Vidi punu verziju : Sta reci devojci kada provali da si je prevario?
Baby Wipes
11.08.2003., 22:29
Da li joj treba reci istinu? Da li joj reci istinu ali je malo doterati, kako ne bi ispao kriv
devojka_bgd
11.08.2003., 23:12
Nikad,ali bukvalno nikad ne treba priznati prevaru,i ako je ocigledna...Ako si to vec uradio,onda istraj do kraja(naravno,ako ti je stalo do nje)To je moje iskustvo,sve drugo donosi jos vece povredjivanje...
Ali ipak stojim kod toga da ako vec varas devojku moras da budes profi,da si 99,9% siguran da nikada nece saznati...Samo majstori imaju tu privilegiju(varanja)!
Sve ovo vazi i za zensko.... :wink:
Baby Wipes
12.08.2003., 01:38
Ne nije saznala da je varam, ali se pitam sta bi trebalo da uradim kada i ako sazna.
Najsurovija istina je bolja i od najsladje lazi.
devojka_bgd
12.08.2003., 17:52
Najsurovija istina je bolja i od najsladje lazi.
Interesantno Zak,ja sam uvek mrzela one momke koji ne mogu fino da kazu'Ej,ne volim te vise,kraj je' nego 'Znas ja hocu da budem potpuno iskren sa tobom ,evo juce sam te u klubu prevario sa Majom(koju pritom znam...ili ne sve jedno) pa eto zaljubio sam se,ona mi tako odgovara...'
Sto bi JA to znala, ili neki ON,to se moze precutati,jer boli,i suvisno je...
A sto se tice varanja,nek me vara ako je face pa uspeva da podmiri sve moje prohteve,a nadje vremena to da uradi i dobro sakrije prevaru...mozda nauci nesto novo...pa nam bude jos bolje...ili ja naucim...
Ipak naj bolje je kad nemas potrebe za varanjem...To je prava stvar! :lol:
blacklady
12.08.2003., 18:47
Ne obterecuj se,bezveze je moralizirati o vernosti u 21 veku... desava se... Budi iskren,to vredi najvise... ali upamti ono sto dopustas sebi, dopusti i njoj...