Vidi punu verziju : osnovao bih fond
HELLBOY
29.08.2004., 00:54
moj gariša je pre neko veče rekao nešto što me je u početku nasmejalo, ali večeras sam shvatio da to želim da sprovedem u delo!
finansijski deo će biti problematičan ali želim da osnujem fond.
cilj misije je nabaviti jedno 10-ak medveda zaraziti ih virusom besnila i pustiti ih da haraju ulicom Modene(Bistro bi prethodno bio bezbedno ograđen u svrhu udobnog promatranja krvoprolića i očuvanja kafanske baštine ovoga grada).
zainteresovani neka se jave.....
Za Bistro se slažem ali...žao mi medveda...Može nešto drugo...
krvolok
29.08.2004., 07:25
[quote="HELLBOY"]moj gariša je pre neko veče rekao nešto što me je u početku nasmejalo, ali večeras sam shvatio da to želim da sprovedem u delo!
finansijski deo će biti problematičan ali želim da osnujem fond.
cilj misije je nabaviti jedno 10-ak medveda zaraziti ih virusom besnila i pustiti ih da haraju ulicom Modene(Bistro bi prethodno bio bezbedno ograđen u svrhu udobnog promatranja krvoprolića i očuvanja kafanske baštine ovoga grada).
zainteresovani neka se jave.....
Nije nužno !!! Dovoljno je mom društvu podeliti adekvatnu količinu alkohola, pa da se postigne isti efekat !!!
DOKONI UM
30.08.2004., 08:34
Ppredpostavljam da ti se ta ideja rodila kad si izmešao ona silna pića, posmatra gde ko i u kojem žbunju nešto radi, pa kad si pojeo belo meso na sve to došlo je do prosvetlenja i rodila ti se ideja o FONDU.
kad osnuješ FOND a it odmah osnuj i FONDACIJU.
Kupi FORD.
I čitaj ALAN FORD.
Sad si mu reko... Bravo? :?
Nego sto se tice fonda ja sam za, samo mislim da ce jeftinije izaci ako se umesto medveda puste psi. Sad znam da su medvedi efikasniji ali i psi ce odraditi posao plus sto cemo ih naci za Dž svuda po gradu i u vecem broju.
HELLBOY
31.08.2004., 02:20
MISLIM DA SI U PRAVU. ALI IPAK MEDVEDI...
Peta W.
31.08.2004., 08:44
Nije nužno !!! Dovoljno je mom društvu podeliti adekvatnu količinu alkohola, pa da se postigne isti efekat !!!
E,nek' si mu rek'o!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
DOKONI UM
31.08.2004., 08:48
MISLIM DA SI U PRAVU. ALI IPAK MEDVEDI...
ZAHVALJUJEM TI SE NA ISPRAVCI. :idea:
I MOTOR ME NEŠTO ZEZA PA BI I TO MOGAO DA MI POPRAVIŠ... :lol:
A TO DA SI MI PRIJATELj, TO TI VERUJEM.
MNOGI SE PREDSTAVLjAJU KAO MOJI PRIJATELjI.
NA SVU SREĆU JA TEBE DEČKO I NE POZNAJEM A IMAM ŽELjU DA TAKO I OSTANE. (imam fobiju od likova koji gledaju druge muškarce dok pišaju) :wink:
A TI NASTAVI SA ANALIZOM POVRAĆANJA I PIŠANJA PO LOKALNIM ŽBUNJIMA PA NA VRHUNCU KARIJERE MOŽDA
ZAGLAVIŠ U USTANOVU ZA ZBRINJAVANJE LIKOVA KAO TI (KOVIN ili VRŠAC...svejedno je )
tADA ĆU TI GRATIS NAPRAVITI UGOVOR SA PAR PRAVOPISNIH GREŠAKA ALI ĆU TE TRAJNO ZBRINUTI.
TO ĆE BITI GRATIS ZBOG OVIH PRIJATELJSKIH ISPRAVKI. :idea: :wink:
U SUBOTU SAM U BUS-u PA NAVARTI...
NEVERUJEM DA ĆU DO ŽBUNJA...ALI TI PRATI... :roll:
U Busu, a? Odlicno!
Hellboy ako skupimo medvede znamo gde prvo da ih isprobamo pre parade u modeni.
HELLBOY
01.09.2004., 13:44
poštovani dokoni ume,
iskreno sam ganut tvojom nesebičnošću kao i kvazipravničkim britkim humorom.kao znak moje iskrenosti i želje da se potčinim tvojoj superiornoj knjiškoj dominaciji, evo prijatelju moj i ja ne poštujem pravopis.
