PDA

Vidi punu verziju : Da li zelite da postanete MILIONER???!!!

fizio
11.08.2003., 21:18
Pitanje je jasno.Samo sta bi radili sa tim parama??Kako bi ih trosili??????

R.S.
12.08.2003., 09:39
poz.!

JaH_G|rL
12.08.2003., 09:45
Hmm...stvarno dobro pitanje...pa prvo bih putovala... otprilike oko sveta ili tako nesto :) a posle...pa...ne znam... :wink:

R.S.
12.08.2003., 09:47
a posle........... :?:

JaH_G|rL
12.08.2003., 09:49
Pa kazem ti posle...ne znam....nemam neku posebnu zelju da kupim vilu,nekoliko kola...i sl. Nije moj stil :)

R.S.
12.08.2003., 09:51
Problem je u tome shto nije naglasheno chega milion(dal evra,dinara,dolara).Ako su dinari to ti nije nishta,to je 15 tisuca evra,a s tim jedva mozesh auto da kupish.......... :?

Electra
12.08.2003., 11:13
S milionom FUNTI (to su pare :D ) prvo bih isla na put oko sveta (nije da kopiram JAH girl), onda ide stancina u centru nase metropole, vikendica na moru... mozda koji lep autic... onda deo za crne dane, a ono sto treba da se trosi na - garderobu!!! (Tipicno zensko....) i sve ostale sitnice, znaju devojke o cemu pricam :)

snaja
12.08.2003., 14:12
prvo bih kupila neko pusto ostrvo i preselila se tamo da zivim.Onda bih svake nedelje menjala mobilne telefone,i stalno bih kupovala neke casopise(obozavam ih!).Dobro onda kuca,Mercedes SL 500 ili nesto jos skuplje... :lol:

nenushka
12.08.2003., 14:22
Hmm...kupila bih mnooogo CD-ova,napravila bih potkrovlje u svojoj kuci,i uredila bih ga,e,da,kupila bih konja!I posetila bih Italiju,Francusku i Indiju :D To mi trenutno pada na pamet.

topolino
13.08.2003., 00:46
OK je bih prvo kupila vilu sa bazenom i teniskim terenom,zatim 2-3 kola,motor,stan na moru,e onda bih se spakovala,ne na put oko svijeta vec samo neka bolja i poznatija mjesta...

Corey
13.08.2003., 21:25
Pitanje je jasno.Samo sta bi radili sa tim parama??Kako bi ih trosili??????Jos pitas :lol:

giIe
14.08.2003., 00:19
otiso bih u vegas, ozenio se sa nekom manekenkom i udvostrucio bogatstvo na black jack-u

Miona
15.08.2003., 17:22
Čega milion ako evra :!: :?: ako je evra :lol: 8) spisak bi bio dugačak oko 50 metara :!: :D

snake
15.08.2003., 19:37
Konacno bi Bush sluzio kao zrtva. Za koji milion bi mi bio *****, ona najgora :lol:

Slazem se sa devojkama, put oko sveta bi bio najvazniji, a posle, sve bi dao prosjacima

Sasha85
16.08.2003., 19:39
Prvo bih kupila konja,pa motor (yamaha r1 ili suzuki hiljadarka)neki besan kabrio... Kucu na moru,stan u BG-u... OStalo bi pametno ulozila da bih ostala na dobitku...

R.S.
16.08.2003., 20:26
Pravac kladionica....... :idea:

majuska
18.08.2003., 18:31
uuuuuuuuuuuffffffffffffff koji odgovori!!!svi bi vi uzivali tamo vamo more plaze put oko sveta dobra kola telefoni...jedna stvar...postoje ljudi na ovoj planeti kojima bi taj vas novac pomogao neznam koliko...gladna,mucena deca...ja bi sav svoj novac dala ostavljenoj i zaboravljenoj deci koju ulica odgaja...a to bi mi se verujem jednog dana vratilo!!!!!
pozdrav!!!

Mare
18.08.2003., 20:46
Prvo bih kupila konja,pa motor (yamaha r1 ili suzuki hiljadarka)neki besan kabrio... Kucu na moru,stan u BG-u... OStalo bi pametno ulozila da bih ostala na dobitku...
Šta će ti stan u Beogradu?

