PDA

Vidi punu verziju : Sta vas prvo privuce kod devojke

snow dogy dog
13.08.2003., 00:44
Sta vas prvo privuce kod devojke a sta vas kasnije zadrzi ili odbije?

fisher
13.08.2003., 05:23
Normalnim muskarcima se svidi 90% zena.A odbija nas kada pomislimo da ste iste kao one sa kojima smo bili ranije

vlax
13.08.2003., 11:52
privuce me osmeh i pogled (na prvi pogled:)
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.

Linuxgirl
13.08.2003., 12:37
Sigurno da ce biti komentara sta ti radis ovde, ali ja mnogo ne marim na komentare.
Ono sto zelim da kazem je da vama (muskarcima) to kukanje-zato sto se niste javili doticnoj, dodje kao nesto najgore, to ukazuje na vasu glupu prirodu.
"One" kukaju, jer verovatno ste ih zvali u pocetku i po 10x puta na dan, a posle nista.
To je samo njihov vapaj da ne traze opet nekog ko ce im ukazati paznju... itd.
Pa vi sad vidite sta cete.

rastamann
13.08.2003., 14:14
Sigurno da ce biti komentara sta ti radis ovde, ali ja mnogo ne marim na komentare.
Ono sto zelim da kazem je da vama (muskarcima) to kukanje-zato sto se niste javili doticnoj, dodje kao nesto najgore, to ukazuje na vasu glupu prirodu.
"One" kukaju, jer verovatno ste ih zvali u pocetku i po 10x puta na dan, a posle nista.

Nece biti pomenutih komentara....dobrodoshla

13.08.2003., 14:51
Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe...

rastamann
13.08.2003., 14:55
Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe...

Delimicho bih se slozio sa tobom...Ja nikad nisam sreo devojku koja nije pogubila touch sa potrebama svog mushkarca posle nekog vremena...Znachi, ne igramo samo mi najgoru ulogu...Pozdrav

Linuxgirl
13.08.2003., 15:35
Ja sam uvek pogubila touch sa doticnim i ljubljenim samo kad je on to zeleo.
Lakse mi je da gubim touch sa osobom, nego da mu kljucam po glavi: "Jel' duso sto mi se nisi javio"?
:roll:

rastamann
13.08.2003., 15:39
Ja sam uvek pogubila touch sa doticnim i ljubljenim samo kad je on to zeleo.
Lakse mi je da gubim touch sa osobom, nego da mu kljucam po glavi: "Jel' duso sto mi se nisi javio"?
:roll:

Poshtovana, to ne mora biti kljucanje po glavi, nego znak da ti je mozda stalo, a obzirom na to da ti je lakshe da izgubish dodir sa partnerom, nego da malo i budesh dosadna u krajnjoj crti dokazuje da ti nije bash toliko stalo...

vlax
13.08.2003., 15:42
-ne volim kad neko nagadja-nije se radilo o 10x na dan,zapravo uvek stavim do znanja na pocetku veze da nisam bas idealan sto se veze tice po pitanju "bljutavih" emocija tipa "Maco,kuco..jesi li mislila nocas na mene itd..."-romantican DA,ali pekmez NE--sve to manje vise prihvate,ali posle odredjenog vremena postaju previse posesivne i pokusavaju na pogresan nacin da me vezu(ne sve-velika vecina),i to me izludjuje.A,to ko ima glupu prirodu ne zelim da komentarisem,samo bih se spustao na tvoj nivo...

g-rock
13.08.2003., 15:56
najvise volim lake devojke. kapiramo se i nema smaranja, a uvek znaju da cene ono sto im pruzis 8)

ZRENJANINAC
16.08.2003., 09:13
osmeh i zubi prvo upadaju u oci i oci naravno

Zak
22.08.2003., 18:24
-----------------------------------------------
Linux mala pa bolje te nasli,rostilj u nedelju dobrodosla si.

idealista
01.09.2003., 20:33
odbije me kad smo vec u vezi,a ona pocne da kuka zasto joj se to jutro nisam javio cim sam se probudio-desavalo mi se xxx puta i od toga ludim-ne podnosim ni ljubomoru,jer ni sam nisam bezrazlozno ljubomoran.
sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...

devojcurak
11.09.2004., 19:56

definitivno ne razumete zene....muskarci....paznja je kljuc za "vrata/dusu" svim devojaka.....a jos da ste iskreni.......ne znam.....mi bi imale princeve pored nas! :wink:

