Vidi punu verziju : MOJA MASTA MOZE SVASTA!!!!!!!
Koliko cesto mastate i o cemu?????
Koliko cesto mastate i o cemu?????Nacesce mastam na casovima kada mi je dooooooosadno i mastam najcesce kako sam okruzen ribama i tako slicno :?
12.08.2003., 22:07
hehehe :twisted:
BookLet
13.08.2003., 00:46
Jel smo to samo Corey i ja normalni na forumu posto izgleda samo mi imamo mastu????? :shock: :wink: Ma svi je imaju samo ne zele da pricaju o tome :oops:
Jel smo to samo Corey i ja normalni na forumu posto izgleda samo mi imamo mastu????? :shock: :wink:Hihi :lol:
Ja mastam da kupim pusto ostrvo i da vozim Mercedas SL500.Mastam da upoznam Pedju Stojakovica mada bi me ovako uzivo bio blam,onda da idem s njim u kamp u Sacramentu...
joooooj mene blam da kazem.... :oops:
Spisak mojih mastarija ne bi mogao stati na 2-3 lista i mrzelo bi me da sve to pisem,a vas sigurno da sve to citate,zato cu vam samo reci da su moje misli i moje mastarije najcesce usmerene prema jednom preslatkom momku iz Beograda i prema mom starom drustvu iz Yuge.
pozdrav
nenushka
20.08.2003., 16:30
Ja mastam da mogu da letim..........
Ja mastam da mogu da letim..........Sto si mastovitaaaaa???? :shock:
A ostali?????
Šta maštate????
Ja mastam samo kad mi je dosadno.
LuDa_MaLa
09.05.2004., 13:31
ja mastam uvek o svemu npr.
da sam nevidljiva . hehe
QchCK*a
09.05.2004., 14:10
Nije bas da mastam (ono izgubim se u fantaziranju i ne konstatujem okolinu po sat vremena), vise mi onako proleti kroz glavu (pomislim na sec) nesto.
Uglavnom na brzaka sklopim "slike" tipa "ja na moru", "ja 5.00", "petak, kraj nedelje", "mucim decka koji mi se svidja", "nema skole".....i njima se bavim do 10 sec max.....onda se "vratim" u stvarnost.
Shinoda
09.05.2004., 16:09
Moja masta se pretezno vrti oko voljene osobe... :wink:
A ostalo kako mi padne na pamet... :roll:
Electra
09.05.2004., 20:54
"ja 5.00"
:shock: :D
Me tooo...
Ali izgleda da ce mi faliti jedna ocena :( :( :(
Electra
09.05.2004., 20:55
Pa... mastam o jednom decku, o tome kako idem na Exit s nekim likusama iz odeljenja... :arrow: to sad u poslednje vreme...
"ja 5.00"
Me tooo...
Ali izgleda da ce mi faliti jedna ocena :( :( :(jao... bas mi je zao :cry:
iz cega?
Shinoda
09.05.2004., 23:24
"ja 5.00"
Me tooo...
Kakav maler :roll: :(
mortishaaa
10.05.2004., 01:15
"ja 5.00"
Me tooo...
Kakav maler :roll: :(e majke mi, bas maler! :lol: :lol: strasno..
ako ti fali jedna ocena do 5.00, poklonice ti :wink:
strasno o cemu neki masstaju :lol:
ja mastam.. :roll: dal' mastam :roll: ma ne znam :P
snaja88
10.05.2004., 11:52
Ja mastam samo kad mi je dosadno.Pa normalno neces valjda da trosis kvalitetno vreme na mastanje ;)
"ja 5.00"
Me tooo...