Peruzzi
25.08.2003., 23:05
Cinjenica:svako ko je pokusao da izgradi bogatstvo na kocki propao je,bilo tu,bilo u nekom drugom segmentu.To je valjda neka ravnoteza stvari.
Sto se mene tice jedan mali deo (do 5%) ostavio bih u neku svajcarsku banku(da se nadje za kasnije).Oko 10% bih podavao sirotinji,a ostatak bih potrosio na sve sto mi padne na pamet.

A mozda se ipak i predomislim pa zapocnem treci svetski rat :twisted:

Mala garava
26.08.2003., 01:12
:wink: Kad bih dobila tih milion dolarala prvo bih jedan veci deo ulozila u sirotista , u domove za napustenu decu. Pomaga bih bolesnoj deci i onima kojima je pomoc zaista potrebna.A posle toga bih otisla na put oko sveta sa voljenom osobom, sami nas dvoje1 Eh kad bi to bilo istina. Eh, EH :wink:

fizio
26.08.2003., 08:43
E sad ste svi od jednom humani.

Mare
26.08.2003., 10:55
Ko kaze? Ja bih te pare ulozio u proizvodnju bojnih otrova.

Courtney
26.08.2003., 15:24
Ma dajte!Ja cu tad uveliko biti klosarka,tako da cu od tih para da kupim "HarlyDavidson"(ne znam kako se pise,vnam da ce biti moj :lol: ),a od ostatka nesto hrane,da bih dozivela da ga vozim! :lol: :lol: :lol:

::: ZLI :::
26.08.2003., 20:17
Problem je u tome shto nije naglasheno chega milion(dal evra,dinara,dolara).Ako su dinari to ti nije nishta,to je 15 tisuca evra,a s tim jedva mozesh auto da kupish.......... :? Ma nemoj nije tvoj stil,a ssta je tvoj stil?? :?:

Sashka88
27.08.2003., 22:04
Pa naravno :idea: !!!

Sashka88
27.08.2003., 22:07
Fizio ti bas preterano s.... :x

TOXIC GIRL
27.08.2003., 22:40
E ovako:
Prvo bih sebi kupila neke sitnice...hmmm...npr. novi mob,jedno 2-3 sk8-a...goooooomilu CD-ova...e i mozda novi komp.Odvojila bih pare negde za "crne dane" a za ostale pare najbolje ortake za ruke i idemo negde....hahah :twisted: a mozda bi me te pare iskvarile....ne znam. Dobro je i ovako. Peace :P

fizio
28.08.2003., 08:49
Fizio ti bas preterano s.... :x
Ja?????? :shock: A što??????

deckic
23.04.2004., 12:16
je*bo bi se 24h dnevno :twisted:

DJ_MaRe
23.04.2004., 14:22
kupio bih sopstveni stancic i neka prosecna kolica, a ostatak bih bacio, jer pare ljude kvare... 8)

Black_Swan
23.04.2004., 17:46
Kupila bih neku slatku kucicu 8) ...Opremila je 8)...Onako,sve zeleno 8) ...Meditirala u mojoj slatkoj kucici 8) ...Jela vegetarijansku hranu 8) ...Cuvala neke zivotinjice 8) ...I naravno,pola novca poklonila onima kojima je potreban :lol: ...Kakva sam dobrica!Sad jos samo da nabavim pare...

Electra
23.04.2004., 17:51
kupio bih sopstveni stancic i neka prosecna kolica, a ostatak bih bacio, jer pare ljude kvare... 8)

Iju! :shock: Pa dobro, ako je tebi zao da kvare tebe, nije ti valjda zao sto bi kvarile mene... u prevodu: davaj 'vamo! :D

d4ch4
23.04.2004., 17:58
Prvo bi vratio sve dugove (ako ih ima), onda bi qpio Subaru Imprezu....HMmmm... Vishe mi nisha i ne bi ni trebalo tako da bi ostatak para potroshio izlazecji s'prijateljima u grad......

.......aj p0z

DJ_MaRe
23.04.2004., 19:43

Iju! :shock: Pa dobro, ako je tebi zao da kvare tebe, nije ti valjda zao sto bi kvarile mene... u prevodu: davaj 'vamo! :D
dobro, slazem se... ti uzmi ostatak... samo nemoj posle meni da kukas kada shvatis da sam ti ucinio medvedju uslugu... :?

