Vidi punu verziju : Kakva je kafana BALKAN EXPRESS na Limanu?
Drustvo koje je bilo, kaze da su se dobro najeli,popili i malo platili.
Pa gde to jos ima?
krvolok
17.08.2004., 02:32
Pa tamo gde kažu da su bili, ako ne lažu !!!
Pa gde to jos ima?
U Balkanu je super klopa, super atmosfera, a za cene znas i sam. Mesto je izolovano pa ni nemas osecaj da si u gradu (sem sto je Djacko pored)...
Ja najcesce idem tamo.
Pa gde to jos ima?
U Balkanu je super klopa, super atmosfera, a za cene znas i sam. Mesto je izolovano pa ni nemas osecaj da si u gradu (sem sto je Djacko pored)...
Ja najcesce idem tamo.
.. a ja nisam "gost" nego nsbee
krvolok
17.08.2004., 09:23
Da, a da je pitanje " Da li kupujete polovne gaće i očuvane čarape ? ", na Najlon - pijaci, onda bi i bila i ostala GOST, a kad je priča o otmenijim kafanama, sve žuriš da daš demant u stilu " nije tamo bio neki anonimus, već JAAAAAAAAA !!!! " !!!
Da, a da je pitanje " Da li kupujete polovne gaće i očuvane čarape ? ", na Najlon - pijaci, onda bi i bila i ostala GOST, a kad je priča o otmenijim kafanama, sve žuriš da daš demant u stilu " nije tamo bio neki anonimus, već JAAAAAAAAA !!!! " !!!
Ma da Krvolocni, sve sama ELITA ide u Balkan! Samo ti nemoj da se nerviras!!!
Sta fali Djackom igralistu? Jednom sam rekao, dok smo se u Balkan ekspresu razvaljivali od rostilja, kako bi bilo dobro da malo odmorimo pa posle da igramo basket ili nesto, ali je ideja prosla nezapazeno (citaj: ignorisano).
lady me
26.08.2004., 20:02
Odlicna kafana!
sweet_A
27.08.2004., 00:08
juuu, ja obožavam Balkan express! Najviše voli da idem tamo, pogotovo ako je neka specijalna prilika 8)
A uvek bude neka utakmica, ili jednostavno gledam tenis :wink:
Anja :*
27.08.2004., 01:21
Imaju odlicnu hranu, a nisu skupi!
sweet_A
27.08.2004., 02:39
hrana im je superiška :D
a baš mi se sviđa okolina, dosta intimno :wink:
DOKONI UM
27.08.2004., 10:01
Poslednji put sam bio tamo....2001.godine, ali se sećam da je hrana bila sasvim O.K. a račun nije bio veliki.
U septembru se otvara EXTRA restoran na teniskim terenima u Dunavskom parku "PASA"
08.09.2004., 01:33
Poslednji put sam bio tamo....2001.godine, ali se sećam da je hrana bila sasvim O.K. a račun nije bio veliki.
U septembru se otvara EXTRA restoran na teniskim terenima u Dunavskom parku "PASA"
Idemo??? :wink:
DOKONI UM
08.09.2004., 08:34
Pa naravno ...
Samo ako budemo čekali ia Mazu...otvoriće se restoran u jezeru u Dunavskom parku, tako da labudove gledas iz žablje perspektive ali mazu dočekati nećemo... :lol:
JoannaNS
08.09.2004., 15:39
Da, rekla mi je drugarica da je tu baš super i da je jelo odlično!
8)
storm cloud
23.09.2004., 12:11
Ja htela tamo sa deckom na veceru u petak, ali nije bilo mesta. :(
Onda smo otisli na Cepelin, ali oni nisu vise sto su bili - meso zilavo, ukinuli priloge, fuj! Ali samo zato mogli da vidimo jednog ovdasnjeg politicara sa nekim drugom. Bice da je Dokoni u pravu.