eeee...bedak....sta ces sad?ja bi bila deprimirana.... :arrow: zezam se,naravno
Electra
10.05.2004., 20:05
To bleach, Shinoda, mortishaaa, miss:
Jao, izazvah ja opste sazaljenje na forumu :lol: :lol: :lol: Ma iz biologije... a ocene ne da su mi sarene, nego.. :P dobro, ima najvise petica, al' kad tu upadnu i kecevi (OK, samo jedan iz prvog polugodista)... bas je veselo.. :roll:
Electra
10.05.2004., 20:07
Inace, zadnjih par dana intenzivno mastam o jednoj stvari, ali ne bih da je pominjem da izbaksuziram... Ionako sam 53% sigurna da mi se ta zelja nece ostvariti... Ali videcemo... napisacu vam preko vikenda, tada cu i znati DA ili NE... :wink:
ne mashtam samo kad radim neke nemastovite stvari tipa ...... matematika, geometrija i slicno. to je jedno 5 sati nedeljno (zato i padam :)) .... a ostatak ...... hehe. naravno da mastam, u sirokom spektru, o svemu, to je ipak deo mog posla, potreba mog bica ... nesto od maste materijalizujem, nesto ode ..... a sad da pricam o cemu, e ne mogu tolko da pisem :) na primer, sad gledam na desktopu sliku skota u kiltovima kad su bili u NS-u i mastam o kisnoj, brdovitoj Skotskoj, o njihovim vlaznim i mracnim sumama ........
Jao, izazvah ja opste sazaljenje na forumu :lol: :lol: :lol: Ma iz biologije... a ocene ne da su mi sarene, nego.. :P dobro, ima najvise petica, al' kad tu upadnu i kecevi (OK, samo jedan iz prvog polugodista)... bas je veselo.. :roll:ma da... :lol:
nije toliko ljudi reklo skoro da im je zao...
cccc.... :roll: :shock:
elem... sto se tice teme
mastam neprestano i o svemu :oops:
u svakom trenutku, proleti mi nesto...
a nadje se i vreme kada se potpuno prepustim svojim mislima... :wink:
o zivotu, o ljudima...
o svemu...
masta mi pomaze da zivim
mozda preterujem, ali... pomaze sigurno
Ja se cesto iskljucim(cak i kad sam u drustvu:arrow: tada najcesce). Ne znam zasto. Prosto mi dodje.I tako mastam...
mortishaaa
12.05.2004., 01:11
Jao, izazvah ja opste sazaljenje na forumu :lol: :lol: :lol: Ma iz biologije... a ocene ne da su mi sarene, nego.. :P dobro, ima najvise petica, al' kad tu upadnu i kecevi (OK, samo jedan iz prvog polugodista)... bas je veselo.. :roll:brinemo svi mi :P :lol:
kecevi :shock:
:P
i da..... ajd javi sta god to bilo :P :wink:
QchCK*a
14.05.2004., 16:29
"ja 5.00"
Me tooo...
Kakav maler :roll: :(e majke mi, bas maler! :lol: :lol: strasno..
ako ti fali jedna ocena do 5.00, poklonice ti :wink:
Najbolje sto sam u gimnaziji uspela je bilo 4,92 :!: Da, desilo se jednom, od tada....pa.....jedva odlicna, al' dobro je i to (kad ne mogu (mrzi me) bolje). Kod mene u skoli ne poklanjaju ni kad ti jedna jedina ocena treba. Mislim.......4,92......pa bolje mi je 4,00, nego 4,92 :!:
A najnovije mastarije vezane za skolu su uglavnom "kad bi ovako bilo jos bar mesec dana"......trenutno mi je mnogo dobro u skoli (valjda nam je doslo iz * u glavu da imamo jos samo nedelju dana i da smo bili budale sto smo se jeb*ne 4 god samo svadjali).....Necu da prihvatim cinjenicu da je ostala jos samo jedna jedina nedelja.......Tako da ja sad sednem i razmisljam kako bi bilo divno da jos jedno mesec dana dolazim u skolu, da ili sedim u dvoristu, ili na casu samo pricamo i zezamo se, da nas niko od profesora ne muci, da se prisecam blamova od pre nekoliko godina, da je totalno opustena atmosfera........ili pomislim "Eh, da je tako bilo odmah, od pocetka" :(
mortishaaa
14.05.2004., 23:11
