Vidi punu verziju : Niko nema sto Srbin imade - GUCU brate
Milena_ca
16.08.2004., 23:36
Pisi te ljudi vase misljenje o Guci.
Milena_ca
16.08.2004., 23:38
Evo ja prva da pocnem. Ja sam u Guci svake godine i svaki dan. Iz godine u godinu sve se bolje provodim i vrhunski mi je. Onaj ko ode u Gucu i kaze da je dosadno taj ne ume da zivi i da se provodi.Poenta je samo da se maksimalno opustis i uzivas. Ko nije bio preporucujem mu da sledece godine obavezno proba.
Espanol
16.08.2004., 23:47
Pisi te ljudi vase misljenje o Guci.U Guči od samih početaka. Poslednjih godina, sve više ljudi i sve više kiča. Nisu za trube ni "Otpisani" ni "Lane moje" ni slične gluposti. Guča, da bi opstala, mora da neguje izvornu muziku. Ovo ostalo može za svadbe i ispraćaje. O kioscima sa džidža bidžama i kičem da ne pričam. Može da prođe kod naduvanih i trešteno pijanih, ali to, nadam se, nije cilj ove manifestacije.
Ma ko zna da zivi zna i da ceni Gucu. Smorovi ce uvek naci nesto po cemu ce da pljuju!
empty_box
11.09.2004., 02:23
ovako , kaze smorovi ce uvek naci po nechemu da pljuju , kakav lik , znachi ako gotivish guchu pishi a ako ne onda si smor . koji reto . kaze vako . gucha je skup pijanih likova , koji se do ranih jutarnjih sati muvaju izmedju chadora , tumarajuci unaokolo u gomili . ili . odesh brate slatki , skucash jedno po kile radze (chisto kao predigru) , pochnu trube , ti rashirish ruke , viknesh "joooooooooj" , pocepash koshulju , vadish pare , bacash peglu i na kraju zaspish na nekoj livadi . ili . dodjesh iz bga , zato shto si vido da je to kul , to je ipak srpska tradicija jel te , dosjesh , zgutash se , popnesh se negde , i kao da si na rejvu , naochare i voziiii . P.S. SRBIJO MEDJ SHLJIVAMA . ( tu ti je i mesto)
bebidoll
12.10.2004., 23:36
fuj, nisam nikada bila niti cu biti. isto tako ne podnosim sabore...aajoj majko moja, nema nista odvratnije nego kada se ljudi za tako nesto skockaju.....
Kazem da ce smorovi za svako mesto da kazu da je bzvz ili ima seljaka ili je previse fensi ili im se ljudi ne svidjaju...
O tome ti ja pricam.
Ti u guci ne moras da odes i "da se provedes" kako si ti opisao. Ne moras ici iz krajnosti u krajnost. A sto se mene tice ja idem da bih se ja proveo a ne da gledam druge.
"bebidol" ako nisi bila tamo nemoj ocenjivati unapred nesto sto nisi videla.
Ko je raspolozen za neko desavanje ne gleda lose stvari nego dobre (princip optimiste i pesimiste. Sta ces pre reci da je casa polupuna ili poluprazna?).
bebidoll
14.10.2004., 05:11
Kazem da ce smorovi za svako mesto da kazu da je bzvz ili ima seljaka ili je previse fensi ili im se ljudi ne svidjaju...
O tome ti ja pricam.
Ti u guci ne moras da odes i "da se provedes" kako si ti opisao. Ne moras ici iz krajnosti u krajnost. A sto se mene tice ja idem da bih se ja proveo a ne da gledam druge.
"bebidol" ako nisi bila tamo nemoj ocenjivati unapred nesto sto nisi videla.
Ko je raspolozen za neko desavanje ne gleda lose stvari nego dobre (princip optimiste i pesimiste. Sta ces pre reci da je casa polupuna ili poluprazna?).
tacno je da nisam bila u guci, ali sam letos prosla pored sabora u zici i to mi se ni malo nije dopalo. ne kazem ja da nisam za promene i za razne nacine provoda ali jednostavno ne spadam u ljude koji vole da se vuku po saborima, selima itd.
ne kazu za dzabe...gradsko dete, right?
Milena_ca
06.11.2004., 23:31
fuj, nisam nikada bila niti cu biti. isto tako ne podnosim sabore...aajoj majko moja, nema nista odvratnije nego kada se ljudi za tako nesto skockaju.....
E prvo ne znas da je odvratno jer nikad nisi bila. Drugo u Guci je upravo to dobro sto je opusteno, ne moras da se lickas, ne gledas u druge i niko ne gleda u tebe. Trece u Zici nikad nece biti kao u Guci jer je Guca jednistvena. Predlazem ti da jednom odes sa dobrim drustvom i videces da sam u pravu. Probaj