Vidi punu verziju : Тражим дечка!
**case-problem**Славица
12.08.2003., 10:04
Усамљена сам. Већ дуже време немам момка. Ако си и ти млад, усамљен, из Београда, и најважније искрен, пиши ми.
Немој само одмах да тражиш број телефона...
sensitive
12.08.2003., 22:13
Javi se na mail i pocni da pises o onome sto ti prvo padne na pamet...to je jedan od nacina da se pocne druzenje...a posle...ko to zna... :)
Treci Covek
12.08.2003., 22:23
Усамљена сам. Већ дуже време немам момка. Ако си и ти млад, усамљен, из Београда, и најважније искрен, пиши ми.
Upravo tako...Nije tesko komunicirati..samo napred!!!
Javi se na mail i pocni da pises o onome sto ti prvo padne na pamet...to je jedan od nacina da se pocne druzenje...a posle...ko to zna... :)
Slavice mogu dobiti broj telefona :lol: :lol: :lol:
voleo bi ja tebe da upoznam posto i ja trazim devojku u kom delu beograda zivis ?
Mlad - tesko, usamljen- nikako, iz Beograda - svakako, iskren - mestimicno, al' sto umem da pisem! :!:
Jos kad bi uspio sklopiti normalnu recenicu vjerujem da bi te ona odabrala:)
Just a sala men
Poz.
sta je s tvojom mai adresom/? probao sam da posaljem mail ali nije uspelo. napisi nesto o sebi, moj mail woof@beotel.yu
milos74
14.08.2003., 23:33
Ako zaista trazis iskrenost pronasla si pravu osobu,mada se cesto pitam da li ona uopste postoji!
Aleksandar-Aca
02.09.2003., 15:36
Ako zelis javi se. Zovem se Aleksandar. Moj mail je aarsic@yahoo.com Cao!
sta je za tebe mlad 20 ili 30 god?
jos ako ne zivis na NBgd ili sremcici pisi mi lepe i ne moraju da budu pametne stvari
poz.
miki1973
03.09.2003., 10:25
zao mi je nisam iz beograda, ali cu se zbog tebe tamo i preseliti, telefon mmi nije bitan ako si iskrena osoba! i ja sam usamljena osoba vec 6 meseci!
vec sam poceo da mrzim ljubav i sve one parove koji se vole! prosto receno zaboravio sam sta znaci biti voljen! ako hoces da se upoznamo pisi mi na e-mail:
miki1973@ptt.yu
cAO
:lol: Немој само одмах да тражиш број телефона...Cao slavice sad dolazim u beograd üpa mozemo se videti a i ja nemam duze vreme devojku
cao dule
s.milovanovic@tin.it
06.09.2003., 19:54
Немој само одмах да тражиш број телефона... cao ..slavice .voleo bih da komuniciramo i upoznamo za pocetak toliko ako hoces a voleobih dase javis .dase dopisujemo ..pozdrav ,,.cao
skiroyal
07.09.2003., 00:42
Ne treba mi broj telefona nego broj godinica. :shock:
Kazanova
18.09.2003., 11:55
Nego konkretno onu stvar da ne cekamo!
scorpyon_bg_83
19.09.2003., 16:38
I tata bi sine...
Kazanova
19.09.2003., 21:18
I tata bi sine...
I sin bi tato! (Da te ispravim)
homer.s
22.11.2003., 22:24
pa ja nisam mlad
filip011
26.11.2003., 10:47
cao
javi se na fmilanovic@yahoo.com
pozdrav