Vidi punu verziju : Pozdravite prijatelje
Posto su neki od nas koji su ranije ziveli u Pristini i dalje na Kosovu a neki su razbacani po celoj zemlji ovde mozewmo da pozdravljamo svoje prijatelje i da saznamo nesto o njima sto vec neznamo npr.gde su sta rade .......
Pozdrav iz Srbije za sve pristevce koji su ostali na Kosovu
Stoorbak
15.05.2003., 10:15
Hvala mikso na lepim p0zdravima :PPP JA zivim trenutno u Caglavici, a inace sam iz Obilica!!!! Gde zivish????????????
Ja sam u Mladenovcu inace sam ziveo na aktesu,kako je dole ima li kakve zabave za mlade?
Stoorbak
15.05.2003., 11:24
Ja sam u Mladenovcu inace sam ziveo na aktesu,kako je dole ima li kakve zabave za mlade?
Sreca brate shto nisu dozvoljene ruzne reci n forumu. Ma ovde je propadanje ako hoce neko da propadne u duhovnom i psihickom smislu neka dodje dole, to je najbolji nacin :PP Shalu na stranu stvarno je loshe. Mesta za "izlazke" ima ali kada udjesh u neki kafe bombarduju te sa deset pesama sa jednog diska pa od muke morash da pijesh i da se napijesh, jer je to naravno jedini nacin da se lepo provedesh "ovde"!!! Jedini lokal koji bih izdvojio jeste Sprt Caffe u Gracanici, jer se stvarno razlikuje od sumorne kosovske realnosti!!!! Rece iz Aktashta si, da li mozda znash Aleksandra Beronju, sa njim sam se u izbeglishtvu u Prokuplju bash druzio, sad smo nekako izgubili kontakt :(((
p0z
Milena svaka cast na angazovanju --mogla si jos da predlozis da se ostave e mail adrese za one koji to zele naravno
e stoorbak(dal se tako pise)cuo sam da je lose dole ali ti si me sad izbedacio.Jednog Acu sam znao ako su ga zvali Bosanac onda je to taj.Znas li jos koga iz mog kraja?
Stoorbak
15.05.2003., 11:38
e stoorbak(dal se tako pise)cuo sam da je lose dole ali ti si me sad izbedacio.Jednog Acu sam znao ako su ga zvali Bosanac onda je to taj.Znas li jos koga iz mog kraja?
Da pishe se tako. Kad smo vec kode-mail adrese evo moje stoorbak@hotmail.com. Ne nazalost zanm samo Acu Beronju, 1984 godishe, a keva mu je predavala u medicinskoj shkoli latinski jezik, moda te to asocira na neshto??????
Znam puno ljudi iz Ulpijane i Dardanije!!!!!!!
Da li neko zna gde je sada Ivana Dejanovic,zadnja informacija je da je bila u Kragujevcu?
Stoorbak
15.05.2003., 13:52
Da li neko zna gde je sada Ivana Dejanovic,zadnja informacija je da je bila u Kragujevcu?
Na zalost Milena neznam stvarno :(((
Pristevac
20.05.2003., 19:58
Zelim da pozdravim sve stare Pristevce, bilo gde da su.Ja zivim u Nemackoj i posle 11 godina sam bio u Pristini pre tri meseca . Puno se izgradilo nema vise one stare Pristine da te dusa zaboli.
Sto se tice utisaka niko me nije ni na krivo pogledao, sretao sam puno starih poznanika lepo smo se isppricali , pala je i poneka suza, i nije bas tako kako se to protura u sredstvima informisanja. Dobro ima i toga a to je bilo i ranije.Posto poticem iz starog grada pristine (to je oko tehnicke skole)molim sve koji ovo procitaju da se jave.
imam jedno pitanje za sve moji roditeli su ziveli u selu koje se zove Magura pored aerodroma ima li neko nekakve informacije o tom selu i ako neko nesto neko zna o suncanom bregu da mi nesto napise . veliki pozdrav za sve moje Pristevce......
Pristevka
12.06.2003., 15:15
konacno da se pristina nadje na nekom vecem i poznatijem forumu...
vec duze vreme postoji i nas "lokalni" kosmet forum, pa ko voli, nek' izvoli http://scripterx.hypermart.net .
delo je naseg druga PECANCA, a ima par nas iz PR, KM, PECI, LIPLJANA... i svi ostali su dobrodosli.
ja sam iz pristine, rodjena u prizrenu, a od tog najgoreg juna '99.god, zivim u beogradu.
ni jednom posle toga nisam otisla u pristinu i verujet mi da nemam ni najmanju zelju, jer grad ne cine ulice i zgrade, vec ljudi koji zive u njemu.
a svi znamo ko sada zivi u pristini, tako da me nista ne vuce da ponovo odem tamo... samo bih se razocarala.
ovako, draze mi je da pamtim onu MOJU pristinu u kojoj sam srecno zivela 23 godine i da cuvam tu uspomenu na nju dok sam ziva.
pozdravljam sve moje pristevce i sve moje kosovce, a najvise generaciju '75./'76. godiste koji su isli u IVO LOLA RIBAR.