Najbolje sto sam u gimnaziji uspela je bilo 4,92 :!: Da, desilo se jednom, od tada....pa.....jedva odlicna, al' dobro je i to (kad ne mogu (mrzi me) bolje). Kod mene u skoli ne poklanjaju ni kad ti jedna jedina ocena treba. Mislim.......4,92......pa bolje mi je 4,00, nego 4,92 :!:
A najnovije mastarije vezane za skolu su uglavnom "kad bi ovako bilo jos bar mesec dana"......trenutno mi je mnogo dobro u skoli (valjda nam je doslo iz * u glavu da imamo jos samo nedelju dana i da smo bili budale sto smo se jeb*ne 4 god samo svadjali).....Necu da prihvatim cinjenicu da je ostala jos samo jedna jedina nedelja.......Tako da ja sad sednem i razmisljam kako bi bilo divno da jos jedno mesec dana dolazim u skolu, da ili sedim u dvoristu, ili na casu samo pricamo i zezamo se, da nas niko od profesora ne muci, da se prisecam blamova od pre nekoliko godina, da je totalno opustena atmosfera........ili pomislim "Eh, da je tako bilo odmah, od pocetka" :(Bedak.. koja si gimnazija? :roll:
sto se tice drustva, pa mozete vi to da radite i kad se rastanete, nadjete se negde, kod nekog.. ako ne svi bar vi koji ste se najvise druzili :wink:
Bliznakinja
14.05.2004., 23:20
ја маштам о томе да урадим добро пријемни и да упишем неку добру школу...
Ех...било би лепо...
Не би било ни лоше да се боље спремам за овај пријемни...
Али стално размишљам о растанку...волела бих да га нема...да будемо заувек заједно...али ...штета што се не може живети у машти :cry:
mortishaaa
14.05.2004., 23:27
Ех...било би лепо...
Али стално размишљам о растанку...волела бих да га нема...да будемо заувек заједно...али ...штета што се не може живети у машти :cry: Pa gde si nam ti.. nema te :wink:
Inace.. ti sad zavrsavas OS.. obicno (koliko god se dobro druzili) drustvo iz OS se raspadne.. sa SS je druga prica.. sta znam, valjda se vecina promeni pa zato.. znam da nisam utesila, samo kazem..
Bliznakinja
14.05.2004., 23:33
Ех...било би лепо...
Али стално размишљам о растанку...волела бих да га нема...да будемо заувек заједно...али ...штета што се не може живети у машти :cry: Pa gde si nam ti.. nema te :wink:
Inace.. ti sad zavrsavas OS.. obicno (koliko god se dobro druzili) drustvo iz OS se raspadne.. sa SS je druga prica.. sta znam, valjda se vecina promeni pa zato.. znam da nisam utesila, samo kazem..
Е,ето и мене...нисам имала шта да пишем,само сам вас надгледала,па реко и ја мало да се јавим :)
Ма знам ја све то...зато ми је и толики бедак :cry:
mortishaaa
14.05.2004., 23:43
Е,ето и мене...нисам имала шта да пишем,само сам вас надгледала,па реко и ја мало да се јавим :)
Ма знам ја све то...зато ми је и толики бедак :cry: pa dolazi nam cesce.. mi te volimo :oops: :lol: :lol: :lol:
Ma kad krenes u SS, procice te.. i bice ti bolje :wink:
sta ces dda upises.. :? hm.. skrecem sa teme :lol:
POZ
Sasha85
15.05.2004., 00:57
A najnovije mastarije vezane za skolu su uglavnom "kad bi ovako bilo jos bar mesec dana"......trenutno mi je mnogo dobro u skoli (valjda nam je doslo iz * u glavu da imamo jos samo nedelju dana i da smo bili budale sto smo se jeb*ne 4 god samo svadjali).....Necu da prihvatim cinjenicu da je ostala jos samo jedna jedina nedelja.......Tako da ja sad sednem i razmisljam kako bi bilo divno da jos jedno mesec dana dolazim u skolu, da ili sedim u dvoristu, ili na casu samo pricamo i zezamo se, da nas niko od profesora ne muci, da se prisecam blamova od pre nekoliko godina, da je totalno opustena atmosfera........ili pomislim "Eh, da je tako bilo odmah, od pocetka" :(
Eh... Blago tebi...
Mene su svi ovih poslednjih dana razocarali... Kad prigusti vidi se ko je pravi drug... Kad njima nesto treba... Svi su ok... A kad meni treba pomoc.. Strasno...
Neki se jadni bore da im ne ostanu kecevi... A oni im se keze...
Nikad nismo bili slozni i sve to.... Ali ovo... Stvarno su debili...
Eh... Blago tebi...
Mene su svi ovih poslednjih dana razocarali... Kad prigusti vidi se ko je pravi drug... Kad njima nesto treba... Svi su ok... A kad meni treba pomoc.. Strasno...
Eto kod mene u razredu nas ima samo 12.Svi se slazemo odlicno.E da od nas 11 decaka ima samo jedna devojcica.Njoj je super.I nama je.He,he.Pomalo mi je zao sto se rastajemo sad za nekih manje od mesec ipo
Sasha85
15.05.2004., 01:40
Eh... Blago tebi...
Eto kod mene u razredu nas ima samo 12.Svi se slazemo odlicno.E da od nas 11 decaka ima samo jedna devojcica.Njoj je super.I nama je.He,he.Pomalo mi je zao sto se rastajemo sad za nekih manje od mesec ipo
Kod nas 33... :) Najvece odeljenje u celoj skoli... U gimnaziji ih ima i po 40...
14 devojcica - 19 decaka... Uzas... Najgora kombinacija...
Eh... Blago tebi...
Kod nas 33... :) Najvece odeljenje u celoj skoli... U gimnaziji ih ima i po 40...
14 devojcica - 19 decaka... Uzas... Najgora kombinacija...
Nama super.Mir i tisina.Moj razred najmirniji u celoj skoli.Pa eto,kad se moj jedan nastavnik zalio zasto smo tako mirni. :D
Extreme_Girl
15.05.2004., 13:04
Od skoro sam pocela da mastam o necemu, ali to je tajna,pa znate ono pravilo ako kazem nece mi se ispuniti zelja,mada samo sto mi se nije ispunila,i posle sve po starom-ne mastam ni o cemu. :P
QchCK*a
16.05.2004., 13:37
sto se tice drustva, pa mozete vi to da radite i kad se rastanete, nadjete se negde, kod nekog.. ako ne svi bar vi koji ste se najvise druzili :wink:
Ma, 'ajde! Nema sanse. Ni sad kad smo jos uvek na okupu, ne mozemo da se kako treba dogovorimo kad uvece treba da izadjemo.....A sad je tako divno u skolici :cry: :cry: Neeeecu na fax :x
A ljudi ce, potpuno prirodno, naci na faxu novo drustvo. Pa je to opet novo doba u zivotu, pa ce ljudi opet da se promene. Jedina uteha je sto neko moze da se promeni na bolje i sto u svakom slucaju sve promene ne mogu nikako da budu toliko drasticne kao one o.sh.=>s.sh.
QchCK*a
16.05.2004., 13:41
Eh... Blago tebi...
Pa i kod nas se ipak jave povremeno situacije tipa : devojka ima jednu 4 za koju zna da ce joj vece dati 5 (devojka je vukovac), ali ona hoce da odgovara da popravi ocenu na 5 (sto je ok da ti neces da ti neko poklanja, nego hoces da zaradis posteno ocenu), i ona se javlja da odgovara (pritom naravno ima prednost jer je svi prof obozavaju jer je wunderkind) i boli je * sto pored nje treba da odgovara 10 njih koji imaju jos 2 casa sansu da poprave keca!!!!!!!!!! E, ja to nikada necu razumeti! Da ti neces nekome ko ima neuporedivo veci problem da ucinis :!: Po meni je to bolesno :evil:
Electra
19.05.2004., 20:36
E, pa da ja odgovorim... :) Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici :D !
mortishaaa
19.05.2004., 23:01
E, pa da ja odgovorim... :) Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici :D !BRAVOOOOOOO bravo bravo bravo.. etc.
kad ces da castis 8)
Black_Swan
19.05.2004., 23:06
Opaaaaaaaaa,svaka cast!!!Cestitam :D :D :D :D :D
daj Boze da se i meni posreci tako sad u subotu :wink:
E, pa da ja odgovorim... :) Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici :D !BRAVOOOOOOO bravo bravo bravo.. etc.
kad ces da castis 8)SVAKA cast :lol: :lol: 8) :lol:
daj Boze da se i meni posreci tako sad u subotu :wink: sta je u subotu??? :? :? :roll:
SRECNO! 8)
mortishaaa
19.05.2004., 23:18
daj Boze da se i meni posreci tako sad u subotu :wink: sta je u subotu??? :? :? :roll:
SRECNO! 8) :shock: da, sta? :?
jel english? :roll:
srecno svima na tim takmicenjima,al ja ipak takve mastarije stavljam u drugi plan
Black_Swan
19.05.2004., 23:54
SRECNO! 8) :shock: da, sta? :?
jel english? :roll:
Ma English proso(JOS uvek ne znaju rezultate),sad geografija :roll: :roll: :lol:
Black_Swan
19.05.2004., 23:56
E,da, HVALA :wink:
mortishaaa
20.05.2004., 00:17
oooooooooo.. lepo mala...
srecno again 8)
E,da, HVALA :wink:hehe... :lol: 8)
nego... javi nam kad saznas :wink:
Electra
20.05.2004., 10:38
Hvala svima... a Black Swan... srecno... :wink:
Inace... iz latinskog je bilo u Begesu 9. maja... islo je dvoje iz moje skole... i jos nisu dobili rezultate
Sasha85
20.05.2004., 13:48
E, pa da ja odgovorim... :) Ipak je prevagnulo onih 47 posto... znam da ce me sada vecina obesiti, ali... druga sam u Republici :D !
Ma,ko ce da te obesi... Bravo...
Ne moze svako to da postigne... :wink:
Ernesto_Che
20.05.2004., 15:32
iz cega...? nisam u toku?
ja najcesce sanjam da kad porastem napravim revoluciju u modernoj umetnosti...
srebrni_letac
20.05.2004., 15:39
Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Maštam o komšinici preko puta, o koleginici moje supruge koja uvek ima dubok dekolte, o net-devojci s kojom ćaskam godinu dana a još ne znam kako izgleda, o sredovečnoj doteranoj dami koju sam jutros sreo u Knez Mihailovoj, o Vesni koja radi na šalteru moje pošte, o šefovoj ljubavnici, o dve bliznakinje rolerke koje sam video na Adi, a na prvom mestu, uvek i ubedljivo najviše o jednoj Aleksandri
Hm,ja se pitam da li si ti tinejdzer????Kazes da imas suprigu.Hm..... :?
Electra
20.05.2004., 20:27
Mozda je slucajno upao na temu preko onih brzih linkova... :? Ja se pitam, ako je ozenjen, kako to da ne masta o supruzi...? :?
Mozda je slucajno upao na temu preko onih brzih linkova... :? Ja se pitam, ako je ozenjen, kako to da ne masta o supruzi...? :?
ma ona ga je vise smorila...
mortishaaa
24.05.2004., 23:53
ma ona ga je vise smorila...boze kako pitanje, pa to je supruga! :lol: :lol: inace.. bas ima preopterecenih ljudi :cry:
Koliko cesto mastate i o cemu?????
Mastam cesto,mada bi bilo bolje da to ne radim,jer kada se vratim u realnost,razocaram se na neki nacin. Ovih dana mastam o lepom letovanju,mada znam da je to nemoguce. :cry:
srebrni_letac
30.06.2004., 15:03
ma ona ga je vise smorila...boze kako pitanje, pa to je supruga! :lol: :lol: inace.. bas ima preopterecenih ljudi :cry:
Aleksandra jeste supruga :lol: a zasto je zabranjeno mastati?