PDA

Vidi punu verziju : SDA ili SDP ?

Kreator
10.09.2004., 17:17
kazi te mi prednosti i mane ove dviju stranaka..da bih glasao..jer nisam upucen

krulee
11.09.2004., 15:58
Pa ni jedna ni druga strana..nisu bog zna sta...samo sto SDA je vise munimicirana vlascu koju ima ..i naravno nece lako da ostavi toga

Fahro
12.09.2004., 23:05
kazi te mi prednosti i mane ove dviju stranaka..da bih glasao..jer nisam upucen.
Pre svega SDA I SDP ne mogu da se porede,kako po programu koje one vode,teko po kadru,ljudima i dr
---SDA za ove cetiri godine nije uradila ama bas nista za novi pazar,kralo se kolko se stiglo,reketiralo se ,pazar izgleda kao dtugi banglades,pred izbore aktivira se izgradnja davno zaboravljenih objekata,oni su prva vlast u Srbiji koja je pokojnom premijeru Djindjicu trazila reket za iznajmljivanje sportske hale.To su takozvani cuvari nacionalnog identiteta koji su gradjanima Sandzaka ovih 15 godina prodavali magolu o autonomiji Sandzak.
Oni su ti koji su unistili i kulturno istoriske spomenike Novog Pazara.Oni su ti koji od narodnih para finansiraju svoju televiziju,koji od narodnih para kupuju sebi luksuzne automobile i dr
Moglo bi de se pise pet dana alo ovo je jedan milimetar toga.

Sto se tice SDP samo je dovoljno pomenut koje presednik stranke covek koga poznaje cijeli svijet istog i zapad sever i jug,jedini ministar Bosnjak u vladi,covek kome zasluzujemo da skinemo kapu kad pomenemo njegovo ime ministar RASIM LJAJIC samo je to dovoljno i onda se vidi kakva je partija ovog coveka.
I koje kandidat za gradonacelnika ove stranke dovoljno je reci samo ime Prof.Dr.Sait Kacapor

semsudin
14.09.2004., 12:29
kazi te mi prednosti i mane ove dviju stranaka..da bih glasao..jer nisam upucen.
Pre svega SDA I SDP ne mogu da se porede,kako po programu koje one vode,teko po kadru,ljudima i dr
---SDA za ove cetiri godine nije uradila ama bas nista za novi pazar,kralo se kolko se stiglo,reketiralo se ,pazar izgleda kao dtugi banglades,pred izbore aktivira se izgradnja davno zaboravljenih objekata,oni su prva vlast u Srbiji koja je pokojnom premijeru Djindjicu trazila reket za iznajmljivanje sportske hale.To su takozvani cuvari nacionalnog identiteta koji su gradjanima Sandzaka ovih 15 godina prodavali magolu o autonomiji Sandzak.
Oni su ti koji su unistili i kulturno istoriske spomenike Novog Pazara.Oni su ti koji od narodnih para finansiraju svoju televiziju,koji od narodnih para kupuju sebi luksuzne automobile i dr
Moglo bi de se pise pet dana alo ovo je jedan milimetar toga.

Sto se tice SDP samo je dovoljno pomenut koje presednik stranke covek koga poznaje cijeli svijet istog i zapad sever i jug,jedini ministar Bosnjak u vladi,covek kome zasluzujemo da skinemo kapu kad pomenemo njegovo ime ministar RASIM LJAJIC samo je to dovoljno i onda se vidi kakva je partija ovog coveka.
I koje kandidat za gradonacelnika ove stranke dovoljno je reci samo ime Prof.Dr.Sait Kacapor
svi za Dr. Saita Kacapora...za inteligenciju, a ne za dripce i cobane

pazarac 16
14.09.2004., 15:05
e burazeru i ja sam za Kacapora, ali sam pesimista da ce pobediti, jer su skupovi SDA brojni :(