Nadya
11.09.2004., 23:55
sustina je u komunikaciji, osecaju medjusobnog pripadanja, sigurnosti... Kada to postoji, nije vazno koliko cesto zovete... znamo da ste tu. Samo... malo parova uspeva to da pronadje...

potpuno se slazem... komunikacija i ISKRENOST... to su dva kljuca... za odrzavanje necega sto se zove LJUBAV :wink: :)

srebro
12.09.2004., 01:48
Nevinost. :evil:

Chernobill
12.09.2004., 13:50
Privlacnost. :lol:

Verovali ili ne: glas, naravno ako nije katastrofalan stas.

apotekarka
12.09.2004., 16:29

Pa kad se čujemo? :lol: :lol: :lol:

angeles
12.09.2004., 17:30
Pa kad se čujemo? :lol: :lol: :lol:[/quote]
hallo hallo ti bi sad sve
ostavi nesto i nama :wink:

inspirion
13.09.2004., 02:12
pa prvo nista. ali volim neke fizicke karakteristika.

a osvaju me inteligencijom kroz sharm.

Chernobill
13.09.2004., 22:56

Ne znam sta da ti kazem. :P (ovo ti se plazim)

Zovi sreco kad god pozelis :lol:

Chernobill
13.09.2004., 22:59
hallo hallo ti bi sad sve
ostavi nesto i nama :wink:[/quote]
Samo bez guranja. Bice mesta za sve.

angeles
15.09.2004., 16:20
Samo bez guranja. Bice mesta za sve.[/quote]
Ne volim dijeliti

Devilishgirl
15.09.2004., 18:37
life is all about ass..you're either covering it, laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, trying to get a piece of it, or BEHAVING like one :P

Captain Jack Sparrow
16.09.2004., 15:41
skocni zglobovi sake noge pa guza pa dalje redom 8)

devojcurak
23.09.2004., 16:33

...svaka cast!! e da koliko samo ta rec "samo" ima jacinu!!!!!!!!!!.......... :roll:

Devilishgirl
24.09.2004., 23:00
Nevinost. :evil:

Sad sam radoznala :( Kad joj TI 'oduzmes'(glupa rec) nevinost, onda.. sta? vise nije zanimljiva, ne postoji nista vise..sto bi moglo da..te..da ga digne :P

ariela
26.09.2004., 19:49
Bravo bravo...to su prave reci...vi mislite da mozete da zovete kad hocete i da se ucutite kad hocete...zensak dusa je osetljiva i razmislja drugacije u tom trenutku... a toga treba da se setite kad se ujutro protezete u krevetu i jedino se pitate hoce li koji tim da pobedi...definitivno je retko sresti muskarca koji ume da ceni zenu i njene potrebe... tacno tako...dok ne kresnu zvezde s neba skidaju...ali valjda tako treba...jer kakv bi to dasa bio da sad pokaze kako je pao na neku tamo...pa da je extra riba...

yashim
27.09.2004., 12:17
1.Kao sto lik iz Hazarskog Recnika kaze "Zena bez dupeta je kao selo bez crkve"
2.Opsta lepota(vrlo vazno nemogu ja da imam duzu kosu od nje)
3. 1. i 2. da bih je primetio

Betty
03.10.2004., 01:38
Normalnim muskarcima se svidi 90% zena.A odbija nas kada pomislimo da ste iste kao one sa kojima smo bili ranije

a ja kad bih nasla nekoga ko bi bio SLICAn mom bivsem decku s kojim sam bil au najduzoj vezi / odlepila bih! :lol:

Soulraver
07.10.2004., 23:58
Svako a pogotovo devojke koje bi bile moji ciljevi moraju da imaju uopsteni izgled npr. izgled fine devojcice, rock kucke, fensi sponzoruse, seljancice... to svako ima. Ali ako je dobar ling uma, gestova, izgleda, okruzenja u kom sam je prvi put video neke manje mane nestaju i na neki nacin postaju slatke i simpaticne! P.S. Svaki muskarac koji kaze da se ne nalozi na gradju tela ribe vec na pogled i te gluposti laze text od malopre je uslov za zelju na duze. 8) Ali svako moze da razocara mene na primer mnogo nerviraju devojke koje me ne vole u kolicini kojom ja volim njih.