čujem da je to na ovom forumu odavno prevaziđeno te dotičnoj peti w.upućujem svoje iskreno izvinjenje...
baratanje sa javnim,pardon,državnim ustanovama odlično ti ide, verovatno je to nešto iz detinjstva(znaš kako to već...majka...otac...).
ja ne znam sa tim da rukujem a i ma koliko se trudio ne ide mi...
jedino mogu da te pozovem na ulicu...tu sam bolji,ali...sad već idem u krajnost.
što se tiče motora mogu da ti ga popravim samo ćeš opet morati da dođeš na gorepomenutu lokaciju.
a pošto si mi zaista dobar drugar pružiću ti i opciju ugradnje tvoga operating-by-law motora u deo tvoga cenjenog pravničkog tela po tvojoj želji. ja preferiram glavu, ali ćeš ti verovatno, baš kao i svi pravnici odabrati guzu.
šta ćeš...
mare je podržao moju ideju o fondu...time je dokazao da konta zajebanciju...a ti...razmisli o mojoj ponudi
tvoj iskreni prijatelj
HELLBOY
Dosta raspravljanja, stižu medvedi! :wink:
http://www.mit.edu/people/adorai/images/bear.jpg
DOKONI UM
02.09.2004., 08:50
poštovani dokoni ume,
iskreno sam ganut tvojom nesebičnošću kao i kvazipravničkim britkim humorom.kao znak moje iskrenosti i želje da se potčinim tvojoj superiornoj knjiškoj dominaciji, evo prijatelju moj i ja ne poštujem pravopis.
čujem da je to na ovom forumu odavno prevaziđeno te dotičnoj peti w.upućujem svoje iskreno izvinjenje...
baratanje sa javnim,pardon,državnim ustanovama odlično ti ide, verovatno je to nešto iz detinjstva(znaš kako to već...majka...otac...).
ja ne znam sa tim da rukujem a i ma koliko se trudio ne ide mi...
jedino mogu da te pozovem na ulicu...tu sam bolji,ali...sad već idem u krajnost.
što se tiče motora mogu da ti ga popravim samo ćeš opet morati da dođeš na gorepomenutu lokaciju.
a pošto si mi zaista dobar drugar pružiću ti i opciju ugradnje tvoga operating-by-law motora u deo tvoga cenjenog pravničkog tela po tvojoj želji. ja preferiram glavu, ali ćeš ti verovatno, baš kao i svi pravnici odabrati guzu.
šta ćeš...
mare je podržao moju ideju o fondu...time je dokazao da konta *...a ti...razmisli o mojoj ponudi
tvoj iskreni prijatelj
HELLBOY
Momče iz pakla sa medvedima, pošto si ti odličan na ulici... Mogao bi da mi počistiš malko ispred kuće, debili kao ti su opet nešto zabrljali...povedi i medvede, vidim s njima ti najbolje ide...pa malo me zabavljajte i ti i medvedi a ponesite i ono u šta se udara da medved igra...Ti već znaš kako se to zove... :idea: (to je tvoj fah, u to se ne razumem)
A to za ugradnju...ugradi sebi najpre par daskica u glavu, srušila ti se skela koju se imao instaliranu od rođenja (znaš ono otac tesar, majka zidarka...). A i to za "bulju" vidim da imaš iskustva sa pravnicima kojima si verovatno nešto instalirao u navedenu, ali ja na žalost (tvoju) nisam jedan od tih...spakuj ga ti ipak medvedu, pre povraćanja po žbunju :lol:
Znam za pravilo da se sa budalom na forumu ne vredi raspravljati jer ostali neće primetiti razliku ali zaista mi je zabavno da se dopisujem sa likom kao što si ti. Uvek sam obožavao tipove koji odmah zovu na ulicu, na sav glas...a na ulici bi onda da popričaju i izglade stvar... :roll:
Usput ustanove koje ti nazivaš javnim tj. državnim nisu ni jedno ni drugo to su ZDRAVSTVENE ustanove a to bi znao da su te na vreme odveli tamo...
Ajde za početak, na ulicu na čišćenje... :arrow:
I posmatraj... ko zan iza kog žbunja neko piški ili povraća... :roll:
Peta W.
02.09.2004., 12:56
Preterali ste.. :roll: :evil: :!: