PDA

Vidi punu verziju : Jezik...:)

JaH_G|rL
13.08.2003., 21:00
Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:

Corey
13.08.2003., 21:15
Hehe.. :wink: Dakle pitanje je sledeci koji vam je najbolji jezik,koje znate???I koji vam je naj naj sexy akcenat??
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink: Ma italijanski.Mafijaski :twisted:

Electra
14.08.2003., 17:08
Ah, normalno da znas engleski kad si tamo rodjena! A koliko si dugo boravila tamo? Verujem da imas i akcenat???
Ja inace obozavam engleski, to mi je jednostavno naj-naj jezik koji je danas uzasno zabavno uciti uz casopise, naravno TV i muziku, chat, internet, knjige.... pa i putovanja, bila sam jesenas tamo ali samo na desetak dana. Mnogo volim i njihov akcenat, bas mi je simpa, a sto se tice naj sexy akcenta - francuski. Bas je onako... mmm.... ove godine krecem s ucenjem francuskog, naravno tu akcenat se vise ni ne spominje, ali bas je onako hot nabasati na nekog ko tako prica. A tek uzivo... ;

JaH_G|rL
14.08.2003., 18:14
Zivela sam 6.5 godina...do prvog razreda osnovne , pa sam doshla ovde...grrr :) Inache mi se nazalost vremenom malo izgubio akcenat...ali vraticu gaaa :D

Rain
14.08.2003., 20:15
Meni je najlepsi nemacki jezik,ali mnogo bolje stoji tipovima nego devojkama.Tip koji zna nemacki mi je prosto neodoljiv... :wink:

15.08.2003., 10:15
Italijanski i francuski.Fizio

MIONA
15.08.2003., 17:10
Meni je najbolji jezik definitivno engleski :D :) 8) 8) 8) :wink: ĆAO!!!!!!!!!!!!!

yugoslav
15.08.2003., 17:44
SRPSKI

snake
15.08.2003., 19:23
Najbolji jezik... ? Definitivno srpski jer na njemu mozes tacno da kazes ono sto hoces.

Engleski je strava, pored naseg najludji jezik.

Nemacki ne podnosim, grub je, Hitlerski :twisted:

Francuski je strava za psovke. Jednostavno kao da " brises bulju svilom" kad pricas na Francuskom. Nekako je... nemam pojma pe_derski jezik, a taj AKCENAT me izludjuje! Umro bih u Francuskoj 8)

Ali zato albanski... pravo zlato :D :lol:

Red Zmaja
16.08.2003., 19:46
Znam pomalo francuskog i bas mi se svidja njegov akcenat a volio bih da naucim arapski

R.S.
16.08.2003., 20:23
Nemachki.

Vlado_KV
17.08.2003., 01:30
Ljudi verujte mi na rec pet godina sam ucio francuski kad ga ucite ovoliko postaje pravo smaranje i ima veoma tesku gramatiku...Svidjaju mi se engleski i nemacki

JaH_G|rL
17.08.2003., 14:41
Ljudi verujte mi na rec pet godina sam ucio francuski kad ga ucite ovoliko postaje pravo smaranje i ima veoma tesku gramatiku...Svidjaju mi se engleski i nemacki
hmm...ja sam ucila,i dalje ucim 9 godina...i nije smaranje :wink:

snake
18.08.2003., 11:49
hmm...ja sam ucila,i dalje ucim 9 godina...i nije smaranje :wink:

Nije smaranje... VELIKO je smaranje! Ako si zivela u Francuskoj, logicno je da ti se svidi posle DUZEG vremena jel vecina prica na tom jeziku... ali ovako, da ga ucis...
Spanski, italijanski, portugalski... normalniji su jezici, barem nemaju "PEDEUR" naglaske ( ne gledam spanske serije :D ).

gK 87
16.09.2003., 14:26
Srpski mi je perfektan a Engleski mi je dobar.Iz isqsta znam da je srpski akcenat veoma sexy ali samo kad prichash engleski.:)

guitarrr_babe
16.09.2003., 20:57
Meni je najlepsi nemacki jezik,ali mnogo bolje stoji tipovima nego devojkama.Tip koji zna nemacki mi je prosto neodoljiv... :wink:

ahaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! me like it!