Miss_worms
23.04.2004., 21:51
Ja jesam milioner idalje nezvanicno ali...

Xtina
23.04.2004., 22:01
Ja bih putovala i na putovanja potrosila sav novac.

Kad_LupimLupim
23.04.2004., 22:46
dao bih u dobrotvorne svrhe

Alexandra9
24.04.2004., 01:12
Eh... znam ja tacno sta bih sve volela da poklonim drugima i da imam, ali... Verovatno bi ti drugi bili srecni, a meni bi bilo sve jedno zato sto imam sve sto se parama moze kupiti- a to je nista...

Skotina
24.04.2004., 03:57
Da li zelite da postanete MILIONER???!!!

To je isto kao da si me pitao da li ***** smrdi!!! :D :D :D

Umno poremecena osoba
24.04.2004., 13:37
Imam velik stan, i nikad ne bih promenio mesto stanovanja, tako da bi malo renovirao gajbu, kupio nov namestaj, i neka dobra kola. Ostatak bi pametno :?: :?: :?: ulozio

Electra
24.04.2004., 19:02

dobro, slazem se... ti uzmi ostatak... samo nemoj posle meni da kukas kada shvatis da sam ti ucinio medvedju uslugu... :?

Nema problema! :D

QchCK*a
26.04.2004., 21:31
Prvo bih se kao manijak izivljavala i kupovala sve sto mi se svidi u tom trenutku, onda bi mi se sve to smucilo kada bi svi koji me znaju na "cao" poceli naprasno da me obozavaju i smaraju..........onda bih verovatno dala u dobrotvorne svrhe.....nisam ja za ta "ulaganja u buducnost"..........iako znam da je to pametno, ali ja vise volim da zivim od danas do sutra.

PrincezaFiona
26.04.2004., 22:07
Prvo bih otisla u Pariz,pa u New York, pa bih malo do Venecije, Rima, pa u Meksiko,London,pa u Juznu Afriku,pa Australija,Kina, Japan, Pa Moskva... Pa bih se popela na Mon Blan, pa bih otisla na severni pol, pa malo na Mesec....

Onda bih dugovala koji milion...pa bih zavrsila u zatvoru. :(

MALO JA MILION

Bleak WinterFullMoon
28.04.2004., 17:07
ja bih sve pare ulozio u radionicu Zlog Obucjara

bleach
29.04.2004., 15:37
Kupila bih neku slatku kucicu 8) ...Opremila je 8)...Onako,sve zeleno 8) ...Meditirala u mojoj slatkoj kucici 8) ...Jela vegetarijansku hranu 8) ...Cuvala neke zivotinjice 8) ...I naravno,pola novca poklonila onima kojima je potreban :lol: ...Kakva sam dobrica!Sad jos samo da nabavim pare...sto zeleno??? :lol:
pa sve to mozes i sada... sa izuzetkom kucice 8)

Cheaf
29.04.2004., 15:39
Da sam ja milioner kupio bi jedno malo ostrvce na Karibima napravio kucu bez struje i tamo bi proveo ostatak mog zivota.Eh da kupio bi i brod ali onaj jedan jedrenjak. :D

Black_Swan
29.04.2004., 15:45
Da sam ja milioner kupio bi jedno malo ostrvce na Karibima napravio kucu bez struje i tamo bi proveo ostatak mog zivota.Eh da kupio bi i brod ali onaj jedan jedrenjak. :D

Eh,da lepo je to...Al' sad si me podsetio:Ja bih uradila to s' tim da bih postala i pirat...pravi...I zvala bih na brod Jacka Sparrow-a...Bilo bi to zabavno,he he :oops:

Jack Sparrow-Johnny Depp iz "Pirati sa Kariba"

Cheaf
29.04.2004., 20:10

Eh,da lepo je to...Al' sad si me podsetio:Ja bih uradila to s' tim da bih postala i pirat...pravi...I zvala bih na brod Jacka Sparrow-a...Bilo bi to zabavno,he he :oops:

