Vidi punu verziju : tv kartica
stjelena
12.08.2003., 02:18
Imam windows 98 i prijatelj je pokusao da mi instalira K-world tv/fm karticu....kad je sve odradjeno nismo uspeli da pronadjemo nijedan cist kanal.Sta moze da bude problem?Imam kablovsku pa sam mislila da nece biti nikakvih problema!
Kartica je vracena i ja sad neznam da li da pokusam ponovo...ili da nabavim drugu i koju? :?:
nemam i necu
21.08.2003., 11:09
Imam windows 98 i prijatelj je pokusao da mi instalira K-world tv/fm karticu....kad je sve odradjeno nismo uspeli da pronadjemo nijedan cist kanal.Sta moze da bude problem?Imam kablovsku pa sam mislila da nece biti nikakvih problema!
Kartica je vracena i ja sad neznam da li da pokusam ponovo...ili da nabavim drugu i koju? :?:
Instaliraj Windows 2000 i nabavi Pinnacle-ovu PCTV. Sa njom malo ko ima problema.
**case-problem**Miloš
24.08.2003., 22:52
Reci kako misliš čistu sliku, da li nema boje ili ima "snega". Probaj da podesiš na PAL BG.
Ja sam probao 3 TV karte i ni na jednoj slika nije valjala, dok je na TV-u odlična. TV kartice se jednostavno loše nose sa kablovskim signalom....(izgleda da im je prejak :!: )
I ja imam isti problem slika ne valja ali barem radio radi dobro :wink:
I ja imam isti problem slika ne valja ali barem radio radi dobro :wink:
:D hmm, to mora da je neka varijanta TV karte sa ugradjenim screen saver-om ! :D
A sto se tice tog Windows-a 2000, mnogo ces da se usrecis sa njim.
jasenko
22.11.2003., 02:17
Imam Pinacle PCTV karticu i na kablovskoj mrezi i na obicnoj anteni slika je OK
Maximus Genius
20.12.2003., 21:08
Pokusajte da promenite video format jer desilo mi se da imam bolje programe kada je on podesen na NTSC mrezu koja se koristi u Japanu. Isprobajte ih sve redom :idea:
Maksa13
21.12.2003., 07:32
pa mislim da bi bilo dobro da kupite ATI ALL IN WONDER PRO ili 9000 ili 9700 ili 9800