Vidi punu verziju : shta je kultno za vas ?
empty_box
11.09.2004., 02:52
paranoja u las vegasu , rizla , corto malteze , zippo , doors , heroes of might and magic III , ... a tvoje ?
Skriven iza laznih imena
12.09.2004., 01:55
commodore 64, BMX, PEZ bonbone, skejt(ali onaj stari veliki ol' sckool), slicice Italia 90, marggarin i pekmez, majica Doors...Bez svega toga moje detinjstvo bi bilo prazno!!!
laa-laa
12.09.2004., 10:13
Hmmm...Elvis the King, Kiki bombone, "Deer hunter" i De Niro u njemu, moja siroka i ruzna zelena majica :) E da, i Crvenkapica.
Ja stigo
12.09.2004., 22:29
E pa sad malo tesko pitanje ovo sta je kultno?
Svasta po malo a mozda ponajvise neke sitne stvari u zivotu, neke sitnice bez kojih bi zivot stvarno bio prazan a ponajvise HAUSTOR
Ja stigo
12.09.2004., 22:29
E pa sad malo tesko pitanje ovo sta je kultno?
Svasta po malo a mozda ponajvise neke sitne stvari u zivotu, neke sitnice bez kojih bi zivot stvarno bio prazan a ponajvise HAUSTOR
Filmovi: Braca Mek Malen, Ujed stvarnosti, Samci, Zaljubljivanje, Bilo jednom u Americi, Matriks-i, Zivo meso, Frenki i Dzoni,...; skijanje; muzika Alisje Kiz;
martinke, muzika (zdrava), fajerka, swatch, adidas, BEOGRAD...
apotekarka
13.09.2004., 22:03
EKV,Bašta SKC do sredine devedesetih,žive svirke beogradskih bluz bendova, Kristofer Voken, Košutnjak, moje telo, pivo
maliPrinc
15.09.2004., 14:43
Kozna jakna, The Cure, Ljubav,zdrav odnos dusha-telo, Monti Pajton...
moji ljudi,moji ljubimci,životinje,starke,muzika,Edo Maajka,marame,slatkiši...
Margott
17.10.2004., 02:32
gumene bombone-mede, alan ford, full muzichki repertoar '80-ih, sobno cvece, film "sedam", "jackie brown", maskara, deterdzent fairy (limun), pistaci... guarana... linux slackware 10.0....
silver-girl
20.10.2004., 19:21
Kiki bombone, Plazma, puding od maline, Cokolesnik,
Benko, Najlepse zelje, tvrdjava, Branko kockica,
"Kum"...
hippie girl
23.10.2004., 23:48
the doors,hladno pivo,pivo,kandze,kosa...
kosamja
25.10.2004., 00:05
Branko kockica, serija Neven, Sunđer Bob, ledene kocke i bajadere, EKV, serija Meda u velikoj plavoj kući, Kristofer Voken, Antoni Hopkins, Zvezdane staze, Dosije X..
krvolok
25.10.2004., 11:02
" Lee " farke, starke, vijetnamka, " Four rosis ", " Henri Wintrmans ", sir ( u ulju ! ) i merlo, uz " Rodrigovu gitaru ", Marfijevi zakoni ( naročito u POJAVNOM obliku ! ), " Pink Flojd ", " Old Spice ", Stripoteka ...
Master_Chief
25.10.2004., 13:01
Star Wars,commodore 64,kinder jaje :D ,Koka-kola
greenmoon
26.10.2004., 17:54
licno,za mene nista nije kultno,jer sam vani,sa one strane gde je sve jedno
LASTISH, BLACKLIGHT i naravno 8) DZEJ i TIHI BOB
Pandemonium
12.11.2004., 05:41
LASTISH, BLACKLIGHT i naravno 8) DZEJ i TIHI BOB
ko sto rekoh
ekv, boemska rapsodija, fredi legenda,djus votka, farmerice, radovan, diznijevi crtici, beti blu..
MirjanaZ
23.11.2004., 16:24
moja kozmetika ,moje knjige,moje tetovaze
Julian_Duranona
24.11.2004., 20:37
Fadil Toskic i Alma Ekmecic!
http://img119.exs.cx/img119/552/122701miss_1.jpg
jagodica
01.12.2004., 03:14
exyu :!:
*Fast Man*
20.01.2005., 02:42
:arrow: Gi Joe vs Cobra igracke neznam sta bi bez njih
:arrow: EVOKSI(ko se seca tog crtanog filma)
:arrow: Branko Kockica(a da kad smo kod kocki LEGO kolko li sam samo para na njih dao!)