Nytrogen
16.09.2003., 21:33
MA ZNASH STA?!
Najbolji jezik je SRPSKI! A NAJSEXY-JI JE ENGLESKI SA INDIJSKO/RUSKIM AKCENTOM! ne salim se za ovo ali da bi ispalo sexy mora da se zna engleski perfektno (kao ja npr)

Чупи НС
26.03.2005., 17:42
Не знам довољно језика да бих одговорио на ову тему, али добро. Сигурно је да француски није. Баш ми се свиђао, али када сам почео да га учим схватио сам колико је неуређен!!!

kalliope
26.03.2005., 17:48
sta ste se svi okomili na francais?
bas je zanimljiv jezik! ono, bolji je engleski, ali ja i francuski ucim lako, samo slusam na casu....
sve je stvar koji jezik kome lezi. moj drug perfektno zna francuski, ali je antitalenat za engleski... :wink:

sto se tice akcenta, francuski je najsladji...apsolutno naj... :P 8)

dobar je i britanski engleski. :)

joGooOOD
26.03.2005., 18:43
Italijanski i Nemacki 8)

newerna_beba
26.03.2005., 19:02
Perfektno znam engleski i italijanski...
Italijanski prosto obozavam i taj jezik me oduvijek odusevljavao,dala sam sve od sebe da ga naucim i evo vec nekoliko godina PARLAM besprekorno... :wink:

tanja_cudo
26.03.2005., 21:08
Znam pomalo francuskog i bas mi se svidja njegov akcenat a volio bih da naucim arapski

veruj mi arapski je najgori jezik koji postoji! odvratno zvuci i stvarno bi ti dugo trebalo dugo da ga naucis... ja pokusavam da naucim malteski vec 3 godine ali me ne ide od ruke! to je mesavina arapskog i italijanskog i malo engleskog! a najbolji jezik je naravno SRPSKI!

*Lenja_Pita*
26.03.2005., 22:18
Jezici sa najsexy akcentom - francuski i british :wink:
Jezik koji je najgori na svetu - nemacki :cry:
Jezik koji bih htela da naucim - francuski 8)
Jezik koji sam osudjena da ucim - nemacki :cry:
Jezik koji volim i obozavam - engleski :)
Jezik koji MRZIM - spanski :evil:
Jezik koji je romantican - ruski :D
Jezik koji podseca na vilovnjacki - finski :roll:
Jezik koji sam slusala mesec dana - arapski :(
Jezik koji ima divnu melodiju - irski/australijanski engleski :) .
Jezik koji veze sa mozgom nema - madjarski :shock:

Mislim da je ovo dosta :D :D :D .

skr
26.03.2005., 22:50

STA IMA TAKO SEXY U FRANCUSKOM?PA PRICAJU 200 NA SAT NE KONTAS IH NISTA

kalliope
26.03.2005., 22:58
kontas, ako si ucio francuski... razmisli malo... ni jedan jezik ne razumes ako ga nisi ucio-osim mozda l'anglais jer se svuda prica...

francuski nije lak za pricanje, ali se bez problema razume.

hit
26.03.2005., 23:50

mislim da su madjarski i finski slicni jezici jer su oba naroda ugro-finskog porekla. tako da... :roll:

hit
26.03.2005., 23:56
Najbolji jezik... ? Definitivno srpski jer na njemu mozes tacno da kazes ono sto hoces.

Engleski je strava, pored naseg najludji jezik.

Nemacki ne podnosim, grub je, Hitlerski :twisted:

Francuski je strava za psovke. Jednostavno kao da " brises bulju svilom" kad pricas na Francuskom. Nekako je... nemam pojma pe_derski jezik, a taj AKCENAT me izludjuje! Umro bih u Francuskoj 8)

Ali zato albanski... pravo zlato :D :lol:

ma albanska posla... reci tipa shukardive, avetedike, amanajbindjum.... id' u pi-cku materinu s tim. :P

inace, ja odlicno znam engleski, a bio sam na sest godina osudjen da ucim ruski koji nikad nisam ukapirao (zao mi jer su mi rusi do jaja narod, ali tako je :( ). sad mi nesto postao zanimljiv nemacki i moram da pocnem da ga ucim. francuski mi je dobar ali kazu da je tezak i nemam nekog ineteresovanja za njega. spanski i italijanski su jos dobri i relativno laki jezici. znaci uopste ih nije tesko skapirati