Devilishgirl
08.10.2004., 01:08
Tu si u pravu..kucke jedne :(

goodday
08.10.2004., 01:14
razmishljao sam na tu temu...privlachilo me je i telo i faca...i intelekt i sexipil...i neshto deseto...
i nemam pojma...nikada ista stvar...
sada me privlache emocije i ne vidim nishta osim njih....chudno...
pitanje zoom-a verovatno

Devilishgirl
08.10.2004., 01:37
Kad si slep kod ociju :P to je hemija..

goodday
08.10.2004., 01:46
Kad si slep kod ociju :P to je hemija..
ne...to je H2SO4

Devilishgirl
08.10.2004., 01:55
Lako je tebi, ako kljucas tek na 300 stepeni :P

goodday
08.10.2004., 02:03
not sure I'm followin'

Teki
08.10.2004., 07:54
Pa , u poslednje vreme , više me privlače žene od devojaka...
A , jedan jedini potreban i dovoljan uslov je :
koliko dobro PLJUJE po muškarcima... :evil:

BOEING
14.10.2004., 12:47
Mozda imam jedan smesan dogadjaj da opisem u vezi odgovora na ovu temu - Otisao sam ovog leta na more sa koleginicom koju sam nameravao da smuvam i td..more, vino..Sta cu kad sam romantican. Svidele su mi se razne stvari kod nje, pogledi na svet oko nje, kao neko trezveno razmisljanje..pogled, divne oci, osmeh, zubi..Medjutim, sve je lepo dok s nekim ne jedes hleb, zar ne? Mogu da budem ludo zaljubljen i dovoljna je samo jedna rec i da sve padne u vodu. Klinac je na plazi ganjao goluba da ga ubije kamenom. Savatao sam ga, uzeo mu kamen i naterao da me odvede kod tate. Padose grube reci, psovke i td. Vratio sam se lezanju, prijatnom i divnom lezanju pored koleginice..uzivanje..Upitala je gde sam bio, obrazlozio sam joj sta sam uradio na sta je ona odgovorila (citiram): I to zbog goluba?Svasta?..Na to sam rekao da sam udario macku kolima jednom i da sam je pokupio i odneo kod veterinara. Ljudi, kakav je pogled imala..citiram: Molim?Ma ja bih se vratila i zgazila je jos jednom!!!!..........Pa zamislite mene..izmarsirao sam je sa gajbe, izbacio sa sve stvarima..gde je i kako otisla nemam pojma..ne vidjam je..

chokolada
14.10.2004., 12:55
Mozda imam jedan smesan dogadjaj da opisem u vezi odgovora na ovu temu - Otisao sam ovog leta na more sa koleginicom koju sam nameravao da smuvam i td..more, vino..Sta cu kad sam romantican. Svidele su mi se razne stvari kod nje, pogledi na svet oko nje, kao neko trezveno razmisljanje..pogled, divne oci, osmeh, zubi..Medjutim, sve je lepo dok s nekim ne jedes hleb, zar ne? Mogu da budem ludo zaljubljen i dovoljna je samo jedna rec i da sve padne u vodu. Klinac je na plazi ganjao goluba da ga ubije kamenom. Savatao sam ga, uzeo mu kamen i naterao da me odvede kod tate. Padose grube reci, psovke i td. Vratio sam se lezanju, prijatnom i divnom lezanju pored koleginice..uzivanje..Upitala je gde sam bio, obrazlozio sam joj sta sam uradio na sta je ona odgovorila (citiram): I to zbog goluba?Svasta?..Na to sam rekao da sam udario macku kolima jednom i da sam je pokupio i odneo kod veterinara. Ljudi, kakav je pogled imala..citiram: Molim?Ma ja bih se vratila i zgazila je jos jednom!!!!..........Pa zamislite mene..izmarsirao sam je sa gajbe, izbacio sa sve stvarima..gde je i kako otisla nemam pojma..ne vidjam je..
:lol:
I ja sam takva kao ti, ubila bih nekoga zbog zivotinje. Bas je zesca krava ta tvoja bivsa prijateljica. :x

Ljuba82
14.10.2004., 13:53
Не знам зашто се овде прича о емоцијама када је питање шта нас прво привуче.
Ортакиња је приметила да ми се допадају рибе са једва видљивим пегицама, онако са 30-ак cm...и потпуно је у праву, иако је са моје стране то било потпуно несвесно! Иначе откидам за лепим осмехом (зубима)!

solo 9
31.10.2004., 11:43
ONA CELA od: vlasi,preko kore velikog,krenika,kljucne i butne kosti do clanka i malog prsta na nozi.
ONA CELA od:A preko i,j,k,l,m,r,s,t,p do S.
Odbija me sve to isto kada vise,po meni,nije to.

Devilishgirl
31.10.2004., 12:53
Zasto nema posle s :?