:arrow: jer se secate kad su svi imali TETRIS (bilo je i 8in1)
:arrow: Air MAX 2
:arrow: Sega mega drajv, Nintendo 64, Comodor i Amiga500
:arrow: prvi video recorder i kablovsa tv
:arrow: mortal kombat3 i street fighter2
:arrow: Alan Ford
:arrow: nemacke marke
:arrow: BIP i JELEN
:arrow: Dom omladine friday night hip-hop
:arrow: EXIT FEST 02,03,04
Plotina
22.01.2005., 00:09
foto-albumi,penkala,pisma,ulje na platnu,svece,501,starke,martinke,Depeche Mode,the Cult,EKV,Frank sinatra,Janis Joplin,gramofon,klasika,jagode sa slagom,vino,rosule,kolaricu panicu,klikeri,"Casablanka","Jackie Brown","Bitter Moon","Studio 54",TCM,dzepni sat,psi,trava..Politikin zabavnik...Shilja..
laa-laa
28.01.2005., 22:33
Znam da mi okultno NIJE kultno...
xpajamacax
30.01.2005., 16:13
albumi sarah key i ljubav je.
decija serija neven.
lee farmerke sa belom t shirt,i plitkim starkama na bose none...
dnevnik jedne ane :oops:
igipopica
06.02.2005., 12:44
npr: uzrecice koje se uvla ce u svaku poru obicnog razgovora a to su:brate,desi,ono ovo,batice,bure,ture,ono mislim kao,******,******,u pizdu materinu,a u *****..i mnogo jos losih navika koje svi iamo a i pravimo ih kultnim posto ih toliko koristimo!
igipopica
06.02.2005., 12:45
npr: uzrecice koje se uvla ce u svaku poru obicnog razgovora a to su:brate,desi,ono ovo,batice,bure,ture,ono mislim kao,******,******,u pizdu materinu,a u *****..i mnogo jos losih navika koje svi iamo a i pravimo ih kultnim posto ih toliko koristimo!
petite_brebis
13.02.2005., 10:19
:!: OVCE :!: , Pink Floyd, starke, Alan Ford, Dilan Dog, Mortal Kombat 2 i 3, "Onda"(Momo Kapor), pozoriste, "Paklena pomorandza", "Betmen", "Fredi Kruger "(svi delovi), "IT", Zeka Rodzer, Evrovizija '89 i '90( :oops: ), Karlovacka gimn., "Vilenjak" i pivo i lepinje u njemu, pez, rum kasato, plazma, milka sa zelenim salom, toblerone, rumenko, kapri, leni, coko moko, happy day djus, cockta, sok od zove, dzem od kajsija + palacinke, boranija, grasak, barbike, capoeira i... jos mnogo mnogo mnogoooooo... :D
sve ovo je bio ili je i dalje sastavni deo mog zivota...
Apatinka
05.03.2005., 04:25
Clockwork orange,Duran Duran,Alice Cooper,Prljavci,Vienetta,Hese,StarTrek,John Malkovich,sve moje macke,Dunav,Galeb cokolada,Trnoruzica,gradski park,sneg,Dusko Dugousko,crvene patike,mehurici od sapunice,gumeni bomboni,Alien I,II i III,pljeskavice,sladoled,letnji raspust... :roll:
Dostojevski, Tolkinova mitologija, Kelti, HOMM3...
he he he ...i ovo je dobra tema...
antun sećaš se ove?
south park,star wars,tolkin,harry potter,deep purple,black isle,adidas, pivo...
AntunTun
23.11.2005., 16:04
i nisam se bash promenio (:
mozhfa sad dodam warcraft....manaru i meobiusa....paranoja i dalje rula....zippo zamenjen onom shibicom s zebrom....i jedno 250 drugih stvari koje bi dodo....
i nikako rizla....razocharala me totalno.....ocb rulz !
AntunTun
23.11.2005., 16:08
sad sm se zamislio....o vremenu i svemu....
da sam chasovnichar....ne postoji vreme....samo zupchanici koji se okretju
voleo bih da sam chasovnichar...da imam neq malu radnjicu...u koju navratjaju prijatelji...i sve je puno satova...i imam ono za gledanje....shto gledaju dijamante u filmovima...nekakav mutant lupe i monokla....jbte ala lete godine....umretju mlad definitivno.....
nemoj tako.Ja nisam sigurna shta je sve kultno za mene (jer bih pisala 10 dana..)tako da chu rechi
starke,vegeterijanska hrana,fotofrafije,Karavadjo,Ticijan,Van Dajk,Boticheli,Rubens,Da Vinchi,Mikelandjelo...i skoro svi,muzika)PInk Floyd,Zeppelin,Moudy Blues,Janis Joplin,Hendrih,Death,Morbid Angel,Dissection,Aeternus,Kreator,Malmsteen,Keny Nail&B.Branchk......origano,ctaklene figure,...........
i nemoj da josh pishem.,kasete,ploche,hemijske.....
marinkoco
24.11.2005., 14:46
da je malo sreće
8) џ 8)
bi bilo mnogo veće
Najkultnije od kultnog?
http://images.amazon.com/images/P/B00001IVR9.01.LZZZZZZZ.jpg
Wow ovo mi se josh i svidja... ;)