Onda smo otisli na Cepelin, ali oni nisu vise sto su bili - meso zilavo, ukinuli priloge, fuj! Ali samo zato mogli da vidimo jednog ovdasnjeg politicara sa nekim drugom. Bice da je Dokoni u pravu.Pa znam i ja sam te video,pa eto zasto sam se morao okrenuti drugoj. :lol: :lol: :lol: :lol:
24.09.2004., 01:11
Pa naravno ...
Samo ako budemo čekali ia Mazu...otvoriće se restoran u jezeru u Dunavskom parku, tako da labudove gledas iz žablje perspektive ali mazu dočekati nećemo... :lol:
Ko je spominjao Mazu? :D
DOKONI UM
24.09.2004., 08:53
Pa naravno ...
Ko je spominjao Mazu? :D
Hmmm NIKO. Niko je nije spominjao znači bez NIKOGA se može
storm cloud
24.09.2004., 09:22
Onda smo otisli na Cepelin, ali oni nisu vise sto su bili - meso zilavo, ukinuli priloge, fuj! Ali samo zato mogli da vidimo jednog ovdasnjeg politicara sa nekim drugom. Bice da je Dokoni u pravu.Pa znam i ja sam te video,pa eto zasto sam se morao okrenuti drugoj. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad sam rekla ovdasnjeg politicara, mislila sam novosadskog, a ne forumskog. I ne sa nekOm drugom, nego sa nekIm "drugom". Jasnije?
Kad sam rekla ovdasnjeg politicara, mislila sam novosadskog, a ne forumskog. I ne sa nekOm drugom, nego sa nekIm "drugom". Jasnije?Ma jeste,ali morao sam se malo nasaliti sa tobom. :lol:
storm cloud
24.09.2004., 12:10
Kad sam rekla ovdasnjeg politicara, mislila sam novosadskog, a ne forumskog. I ne sa nekOm drugom, nego sa nekIm "drugom". Jasnije?Ma jeste,ali morao sam se malo nasaliti sa tobom. :lol:
8)
DOKONI UM
24.09.2004., 13:38
I koji je političar bio sa drugom devojkom :?: :?:
:lol: :wink: :lol:
storm cloud
24.09.2004., 14:53
O boze! :roll: Bio je sa momkom!!!
DOKONI UM
24.09.2004., 15:06
Ah pa da i kad ja tvrdim da je GEJ LOBI zavladao političkom scenom niko mi ne veruje. :lol: :lol: :lol:
Da pogadjam : ALEN :idea: :wink:
Pa i nije neki restoran.
Pomodoro Roso, Beli Lav, Plava Frajla, Carda kod Brase, .... po meni je svaki ovaj bolji od pomenutog.
Maki
storm cloud
24.09.2004., 23:45
Ah pa da i kad ja tvrdim da je GEJ LOBI zavladao političkom scenom niko mi ne veruje. :lol: :lol: :lol:
Da pogadjam : ALEN :idea: :wink:
Pa za to sam i rekla da si u pravu.
E sad, ja ne znam kako Alen izgleda, on onda moze da bude taj drugi. A ovaj prvi...BP. Samo toliko.
DOKONI UM
27.09.2004., 09:37
I taj je iz "njihove opštine".
Oni vole te fine izlaske na ručak u dvoje.
A oboje mušarci. :lol:
Milena26
30.09.2004., 22:03
BP gej??? Otkud to??? A zena i dvoje dece???
storm cloud
30.09.2004., 23:04
Niko nije savrsen!
01.10.2004., 00:19
Niko nije savrsen!
A ni BN ne zaostaje :lol:
DOKONI UM
01.10.2004., 08:46
Niko nije savrsen!
U stopu ih prati (kao trka na 4x100metara štafeta) i gradski za finansije 8)
01.10.2004., 14:12
Niko nije savrsen!
U stopu ih prati (kao trka na 4x100metara štafeta) i gradski za finansije 8)
hahahahaha
Ajmo mi nabrojati one koji nisu pederi, to je lakse :lol: