PDA

Vidi punu verziju : Niko nema sto Srbin imade - GUCU brate

Milena_ca
16.08.2004., 23:36
Pisi te ljudi vase misljenje o Guci.

Milena_ca
16.08.2004., 23:38
Evo ja prva da pocnem. Ja sam u Guci svake godine i svaki dan. Iz godine u godinu sve se bolje provodim i vrhunski mi je. Onaj ko ode u Gucu i kaze da je dosadno taj ne ume da zivi i da se provodi.Poenta je samo da se maksimalno opustis i uzivas. Ko nije bio preporucujem mu da sledece godine obavezno proba.

Espanol
16.08.2004., 23:47
Pisi te ljudi vase misljenje o Guci.U Guči od samih početaka. Poslednjih godina, sve više ljudi i sve više kiča. Nisu za trube ni "Otpisani" ni "Lane moje" ni slične gluposti. Guča, da bi opstala, mora da neguje izvornu muziku. Ovo ostalo može za svadbe i ispraćaje. O kioscima sa džidža bidžama i kičem da ne pričam. Može da prođe kod naduvanih i trešteno pijanih, ali to, nadam se, nije cilj ove manifestacije.

DzoA
23.08.2004., 15:25
Ma ko zna da zivi zna i da ceni Gucu. Smorovi ce uvek naci nesto po cemu ce da pljuju!

empty_box
11.09.2004., 02:23
ovako , kaze smorovi ce uvek naci po nechemu da pljuju , kakav lik , znachi ako gotivish guchu pishi a ako ne onda si smor . koji reto . kaze vako . gucha je skup pijanih likova , koji se do ranih jutarnjih sati muvaju izmedju chadora , tumarajuci unaokolo u gomili . ili . odesh brate slatki , skucash jedno po kile radze (chisto kao predigru) , pochnu trube , ti rashirish ruke , viknesh "joooooooooj" , pocepash koshulju , vadish pare , bacash peglu i na kraju zaspish na nekoj livadi . ili . dodjesh iz bga , zato shto si vido da je to kul , to je ipak srpska tradicija jel te , dosjesh , zgutash se , popnesh se negde , i kao da si na rejvu , naochare i voziiii . P.S. SRBIJO MEDJ SHLJIVAMA . ( tu ti je i mesto)

bebidoll
12.10.2004., 23:36
fuj, nisam nikada bila niti cu biti. isto tako ne podnosim sabore...aajoj majko moja, nema nista odvratnije nego kada se ljudi za tako nesto skockaju.....

DzoA
13.10.2004., 19:18
Kazem da ce smorovi za svako mesto da kazu da je bzvz ili ima seljaka ili je previse fensi ili im se ljudi ne svidjaju...
O tome ti ja pricam.
Ti u guci ne moras da odes i "da se provedes" kako si ti opisao. Ne moras ici iz krajnosti u krajnost. A sto se mene tice ja idem da bih se ja proveo a ne da gledam druge.
"bebidol" ako nisi bila tamo nemoj ocenjivati unapred nesto sto nisi videla.
Ko je raspolozen za neko desavanje ne gleda lose stvari nego dobre (princip optimiste i pesimiste. Sta ces pre reci da je casa polupuna ili poluprazna?).

bebidoll
14.10.2004., 05:11
Kazem da ce smorovi za svako mesto da kazu da je bzvz ili ima seljaka ili je previse fensi ili im se ljudi ne svidjaju...
O tome ti ja pricam.
Ti u guci ne moras da odes i "da se provedes" kako si ti opisao. Ne moras ici iz krajnosti u krajnost. A sto se mene tice ja idem da bih se ja proveo a ne da gledam druge.
"bebidol" ako nisi bila tamo nemoj ocenjivati unapred nesto sto nisi videla.
Ko je raspolozen za neko desavanje ne gleda lose stvari nego dobre (princip optimiste i pesimiste. Sta ces pre reci da je casa polupuna ili poluprazna?).

tacno je da nisam bila u guci, ali sam letos prosla pored sabora u zici i to mi se ni malo nije dopalo. ne kazem ja da nisam za promene i za razne nacine provoda ali jednostavno ne spadam u ljude koji vole da se vuku po saborima, selima itd.
ne kazu za dzabe...gradsko dete, right?

Milena_ca
06.11.2004., 23:31
fuj, nisam nikada bila niti cu biti. isto tako ne podnosim sabore...aajoj majko moja, nema nista odvratnije nego kada se ljudi za tako nesto skockaju.....
E prvo ne znas da je odvratno jer nikad nisi bila. Drugo u Guci je upravo to dobro sto je opusteno, ne moras da se lickas, ne gledas u druge i niko ne gleda u tebe. Trece u Zici nikad nece biti kao u Guci jer je Guca jednistvena. Predlazem ti da jednom odes sa dobrim drustvom i videces da sam u pravu. Probaj