Vidi punu verziju : ima li shanse?
cao svima!moze li neko da mi odgovori na pitanje:ja sam se inace ugojila 3 kg i sad zelim da opet smrsam ali me mrzi da radim aerobik sama u kuci. ima li sanse da smrsam ako hodam svaki dan????
Profimare
02.09.2004., 00:32
Hodaj i smanji ishranu i sanse su 10% Tuzno ali istinito... A i sta je 3kg pa to nije nista :wink:
sweet_A
02.09.2004., 01:06
cao svima!moze li neko da mi odgovori na pitanje:ja sam se inace ugojila 3 kg i sad zelim da opet smrsam ali me mrzi da radim aerobik sama u kuci. ima li sanse da smrsam ako hodam svaki dan????
bolje bi bilo da džogiraš :wink: bolji efekat
Evo, predlazem, iz licnog iskustva. Knjizica:"Izvor mladosti i zdravlja" ( tibetanske vezbe, pet vezbi). Meni je pomoglo da skinem kilograme, doduse i setala sam svaki dan po 5 km. Jedno sa drugim je donelo odlicne rezultate. Srecno! :D :D :D :D
Evo, predlazem, iz licnog iskustva. Knjizica:"Izvor mladosti i zdravlja" ( tibetanske vezbe, pet vezbi). Meni je pomoglo da skinem kilograme, doduse i setala sam svaki dan po 5 km. Jedno sa drugim je donelo odlicne rezultate. Srecno! :D :D :D :D
ivana hvala ti ali kako ja mogu da dodjem do te knige jer ja zivim u inostranstvu? imas li neki predlog?
DJ_MaRe
11.10.2004., 21:35
moze, ako dnevno hodas oko 70 km, i jedes samo po dve sargarepe... :(
zavodljiva1976
30.10.2004., 12:20
Slusala sam jednog astrologa koji je pricao o skidanju kilograma i masnih naslaga....
Naime,kada je pun mesec(vidis kad je u crkvenom kalendaru)odlucis da krenes da drzis dijetu i prvo sledece jutro krenes..
U pitanju je svez pirinac..Znaci..prvog dana pojedes jedno zrno pirinca(nije bitno kad),drugog dana 2,treceg 3...i tako dok ne stignes do 30-tog dana,tada pojedes 30 zrna.
E sad..31-og dana pojedes 29 zrna,32-og 28..i tako dok ne dodjes do 1-og.
Dok traje ta dijeta,jedes sve normalno,ali ti se apetit polako smanjuje,tako da ono sto si mogla da pojedes prvog dana(2 sendvica,recimo),poslednjeg dana mozes da pojedes samo jedan.
Ako se dvoumis,recicu ti samo DA SAM JA ISPROBALA TO NA SVOJOJ KOZI i za 2 meseca smrsala 7 kg.
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
za savete o ishrani i skidanju kilograma obrati se NUTRICIONISTI a ne astrologu :? :roll: :? :shock: :roll:
E svakavog sveta ima.
bombona
31.10.2004., 14:18
3 kg nije nista.Pazi sta jedes,jedi redovno ali u manjim kolicinama,i gledaj da si u pokretu sto vise.