Vidi punu verziju : Komsije Kraljevcani
internjet
04.09.2004., 01:42
Molim vas za malu informaciju.
Potrebni su mi brojevi telefona TV-stanica u Kraljevu i okolini. Hvala.
Serijski_Ubica
05.09.2004., 00:20
pozivni za kv je 036 :)
tv kraljevo : 319-500, 312-405
tv Melos : 23-634
sutra cu valjda da stavim brojeve za C10 i globus, sad nemam vremena da gledam tv.
poz
Molim vas za malu informaciju.
Potrebni su mi brojevi telefona TV-stanica u Kraljevu i okolini. Hvala.
...TV TRSTENIK 711 200, 714 165...
...komsija... :wink:
Serijski_Ubica
05.09.2004., 20:34
pozivni za kv je 036 :)
tv kraljevo : 319-500, 312-405
tv Melos : 23-634
sutra cu valjda da stavim brojeve za C10 i globus, sad nemam vremena da gledam tv.
poz
telefon TV C10 je : 342-973
poz
internjet
06.09.2004., 00:53
Hvala vam na trudu. Pozdrav.
Serijski_Ubica
06.09.2004., 01:07
TV globus nisam napisao poshto nisam video broj dok sam gledao tv. shta da se radi. mozda sutra :)
Serijski_Ubica
06.09.2004., 01:09
TV globus nisam napisao poshto nisam video broj dok sam gledao tv. shta da se radi. mozda sutra :)
a za kraljevo nisam siguran da su brojevi tachni, te sam nashao na jednm sajtu, a izgleda da su ih skoro promenili. Probaj
E, a zashta ce ti ti brojevi? Da mozda ne trazish posao?
internjet
07.09.2004., 01:27
Da, u pitanju je posao, ali hocu da im ga ponudim.
U Krusevcu imam prilike da gledam vasu gradsku TV ( i solidni su), dok ove druge stanice ne vidim. Ima li jos sta urbanog tipa ?
Uz to mi reci koji je radio (bez ovih shabana) najslusaniji u Kraljevu. I to mi je interesantno.
Hvala na odzivu.
Serijski_Ubica
07.09.2004., 02:20
Iz krushevca si ??? Tamo imam brata, radi na televiziji, ne mogu sad tacno da se setim kako se zove tv, nesto na K , valjda...
Shto se tiche televizija, mnogi kazu da smo bogati brrojem tv stanica u kv-u, ali je program definitivno siromashan :( Sastoji se iz par kratkih informativnih emisija, malih oglasa, telopa, reklama, i uveche jednog trecerazrednog filma iz 80 godina. Uzas!!! Latino-americhka serija koju je jedna stanica sad pochela da pushta samo pogorshava ionako gorak utisak kad ukljuchim TV. Dakle postoji 4 TV stanica : TV Kraljevo, Melos, TV C10, TV Globus.
Inache, od radio stanica, ubedljivo najbolja stanica koja nikad ne pushta dance/folk/tarmi-ricmi muziku je Radio Globus, koji je do skora radio, ali je onda bosanski cevap, lokal koji je bio iznad njih (oni su bili u podrumu) izgoreo, pa je izgoreo i deo radija. ali, ono shto nije uspelo da izgori, bilo je puno vode! tako da sad radio skoro i da ne slusham. Ima par dobrih emisija na Radio Kraljevu kada pushtaju vrlo dobru muziku, ali preko dana, to su uglavnom pozdravi, zelje, itd. Radio 996 chesto ume da iznenadi svojim dobrim izborom muzike, i on je moj sledeci izbor. Inache postoje i radio melos, biser(cik pogodi shta one pushtaju), i mozda josh neke.
Ehhhhh, zavrshavam ja ovaj moj raport o radio/tv stanicama..... Sad je 2:13, dosadno mi je, a ne spava mi se, pa rekoh, ajde da malo vezbam kucanje 8-)
poz
internjet
08.09.2004., 00:16
Brat ti verovatno radi na K 12, tj. TV JEFIMIJA koja je rustikalna televizija. Uz nju, u Kruskici ima jos 4 Tv stanice.
A evo zasto su mi potrebne vase TV ili radio stanice ! Radim kvizove i to na nekoliko stanica u Srbiji. E, sad sam u Kraljevu omanuo posto sam negde u maju razgovarao sa vlasnikom TV Desetke (izvesni Tipsarevic) oko toga da krenemo kviz. On se u principu slozio s tim, video program i ... posle toga u avgustu prodao TV. U medjuvremenu, vasa gradska TV krene sa kvizom koji je sasvim solidan. Sada cekam nove vlasnike u TV 10 ili trazim neku drugu TV u Kraljevu s kojom vredi raditi. Grad vam je sasvim dobar za tako nesto i mislim da je steta da se tamo ne gurne jos jedan kviz. Interesantna mi je TV Globus, ali nemam pojma koliko vredi. Tebi hvala u svakom slucaju. Javicu ti se na ICQ !
Brat ti verovatno radi na K 12, tj. TV JEFIMIJA koja je rustikalna televizija. Uz nju, u Kruskici ima jos 4 Tv stanice.
A evo zasto su mi potrebne vase TV ili radio stanice ! Radim kvizove i to na nekoliko stanica u Srbiji. E, sad sam u Kraljevu omanuo posto sam negde u maju razgovarao sa vlasnikom TV Desetke (izvesni Tipsarevic) oko toga da krenemo kviz. On se u principu slozio s tim, video program i ... posle toga u avgustu prodao TV. U medjuvremenu, vasa gradska TV krene sa kvizom koji je sasvim solidan. Sada cekam nove vlasnike u TV 10 ili trazim neku drugu TV u Kraljevu s kojom vredi raditi. Grad vam je sasvim dobar za tako nesto i mislim da je steta da se tamo ne gurne jos jedan kviz. Interesantna mi je TV Globus, ali nemam pojma koliko vredi. Tebi hvala u svakom slucaju. Javicu ti se na ICQ !
...mmm...a da nisi radio kviz na NEXT-u... :roll:
internjet
01.10.2004., 22:52
Jesam izmedju ostalog radio i kviz na NEXTU. Koliko ti se dopalo ?
vidim da je tema komsije kraljevcani, ja bih zamolila sve koji ovo procitaju , a poznaju vise-manje ljude iz kidriceve ulice, da mi jave, htela bih da pronadjem nekog i stupim u kontakt s njim. Hvala puno svima. :)
Jesam izmedju ostalog radio i kviz na NEXTU. Koliko ti se dopalo ?
...bitno je da se dopalo GLODURU... :wink: