Vidi punu verziju : mirjana kostadinovic? da li je neko zna
da li neko zna mirjanu kostadinovic isla u stojanovu skolu 89-o godiste? kakva je kao osoba? da li ima decka?
Vidim da svi pitaju za pojedine osobe ovde pa reko da pitam i ja mozda mi se posreci.
SA MALIM ZAKASNJENJEM
JA JE ZNAM ONA JE SAMO DA ZNAS SUPER DEVOJKA
NE ZNAM KO SI TI ALI ZNAM KO JOJ SE SVIDJA
VERUJ MI NAJBOLJA JE
JER TI SE ONA SVIDJA????????????????????
??????????????????
PISI
Da, ona mi se svidja. Jel ima decka? Odakle je znas? I ko joj se svidja? Da li znas mozda sa kime je bila ranije ako je imala nekog, mada koliko je lepa devojka ne bi me cudilo.
Unapred hvala
IMALA JE RANIJE DECKA,NE ZNAM KOLIKO ALI JE DVA SIGURNO----ZNACI DVA ILI VISE
ODAKLE JE ZNAM NE MOGU TI RECI
A KO JOJ SE SVIDJA AKO JE POZNAJES PITAJ JE TI,JER NE VOLIM NI U CIJE IME DA PRICAM
IZVINI,ALI SAMO DA ZNAS DA JE OK TOTALNO DEVOJKA,SLAKA MAKSIMALNO ZGODNA I O NJOJ MISLIM SVE NAJLEPSE
STA SE RADI U SAPCU?
KAKVO VAM JE VREME?
JA TRENUTNO NISAM U SAPCU,TJ NISAM VEC DUGO,A NEMA KO DA MI KAZE KAKO JE
JEL SE IZLAZI UVECE NA TRG ILI U GLAVNU?
STA IMA LEPO OVOG LETA????
posto vidim da smo obadvojica on line ajde dodji na chat da poporicamo. moze? bicu u sobi sabac ako ne znas kako da udjes kucaj /join #sabac
bicu pod imenom tajSam
ne mogu da idem ni u kakvu pricaonicu
ajde preko ovoga da se dopisujemo ,nesto mi se zadnjih dana zeznulo na kompijuteru
dobro, a sto ne mozes da mi kazes ko joj se svidja? Jesu li ti momci za koje znas da je bila sa njima u vezi stariji mnogo od nje ili ne? I koliko su dugo u vezi bili? Da li j evise za zezanje ili za ozbiljniju vezu
ne mogu ti reci
mislim da joj veze nisu bile ono bas duge,
ako joj se svidis(ne samo spoljasnji vec i dusa) sigurna sam da moze biti i duga veza ,ali sad zavisi
ajde mi reci nesto o sapcu,jel zavrsena glavna,kako je???
please
koje si god?
mislim da nije jos zavrsena glavana
a odakle si ti kada ne znas da li je zavrsena ili ne?
Jel znas mozda sa kojim je godistem bila?
I ne znam koji put te molim da mi kazes ko joj se sada svidja?
zadnje sto ja znam da joj se svidjao je neki steva
kako to valjda nije jos
odakle si ti????
ja trenutno nisam u sapcu
koje si god????
i da li si ti uopste iz sapca???
naravno da jesam iz sapca samo nisam skoro prolazio kroz glavnu ne znam zaista nisam bio neko vreme u sapcu...
e necu vise biti on line, hvala ti mnogo svraticu ovde kasnije. a ako znas koje godiste je otprilike najvise interesuju mnogo bi mi znacilo
poz.
JESI LI TU ILI PRICAM SAMA ?????
PISI BRZE AKO SI TU!!!!!!!!!!!!!!
KOJE SI GOD?????
U KOJU SKOLU IDES ??????
ma nisam bio tu ... otisao sam, a jel znas mozda da li ima sada decka? I koje si ti godiste? Koja skola?
MISLIM DA TRENUTNO NEMA DECKA
e, mnogo ti hvala za sve informacije, a jel ne mozes da kazes ko si ti? Predpostavljam da si odlicna sa Mirom cim znas sve to o njoj. i koliko ih je imala i da li ima sada. I jos nesto ako moze. Da li znas koje su joj je godiste bili momci? Da li voli starije ili ne?
hvala ti
NIJE BITNO KO SAM JA
NE ZNAM KAKVE TACNO VOLI MISIM DA NE PUNO STARIJE
e mnogo ti hvala, mnogo mi znace ove informacije.
inace meni sada u 10 istice pretplata na provajderu pa dok ne uplatim ovih dana slabo cu se kacati ovde.
hvala ti mnogo
uh znam je i ja. slatka je devojcica i meni se svidja, samo sto ja kod nje nemam sanse zbog neceg u proslosti, a ti ako si dobra sa njom i ako si isla sa njom onda znas verovatno zasto. Stariji sam od vas 1 godinu isao sam u 8-1 kada je ona bila 7-2, visok sam dosta, po tome me sigurno znas jer ime necu reci ovde, a ako me znas onda znas i zbog cega nemam sanse :wink: :wink: :wink:
NE ZNAM TEBE SA NJOM NIGDE NISAM ISLA
MISLIM NE ZNAM STA ZNACI"POSTO SI SA NJOM ISLA"
ALI NEMA VEZE
JESI LI ISAO OVO TRKALISTE(NAPOCETKU ODMA)
ma mislim ako si bila cesto sa njom, ako ste isle u isto odeljenje? jeste li? onda me znas sigurno, ali predpostavljam da niste jer koliko vidim sa trkalista si...
NISAM SA TRKALISTA ALI IH TAMO SVE ZNAM ,I NISAM ISLA SA NJOM U ODELJENJE ALI JE ZNAM
pa onda mene verovatno ne znas, al pitaj nju kad je vidis, imas opis u jednom od prethodnih postova
poz.
ok
pitacu je
sta se radi u sapcu????
pa nema nista novo.. svaki dan kao i svaki drugi, e a ako mozes kada budes to pitala miru da mi kazes kako je reagovala? moze?
dollar MC
19.08.2004., 01:30
OoOoOo
Chat na forumu :wink:
STA SE RADI NA ESTRADI?
SALA MALA
STA IMA????
E A GDE SU TI INVALIDI?(STA OVI PISU "IMA LI NEKOG IZ INVALIDA")
ok
hocu
e hvala ti mnogo, hoces ovde da mikazes kako je reagovala, ili ces na mail , da ti dam...
kad ces stici u sabac?
NE ZNAM JOS NISTA
ok javi mi, doci ces do kraja raspusta zar ne?
vazi onda, ocekujem tvoj odgovor, hoces na mail da mi ga posaljes da ti ga dam ili ces ovde?
kada da ocekujem odgovor?
siempre
12.11.2004., 17:04
Mirjana postade neka riba kad ovoliko pišu o njoj. Znam je i ja. Devojka skroz OK izgleda, ali bi morala malo da poradi na svom ponašanju. :idea:
Losmilos
22.12.2004., 15:48
Jeste riba, bas se slatko ljubi.
Ako je devojka TAKVA riba, daj da je i ja upoznam... Zar u sapcu ima takvih? Sabac je mali grad u njemu sve se zna... 8)