Moon Child
27.03.2005., 00:18
Engleski super pricam,nemacki sricem,spanski pomalo znam...
Najlepsi su mi spanski,grcki i italijanski,ali najsexy mi je francuski...
najzanimljiviji arapski i indijski...

i da,sve ovo se zavrsava na -cki ili -ski pa stoga malim slovom :wink:

joGooOOD
27.03.2005., 01:29
madjarski me podseca na ruski...imaju mnogo c,s.... 8) ali zato obozavam kad pricam s deckom,jezik nije bitan( bitna je [osoba])

Profimare
27.03.2005., 03:03
Jezici koje znam perfektno: Srpski,Engleski
Jezici koje znam dosta:Bosanski,Hrvatski
Jezici koje znam:Slovenacki,Makedonski
Jezike koje malo znam:Spanski,Nemacki
:D

Kad_LupimLupim
27.03.2005., 03:48
Bosanski i Hrvatski... daj nemoj i ti molim te... nego gde nauci spanski :P :lol:

Master_Chief
27.03.2005., 04:09
Pa da pocnem s nabrajanjem: srpski,norveski,svedski,danski,engleski,pomalo ruski i nekoliko reci na japanskom... 8)

wild_child
27.03.2005., 10:35
Pa da pocnem s nabrajanjem: srpski,norveski,svedski,danski,engleski,pomalo ruski i nekoliko reci na japanskom... 8)

Ja hotju da ucim norveski,aj mi dash neki net kurs :lol:

Master_Chief
27.03.2005., 17:34

:D Hehe,moze...
Jeg=Ja
Vil=zelim
gjerne=rado
lære=uciti
deg=tebe
norsk=norveski
8)

N_ToNx
27.03.2005., 20:31
Francuski mi je odvratan. Najbolji su mi nemacki i italijanski.

wild_child
27.03.2005., 20:45

:D Hehe,moze...
Jeg=Ja
Vil=zelim
gjerne=rado
lære=uciti
deg=tebe
norsk=norveski
8)

Jel se tako i izgovara.....ajmo dalje sa kursom :P

kalliope
27.03.2005., 20:48
uhhhh, ja sam jedno vreme bila u fazonu hocu-bre-da-ucim-nemacki, al sam se o'ladila.....

nije bas nesto melodican

mada znam:

ich liebe dich

:wink: :lol:

*Lenja_Pita*
27.03.2005., 20:54
Ja sam nekih 5-6 meseci bila u 3pu "HOCU DA UCIM FINSKI", i znam samo nekoliko reci.
Ali!
RAKKAUTTA SINUA, NIKOLA

Znam da kazem!! To znaci "Volim te, nikola".
Takodje Minua znaci mene, ljubav je RAKKAUTTA...
Nemam pojmaa...

Banshee
27.03.2005., 23:59
tecno govorim engleski i spanski,od kojih engleski obozavam,posebno britansku,australijsku i irsku verziju :D
ruski sam bila primorana da ucim,znam da kazem tri prosto prosirene recenice :lol: i jezik je :roll:.... i to posle osnovno i srednje skole :oops:
obozavam nemacki i severnjacke jezike u opste,a posebno leze muskarcima.
hocu da ucim italijanski i mozda nemacki...
a najruzniji jezik koji sam cula mi je hebrejski :roll: ...pa sledi francuski.

