj zivot bio jedan isprekidani film (Stasha film... heh :pPp) jer bi svaki cas zaustavljala sliku da razmislim sta cu sa sobom... pa se smislim, pa pustim dalje da tece... i tako...
PRIJATELJICA
29.01.2005., 18:19
JA BIH VOLELA:DA ZAUSTAVIM VREME I DA PUTUJEM U PROSLOST I BUDUCNOST,DA POMERAM STVARI I DA IH STVARAM,I SVE POMENUTO(VIDOVITOST.TELEKINEZA..)ALI JOS VECA I VREDNIJA MOC BI BILA LECITI LJUDE I ICI PO SVETU I POMAGATI IM.MNOGO BIH TO VOLELA..CEO SVET BI BIO SRECNIJI I VESELIJI.USTVARI NE BI BIO SAVRSEN VEC BOLJI.KADA BI TUZNO LICE MOJIM DODIROM POSTALO SRECNO,A BOLESTAN COVEK ZDRAV,SIROMASAN -BOGATIJI I DECI BEZ RODITELJA ISPUNILA ZELJE,DAVALA VODU I HRANU...OOO I TO SVE PUTUJUCI!!!TA MOC JE CINI MI SE NAJBOLJA :D BAREM SE MENI TAKO CINI...
Sasha85
29.01.2005., 18:22
Dobrodosla... ;)
Pisi malim slovima... Velika slova oznacavaju vikanje... ;)
mortishaaa
31.01.2005., 00:42
ja mislim da ti je u tom slucaju potrebna magicna moc izbegavanja batina....nesto kao zastitni oklop... :roll:
;)[/quot]LoooooooooL Lol loololllllllolllllllllololoooooooool jao kako si me nasmeja (((; tnx (;
[quote=bleach]pa mozes ti da imas koliko hoces talenata, a da se ne trudis i sve ti pada u vodu :pPp a mozes i da se trudis, opet, to nije isto kao da imas talenat... (8
uf, sto mi nije do pisanja, kapiras? (: sasvim sasvim i sasvim!!! ((; super si napisala, razumljivo je .. ja sam to isto htela da dodam, ali sve zaboravim OoPs ali ima ko ce to da uradi umesto mene ((;
procitaj samo svoj post, poslednji na 3oj strani :shock: nista ti se bwe nije svidelo :lol: ali na svaki predlog ti si rekla bzvz... :pPp znam SHOCK a imala sam i na ~nove primedbe ... zato sam i rekla da cu da izbegavam temu ubuduce OOPS p daj mi protivargument ako mislis da je bilo sta od toga dobro ROlL[/colo] :pPp
[color=olive]kako ti lepo pricas, Milice, znaci svaka ti cast...
bas dugo nisam citala tvoje postove ): lepo je podsetiti se, zaista... predivno ;)***: jao bwe Mala ... mojne to da mi radis OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs hvala ... ali ne znam da li zasluzujem toliku ~pohvali OoPs u svakom slucaju hvala ...
mislis da ne bi imali snage da se nosimo sa sobom i suzdrzimo se da sprecimo nesto?... p da, sasvim moguce... sigurno da ne bi (; mada svako valjda najbolje poznaje sebe (??) p on neka odluci da li bi posle mogao da zivi sa tim ... ali ljudi sa ... hm ... bar malo ~savesti (?) ne bi sigurno ...
ne bas putovanje kroz vreme (shvatila sam ~mortishuuu (8 )OoPs oOpS OOPS OopS oOPs ...
ali volela bih da mogu da ga zaustavim po potrebi... (8
onda bi moj zivot bio jedan isprekidani film (Stasha film... heh :pPp) jer bi svaki cas zaustavljala sliku da razmislim sta cu sa sobom... pa se smislim, pa pustim dalje da tece... i tako...hehe ... (: ... zasto verujem da bi se to bas uklopilo kod tebe u zivot ...
~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
majmunce
13.02.2005., 22:38
jabih izabrala vracanje u prošlost i putovanje u budućnost! :) :) :)
Nephthys
14.02.2005., 11:39
Hmm... pa ima ih puno ali ako bih morala da izaberem samo jednu onda bi to bila teleportacija.
Da zivim u crtanom filmu
To bash i ne spada u kategoriju magichnih moci...
kalliope
14.02.2005., 22:12
e kad bi samo pogled mogao da ubije :twisted: :twisted: :twisted:
DJ_MaRe
14.02.2005., 22:15
e kad bi samo pogled mogao da ubije :twisted: :twisted: :twisted:ko kaze da ne moze :shock: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shoc k::shock::shock:
e kad bi samo pogled mogao da ubije :twisted: :twisted: :twisted:ko kaze da ne moze :shock: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sh ock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shoc k::shock::shock:
Da, mozda neki X-man. :lol:
Master_Chief
15.02.2005., 09:24
mislim da nisi razumela...slazem se sa DJ Maretom
mislim da nisi razumela...slazem se sa DJ Maretom
:?
Da zivim u crtanom filmu
To bash i ne spada u kategoriju magichnih moci...
Moc da se prebacim u crtani film i da tamo zivim.Na to sam mislila.