(dodjite na kosmet forum, ovo nije reklama, ali jeste zelja da i taj forum zazivi)!
Stoorbak
12.06.2003., 17:21
vec duze vreme postoji i nas "lokalni" kosmet forum, pa ko voli, nek' izvoli http://scripterx.hypermart.net .
delo je naseg druga PECANCA, a ima par nas iz PR, KM, PECI, LIPLJANA... i svi ostali su dobrodosli.
ja sam iz pristine, rodjena u prizrenu, a od tog najgoreg juna '99.god, zivim u beogradu.
ni jednom posle toga nisam otisla u pristinu i verujet mi da nemam ni najmanju zelju, jer grad ne cine ulice i zgrade, vec ljudi koji zive u njemu.
a svi znamo ko sada zivi u pristini, tako da me nista ne vuce da ponovo odem tamo... samo bih se razocarala.
ovako, draze mi je da pamtim onu MOJU pristinu u kojoj sam srecno zivela 23 godine i da cuvam tu uspomenu na nju dok sam ziva.
pozdravljam sve moje pristevce i sve moje kosovce, a najvise generaciju '75./'76. godiste koji su isli u IVO LOLA RIBAR.
(dodjite na kosmet forum, ovo nije reklama, ali jeste zelja da i taj forum zazivi)!
E kad si vec to godishte da te pitam neshto? Jels znash Svetlanu Milovanovic-CEcu, radila je u piceriji RIM !!!
Pristevka
13.06.2003., 08:12
znam svetlanu, drugarica iz odeljenja iz osnovne skole 'V.I.Lenjin'.
zvali smo je CIGI, ali ne znam gde je ona sada...
nana MN
14.06.2003., 01:20
Veliki pozdrav za sve vas!
nikola_o
15.06.2003., 22:56
Dragi Srbi sa Kosova! Vi ste HEROJI danasnjice koji ste ostali tamo! ZELIM VAM PUNO SRECE I NEKA VAM JE BOG U POMOC!
Boli vas tuki za nas ovde, dovoljno ste prodali gajbe imate kintu da se zezate
Pristevka
18.06.2003., 08:43
ej, bad boy, jel' ti brani neko da i ti prodas, pa i tebe da boli... ona stvar?
ne pricaj gluposti!
nikola_o
20.06.2003., 02:51
Badboy, nisi u pravu! Nismo svi mi prodali svoju domovinu! Nismo mi svi izdajice! Ja cu se uvek boriti za nasu Srbiju i uradicu sve sto mogu za Srbe sa Kosova! Mislim da nije fer da tako pricas o svima! Neki su bili prisiljeni da prodaju i ti su jos lepo prosli, a neke su ubili i oteli im celu imovinu! ZAUVEK SAM SA SRBIJOM!
jocabocagl
21.08.2003., 09:54
Hvala mikso na lepim p0zdravima :PPP JA zivim trenutno u Caglavici, a inace sam iz Obilica!!!! Gde zivish????????????
hvala na lepim zeljama
i sam vidis i cujes kakva nam se sve sranja dogadjaju
pozdrav jocaboca Gnjilane
jocabocagl
21.08.2003., 10:00
Badboy, nisi u pravu! Nismo svi mi prodali svoju domovinu! Nismo mi svi izdajice! Ja cu se uvek boriti za nasu Srbiju i uradicu sve sto mogu za Srbe sa Kosova! Mislim da nije fer da tako pricas o svima! Neki su bili prisiljeni da prodaju i ti su jos lepo prosli, a neke su ubili i oteli im celu imovinu! ZAUVEK SAM SA SRBIJOM!
Ima nas jos takvih sve milos do milosa sve crnji do crnjeg dace bog da i mi vidimo svetlost dana uskoro jer samo onaj koji veruje u izbavljenje bice spasen
Pozdrav i tebi brate direktno sa Kosmeta
Curka......
05.09.2003., 11:38
hmmm i tu se motas .... ccc ljubim te kraljiceeeee
:-))))
Curka......
05.09.2003., 11:38
Kraljica-Pristevka
05.09.2003., 11:56
:P
malo tu, malo tamo, malo ovde, malo onde... :P
mitrovcanka
09.09.2003., 14:10
Pitanje za Pristevce - zna li neko od vas gde je Dragan Milasinovic?
Kosmet on line vam ne radi. Izgleda da su vam ga Siptari blokirali ili njihovi prijatelji
Kosmet on line vam ne radi. Izgleda da su vam ga Siptari blokirali ili njihovi prijatelji
maaa radi bre....
E,SUPER VAM JE IDEJA DA SE OVAKO NADJEMO MI RASEJANI NA SVE STRANE,JA SAM IZ DJAKOVICE A SAD SAM U VALJEVU I VOLELA BIH DA ZNAM STA JE SA MOJIM BIVSIM DRUSTVOM.ISLA SAM U OS "SVETI SAVA" I KO GOD HOCE MOZE DA MI SE JAVI.
GORDANA M.
:cry: :cry:Zna li neko nesto o Pedji Raicevicu.Pozdrav za sve PRISTINCE!
:cry: :cry:Zna li neko nesto o Pedji Raicevicu.Pozdrav za sve PRISTINCE! Ako mislis na Pedju Rakicevic, on je u Americi...ako mislimo na istog (Raka)
:cry: :cry:Zna li neko nesto o Pedji Raicevicu.Pozdrav za sve PRISTINCE! Ako mislis na Pedju Rakicevic, on je u Americi...ako mislimo na istog (Raka)
Ao mislite na Raku sa kicme, on je stvarno u SAD-u
selenak
13.02.2004., 22:45
Molim sve one koji znaju gde se nalazi Vladica Mitrovic zvani Aco iz sela Bresje kod Pristine da mi javi.Studirao je ekonomiju i bio JUL-ovac.Zadnje mesto boravka bilo je Kraljevo.PET GODINA GA CEKAM.
sto se tice kosmet foruma, imamo novi na adresi http://www.kosovo.co.yu , ko voli, nek' izvoli...
sto se tice pedje raicevica, neko je pitao... mislim da je u beogradu, ja sam ponekad u kontaktu sa boskom, njegovim bratom...
Lorelei
03.04.2004., 02:31
POZDRAV SVIM SRBIMA NA KOSOVU
snezana01
06.04.2004., 01:36
Posto su neki od nas koji su ranije ziveli u Pristini i dalje na Kosovu a neki su razbacani po celoj zemlji ovde mozewmo da pozdravljamo svoje prijatelje i da saznamo nesto o njima sto vec neznamo npr.gde su sta rade .......
volela bih da saznam gde je sada Zorica Zaporozac,ne secam se devojackog prezimena,samo znam da je profesor u nekoj srednjoj skoli u Mitrovici i da ima dvoje dece.Pozdravljam sve Srbe na Kosovu i Metohiji,zelim vam svako dobro i neka vas Bog cuva!
posmatrac
15.04.2004., 15:27
[quote="selenak"]Molim sve one koji znaju gde se nalazi Vladica Mitrovic zvani Aco iz sela Bresje kod Pristine da mi javi.Studirao je ekonomiju i bio JUL-ovac.Zadnje mesto boravka bilo je Kraljevo.PET GODINA GA CEKAM.[/quote
jel bi ti to da se svetis za sestru? nemoj tako, nije lepo da ga cekas. potrazi ga u beogradu. posle te ribe iz leskovca zenio se (i razveo) jos dva puta. verovatno bi mnogi da ga biju, ali...
::sava::
09.06.2004., 23:57
Pozdrav za sve Pristevce, posebno one iz Ulpijane!!!
Ako je neko bio iz ove generacije u OS Dositej Obradovic neka se javi!
<savayu85@yahoo.com>
selenak
30.07.2004., 02:48
Za Posmatraca iz Kosova
Hvala na informaciji.Dugo ga trazih po Beogradu,ali veliki je grad.Trazi ga jedno dete,a mozda i vise njih.Zasto kazes "mnogi bi hteli da ga biju,ali..."
Ja bih samo da ga vidim i nista vise.Pozdrav
srx bre
09.03.2005., 14:48
ej, bad boy, jel' ti brani neko da i ti prodas, pa i tebe da boli... ona stvar?
ne pricaj gluposti!
Е тако се то ради! Поздрав од Земе.
srx bre
09.03.2005., 14:52
:D
www.kosmet-online.org/forum
Natascha-bg
15.02.2008., 22:00
pozzz za sve moje drage prijetelje sa www.kosovo.co.yu :)
bjanka85
19.02.2008., 17:50
85. sam godiste,zivela sam u kupusistu,pored kicme,isla sam u aca maravic
УР ДЕЛИЈЕ
20.02.2008., 01:54
За земе од земе...:kiss:
Natascha-bg
20.02.2008., 01:57
Ao mislite na Raku sa kicme, on je stvarno u SAD-u
hihihihihihii otisao kod majke jevrejke :D predavao mi je likovno,ali sam ga i privatno poznavala
bjanka85
20.02.2008., 21:08
da li zna neko maslar marka,84. godiste je,ziveo je na kicmi,isao u aca maravic u pristini,el zna gde je sada.
sanja_s
25.02.2008., 15:06
pozz svim pristevcima, posebno za suncani, ako ima nekog...