MirjanaZ
28.03.2005., 00:02
nemoj tako za ruski.ja sam ga isto ucila u osnovnoj i srednjoj.odem u italiju da cuvam neko dete i potrazih dodatni posao.i zamisli italijani nemaju pojma ruski pa zaposlise mene da im prevodim
a sve sam mislila "sta ucim ovo samo gubim vreme"

srećica
28.03.2005., 11:09
Meni je Grchki strava i mnooooooooooooooooooooooogo je dobar...!!!!svidja mi se,uchim ga... :)

joGooOOD
29.03.2005., 21:41
joj da ljudi,....nepostoji nista lepshe od izumrelog jezikalatinski

Nefela
29.03.2005., 21:46

:evil: :evil: :evil: Uuuuffff, latinski mi zagorcava zivot, imamo UZASNU profesoricu, jos sam ja u jezickoj gimnaziji...STRASNO!!! Izvlacim se ja, imam 4, ali JAKO SMARA BRE :x :x :P

joGooOOD
29.03.2005., 21:49

:evil: :evil: :evil: Uuuuffff, latinski mi zagorcava zivot, imamo UZASNU profesoricu, jos sam ja u jezickoj gimnaziji...STRASNO!!! Izvlacim se ja, imam 4, ali JAKO SMARA BRE :x :x :P

nemoj da ga posmatrash kao teret ili predmet...ipak je tako melodican.....kako bi bilo do jaja da ga perfektno znamo ja i josh neko pa da nas skoro niko ne razume,.... 8)

Nefela
29.03.2005., 21:52

nemoj da ga posmatrash kao teret ili predmet...ipak je tako melodican.....kako bi bilo do jaja da ga perfektno znamo ja i josh neko pa da nas skoro niko ne razume,.... 8)
E,pa vidis, to ti je dobra ideja, mada to retkima uspeva (da ga perfektno nauce)...Ali definitivno bi bilo SHOW! :wink:

joGooOOD
29.03.2005., 21:55

E,pa vidis, to ti je dobra ideja, mada to retkima uspeva (da ga perfektno nauce)...Ali definitivno bi bilo SHOW! :wink:

to je na neki nacin moja tajna zelja no........treba ga nastrebati,pa nAglasAk :lol: 8) 8)

laura87
31.03.2005., 15:16
Ja inache znam ,mogu reci bas super engleski... a i francuski..nesto manje ali dobro...a naj sexy akcenat je definitivno francuski ... :wink:

Naj sexy akcenat je italijanski....a volim i ruski-tako je nezan. :D

dino.
31.03.2005., 17:13
na makedonskom SAKAM TE :D Lepo zvuci ali na engleskom mi je najbolji i love

Master_Chief
31.03.2005., 17:43
Na Japanskom: Aisiteru ili aisite imasu... 8)

Nephthys_
31.03.2005., 18:45
Meni je najbolji irski naglasak. Znaci svi me zezaju kad im kazem. :roll: Ne znam sta im je vec vise. Ponekad me jako iznerviraju.

tanja_cudo
31.03.2005., 20:02
Meni je najbolji irski naglasak. Znaci svi me zezaju kad im kazem. :roll: Ne znam sta im je vec vise. Ponekad me jako iznerviraju.

lepo zvuci ali ako probas da pricas sa ircima :roll: ....... uzas! ne razumes ih nista!

Tinar
02.04.2005., 20:03
Techno govorim engleski i francuski, a volela bih da znam shpanski i valjda cu ici na neki kurs. E sad, od ovih "chudnih" jezika, volela bih da znam onaj vilinski iz LOTR. 8)

why not smile
02.04.2005., 20:22
ja sam jedno vreme bila uzasno zaludjena istim i znala sam napamet sve delove iz knjiga na vilovnjackom :wink: :D
mladost ludost :D :D :D

Tinar
02.04.2005., 20:50
ja sam jedno vreme bila uzasno zaludjena istim i znala sam napamet sve delove iz knjiga na vilovnjackom :wink: :D
mladost ludost :D :D :D
Svaka ti chast... :o Ja znam samo ono iz pesama... :lol:

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 17:07
Naučila sam 'Kuolema Tekee Taiteilijan', 'Rakkauslaulu' i 'Ikkunaprinsessa' napamet :lol: .

kalliope
05.04.2005., 19:58
Aj prevedi. please.

bas me zanima. :P

*Lenja_Pita*
05.04.2005., 20:03
Ne znam da prevedem, znam samo da pevam i izgovaram reči! :D

MIMICA GIRL
05.04.2005., 20:04
Francuski je tako COOL jezik i tako je SEXY !!! :D :D :D