Vidi punu verziju : da ne zaboravimo
Da ne zaboravimo svoj grad i kroz secana ga priblizimo sebi hajde da izaberemo naj ribu i naj tipa iz "nase "Pristine.samo napred...
kosovac
15.05.2003., 12:24
Auu bas me zanima ko ce prvi da se usudi ja cu drugil
Stoorbak
15.05.2003., 12:27
Auu bas me zanima ko ce prvi da se usudi ja cu drugil
E ljudi nemate pojma kako se smorim kada se govori o "nashoj" Prishtini, fujjj, znam, sve je to ok ali ponekad ne mogu da podnesem :((((
Da ne zaboravimo svoj grad i kroz secana ga priblizimo sebi hajde da izaberemo naj ribu i naj tipa iz "nase "Pristine.samo napred...samo da pozdravim milenu ..budi sigurna da cemo se tamo i vratiti nema lepseg grada na svetu od nase PRISTINE
Pristevka
12.06.2003., 16:27
dobra tema
prva devojka koja mi pada na pamet po lepoti je najlepsa turkinja iz pristine SENAJ MAKSUT... kad sam je ja poslednji put videla bila je plava sa kracom kosom, prelepih plavih ociju i punih usana, zgodna...
sada znam da ima tamniju duzu kosu, a i naprasno vece grudi ;)!
ali i dalje je riba i po...
naravno, ona mi je prva pala na pamet, ali bilo je i drugih prelepih devojaka...naravo, srpkinja...
sto se muskaraca tice, eeee tu sam vec pristrasna, a i ne bih smela da se odajem :)!
Slazem se sa tobom Pristevko, jer je licno poznajem(iz bellpaggeta), jeste cool ali bilo je i drugih stvarno lepih Pristevka, recimi ko si pa da i tebe ocenimo...
OK, ali nazalost nikad je neces videti (osim ako se udas za albanca ali u tome sumnjam), ili dodjes samnom u Prishtini.
Ko god zeli da dodje u Prishtini neka se javi na email tomornushi@yahoo.com (vazi samo za devojke)
A ti tzv. tomor (tumoru) da se nosis malo,a ?
Bokicmokic
27.07.2003., 02:59
OK, ali nazalost nikad je neces videti (osim ako se udas za albanca ali u tome sumnjam), ili dodjes samnom u Prishtini.
Ko god zeli da dodje u Prishtini neka se javi na email tomornushi@yahoo.com (vazi samo za devojke)
Pa ti si kume Shipac. Ali si u pravu. Pozdrav.
ulpijaner
03.08.2003., 16:10
Tomor, nemoj da se za koju godinu iznenadish. Tempora mutant!! 8)
A ti tzv. tomor (tumoru) da se nosis malo,a ?
Kraljica038
03.08.2003., 23:36
neka hvala, nisam luda za tom pristinom, sadasnjom, prljavom i sugavom... neka je tebi!
mitrovcanka
09.09.2003., 15:02
Pozdrav Pristevcima!
Nostalgija vuce, ali bolje ozivljavati lepe uspomene nego ziveti u ruznoj stvarnosti.
Kad ste vec tu, zna li neko gde je Dragan Milasinovic?
Nislika
10.09.2003., 16:19
Pozdrav Pristevcima!
Nostalgija vuce, ali bolje ozivljavati lepe uspomene nego ziveti u ruznoj stvarnosti.
Kad ste vec tu, zna li neko gde je Dragan Milasinovic? Mislim da je u Nisu ,mada nisam sigurna,ne znam da li mislimo na istog?A da li neko zna gde je Milan Perovic(Aktes)
posmatrac
24.10.2003., 17:33
ljudi moji kad bi samo znali kako izgleda teuta breca! ona je zvezda, miss, bomba...
mislim da je ona jedna od najboljih riba u pristini. ne mogu da tvrdim posto se "ne krecem bas puno u poslednje vreme"! :cry:
ljudi moji kad bi samo znali kako izgleda teuta breca! ona je zvezda, miss, bomba...
mislim da je ona jedna od najboljih riba u pristini. ne mogu da tvrdim posto se "ne krecem bas puno u poslednje vreme"! :cry:
Pa zasto se ne kreces covece..neces uvek biti mlad...hihihihihihihi :lol: :D :P