Vidi punu verziju : Da li je neko "profitirao" od ovog foruma?
Novi sam na forumu, citao sam dosta poruka i zanima me da li je neko zahvaljujuci ovom forumu, dosao do stalne veze, veze za jednu noc... sta god :?:
Milance
13.08.2003., 09:37
Kazem batali. Nista od ovog net-a . Samo u grad i sam trazi. Ja sam se danima zaglupljivao i nista!!!! Jos ponekad zavirim da vidim ima li sta , ali se ne primam. nemoj ni ti.
8)
dexmaniac
06.11.2003., 23:46
Isti qurac !!!!
prava za tebe
07.11.2003., 13:46
:P Ja sam nasla svoju srodnu dusu !!!Nemoj da odustanes!!!
Novi sam na forumu, citao sam dosta poruka i zanima me da li je neko zahvaljujuci ovom forumu, dosao do stalne veze, veze za jednu noc... sta god :?:
Miso, citala sam sve tvoje odgovore... Zanima me da li si ti zaista '81 godiste, jer ja toliko pametnu i obrazovanu osobu jos do sada nisam srela... Sta studiras?
AleksandraNS29
16.11.2003., 01:44
Ja sam mog sadasnjeg momka upoznala na chatu. Eto, desilo se da je i meni i njemu bilo do sad tesko da bolje upoznamo nekog uzivo. Ovako nam je bilo najprirodnije jer fizicki izgled nije uticao, a on cesto zavara.
Zajedno smo vec 3 meseca, svaki dan smo zajedno, imamo ozbiljne planove...
Opet kazem, sve je moglo biti drugacije da se jedno drugom nismo svideli kad smo se videli.
Zavisi i koliko godina imas. Ja imam 29, nisam vise ni za diskoteku, kafana mi se ne svidja, na poslu sve sami kreteni... Kako da upoznam nekog...
Samo napred, kome je ovako lakse! :wink:
elendil
15.12.2004., 19:28
Pa...
vecavestica
15.12.2004., 22:56
Miso, citala sam sve tvoje odgovore... Zanima me da li si ti zaista '81 godiste, jer ja toliko pametnu i obrazovanu osobu jos do sada nisam srela... Sta studiras?
koje odgovore kada je decko napisao samo jednu poruku?????
Mangup sa diplomom
16.12.2004., 00:05
koje odgovore kada je decko napisao samo jednu poruku?????
hahahahahhhaaha :D :P :lol: :D :D :D
elendil
16.12.2004., 00:11
Mozda je vidovita!
krvolok
16.12.2004., 00:23
[quote=misa81]Novi sam na forumu, citao sam dosta poruka i zanima me da li je neko zahvaljujuci ovom forumu, dosao do stalne veze, veze za jednu noc... sta god :?:
A tek da vidiš kako i fudbal igra, ne bi verovala !!!
Mangup sa diplomom
17.12.2004., 09:59
Ja sam profitirao kao zmaj,i finansijski(mobilni)i sa cicama...isplatilo se...Ovom prilikom se zahvaljujem svima,ovde je vise nego uzbudljivo 8) :D 8) :wink:
Mangup sa diplomom
31.01.2005., 15:15
8) :lol: :P :D :wink: 8)
levodesno
17.02.2005., 03:21
Novi sam na forumu, citao sam dosta poruka i zanima me da li je neko zahvaljujuci ovom forumu, dosao do stalne veze, veze za jednu noc... sta god :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: