PDA

Vidi punu verziju : Dira li ko Mađare u Somboru?

Peace Brothers
09.09.2004., 22:16
O NAPADIMA NA MAĐARE U EP | 20:09 | Izvor: Beta

Brisel -- Najveće grupe u EP podneće predlog rezolucije, u kojoj se traži obustava napada na mađarske manjine u Vojvodini.

Predsedništva socijalista i Evropske narodne partije - Evropski demokrati, usaglasile su predlog rezolucije, sa zahtevom da "srpske vlasti istraže zle postupke u Vojvodini i spreče njihovo ponavljanje". O rezoluciji će se raspravljati sledećeg četvrtka u Potkomitetu za ljudska prava Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta.

Prema verziji predloga, dobijenog od "EPP-ED", evropski parlamentarci bi trebalo da zatraže od Odbora za spoljne poslove EP da prati zbivanja u Vojvodini, "uključujući mogućnost da uputi misiju za utvrđivanje činjeničkog stanja".
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čitam ovo u novinama i pitam se čemu sve to?
Imaju li Mađari problema osim onih koje imaju i sami Srbi u Somboru?

Da li se dogodio i jedan napad na Mađare u Somboru?

Ja još nisam čuo, a vi?

Andrea*
11.09.2004., 10:26
Ocigledno je da je Vojvodina sledece podrucje za odcepljenje ili u najgorem slucaju rat.
Ovo je ocekivano, zar ne?

Ronni
11.09.2004., 22:02
nema sta dobar citat....
medjutim da odgovorim na pitanje.....
pa naravno da ih diraju........
C U R I C E :twisted: :twisted: :twisted:
JEL TEBE DIRA MALA A :?:

Bora blues
12.09.2004., 23:30
Pre 20 i više godina u doba slatkog komunizma, bilo je sasvim (ne)normalno da se pijani apatinci potovare u traktor i rasture diskoteku u Kupusini.
Niko to nije tada gledao kao nacionalistički ispad već kao nasrtaj huligana.
Danas takve stvari poprimaju sasvim drugo obličije. Normalno je onda da ekstremisti i sa jedne i sa druge strane željno priželjkuju bilo kakve međunacionalne incidente kao pokriće za svoje budalaštine.

hollow
16.09.2004., 02:48
ne,ne dira.

Grozni
16.09.2004., 17:41
Tako mala a vec madjarica...

16.09.2004., 19:19
da su seli,popusili dzoint,dobro razmislili o svemu do svega ovoga nebi doslo!
:wink: [/b]

Jelena87
04.10.2004., 10:08
E pa da ste ih "dirali" ne bi mogli s-r.ati o vama,a posto je suprotno od toga onda moraju da se zale i izigravaju nevinasca

maniak
06.10.2004., 22:44
e jebo mamu ja bi sve te madjare poklao.......jadni,mali,debeli,pegavi,ridjokosi... .....znaci odvratni
i sto je najgore SMRDE na kilometre!!!

BojanPFC
07.10.2004., 21:39
Idemo zajedno druze.

Grozni
08.10.2004., 17:59
Samo laganini...
Bez nacionalistickih ispada molim.

lokke
14.10.2004., 21:23
e * mamu ja bi sve te madjare poklao.......jadni,mali,debeli,pegavi,ridjokosi... .....znaci odvratni

....nazalost moram da kazem,da si Ti retardiran covek....Ti bi poklao sve te madjare......znas sta je to poklati.....?????kad bi znao,nikad ne bi vise to rekao.........

Candyman
30.10.2004., 23:10
e * mamu ja bi sve te madjare poklao.......jadni,mali,debeli,pegavi,ridjokosi... .....znaci odvratni

Ajde molim te daj mi ideju kako bi to uradio.
Dali bi to mozda uradio kao :
1. Naser Oric u selu Kravice za pravoslavni Bozic
2. Srbi u Srebrenici
3. Madjari i Nemci u Drugom svetskom ratu
4. Maks Luburic u Jasenovcu takodje u Drugom svetskom ratu za pravoslavni Bozic
5. SS-ovci nad Srbima, Jevrejima, Poljacima, Ciganima u Nemackoj
6. Albanci na Kosovu
7. Musab Al Zarkavi u Iraku
8.
9.
.
.
.
Razmisli shta shkrabash.
CIAO! 8)

Candyman
31.10.2004., 01:19

AAAAAAAAAAAAAAAAALO gde je taj admin. Shto ne brishe ovakve idiotske post-ove. :o :o :shock: :shock: :x :x :!: :!: :!:
CIAO! 8)

ikksx
12.11.2004., 10:37
Niko ih ne dira, a ovi što tuda galame samo galame

Grozni
13.11.2004., 19:03
Candyman, idiotski post ili ne, ne moras uz to jos i ti da ga citiras nekoliko puta...
Morali bi i tvoje onda da obrisemo :)