--Bosanski izbeglica--EU
14.09.2004., 17:46
Mismo imali ALIJU kojise borio za demokratiju i
narod u BiH bilo koje vere.Pobedilismo i dobili kolko tolko.Jes dasmo to platili krvlju,ali vi u N.Pazaru dajete krv za kriminalce (SDA--SDP)koji su srpski igraci.I mismo imali takve Fikreta Abdica.
Probuditese davas ne zadesi kao nas!
Imate vi pametniji ljudi i koji ne misle samo za muslimane.Misle za sve postene i cestite ljude,kod njih nema podele.
,, Napomenucu kadasmo mi iz bosne izbeglice bili tamo u Pazaru znam kakonasje suljljljejman Ugljanin primijo.Bilismo kod njega a zatim nasje slao u policiju na razgovore.
Ovo sulejman pisem sa malo S jer on nezasluzuje damuse pise veliko slovo.
Ali Alahu sucur i damu bog da zdravlje pa potom sve drugo,da nije bilo Dr.FEVZIJE MURICA nebi sada bili
zivi.Jer je on jedini bio taj kojise bori protiv
Srpseke vlasti dase mi Bosanski izbeglice nadzemo na sigunom i prebacimo u svetu.

ALAH NEKAMU DA NJEMU I SVIM NJEGOVIM ISTOMISLJENICIMA USPEH!!!!!

musafir / 020
14.09.2004., 20:11
vrlo si providan i vređaš mi inteligenciju 8)

pusti ljude da razmišljaju svojom glavom i nemoj da nam svojom providnošću vređaš inteligenciju :wink:

ZA SVERCERE
14.09.2004., 23:40
HAHAHA DALEKOSTE VI OD INTELIGENCIJE.PALJAMA I MLJKAMA SE NEKUPUJE INTELIGENCIJA! A ZA SVERC VAM SKIDAM KAPU TUSTE PRVI!!! vrlo si providan i vređaš mi inteligenciju 8)

pusti ljude da razmišljaju svojom glavom i nemoj da nam svojom providnošću vređaš inteligenciju :wink:

musafir / 020
15.09.2004., 12:37
znači ovaj što se predstavljao "--Bosanski izbeglica--EU" za kojeg sam posumljao da je iz "SZS" ustvari je neki srbin - provokator. jasno je iz njegovog poslednjeg javljanja pod imenom "ZA SVERCERE"
želim da se izvinim SZS

15.09.2004., 15:02
srpskim strankama u NP bi odgovaralo da se bosnjacko biracko tijelo podijeli u tri priblizno podjednake cjeline i time njihov kandidat za prijesednika opstine ostvari najbolji rezultat tj. pobjedi

pokusaj ucesnika "Bosanski izbeglica EU" jeste lukav ali i naivan ako je vjerovao da ce rezultirati nekakvim uspjehom jer ovaj forum posjecuje mali broj ljudi

Musavifiru 020 i gostu
15.09.2004., 18:10
Bas ste naivni! Isto kao Alia Sirotanovic kojise borio lopatom da pobedi bager.(Toje uspeo)ali staje dobio sliku na parama i da ostane da zivi u planini u stali.Nego vise okrenite tehnici i boljoj ekonomiji,ne reketiranju kao vas celnik,normalno jer mora da placa Beograd.Postoje produzena ruka njihova.Damu nije bilo Beograda i dogovora sa drzavnombezbednosti nikadase nebi vratio iz Turske.Gdeje bio kadavamje najteze bilo i kadanas NATO bombardovo on i odza zukorlic u evropi.Nego dajte sansu pametnim i mladima dole jervas ima stvarno puno inteligentni i posteni.Kolko vas ima skolovani privatnika sa puno para PAR LJUDI vecinom su to ljudi bez ikakve vise skolske struke.Kojisu dosli na mutan nacin do bogadstva.Ono nemogu davam pomognu jer su uski.Kakav zivot vode kdeim deca uce skolu u Evropi ne sigurno jer zanji je to nepoznato,oni znaju samo za Tursku i Ulcinj.Nemojte pomisliti da nesto vredzam ali ISTINAJE ISTINA takviste.Pomognite mladzim i perspektivnijim.srpskim strankama u NP bi odgovaralo da se bosnjacko biracko tijelo podijeli u tri priblizno podjednake cjeline i time njihov kandidat za prijesednika opstine ostvari najbolji rezultat tj. pobjedi

pokusaj ucesnika "Bosanski izbeglica EU" jeste lukav ali i naivan ako je vjerovao da ce rezultirati nekakvim uspjehom jer ovaj forum posjecuje mali broj ljudi