E deme podseti i na to.Pa ja reko da budem skroman.Ali more ebes kucu i ja bi kupio jednog battleshipa pa bi bio jedan savremeni pirat.He,he
LONG LEAVE CAP. JACK SPARROW

Black_Swan
29.04.2004., 21:33

E deme podseti i na to.Pa ja reko da budem skroman.Ali more ebes kucu i ja bi kupio jednog battleshipa pa bi bio jedan savremeni pirat.He,he

I love him! :oops: :oops:

Incognito
29.04.2004., 21:49
Vec posedujem milione... e sad, sto nisu evri, 'ebi ga... Ali radi se na tome ;)

A ne bih voleo da dobijem nista, jer pare koje sam ne zaradis ne mozes ni da cenis niti adekvatno upotrebis...

Eto, tako ;)

Cheaf
29.04.2004., 23:14
Vec posedujem milione... e sad, sto nisu evri, 'ebi ga... Ali radi se na tome ;)

A ne bih voleo da dobijem nista, jer pare koje sam ne zaradis ne mozes ni da cenis niti adekvatno upotrebis...

Eto, tako ;)
Slazem se potpuno

Bleak WinterFullMoon
30.04.2004., 08:48

:shock:

Incognito
30.04.2004., 09:20
Sta je tu cudno? ... Pa bolje da sporo, tj. dugo odlazi, nego da nestane od jednom ;)

Bleak WinterFullMoon
30.04.2004., 09:24
Sta je tu cudno? ... Pa bolje da sporo, tj. dugo odlazi, nego da nestane od jednom ;)

hmm da
vidis,izgleda da se nisam udubio u materiju :lol:

mortishaaa
02.05.2004., 18:16
Cinjenica:svako ko je pokusao da izgradi bogatstvo na kocki propao je,bilo tu,bilo u nekom drugom segmentu.To je valjda neka ravnoteza stvari.
Sto se mene tice jedan mali deo (do 5%) ostavio bih u neku svajcarsku banku(da se nadje za kasnije).Oko 10% bih podavao sirotinji,a ostatak bih potrosio na sve sto mi padne na pamet.

A mozda se ipak i predomislim pa zapocnem treci svetski rat :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

srebro
03.05.2004., 01:35
Uopšte mi nije stalo do para u životu.Kada bih već imao užasno mnogo preselio bih se negde gde je uvek zima,posvetio isključivo sebi,okružio se remek-delima svetske umetnosti,kupio sebi brod i jedrio po svetu i finansirao misiju na Pluton koja bi nosila moje ime...E da i imao bih internet konekciju od 10 GB/sec. :lol:

jagodica
03.05.2004., 01:39
ne zaboravite ortake koji se odjednom pojavljuju i traze pozajmice... a ti ne mozes da se izvuches da nemas para...ej uzas :I

katja_davo
03.05.2004., 12:54
uuuu!!!stvarno lepo pitanje.prvo bi otishla kod strica u kanadu pa onda sve ostalo.shoping,kola,kuca pored reke.......shta sve ne bi radila

Bleak WinterFullMoon
05.05.2004., 12:00
Uopšte mi nije stalo do para u životu.Kada bih već imao užasno mnogo preselio bih se negde gde je uvek zima,posvetio isključivo sebi,okružio se remek-delima svetske umetnosti,kupio sebi brod i jedrio po svetu i finansirao misiju na Pluton koja bi nosila moje ime...E da i imao bih internet konekciju od 10 GB/sec. :lol:

hmm pa ne znam cime ce to da ide...kroz svemir a?
svetlosnom brzinom :lol:

DevouredSoul
05.05.2004., 18:18

Ne bih volela da budem milioner. Ali da jesam, pare bih troshila na knjige, figure zmajeva ( i sve shto sa njima ima veze) svecje i svecjnjake... i na posteljinu... i tako...

fizio
09.05.2004., 07:14

Eto, tako ;)
Slazem se potpuno
Drva a ljudi su saglasni :twisted:

fizio
09.05.2004., 07:17

Ne bih volela da budem milioner. Ali da jesam, pare bih troshila na knjige, figure zmajeva ( i sve shto sa njima ima veze) svecje i svecjnjake... i na posteljinu... i tako...
posteljinu????? hmmmmm.....
a s kim bi je gužvala????? :twisted: